Találatok a következő kifejezésre: Miért van pisilési ingerem (10 db)

Miért van pisilési inger, ha az ember belemegy a vízbe?

Vagy a gyerek.

Legjobb válasz: A pontos biológiai okát nem tudom, de azt igen, hogy a víz mozgása megmozgatja a belsõ szerveidet, így az emésztést is például. És ezért is van pisilési ingered.(:

A pontos biológiai okát nem tudom, de azt igen, hogy a víz mozgása megmozgatja a belsõ szerveidet, így az emésztést is például. És ezért is van pisilési ingered.(:
Mert mikor még Ádám és Éva volt a földön akkor elment a tengerpartra és nagyon kellet pisilnie és a vízbe hugyozott ezért víz közelbe mindig kell pisilni !! Érted már ?? Isten voltam ...
A gyerek nem ember?
Vagy az idõs.
nem tudom, nekem nem szokott kelleni. viszont 4 éves kistesómnak mindig akkor kell ^^
A kérdező hozzászólása: Végre! Köszönöm annak, aki tényleg a kérdésre válaszolt, és nem belekötött tájnyelvi megfogalmazásomba.
Nincs mit (: Sokan nem foglalkoznak a válaszadással, inkább belekötnek az emberbe. Én is jártam már így...(:

Miért van pisilési ingerem ujjazáskor?

amikor a barátom ujjaz mindig pisilési ingerem lesz :SS nagyon élvezem amit csinál de nem tudok csak a barátomra figyelni mert félek hogy bepisilok? :SS ez miért van? mit csináljak? :OO normális válaszokat légyszi.

Legjobb válasz: Egyébként meg anatómiai okok miatt nem lehet orgazmus közben bepisilni, felesleges aggódnod miatta. Úgy van összeállítva a szervezet és az izmok, hogy vagy élvezel, vagy bepisilsz, de a kettõ együtt nem megy. Ezért teljesen biztos is lehetsz benne, hogy NEM pisilni fogsz olyankor, tehát valóban teljesen nyugodt lehetsz.

Egyébként meg anatómiai okok miatt nem lehet orgazmus közben bepisilni, felesleges aggódnod miatta. Úgy van összeállítva a szervezet és az izmok, hogy vagy élvezel, vagy bepisilsz, de a kettõ együtt nem megy. Ezért teljesen biztos is lehetsz benne, hogy NEM pisilni fogsz olyankor, tehát valóban teljesen nyugodt lehetsz.
Ez esetben nem vizelésrõl van szó, hanem ún. "spriccelõs" orgazmusról (szaknyelven "nõi ejakulációról"), amire csak kevés nõ képes, viszont a legtöbb férfi bolondul érte - arról nem is szólva, hogy azon nõk elmondása szerint, akik már megtapasztalták, valami frenetikus érzés, és minden más orgazmust überel. Megoldás: ne tartsd vissza, engedd szabadjára. Párod is örülni fog NAGYON. De ha abszolút biztosra akarsz menni, elõtte azért figyelmeztesd, hogy mi fog következni. :)
Böködi a húgyhólyagodat.
Engem lepisilhetnél! :) KOmolyan! :D
Kis olvasni való... :) Legalább nem unatkozom én sem. :P
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :S
A lényeg, hogy nem kell aggódnod... Engedd szabadjára az érzést és kész. :) Majd kérek levelet mi lett belõle. :)

Miért van pisilési ingerem amikor a barátom ujjaz?

Miért van az, hogy amikor megujjaz a barátom akkor úgy érzem hogy menten bepisilek? :| nagyon élvezem meg minden .. imádom a barátomat de úgy érzem bepisilok :S és félek hogy egyszer tényleg .. :'( miért van ez? normális válaszokat légyszi.

Legjobb válasz: azért, kedves kérdezõ, mert orgazmusod lesz.

azért, kedves kérdezõ, mert orgazmusod lesz.
Nyugodtan engedd el magad! Nem fogod lepisilni, nyugi. Ezt majd pár év múlva fogja kérni magától is... :D Üdv.
nekem is az szokott lenni, kellemetlen 25 N

Miért van pisilési inger vízfolyáskor?

Akkor van inger, amikor megtelt a húgyhólyag és feszíti. Nem? Akkor?

