Találatok a következő kifejezésre: Miért van nyitva (44 db)

Miért van nyitva a lányok szája amikor a szempillájukat festik?

Tegnap buliba készültünk a két legjobb barátnõmmel,és megfigyeltem hogy amikor a szempillájukat festették nyitva volt a szájuk és elképesztõen idióta fejet vágtak.Aztán amikor én festettem a szempillámat valamiért nekem is nyitva kellett tartanom a számat :D Nem vagyunk hülyék,úgyhogy nem a koncentráció hiánya a probléma.Szerintetek ez miért van?

Legjobb válasz: A koncentráció...

A koncentráció...
Nem koncentráció. Jobban kifeszül az arcunkon a bõr, az almácskák lefeszülnek, így sokkal könnyebb kifesteni a pillákat, és nem festjük össze a szemgödröt.
Nekem a koncentráció, borzasztó dolog, amikor megremeg a kezed, és pandamaci leszel a szemeg körül :D
reflex :D
Én azt olvastam egy szer valahol, hogy nyitott szájjal valamiért kevesebbet pislogunk... de hogy ennek mi az oka, azt sajna nem tudom.

A barátnõm amikor festi a szemét akkor miért van nyitva a szája?

Megfigyeltem már hogy mindig nyitva van akkor a szája :D De miért?

Legjobb válasz: most direkt kipróbáltam tükör elõtt úgy, hogy a számat néztem végig és egyszer se nyílott ki... ennyit a kísérletekrõl és a "tudós"-okról

most direkt kipróbáltam tükör elõtt úgy, hogy a számat néztem végig és egyszer se nyílott ki... ennyit a kísérletekrõl és a "tudós"-okról
Nekem is nyitva van mindig. Mert vhogy úgy húzódik az arc, hogy jobban hozzá lehet férni.
Minden lánynak nyitva van olyankor a szája, mert másképp nem lehet. Ha utánaolvasol, látod, hogy számos kísérlet is szól errõl, nem lehet csukott szájjal festeni a szemünket, valamiért kinyílik. Ha butának látszunk tõle, ha nem, ez van... Ha nem tetszik, ne nézz oda!
nem tudom, én is egy csomó lánynál megfigyeltem és szerintem rettenetes, olyankor még amelyik okos alapból, arról is süvít a butaság én mindig becsukom a szám olyankor is, mer' még a végén belerepül egy légy
4-es ez butaság, csukott szájjal is lehet
Nem tudom. Az enyém nem szokott nyitva lenni.
Ez is valami nõi magazinos baromság lehet, hogy szemet festeni nem lehet csukott szájjal.
igen, ezzel mentegetik azokat, akiknek az agya képtelen egyszerre 3 funkciót irányítani (mint légzés, szemfestés, szájtartás) aki buta, vagy valamilyen zavara van, az nem tudja szabályozni mégis mi ez? ha valaki be akarja csukni a száját az becsukja és kész. ha bal kezemmel vakarom a jobb lábam és közben a jobb kezem ujjait is mozgatni akarom akkor nem mutom, mert a nyõk lapja meg a kozmopolisön azt írta? meg a "brit kutatók" XDDD

A fiúknak miért van nyitva a szemük csókolózás közben?

Engem nagyon zavar,hogy közben nyitva van a srácok szeme...

Legjobb válasz: Csukd be a SAJÁT szemed, és akkor nem látod.

