Találatok a következő kifejezésre: Miért van msn-en (70 db)

Miért van msn-en fejjel lefelé a webkamera képem?

Laptop-ba beépített 1,3 Mp

Legjobb válasz: MSN->Eszközök->Webkamera beállításai Itt próbálj meg vmit állítani

MSN->Eszközök->Webkamera beállításai Itt próbálj meg vmit állítani
A kérdező hozzászólása: a fényeket engedi meg minden, de a forgatás meg stb azt nem

Miért van MSN-en lehuzva az a kis kocka?

Egy piros vonallal átvan húzva az a kis négyzet ami az ismer?s neve el?tt van. Mit jelent az? Vagy miért van ott??

Legjobb válasz: letiltottad..

letiltottad..
A kérdező hozzászólása: NEM tiltottam le, felvettem ismerõsnek és nem sokára megjelent a lehúzás.
A kérdező hozzászólása: Megvan a megoldás, mégis le volt tiltva, nem tudom , hogyan nem is nyúltam a letiltásokhoz. Azért köszi.

Miért ismerkedik mindenki msn-en, és miért vannak ennyire kiakadva ha nem jön össze?

Sorry, lehet hogy f*sznak tartatok majd, de nem érdekel... Nézegetem ezt az oldalt, és ki vagyok akadva, mert nagyon sok ilyet látok, hogy "Mit tegyek?" stb... és mindegyikben szinte azt írják le, hogy msn-en beszélgetnek napi több órát már több hete, és még él?ben nem találkoztak, és jajj... Csak én tartom így hogy nem msn-en kell ismerkedni? Az rendben van hogy msn-re felveszi, és megbeszélnek egy találkát, de hogy több héten keresztül csak msn-en... pff. gusztustalan.... megértem ha valaki fél leszólítani egy lányt, vegye fel msn-re... de beszéljenek meg minél el?bb egy találkát... azt is megértem hogy fél az els? találkozástól, de nem olyan nehéz az...

Legjobb válasz: Azt hiszem félreértettétek a kérdezõt!õ nem írta,hogy baj lenne a netes kapcsolatfelvétellel!hanem az a gáz hogyha megvan a kapcsolat akkor hetekig,hónapokig CSAK MSN en tartják a kapcsolatot és nem találkoznak személyesen!Amúgy tényleg gáz amikor elsírják "felvett msn-re tök jó volt de már egy napja nem ír pedig be van jelentkezve már nem szeret?"na ettõl engem is kiráz a hideg!