Legjobb válasz: gondolom azért, mert a tehén nem gyorsvonat. :)

gondolom azért, mert a tehén nem gyorsvonat. :)
A kérdező hozzászólása: Tudom. A tehén az tehén, de miért hoztad el a vonatot?
Ez egy feltételes reflex (pavlovi reflex), ami úgy alakult ki, hogy mikor pisilsz akkor hallod a csurgást ugyebár. Az agyadban ígyhát pici korod óta kialakul egy idegpálya, mely "megjegyezte", hogyha pisilsz akkor van hozzá az a hang is. Feltételes reflex, mert ha megvan a feltétel (legyen az vízfolyás), akkor az aktiválja az ingert (pisilés). Az agyadnak úgymond mind1, hogy mi váltja ki a hangot (egy csap amibõl jön a víz vagy esetleg egy másik ember aki pisil és azt hallod) ha neked is kell akárcsak egy kicsit is pisilned akkor ezeknek a hangoknak köszönhetõen még jobban kell majd. Ezért van az is, hogy mondjuk mikor mész haza, már 10 perce kell pisilned és valahogy kibírod, kibírod, de amikor hazaérsz és beléptél a fürdõszobába és meglátod a wc-t akkor kb már úgy vagy h alig érsz oda a wc-hez olyan szinten majd be hugyozol :D és ez nem azért van mert nem bírtad volna még tovább tartani, hanem azért mert megláttad a wc-t. A wc látványa ugyanúgy kiváltja az ingert. Csak azért mert az agyad megszokta és kódolta: ha wc-t látok, pisilni szoktam, ha csurgó hang van akkor is pisilek. Lehet kicsit túl magyaráztam, de remélem érthetõ :D
A kérdező hozzászólása: Köszi Teljesen ésszerû, hiszen tanultam is egy Pavlov módszert, hogy a kutyának beindult a nyálelválasztása a csengõszóra. Hogy nem jutott eszembe?

Miért van a sok pisilés teherbe eséskor? Aki terhes az csak ingert érez a pisilésre, vagy sokat is pisil?

Legjobb válasz: Alhasi vérbõség miatt késõbb a növekvõ méh nyomja a húgyholyagot. sokat is pisil aki sokat iszik aki nem az csak az ingert érzi és pár csepp v. kevés vizelet van.

Alhasi vérbõség miatt késõbb a növekvõ méh nyomja a húgyholyagot. sokat is pisil aki sokat iszik aki nem az csak az ingert érzi és pár csepp v. kevés vizelet van.
Úgy érzem tele van a hólyagom, elmegyek, és 2 cl se jön.

Miért van állandóan pisilési ingerem? Lehet a terhesség előjele?

tabit szedek(yasminelle) és mindig rendesen szedtem.de mégis félek h teherbe eshetek:Sez egyéb más tünet nincs.

Legjobb válasz: Terhesség elõjele ugyan lehet pisilési inger, de ha nem voltál mostanában fiúval és normálisan beveszed minden nap a tablettát akkor nincs semmi baj. Lehet csak fölfáztál

Terhesség elõjele ugyan lehet pisilési inger, de ha nem voltál mostanában fiúval és normálisan beveszed minden nap a tablettát akkor nincs semmi baj. Lehet csak fölfáztál
Szerintem is inkább felfáztál, mert ha rendesen szeded a tabit, akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: hát tartós kapcsolatom van úgyh voltam úgy 1ütt a barátommal de vele is úgy csináltuk h elõtte kivette-tehát megszakításos-és tényleg mindig rendesen szedem.de lehet h megint felfázás:Snem kizárt mert pár* már voltam felfázva.
En ugy tudom, hogy a gyakori pisilesi inger, az viszonylag kesöbb jelentkezik, mert a meh megvaltozott allapota okozza.

Miért lehet állandó pisilési "ingerem"? Felfázás nem lehet, úgy tudom az nem tart 3hétig, n-em is csíp nem is fáj! 1óráb többször pisilek, van amikor kijövök wc-ről eltelik kb 5perc, megint érzem. Van hogy sok jön, de van mikor alig.

Legjobb válasz: De az sajnos tarthat, még hosszabb ideig is, ha nem lett teljesen kikezelve. Kellene egy vizelet labort csináltatnod, mert ha sok benne még a baktérium akkor további kezelést igényel.