És ezt te honnan tudod?
Csukd be a SAJÁT szemed, és akkor nem látod.
Nekem pl. azért, mert közben, amíg nem figyel, ki szoktam zsebelni a nõt, az pedig könnyebb nyitott szemmel.
és hát neked miért van nyitva vagy ha becsukod akk h látod??:O am nem tom , de miért zavar ha meg megfájdul az az õ baja xD
Az én barátomnak sosincs nyitva. Honnan tudom? Néha leselkedek... ;) 20/L (21f)
ha vannak komolyabb érzelmeim a lány felé, nem tudok nyitott szemmel csókolózni, muszáj becsuknom, és átadnom magam az érzésnek.
hát szerintem egyáltalán nincs nyitva. max akik, akkor csinálják elõször, és nem tudják hogy hogy kell:D
Hát, én lány vagyok, és nyitott szemmel csókolózom. A barátom meg becsukja, és õ akad ki, hogy ne nézzem:DD Na, megdöntöttem az elméleted?:D 24L
Lebuktál! a te szemed is nyitva van...xd
A kérdező hozzászólása: Mondtam, hogy én csak néha nyitom ki a szemem, hogy megnézzem, a páromnak nyitva van-e, és olyankor mindig nyitva van:D Egyébként nem gondoltam, hogy csak fiúk csókolózhatnak nyitott szemmel, és ez nem az én elméletem volt, csak olvastam:) Egyébként köszönöm a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Am. 18:16.....tényleg így van..:D
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm:) De szerintem egy kicsit akkor is zavaró:) ...
Mert a pasik vizuális lények.A látvány fontosabb nekik mint a nõknek. Egy pasi
"Ja, egyébként, ha becsukom a szemem, az azért nem jó, mert, ha tudom, hogy néz, megfájdul a homlokom....Hülyeség, de így van:D" ezen egy percig röhögtem, köszönöm! :) amúgy ha épp nyitva van akkor azért, mert szeretem nézni a lányt, de ritka, hogy nincs csukva.
A kérdező hozzászólása: 18:5......HAHAHAHAHAHAHA:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Onnan, hogy egyszer olvastam, hogy a fiúk úgy jobban szeretik. Aztán amikor csókolóztunk a barátommal, meglestem, igaz-e, és ott bámult.Nagyon zavaró volt. Ez már elég régen volt, azóta minden barátomnál megnéztem, és mindegyiknek nyitva volt a szeme közben... Egyébként köszönöm a válaszokat!:) Ja, egyébként, ha becsukom a szemem, az azért nem jó, mert, ha tudom, hogy néz, megfájdul a homlokom....Hülyeség, de így van:D
Nem tudom, ez engem is idegesít... Bár eddig még csak két fiúval smároltam, de nagyon idegesített :S:D 15L
Én azért tartom nyitva, mert nagy mûtétem volt és ha kinyújtom a nyelvem, akkor megfeszülnek az izmok a szemhéjamban és képtelen vagyok becsukni.
hát nekem még 1szer sem volt nyitva..
Ha unjuk, vagy nem érzünk semmit a csaj iránt... Amúgy csukva van.


Miért van nyitva 7 hetes babám szája sétáláskor? Az orra tiszta, ha cumit adok neki, kiköpi. Félek, hogy megfázik a torka.

A ti babátok becsukja a száját?

Legjobb válasz: Szerintem tetszik neki, hogy a hideg levegõ áramlik a kis szájában :) Nekünk nem csinálta a baba, de lehet azért, mert ahogy kimentünk, elaludt.

Szerintem tetszik neki, hogy a hideg levegõ áramlik a kis szájában :) Nekünk nem csinálta a baba, de lehet azért, mert ahogy kimentünk, elaludt.
A kérdező hozzászólása: Õ is aludt eleinte, de mostanában inkább nézeget.És közben tátog!

Miért csak délig van nyitva az Apeh ügyfélszolgálat?

Jó esetben kettőig, félállásban dolgoznak?

Legjobb válasz: Nézd meg a honlapjukon a hozzátok legközelebb esõ ügyfélszolgálatnál az ügyfél-fogadási idõt. A hét valamelyik napján (mindegyiknél) van egy nap, amikor este 6-ig vannak nyitva! Sajnos ez országos szinten nem egyforma, tehát ezt ki kell keresned. Más napokon azért vannak pl. félideig nyitva, mert az ügyfelek által bevitt iratokat, kérelmeket, különbözõ igazolások kérésére szóló ügyiratokat stb-t valamikor el kell nekik intézni, fel kell dolgozni stb. Ezekre idõ kell nekik. Hetente egy nap az ügyfélszolgálat zárva, ilyenkor a megyei központban vannak egész napos továbbképzésen, eligazításon.

Nézd meg a honlapjukon a hozzátok legközelebb esõ ügyfélszolgálatnál az ügyfél-fogadási idõt. A hét valamelyik napján (mindegyiknél) van egy nap, amikor este 6-ig vannak nyitva! Sajnos ez országos szinten nem egyforma, tehát ezt ki kell keresned. Más napokon azért vannak pl. félideig nyitva, mert az ügyfelek által bevitt iratokat, kérelmeket, különbözõ igazolások kérésére szóló ügyiratokat stb-t valamikor el kell nekik intézni, fel kell dolgozni stb. Ezekre idõ kell nekik. Hetente egy nap az ügyfélszolgálat zárva, ilyenkor a megyei központban vannak egész napos továbbképzésen, eligazításon.
Mert délután végzik a papírmunkát, ügyfelelk nélkül (ez így van nem csak az APEH-nél, de a legtöbb hivatalban)
Ezért mondták régen a szüleim, hogy ne tanár legyek, hanem végezzem el az államigazgatási fõiskolát és menjek nap 4-6 órába közhivatalnoknak:DD
A kérdező hozzászólása: Nem lenne vajon hasznosabb, ha tovább nyitva legyenek, hogy az ügyfeleket szolgálják, ahogy az ügyfélszolgálat neve sugallja? Az adatok feldolgozását pedig végezhetnék arra szakosodott emberek. Néhány száz éve az emberiség már feltalálta az ún. munkamegosztást, azaz nem kell mindenki minden feladatot ellásson, így egyes emberek csak egy dologt csinálnak. Hatékony!
Bizonyos értelemben igazad van. De az önkormányzathoz, postára, boltba, de még az orvoshoz sem mehetsz akármikor, van egy általuk meghatározott "ügyfélfogadási idõ". (Egyébként pedig vannak már éppen elegen, és õket is a mi általunk befizetett adókból fizetik, minek még oda ennél is több?)
A kérdező hozzászólása: Igen, az orvos sem mindig van ott, viszont az orvossal ellentétben az APEH kötelez arra, hogy egy csomó pénzt bonyolult módon nekik befizessek, és nem hajlandó segíteni abban, hogy hogyan, csak délig. Egy kábeltévés cég, aki nem kötelez semmire pedig este 7-ig nyitva tartja az ügyfélszolgálatát, hogy segítsen az ügyfeleinek.
Ez a piacgazdaság, a kábeltévés cég szolgáltat, az apeh nem. van olyan nap amikor hosszû a nyitvatartás.
A kérdező hozzászólása: Igen, az APEH az a mi (állampolgárok) alkalmazásában álló cég, a lakosságot kellene szolgálja.

