Találatok a következő kifejezésre: Miért van női póker (1 db)

Miért van külön női póker?

Legjobb válasz: Mert régen csak férfiak játszhatták, és most is õrzik valamennyire ezt a hagyományt. Viszont már egyenjogúság van, ezért a nõknek külön kitalálták, hogy lehyen nõi póker is.

Mert régen csak férfiak játszhatták, és most is õrzik valamennyire ezt a hagyományt. Viszont már egyenjogúság van, ezért a nõknek külön kitalálták, hogy lehyen nõi póker is.
A 2009-es év WSOP "player of the year" (vagyis az év legeredményesebb játékosa, mondhatjuk világbajnoknak is) Jeff Lisandro, aki minden, csak nem nõ. Így festett az elmúlt pár év (nõ véletlen sincs benne, mert NEM tudják felvenni a versenyt a férfiakkal) Finishes 2004 Daniel Negreanu 2005 Allen Cunningham 2006 Jeff Madsen 2007 Tom Schneider 2008 Erick Lindgren 2009 Jeff Lisandro
mer a nõk nem tudnajk pókerezni, azért. nem sértésbõl mondom, ez az igazság.
A kérdező hozzászólása: Ez eddig ok, de én arra gondoltam, hogy pont nem így van. Van külön nyílt, ami koedukált, meg van külön nõi.
A kérdező hozzászólása: Ez baromság, már bocs. A jelenlegi világbajnok is nõ.
Azért hogy tudjanak magunknak nõ pókeres cuccokat vásárolni :) Most ajánlottak egy oldalt, ahol láttam nõi "ALL IN" feliratú pólót, lehet veszek egyet a páromnak :) http://pokerholdem.hu Nézzétek meg.
15:16 elmehetsz a pics*ba! miattatok fogok tovább pokerezni és megmutatom a nõk is tudnak!
Van egy ismerõsöm aki lány, nagyon jól játszik, félek tõle XD


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Angliában élek. Hol tudnám online nézni az olimpiát magyar közvetítéssel? Ami az m1 en van élö adas azt nem hozza be mert azt irja h innen angliabol nem elerheto.

2

Cseh Laci legyőzte már valaha Phelps-t?

3

A magyar kézilabdásoknak mire van esélye az olimpián?

6

Melyik csatornán lehet nézni műugrást élő közvetítéssel a londoni olimpiáról?

Nincsenek igazán extrás csatornáim, úgyhogy netes oldalt is szívesen fogadok, ahol online nézhetném. El?re is köszönöm a segítséget! :)

3

Mindig ilyen rosszak vagyunk úszásból az Olimpián?

Amik eddig voltak számok egy-két negyedik hely elvétve de kb a dönt?be bese kerülnek az úszóink.Én tudtam rosszul ,hogy jobbak voltak vagy csak az eddigi számok nem voltak az er?sségeik?

14

Londoni olimpia. Miért nem a nagy esélyesek közül került ki az első magyar aranyérmes? Mi lehet az oka?

Én Cseh Lászlóra vagy Gyurtára fogadtam és vesztettem.

6

Mennyit pénzt adnak az olimpiai érmekért, már mint az állam a sportolóknak az eredményükért?

1

Téged nem szomorít el, hogy mindenki doppingol az olimpián?

10

Hogyan bírnám az olimpiát nézni?

Itt vagyok Görögországba és nem bírom nézni az online közvetítést mert nagyon lassu a wifi a tvbe meg Görögül beszélnek.Valami appet vagy programot nem tudtok mondani amit ha letöltök nézhetem szakadozás nélkül?

1

Hogy hívják az affektáló nőt, aki Szilágyi Áron győzelmét közvetítette ma az olimpián?

Érdekel, ki ez a borzalom.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!