Találatok a következő kifejezésre: Miért van női (553 db)

Miért van nő hangja Micky mousnak? Miért van Mimi-nek egy kismacskája, nem fél, hogy az megeszi.

Legjobb válasz: "Miért van Mimi-nek egy kismacskája, nem fél, hogy az megeszi" xD Amúgy nem tudom,de nevettem egy jót :) =)Mese;)

"Miért van Mimi-nek egy kismacskája, nem fél, hogy az megeszi" xD Amúgy nem tudom, de nevettem egy jót :) =)Mese;)
A kérdező hozzászólása: Én matematikus vagyok, ezért nagyon reálisan gondolkozom, az én elmémben egy macska soha nem szolgál egy patkányt.
XD
ténleg , addig nö amig patkány lesz
nem amugy mini nem?na mind 1 azért mert szereti és csk uigy amugy azéért mert mikit nö jácca
hm, jókérdés. Szerintem mindenféleképpen csinálj tesztet, mert lehet, hogy terhes vagy! :S
A kérdező hozzászólása: Teljesen kizárt. Férfi vagyok.
azért mert az egér NÕ

A Versailles nevű japán együttesben Hizaki miért van nőnek öltözve?

Legjobb válasz: Szten a stílus miatt. Elvégre Teru se néz ki férfiasan! De ettõl függetlenül így kell öket szeretni és ezt elég sokan így is teszik!

Szten a stílus miatt. Elvégre Teru se néz ki férfiasan! De ettõl függetlenül így kell öket szeretni és ezt elég sokan így is teszik!
A kérdező hozzászólása: Nem kell félreérteni, én imádom õket, csak puszta kíváncsiságból kérdeztem :) ))

Jobbikban miért vannak női tagok? Mikor az iszlám tiltja a nők politikába való beleszólásukat. És nem is vezethetnek kocsit.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2011/05/14/a-jobbik-elnoke-sze.. Ha ezt tekintik útvonalnak akkor miért vannak n?i tagjaik? Ez paradoxon számomra.

Legjobb válasz: Mert a jobbik nem iszlám valláson alapuló párt.

Mert a jobbik nem iszlám valláson alapuló párt.
Nav valami köze a Jobbiknak az iszlám valláshoz ? Nem tudok róla.
Mert a Jobbik egy keresztény és ráadásul magyar párt te idióta! Ha ilyen problémáid vannak költözz Szíriába!
Én nem vagyok jobbik szimpatizáns és én is röhögök az iszlám-keresztény-újpogányságukon, de te kérdezõ egy idióta vagy!
Szerintem is idióta. Én is röhögök ezen, az arabokat legalább annyira utálom mint a cigányt vagy a zsidót. És õk sem követendõ példának, csak barátnak tekintik. A Kérdezõ egy barom!
Mondjuk követendõ példaként hozza fel. Különben tudja valaki mirõl szól a "Született július 4.-én" címû film? És még Amerika a tolvaj nem igaz Voncsi? :)
ma 15:36 Pont az áldott homlokegyenes gondolkodásmódotok taszította Európát a sötét középkorba, és az iszlámot a mai napig. Nyisd ki a szemed végre.
Vona ilyen fiatalon meghülyült, mi lesz vele ha öregebb lesz? Különben bort iszik és vizet prédikál...
"A muzulmán fundamentalisták pont ezt akarják. Vonának a maradék esze is elment. Az iszlám maga a nagybetûs CSÕD, normális ember Nyugaton azért nem erre vágyik." Egyetértek. Nyugaton, pont hogy izraelbarátok a bevándorlás miatt :) Hiába, ebbe is le vagyunk maradva, mint a borravaló...
..."Vona emlékezteti olvasóit, hogy a Jobbik és maga is számtalanszor kifejezte a muszlim világ irányába érzett szimpátiáját"... Tehát szimpátia. Ami nem azt jelenti, hogy a jobbik egy iszlám párt. Nem az iszlám tanai alapján él. Mindig az ember csinálja a vallást, azaz ember nélkül vallás sincs. Ezért aztán vezethetnek autót is a politizáló keresztény nõk. Nincs para és nincs doxon sem :-))) Ökörköri
Ökörköri, egyetértünk, de ez az állandó elvont stílusod arra enged következtetni, hogy te valami elmebeteg vagy. Igaz, hogy csendes, de azért beteg. Nem [email protected]ásból írom, bírlak, mert jó válaszokat adsz, de tényleg kissé furcsa vagy.
ma 16:43 Köszönöm az elvont dicséretet a magam és a többi ápolt nevében is. Jó fej vagy. Ökörköri
Az iszlám nem tiltja, hogy egy nõ részt vehessen a közéletben vagy autót vezethessen. Azt a szaúd-arábiai törvények tiltják. A kettõ pedig nem egy és ugyanaz!
"Azt a szaúd-arábiai törvények tiltják." Szaúd-Arábia pedig egy iszlám ország. Miért nem Ausztriában, Kanadában, vagy Kínában tiltják a nõi autóvezetést? :D Vagy mégis van összefüggés?
"viszont a zsidók annál inkább" És miben mutatkozik ez meg annál inkább?
Számold össze, hány magyar tulajdonú cég maradt az utóbbi években, vagy nézd meg például a zsidó vallás és kultúra ajnározását a médiában és a közéletben.
Nem tudom, de mutass egy statisztikát! És mutass példát az ajnározásra is!
"Õk még aktívan ellenállnak nekik. Tehát ezért utolsó védõbástya, mert még aktívan küzd a zsidó világhatalom ellen." gyorsan keress fel egy pszichiátert, vagy egy nõt, akit végre megdughatsz. akkor talán kinõsz ebbõl az ökör világnézetbõl!
15:36 "A Jobbik azért iszlámbarát, mert az iszlám is a régi világ része, amit a liberalizmus fel akar számolni, ..." Az idõ kerekét nem lehet visszafordítani. A globalizmusnak számos vadhajtása van, ami ellen fel kell lépni, de erre nem az a megoldás, hogy menjünk vissza a 9-11. századba, ami az iszlám fénykora volt. A muzulmán fundamentalisták pont ezt akarják. Vonának a maradék esze is elment. Az iszlám maga a nagybetûs CSÕD, normális ember Nyugaton azért nem erre vágyik.
A kérdező hozzászólása: Jobbik régóta nem keresztény. Vannak benne neopogányok is, de ez az arabmánia mint követendõ példa sem keresztényi. Gyûlölködés sem keresztényi cselekedet. http://jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/kepek/Arab-Magyar%20Ba..
A kérdező hozzászólása: " Vona azt állítja, hogy az emberiség tradicionális „kultúrájának utolsó védõbástyája az iszlám világ” "
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:36 Ettõl még baromság ez a taktika. :) Ez a komment is mutatja, hogy náciszocik hogyan alakítják a "kereszténységet" az ízlésüknek megfelelõen .)
A komment megírásának idõpontja: ma 15:40 Igen, ezt tudom, de kérdezõ az, hogy Vona puffogtatja a demagóg hülyeségeit, még nem jelenti azt, hogy automatikusan iszlám párttá válnak. Mindig olyanok, ami nekik kényelmes, illetve amivel még több idiótát maguk mögé tudnak állítani. Ilyen ez a politika :)
Mondjuk, ha jobban belegondolok igaz, amit a kérdezõ ír. Bár semmit nem tudok a Jobbik programjáról, meg hitvallásáról, de, ha annyira hagyománytisztelõ stb... Akkor tényleg: miért vannak nõk a jobbikban? Nem otthon kéne ülniük, és szülni-szülni a magyar gyerekeket, hogy gyarapítsuk a fajtánkat? Akkor ne terheljük a nõket társadalmi szerepvállalással, maradjanak otthon õrizni a családi tûzhelyet, a férfi meg teremtse meg az anyagi bázist. Úgyhogy amit a kérdezõ írt, az belegondolva tényleg paradoxon.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:45 ez is egy szempont.
A nõk politikában való szerepvállalásával én sem értek egyet és ez az egyik, ami zavar a Jobbikban sok egyében kívül. De fel kéne végre fogni, hogy nem iszlám irányultságú párt. Az iszlámot viszont azért nevezi Vona a tradicionalista világ utolsó védõbástyájának, mert a keresztény egyházat és keresztény ideálképet már régen bevették a zsidók, ami az iszlám világ vezetésére nem igaz. Õk még aktívan ellenállnak nekik. Tehát ezért utolsó védõbástya, mert még aktívan küzd a zsidó világhatalom ellen.
MErt miben nyilvánul meg a zsidóság a keresztény hitben, és mi a problémád egyébként a zsidó vallással?
"És még Amerika a tolvaj nem igaz Voncsi?" De.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 20:38 Neked is nõt javallanék

