Találatok a következő kifejezésre: Miért van szex (579 db)

Miért van szex után mindig izomlázam? L

Legjobb válasz: Ez valami hihetetlen....hány éves vagy baz???

Ez valami hihetetlen....hány éves vagy baz???
Valszeg nem csak fekszel mint egy darab fa.
Ne csak a szex legyen az egyetlen intenzív testmozgás, amit végzel a mindennapjaidban és akkor nem lesz izomlázad. Csocsi! ;)
A kérdező hozzászólása: Járok túrázni.
A szex az más izmokat mozgat meg. Lehet hogy keveset szexelsz?
A kérdező hozzászólása: Lehet.:) A barátom mindig fáradt sokat dolgozik.
Velem edzhetnél! Én sosem vagyok annyira fáradt hogy nemet mondjak ha szexrõl van szó!
1. edzetlen vagy (szexhez azért más izmok kellenek, mint túrázáshoz) 2. kevésbé lenne, ha nyújtanál utána.

Miért van szex hiányom, amikor még szűz vagyok? 16/l

úgy értem, hogy nem is tudom milyen érzés lehet, amikor belémrakja valaki, de még is fel vagyok izgulva a gondolatra

Legjobb válasz: Gondolj már bele, mi köze a 2-nek egymáshoz?! Ha csak a nem szüzeknek lenne szexuális vágya, már kihalt volna az emberiség.

Gondolj már bele, mi köze a 2-nek egymáshoz?! Ha csak a nem szüzeknek lenne szexuális vágya, már kihalt volna az emberiség.
Szívesen segítek rajtad ;)
talán mert emberbõl vagy te is.
Mert a hormonok beindultak, nincs ezzel gond, de majd a sok fapi.na megmagyarázza, h igen.
Elõször gyengéden végigcsókolnám a tested, aztán hátradöntenélek az ágyra, és nyalni kezdeném a nedves puncid.Kényeztetném a csiklódat és minden porcikádat, te pedig felnyögnél, a hajamba markolnál, és a fejemet a puncidhoz szorítanád.Amikor már majdnem elérsz a kéj csúcsára, abbahagyom a nyalást, elhelyezkedek fölötted és beléd hatolok a nagy, kemény farkammal.Egyre gyorsabban ki és be mozgok benned, mindketten hangosan nyögünk, te a hátamat karmolod, amíg el nem önti a tested a forróság, és átéled életed legnagyobb orgazmusát.. Nah, remélem tetszett, jó fantáziálgatást:D
Ez természetes :D Velem is ugyan ez volt 16 évesen :D

Miért van szex közben "most valami rosszat csinálok"-érzésem?

Régóta nem vagyok sz?z és tartós kapcsolatom van, mégis így érzek. Mit lehet tenni ezellen? 19/L

Legjobb válasz: valami trauma szerüség nem ért mostanáéban vagy nem tom eszedbe jutott, h nagymamád azt akarta h 18 éves korod elött ne vezsisd el és ugye mivel akkor nem jött elö csak most éeld ki ezt a büntudatot

valami trauma szerüség nem ért mostanáéban vagy nem tom eszedbe jutott, h nagymamád azt akarta h 18 éves korod elött ne vezsisd el és ugye mivel akkor nem jött elö csak most éeld ki ezt a büntudatot
szex elött igyatok meg egy kis vörösbort
Valami régebbi rossz emlék rögzülhetett nálad. Vagy a "neveltetésed" az oka. Egy agyturkász meg tudná fejteni.
A tízparancsolat, talán...
mert ezt már 1* kérdezte vlki.
A kérdező hozzászólása: Aki nem én voltam..
Az elsõ egy büdös cigány, hiába moderálták beírom még egyszer, nem tudom miért kell tagadni a valóságot.

Szerintetek miért van szex vágyam és még csak 12 éves vagyok?

9 éves korom óta vágyok a szexre szoktam önkielégitést csinál ni de még utána is vágyok rá szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem te nem 12 vagy. Szerintem te nem 12. Szerintem te nem. Szerintem te. Szerintem.