De az sajnos tarthat, még hosszabb ideig is, ha nem lett teljesen kikezelve. Kellene egy vizelet labort csináltatnod, mert ha sok benne még a baktérium akkor további kezelést igényel.
Nem lehetsz terhes? Nekem mindkét terhességemnél ez volt.
Én is sokszor járok így pedig nem vagyok csaj. Testem ezenkívül egy nagyszerû bûvészmutatányra is képes: 3 deci teából kb 1 liter vizelet. Fogalmam nincs hogy csinálom. De lehet szó kávéról, kóláról - bármirõl amiben koffein van.
Az a legbiztosabb, ha orvoshoz mész. :)
"3 deci teából kb 1 liter vizelet. Fogalmam nincs hogy csinálom." Úgy, hogy a teában, kávéban, kólában vizelethajtó hatású vegyületek vannak. A kérdezõnek: Mindenképpen érdemes lenne csináltatni egy vizeletvizsgálatot/tenyésztést.
A kérdező hozzászólása: Terhes nem hinném, havi ciklusom mindig van.
Én tudom, hogy van benne - csak a többség - anyám pl - nem kívánják elhinni azt hiszik, csakjátszom az agyam. Csak az a jó kérdés, ha a koffeintõl ez lesz, akkor ugyebár jobb ha nem veszek magamhoz koffeint, de akkor hogy maradjak ébren? 10 órákat alszom mostanság, ha kevesebbet akkor mág délután alszom el + rosszkedv, aggresszió. Elég unfair dolog ez. Csak mert vérszegény vagyok.
Megnyugtatna szerintem, ha elmennél a háziorvoshoz :) Szerintem lehet akár felfázás is, tipikusan olyan, ahogy leírod. Szerintem ne kínozd magad, ne akard, hogy rosszabb legyen, saját tapasztalat. Nekem is volt, vártam vártam, egy nap arra keltem, hogy nem birok kimászni az ágyból :(
A kérdező hozzászólása: Már hála ég nincs baj:) !

Miért van az, hogy van hogy szeretkezés közben jön rám a pisilési inger?

Félek, hogy így bepisilek és így nem tudok a csúcsra eljutni, mert nem engedem el így magam...

Legjobb válasz: Azért van ez, mert ez a hüvelyi orgazmus elõjele. Így legyõzheted: elmész pisilni szeretkezés elõtt. Kicsivel elõtte és aztán már ne igyál. Utána ha ezt érzed, kimész megint, próbálod, de nem jön semmi, megnyugszol, hogy máskor sem fog, és legközelebb elengeded magad, és jó lesz.

Azért van ez, mert ez a hüvelyi orgazmus elõjele. Így legyõzheted: elmész pisilni szeretkezés elõtt. Kicsivel elõtte és aztán már ne igyál. Utána ha ezt érzed, kimész megint, próbálod, de nem jön semmi, megnyugszol, hogy máskor sem fog, és legközelebb elengeded magad, és jó lesz.
áááá nekem is ez a baj nem tudom ha felvagyok izgatva folyton ez az h "bepisilek" ezen a héten elösször szeretkeztem ugy h elengedtem magam probáld elengedni magad amennyire csak tudod és szex elött pisij és nem fogsz szex közben!
Én úgyhallottam, hogy a "pisilésiinger" az a hüvelyi orgazmus elõjele, tehát szex elött felététlen menj el pisilni, és utána már nyugodtan, szeretkezhetsz, de ha még mindig bizonytalan vagy és úgy érzed hogy megint "pisilned" kell, menj el megint pisilni, és ha észreveszed hogy nem nagyon megy, akkor már végleg megnyugodhatsz és nem kell ezzel bajlódnod többé :D
az utód nemzés elõre valóbb mint a pisilés... nem tudom hogy lehet pisilni szeretkezés közben
Ez a pisilési inger jót jelent ám ugye tudod:-)) De én valahol azt halottam, hogy kifejezetten ajánlott szex elött és után pisilni mert az egészséges :-) Amúgy az orgazmus elött nekem is van ingerem, sõt jobb is a szex ha úgy érzed pisilned kell:-) 22/N
Én azt olvastam, ha a G_pontot megfelelõen ingerlik, az olyan érzés mintha pisilned kéne. Szóval jó elõjel! Olvass utána!
Az is igaz, amit elõttem írtak, lehet az orgazmus elõjele is, de talán az is lehet, hogy a párod pénisze irritálja a húgycsövedet.

Miért van megállás nélkül pisilési ingerem?

1 hónapja csak megszakitással védekezünk. Pár napja, mindig ugy érzem hogy pisilnem kell. Amikor pisiltem, alig telik el 2 perc ismét érzem az ingert, de nem tudok pisilni csak pár csepp ha jön. Olyan mintha fel lennék fázva.

Legjobb válasz: Általában a koraterhességben van ez a tünet. szerintem tesztelj és ha nem vagy várandós menj el urulógushoz mert ha fel vagy fázva azt még a teherbeesés elött kezeltetni kellene.

