Találatok a következő kifejezésre: Miért van rossz íz a (7 db)

Miért van ennyire rossz íze a lefagyasztott tejemnek?

Keser?,pedig kiporciózva fagyasztottam le neki,hogy most mikor püréket gyártok ezt használjam,de szinte ehetetlen...mit tegyek?Nem ízlik se nekem se a babának..?

Legjobb válasz: Én is így jártam, pedig a védõnõm mondta, hogyha sok van, fagyasszam le, mert késõbb tudok belõle fõzni neki. Az enyém is keserû lett, pocsék, kiöntöttem. Pedig milyen drágák voltak ezek a fagyasztó zacskók!

Én is így jártam, pedig a védõnõm mondta, hogyha sok van, fagyasszam le, mert késõbb tudok belõle fõzni neki. Az enyém is keserû lett, pocsék, kiöntöttem. Pedig milyen drágák voltak ezek a fagyasztó zacskók!
Én is így jártam. Öt napig volt tejem. És amit a baba nem evett meg azt én is beraktam a fagyóba. Amikor elkezdtem a hozzátáplálást én is kibuktam mert iszonyú büdös volt és rossz ízû. Annyira, hogy a kisbabám nem volt hajlandó megenni sem fõziben, sem tápival sehogy. Úgyhogy sajnos a lefolyóban végezte a keservesen lefejt tejem:(
Az ilyen ízû tejnek csökkent a zsír és tápanyagtartalma, de amíg nem szagos, baja nincs. Fagyasztás nélkül még édeskés lehetett, de ha régi akkor azért is meg tud keseredni. Szerintem sajnos nem használható.
hali nekem azóta nincs baj a fagyasztott tejjel, mióta nem frissen, hanem a hûtõbõl teszem a fagyasztóba, tehát a hideget. a friss nekem is büdös lett. Nem romlott büdös, csak fura szagú.
A kérdező hozzászólása: ez sem büdös, hanem furi szaga van, bár én öklendeztem mikor beleszagoltam és az íze sem volt jó...nem emlékszem már, hogy a hûtõbõl vagy frissen tettem el-melyiket, hogy.kb 2litert kell kidobjak akkor...
A kérdező hozzászólása: ja és ez augusztusi volt, sztem nem régi

Miért van néha rossz íz a számban?

hallottam arról h terhesség jele,de mástól nem is lehet? a fogaimmal nincsen gond és még nemis történt semi a barátommal

Legjobb válasz: Attól is lehet, hogy nem zár rendesen a gyomorszájad.

Attól is lehet, hogy nem zár rendesen a gyomorszájad.
A kérdező hozzászólása: de ha vanis akkor reggel kezdõdik és ha rágózok elmulik
Azon ne stresszelj! Nekem is úgy van sokszor reggelte. Ugyanis éjszaka összegyûlik az összes méreganyag a szánkban és ébredés után azért érezzük kellemetlennek.

Miért van tök rossz íze annak a anyatajnak, amit a fagyasztóból veszek elő?

Tegnap vettem el?, és mielött adtam volna a lányomnak megkóstoltam. Nagyon más íze volt neki, mintha fémes ízt éreztem volna, de nem tudom megmondani. Nem is adtam neki oda! Aventos zacsiban volt! De kóstoltam olyat is, ami jégkocka tartóban fagyasztottam, utána zacskóztam , az is olyan. Mit?l?

Legjobb válasz: Szia! Én is ezt a fémes ízt éreztem. A védõnõ szerint semmi baja, a fagyasztó teszi ilyenné. Az én fiam nem fogadta el. 8 litert ettek ezért meg a kutyáim! A szívem szakadt meg.Mit össze nem digicseltem, éjszakákon is.

