Találatok a következő kifejezésre: Miért van szex után (78 db)

Miért van szex után mindig izomlázam? L

Legjobb válasz: Ez valami hihetetlen....hány éves vagy baz???

Ez valami hihetetlen....hány éves vagy baz???
Valszeg nem csak fekszel mint egy darab fa.
Ne csak a szex legyen az egyetlen intenzív testmozgás, amit végzel a mindennapjaidban és akkor nem lesz izomlázad. Csocsi! ;)
A kérdező hozzászólása: Járok túrázni.
A szex az más izmokat mozgat meg. Lehet hogy keveset szexelsz?
A kérdező hozzászólása: Lehet.:) A barátom mindig fáradt sokat dolgozik.
Velem edzhetnél! Én sosem vagyok annyira fáradt hogy nemet mondjak ha szexrõl van szó!
1. edzetlen vagy (szexhez azért más izmok kellenek, mint túrázáshoz) 2. kevésbé lenne, ha nyújtanál utána.

Miért van szex után gyakran hányingerem?

20/L

Legjobb válasz: gaggint játszottatok a pasiddal

gaggint játszottatok a pasiddal
sok mozgás felkavarja a gyomrod. de lehet h ronda volt a csávó.
nekem is szokott és sajna nem tudom az okat. Sztem ez természetes, nem? 24 L
nem
Ha elotte ettel, felkavarodik a gyomrod a mozgastol es az izgalomtol.
A kérdező hozzászólása: Köszi a normális válaszokat, a többit meg inkább tartstátok meg a magatoknak!
Azért mert lenyelted a ge*it...

Miért lesz szex után egy kis tócsa alattam? Ez csak mostanában van, és az ágy is tiszta cucc lett. Pedig dupla lepedõ is volt. Átlátszó, nem sûrû.

Legjobb válasz: részben izzadtság, részben mindenféle-fajta váladék.. Törölközõ használata javallott, duplán félbehajtod, és máris jó :)

részben izzadtság, részben mindenféle-fajta váladék.. Törölközõ használata javallott, duplán félbehajtod, és máris jó :)
A kérdező hozzászólása: De ez nem baj? De egy nagyjából 7 cm sugarú körben volt, nem az egész test alatt, nem hiszem hogy izzadtság. És ez elég kínos dolog.
Ez nem baj. Ezeket a tócsákat már több ezer éve is ismerték fõleg keleti kultúrákban. Az élvezet és a mozgás "nyoma".

Miért van kellemetlen érzésem szex után?

Mikor együtt vagyok a párommal akkor szex után mindig égető érzésem van, és egy darabig érzem is utána ezt az érzést. Elég nedvesnek érzem magam, így eddig nem gyanakodtam arra, hogy szárazság miatt lenne, bár mostanában sokkal nehezebben nedvesedek, ez lehet a fogamzásgátló miatt is ahogy olvastam a betegtájékoztatót. Ezek szerint előfordulhat, hogy hiába érzem magam elég nedvesnek akkor sem vagyok az és így kidörzsölődök és attól érzem ezt az égető érzést. Ja és a napokban kellet használnunk óvszert, ami ugyebár síkosítós szokott lenni, és azután nemis éreztem, hogy kidörzsölődtem volna. Mi okozhatja ezt? A síkosító segítene ezen a problémán? Milyen síkosítót érdemes venni? mert még eddig nem használtunk soha síkosítót, nem tudom melyik a jó, mert elég érzékeny tipus vagyok és olyan kellene ami nem iritál.

