Találatok a következő kifejezésre: Miért van orgazmus után (22 db)

Orgazmus után miért vannak menstruáció szerű görcseim? 12 hkm

Legjobb válasz: Orgazmuskor oxitocin termelõdik, amely kisebb méhösszehúzódásokat eredményez. Ha közvetlen az orgazmusod után odateszed a tenyered a hüvelyedhez, akkor érezheted, ahogy kb. másodpercenként összehúzodik.

Orgazmuskor oxitocin termelõdik, amely kisebb méhösszehúzódásokat eredményez. Ha közvetlen az orgazmusod után odateszed a tenyered a hüvelyedhez, akkor érezheted, ahogy kb. másodpercenként összehúzodik.
Nekem is volt, nekem a dokim azt javasolta inkább mellõzzük az együttléteket, valamint magnéziumot írt fel.
A kérdező hozzászólása: akkor ez most lehet hogy hülye kérdés lesz, de ilyesmi fájásokra lehet számítani a szülésnél, csak százszor erõsebb? :) szóval kb ilyesmit fogok érezni majd?
Nem, nem ilyet fogsz. Amikor én szültem én inkább úgy fogalmaznám meg mint valami végtelenbe nyúló hasgörcs, iszonyú fájdalommal, és csak nyomsz és nyomsz :( Azért tettem szomorú jelet, mert 22 hetesen szültem :(((
A kérdező hozzászólása: jézusom, nagyon sajnálom :(( megkérdezhetem, hogy mi történt?
Fertõzés miatt begyulladt a magzatburok és beindult nem lehetett mit tenni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnalom!! Remelem nemsokara uton lesz a baba es akkor biztosan minden rendben lesz!!! Kitartas!

Miért csak most van orgazmusom 1 év után?

Nem tudom miért de csak akkor van orgazmusom ha én vagyok felül és más kép nem tudok el menni pedig nagyon gyengéd velem.és ha ? van felül mindig hazudok neki hogy, volt orgazmusom,hogy ne bántsam meg. Mit tudnék tenni,hogy más kép is el tudjak menni?

Legjobb válasz: 1. Soha, de soha ne játszd el az orgazmust! Semmi értelme, becsapod õt is és magadat is. Neked hogy esne ha kiderülne ugyanez fordított helyzetben? 2. Minden ember máshogy szereti a szexet. Van olyan pozíció ahol én sem tudok elélvezni. Akkor úgy nem csinálom. Ilyen egyszerû. Neked az a jó, ha te vagy felül, akkor csináljátok így. Vagy váltogassatok, egyszer te légy alul, akkor neki jó, aztán meg felül, így neked. 3. Rengeteg másik pozíció is van ezen kívül még. Kísérletezzetek. Nagyon kellemes szabadidõs elfoglaltság! :)

1. Soha, de soha ne játszd el az orgazmust! Semmi értelme, becsapod õt is és magadat is. Neked hogy esne ha kiderülne ugyanez fordított helyzetben? 2. Minden ember máshogy szereti a szexet. Van olyan pozíció ahol én sem tudok elélvezni. Akkor úgy nem csinálom. Ilyen egyszerû. Neked az a jó, ha te vagy felül, akkor csináljátok így. Vagy váltogassatok, egyszer te légy alul, akkor neki jó, aztán meg felül, így neked. 3. Rengeteg másik pozíció is van ezen kívül még. Kísérletezzetek. Nagyon kellemes szabadidõs elfoglaltság! :)
minden bizonnyal azért tudsz csak ebben a pózban elmenni, mert itt te irányítasz, te diktálod a ritmust, a gyorsaságot, és hogy mennyire mélyre hatoljon be a párod. amúgy az tényleg nem jó, ha színleled az orgazmust, és hazudsz neki! inkább mondd el neki, hogy neked ez a póz annyira nem tetszik, és próbáljátok ki, hogy melyik póz tetszik mindkettõtöknek! sok sikert;)
Örülj neki, hogy van orgazmusod!NAgyon sokan ezt sem mondhatják el magukról...Természetes dolog, hogy nem sikerül mindig, de ne csapd be Õt!(egyébként nekem is csak akkor van, hogyha én vagyok felül)
Szia! A szexben egymásra vagytok utalva, meg kell beszélni mindent, hogy jó legyen mindkettõtöknek! Ha gyengéd, az már jó, de mondd el neki, hogy hogy lenne jó stb, de nagyon sok másik pózt ki tudtok mág próbálni ami jó lehet. Próbáljátok meg oldalt õ van mögötted, vagy egymással szemben vagytok de derékszögben ebben is te tudsz diktálni, és még sem kell felöl lenned, de kisérletezgessetek nyugodtan :) ! Minél többet próbáljátok annál jobb lesz és jobb dolgokra jöttök rá, ami mind a kettõtöknek jó. Legyél bátor és mondd el neki, mit érzel az jobb mintha színlelnél... neked se esne jól. Ahogy telik az idõ a szexnek egyre jobbank kell lennie nem pedig egyre laposabbnak. Legalábbis szerencsére nekem ez a tapasztalatom :) !!! Ez az a mûfaj , amiben minden megengedett :) !

