Találatok a következő kifejezésre: Miért van nyitva a (37 db)

Miért van nyitva a lányok szája amikor a szempillájukat festik?

Tegnap buliba készültünk a két legjobb barátnõmmel,és megfigyeltem hogy amikor a szempillájukat festették nyitva volt a szájuk és elképesztõen idióta fejet vágtak.Aztán amikor én festettem a szempillámat valamiért nekem is nyitva kellett tartanom a számat :D Nem vagyunk hülyék,úgyhogy nem a koncentráció hiánya a probléma.Szerintetek ez miért van?

Legjobb válasz: A koncentráció...

A koncentráció...
Nem koncentráció. Jobban kifeszül az arcunkon a bõr, az almácskák lefeszülnek, így sokkal könnyebb kifesteni a pillákat, és nem festjük össze a szemgödröt.
Nekem a koncentráció, borzasztó dolog, amikor megremeg a kezed, és pandamaci leszel a szemeg körül :D
reflex :D
Én azt olvastam egy szer valahol, hogy nyitott szájjal valamiért kevesebbet pislogunk... de hogy ennek mi az oka, azt sajna nem tudom.

A fiúknak miért van nyitva a szemük csókolózás közben?

Engem nagyon zavar,hogy közben nyitva van a srácok szeme...

Legjobb válasz: Csukd be a SAJÁT szemed, és akkor nem látod.

És ezt te honnan tudod?
Csukd be a SAJÁT szemed, és akkor nem látod.
Nekem pl. azért, mert közben, amíg nem figyel, ki szoktam zsebelni a nõt, az pedig könnyebb nyitott szemmel.
és hát neked miért van nyitva vagy ha becsukod akk h látod??:O am nem tom , de miért zavar ha meg megfájdul az az õ baja xD
Az én barátomnak sosincs nyitva. Honnan tudom? Néha leselkedek... ;) 20/L (21f)
ha vannak komolyabb érzelmeim a lány felé, nem tudok nyitott szemmel csókolózni, muszáj becsuknom, és átadnom magam az érzésnek.
hát szerintem egyáltalán nincs nyitva. max akik, akkor csinálják elõször, és nem tudják hogy hogy kell:D
Hát, én lány vagyok, és nyitott szemmel csókolózom. A barátom meg becsukja, és õ akad ki, hogy ne nézzem:DD Na, megdöntöttem az elméleted?:D 24L
Lebuktál! a te szemed is nyitva van...xd
A kérdező hozzászólása: Mondtam, hogy én csak néha nyitom ki a szemem, hogy megnézzem, a páromnak nyitva van-e, és olyankor mindig nyitva van:D Egyébként nem gondoltam, hogy csak fiúk csókolózhatnak nyitott szemmel, és ez nem az én elméletem volt, csak olvastam:) Egyébként köszönöm a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Am. 18:16.....tényleg így van..:D
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm:) De szerintem egy kicsit akkor is zavaró:) ...
Mert a pasik vizuális lények.A látvány fontosabb nekik mint a nõknek. Egy pasi
"Ja, egyébként, ha becsukom a szemem, az azért nem jó, mert, ha tudom, hogy néz, megfájdul a homlokom....Hülyeség, de így van:D" ezen egy percig röhögtem, köszönöm! :) amúgy ha épp nyitva van akkor azért, mert szeretem nézni a lányt, de ritka, hogy nincs csukva.
A kérdező hozzászólása: 18:5......HAHAHAHAHAHAHA:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Onnan, hogy egyszer olvastam, hogy a fiúk úgy jobban szeretik. Aztán amikor csókolóztunk a barátommal, meglestem, igaz-e, és ott bámult.Nagyon zavaró volt. Ez már elég régen volt, azóta minden barátomnál megnéztem, és mindegyiknek nyitva volt a szeme közben... Egyébként köszönöm a válaszokat!:) Ja, egyébként, ha becsukom a szemem, az azért nem jó, mert, ha tudom, hogy néz, megfájdul a homlokom....Hülyeség, de így van:D
Nem tudom, ez engem is idegesít... Bár eddig még csak két fiúval smároltam, de nagyon idegesített :S:D 15L
Én azért tartom nyitva, mert nagy mûtétem volt és ha kinyújtom a nyelvem, akkor megfeszülnek az izmok a szemhéjamban és képtelen vagyok becsukni.
hát nekem még 1szer sem volt nyitva..
Ha unjuk, vagy nem érzünk semmit a csaj iránt... Amúgy csukva van.