Azt hiszem félreértettétek a kérdezõt!õ nem írta, hogy baj lenne a netes kapcsolatfelvétellel!hanem az a gáz hogyha megvan a kapcsolat akkor hetekig, hónapokig CSAK MSN en tartják a kapcsolatot és nem találkoznak személyesen!Amúgy tényleg gáz amikor elsírják "felvett msn-re tök jó volt de már egy napja nem ír pedig be van jelentkezve már nem szeret?"na ettõl engem is kiráz a hideg!
ez a mai vilag a real life telejsne hatterba szorul :) onbizalom hiany batortalansag..
Én teljesen egyet értek a kérdezõvel. Sokáig abban a tévhitben voltam, hogy az msn, skype arra való, hogy olyan ismerõsökkel, akikkel nem tudok túl sûrûn összefutni tartsam a kapcsolatot (nekem mikor egy barátnõm külföldre költözött ezt a módját választottuk a beszélgetésnek, mert a telefont nem gyõztük volna fizetni), de rákellett jönnöm, hogy sokan társkeresõnek használják (ezért inkább bese lépek már). Én nem azt ítélem el, ha valaki neten ismerkedik (bár én nem tudnám elképzelni). De szerintem, ha csak haverokat akarok szerezni arra ott a chat.hu, ha párkapcsolatra vágyok arra ott vannak a társkeresõ oldalak. Nem kellene keverni a dolgokat. Egy idõben sokat lógtam chaten (nyáron leállunk a munkával, csak ügyeletet tartunk, valamivel el "kellett" ütnöm az idõt), de már ott is ezzel a rohadt msn-nel jöttek. Sokszor nem tudnak mit mondani már egymásnak, de erõltetik a "beszélgetést". Nekem tizenéves koromban eszembe nem jutott volna a nyári szünetemet a gép elõtt tölteni, mindig feltaláltam magam és tudtam ismerkedni.
MSN-en már csak azért is jó, mert ha beég az ember, akkor sem olyan égõ, mint élõben. Ettõl függetlenül azért van valami a mondandódban:) .
Szerintem meg ba*dmeg a versedet. :) Most lehet, hogy tiltani fognak, de nem érdekel. Igenis, lehet MSN-en is ismerkedni. Tudom, az ilyen magadfajta, "csakazajó amit te mondasz és teszel, semmi más" típusú emberek nem értik ezt meg, nem is fogjátok. Nem is pocsékolom ilyenekre a szót, csak kiakasztott amit írtál... Elmehetsz a fenébe!
néha jó az az msn, nemtom nekem oldottabbá teszi a hangulatot, és feltok olyan témákat is hozni amikrõl élõben nem szivesen beszélnék:D hosszú távon persze nemjó, fõleg egy kapcsolatban, eddigi tapasztalataim ezt bizonyitják sajnos .. volt olyan barátom akivel annyit beszéltünk msnen h élõben már nem igazán tudtunk ujat mondani egymásnak..
Semmi közöd hozzá, hogy más, hol ismerkedik!!!!!!Problémát vessél fel, ne ilyen baromságokat!Senkit nem érdekel, hogy neked errõl mi a véleményed én 5 éve vagyok BOLDOG feleség netes ismerkedés volt pedig.De rossz nekem:P!!!
én csak azt az egyet nem értem, hogy miért ítéled el a netes ismerkedést ennyire, nekem pl bejött és mi sem találkoztunk egy hét után.Hónapok teltek el és már 7 hónapja tart a kapcsolat.És nagyon boldog vagyok Vele. Attól, hogy itt vannak erre vonatkozó kérdések is, miért normál ismerkedésre vonatkozóak is vannak.mindenhol merülhetnek fel problémák:S! Ez a te véleményed, de senki nem kérte, hogyha nem akarod akkor is ismerkedj neten.Ez csak rajtad áll.
Elsõ vagyok: nem, nem vagyok MSN-en ismerkedõ ember. De: azért vagyok úgy kiakadva, mert nem tudod megérteni, hogy nem minden szép és jó a mai világban. Aki nem olyan jódumás, egybõl leveszem e lábáról típus, s esetleg zavarba tud jönni, az nehezebben ismerkedik élõben. Nem azt mondom, hogy nem kell találkozniuk, hanem azt, hogy kell egy kis idõ, amíg megmutatja, hogy ki is õ, hogy utána ne érje a másik felet meglepetés, hogy a másik fél is megismerhesse õt, hogy ne kelljen összevissza bénáznia, vagy ha mégis, akkor a másik fél számítson erre, és ne legyen annyira kínos. Érted mirõl beszélek?
1. én szívesen írogatok. és a potyaút és a potyatalálkozás van annyi idõ, mint pár óra msn. 2. élõben hogy kérdezed meg? "szûz vagy még?" "mit gondolsz x filmrõl?" "szeretsz bulizni?" "szereted az állatokat?" "mik a terveid a jövõre nézve?" "jó kijössz a családoddal?" no. msn-en is pont így kell megkérdezni. 3. nemakarásnak nyögés a vége. aki nem szeret msn-ezni, nem fogja tudni önmagát adni, mert alapból nyögvenyelõsen ül neki. 4. én is 17 vagyok, lány, és nem érzek magamban annyi önbizalmat, hogy leszólítsak valakit. no meg ha leszólítok valakit, az külsõ alapján történik. a normális és hosszú kapcsolat titka pedig elsõsorban nem a külsõ. 5. mivel én nem vagyok olyan, akiért megfordulnak az utcán, ezért a személyiségemet jobb szeretem elõbb megmutatni, mint az arcom. és ez neten lehetséges. ha valakinek így tetszem, mert az az elsõ benyomása rólam, hogy aranyos, kedves vagyok, nem pedig az, hogy de nagy az orra, akkor már van egy alap, és ha meglát élõben, kevesebb az esély, hogy elküld a fenébe. (akár párkeresési célról, akár barátkozásról beszélek. és minden konkrét dolgot példaként mondtam) és végül 6. vannak témák, amikrõl élõben nekem kínosabb beszélni. neten könnyebb leírni.
Annyiban egyetértek a kérdezõvel, hogy ha valaki már 5 hónapja "jár" vkivel msn és még élõbe nem találkoztak...nah az télleg már nagyon gáz. Viszont a 00:15-el értek igazán egyet! Ugyanis nem úgy kell csinálni a dolgokat hogy felveszitek egymást msn-re és 1-2 óra múlva már tali mindenféle beszélgetés nélkül.Hanem legalább pár napnak el kell telnie hogy kiismerjétek egymást kívülrõl, belülrõl.És ha szimpatikusnak tûntök egymásnak akkor érdemes találkozni.Ha meg nem akkor kár fáradni.