Miért van női orgazmus?

A férfi az még rendben van, mert úgy termékenyíti meg a n?t, de a n?inek semmi értelme.

Legjobb válasz: Azert, hogy egyszer majd meg lehessen adoztatni.

Az evolúciónak ehhez semmi köze, mert akkor kb csak emberek, delfinek meg patkányok élnének a bolygón.
Azert, hogy egyszer majd meg lehessen adoztatni.
az egyébként nem igaz h ha nekünk nem lenne jó nem cisnálnánk és nem lenne gyerek. a fajfentartás ösztöne erõsebb annál, nagyon sok állatnak nincs élvezetes orgazmusa, mégis szaporodik. Nos a magyarázat: nehogymár még ezen a téren is kib*sszon velünk az élet...:D azért. na. :)
Igazából mindenki hülyeséget írt. A fõ evolúciós oka annak, hogy a nõ is élvezi a szexet az, hogy ennek hatására akarni is fogja. Evolúciós elõnyben volt a fejlõdés során az a nõ, aki élvezte a szexet, mint az, aki nem, emiatt hosszú távon azok maradtak fenn, akik élvezik.
Van értelme a nõi orgazmusnak. Méghozzá az, hogy amikor a hüvely összerándul, felpumpálja/fellöki a spermákat a méhbe, szóval ad nekik egy kis segítséget, hogy még biztosabb legyen a megtermékenyítés.
Szivike! Majd a felvilágosító órán elmagyarázza a tanító néni, amikor nagyobb leszel... Remélem addig változik egy kicsit a himsoviniszta szemléleted!De ha nem változna, kívánok neked egy frigid nõt egész életedre...mellette rájönnél miért is jó ha mindketten élvezitek a dolgot... Plusz info neked: "A nõk között sokkal nagyobb eltérések vannak a szexuális reagálás létrejöttében és az orgazmus feltételeiben, jellemzõiben, mint a férfiak kielégülési jellemzõi között. A férfiak izgalomba kerüléséhez általában fontosabbak a látási (vizuális) ingerek, míg nõknél a bõrkontaktus, simogatás, azaz a "taktilis" ingerek. A férfiaknál ezek hatására bekövetkezhet a merevedés, nõknél a hüvelykörnyéki nedvesedés, a lubrikáció. A hüvelybejárat környéki mirigyek (a Bartholin-mirigyek) termelik azt a váladékot, mellyel a szeméremrés és a hüvely is sikamlóssá válhat. Van olyan nõ, akinek a nedvesedéshez elég a vizuális inger vagy a fantázia is. Akik semmilyen módon sem jutnak el a felizgulási szakaszig, azokat hagyományosan frigideknek szokták nevezni."
mert ha a nõ nem élvezné, akkor volna kedved egy fadarabot dugni aki semmit nem csinál csak várja hogy vége legyen már a dolognak? oké lehet hogy neked volna kedved amekkora egy [email protected] tûnsz, de sok férfinak nem negy kedve volna hozzá és akkor õk sem tudnák úgy élvezni a szexet. hülyekérdések rulz.
neked sincs semmi értelmed ... ha a nõnek nem lenne jó szintén a s.e.x. akkor nem akarná csinálni, ergo nem lenne gyerek :) ugyanúgy mint a pasiknál.
Nem irreveláns, hogy akarja-e. Nézd meg a nyulakat pl. Ha egy nyúlnak üldöznie kéne egy másikat, hogy megdugja, akkor feleannyi nyúl se születne, mintha a nõstény hagyná, hogy [email protected]ák. Remélem világos. Az már az emberi torzság, hogy a szexuális vágy nem egyenlõ a gyermeknemzéssel.
Felvetted az inget. Miért? Ha szerinted nem jó rád. Én elengedem a fülem meleltt azt, amikor azt monfják/írják, hogy minden pasi szemét. Meg minden pasi kihasznál és stb. Nem az én méretem.
nem vagyok casanova, igen csaj vagyok. de ezt a "vérig sértett csajjal" szöveget úgy tolod mintha ez az én szégyenem lenne és nemis neked kéne bocsánatot kérni ha netán jogosan lennék vérig sértve. szóval nemigazán értelek.oO persze sértõ rám nézve IS meg az összes többi lányra akire nem igaz amit írtál abban az általánosításodban. szóval... még mindig nem értem mire fel vagy te mindig a magas lovon. egyedül azért nem érint a dolog túlságosan mélyen mert tudom hogy én nem vagyok olyan mint amilyennek te hiszed a nõked (a saját bénaságodnak köszönhetõen) és az én barátomnak ilyen gondjai panaszai nem lehetnek mint neked, de azért mert senkinek nem okoz álmatlan éjszakát az igazságtalan kijelentésed attól az még igazságtalan. oké én is le se [email protected] hogy mit mondat veled a frusztráltság, csak azért megpróbáltam rámutatni hogy nagy fasságot beszélsz. de ha nem hát nem.
ma 21:35: Nah, egy Casanovával van dolgom? Netán egy vérig sértett csajjal? Vagy inkább egy szûz kisfiúval?
szegényt hogy letámadtátok:D pedig am pusztán taktikailag valóban nincs "értelme" a nõi orgazmusnak. hozzáteszem annak sem hogy a férfiak élvezik az orgazmust, elég sok állat van aki enged ki ondót és nem élvezi. beljebb segíti a petefészek felé az ondót? szinte az összes többi állat a földön pedig keringõzik hoyg beljebb menjen... nem. A fajfentartás ösztöne meglenne, és lennének babák élvezet nélkül is, ahogy vannak más fajokban. azért én örülök hogy van, azthiszem ez az egyetlen pozitívum abban hogy embernek születtem:D
07:06 azért mert te csak vacak nõket tudtál összeszedni eddig, még nem hiszem hogy jogod volna általánosítani az egész nõi populációra. ez csak a te szégyened és bajod, nehogy már másokon akard leverni a frusztrációdat. talán ezzel a hozzáállásoddal õirántuk, te is csak hasonló hozzáállást kaptál vissza tõlük. ha nem tudod jól megválogatni magadnak a nõket vagy képtelen vagy kihozni belõlük azt amira vágynál tõlük, akkor béna vagy, ennyi.
A kérdező hozzászólása: ok
Kérdezõ, te rettentõen alulinformált vagy. Emellett a kérdésed pofátlanul alacsony EQ-ról tesz tanubizonyságot. Amúgy nagyon jó válaszok vannak, a fajfenntartásban nagyon fontos a nõ orgazmusa, ahogy már elõttem leírták, hogy miért... Az orgazmus beljebb jutattja az ondót, a spermiumokat, rengeteg olyan "meddõ" pár van, akiknek egyszerûen azért nem jön össze a gyerek, mert a nõ képtelen a vaginális orgazmusra. Hány éves vagy? Ha tizen akárhány, akkor még elmegy ez a stílus, de ha huszon... Blöe
A kérdező hozzászólása: Hû de ideges valaki.
Persze [email protected] csak neketek legyen jó nem?
ma 02:46: Ma a legtöbb nõ egy fadarab. Mirõl is beszélünk? A nõknek a szex egyenlõ avval, hogy fekszenek és ha élvezik, jó a pasi, ha nem, akkor sz*r. Legtöbb nõ csak sz*pni tud magától. Ráadásul a nõi ingerekrõl ne beszéljünk, mert ma annyira felületesek. Ha nincs kézzel fogható orgazmusa a nõnek, akkor már sz*r a pasi, holott egy nõnek nem kell mindenféleképpen spriccelnie, mint a pasinak. Mivel máshogy mûködnek. De ezt a szexen felnõtt ifjúság honnan tudhatja? Akik szerint a szûzhártya átszakad és hasonlók.
A kérdező hozzászólása: Igazából irreleváns, hogy a nõ akarja-e. Jó, mostanában már nem, de régen mindenképpen az volt.
A kérdező hozzászólása: tegnap 21:43 - Végre egy normális ember.