A barátnõm amikor festi a szemét akkor miért van nyitva a szája?

Megfigyeltem már hogy mindig nyitva van akkor a szája :D De miért?

Legjobb válasz: most direkt kipróbáltam tükör elõtt úgy, hogy a számat néztem végig és egyszer se nyílott ki... ennyit a kísérletekrõl és a "tudós"-okról

most direkt kipróbáltam tükör elõtt úgy, hogy a számat néztem végig és egyszer se nyílott ki... ennyit a kísérletekrõl és a "tudós"-okról
Nekem is nyitva van mindig. Mert vhogy úgy húzódik az arc, hogy jobban hozzá lehet férni.
Minden lánynak nyitva van olyankor a szája, mert másképp nem lehet. Ha utánaolvasol, látod, hogy számos kísérlet is szól errõl, nem lehet csukott szájjal festeni a szemünket, valamiért kinyílik. Ha butának látszunk tõle, ha nem, ez van... Ha nem tetszik, ne nézz oda!
nem tudom, én is egy csomó lánynál megfigyeltem és szerintem rettenetes, olyankor még amelyik okos alapból, arról is süvít a butaság én mindig becsukom a szám olyankor is, mer' még a végén belerepül egy légy
4-es ez butaság, csukott szájjal is lehet
Nem tudom. Az enyém nem szokott nyitva lenni.
Ez is valami nõi magazinos baromság lehet, hogy szemet festeni nem lehet csukott szájjal.
igen, ezzel mentegetik azokat, akiknek az agya képtelen egyszerre 3 funkciót irányítani (mint légzés, szemfestés, szájtartás) aki buta, vagy valamilyen zavara van, az nem tudja szabályozni mégis mi ez? ha valaki be akarja csukni a száját az becsukja és kész. ha bal kezemmel vakarom a jobb lábam és közben a jobb kezem ujjait is mozgatni akarom akkor nem mutom, mert a nyõk lapja meg a kozmopolisön azt írta? meg a "brit kutatók" XDDD


Miért csak 4 óráig vannak nyitva a háziorvosi rendelõk?

Pl. az én háziorvosom hétfõn-szerdán délután dolgozik 4 órát, kedden-csütörtökön délelõtt. Úgy látom ez máshol is így van. Miért nem dolgoznak 8 órát?

Legjobb válasz: Az enyém is csak 4 órát dolgozik O.o

Az enyém is csak 4 órát dolgozik O.o
Az enyém is ennyit rendel, mert kevés az orvos, és a környéken több településen is rendel még. Összességében jóval többet dolgozik napi 8 óránál.
És a "jaj, miért késik már egy órája a doki?"-ra az a válasz, hogy épp valahol több embert vizsgált meg, mint amennyi a rendelésbe belefért volna. Több helyen rendelnek, és oda is kell érni a következõ helyre.
A háziorvosoknak és a körzeti nõvéreknek is 8 óra a munkaideje. Ebbõl 4 óra a rendelési idõ, utána elvégzik a szükséges papírmunkát és házhoz járnak. Ez teszi ki a 8 órát.
Nálunk meg du.4 tõl rendel, köztes napokon meg 8-tól 12 ig.Péntek az változó hol egyik, hol másik de hogy ki mikor az talány. Sírnak rínak és 4 nap 4 órát vannak ott. Elvállalnak ügyeletet a pénz miatt és végiglátogatják az ágyban fekvõ betegeket s gondolom nem egy marék tökmagért.A mi háziorvosi rendelõnkben 4 doki dolgozik felváltva mindenki kártyája 1-1 dokinál van leadva.
Higgyétek el, a látogatásokból származó pénz mellett felkopna az állam. A legtöbben nem adnak. Nem kárhoztatok érte senkit és nem neheztelek érte, mert õk sem élnek könnyen, csak azt a szemléletet nem szeretem, hogy az emberek zöme azt hiszi, hogy komoly paraszolvenciát kapunk. Hát nem így van. Bár én nem orvos vagyok csak nõvér.