Az msn es, netes ismerkedés azért is jó mert: -Mert az is tud ismerkedni akinek kevesebb az önbizalma. -Mert olyanokat is meg lehet kérdezni a másik féltõl melyet esetleg élõbe kínosabb lenne. -Mert az élõben ismerkedéskor a másik fél elõször a külsõt veszi észre, ami lehet hogy nem éppen olyan megnyerõ elsõre mint a belsõ.Ellenben a netes ismerkedéskor a belsõ kerül elõtérbe.Márpedig egy hosszú párkapcsolat alapja fõként a 2 fél közötti belsõ összhangon múlik és nem a külsõ tökéletességén. -Mert mivel az netes ismerkedés személytelen ezért egy visszautasítás is könnyebben lecsúszik az ember torkán.Mint ha élõbe aláz porig egy fiú vagy lány az elutasításával és ennek megindoklásával. -Mert manapság a normálisabb, értékesebb, komolyabb kapcsolat kialakítására érdemes lányok az interneten keresnek társat.Nem pedig a diszkókba kelletik magukat és a pláza WCjében szopják le a hímeket. -Mert nagyobb a valószínüsége hogy nem olyan lányt fog ki az ember akinek 16-17 évesen már volt 50 pasija és a kerület összes hímvesszõinek spermája az õ pinájában összpontosul.(Én az ilyet nem is tekintem nõnek, sõt embernek se) Vagy nem olyan fiút fog ki a lány aki arra hajt hogy csak megdugja és dobja, mint egy használt papírzsebkendõt. És még folytathatnám a sort de felesleges.....
Sziasztok! 20 éves fiú vagyok, és nagyon sok véleményem van az Msn miatt errõl a kérdésrõl! Elõször is az elsõ dolog az, hogy ugyebár nem mindenki ismerkedik buliban. Az otthonülõs lányok és srácok máris kirekesztettek. Nemde? Szóval azoknak, akiknek nem jön be a disco, a nagy hétvégi bulik, mert eleve nem is szeretik az ottani zenéket, gondolok magamra, mert death metalt hallgatok, nem pedig Tiesto szószt mustárral, azaz az olyanok mint én, és azok, akiknek nehezére megy az ismerkedés, azoknak az Msn nem rossz ismerkedésre! Kitérek most a kérdezõ problémájára! Ugyebár Õ azt nem érti, miért kell hónapokat tölteni az msnen, holott már lehetne randi is. IGAZA VAN. Engemet is idegesít a dolog. Megismertem tavaly egy lányt, tetszett is, majd 1-2 hónap után megpróbáltam befûzni. 40 km lehetett köztünk, de akármit mondtam, javasoltam, csak kifogásokat keresett, hogy nem ér rá. Ha annyira nem akart semmit, akkor miért éreztük olyan nagyon egymás társaságát? Ami egyenesen röhejes: felveszek egy csajt, rögtön kér egy képet, és annyiból el tudja dönteni a felállást, hogy látott 1 darab képet rólam válltól felfelé... ráadásul igényes képeket készítek magamról, mindig a legjobbakat küldöm el. Miután látta a " pofám ", már mindegy mit írok a csajnak, mert már közben zenét hallgat, mások is írnak neki... most szar az Msn szerintem... ebbõl a szemszögbõl nézve. Aztán meg valljuk be, nagyon sokan párkapcsolatban élnek, és az Msn az egyetlen egy kommunikációs lehetõség a csevegésre, ami költséghatékony, és modernebb is. De itt most nem ez a kérdés, hanem az elhúzott randik. Ebbõl azt vezettem most le, hogy az Msn nem elsõdleges dolog a kapcsolatban, nem szabadna elsõ helyen lennie, csakis egy kiegészítõ dolognak, de sokan erre építenek máris. Már sírok a röhögéstõl, mikor egy hülye csaj elkezd engemet kiosztani az Msn-en, hogy hogy merek beszólni neki, (miután már nem bírtam nézni, mennyire el van magától szállva ) és ez akkora nagy megbocsájthatatlan bûn, hogy azonnal " letiltást, partnerlistáról eltávolítást " kapok bûnömre :DDDDD LOL. NA EZEK A CSAJOK AZ IGAZI RIBANCOK. Amióta van msn, azóta feleslegessé váltak a bemutatkozások a közösségi oldalakon és társkeresõ oldalakon is... " Ha meg akarsz ismerni, vegyél fel msnre! "...... Összefoglalva az egészet, azok a csajok, akik elsõre egy msn-en küldött képrõl alkotnak véleményt, azokat nagyon tudom sajnálni, mert tartalmatlan jövõjük lesz. Akik csak húzzák mások agyát az msnen, de közben soha nem akarnak találkozni az illetõvel, azok is elmehetnek a francba. Végül meg azok, akik még fel is vannak háborodva, hogy miért törölte õket a pasi, azoknak szívembõl remélem, hogy nem lesz többé elõfizetésük internetre, és megszakad egy álmuk, másnapra meg öngyilkosok lesznek. Köszönöm. A kérdezõnek adok igazat, és valahány embernek.
Bevallom, én is msn-en ismerkedek legtöbbször. Élõben elég zárkózott, és csendes vagyok, ezért nekem ez így jól is jön. De nem én vagyok a hibás érte, hogy felvesz egy srác msn-re, és hetekig nem hív talizni. És nehogymár nekem kelljen elhívnom, csaj létemre.:D Szerintem az msn-es ismerkedések is sülhetnek el jól, és én pl sokat köszönhetek az msn-nek, mert ha nem lenne msn, akkor valószínûleg egy senki lennék a suliban, meg bármilyen más társaságban. Nem lennének barátnõim, barátaim. Azzal viszont egyetértek, hogy hónapokig nem szabad húzni egy msn-es "kapcsolatot" tali nélkül. Bár most én is ilyen helyzetben vagyok.:D Felvett egy srác, tökhelyes (már láttam 1-2x élõben), és msnen tökjófej, de nem hív talira. Én meg nem fogom elhívni, mert nem. Azzal viszont teljes mértékben egyetértek, hogy úgy nem lehet járni valakivel, hogy nem is taliztak, csak msnen keresztül ismerkedtek.:D Az kicsit gáz. De azért lássuk be, a csúnyácska emberkék nem nagyon tudnának msn nélkül meglenni, mert egy srác/csaj nagyon ritkán áll le beszélgetni egy csúnyácska sráccal/csajjal. Merthogy egyre inkább több az olyan ember, aki a külsõt teszi elõtérbe a belsõ helyett. Az msn segítségével legalább van esélyük nekik is ismerkedni. 16/L