Ha egy férfinek sok nője van tisztelik érte, ha egy nő kefél össze vissza azt meg elítélik. Miért van ez a kettős mérce?

Ugyanolyan emberek csak ami az egyiknek kifelé nőtt az a másiknak befelé.

Legjobb válasz: Ha van egy kulcsod, ami minden zárat nyit, az a kulcs aranyat ér. Ha van egy zárad, amit minden kulcs nyit, az a zár szemétbe való. Komolyra fordítva a szót. A férfi és nõi biológiai különbség, nevezetesen, hogy a nõ szüli a gyereket, minden társadalomra úgy hatott, hogy a férfi udvarol, a férfinak kell megszereznie a nõt. Ha egy férfi sok nõt képes megszerezni, akkor ügyes, nagy "vadász" egyrészrõl, persze másrészrõl õ is elítélhetõ morálisan, mert ez tisztességtelen a nõkkel szemben. Ha egy nõ, akinek ugye nem kell udvarolnia a férfinak, de szinte bárki által megszerezhetõ, az nem is kihívás egy igazi férfinak. Sõt, gyengébb kaliberû férfiak is lenézik, mert tudják jól, hogy magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt, ha egy ilyen nõt komolyan vesznek és nemcsak egy kósza numerára kell nekik. Tömöröen, ennyi. Remélem segítettem megérteni ezt a helyzetet, hogy miért is van ez így.