Szia! Én is ezt a fémes ízt éreztem. A védõnõ szerint semmi baja, a fagyasztó teszi ilyenné. Az én fiam nem fogadta el. 8 litert ettek ezért meg a kutyáim! A szívem szakadt meg.Mit össze nem digicseltem, éjszakákon is.
Nyugodtan oda adhatod, az anyatej még büdös is fagyasztás után. De szerintem elötte pasztõrözd. Bár már ezért kaptam itt letolást.Ízlések és pofonok! Én nem adnám oda pasztõrözés nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszia választ! Az nem semmi! 8 liter! Én nem is adom neki oda, bár a múltkor nem kellett neki! Szörnyû, én sem innám meg!
A kérdező hozzászólása: De ha pasztörözöd, akkor kimegy belõle a "vitamin"-minden, ami fontos, nem?
szerintem is egészen más az íze!!Nekem még olyan romlottnak is tûnt, pedig én is gondosan fejtem, s pakolgattam a fagyóba!!:(( Én párszor próbáltam belekeverni a püréjébe, de úgy nem kellett neki!
Mennyi ido utan adtad oda a felengedes utan? En egyszer kivettem a fagyasztobol, es a hutoben hagytam masnapig, na annak volt ilyen irto budos szaga es megkostoltam, el is volt romolva. En altalaban ugy csinalom, hogy kiveszem a fagyasztobol, es forro vizbe allitom a poharat, amiben lefagyasztottam es rogton fel is hasznalom. Akor meg rendben van a szaga is, az ize is.


Cigizek. Az miért van hogy szinte állandóan cigiszagot érzek és néha ha rágyújtok nagyon rossz íze van a ciginek?

dohányzás, cigi,

Legjobb válasz: Mert még kezdõ vagy. Inkább hagyd abba. Manapság már könnyebb vagánynak lenni nélküle. Pl. kocsmában sem lehet már cigizni.

Mert még kezdõ vagy. Inkább hagyd abba. Manapság már könnyebb vagánynak lenni nélküle. Pl. kocsmában sem lehet már cigizni.
A kérdező hozzászólása: én döntésem volt... szóval elmúlik?
Hátmert büdös füstölgõ szar, hát milyen íze legyen? :D ha nagyon kitartó vagy, és elég ügyes, akkor majd idõvel már nem érzed. Énis gyorsan nekiállok benzint inni, hátha egy idõ után már nem vagyok tõle rosszul, mert ez az én döntésem :) ) szóval igen, idõvel elmúlik, és a szaglásod is úgy leromlik, hogy te már nem fogod érezni a saját szagod, csak a környezeted, úgyhogy majd ne lepõdj meg :D kitartónak kell lenni , de ne add fel, csak így tovább :)
Mert a szervezeted tiltakozik a méreganyagok ellen.
Cigizek és nem is vagyok anti dohányos, de azért ennyire nem legyünk már hülyék. Azért van cigiszagod mert cigizel (most télen pl. sálamba nagyon megmarad a szag) és azért van rossz íze a ciginek, mert nem ízlik neked. Egy okod sincs magyarul hogy miért cigizel, de ha mindenáron ettõl akarsz többnek látszani mint ami vagy, akkor cseréld gyengébbre vagy szívj mentolosat, esetleg gyümölcsöset.
Van egy két dolog a cigifüstben(kátrány) ami ilyen szar ízt hagy a szádban, a kezed is kátrányos és gyakran nyúlsz az arcodhoz...ez a szag amit érzel. a szöveteknek(függöny, bútorhuzat) húgyszaghoz hasonló szaga lesz a dohányfüsttõl... Épp itt az ideje, hogy ne szokj hozzá.
Talán azért, mert a másik fiú nincs úgy elszállva magától mint te? elég öntelt kis pasinak tûnsz nekem. 23/L
Mit értesz rossz jellegû alatt? Ha a külsõt: mégis igaz a mondás, hogy nem a külsõ számít. Lehet, hogy a másik fiú kedvesebb, szórakoztatóbb számára nálad. Ha a belsõt: a lányok többségének fõleg tizenpárévesen a "rosszfiúk" jönnek be, mert úgy gondolják, hogy "majd én megváltoztatom!"
A kérdező hozzászólása: a fiú nagyon hülyén viselkedik senki se szereti...bocs de ez van ilyen vagyok nem írtam hülyeséget

Miért van az, hogy este akár fogat mosunk akár nem, reggelre rossz a szánk íze?

Legjobb válasz: Ugyanmár még a fogtündérnek is büdös lesz a szája reggelre... Biztos ti minden reggel mentolillatú szájjal ébredtek -.-½

Ugyanmár még a fogtündérnek is büdös lesz a szája reggelre... Biztos ti minden reggel mentolillatú szájjal ébredtek -.-½
Max nem érzitek a saját szájszagotokat. Kizárt, hogy teljesen sterilen tudjátok tartani a szátokat.
Érdekes, a férjemnek és nekem sincs nemhogy rossz fogunk de még fogkövünk sem, mégsem üde lehelettel ébredünk. Valószínüleg annak a válaszadónak van igaza, aki azt írta, hogy mert emésztünk. És egész éjszaka nem eszünk. Mint ahogy annak is van szájszaga ha valaki éhes...
jajj érdekes ti akkor mindannyian üde, jó lehelettel ébredtek... perszeeeee
Az enyém pl. nem rossz, szóval csak a magad nevében...:) Nincs rossz fogad?
Mert emésztesz, és a gyomrodból jön. Legalább is szerintem.
Én is fogszuvasodásra tippelek!
attól függ miket ettél össze!ha nem ettél, akk simán lehet jó a leheleted reggelre-.-