A kérdező hozzászólása: én meg azt mondom, hogy van értelme minél elõbb élõben találkozni... egy emberrõl nagyon sok mindent meg lehet tudni a cipõjérõl, a járásáról, az öltözködésérõl és a szemérõl... ebbe a 4 dologban minden benne van... ha félénk vagy? menj oda egy olyan emberhez, aki ugyanolyan félénk.. meg lehet állapítani ebbõl a 4 dologból... ha disco-s lányt/srácot akarsz aki szeret bulizni... azt is fel lehet ismerni...ha emo-t akarsz, ha deszkást akarsz, akárkit... és szerintem igenis fontos, hogy elõször külsõleg megtetszen, mert ha nem tetszik, akkor max nem megy oda hozzá... ha a másik félnek nem tetszik? akkor megmondja hogy nem vagy az esetem... nemtudom sokan miért úgy fogják fel ezt mint egy porigalázást... neked sem tetszik minden lány/fiú nem így van? hát akkor meg? nemtudom mit kell ezen annyit parázni..
hát ha külsõ alapján kellett volna megismerkednem a mostani barátommal, hát bizony sosem ismerkedtünk volna meg, mert nem volt az esetem. elõbb a személyiségét ismertem meg, és abba szerettem bele. utána kezdtem el meglátni benne azt, hogy jól néz ki. ez van. ha ennyire nem szereted az msn-t, akkor ne járj föl, hanem ismerkedj élõben. az msn-t meg hagyd meg annak, aki szereti, és ne szóld le õket.
A kérdező hozzászólása: az durva... akkor tinektek összejött az élet... congratulations
nem lehet mindenki olyan tökéletes nõk bálványa, mint te...
A kérdező hozzászólása: anyád se szeret.. amugy én meg nem azt mondtam hogy enegm még sosem utasítottak el... csak egy kicsit értelmezni kéne amit olvasol...
valaki meg olvasni is elfelejtett xD
A kérdező hozzászólása: hát én nem tudom... én nem tudok msn-en beszélgetni... 17 éves vagyok, és elmondhatom magamról hogy szeretnek azok, akikkel eddig megismerkedtem... viszont csomószor megkaptam, hogy milyen bunkó vagyok msn-en... pedig én nem akarok az lenni, de msn-en nem vagyok olyan mint élõben... meg egyáltalán, mit lehet msn-en beszélgetni... eddig egyik bnõmmel sem tudtam, mert nem tudok mirõl... elmondom mit álmodtam, meg ha történt valami értelmes dolog velem aznap, meg küldök neki zenét, aztán ennyi... meg hogy mikor találkozunk persze... de egyszerûen nem tudom hogy msn-en hogy lehet beszélgetni... hál isten szobatársam is ugyanez a típus... szal van ki megért... egyszerûen nem megy, és nem értem hogy msn-en hogy lehet megtudni a másikról fontos, alap dolgokat... sztem akkor ismered meg az ember ha személyesen beszélsz vele... és ha az elsõ találkozáson nem szimpatikus, akkor mivan? olyan ciki lenne? sztem egyáltalán nem az... max volt egy potyautad, de ha másnak nem tapasztalatszerzésnek tökéletes volt, és megspóroltál magadnak több óra felesleges írkálást msn-en...
ha valahol, valami oldalon meglátod egy srácot, aki szimpatikus lesz, akkor 1. a levelezés lassú folyamat 2. nem fogok vele rögtön találkozni, mert lehet, hogy ha beszélek vele, akkor máris nem lesz olyan szimpatikus. MSN le lehet szûrni, ki mennyire normális. meg lehet tudni a nézeteit a világról. meg lehet róla tudni alap dolgokat. amik hasznosak lehetnek. és nem az van, hogy ha találkozok vele egy levél után, akkor fél óra után mennék haza, mert annyira nem tetszik a személyisége. ilyen kínos dolgokat ki lehet küszöbölni vele. én a mostani barátommal mielõtt találkoztunk, kb 3-4 hónapot msn-en beszélgettem. és a találkozás után sem jöttünk még össze egy évig. csak késõbb szerettem bele... most múltunk 20 hónaposok. de hetente 4szer találkozunk, és beszélünk msn-en is. nem tudom, mire gondolsz, én még nem találkoztam olyan emberrel, akik neten járnak... max a távkapcsolatban élõk. de az ilyen dolog úgysem tud hosszú lenni. mármint a neten járás. szóval...
Szerintem lehet msnen ismerkedni, de csak annyira, ahogy a kérdezõ is leírta, felveszem, megbeszélem vele a találkát, aztán onnantól élõben megy a dolog. Nekem egy ilyen kapcsolatom volt, fórumon ismerkedtünk meg, felvett msnre, élõben nem is láttuk még egymást elõtte, de nem kezdett el rögtön msnen udvarolni, hanem pár hét beszélgetés után randiztunk, és utána rendszeresen találkozgattunk. Sajnos azóta vége lett, de egyáltalán nem azért, mert msnen ismerkedtünk meg.
A kérdező hozzászólása: az 1 hsz-nak Sztem te is ilyen msn-es emberke vagy, és most ahogy leírtam rájöttél hogy ez milyen gáz, azért vagy kiakadva, mert szarul érzed magad ez miatt
Én a kérdezõnek adok igazat! Valaki ezt írta: "Aki nem olyan jódumás, egybõl leveszem e lábáról típus, s esetleg zavarba tud jönni, az nehezebben ismerkedik élõben." Hát mondjak valamit? Ma rha nehéz élõben ismerkedni, elõször odamenni egy lányhoz! Igen, pi szok nehéz! És a legtöbbször el is csesztem, mert hülyeséget beszéltem, mert zavarban voltam, de nem azt tapasztaltam h el lettem volna küldve a fenébe, hanem utólag, miután összejöttünk, a leányzó szerint sokkal eredetibb volt, ugyh csak plusz pont volt még a bénázás is, az igyekezet látta és az a fontos, nem a "nagy duma, sárm, meg csajózós nagymenõ feeling". Ez is azt bizonyítja h a való életbõl kevés a tapasztalatotok gyerekek....Szerintem! Nekem ez jött be legalábbis, így sikerült. Én is azt mondom egy férfiba legyen már annyi h élõben játsza le a dolgot! Megijed az ember, meg mondom h nem könnyû, de meg kell próbálni; és igen: nagyon gáz h a mai fiúk többsége ilyen ellágyult kis pu hapö cs, aki játsza az agyát mindenhol, de ha egy lánnyal beszélni kell, akk elbújik az msn mögé egybõl....Megharap az a szegény lány aztán amputálják miatta a karodat, vagy mi????