Általában a koraterhességben van ez a tünet. szerintem tesztelj és ha nem vagy várandós menj el urulógushoz mert ha fel vagy fázva azt még a teherbeesés elött kezeltetni kellene.
Nekem nem volt ilyen tünetem a terhesség elején. Szerintem nagyobb az esélye, hogy felfáztál, mint hogy megszakítással teherbe estél!
Nekem is volt ilyen még fel se keltem a wc-rol már éreztem hogy újbol kellene - én antibiotikumot kaptam 2 nap alatt rendbe hozott.
Én vagyok az ellenpélda, még ki sem maradt a menzeszem, már pisilésingerem volt. Állandóan. Ez azóta sem változott. Most vagyok 18 hetes. :) Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél!
A kérdező hozzászólása: 8.-án kellene megjönnie. Has szúródást is éreztem pár napja. Tesztelek majd. Köszi szépen. Tervbe van a baba mostanában, de még annyira nem hogy teljesen beleadjunk mindent :)
Ha 8-ra nem várod, akkor valószínûleg a szurkáló érzés lehetett a peteérésed. :)
Vagyis a teljes megtermékenyülés tuti nem történt még meg. Ha nem vársz babát és ez a tesztnél kiderül, akkor érdemes lenne felfázás-gyanúval orvoshoz menned, mert a pisilásinger tuti nem a terhességtõl van... 18 hetes km.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha a párom ujjal izgat, a G pontomat, mindig pisilési ingerem van, de az orgazmusig soha nem jutok el. Miért van ez? Szerintem elég laza is vagyok, nem vagyok feszült.

Legjobb válasz: Ez teljesen természetes. az ok a g pont duzzadása, ami nyomja a hugycsövet. Ne aggódj, nem fogsz bepisilni ha tovább csináljátok. (ha nagyon zavar, akkor próbáljátok a kádban, vagy a zuhany alatt, de nem lesz gond, fõleg ha elötte el is végzed az ilyen irányú dolgodat) Az érzés egy idõ után elmúlik, és jön helyette az, amit vártok a dologtól. :)

Ez teljesen természetes. az ok a g pont duzzadása, ami nyomja a hugycsövet. Ne aggódj, nem fogsz bepisilni ha tovább csináljátok. (ha nagyon zavar, akkor próbáljátok a kádban, vagy a zuhany alatt, de nem lesz gond, fõleg ha elötte el is végzed az ilyen irányú dolgodat) Az érzés egy idõ után elmúlik, és jön helyette az, amit vártok a dologtól. :)
A kérdező hozzászólása: De mennyi idõ után múlik el. Tudom, viccesen hangzik, de a párom keze már elfárad , de orgazmus még nincs.
Nálam is ez van már 10 éve, nem is nagyon érdekel, maradok a csiklóorgazmusnál.A másikat akar napokig is csinálhatná ha egyszer nem élvezem.Vagy légy kitartó v.válaszd a másikat.
Nekem is ugyanez a gondom. Csak a legelején jó a gpont izgatása, utána pedig nagyon kell pisilnem, még akkor is ha voltam elõtte. És teljesen elnyomja a jó érzést. A barátom emg akármeddig cisnálja (mert elvielg egy idõ után el kéne múlnia a pisilési ingernek, nem?) szóval nekem nem múlik el, aztán inkább leállítom, mert egyáltalán nem élvezem. Pedig tök jó lenne :(
A kérdező hozzászólása: Teljesen így vagyok vele én is, mint az utolsó válaszoló., de állítólag így mindenkinek lehet orgazmusa, hiszen ott a G pont, vagy nem?
ez a g pontos nekem sem megy!én is maradok a csikló orgazmusnál!szerintem vagyunk egy páran akiknek "nem adatik meg"a g pontos!én elfogadtam, és hajrá csiklóóóó!!!
Én is elmegyek wc-re szex elött és nekem sikerül a G-foltos orgazmus.Pisilés inger az csak jót jelent(jól stimulálja)Nem minden nõnél sikerül ez az orgazmus.Nekem ha elmegyek jön is ki a nedv.Ilyenkor a hólyag megtelik nedvvel és az lövel ki.(nem pisi!)De ez sajnos csak kevés nõnek sikerül!
igen, az elõttem szóló válaszában bújkál az igazság: ez pisilési inger/érzés kifejezetten a g pont izgatásának hatására jön elõ, és ha sikerül így elérni az orgazmust, akkor valóban folyik/spriccel egy különleges testnedv, ami azonban egészen biztosan nem pisi. ez valójában a nõi ejakuláció jelensége, amire tényleg csak kevés nõ képes a gyakorlatban - bár elméletileg mindenki az. beszámolók szerint az ilyen típusú orgazmus a csúcs, semmihez sem hasonlíthatóan katartikus. és ami fontos: bár lehet, hogy a legtöbb fiú elsõ alkalommal meglepõdik az ilyesmi láttán, majdnem biztos, hogy másodszorra már õ fogja követelni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!