Miért van, hogy mikor szüleim veszekednek és szidnak valakit vagy egymást, egyből szóba kerülök, hogy én is olyan rossz vagyok, mint a szidalmazott, pedig semmi közöm az esethez és több ízben bizonyítottam, hogy nem vagyok olyan?

Másnak is csinálják ezt a szülei? Mi a jó nekik ebben?

Legjobb válasz: Nálunk ez van. Idegesítõ és frusztráló. Minden nap órákat segítek itthon, aztán megkapom, hogy egész nap csak "döglök a szaros gépem elõtt" (meg amellett reggel hattól este négyig az iskolában vagyok ugye, vagyis voltam, mert másfél hónapja levizsgáztam). A lényeg az, hogy ne vedd fel. Ha felvennék minden sértést és ocsmányságot, amit itthon kaptam a szüleimtõl és a családomtól már évekkel ezelõtt fellógattam volna magam egy kötélre, vagy megöltem volna õket. Ha majd egyszer családod lesz a jövõben, próbálj ne ilyen s*ggfej módon viselkedni a kölykeiddel.

Nálunk ez van. Idegesítõ és frusztráló. Minden nap órákat segítek itthon, aztán megkapom, hogy egész nap csak "döglök a szaros gépem elõtt" (meg amellett reggel hattól este négyig az iskolában vagyok ugye, vagyis voltam, mert másfél hónapja levizsgáztam). A lényeg az, hogy ne vedd fel. Ha felvennék minden sértést és ocsmányságot, amit itthon kaptam a szüleimtõl és a családomtól már évekkel ezelõtt fellógattam volna magam egy kötélre, vagy megöltem volna õket. Ha majd egyszer családod lesz a jövõben, próbálj ne ilyen s*ggfej módon viselkedni a kölykeiddel.
Természetesen nem fair.
A kérdező hozzászólása: Az lesz, el fogok menni, és gondolkodjanak, miért nem fogok gyakran feléjük nézni. De azért ugye nem gondolom rosszul, hogy a viselkedésük nem egészen fair?
A kérdező hozzászólása: Ha végre találok egy tiszta munkát, ahol normálisan tudok keresni, akkor el tudok költözni.
nem tudok segiteni, mert az én anyukám is ilyen. Jó, én 16 vagyok, de nekem a 28 éves nõvérem mondta, h nyeljek egy nagyot, ne bántsam magam, hanem igyak meg egyszerre sok kakakót vagy vizet vagy vaamit, h utána ne azzal a dühhel törõdjek, hanem azzal, h fáj a hasam. én már beletörõdtem, h sose leszek jó neki. nehéz, de próbáld meg te is megszokni.. puusz bajtárs:)
Nem kell hagynod. Sorold fel, hogy te éppen mit segítetél vagy egyéb hasznosat csináltál, és mondd el nekik, hogy ne rád haragudjanak, amikor egymásra dühösek. És hagyd õket ott, hátha észbekapnak.
Költözz el ha van rá lehetõséged , csak azt ne hidd hogy akkor jó leszel nekik . 3 gyerekem van 30 éves vagyok , nehezen de megállunk a saját lábunkon , nem kérünk tõlük semmit , sõt mi adunk ha tudunk , mégse vagyok jó nekik !
Költözz el, amint tudsz...Én a másik véglet vagyok, rég elmentem otthonról suli miatt, és anyukámék sirnak utánam, na meg én is utánuk.
A kérdező hozzászólása: Az egy dolog, csak már egészen kicsi koromtól ezt hallgatom... És 24 évesen betelt a pohár...
A kérdező hozzászólása: Addig, amíg nem tudok elmenni, tudtok valami tanácsot adni, hogy könnyebben viseljem el? Sajnos már odáig fajult, hogy legalább fél óra figyelemelterelésre van szükségem, hogy tudjak koncentrálni a feladataimra. :-( Ez így nem jó, mert nem haladok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!