Miért van mindig nyitva a nők szája szempillafestés közben?

Legjobb válasz: Ez tévhit, nincs mindig nyitva.

Ez tévhit, nincs mindig nyitva.
Egyik barátnõm még a nyelvét is kidugja szempillafestés közben:D Nagyon koncentrál rá.
Valamire várnak.... ... ... >, <
Ez fogós kérdés...
erre még nem is gondoltam...én is nyitott szájjal festem:D
én is nyitott szájjal :D:) )XD
Én is nyitott szájjal festem ki xD Úgy vhogy jobb xD
Nekem nincs nyitva sosem. A nõvéremen meg mindig nevetek, mert õ úgy szokta. Ha nyitva a szád, jobban megnyúlik az arcod, és akkor úgy gondolod, hogy kevesebb az esélye, hogy összefestékezd a bõröd :) De a szád helyett a kezeddel is húzhatod, vagy úgy igazíthatod.
én azért, mert nagyon koncentrálok!de kinek hogy a jó...
Ez ugyanolyan, mint hogy miért nyújtják ki a nyelvük hegyét a pasik, mikor valamire nagyon koncentrálnak.. :D
Az utolso vàlasz igen kètèrtelmu
Nos, ez jó kérdés :D Én általában nyitott szájjal szempillafestek, de gyakran húzom is a szemhéjam fel, hogy szebb formát adjak neki :)
ja hogy a férfiak meg tudnak csukott szájjal szempillát festeni. Amúgy a nõk csodálkoznak közben, és azt mondják, hogy óóó ááá szóval ez egy szempillaspirál, és most a pillám festékes lesz nahháááát
Jobban lehet koncentrálni...
énis midnig nyitott szájjal csinálom :D nemtudom, hogy mért.. mert koncentrálok, hogy el ne csesszem :D

Miért van a 24 órán át nyitva tartó bolton zár?

Legjobb válasz: Mert a hivatalos ünnepeken nem tarthat nyitva, illetve ha beteg lesz a tulaj szintén nem.

Mert a hivatalos ünnepeken nem tarthat nyitva, illetve ha beteg lesz a tulaj szintén nem.
Mert egyszerre csak 24 órán át van nyitva... (BS)
Azért...

Miért ilyen az asztalom? Vagy minden ami a gépen van és meg van nyitva, azzal ezt csinálj, miért? Kép lent!

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Nem nagyon értem amit leírtál de a billentyûzeteden nincs beragadva a del gomb? víruskeresés volt?

Nem nagyon értem amit leírtál de a billentyûzeteden nincs beragadva a del gomb? víruskeresés volt?

Gyökérkezelték a fogam egy hétig nyitva volt, utánna visszamentem kitisztította és még egy hétig benne volt ideiglenes tömés, azóta nem fájt csak néha de nagyon kicsit, jelentéktelen fádalom volt, viszont a torkom azóta fáj, miért van?

Lehet hogy külön a torkom gyulladt be, de háziorvoshoz meg még nem jutottam el az iskola miatt.. a másik hogy mostmár ha letömi a gyökeret jónak kell lennie a fognak? vagy kell még tisztítani?

Legjobb válasz: Mielõtt végleges tömést kapsz, tuti hogy kitisztítja még egyszer legalább! Sajnos azt nem tudom hogy miért fáj a torkod, de ha nem múlik mindenképp menj orvoshoz, és mondd meg hogy azóta fáj hogy fogorvosnál voltál!

Mielõtt végleges tömést kapsz, tuti hogy kitisztítja még egyszer legalább! Sajnos azt nem tudom hogy miért fáj a torkod, de ha nem múlik mindenképp menj orvoshoz, és mondd meg hogy azóta fáj hogy fogorvosnál voltál!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!