Találatok a következő kifejezésre: Miért van női bugyikon masni (2 db)

Miért van egy csomó női bugyin masni?

Legjobb válasz: Szerintem aranyos. :D Nekem is minden bugyimon van, és nem vágom le, mert nekem teccik. De ugyebár ízlések és pofonok... :)

Van olyan masni, ami nekem is túlzás, de vannak, amik kifejezetten feldobják a bugyit. Bár én alapból szeretem a masnit, a fûzõim is tele vannak masnikkal meg csipkékkel:D
Szerintem aranyos. :D Nekem is minden bugyimon van, és nem vágom le, mert nekem teccik. De ugyebár ízlések és pofonok... :)
Mert nõies.
Csupán díszítés.
én is levágom. és én azért veszem meg, meg a bugyi alapból tetszik, csak a masni nem :S de majdnem mindegyiken van :S de valamelyiken nagyon jól mutat :)
Nekem általában maguktól leesnek, olyan jól tart a varrás... :)
Aranyos és csini:) Én szeretem, persze csak ha nem túl sok, vagy túl giccses. De az én masnis bugyijaim inkább különlegesek, mint túldíszítettek. Jobban szeretem, mint a sima, natúr bugyikat.
áhh nem tom, de én állandoan levágom, olyan gagyik..:S
Ha levágod, mert nem szereted, akkor miért nem veszel alapból olyat, amin nincs masni? Nem kötelezõ masnisat venni
Azért, hogy sötétben is tudd, hogy melyik az eleje, és a külseje.
Mert, kiskalapács legyen rajta?

Miért van a női bugyikon masni?

22 éves srác vagyok és eleddig egyszer?en nem jöttem rá... Lányok sem tudtak rá választ adni. Van aki szereti, van aki egyb?l letépi. Én meg egyszer?en nem értem. Életem utolsó nagy kérdése!

Legjobb válasz: Csak díszítõ funkciója van, mint ahogyan a csipkéknek, fodroknak, virágoknak, szalagoknak, strasszköveknek és egyebeknek! =o) Én nem szoktam lemûteni, szeretem, ha feldobja a fehérnemût! =o)

Mert noies...ennyire egyszeru. A masni, a kis viragok, pillangok ezek mind a noiesseg jelkepei. azert teszikk ra, mert van aki szereti.
nekem nem is kell letépnem mert egyszer hordom és leesik mindegyik kibaszott masni, a strassz szintén
Csak díszítõ funkciója van, mint ahogyan a csipkéknek, fodroknak, virágoknak, szalagoknak, strasszköveknek és egyebeknek! =o) Én nem szoktam lemûteni, szeretem, ha feldobja a fehérnemût! =o)
Semmi funkciója nincs, csak dísz. És nem is mindegyiken van. Én nem szoktam leszedni, igazából nem zavar, van, hogy észre sem veszem.
Azért hogy jobban mutasson. :D De én utálom, mindig rögtön leszedem. :D
hát dísznek :D:D:D:D:) )) Amúgy én is egybõl lemûtöm róla. Ennél nagyobb ízléstelenség az, mikor a melltartó közepére pakolnak rá egyet. Amúgy semmi funkciója nincs, úgyhogy a válaszom: csak:)
Hát szerintem azért van a bugyikon masni, hogy mikor sötét van akkor is megtaláld, hogy melyik a belseje és melyik a külseje......szerintem......XD......mert ha tök sötét van és semmi fény sincs akkor nehogy már az legyen kívül ami eddig belül volt XD
Mert a boxeren köcsögös lenne.
De miért vesztek olyat, ami masni van? Édesanyátok mit szólna, ha megtudná, hogy tönkre vágjátok a drága fehérnemût, ti leányok?
hát én trükkös leszek:miért van a pólón minta? miért nem jó hogy egyszinû?
Az enyémeken nincsen :O Pedig nem azért, mert letéptem. Amúgy nem is baj, nem vagyok oda a masnikért :D Nekem mesefigurás bugyijaim vannak! 20/L :P
OFF:ezt miért a kisemlõsök közé írtad? XD
Azért van rajtuk masni, hogy a szõke férfiak elbíbelõdjenek vele. :D
hat nem tudom. az enyemeken nincs masni.
azért hogy megtaláljuk az elejét:D:D
szerintem tudat alatt akar manipulálni a bugyi, hogy 'csomagold ki':) ez nem tudom, hogyan jutott eszembe, én is jót röhögtem magamon:)
Ezen az utolsón jót borultam! Én is utálom, mindig leszedem. :) )
én egyenesen utalom a bugyimasnit.alig varom mar hogy haza erjek es letepjem vagy rosszabik esetben lenyirjam onnan azt a hulyeseget.de hogy minek van az ott?ez egy jo kerdes?
Sztem szexysebbnek hat a csaj benne.Bár enkem nincsen masnis, de ha lenne is leszedném róla!!!
A kérdező hozzászólása: Már több mint egy tucat lánnyal volt intim viszonyom, és mindtõl megkérdeztem, a legtöbb azt mondta, hogy hülye vagyok, volt aki bevallotta, hogy nem tudja, mások pedig rávágták, h csak! Én valami mélyebb összeesküvést látok... De tuti, hogy jött valahonnan ez a masnis dolog! Nyomozzuk ki együtt a bugyimasnik rejtélyét!
Azért, mert eredetileg nem gumival, hanem szalaggal fogták össze még a dédszüleink idejében, hogy le ne csússzon. (Férfiaknál ld. gatyamadzag), ezt akarja imitálni, csak jelzés képpen. Dédnagyapáink ennek a kibogozásával bajlódtak, amikor már nagyon akartak izélni a nõvel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!