A kutyám amint lehetősége van rögtön elmegy ha csak egy kicsit ki van nyitva a kapu akkor is miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Mennyit foglalkozol vele? Lehet, hogy többet kéne sétáltatnotok (minden nap), a kert nagyságának ebbõl a szempontból nincs jelentõsége.

Mennyit foglalkozol vele? Lehet, hogy többet kéne sétáltatnotok (minden nap), a kert nagyságának ebbõl a szempontból nincs jelentõsége.
Milyen fajta kutya? A beagle pl. kifejezetten szökõs fajta. A vadászkutyákra jellemzõ, hogy ha valami szagot fognak, azt is elfelejtik, hogy valaha gazdájuk volt.
A kérdező hozzászólása: persze mindig vigyázunk hogy ne tegye ezt...
Hát Te tényleg nem Én vagy mivel és 6-kot kellek kutyát sétáltatni és ezen kívül napi 4× sétál!Plusz nagyon sokat játszok vele vele tanulok!Egyedül amikor alszok és suli idõben nem vagyok vele!Amugy ha foglalkoznál vele vinnéd rendszeresen sétálni esze ágába se lenne elmenni!Az hülyeség hogy vannak olyan fajták blablaba ha megtennéd a köteleségedet akkor nem lenne ez!Sajnálom, tudom, hogy nehéz bevallani nem iskell csak lécci gondolkodj el rajta és röktön engem csesz le mert leírtam, Te kérted a véleményünket segítségünket viszont én nem kértem, hogy Te rólam mond meg a véleményed!Én mindent tudok a kutyámról, ezért nem kérdezek ebben a témában, csak segíteni probálok, de háát.. nállad ez nem jött be(de azért még vannak nagyon kedves kérdezõk is akik ezt tudják értékelni :) Üdv
A kérdező hozzászólása: képzeld igen foglalkozok vele nem csak simi meg ilyenek én nem te vagyok..
-_-' Felelõs gazdi!Akkor mikor szoktál vele foglalkozni_?Vagy csak ugy van és mikor átmentek a kerten akkor simi-puszi és vége?
A kérdező hozzászólása: kössz a választ nem szokom sétáltatni mert nincs idõm meg na mind1 hagyjuk
Ha nem szoktad sétáltatni akkor ne csodálkozz, talán kíváncsi a kinti életre, szagokra tudod mennyi új dolog van neki kint?És szabad megkérdeznem miért nem sétáltatod?Amúgy ez szerintem mind nevelés kérdese nekem BEAGLE szökös kutyám van és elektromos kapu és mivel nem kell kiszállni a kocsiból így kimehetne de õ leül és végig nézi ahogy jön a kocsi és nyitodik csukodik a kapu és esze ágába sincs kimenni azért mert, reggel viszem sétálni (6-kor kelek) délben viszem sétálni és este viszem sétálni és meglett neki tanítva hogy a kaput nagy ívbe kerülje el!Szóval szerintem ez nem fajtától függ(részben attól is de....)! Én azt ajánlanám, hogy vidd sétálni!És neveld meg, hogy nem mehet ki:szídl le, húzd meg a grabancát ha menne ki.De én megtudom érteni a kutyát, hogy kíváncsi a(neki ugymond) külvilágra!Szóval..
Szokom sétáltatni XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: a kert nagy nem szokom sétáltatni de mindennak ki van engedve... amúgy szamojed, spicc köszi a válaszokat
Bocsi a sok helyesírási hibáért!Csak sietek, mert fõzzök az állatoknak meglepit és kapkodtam!Mégegyszer bocsi

Miért van nyitva 7 hetes babám szája sétáláskor? Az orra tiszta, ha cumit adok neki, kiköpi. Félek, hogy megfázik a torka.