Legjobb válasz: Dettó ugyanez van nálam is. 4. hónapja szedem a gátlót,de a nedvesedés normális,van ujjazás is,ám miután befejezzük a szexpartit(kb 1 óra után),akkor aktus után még egy órával is éget és fáj..valószínûleg a párom nagy méretei miatt,illetve a hevesség közben kialakuló mikrosérülések is okozhatják szerintem. Síkosítón mi is gondolkozunk,de még nem próbáltuk,míg óvszerrel csináltuk,én sem éreztem utána ezt,mint most. Én úgy orvosolom,hogy alaposan kimosom magam szex után(mert ugye belém megy el) és megpróbálok hamar aludni,úgy ugye nem érzem:)

Dettó ugyanez van nálam is. 4. hónapja szedem a gátlót, de a nedvesedés normális, van ujjazás is, ám miután befejezzük a szexpartit(kb 1 óra után), akkor aktus után még egy órával is éget és fáj..valószínûleg a párom nagy méretei miatt, illetve a hevesség közben kialakuló mikrosérülések is okozhatják szerintem. Síkosítón mi is gondolkozunk, de még nem próbáltuk, míg óvszerrel csináltuk, én sem éreztem utána ezt, mint most. Én úgy orvosolom, hogy alaposan kimosom magam szex után(mert ugye belém megy el) és megpróbálok hamar aludni, úgy ugye nem érzem:)
A kérdező hozzászólása: Nekem azért annyira nem fáj hogy gyorsan elaludjak, hogy ne érezzem, csak ég.

Miért van az, hogy az esti szex után a reggeli csikló izgatás nem esik jól a barátnőmnek? (nem mindig de volt már rá példa)

Legjobb válasz: Hát ez fura, mert szex után nekem is érzékeny szokott lenni a csiklóm, de azért egy éjszaka után már elmúlik. Lehet, hogy csak azért mondja, mert nincs kedve a reggeli szexhez, erre nem gondoltál már?

Hát ez fura, mert szex után nekem is érzékeny szokott lenni a csiklóm, de azért egy éjszaka után már elmúlik. Lehet, hogy csak azért mondja, mert nincs kedve a reggeli szexhez, erre nem gondoltál már?
A kérdező hozzászólása: Hát az sztm tuti nem mert õ is kezdeményezett szal sztm ez kizárva meg ha nincs kedv általába mondjaés nincs belöle problem.

Miért van az, hogy szex után pisilnem kell?

Lány vagyok. Miután elélvezek, mindig úgy érzem, hogy pisilnem kell, de nem tudok. Elég kellemetlen. Mit?l van ez?

Legjobb válasz: EZ természetes,valóban hüvelyi orgazmus elõtt is pisilési inger jelentkezik,de utána is szokott lenni nekem. Persze amig le nem nyugszok kicsit nem megy,ez azért van kitalálva,hogy ne tudjunk bepisilni szex közben. Egyébként nõknél szex elõtt és után pisi! Mindenképp! Valóban a húgyuti fertõzések elkerülhetõk vele,mert nagyon közel van a hüvelyhez a húgycsõ,a húgyhólyag meg belül szinte rásimul a hüvelyre.