A sok orgazmus után, mért fájnak a heréim? Miért vannak megduzzadva?

Alig tudok menni.

Legjobb válasz: Azért mert pihenõre volna szükségük, nem lehet egy nap 8szor:) Ill lehet, csak az egy idõ után fáj. Hogy megduzzadva miért vannak, azt nem tudom.

Azért mert pihenõre volna szükségük, nem lehet egy nap 8szor:) Ill lehet, csak az egy idõ után fáj. Hogy megduzzadva miért vannak, azt nem tudom.
Mert már a tested is jelzi hogy a jóból is megárt a sok!
Elõfordol, hogy azért fáj, mert a herék megcsavarodtak.Szerintem nézesd meg magad urológussal!(Én orvos vagyok csak jobban tudom!) Sok szerencsét!!!!

Minden pasi elmegy orgazmus után a mosdóba? Vagy ez miért van?

Legjobb válasz: Valszínû mosakodni vagy pisilni...amúgy olvastam, lányoknak szinte kötelezõ jelleggel kéne pisilniük szeretkezés után, mert a húgycsõbe kerülhetnek dolgok, amik nem odavalók, és gyulladáshoz vezethet (húgyhólyag, akár vese). Viszont a pisiléssel eltávoznak azok a nem kívánatos dolgok onnan. Meg persze, a mosakodás sem elhanyagolandó:) Nameg vannak fickók akiknek nagyon érzékeny a nemi szervük és könnyen begyullad, ha nem tiszta.

Valszínû mosakodni vagy pisilni...amúgy olvastam, lányoknak szinte kötelezõ jelleggel kéne pisilniük szeretkezés után, mert a húgycsõbe kerülhetnek dolgok, amik nem odavalók, és gyulladáshoz vezethet (húgyhólyag, akár vese). Viszont a pisiléssel eltávoznak azok a nem kívánatos dolgok onnan. Meg persze, a mosakodás sem elhanyagolandó:) Nameg vannak fickók akiknek nagyon érzékeny a nemi szervük és könnyen begyullad, ha nem tiszta.
Mondjuk ha közvetlen élvezés után szalad ki az elég nagy illetlenség, de egyébként ha valamivel utána kimegy wc-re az teljesen normális, én is szoktam minden szeretkezés után wc-re menni. Mondjuk én lány vagyok. Az én barátom nem mindig megy ki csak ha pisilnie kell:)
Hat az enyem is mindig lelep utana, de visszajon hamar :D O azt mondja nekem h pisilni megy.
Van ilyen, de szerintem nem mindenkinél "szokás" , de azt hogy a Te pasid miért megy ki, azt Tõle kéne megkérdezni!;) Az elsõ kommentelõnek: Ez most hogy jött ide?Vagy csak én nem értem!?hmm...
hát aki sokat járt prostihoz az inkább megnézni a müszert. erre mást nem tudok mondani. vagy csak vizelnie kell. miért nem kérded meg, ha zavar. akkor lesz gond ha nem válaszol semmit.
Az én párom csak akkor szokott kimenni hogyha megmossa a péniszét vagy éppen WC-re megy vagy inni. De közvetlen szeretkezés után inkább megtörölgetjük magunkat vagy egymást és egymáshoz bújunk :$ Aztán kis idõ múlva mászkálunk erre-arra! Kérdezd meg tõle miért járkál ki szex után. cukorfalat
Van aki rágyújt, van aki alszik. Nõk közt van aki utána elkezd mindenféle árulkodó jeleket keresni, h a pasija már nem is szereti... Szerinted melyik a jobb?
Te szereted a csölökpörköltöt? Mert én nagyon szeretem a csülökpörköltöt!
Igen, elõbb utóbb el kell menni! Nálam is így van... És mint az elõzõ kommentelõ azt már megírta, ez egy öntisztító folyamat... Szóval ne aggódjatok, semmi csúnyaság nincsen ebben! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
jobban jársz ha megkérdezed

Miért van az, hogy szeretkezés, maszturbáció, orgazmus, magömlés után, kényszere az embernek a vizelésre? Miért kell a vizeletét ürítenie?