A ti babátok becsukja a száját?

Legjobb válasz: Szerintem tetszik neki, hogy a hideg levegõ áramlik a kis szájában :) Nekünk nem csinálta a baba, de lehet azért, mert ahogy kimentünk, elaludt.

Szerintem tetszik neki, hogy a hideg levegõ áramlik a kis szájában :) Nekünk nem csinálta a baba, de lehet azért, mert ahogy kimentünk, elaludt.
A kérdező hozzászólása: Õ is aludt eleinte, de mostanában inkább nézeget.És közben tátog!

Miért villog a kurzorom ha meg van nyitva a mozilla?

néha elkezd szabálytalanul villogni és nem értem hogy miért. remélem hogy nem vírus

Legjobb válasz: Néha nekem is szarakodik, de nem a kurzor, hanem a "Tálca - Kis-Nagy ablak - Bezárás" ikonok. Gyanítom, hogy a folyamatos Mozilla frissítések miatt történik. Nem stabil verzió kerül ki a mûhelybõl.

Néha nekem is szarakodik, de nem a kurzor, hanem a "Tálca - Kis-Nagy ablak - Bezárás" ikonok. Gyanítom, hogy a folyamatos Mozilla frissítések miatt történik. Nem stabil verzió kerül ki a mûhelybõl.

Miért van mindig nyitva a nők szája szempillafestés közben?

Legjobb válasz: Ez tévhit, nincs mindig nyitva.

Ez tévhit, nincs mindig nyitva.
Egyik barátnõm még a nyelvét is kidugja szempillafestés közben:D Nagyon koncentrál rá.
Valamire várnak.... ... ... >, <
Ez fogós kérdés...
erre még nem is gondoltam...én is nyitott szájjal festem:D
én is nyitott szájjal :D:) )XD
Én is nyitott szájjal festem ki xD Úgy vhogy jobb xD
Nekem nincs nyitva sosem. A nõvéremen meg mindig nevetek, mert õ úgy szokta. Ha nyitva a szád, jobban megnyúlik az arcod, és akkor úgy gondolod, hogy kevesebb az esélye, hogy összefestékezd a bõröd :) De a szád helyett a kezeddel is húzhatod, vagy úgy igazíthatod.
én azért, mert nagyon koncentrálok!de kinek hogy a jó...
Ez ugyanolyan, mint hogy miért nyújtják ki a nyelvük hegyét a pasik, mikor valamire nagyon koncentrálnak.. :D
Az utolso vàlasz igen kètèrtelmu
Nos, ez jó kérdés :D Én általában nyitott szájjal szempillafestek, de gyakran húzom is a szemhéjam fel, hogy szebb formát adjak neki :)
ja hogy a férfiak meg tudnak csukott szájjal szempillát festeni. Amúgy a nõk csodálkoznak közben, és azt mondják, hogy óóó ááá szóval ez egy szempillaspirál, és most a pillám festékes lesz nahháááát
Jobban lehet koncentrálni...
énis midnig nyitott szájjal csinálom :D nemtudom, hogy mért.. mert koncentrálok, hogy el ne csesszem :D

Miért irja ki a gmail.com postafiok alkalmazás, hogy a "fiók nyitva van más helyen"? Mikor én mindig bezárom! Többször jelszavat is változtattam hiába, mégis mindig "nyitva van más helyen", mi lehet az oka?

google,gmailcom, alkalmazás,

Legjobb válasz: A gmail-ben alul, jobb oldalt -részletek- itt- összes másik kapcsolat kiléptetése. Ha ezek után is kiírja, akkor sajnos passz. szia

A gmail-ben alul, jobb oldalt -részletek- itt- összes másik kapcsolat kiléptetése. Ha ezek után is kiírja, akkor sajnos passz. szia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!