nekem is szokott kellene orgazmus után... nincs abban semmi különös.
EZ természetes, valóban hüvelyi orgazmus elõtt is pisilési inger jelentkezik, de utána is szokott lenni nekem. Persze amig le nem nyugszok kicsit nem megy, ez azért van kitalálva, hogy ne tudjunk bepisilni szex közben. Egyébként nõknél szex elõtt és után pisi! Mindenképp! Valóban a húgyuti fertõzések elkerülhetõk vele, mert nagyon közel van a hüvelyhez a húgycsõ, a húgyhólyag meg belül szinte rásimul a hüvelyre.
Nekem is ez van mindig, de én tudod pipilni.Azért érzed úgy, hogy nem megy, mert nah most hülyén fogom leírni, olyan mintha be lenne dagadva a nemiszerved belül és nem engedné ki.Annyi, hogy lazítsd el a toaletten és menni fog.Elõször nekem is nehezen jött ki, de addig ülök ott amíg kinem csurran cseppen:D
Szia, Ha megnézel egy biosz könyvet, akkor láthatod, hogy a hüvely-húgycsõ hogyan helyezkednek el egymáshoz, plusz a méh-hólyag is hogyan fekszik egymáson. Aktus közben minden ingerlõdik ott, finoman persze, ezért is érzed azt, hogy pisilni kell, mert ami a hüvelyben jó érzést generál, az a húgycsõben teltséget feszítést, és a "mozgó" méhed pedig nyomja a hólyagot, ami megint csak azt az érzést kelti pisilni kell, de nincs mit kiüríteni. ezért van.
Nekem is nagyon kell pisilnem utána, de segít ha elmegyek elötte is.Én általába addig ülök a klozeten amég kinem jön a pisi legyen az akár 10 perc xD
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti, nem tudom miért írsz ilyen lekezelõen, hogy mi lenne, ha megnéznék egy biosz könyvet... Ha ennyire fáraszt a kérdésem, akkor inkább ne válaszolj. A többieknek köszönöm. Amúgy azt elfelejtettem hozzátenni, hogy általában az van, hogy általában kb. fél óráig tart ez a kellemetlen "kell pisilni de nem tudok" érzés, utána megy. Már nagyon idegesít, mert szinte fájdalmas addig, amíg nem tudok pisilni.
nemkevered ossze ezt az erzest az orgazmussal ?:D
A kérdező hozzászólása: Felismerem, ha orgazmusom van, 22 évesen már vagyok annyira tapasztalt. Orgazmus után kell pisilnem, nem elõtte, nem közben, nem helyette.
Jó, ha pisilsz szex után, mert akkor nem lesz vmi húgyuti fertõzésed. Én ezt olvastam. Semmi probléma az ilyen ingerekkel!
azér mert else élveztél...ez egy elélvezés elötti érzés, hogy bekell pisilned, de ha neked utána az azt jelenti felgyülemlett ez az érzés, és csak kiváltotta, hogy pisilned kell mert az orgazmus nem csillapitotta
Szia, Ha lekezelést akarsz akkor tessék. Elkezdhetem neked leírni, hogy hülye vagy b**d, és társai? Miért nem bioszra jártál, ahol megtanítják a nõi anatómiát is? Ha látja az ember egy k**a képen akkor lehet megérti és el tudja helyezni a dolgokat, mi hogyan, de ha neked az jobban fekszik, hogy jajjj képzeld nekem is van, sõt nekem még belülrõl rugdossa is a manókám, és miközben a párommal vagyok, utána is mindig pisilnem kell, de miért azt nem tudom, csak azt, hogy a csajoknak kell... Azért írtam, hogy ha megnézed, akkor megérted, amit leírni kicsit macerás. Egymáshoz simulnak és picit felette van, és ha izgatják ezt, azzal a másikat ingerled... de ha neked ez lekezelõ volt, hát hajrá. Toll a füledbe, és szenvedj a pisigondoddal...

Gyakori a pisilésem a szex elött és akkár után is! Miért van ez?

És ha második menet elött nem mosom meg a himveszömet akkor a párom elkaphat valami fertözést ??

Legjobb válasz: Nem mindenképp de elõ fordulhat,ugyhogy célszerûbb megmosni.Szerintem szex után sokan szoktak pisilni.Hogy miért nem nagyon tudom.De szerintem Az orgazmus után annyira érzékeny lesznek az ingerekre hogy pisilniûk kell. Vagy valami ilyesmi.