Ha van egy kulcsod, ami minden zárat nyit, az a kulcs aranyat ér. Ha van egy zárad, amit minden kulcs nyit, az a zár szemétbe való. Komolyra fordítva a szót. A férfi és nõi biológiai különbség, nevezetesen, hogy a nõ szüli a gyereket, minden társadalomra úgy hatott, hogy a férfi udvarol, a férfinak kell megszereznie a nõt. Ha egy férfi sok nõt képes megszerezni, akkor ügyes, nagy "vadász" egyrészrõl, persze másrészrõl õ is elítélhetõ morálisan, mert ez tisztességtelen a nõkkel szemben. Ha egy nõ, akinek ugye nem kell udvarolnia a férfinak, de szinte bárki által megszerezhetõ, az nem is kihívás egy igazi férfinak. Sõt, gyengébb kaliberû férfiak is lenézik, mert tudják jól, hogy magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt, ha egy ilyen nõt komolyan vesznek és nemcsak egy kósza numerára kell nekik. Tömöröen, ennyi. Remélem segítettem megérteni ezt a helyzetet, hogy miért is van ez így.
Nem, abszolút nem ugyanolyanok. A szexualitás megélése teljesen más a nõknél és a férfiaknál. A szex elsõdleges célja (ösztönvezérelten) az utódnemzés, ami viszont a nõtõl sokkal nagyobb áldozatot kíván. Épp ezért a nõknél ösztönszinten az a természetes, hogy nagyon megnézzék, kivel állnak össze, hiszen egyszerre csak egy gyermeket szülhetnek, tehát a legjobb génekre van szükségük. Nincs hasznuk abból, ha sok férfival közösülnek. A férfi viszont az eredeti felállás szerint nem kell részt vegyen az utód felnevelésében, és egyszerre akárhány nõnek nemzhet utódot. Magyarán neki jobb üzlet "szórni a magot". Így mûködünk ösztönszinten, ez pedig hat a gondolkodásmódunkra is. Az a nõ, aki össze-vissza kefél, a saját értékét szállítja le.
elcsépelt hasonlat de csak neked, csak most:Van egy kulcsod ami minden lakatot kinyit az egy marha jó kulcs.Viszont ha lakatod van és minden kulcs kinyitja az egy szar lakat.Remélem érted. :D
A kérdező hozzászólása: Vannak kivételek akik nem így gondolják, de nagy általánosságban akkor is kikiáltják a nõt egy nagy K-nak ha váltogatja a pasikat, viszont ismerek srácokat akikre felnéznek a fiú ismerõsei mert szinte minden nõt megkaphat. Ne gyertek már ezzel a biológiai szöveggel, hogy így meg úgy gyerekszülés, lehet hogy régen így volt és az állatoknál még mindig így van, de mi emberek vagyunk a XXI. században. Itt a probléma egy ilyen hülye berögzött gondolkodásmód.
Igen, és ki tiszteli érte? Pontosan ti! Ha egy férfi már végig ment x csajon akkor tapasztalt menõ macsó, az kell a nõknek, míg ha egy fiû szûz az gáz, mert hát biztos nem tud magának csajt szerezni... Én szerintem mindegy melyik nem csinálja nem jó. De számomra egy szûz lány érték, viszont úgy látom a lányoknak a menõ csávó kell aki már x csajt megfektetett.
Pedig ez a magyarazat. Az ember osztonei nem valtoztak meg par evszazad alatt. A tudatalattid, a szervezeted, a hormonjaid le.rjak, hogy Te a XXI. szazadban elsz, ugyanugy mukodnek, mint az oskozossegben elo embernel.
Én nem tisztelek azért senkit, mert megdöntött már x csajt.
Most elmondok egy nagy titkot.Nem vagyunk egyformák.Van olyan lány, aki szereti, ha egy srác tapasztalt(végig k*rta a fél várost), de olyan lány is van, aki oda van, ha egy fiúnak õ lehet az elsõ.Ez férfiaknál is elõfordul. Én még szûz vagyok, de örülnék, hogyha olyan lányt találnék, akivel az elsõk lehetünk egymásnak, de van olyan haverom, aki viszont lepattintja a szûz lányokat, mert nem szeret veszõdni velük.A különbség a 2 gondolkodásban ott van, hogy az egyik embernél az igények kielégítései vannak magasabban, a másiknál pedig az érzések.Legalábbis én így gondolom.Nincsen kettõs mérce, hanem mindkét nemnél több típusú gondolkodásmód és értékrend fedezhetõ fel. Gondolom sok kalandod volt és most belebotlottál egy srácba, akinek így nem kellettél és most ezzel a "kettõs mérce" szöveggel próbálod szemétládaként beállítani a férfiakat. Egy jó tanács ne általánosíts!
Én személy szerint egyiket sem tisztelem. :)
aki ilyet kérdez az valószínûleg felszínes és nem túl okos. ne itt dicsekedj a szellemi hiányosságaiddal.
Nem hinném, hogy jobban tisztelnék azokat a férfiakat akiknek sok nõjük volt. Talán bizonyos körökben igen, de ugyanez igaz a nõkre is.