"Semmi közöd hozzá, hogy más, hol ismerkedik!!!!!!Problémát vessél fel, ne ilyen baromságokat!" Semmi közöd hozzá, hogy más milyen kérdéseket tesz fel!!!!!! Válaszolj a kérdésre, ha tudsz, ne pedig csak offolj!
Hát basszus, én is mondok vmit. Ma, a lányok közül, legalábbis a korombeliek 10-bõl 9 ilyen plázacica, vagy, ilyen agyonszolizott, lassan már afroamerikainak kinézõ p*csa. Már elnézést. Ezek csak arra mennek rá, hogy mennyi pénzed van, és azt nézik egybõl, hogy hogy nézel ki. Meg se akarnak ismerni, ha nem olyan vagy, mint amilyenek a mai csávók, akik mind egy kaptafára mennek, követik egymás idióta divatát, etc... Iszonyatosan nehéz olyan lányt találni, aki még mindig szeret beszélgetni, aki nem azt nézi meg elõször mennyi a pénzed, aki 3 értelmes mondatnál többet is ki tud nyögni, akinek legalább két mondatában nincs benne a "csicska", "szoli", "shoppingolás", stb. szavak. Én nem a társkeresõ részét pártolom az MSN-nek, hanem, azt, hogy jobban megismerhessék egymást az emberek. A mai chat-ek? Na azokról jobb szót se ejteni. Iszonyatos mennyire elcseszõdtek. Talán 5-6 éve voltam utoljára komolyabban chaten, mert annyira undorodom tõle. Elsõ válaszoló vagyok...
Utolsó Tök röhejes, hogy ennyire általánosítod a mai lányokat. Vannak ilyenek is, amiket leírtál, de ne mondd már, hogy mindenki ilyen. Nyilván a felszínes embereknek jut az ilyen, akik elsõnek a külsõt nézik meg. Miért másabb msnen beszélni a csajokkal, mert látatlanban azt adsz be nekik, amit akarsz? Az elsõ találkozásnál (na jó, talán nem az elsõ randin, hisz akkor még játszhatod a pénzes menõ pasast, aztán a második randin kiürül a zsebed) úgyis kiderül milyen ember is vagy valójában. Talán, ha vennéd a fáradtságot és egy egyszerûbb, természetes lányt is megpróbálnál megismerni, nem érnének ilyen csalódások.
Utolsó válaszoló: én nem általánosítottam, azt mondtam, hogy kevés az olyan, aki nem olyan. Legalábbis a korombeliek közül. "mert látatlanban azt adsz be nekik, amit akarsz?" - Ne magadból indulj ki kérlek! Miért mondanék mást, mint a valóság? Úgyis kiderül, majd, ha találkozunk, minek hazudni? De ha nem is derülne ki, akkor se hazudnék, nem mondanék valótlant, mert nem vagyok olyan ember. Ha ismerkednék, akkor is, mindent elmondanék magamról, õszintén! Tudom, hogy a mai világban, ez ritka. Sajnos. De ettõl még én ilyen ember vagyok, s nem mondanék valótlant. Értelme se lenne. Ilyen szempontból elég õszinte embernek tartom magam.
Én nem indultam ki magamból, mivel gyûlölöm az msnt, és különben is "kinõttem" már ebbõl. Csak nem látok logikát ebben. Nem lehet személyesen ismerkedni, mert nagyon sok lány felszínes, anyagias stb. Szerintem ez többnyire külsõ alapján lejön, nyilván egy ilyenhez oda sem mész (ha mégis ez a típus jön be az pech). Akirõl nem ezt gondolod azzal megpróbálhatsz személyesen is beszélgetni (max kiderül, hogy nem egy hullámhosszon vagytok). Ugyan annyi az esély, hogy elutasít mint msn-en. Sõt, szerintem személyesen könnyebb ismerkedni. Nyilván nem egyedül indulsz el, hanem társasággal, a lányok szintén nem magányosan járnak. Szerintem nem olyan nehéz szóba elegyedni két társaságnak. Nem tartom magam sem öregnek, sem koravénnek, de tényleg fura, hogy a mai "fiatalok" már csak így tudják elképzelni az ismerkedést. Nekem pl 10 éve eszembe nem jutott volna neten keresgélni pasit. Tényleg az elmondásodból az jön le, hogy a hülye p.icsák mozdulnak ki csak otthonról, a normális lányok, meg otthon töltik minden szabad percüket és msneznek.
A kérdező hozzászólása: örülök hogy ennyien egyetértenek velem, meg annak is hogy ennyien nem... csak az a fura, hogy mikor még nem volt msn, akkor is mindenki megtalálta a párját... miben változott meg a világ az msn megjelenésével? talán csökkent a fiúk bátorsága és önbizalma? az nem az msn hatása... az annak a hatása hogy egész nap gépeznek, és nem tudnak tapasztalatot szerezni.. bevallom, én egész nap fent vagyok msn-en, akkor sem jelentkezek ki ha elmegyek itthonról, mert ha valami fontos dolog van, vagy meg kell beszélni este merre megyünk el, arra az msn tökéletes... jó persze ilyen melegben én sem szívesen megyek le deszkázni, mert sokkal hamarabb elfáradok, és jön a "de jó lenne most otthon a hûsben..".. és én nem az msná-es ismerkedést ítélem el, bár nem értem hogy ott hogy lehet a másikat megismerni, és csak azt mondtam, hogy azért 1-2 nap után már kéne találkozni, nem hetekig, hónapokig csak msn-en, és ki vannak akadva hogy "most akkor nem szeret ha msn-en ezt csinálta?".. pff... hányinger
"csak az a fura, hogy mikor még nem volt msn, akkor is mindenki megtalálta a párját..." - Akkor még egy kicsit más világ volt... :)
hát..nem értelek!!Mi a barátommal msn-en ismerkedtünk meg...és már lassan 1 éve járunk..
A kérdező hozzászólása: nem érted.. nem az msn-es ismerkedésre vagyok kiakadva, igazán az bosszant fel, hogy ilyet is láttam hogy 1 éve msn-en beszélget a lánnyal és még nem találkoztak, és szerelmes, és msn-en megkérdezte hogy járnak-e... erre nehogy azt mondd hogy nem gáz..
XD

