Találatok a következő kifejezésre: Miért van rossz (620 db)

Ismertk rossz hírű iskolákat? (ha igen, miért van rossz híre az iskolának? )

Legjobb válasz: Igen! Debrecenben lakom, itt ezek a rossz hírû iskolák: Povolny : ez egy szakmunkásképzõ tele cigánnyal... Rakovszki: ez meg egy olyan suli ahová áttanácsolják a diákokat meg ilyesmi, ugyancsak tele cigánnyal,cigiznek,rajolnak minden. Azt hiszem érthetõ miért rossz hírûek.

Igen! Debrecenben lakom, itt ezek a rossz hírû iskolák: Povolny : ez egy szakmunkásképzõ tele cigánnyal... Rakovszki: ez meg egy olyan suli ahová áttanácsolják a diákokat meg ilyesmi, ugyancsak tele cigánnyal, cigiznek, rajolnak minden. Azt hiszem érthetõ miért rossz hírûek.
A Dombóvári 516. Szakképzõsuli tele balhés cigányokkal szintén.
Budapesten van a 16. kerületben azt hiszem. Csonka János Mûszaki Szakközépiskola és Szakiskola. Elvileg csak ilyen nagyom rossz tanulók mennek oda, akik azért elég zûrösek. Ha nem tetszik valami, akkor simán elverik a másikat. Ha valaki hall valamit ezzel az iskolával kapcsolatban, kb úgy reagál, mint a "nyócker"-re.:D
A kérdező hozzászólása: Az igen :O. Köszi a válaszokat :D. Itt Székesfehérváron is van nem egy ilyen iskola van az Aranykéz, ahova fogyatékosok mennek (nem az IGAZI fogyatékosok, hanem a nagyon buta emberek), meg még van egy iskola, ami mindig beázik és már majdnem összedõl, meg egy ahol nem a tanárok irányítják a dolgokat XD.
Kápolna téri ált. isk. ...mindenki színjeles mégis hülyék mint a s*gg... Sibrik Miklós Ált. Isk., sok a rétinéger meg a drogos pedig még csak általános! Giorgo Prlska (nem biztos, hogy így írják) sok a balhés cigány ...
ja az enyém a kapocs gyál mellett 18. kerületben és mért azt nemtom de én utálom!
A kérdező hozzászólása: aztakva XD meg még van egy suli az ensz feri mellett az valami gyógyó (sárgasuli) :'O

Szerintetek miért van rossz lelkiállapotban a legtöbb tanár? Ez a gyengeség jele lenne? Ti mit tapasztaltok?

Sok pedagógus ismerõsöm van a pályán és valamiért még a kõkeménynek látszók is eltörnek. Nem tudom mi van itt ma.

Legjobb válasz: Nem vagyok tanár, de szerintem ezek miatt: -nincs megfizetve a munkájuk(gondolj bele, a jövõ generációját õk nevelik, ehhez képest lócitrom a fizetésük) -nincs megbecsülve a munkájuk, nem egy esetben tiszteletlenül bánnak velük(extrém példa: tanár verés és ölés, hétköznapi példa: ha a gyerek rosszul tanul, a tanárt szidják, holott lehet, hogy a csemetében van a baj, vagy a "kedves" szülõben, mert nem tanította meg tanulni a gyerekét. Igen, azt is kell. Nem hiába kell 1 - 2 osztályos korban és olykor még késõbb is együtt tanulni a szülõnek a gyerekkel, ekkor alakul ki a tanulás szokása, ekkor lehet vele megszerettetni a tanulást, hogy késõbb már magától üljön le és csinálja a leckét, anélkül, hogy mondani vagy könyörögni kelljen neki.) - a gyerekek nemtörõdömsége. Sajnos a többséget nagyon nem érdekli mit magyaráz a tanár. Képzeld el, amikor szívedet lelkedet beleadva magyarázod a leckét és az osztályban mégis fásult, unott arcokat látsz...elég kiábrándító tud lenni. - a mindig -negatívan- változó tanterv, az oktatásügy káosza, hogy oda nem illõ és hozzá nem értõ emberek mondják meg hogyan taníts, mit taníts, mi legyen a tantervben, stb... - hogy ugyanezek az emberek figyelembe sem veszik a tanárok véleményét, meglátásait, szavait. -a tanárok is túlterheltek. Túl sok gyerek jut egyetlen tanárra, így a tanárnak nincs elég ideje, ereje, figyelme a gyerekekre. Gondolj bele: egy átlagos tanár kb. 100 diák nevét kell megjegyezze. 100 diákot kéne ugyanúgy, ugyanolyan jól oktatnia, mintha csak pl. 30-at kellene. Szerinted miért van az, hogy Japánban csak 6 gyerek jut 1 tanítóra (azt hiszem az általánosban, de ebben nem vagyok biztos, régen olvastam) Szerintem ezért és még ki tudja milyen okok miatt fásultak és depisek a tanárok.