Egyszerû, nem tudom korábban írták-e már: egy nõ annyi férfival tud dugni, amennyivel akar. És ez nem túlzás, ha akarja naponta 20 másik férfit is találna magának, vagy még többet. Míg egy férfinek mondhatni meg kell küzdenie, hogy a nõ hagyja magát. Tehát a nõnek csak hagynia kell magát, a férfinak meg küzdenie. Ha meg valaki millió pasinak hagyja magát, akkor az szimplán ribanc (nem feltétlen rossz), ha meg valaki olyan profi, hogy millió csajért sikerült már megküzdenie, akkor minimum félisten.
Ma 17:39 Dehogyisnem. Ezt hívják szexuális ösztönnek. Lehet, hogy nem gondolsz rá, de attól még így mûködünk.
ez már kiakaszt még egyszer valaki a gyerekszülést hozza fel, hát nem tudom eddig se ezért szexelt az ember, eztán se amúgy ha egy nõ ezt csinálja kedves kérdezõ, van annyi esze, hogy nem is tudja senki rajta kívül, akivel volt, azt meg tuti nem mondja el, ennyire ismerem N
"Ha egy férfinek sok nõje van tisztelik érte, ha egy nõ kefél össze vissza azt meg elítélik." Bírom amikor a nõk ezt hozzák fel de ha az ember rákérdez akkor "á dehogy, mi nem akarunk ide-oda kefélni, nem olyan nõk vagyunk". Akkor mi a probléma?
Én mindkettõt elítélem!Nem mások, csak ostoba ösztönlények.
Én nem tisztelem a "nagy kanokat" sem!
Persze, persze tisztelik, mert nagy kan, de nem fog benne egy csaj sem megbízni. Amúgy a nõknél lehet nem fogadják ezt annyira könnyen, de azért van, mert a nõ minél ártatlanabb, annál izgatóbb a férfi számára. De szerintem egyiknél sem nézik az emberek jó szemmel, hogyha valaki össze vissza kefél.
"Ne gyertek már ezzel a biológiai szöveggel, hogy így meg úgy gyerekszülés, lehet hogy régen így volt és az állatoknál még mindig így van, de mi emberek vagyunk a XXI. században." Ha tudni véled a választ és biztos is vagy ebben, akkor minek kérdezel? Azt szeretnéd, hogy csak szimplán megerõsítsünk abban a hitedben, hogy mindez pusztán csak azért van, mert álszent társadalomban élünk. Ez részben tényleg igaz, de amiket fentebb leírtak, az akkoris mind igaz, az mindennek a gyökere, hogy a nõnek más rendeltetése van mint a férfinak, és ezért másabbak az elvárások vele szemben. Ugyanakkor meg kell jegyezni azt is, hogy piszok sokat változott a világ, ma már sokkal toleránsabb a többségi társadalom az ilyen nõkkel szemben is mint korábban. Én magam is az vagyok, semmi bajom velük. Alkalmi numerákra szívesen vagyok velük ha van rá lehetõségem, de feleségnek nem igazán valók. Tudod, a pasik azért csak olyanok, hogy kellemetlen nekik a tudat, hogy hõnszeretett feleségükön már a fél város végigment, és úton útfélen összefutnak közös kedvelt, vagy nem kedvelt ismerõsökkel, akik szintén felpróbálták korábban az asszonyukat, pusztán mert voltak olyan találékonyak, hogy fizettek neki egykor boroskólát, és volt autójuk amivel el is vitték magukhoz. Az, hogy nem kell semmit csinálnod, és bárkivel megdugathatod magad nõként nem érdem, hisz nem a fergeteges dumáddal tudod ezt elérni, hanemcsak azzal, hogy neked puncicusod van. Az ember pedig részben még most is ösztönlény, és igenis tudatalatt ott van, hogy ti szülitek a gyereket. Ha megcsalsz egy férfit, az lesz a fõ baja, hogy hûtlen voltál, és elárultad õt. De amiért ez az érzés jelen van benne, az nemcsak egy pusztán civilizált érzés, hogy jaj, becsaptad õt, elárultad õt, hanem ösztönös is, minden férfi attól retteg tudatalatt, hogy majd más gyerekét hordod ki, õ pedig ezt a gyereket neveli, a saját magja meg elvész. Gondolod talán, hogy az állatok ennek tudatában vannak? Persze, hogy nincsenek, de ösztön szinten pont ez az amitõl az egyik nekiront a másiknak és durva sérüléseket is okoznak egymásnak. Ezzel szemben a nõ háttér okai a féltékenységre az, hogy évmilliókon keresztül eltartott volt, ha a férfi otthagyja egy másik nõért, akkor nem lesz mit ennie sem neki, sem a gyerekének. Igen, abban igazad van, hogy az ösztönök háttérbe szorultak, és mára már bármelyik normális nõ képes eltartani magát, de a féltékeny érzelmek náluk most is ezekre vezethetõk vissza. Mint ahogy az is valahol ösztönös, hogy a legsikeresebb palit találják a legvonzóbbnak. Gõzük sem kell, hogy legyen a genetikához, a tudatalattijuk akkoris arra van beállítva, hogy a legsikeresebb hímet szerezzék meg, az legyen gyermekük atyja, és így majd az õ szeretett gyerekük is életrevaló és sikeres lesz. Az ember nem pusztán ösztönlény, ez a legfõbb ami megkülönbözteti az állatvilágtól. Képes gondolkodni, és gondolatai révén hihetetlen dolgokra lehet képes, legyûrheti akár az ösztöneit is. De az ösztönök akkoris ott vannak, mégha visszaszorultak is, és kisebb a jelentõségük, mint korábban.