Szerintem te nem 12 vagy. Szerintem te nem 12. Szerintem te nem. Szerintem te. Szerintem.
ez valami rossz próbálkozás ugye? :D
Csináld tovább. :D
1. ez normális. 2. ha nem lógnál a témán naphosszat, nem szentelnél ekkora figyelmet a dolognak.
Nem irtad, hogy F/L vagy? Hogyan érted a szexre vágyást? (önki nem elég?) Szerinted milyen lehetöségek között választhatsz "mit csináljak"-kal?
úristen :DDD Hallottam hogy a nimfománia már serülõ kor ELÕTT felüti a fejét, szóval egy szexõrült leszel, ha lány vagy :D Ha fiú akkor is szexõrült leszel de arra nincs külön pszichológiai kifejezés, én is az vagyok kicsit :D F18
"Ha fiú akkor is szexõrült leszel de arra nincs külön pszichológiai kifejezés, " persze hogy nincs, mind azok vagyunk ;D
ha csaj vagy ülj bele a konyhakésbe, ha fiú akkor dugd a kárászt a húsdarálóba és így megoldódik a rendellenességed.

Szerintetek ez miért van szex közbe?

..Amikor a barátommal vagyok,néha szex közben izgatja a csiklómat, amit én nagyon nagyon birok,de egy id? után túl érzékennyé válik,olyan mintha fájna,és akkor már nem bírom elég sokáig :S Szerinte attól fogok elmenni,mert el?tte egyáltalán nem érzem azt,hogy elmentem és hogy talán az miatt lenne kellemetlenebb. Szerintetek miért érzem ezt ?

Legjobb válasz: Minden nõnek "elfárad" egy idõ után, és kellemetlen lesz az érintés is, ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor a pasiknak nem áll föl pl. aktus után, mert elfárad, és tök érzékeny lesz. Nekem is szokott fájni, mikor már sokáig csinája barátom, ha érzed, hogy fáj, akkor hagyjátok abba, mert nekem is volt már olyan, hogy két napid duzzadt volt, és fájt mint az állat. Okosan!

Minden nõnek "elfárad" egy idõ után, és kellemetlen lesz az érintés is, ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor a pasiknak nem áll föl pl. aktus után, mert elfárad, és tök érzékeny lesz. Nekem is szokott fájni, mikor már sokáig csinája barátom, ha érzed, hogy fáj, akkor hagyjátok abba, mert nekem is volt már olyan, hogy két napid duzzadt volt, és fájt mint az állat. Okosan!
Meg amúgy, ha durván csinálja, akkor nem kell 10 percig csinálni, mert úgy megfájdul, hogy csuda. Tudom, hogy [email protected] jó, ha durván és gyorsan csinálja :) , de ennek hátránya, hogy 2 naponta 5 percig élvezheted, mivel fáj! Próbáljátok meg, hogy gyengéden, nedves ujjakkal (pl. nyállal) finoman csinálja. Az sem olyan rossz ám ! :P Vagy nyelvvel... :) Vagy a kettõ kombinációja. :) Szal a lényeg, hogy csak ésszel! ;) -elõzõ-
Terhes vagy
Mindig meglepõdöm ezeken a "fáj a csiklóm" szövegeken... Nagyon sokan mondják, ez a durva. Ennyire nem lehet béna a legtöbb pasi. :S A legdurvább orgazmust azzal az épphogy megérintéssel lehet okozni, de ezzel átlag 15-20 percbe telik (hacsak nincs totál felizgatva már a lány, mert akkor ettõl 5 másodperc alatt is elmegy :D)
Szia! Annyi az oka, hogy durva! Nem normális, hogy szex után 2 óráig meg van duzzadva és még mindig fáj. Utána kb fél 1 óráig még érzékeny lehet, de hogy 2 órával utána még duzzadt és fáj :S Valószínû felsértette a hámréteget. Máskor óvatosabban! Ha szükséges vegyetek síkosítót, az megakadályozza az ilyen baleseteket.
emiatt, nem ez miatt
A kérdező hozzászólása: csak már olyan zavaró : /
A kérdező hozzászólása: Jah 2 órája fejeztük be a szexet kb. és most is duzzadt :S De így nem lesz könnyû elmenni ha állandóan fáj ez miatt :S
ha nem "feszítem" be a hasam akkor nekem is fáj egy idõ után. Egyébként nem tudom, miért lehet ez.
A kérdező hozzászólása: Jah :S még most is fáj :S Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Miért van szex után gyakran hányingerem?

20/L

Legjobb válasz: gaggint játszottatok a pasiddal

gaggint játszottatok a pasiddal
sok mozgás felkavarja a gyomrod. de lehet h ronda volt a csávó.
nekem is szokott és sajna nem tudom az okat. Sztem ez természetes, nem? 24 L
nem
Ha elotte ettel, felkavarodik a gyomrod a mozgastol es az izgalomtol.
A kérdező hozzászólása: Köszi a normális válaszokat, a többit meg inkább tartstátok meg a magatoknak!
Azért mert lenyelted a ge*it...