Miért van az, hogy egyszerűen utálok a barátommal telefonon és msn-en beszélgetni?

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kifejezetten irritál ha bármit is mond msn-en vagy telefonon. Gondolok itt azokra a szavakra, hogy "Hiányzol!" vagy "Szeretlek" vagy "mindig veled akarok lenni" stbstb szövegek. Ha él?ben mondja akkor csak mosolygok és semmi bajom vele. Ennyire irritálna az msn/telo? Amúgy ha van témánk és beszélgetünk vmir?l akkor nincs baj. ha ezeket a szavakat illetve hasonló mondatokat mond akkor a falnak tudnék menni... 2 éves kapcsi és 18L 18F. nekem ? az els?

Legjobb válasz: Én se szeretek vele msn-ezni, és régen még a telefon is gázos volt. Egyszerûen mindig bele tudtam kötni. Örökké veszekedtünk. Példa: msn-en kis betûvel írta h szeretlek, ilyen kis sz*rokon pl. Azóta nem msn-ezünk, a telefonnal meg kibékültem:)

Én se szeretek vele msn-ezni, és régen még a telefon is gázos volt. Egyszerûen mindig bele tudtam kötni. Örökké veszekedtünk. Példa: msn-en kis betûvel írta h szeretlek, ilyen kis sz*rokon pl. Azóta nem msn-ezünk, a telefonnal meg kibékültem:)
MSN veszélyes dolog! (telefonálni nem szoktam gyakran, így arról nem tudok nyilatkozni) Már több haverral is beszéltem errõl, és senki sem szeret igazán MSN-en sem beszélni. Alapvetõ kapcsolattartásra jó, de nem látod a másikat, nem érzed a hangsúlyt, nem tudod megérinteni. Jah, és nem tudsz csak rá figyelni. Ezek együttese sokszor fel tudja húzni az embert, és hamar, apróságokon is be tud pöccenni. A megoldás lehet a személyes találkozások számának, idõtartamának növelése, a "virtuális" csökkentése. Pontosabban nem megoldás, de a probléma elkerülése. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem kell ott társalogni, de túlzásba nem szabad vinni. Gondolom már egy kicsit feszült vagy, mikor kedveskedik barátod, és mivel olyankor csak a szavakat látod, ami mögötte van, azt nem, ezért elcsattansz. Csak óvatosan, veszélyes dolog a modern technika :) (22/ffi)
ja és 22/L - ezt mindig lefelejtem. ^^
Erre neked kell rájönnöd... gondolkodj, mérlegelj, aztán dönts. Egyet ne csinálj: ne hitegesd, ha te már nem szeretnél többet tõle, mint barátság! Szerintem egy idõre zárkózz el a világ elõl, mondd neki, h egyedüllétre van szükséged, és lesz elég alkalmad megtalálni a választ! (utolsó voltam)
én pont mást láttam benne... inkább úgy tûnt nekem, mint ha csak a megszokás tartana már együtt titeket, és egyáltalán nem zavarna, ha õ msnen nem írna rád, és nem mondaná... élõben persze egész más, mert ismered, és akkor vhogy minden jó... de amint nem vagytok együtt valóságosan is, nem érzed a hiányát, és nem vágysz annyira rá, meg arra sem, h hiányozz neki. Velem is volt már hasonló. "Jól érzem magam, ha veled vagyok, de még jobban érzem magam, ha nem vagyok veled". Éreztem, h vmi nem kóser, de mikor találkoztunk, minden olyan jó volt és egyszerû... Viszont msnen már nem éreztem azt a bizsergést... ami még ímélekben az elején megvolt... aztán szakítás lett a vége. Pedig! nem is akárhogy találkoztunk és jöttünk össze... koncerten ismertem meg... Lehet, h nem jól látom, de nekem így tûnik... Szóval talán csak egy kis változásra volna szükséged. Nem feltétlen szakításra... de kis szünetre, vagy h egy ideig mellõzzétek ezt a fajta kommunikációt...
A kérdező hozzászólása: Igen pontosan. Nem látom milyen arcot vág mikor írja, nem tudom megsimogatni, üresnek tünnek a szavak. Sokszor mást is csinálok msn-en és ha nem figyelek rá egy percig akkor máris balhé van. Mindenbe beletudok kötni olyankor. Nem bírom :S Amúgy teljesen egyetértek veletek.
A kérdező hozzászólása: jah amúgy a haverokkal, barátokkal nincs semmi gáz velük dumcsizok, de a barátommal nem mindig megy :S
A kérdező hozzászólása: Abban igazad van, hogy nem igen szokott hiányozni. Elég sokat talizunk, de az utóbbi idõben egyre több szünetre volna szükségem. Kezdenék kiszeretni belõle? Esetleg meguntam?

Miért van az hogy ha msn-en beszélek a csajommal néha ott összeveszünk vagyis kötözködünk, élöbe meg nem?