Nem közvetlenül utána, hanem 5 vagy 10 vagy 15 perccel kés?bb. Mi ennek a biológiai oka? Mindenkinél így m?ködik ez? Vagy csak a férfiaknál?

Legjobb válasz: mert felrobbannál, de neked nem is ártana

mert felrobbannál, de neked nem is ártana
Ha masztizok utána mindig kell mennem pisilni pár perc múlva. F
Nõnél férfinél így mûködik. :) Nem tudok sajnos pontos biológiai okot mondani így inkább nem is mondok semmit, csak annyit, hogy a google a barátod :)
Nekem maszti közben is gyakran rám jön, mivel két-három órás akcióim vannak. Ezt teszi a nõhiány, pedig régen 5 perc alatt letudtam, na mindegy.
Nekem abszolút nincs ilyen ingerem pedig tök normális és egészséges vagyok! 27F
Ugye tudjátok hogy ez paráználkodás, és gyilkosság minden szexuális létnél ÉLETEKET ÖLTÖK MEG! (HÁZASSÁG ELÕTT NEM LEHET SZEXELNI ÉS A HÁZASÁGBAN NEM SZABAD VÉDEKEZNI) Gondoljatok bele hogy milyen lenne ha ti haltatok volna meg!

Miért van az, hogy egyes punciknak szaga van és másoknak orgazmus után is kellemes illata marad?

Sokszor popsi és nem tudom milyen szaga tud lenni... frissen,tisztálkodás ellenére is. KOMOLY VÁLASZOKAT KÉREK!!!!

Legjobb válasz: punci: nyalod, akkor sós. szagolod, akkor büdös. fizeted, akkor drága