Miért van az, hogy ha egy nőnek tetszik egy férfi, abból soha semmi nem lesz? Miért a férfi választ és a nő dönt? Hogyan kezdeményezzek egy férfinál, aki nekem tetszik, úgy hogy úgy tűnjön, mintha ő kezdeményezne?

Legjobb válasz: Óó anyám, ez a nõi logika! :D Add apró jelekkel a tudtára, hogy nem közömbös számodra. Annyi nõi praktika van. :) Csak ne lény ribi!

Óó anyám, ez a nõi logika! :D Add apró jelekkel a tudtára, hogy nem közömbös számodra. Annyi nõi praktika van. :) Csak ne lény ribi!
Nincs abban semmi, ha a nõ kezdeményez. De csak finoman, és gyorsan vonuljon vissza. Elég fölébreszteni a férfiban a felfedezés, és a hóditás iránti vágyat..
Miért nem kezdeményezel? Mire vársz? Aztán csodálkozol ha nem jön össze. Semmi gond nincs azzal, ha egy nõ szerzi meg azt akit akar! Én például örülnék neki:) 23f
Hát ha egy buliban részegen jön oda hozzám a csaj, akkor tényleg "könnyû prédának" tûnhet. Viszont ha a mindennapokban közeledik hozzám, barátkozik velem, vagy érezteti hogy többet akar, akkor érzem hogy igazán velem akar lenni. Na persze megfelelõ érzelmi töltettel, és intelligenciával kell rendelkezni a srácnak, hogy ezt megértse.
Nem a 6. válaszoló vagyok, de szerintem nem az. Az hogy milyen könnyû préda vagy az attól függ hogy normális rendes lány vagy, vagy egy [email protected]
Ez egyszerû nem muszály a fiúknak kezdeményezni, ha tetszik neked és õ nem vesz észre akkor te is kezdeményezhetsz nála. Rendben?
Adj jeleket neki.
Õsrégi trükk, még a régi világból (nem Kádár, hanem Horhy, meg Ferencjóska): Elõtte menni, és elejteni a zsebkendõdet. Na de ma már papírzsebkendõt használnak, ezért helyette mást kell elejteni. Vagy tüzet kérni tõle, ha bagózol, vagy megkérdezni tõle mennyi az idõ. Na de ez utcán jó, és nem szórakozóhelyen. Haverom szívta meg annó: -Bocsánat, nem tudod mennyi az idõ? -Hiszen neked is van órád!
A kérdező hozzászólása: Ez az idõ téma meg olyan, hogy megmondja és megy tovább... azután is csak kell mondani valamit. Nem? :)
Jaj istenem... a te korodban már annyi randifilm van, hogy számolni sem lehet... és mégis a te generációd TÖKÉLETESEN FANTÁZIÁTLAN! Hát Kiscsillag! Mit szeressen benned a pasi? Mert fantáziád az nincs, az agyát nem fogod tudni megmozgatni, az ágyéka mx. 3 éjszakára kiadó (ha jó vagy az ágyba)... pfff. Hát kérlek alássan tessék használni a FEJED! Ha megmondja mennyi az idõ, akkor még jöhetnek keresztkérdések, hogy pl. mikor zár a hely? Meg merre van az xy utca, mert nem vagy itt ismerõs. Esetleg megkérdezheted, hogy nem tud-e más szórakozó helyet, mert ezt már kezded unni. Ha igen, merre van az a hely (lehet még el is kísér). A lényeg, hogy lökd a sódert, a story legyen ártatlan és cuki. És ennyi.
Valamit nem jól csinálsz mert mindig a nõ dönt, a pasik csak azt hiszik hogy õk cserkészik be a nõt, ha egy nõnek nem tetszik a pali semmi esélye nincs még ha bele is gebed. Most ne gyere azzal hogy (kövér, gebe, alacsony, magas, szeplõs, vörös...stb) vagyok mert az mindegy ha ügyes vagy bármilyen is vagy tudsz nõies és szexi lenni, akkor majd kilincselnek a pasik csak választani kell.
Egyenjogúság van. Odamész, beszélgetsz vele. Okosan, kedvesen. Érdeklõdsz. Mosolyogsz. Búcsúzáskor legalább a nevét kérdezd meg, akkor már bejelölheted 33 közösségi oldalon. Ha biztos vagy benne, hogy a következõ bulin is találkoztok, akkor nem is kell nagyon sietned.
Pl. látod, hogy kér Sopronit vagy valami piát és odamész megkérdezni, hogy mennyibe került, mert te is szeretnél. Vagy táncolsz vadul és "véletlenül" nekiütközöl. Aztán sûrûn kérsz bocsánatot tõle, mondjuk még meg is simogatod a karhát ahol neki mentén és szépen rámosolyogsz. Vagy mikor ki akar menni a szórakozó helyrõl esetleg haza felé venné az irányt, te elé vágsz és elejtesz valamit. Remélhetõleg felveszi és megköszönöd.
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés, hogy hogyan kerüljek vele kontaktba? Hogyan tudnék elkezdeni beszélgetni vele? Nyilván utána már egyszerûbb lenne a dolog. :)
Hát akkor beszélgess vele a buliban, add meg neki a telefon számod, az e-mail címed, jelöld be a facebook-on, és beszélgess vele jó sokat a neten. Aztán kérjél tõle találkozót, és hódítsd meg, vagy inkább szerettesd meg magad vele:)
A kérdező hozzászólása: 10-esnek: Ezt a férfit eddig csak buliban láttam, ott is csak kétszer és csak nagyon rövid idõre, ezért más lehetõségem nincs, mint ott összehozni valamit. Mit tanácsolsz? :)
én mindig bagatell dolgokat látok, hogy bejönnek tehát pl zenéket kérek tõle, vagy cserélünk, meg ilyen hülyeségek, ezekbõl mindig el kezdenek érdeklõdni irántam (tehát felhívtam magamra a figyelmet) utána meg el kezd nyomulni, vagy akármi én meg olyan bizonytalanul reagálok, hogy te meg én? meg egyéb bizonytalanság, így egyfolytában azt hiszi, hogy õ kezdeményez, õ választ, õ fûz meg és õ hódít :)
A kérdező hozzászólása: A 6-ostól kérdezném, hogy az nem túl könnyû préda? Ha egy nõ mondjuk odamegy hozzád egy buliban?
A kérdező hozzászólása: Elég egyszerûen hangzik... de mégis milyen jeleket? :)
Annyi a lényege, hogy érzékeltesd vele, hogy õ nem egy a sok ba rom közül, hanem az a valaki akire te KÍVÁNCSI vagy! Néha kérdezz rá, vagy figyelgesd, mosolyogj rá csak úgy spontán, lehetõleg ne amikor az apját temetik. Egyáltalán semmi szégyen nincs benne, ha egy nõ beszélgetést kezdeményez a fickóval. Ez még nem nyomulás. Majd ezután fel kell mérned, hogy a fickó ezt hogyan fogadja. Ha látod, hoyg felcsillan a szeme, hogy álmai nõje vaooo, leszolította, akkor érzed, hogy sínen vagy, meg még máson is leszel hamarosan! HA meg azt látod, hogy a fickó fél mondatokat vág hozzád, rádhagyja a hülyeséged, akkor érzed, hogy nem érdeklõdik feléd, te pedig erre begubózól szépen, és keresel egy alkalmasabb partnert. Errõl van szó. Tudod mi a szomorú? Az, hogy ahogy leírtam ezt a fentebbi mondatot, most éreztem át, hogy belül az elõbbi kategoriába akartam tartozni férfiként, de mégis az utóbbi kategoria szerint reagáltam egy csodakalassz lány kedvességére, és el is szalajtottam. Szomorú. A lényeg, legyél nyitott felé, és figyeld, mit reagál. Mindenesetre a pédám még azért volt jó mellé, mert lehet, hogy a te embered épp melankólikus hangulatban van, vagy gondterhelt, és azért válaszol félmondatokban, de közben még lehet esélyed nála. Nem kell egy leszólítással feladnod te nõ, hanem még egy esélyt adhatsz neki. CSak annyi a lényeg, hogy egy levakarhatatlan dumazsák kullancs azért ne legyél a te embereddel.

Miért van az, ha egy négert látok egy nővel a belvárosban, a nő mindig fehér és állapotos?

Százból kilencvenkilenc esetben ezt tapasztaltam.

Legjobb válasz: A hétköznapi megfigyelések hibája ez. Felvetettél magadnak egy alap hipotézist és most csak azokat az eseteket veszed észre, amik megfelelnek az általad elért kritériumoknak. Ha szakszerû kutatást végeznél vszinû teljesen más eredményt kapnál. :) Nem tudom miért lehet hogy sok az olyan pár, de szerintem legalább annyi olyan fekete-fehér pár is van, ahol a nõ nem terhes, vagy ahol mondjuk a nõ a fekete...