Legjobb válasz: Ez velem is így volt a párommal a kapcsolatunk elején. Ha nekem valami bajom volt,azt csak msn-en mertem felhozni.Valahogy nem mertem eléállni a problémáimmal, könnyebb volt így,nem személyesen.Lehet,hogy nálatok is ez a baj.Ha együtt vagytok,egyikõtök sem akarja elrontani az együttlétet a veszekedéssel.Így ez marad msn-re. Ez persze nem megoldás,már én is rájöttem,a gondokat jobb személyesen megbeszélni. Ha csak kötözködtök,vagyis nem komoly dolgokról vitáztok,akkor meg szerintem az azért lehet,mert msn-en mindketten úgy érzitek,hogy "többet megengedhettek magatoknak",abból úgy sem lesz baj.Mert az nem olyan komoly, valószínüleg egyikõtök sem veszi olyan komolyan,mintha élõben történne a dolog. Így egy kicsit játékosabb is talán .

Ez velem is így volt a párommal a kapcsolatunk elején. Ha nekem valami bajom volt, azt csak msn-en mertem felhozni.Valahogy nem mertem eléállni a problémáimmal, könnyebb volt így, nem személyesen.Lehet, hogy nálatok is ez a baj.Ha együtt vagytok, egyikõtök sem akarja elrontani az együttlétet a veszekedéssel.Így ez marad msn-re. Ez persze nem megoldás, már én is rájöttem, a gondokat jobb személyesen megbeszélni. Ha csak kötözködtök, vagyis nem komoly dolgokról vitáztok, akkor meg szerintem az azért lehet, mert msn-en mindketten úgy érzitek, hogy "többet megengedhettek magatoknak", abból úgy sem lesz baj.Mert az nem olyan komoly, valószínüleg egyikõtök sem veszi olyan komolyan, mintha élõben történne a dolog. Így egy kicsit játékosabb is talán .
Ha írsz valamit nem biztos úgy jön le ahogy gondolod, mivel a hangsúly más, vagyis nincs hangsúly, nekem is ebbõl voltak félreértések, mivel nem úgy értettem ahogy mondani akarta.
1.válaszoló vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy tényleg nem megoldás, és inkább ront a helyzeten, mint használ neki. Én pl sosem tudtam, hogy mit gondol komolyan abból a párom, amit ír, nem tudtam, hogy most viccel-e(mert ez elég gyakran elõfordul a drágámmal), mit jelent ha MINDENT NAGY BETÛKKEL ÍR, viccel, vagy mérgében rámordít :D Volt, hogy kötözködésnek értelmeztem azt, ami számára csak vicc volt.Abba is hagytuk az msn-t, maradt a telefon, mert az még mindig jobb, meg a személyes találkák. Nektek is ezt javaslom, ha ilyen rossz hatással van rátok a virtuális világ :)
Jahajjj a mi kapcsolatunkat is részben ez fullasztotta be. Egyetértek az összes elõttem szólóval. LEHET, hogy az emberek msn-en jobban ki merik mutatni a "foguk fehérét", de az is LEHET, hogy az msn félreértések kimeríthetetlen forrása. az is LEHET, hogy van, aki utálja magát az msn-t. (Na de ha a körülmlnyek kényszerítenek, pl. egyikõtök beteg, és nincs pénz órákig telefonra?) Az én exem pl. nem értette meg, hogy msn-en elõfordul az egyszerre "beszélés", és az nem olyan, mint ha valaki belevágna a másik szavába, mert utólag vissza lehet olvasni, és ált. mindenki érti, mi mire vonatkozik. Ugyanakkor az én elvem akkor is az, hogy aki szeret, az msn-en is szeret. Miért van az, hogy a legjobb barátnõmmel nem veszekszek msn-en, hanem hatalmasakat röhögünk? Akárcsak a fiú haverjaimmal. Ha valaki szeret, igenis megszokja a kommunikáció e módját. ÉS igenis msn-en is lehet "szépeket mondani"
Tényleg a hangsúlytalansággal van a gond :) Ismerõs érzés nekem is, szerencsére élõben sokkal többet vagyunk együtt a barátommal mint msnen és mi is rájöttünk erre, úgyhogy nem írunk olyan dolgokat ami úgy jöhet ki, vagy átfogalmazod vagy zárójelbe oda írod hogyan érted ;)
Felmérések szerint a metakommunikáció (hangsúly, testbeszéd, mimika, stb...) közvetíti az információ ~60%-át. Magyarán akármit mondasz, annak csak a 40%-a megy át, még az emotikonokkal és a kisbetû-nagybetû-dõlt-félkövér játszadozással együtt is. Ez komoly eséllyel okoz félreértést, ami vitához vezet. Ha már nagyon neten akartok beszélni, vegyetek webkamerákat és videotelefonáljatok. -G-
MSN egy virtuális világ, én spec betiltanám pároknak, h használják :P
Nálunk az msn veszekedések azért voltak, mert nem bírtuk elviselni h nem egymással vagyunk. Mivelis, más városban tanulunk és csak hétvégén taliztunk. Hétköznapra maradt az msn. Kedd, szerda körül kezdtünk nyûgösek lenni és kötözködni. Amióta ingyen beszélünk telón, az msn-t elfelejtettük és kevesebb ilyen problémánk van. Nyáron pedig egymás nyakában voltunk és 1 db veszekedés nem volt :)

Miért van az, hogy személyesen annyira aranyos, azt mondja imád, csókolgat, viszont msn-en soha nem ír szépet, kedveset, mintha akkor ismerkedtünk volna meg, szinte flegma?