punci: nyalod, akkor sós. szagolod, akkor büdös. fizeted, akkor drága
nemtom.. parfüm
A kérdező hozzászólása: Én például csak a friss tejet iszom... a sajt romlott tej, tehát szaga van és nem szeretem... ezért érdekel a nem szagos punci és szerintem a szagos nem egészséges... lehetséges, hogy a gát sérült volt? Például a szülés befolyásolhatja a változását?
Minden punci más! Erre már rájöhettél volna! Van szép, van csúnya! Van amelyiknek nincs íze, és van olyan is ami savanyú! Ugyanígy van akinek szagtalan puncija van, és van akinek büdös! Ha engem kérdezel, az sem jó ha semmilyen, tehát se szaga se íze! De az ellenkezõje sem jó. Akkor a jó, ha enyhén van íze is meg illata is van! Nekem ez jött be.
A szagos fertõzés miatt is lehet. Szerintem a gombának nincs kifejezett szaga. Én már voltam gombás. Ha van is, inkább enyhén élesztõszagú.
Én értem, hogy punci, de odaérzõdik a popószag. Bár egész napos uszi után fura. Mindenesetre vegyél antibakteriális tusfürdõt a barátnõdnek, mondd meg, hogy azzal mossa hátul. Meg neked sem árt. :P
A kérdező hozzászólása: Ja, igen: punciról és nem a popsiról lenne szó....!
A kérdező hozzászólása: Van amelyik szagtalan és van amelyik egésznapos uszi után is "szagos". Erre kéne válasz...
Mindenkinek popsiszaga van fürdés után is, hacsak nem antibakteriálissal mosta a popóját! Ha csak sima tusfürdõvel, akkor érezni a seg.szagot.
ha szaga van az gombás. tiszta puncinak nincsn szaga élvezés után sem.
egyébként a feromon lehet az oka. azok a nõk akik neked jobban bejönnek valszeg számodra jobb feromont bocsájtanak ki, ezért érzed ugy mintha jobb illatuk lenne.
Csak mert megsérült a gát, nem befolyásol semmit. Gondolom már begyógyult a seb. Ha azonban szoptató nõrõl van szó, nekik van szaguk. Mihelyst abbahagyják a szoptatást, elmúlik a szag. Ha nem errõl van szó, akkor orvos. Szerintem sem normális a szagos.
may be a popója szûkebb
Ja, a 22:38-at tényleg nehogy komolyan vedd véletlenül! Inkább leírom én is, hogy látszódjon, hogy bár tényleg viccesnek találjuk, de a valósághoz abszolút semmi köze. :D
A popsi szûkebb, intenzívebb kéjérzetet okoz, nem véletlenül vágynak rá a pasik általában. ;)
xD. elsõ válaszadó.
22:38 Ez mekkora állatság! El ne hidd neki kedves kérdezõ! Mindössz annyi a titka, hogy szûkebb, plusz van most egy ilyen hullám a pasiknál, hogy ez milyen jó, vágynak rá, mert a pornó tele van vele, és izgatja a pasikat, hogy különleges... Ennyi... Enzimek? Mi? Úristen!!!
az én barátom is gyorsan elmegy ha análisan csináljuk F/43
ne szúrd a fosóját xD
IFF! UNDI! Hát te tudod mire buksz XD "Barna guriga" :P
az én barátom is gyortüzelõ, ha análba nyomjuk. L13
A végbélben találhatók bizonyos enzimek amik rövidtávon csökkentik a férfiak "állóképességét". Ha túl gyakran csináljátok egy idõ után lehet h elölrõl is csak 5 perc lesz vagy még kevesebb. Emellett ha az enzimek teljesen beszívódnak akkor a nemi szerv mérete is csökkenhet. Óvszer valamilyen szinten megállítja ezt a folyamatot de hosszú távon nem segít.
lehet hogy szippantós kocsit vezetsz és izgat a buké
00:52 Te 13 évesen már análba nyomod a pasiddal? Az a szép, kisleány!
9:07 lámlám... 41 évesen még mindig b.zi ? vagy ? gratulálok !... 13 éves kiscsaj meghogy análba nyomja... ugyan már... kamuzol szerintem. kérdésre vállaszolva : Nemtom, de egyszer seggbe dugtam, és ink. a punci, az izgatóbb. Meg szeretem ha kicsit lassaban jön a sperma, élvezem azt az idõt =)
Mert abberrált vagy! Ahonnan kb. naponta kaka jön ki, és köztudott, hogy az büdös, undorító, és fertõzõ, hát én oda nem dugnám be :/ Az emberi anyagcserefolyamat végterméke, a bélsár ürítésére szolgál az a nyílás, csak hogy tudd. Akit az vonz, szerintem nem normális.
Kedves utolsó. Annyiban van igazad, hogy onnan jön ki a széklet, de nem ott tartózkodik. Az a végsõ stádium, mielõtt távozik. Azaz, mikor nem kakilsz, nincs ott semmi. És mivel a szervezeted olyan, hogy természetes baktériumokkal tisztít, illetve különbözõ anyagokkal, enzimekkel, ezért ott nincs kaki. Ha te úgymond kinyomtad, akkor utána az a terület öntisztulást végez. Neked ott állandóan széklet van? Akkor valami baj van veled. Természetesen mindenki annyit vállal be a szexbe, amennyit enged az undora. De mert valaki ezt szereti, nem kéne lehülyézni.

A barátnőm az orgazmusa után miért van zavarban?

Miért nem mer rám nézni?

Legjobb válasz: gátlásos lehet. aztán amíg akció van, addig nem jön ki rajta, hanem rögtön utána, mikor lenyugodott.