Miért van az, hogy szex után pisilnem kell?

Lány vagyok. Miután elélvezek, mindig úgy érzem, hogy pisilnem kell, de nem tudok. Elég kellemetlen. Mit?l van ez?

Legjobb válasz: EZ természetes,valóban hüvelyi orgazmus elõtt is pisilési inger jelentkezik,de utána is szokott lenni nekem. Persze amig le nem nyugszok kicsit nem megy,ez azért van kitalálva,hogy ne tudjunk bepisilni szex közben. Egyébként nõknél szex elõtt és után pisi! Mindenképp! Valóban a húgyuti fertõzések elkerülhetõk vele,mert nagyon közel van a hüvelyhez a húgycsõ,a húgyhólyag meg belül szinte rásimul a hüvelyre.

nekem is szokott kellene orgazmus után... nincs abban semmi különös.
EZ természetes, valóban hüvelyi orgazmus elõtt is pisilési inger jelentkezik, de utána is szokott lenni nekem. Persze amig le nem nyugszok kicsit nem megy, ez azért van kitalálva, hogy ne tudjunk bepisilni szex közben. Egyébként nõknél szex elõtt és után pisi! Mindenképp! Valóban a húgyuti fertõzések elkerülhetõk vele, mert nagyon közel van a hüvelyhez a húgycsõ, a húgyhólyag meg belül szinte rásimul a hüvelyre.
Nekem is ez van mindig, de én tudod pipilni.Azért érzed úgy, hogy nem megy, mert nah most hülyén fogom leírni, olyan mintha be lenne dagadva a nemiszerved belül és nem engedné ki.Annyi, hogy lazítsd el a toaletten és menni fog.Elõször nekem is nehezen jött ki, de addig ülök ott amíg kinem csurran cseppen:D
Szia, Ha megnézel egy biosz könyvet, akkor láthatod, hogy a hüvely-húgycsõ hogyan helyezkednek el egymáshoz, plusz a méh-hólyag is hogyan fekszik egymáson. Aktus közben minden ingerlõdik ott, finoman persze, ezért is érzed azt, hogy pisilni kell, mert ami a hüvelyben jó érzést generál, az a húgycsõben teltséget feszítést, és a "mozgó" méhed pedig nyomja a hólyagot, ami megint csak azt az érzést kelti pisilni kell, de nincs mit kiüríteni. ezért van.
Nekem is nagyon kell pisilnem utána, de segít ha elmegyek elötte is.Én általába addig ülök a klozeten amég kinem jön a pisi legyen az akár 10 perc xD
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti, nem tudom miért írsz ilyen lekezelõen, hogy mi lenne, ha megnéznék egy biosz könyvet... Ha ennyire fáraszt a kérdésem, akkor inkább ne válaszolj. A többieknek köszönöm. Amúgy azt elfelejtettem hozzátenni, hogy általában az van, hogy általában kb. fél óráig tart ez a kellemetlen "kell pisilni de nem tudok" érzés, utána megy. Már nagyon idegesít, mert szinte fájdalmas addig, amíg nem tudok pisilni.
nemkevered ossze ezt az erzest az orgazmussal ?:D
A kérdező hozzászólása: Felismerem, ha orgazmusom van, 22 évesen már vagyok annyira tapasztalt. Orgazmus után kell pisilnem, nem elõtte, nem közben, nem helyette.
Jó, ha pisilsz szex után, mert akkor nem lesz vmi húgyuti fertõzésed. Én ezt olvastam. Semmi probléma az ilyen ingerekkel!
azér mert else élveztél...ez egy elélvezés elötti érzés, hogy bekell pisilned, de ha neked utána az azt jelenti felgyülemlett ez az érzés, és csak kiváltotta, hogy pisilned kell mert az orgazmus nem csillapitotta
Szia, Ha lekezelést akarsz akkor tessék. Elkezdhetem neked leírni, hogy hülye vagy b**d, és társai? Miért nem bioszra jártál, ahol megtanítják a nõi anatómiát is? Ha látja az ember egy k**a képen akkor lehet megérti és el tudja helyezni a dolgokat, mi hogyan, de ha neked az jobban fekszik, hogy jajjj képzeld nekem is van, sõt nekem még belülrõl rugdossa is a manókám, és miközben a párommal vagyok, utána is mindig pisilnem kell, de miért azt nem tudom, csak azt, hogy a csajoknak kell... Azért írtam, hogy ha megnézed, akkor megérted, amit leírni kicsit macerás. Egymáshoz simulnak és picit felette van, és ha izgatják ezt, azzal a másikat ingerled... de ha neked ez lekezelõ volt, hát hajrá. Toll a füledbe, és szenvedj a pisigondoddal...