Nem vagyok tanár, de szerintem ezek miatt: -nincs megfizetve a munkájuk(gondolj bele, a jövõ generációját õk nevelik, ehhez képest lócitrom a fizetésük) -nincs megbecsülve a munkájuk, nem egy esetben tiszteletlenül bánnak velük(extrém példa: tanár verés és ölés, hétköznapi példa: ha a gyerek rosszul tanul, a tanárt szidják, holott lehet, hogy a csemetében van a baj, vagy a "kedves" szülõben, mert nem tanította meg tanulni a gyerekét. Igen, azt is kell. Nem hiába kell 1 - 2 osztályos korban és olykor még késõbb is együtt tanulni a szülõnek a gyerekkel, ekkor alakul ki a tanulás szokása, ekkor lehet vele megszerettetni a tanulást, hogy késõbb már magától üljön le és csinálja a leckét, anélkül, hogy mondani vagy könyörögni kelljen neki.) - a gyerekek nemtörõdömsége. Sajnos a többséget nagyon nem érdekli mit magyaráz a tanár. Képzeld el, amikor szívedet lelkedet beleadva magyarázod a leckét és az osztályban mégis fásult, unott arcokat látsz...elég kiábrándító tud lenni. - a mindig -negatívan- változó tanterv, az oktatásügy káosza, hogy oda nem illõ és hozzá nem értõ emberek mondják meg hogyan taníts, mit taníts, mi legyen a tantervben, stb... - hogy ugyanezek az emberek figyelembe sem veszik a tanárok véleményét, meglátásait, szavait. -a tanárok is túlterheltek. Túl sok gyerek jut egyetlen tanárra, így a tanárnak nincs elég ideje, ereje, figyelme a gyerekekre. Gondolj bele: egy átlagos tanár kb. 100 diák nevét kell megjegyezze. 100 diákot kéne ugyanúgy, ugyanolyan jól oktatnia, mintha csak pl. 30-at kellene. Szerinted miért van az, hogy Japánban csak 6 gyerek jut 1 tanítóra (azt hiszem az általánosban, de ebben nem vagyok biztos, régen olvastam) Szerintem ezért és még ki tudja milyen okok miatt fásultak és depisek a tanárok.
Elõször is nem szabad általánosítani, mert attól mert neked sok ilyen ismerõsöd van, attól még ezt így nem lehet kijelenteni. Tanár vagyok, ügyfélszolgálaton is dolgoztam elõtte évekig. Emberekkel foglalkozni nem egyszerû. Elsõsorban ezzel meg is válaszoltam a kérdésed röviden. Vannak emberek, akik abból indulnak ki, hogy én direkt rosszat akarok nekik vagy a gyereküknek és így konfliktushelyzet alakul ki. Ugye ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, nem mindenkivel szemben lehet alkalmazni észérveket. Kulturális és morális nihil létezik, igen. Igen nagyfokú. Igazából minden attól függ, hogy pl. a hivatásod/munkád mellett van-e család, hobbi, tehát olyan dolog, ami örömet okoz. Ez kell a kiegyensúlyozottsághoz. Most hirtelen ennyi, majd ha lesz válasz, még megosztom gondolataimat.
Gyengeség semmiképpen. Egyszerûen rokkal rosszabb a gyerekanyag, mint 10, 20 éve, vagy még régebben volt. isznak, drogoznak, semmi értelmes nem érdekli õket. Az órán nem tudnak viselkedni, dobálóznak, verekednek, erõszakoskodnak. Nem csoda, hogy kiégnek a tanárok. Régen élvezet volt tanítani, a gyerekek szerettek tanulni, egymással és a tanárokkal is kedvesek voltak, tele voltak lelkesedéssel... ez ma már nincs meg.
Az emberek véges mennyiségû stresszt bírnak el. Õket túl sok éri. Ennyi. Nem hibáztatom õket, egyetlen gyerek hülyeségeit nap, mint nap elviselni is óriási teher, nem hogy 30-ét. Fel nem tudom fogni, hogy valaki miért vállalkozik erre a pályára. Annyi biztos, hogy nincsenek kellõképp megbecsülve sem társadalmilag, sem anyagilag.