gátlásos lehet. aztán amíg akció van, addig nem jön ki rajta, hanem rögtön utána, mikor lenyugodott.
De aranyos a kis szende. A helyedben addig ujjaznám amíg el nem kezdenek összefolyni neki az egymást követõ orgazmusok, de csak mert beindítanak a szégyenlõs lányok. :)
Mert nagyon szeret, és nagyon jol esett neki. :D
Hát ilyet is most hallok elõször...:S -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: "action" közben is volt már ilyenre példa
Zavarba jön! Én is vagyok így néha, mikor kijön belõlem a kisördög. Utána meg gyõzök pirulni, hogy te jó ég milyen tudok én lenni!
hogy nem csak a nõben van a hiba
Valamit nagyon elszúrtatok... :P Most, ezt így, ennyi információból senki sem fogja neked megmondani... Sehogy sincs orgazmus?? Ha nyali-fali van, akkor se??
A kérdező hozzászólása: Igen persze, volt már minden, rengeteg féle pozíció, segédeszköz, új helyek, más-más napszakok stb :S
Felizgat rendesen?Szoktál masztizni?Mert ha igen akkor tudnod kéne h mi a jó.És ha tudod elmondod neki.
A kérdező hozzászólása: Igen, szoktam és meg is beszéltük nekem mi a jó és mondom is közben.. mégsem jön össze!
Mi lenne, ha megpróbálnátok mással? Vagy egy harmadikkal?
A kérdező hozzászólása: Harmadikra sajnos nem vágyom!
Én 6évig nem tudtam szex közben elmenni. Csak ha szájjal elégítettek ki. De mióta ismerem a párom, azóta sikerül. Szerintem ez az érzelmeken is múlik és hát a partneren is .

Miért van bűntudatom orgazmus után?

Legjobb válasz: Szerinted gondolatolvasók vagyunk? Csak egy tippem van: vallásos vagy?

Szerinted gondolatolvasók vagyunk? Csak egy tippem van: vallásos vagy?
Ezt így nagyon nehéz megmondani, mert nem ismerjük a körülményeidet, lehet az, amit az elõzõ válaszoló mondott, hogy vallásos vagy, vagy valamilyen rossz emlék, ami ehhez kapcsolódik.
Kb 11 évesen jöttem rá hogy hogy nyúljak magamhoz úgy hogy orgazmusom is legyen. Hát kb 13éves koromig tartott az az idõszak amikor bûntudatom volt miután magamhoz nyúltam. Nem tudom hogy hány éves vagy. Nekem ez attól volt hogy féltem hogy rosszat csinálok, azt hittem hogy rossz az amit csinálok. 14 voltam amikor lefeküdtem az elsõ barátommal, onnantól kezdve rájöttem, meg persze egy pár pornófilm után hogy ezek jó dolgok, nincs mitõl bûntudatomnak lennie. Azóta meg abszolút nincs gondom. (20vagyok)
Nekem is az volt, de én inkább féltem a lebukástól. Talán ezt tudom én is gondolni, hogy félsz hogy anyukádék megtudják, és mit fognak szólni. Nyugi semmi baj nincs ezzel, ez természetes dolog.:)
Teljesen kiakadok. szerintetek az jó dolog, hogy egy 11 éves magához nyúl, meg 14 évesen elveszti a szüzességét? Amúgy bocsi, kedves kérdezõ, nem tudom, miért van bûntudatod?talán túl fiatal vagy még hozzá?vagy tényleg vallási dolog?ezt neked kell eldönteni.
11 évesen... bár én még nem ismertem az orgazmus szót, de a tusolóval jó barátságot kötöttem kb annyi idõsen... tehát totál nem tudatosan... amúgy meg nekem is bûntudatom van, bár ez csak új kapcsolatban eleinte, eddig 3. barátommal jutottam el olyan szintre, hogy már csak egész minimális bûntudatom van... amúgy nekem talán közrejátszik a görcsösségemben egy pedofil rokon, aki annakidején fogdosott éjszaka...
21.04esnek: bocsi, hogy megkérdezem de mér lenne baj ha egy 11éves "nyúkál magához"? Szerintem ez nem bûn... vagy igen? Abban a korban szerintem valóban nem tudatos amit csinál, de neki ez jó érzés... ha nem akkor nem csinálná... és szerintem kárt nem tehet vele magában. Egyszer mindenki elkezdi. Elõbb - vagy utóbb. És szerintem nem baj ha elkezdi megismerni a "dolgokat" ( itt természetesen nem arra gondolog hogy sex, meg ujjazás... iyen eszembe se jut egy 11évesnél) de az hogy mi van "odalenn" arra gondolom kíváncsi. És tudom hogy az anyák féltik a lányukat de õk is voltak fiatalok (tudom itt jön az a szöveg, hogy akkor még más világ volt) de senki ne mondja nekem hogy abban a világban sem csinált olyat amit nem szabadott volna. (itt most nem az alma lopásra gondoltam) najó ezt tudtam normálisan megfogalmazni remélem azért érthetõ. (le lehet hurrogni)
* az elõzõbõl kimarad egy 'nem' a végén a tudtam elõtt *

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!