Nem mindenképp de elõ fordulhat, ugyhogy célszerûbb megmosni.Szerintem szex után sokan szoktak pisilni.Hogy miért nem nagyon tudom.De szerintem Az orgazmus után annyira érzékeny lesznek az ingerekre hogy pisilniûk kell. Vagy valami ilyesmi.
ÉÉRTEM MÁÁR!!! Arra gondoltál, hogy a pisid fertõzést okozhat, és ezért kell megmosni? De nem, itt egészen más a helyzet, mint a kakival. (amivel egyébként szintén vannak perverz filmek, és azok a szereplõk sem szoktak megbetegedni tudtommal). A pisi gyakorlatilag nem lehet mérgezõ/bacilusos. Olyannyira nem, h létezik ivókúra is, mert állítólag kiváló immunerõsítõ. Azért én inkább maradok a C-vitaminnál :)
Fertõzést, terhességet a biciklizéstõl is lehet kapni, hát nem tudtad?? Komolyra fordítva: nem kaphat el semmit, ha nem vagy beteg - ha meg beteg vagy, akkor hiába mosod, úgyis elkapja. Viszont mivel 14évesen nintendózni kell, nem babázni, ezért húzzál rá gumit - hancúr - gumi le - mosás (szappannal!) - nyalakodás - gumi fel - GOTO 10.
Akkor a csajt küldd el esemény utáni tablettáért (remélem még 72 órán belül vagytok), és húzás vissza nintendózni. Bocsánatot kérek a modortalanságért, de mondjátok, h nincs igazam.
Lány vagyok, és szeretkezés után mindig kell pisilnem. Miért van ez? Nem tudom. De miért fontos?
Ja, az már más. Akkor visszatérve, még1x: ha vmi nyálkahártya-kontakttal terjed, az átmegy mosással is. ami ondóval terjed, az már belement, mikor elmentél benne. Viszont mosd csak meg, mert kényelmesebb, tisztább érzés, és reggelre is finom marad - apró figyelmesség.
A kérdező hozzászólása: engem zavar hogy a szexet az együtlétünket megzavarja a pisilésem !! kiesünk a ritmusból és utána nehéz belerázodni ujra !! ezért !!!
A kérdező hozzászólása: boccsi gyogyszerrel védekezünk már egy éve !! nem tervezünk tronörököst !!
A kérdező hozzászólása: de gumival nem csináljuk !!! Akkor mit tegyek ??
A kérdező hozzászólása: de a csajom nem pisilös !!
A kérdező hozzászólása: ja ezt hallottam én is hogy pisit lehet inni de csak a sajátot !!

Miért van barna folyásom szex után?

Tegnap lefeküdtem a barátommal és azóta barna folyásom van, nem tudom, hogy miért mert még 14nap múlva kell megjönnie.

Legjobb válasz: Valójában az alvadt vér kis váladékkal keveredve és azért van mert felsértett a párod szex közben és szex után távozik.

Valójában az alvadt vér kis váladékkal keveredve és azért van mert felsértett a párod szex közben és szex után távozik.

Miert van az hogy szex utan mindig megkivanok egy szal cigit?

Nem vagyok dohanyfuggo,illetve egy heten 1x2x szivok 1-1 szalat el.

Legjobb válasz: szeirntem normális, kaja után is jól esik. mondjuk én a zöldet kívánom szex után. cigit azt elõtte is, meg közben is.

szeirntem normális, kaja után is jól esik. mondjuk én a zöldet kívánom szex után. cigit azt elõtte is, meg közben is.
http://index.hu/tudomany/2009/09/14/megfejtettek_miert_vagyu.. A cikk szerint a nikotin hatással van a szervezetre és segíti elmélyíteni a pozitív emlékeket.
Sokan vagyunk ezzel így... Legnagyobb királyság, fõleg egy reggeli szex után, erkélyre kimenni egy szép tavaszi reggelen, cigi+kávé.
énis mindig elszívok egy cigit szex után :)
Hisz tudod: - Mi a három legjobb dolog a világon? - ??? - Elõtte egy feles, utána egy cigi.

Miért vannak fájdalmas felfázásos tüneteim szex után rendszeresen?

mikor elvesztettem a szerelmemmel, utánna 2hónapig felfázásos tüneteim voltak, aztán szakitottunk, és nem éltem nemi életet, most összejöttünk, volt szex is, és megint megjelentek a tünetek..másnak is volt már ilyen? ez milrt lehet?

Legjobb válasz: mert vannak ilyen nõk, akik felfázásos tüneteket produkálnak szex után. keress rá neten, vannak errõl írva dolgok.

mert vannak ilyen nõk, akik felfázásos tüneteket produkálnak szex után. keress rá neten, vannak errõl írva dolgok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!