Miert vannak rossz es gonosz emberek ezen a foldon akik mindig masoknak csak rosszat akarnak?

Legjobb válasz: Mert nem léteznek tökéletes emberek.Gondolj bele ha minden ember kedves,aranyos lenne nem is volna olyan jó élni(magyarul unalmas volna).A rossz emberek valamikor jók voltak,csak biztos érte õket valami probléma,h rossz irányba fordultak.

Mert nem léteznek tökéletes emberek.Gondolj bele ha minden ember kedves, aranyos lenne nem is volna olyan jó élni(magyarul unalmas volna).A rossz emberek valamikor jók voltak, csak biztos érte õket valami probléma, h rossz irányba fordultak.
Mert vannak boldogtalan emberek, akik így állnak bosszút a világon.
Mert Lucifer is gyûjti a katonáit.
mert mi így élvezzük az életet...
utolsó: egyet értünk.. ;)

Miért van rossz híre a Lucky for You kennelnek?

Azért kérdezem, mert bármerre is olvastam a border collie-ról, a fajtát tenyészt? kennelekr?l, mindnél nagyon le volt húzva a LFY.

Legjobb válasz: én egyszer beszéltem a tulajjal, rendesnek tûnt, még sem vennék tõle sosem bordert. nekem nem tetszenek a kutyái, nekem néha már nem borderek... (pedig nekem is show-borderem van, máshonnan, õt mégis bordernek érzem, annak ellenére, hogy elég selejtes a drágám... de vannak manapság olyan, bordernek titulált kutyák, amiktõl a hideg kiráz, se külemben se jellemben nem borderek...) de például a bordermania kennel kutyái sem kifejezetten tetszenek, mégis elgondolkodtam, amikor kiskutyát kerestünk, mert soha egy rossz szót nem hallottam róla, õ tényleg nagyon lelkiismeretes.

én egyszer beszéltem a tulajjal, rendesnek tûnt, még sem vennék tõle sosem bordert. nekem nem tetszenek a kutyái, nekem néha már nem borderek... (pedig nekem is show-borderem van, máshonnan, õt mégis bordernek érzem, annak ellenére, hogy elég selejtes a drágám... de vannak manapság olyan, bordernek titulált kutyák, amiktõl a hideg kiráz, se külemben se jellemben nem borderek...) de például a bordermania kennel kutyái sem kifejezetten tetszenek, mégis elgondolkodtam, amikor kiskutyát kerestünk, mert soha egy rossz szót nem hallottam róla, õ tényleg nagyon lelkiismeretes.
Inkább a Bordermania kennelt ajánlom, ahonnan csak jó idegrendszerû, ösztönerõs kutyák kerülnek ki.
Gondolom azért, mert elsõsorban kiállításra vesznek tõle kutyát és küllemtenyésztõ. Ettõl függetlenül láttam tõle kikerülõ, szépen dolgozó kutyákat is. Igaz, egy munkavonalú kutyával nem veszi fel a versenyt, de aki munkavonalú kutyát akar, az nyilván nem tõle vesz kutyát. Aki hobbi szinten szeretne agilityzni, vagy terelni, azt tõle kikerülõ kutyával is lehet. Nagyon lelkiismeretes tenyésztõ, nagyon megnézi, hova ad el kiskutyát és tényleg Õ az egyik legjobb, ha valaki showkutyát szeretne.