A hétköznapi megfigyelések hibája ez. Felvetettél magadnak egy alap hipotézist és most csak azokat az eseteket veszed észre, amik megfelelnek az általad elért kritériumoknak. Ha szakszerû kutatást végeznél vszinû teljesen más eredményt kapnál. :) Nem tudom miért lehet hogy sok az olyan pár, de szerintem legalább annyi olyan fekete-fehér pár is van, ahol a nõ nem terhes, vagy ahol mondjuk a nõ a fekete...
valószínûleg tökvéletlen. én ha négert látok, mindig egyedül sétál, vagy a pajtikkal...
Ez még sose tünt fel pedig sokat mozgok a városbanén még egyszer nem láttam ilyet.
Látták az x-factorba és megtetszett nekik:)
Lehet, hogy mert Magyarországon több a fehér nõ, mint a néger?:D Egyébként nem biztos, hogy terhes, lehet csak kövér. Négerek csípik a nagy koffert:D
*nem általad elért, hanem elõírt, bocsi
amúgy ebben van valami, eléggé család centrikusak:) engem is el akart már venni egy fekete hapsi a vonaton 10perc beszélgetés után. 20.l
mert a négerek szeretnek fehér noket teherbe ejteni
na az a lol
Árulja már el valaki, mi olyan veszett jó egy félvér bébiben? Vagy ez most trendi? Mert aranyosnak cseppet sem aranyosak. Na jó, max. olyan szinten mint egy kismajom.
09.13-as vagyok: kérdezõ mért szóltál be az utánam irónak, semmi rosszat nem irt! Mellesleg nekem tetszenek a félvér babák, olyan egzotikusak! És biztosan szép gyerek /felnõtt lesz belõlük. Ld videoklippekben is milyen szépek a félvér csajok. 28/L
Nagyon szépek a félvér gyerekek nõi szemmel, ez az igazság! Gyönyörû gyerekeket szoktam látni:)
Ahogy a 83%os írja, a világcsavargó fekák az anyagi támogatásért + egy gyerekért, aztán pár év múlva megunják és visszamennek afrikába vagy az Usába. Az egzotikumra szomjazó ribik meg ott maradnak a félvér gyerekkel. Azok akik szerint a fekák és félvérek szebbek a magyaroknál, miért nem operáljátok magatokat négerré vagy félvérré? Michael Jacksonnak is nagyjából sikerült a rasszváltás. :D Vagy költözzetek afrikába, ott nem kell a sok randa fehér emberrel találkoznotok. Ez aztán az identitászavar. -.-
Osztálytársnõm nem terhes, pedig néger barátja van. :)
tegnap 17:36 Minek kötözködsz? Menj, fussál pár kört ahelyett, hogy itt pattogsz.
Attól még, hogy az ember magyar és fehér a bõre nem kell kizárnia a többi bõrszínt. Mind lehet szép, lehet kedves, lehet jó. Mind lehet csúnya, lehet aljas és lehet buta is. Nem tudom, hogy a történelmi események tükrében miért kell még mindig gyûlölködni, ha valaki kicsit is más mint mi? Azt hittem talán az ember egyszer eljut egy olyan szintre mikor több lesz a megértõ, toleráns ember, de nem, mert mindig ott vannak a gyûlölködõk, akik szerint csak a fehér bõr az ideális. De ha utálod is a négereket, miért kell leszólni egy olyan embert, aki esetleg azt mondja szépek a félvér babák? Miért nem lehet annyit írni hogy szerinted nem szépek? Nem sok kultúra szorult beléd, elõre sajnállak a lelki szegénységed miatt.
jól szóltál utolsó :) )
szerintem az nem terhes volt, csak úgymaratt este a témázás után.
Én is jártam négerrel. mindenáron fel akart csinálni:) de adattam be magamnak antibébi injekciót:) sosem tudta meg:) nem szültem volna soha kis szottyadékot:( pffff:((((
És akkor minek jártál vele? Hogy jó nagy farok lehessen a vaginádban, mi? Te undorító szottyadék...
Jah persze...mert minden feka kivétel nélkül drogdíler. De mindegy, te csak egy takonydarab vagy, és élvezed, hogy provokálhatsz, aztán nevetsz a felháborodáson, úgyhogy nem foglalkozom veled tovább.
A kérdező hozzászólása: Akkor szégyenkezz a félvér bébiddel. Halálodig.
Én is járkáltam négerekkel, de sosem voltam terhes! Amit tudok róluk biztosan: használnak gumit, nagyon jól szexelnek, sokkal érzékibbek mint a magyar pasik és imádják a gyerekeket és nem esnek kétségbe ha egy nõ gyereket akar tõlük. A másik, hogy általában az ide vándorló fiúknak szükségük van anyagi támogatásra és ezt sok nõ megadja nekik egy félvér bébiért cserébe.
A kérdező hozzászólása: vékony lányainkat fogyasztják õk is elõszeretettel.
A férfiak inkább hajlamosak vándorlásra mint a nõk ezért gyakoribb felállás a bevándorló kan /helyi nõ bárhol a világban. Magyarországra nemrég kezdtek bevándorolni, ezért láthatsz családalapítási korban lévõ négereket, öregeket viszont nem.
hát én már aztán elég sok néger srácot látok nap mint nap, de még sose láttam olyat, aki terhes nõvel lett volna.
Majd most fogsz! :D Mert elkezdesz rá fókuszálni! :) ez mindig így van...
Én magyar vagyok, magyar férjjel. Ja és fehérbõrû gyerekkel.
túl sok shodeinde dórkát nézel.
A kérdező hozzászólása: én inkább azt a feltételt hangsúlyozom, hogy "...ÉS nõvel van, akkor..." Persze, négerek elõfordulnak egyedül és csoportosan is. De ez a pár, hogy ennek elõfordulása ilyen gyakori, kicsit figyelemfelkeltõ számomra
Inkább duci magyar csajokat láthatsz:) meg persze néha terheseket is:) A feka pasik buknak a fehér, duci csajokra:)
A kérdezõnek igaza van. Rengetek ilyen pár mászkál az utcán, pedig én nem fókuszálok rá. Hogy miért az lehet, hogy tõlük kell megkérdezni. :)
Lehet azért terhesek , mert vannak olyan nõk akik szeretik a négerplajbászt:) )))))/lásd.Shodeinde Dorka/:) )
te is szeretnél egy sötét neoncsövet otthonra mi? a négerek már csak ilyenek. Black meats want white chicks.
mert a fekák nem használnak kotont.
Atya úristen nem hiszem el hogy huszon egyedik szazadban ennyire tombol a rasszizmus magyarországon. Basszus a fekete nem ember? Õ is ugyanolyan ember csak máshol fejlõdött ki ahogy olyan kegyetlen volt a nap hogy a pigmentek alkalmazkodtak. Sok gyökér rasszista majom. Tudjátok meg hogy még a fekete lányok is lehetnek nagyon szépek. És igenis izgató még látványban is látni a bõrtónus külömbséget. Mind egyenlõek vagyunk, kínai, indián kaukázusi és néger. Egyik sem kevésbé ember és az aki lenéz mást a bõrszíne miatt az büszke lehet hogy mekkora s*ggfejjé nõtte ki magát a cipõjébõl...

Minden nő akar gyermeket? Milyen nő az, aki a lelke mélyén sem akar gyereket? Létezik egyálétalán iylen? Vagy csak azt mondják, de mégsem? Miért van ez? Milyen ok lehet az, amiért egy nő ne akarna gyermeket?