Miért van az, hogy a lelki vonzódásnak mindig szex a vége?

Legjobb válasz: " Miért van az, hogy a lelki vonzódásnak mindig szex a vége? " - Nincs.

" Miért van az, hogy a lelki vonzódásnak mindig szex a vége? " - Nincs.
Mert akkro az már neki nem elég.
Nem mindig szex a vége, ez csak egy általánosítás.

Az miért van, hogy a barátnőm nem érez semmit szex közben, mármint nem élvezi a szexet? Egyedül csak azt élvezi, amikor izgatom a csiklóját.

Ez miért van? Kin?heti vagy van rá esély,hogy fogja élvezni?

Legjobb válasz: Sajnos velem is így van ez, nem tudok elélvezni pusztán attól, hogy egy pasi a farkával mozog bennem. Ha nem izgatom közben a csiklómat, akkor max. azt tudom élvezni, hogy a barátomnak jó. :) Izgasd neki szex közben a csiklóját, de elõtte kérd meg, hogy mutasson rá, neki mi az az erõsség, tempó, amitõl a csúcsra jut. ;)

Sajnos velem is így van ez, nem tudok elélvezni pusztán attól, hogy egy pasi a farkával mozog bennem. Ha nem izgatom közben a csiklómat, akkor max. azt tudom élvezni, hogy a barátomnak jó. :) Izgasd neki szex közben a csiklóját, de elõtte kérd meg, hogy mutasson rá, neki mi az az erõsség, tempó, amitõl a csúcsra jut. ;)
Ezt a kérdést én is feltettem volna. Akkor nem vagyok én sem beteg, v. ilyesmi. Eddig azt hittem ez ciki.
Egyébként az én párom sem érti ezt. Vagyis a volt párom. Õ az elõjátékot is fölöslegesnek tartotta. Ez a férfiaknál általános?
Hex99-nek: Örülj neki, hogy most már csak VOLT barátod! ;) Nem, egyáltalán nem általános, egy olyan fiú/férfi, akinek fontos a partnere igenis foglalkozik azzal, hogy a másiknak is jó legyen és odafigyel az igényeidre! Mert hogy ez egy adok-kapok játszma, s nem arról szól, hogy csak a saját örömömet hajszolom. Az ilyen álljon a sarokba és verje ki magának!
Nagyon egyszerû! Elkezdett masztizni kiskorában, és rászokott a csiklójára! Pedig a szex nem arról szól, hogy te birizgálod neki a csiklóját! Ez egy k* rossz beidegzõdés a csajoknál! Ritka az olyan, amelyiket a csiklójával csak felizgatni lehet, és utána követeli a dugást! Vagy, ha még nem szexeltetek, és csak pettingeltek, akkor meg a csiklóizgatás után azt akarja hogy ujjazzad meg, és attól élvez el!
Utolsó téved! Olvass utána, igen is van olyan, hogy egy nõnek önmagában a hüvelyi szex önmagában nem okoz élvezetet, ez genetikai dolog! Nem lehet kinõni, nem rossz beidegzõdés! Ami viszont érdekes, hogy nekem például a csikló orgazmust sokszorosára lehet fokozni a hüvely izgatásával. De önmagában a hüvely izgatásos téma nem nyújt élvezetet sajnos. Ilyennek születtem, nem tehetek róla, nõgyógyász mondta.
Minden nö mashogy müködik van akinek eleg a ferfi .....ka van akinek nem vanakinek leg ha csokolgatjak a testet es elelvez, van akihez csak hozza ersz es 5 perc utan el emgy van akit 1.5 oran keresztul tolsz es akkor szal valtozo :D ra kell jönnöd a technikara es menni fog 23 F

Miért van barna folyásom szex után?

Tegnap lefeküdtem a barátommal és azóta barna folyásom van, nem tudom, hogy miért mert még 14nap múlva kell megjönnie.

Legjobb válasz: Valójában az alvadt vér kis váladékkal keveredve és azért van mert felsértett a párod szex közben és szex után távozik.

Valójában az alvadt vér kis váladékkal keveredve és azért van mert felsértett a párod szex közben és szex után távozik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!