Miért folyik ilyen fehéres váladék a hüvelyemből és miért van rossz szaga?

Legjobb válasz: A hüvely természetesen bocsát ki áttetszõ v fehéres váladékot! Ha a színe zöldessé,sárgássá válik és kellemetlen szaga van akkor orvoshoz kell fordulni, mert lehet hogy valamilyen betegsége van!

A hüvely természetesen bocsát ki áttetszõ v fehéres váladékot! Ha a színe zöldessé, sárgássá válik és kellemetlen szaga van akkor orvoshoz kell fordulni, mert lehet hogy valamilyen betegsége van!
Lehet gombas ferozes.
MErt hüvelygyulladásod van talán, de az orvos szerintem mindenféleképpen menj el orvoshoz
Ez a folyás általános leírása..ah a legelsõ válazsoló is írta akkor kell orvoshoz fordulni ha viszketést érzel ott lent vagy a színesárgás vagy zöldes stb...Remélem tudtam segíteni!
hüvelyváladék... ami mentruáció elött jön nem sokkal XD tudom, a kérdés rohadtul nem aktuális...

Miért küzdök állandó aggodalommal, és miért van rossz érzésem? Ez normális?

37hetes kismami vagyok, és nagyon nyugtalan, hogy valami baja van a kisbabynknek.Mindenki azt mondja, hogy hesselgessem el a gondolataimat err?l, mert bevonzom a rosszat, de NEM TUDOM!Nagyon aggódom érte, és nem is mozog annyit, mint ezel?tt, inkább a keményedéseim többek..Ha valami gond lenne vele, jelezne nekem?El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Elõször is nyugodj meg, az idegesség a legrosszabb amit tehetsz. Lehet, hogy a szüléstõl félsz? Ha igen olvass utána és készülj fel rá. Én még a szemöldökszedésnél is kb. sírok, de a szülésnél még csak érzéstelenítõt sem kaptam és nagyon jól bírtam. Szóval túl lehet élni. És az a gondolat legyen inkább afejedben ha aggódni kezdenél, hogy milyen szép is lesz a babád és hogy minden rendben lesz. az egész hozzáállás kérdése. Azért mozog kevesebbet mert kicsi a hely már neki, ne aggódj, ez mindenkinél így van. A lényeg: nyugi, már nincs sok hátra és jön a babád! Könnyû szülést és jó babázást! addig is kitartás4

Szia! Elõször is nyugodj meg, az idegesség a legrosszabb amit tehetsz. Lehet, hogy a szüléstõl félsz? Ha igen olvass utána és készülj fel rá. Én még a szemöldökszedésnél is kb. sírok, de a szülésnél még csak érzéstelenítõt sem kaptam és nagyon jól bírtam. Szóval túl lehet élni. És az a gondolat legyen inkább afejedben ha aggódni kezdenél, hogy milyen szép is lesz a babád és hogy minden rendben lesz. az egész hozzáállás kérdése. Azért mozog kevesebbet mert kicsi a hely már neki, ne aggódj, ez mindenkinél így van. A lényeg: nyugi, már nincs sok hátra és jön a babád! Könnyû szülést és jó babázást! addig is kitartás4
Ez normális, hisz már nagyon közel vagy a szüléshez. Tudat alatt is doglozik az agy, megváltozik az életed. Azért mozog kevesebbet, mert már nincs annyi helye. Ne félj, ez normális. Ugyanúgy normális a keményedés is, már jóslófájások, teljesen rendben van, hogy érzed. Ha gond lenne, tudnád, hisz most voltál gondolom a 36 hetes vizsgálaton, és biztos minden oké volt. Ne félj, tényleg nagy úr az agy, a tested engedelmeskedik neki:-) Foglald le magad, gondolj direkt másra, keress társaságot:-) (pl írhatsz nekem is priviben, szivesen levelezek veled, és próbálok segíteni gondolatelterlni:-)

Miért van rosszul csinálok valamit (vizipipa)!?