18/L

Legjobb válasz: Gyakorlatilag errõl szól a szerelem-szex kategória.Semmitõl nem félnek jobban,mint a gyerektõl. Egyébként a magam részérõl,csak úgy engedélyezném a szülést törvényileg,ha a pár mindkét fele egy bizonyos anyagi szint fölött él és bizonyítani is tudja a keresetét. Bár ez a probléma inkább 50-100 év múlva lesz aktuális.

Gyakorlatilag errõl szól a szerelem-szex kategória.Semmitõl nem félnek jobban, mint a gyerektõl. Egyébként a magam részérõl, csak úgy engedélyezném a szülést törvényileg, ha a pár mindkét fele egy bizonyos anyagi szint fölött él és bizonyítani is tudja a keresetét. Bár ez a probléma inkább 50-100 év múlva lesz aktuális.
én nem akarok, a lelkem mélyén se. próbáltam már mélyen belegondolni, hogy van valaki akit igazán szeretek (ezt még el tudom képzelni, pedig a párkapcsolatokért sem rajongok annyira..), és vele úgy döntünk hogy gyerek.. de nem. inkább otthagynám, ha ezen múlna. az hogy mi az oka, 1, nincs idõm egy gyerekre, 2, nincs bennem ennyi felelõsségérzet sem, hogy valaki másról kelljen gondoskodnom x éven keresztül, nem is akarok senkirõl gondoskodni 3, a terhesség az egyik fóbiám, undorodom a gondolatától is hogy valami ott növekedjen bennem 9 hónapon keresztül, ha terhes nõt látok már akkor is rosszul leszek 4, a kisgyerek kifejezetten irritálnak ha 1 óránál tovább kell velük foglalkoznom (van egy 5 éves öcsém pl, szeretem meg minden de inkább távolról..) Remélem valamennyire kielégítõ volt a válasz.. Ja, most biztos én vagyok a gonosz génhibás, önzõ nõszemély, de nemigazán érdekel. Ettõl még nem leszek rossz ember szerintem.
Mert miért kellene amúgy hogy minden nõnek az legyen az álma hogy gyereket szülhessen??Én sem akarok gyereket.Nem tudnám feladni az eddigi életem.Nem érzem magam ezért betegnek.Csak kicsit fura hogy mindenki azt hiszi hogy egy nõt ennyi kielégít hogy szül egy gyereket az jól van.És aki ennek az ellentétét teszi azt már egybõl valami fura szerzetnek hiszik.Pedig nem kell!!Teljes életet élek, van egy szeretõ párom, nagyon jó volt a gyerekkorom is.
Második! Akkor gondolom az Alien, sem a kedvenc filmed?:)
azt nem nagyon láttam, csak a könyvet olvastam :d de amúgy azzal nincs bajom, csak az igazi terhes nõket nem bírom, az ilyen alieneseket igen :')
:D
05:53-as!Gondolom még nem vagy 20 éves se, vagy csak éppen elhagytad már, azért gondolkodsz így.Majd 10-15 év múlva ha ujra felteszik ezt a kérdést itt, kiváncsi leszek hány gyereked lesz.A kérdezõnek meg üzenem hogy a kérdést inkább a 30-as nõkhöz kellett volna célozni, mert ott esedékesebb már a szülés és azok jobban meg tudják mondani miért nem, mint egy tizenéves aki még a fénykorát éli.
biztos hogy nem, nem azért írtam ezt mert mittudom én ki akarom élni magam meg ilyenek, egyszerûen nem és kész. de 10-15 év múlva szívesen válaszolok majd ide hogy van-e gyerekem vagy nincs (:

Most komolyan miért van ennyi tutyimutyi nő a világon?

Az egyik a cigijét fizeti ki mert hitelbe szívja a másik inkább pakol hullafáradtan mert ordítanak vele és még sorolhatnám...Most tényleg nem lehet kinyitni a száját egyiknek sem? Muszáj tényleg ennyire megalázkodni? És ahelyett hogy kezdene valamit itt siránkozik de a 100 alternatíva sem jó. Miért jó így élni?

Legjobb válasz: Ennek sajnos mélyebb dinamikája van. Ha gyerekként is elnyomott volt a nõ, gazdaságilag, érzelmileg függ a párjától (igen, rossz ön- és emberismeretbõl fakadó hibás párválasztásról van szó), utána már nehezen lép. No meg az emberek a saját hibájukat nehezen ismerik be, pedig elsõ lépés lenne a változtatáshoz.

Ennek sajnos mélyebb dinamikája van. Ha gyerekként is elnyomott volt a nõ, gazdaságilag, érzelmileg függ a párjától (igen, rossz ön- és emberismeretbõl fakadó hibás párválasztásról van szó), utána már nehezen lép. No meg az emberek a saját hibájukat nehezen ismerik be, pedig elsõ lépés lenne a változtatáshoz.
Elõször a kérdésedre azt éreztem mért általánosítasz...majd végig gondoltam és az jutott eszembe egész egyszerûen nem becsülik a nõket, semmibe veszik...ha kiállnak magukért akkor hisztisek, sárkányok, elviselhetetlenek és elmenekülnek tõlük a férfiak, ha a béke és gyengédség és szeretet és párkapcsolat megtartása miatt "behódolók" elnézõek, akkor meg ezt használják ki a férfiak és túl lõnek a célon!!El kell határozni kinek mi a lényeg megmaradjon õszinte , tartással nõnek egyedül és így is jól érezi magát vagy feladja önmagát hogy ne legyen egyedül, meg kell keresni a középutat, ahol nem becsülnek és értékelnek nem engedik hogy magam legyek onnan el kell menni ennyi az egész!!
A kérdező hozzászólása: Egy kolléganõm elvitte a két gyerekét kirándulni erre megkérdezte a férje hogy hány buszjegyet sikerült elcsesznie döbbenet...mik vannak.
Nem tudom de tényleg egy jo kérdés. .. Szerintem evben a kérdésben a nõk 80% hibás, mivel hagyják hogy üssék õket, vagy ugy bánjanak velük mint egy kutyával stb.
A kényszer néha nagy Ur!
#6 - vagy van a kettõ között is átmenet, amikor valaki nem is parancsolgat/hisztizik, de nem is alázkodik meg.
7-es "meg kell keresni a középutat, ahol nem becsülnek és értékelnek nem engedik hogy magam legyek onnan el kell menni ennyi az egész!!"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!