Úgy tömöm, ahogy a videókban mutatják, csak az a gond, hogy bár az íze elég jó de nagyon kaparja a torkom.

Legjobb válasz: Ha esetleg nem tetted volna: *Furj lyukakat a szen melle is, ne csak ala. Ne sokat, csak annyira, hogy bejusson a levego. *Csekkold le a vizet, hogy eleg sokat raktal-e bele. *Esetleg a szelepet buzerald meg, hatha ott a baj Nekem mingig a lyukasztassal van a baj..

Ha esetleg nem tetted volna: *Furj lyukakat a szen melle is, ne csak ala. Ne sokat, csak annyira, hogy bejusson a levego. *Csekkold le a vizet, hogy eleg sokat raktal-e bele. *Esetleg a szelepet buzerald meg, hatha ott a baj Nekem mingig a lyukasztassal van a baj..
megég a dohányod, sok szenet raktál rá szerintem. vedd le a szenet és a kerámiát, és a kerámiába fújj bele alulról. ez kicsit lehûti, aztán pedig más helyre rakd a szenet, hogy ne ugyan ott égjen.
a szén alá rakj alugyûrût így a szén nem fog közel érni a dohányhoz így nem fog megégni sem :)

Miért van rossz érzésem orgazmus után?

Még szűz vagyok, tehát csak masztival mentem el eddig. De ahogy elérem a "maximumot" és "lenyugszom" rossz olyan rossz érzésem lesz...miért?

Legjobb válasz: Talán bûntudat? Valaki azt mondta kiskorodban,hogy nem szabad csinálni vagy megszégyenültél,sok oka lehet

Talán bûntudat? Valaki azt mondta kiskorodban, hogy nem szabad csinálni vagy megszégyenültél, sok oka lehet
Talán mert tudod, hogy az volt a nap tetõpontja annál már csak rosszabb lesz ami utána jön. Én is így vagyok recska után. Fõleg ha elõtte ettem-fürödtem-sz*rtam is. Utána teljes letargia, mert a nap onnantól kezdve piszokunalmas lesz. Az élvezetek megvoltak, ergo a többit végig is aludhatnám a követezõ élvezetig. (ami pont az álmodás lesz mikor alszok)
nézd a mellnagyobbító reklámot:
A kérdező hozzászólása: 20/L ez lemaradt

Miért van rossz kedvem ha edzés előtt iszok egy kis pörgetőt?

amiket szoktam az a hot blood,pump n go,nitrox therapy,big bang,és lemegy az edzés tök jól de utána teljesen levert vagyok,rossz kedvű depressziós,veletek nincs ilyen?mitől lehet ez?

Legjobb válasz: NO fokozóktól biztos nem,csak simán ilyen a hangulatod most.

NO fokozóktól biztos nem, csak simán ilyen a hangulatod most.
A kérdező hozzászólása: többször is elõfordult már nem csak mostanában, régebben is, nem iszok minden edzés elõtt, de amikor igen mindig érzem ezt a depresszios hangulatot
Azis lehet, hogy mivel edzés elõtt betolod a fokozót edzés közben jobban teljesitesz és ez kimerit.
Nem tudom. Pszichés eredetû lehet a dolog, mert én pont, hogy felpörgök, "kiélesedem" ezektõl. Ami miatt depis vagyok edzés után az az, hogy belenézek a tükörbe. :)
Szerintem is inkább pszichikai oka van, bebeszéled magadnak, hogy edzés után levert hangulatod lesz, így nem csoda.
A kérdező hozzászólása: edzés után nem gáz ha belenéze ka tükörbe tudom hogy most jó hogy össze vagyok esve, másnapra kipattanok mint a fene:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!