Kb két hete vagyunk még csak együtt, lehet, nincs is annyi...De mint leírtam fent, személyesen teljesen más, mint msn-en. Telefonban is normális...Lehet, hogy ? személyesen tudja csak kimutatni? El?re is köszi!18/L

Legjobb válasz: valószínû hogy csak "beszélve" tud kedves lenni. (ugye bár msn-en írsz nem beszélsz alapból) de lehet az is hogy msn-ezés közben játszik vagy valamit csinál és nem teljesen rád figyel.

valószínû hogy csak "beszélve" tud kedves lenni. (ugye bár msn-en írsz nem beszélsz alapból) de lehet az is hogy msn-ezés közben játszik vagy valamit csinál és nem teljesen rád figyel.
Az MSN, illetve Windows Live Messenger - a köztudattal ellentétben - nem az érzelmek kifejezésére szolgál, hanem információcserére.
A kérdező hozzászólása: Jó, de ahogy ír, már tudom hogy milyen kedve van, vagy hasonlók...Már nem nála, hanem barátnõknél pl... De attól írhatná hogy csók, vagy imádlak vagy valami... De lehet csak személyesen megy neki?!
Lehet, hogy csak személyesen megy neki, ez az msn szerintem is egy elég személytelen dolog, hiába azonnali, lehet webcam vagy bármi az nem olyan. Van olyan is, aki csak msnen tud kezdetben szépeket írni, mert ugye ott bátrabb az ember, örülj, hogy õ nem ilyen!!!
Nekem is ez a problémám. xD De mi lassan 8 hónapja vagyunk együtt barátommal. Ha ott vagyok nála, vagy õ van itt, akk semmi probléma:D imádjuk egymást. msnen viszont, kb 80%-a a beszélgetésünknek csak a marakodásból áll.. :D de lassan kezdek beletörõdni, h ahelyett h nekem írna ink filmezik és játszik gépen. Sztem pasid is csak elfoglalja magát vmivel, hisz unalmas a gép elõtt.:D (16/L)

Miért van az h MSN-en a jobbalsó sarokban jelez h vki belejentkezett de mire megnézném vagy írnék neki már nincs fent. Ilyen gyorsan nem lehet kijelentkezni, vagy igen?

Meg mostanába olyan emberek jönnek fel akikr?l tudom hogy nem is azt az msn-címüket használják hanem egy másikat és amikor másnap megkérdezem hogy, hogy hogy most a régi címükkön jöttek fel akkor azt mondják hogy fent se voltak. Az én gépemmel/programommal van a baj vagy az övékkel? Ja és héna kapok linkeket de úgy hogy akik küldték azok nem is tudnak róla h olyanokat küldtek. Azok vírusok? Nem szabad emgnyitni öket ugye?

Legjobb válasz: Egyszerû.. VÍRUS!!!!!!tegyél fel egy msn vírus irtót!! itt egy link:http://smileyrengeteg.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=187648 Töltsd le, és futtasd le, és nem lesz ilyen... am ha neked van vírusod, akkor te is küldözgetsz a partnereidnek üzit, úgy hogy te nem is tudsz róla, angol szövegeket, meg linkeket küldesz, vagy is nem te, hanem a vírus, ami az msn-edbe épült be...

Egyszerû.. VÍRUS!!!!!!tegyél fel egy msn vírus irtót!! itt egy link:http://smileyrengeteg.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=187648 Töltsd le, és futtasd le, és nem lesz ilyen... am ha neked van vírusod, akkor te is küldözgetsz a partnereidnek üzit, úgy hogy te nem is tudsz róla, angol szövegeket, meg linkeket küldesz, vagy is nem te, hanem a vírus, ami az msn-edbe épült be...
Valószínüleg nem te vagy fertõzött, hanem õk.Az is lehet, hogy nem a gépjük, hanem a felhasználói fiókjuk vírusos a microsoft szerverén. Nem tudom, milyen vírusirtód van, de a legtöbb véd az msn vírusoktól is.Nem biztos, hogy kell egy külön msn-es vírusirtó.
De az nem azt jelenti hogy nem.. am én nem mondtam hogy nálad van a vírus, sõt, inkább annál van akitõl kapod ezeket az üziket..csak jó hogy ha neked is fent van ez az irtó, mert némelyik üzi, amit kapsz, tönkreteszi a gépedet, mert bejut a sistem32 mappába, és akkor K.O!! Szóval mond a partnereidnek hogy méltóztassanak feltenni vírus irtót..:)
A kérdező hozzászólása: nekem eddig egyik partnerem se mondta h küldtem neki akármilyen linket is.
Így van, ahhoz külön kell vírus irtó.. Mind1 milyen msn-ed van.. végigfuttatod, és kiszedi belõle..jó hogy ha havonta 1x 2x lefuttatod, és szólj annak a partnerednek is akitõl kapod az üziket, õ is tegye fel ezt a programot, mert az õ msn-ébe is beépült ez a fránya vírus..
A kérdező hozzászólása: Van vírusírtóm, vagy msn-hez külön vírusírtó kell? És ha igen akkor mind1 h milyen msn-en van?
A kérdező hozzászólása: A "scan" a futtatás ugye? :D
Igen....
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem az írtót, lefuttattam, azt írta ki h nem talált semmi hibát. De még így is "bejelentkezgetnek" azok akiket fent írtam. Vagy addig amíg ök is le nem töltik az írtót addig be is fognak?
Ezek szerint nem nálad van a vírus, hanem akiktõl kapod az üziket, szóval neked kell szólni nekik, hogy ugyan rakják már fel, és futtassák már le...

Van egy srác többször beszéltünk msn-en. És van egy csaj aki ismeri. Jóban vok a csajjal de azért ő zűrös és tudom mikre képes. Ez a srác egyszer csak letiltott msn-en! Amit abszolút nem értek! Vajon a csaj álhat a háttérben? Vagy miért tiltott le?

A lány kedves velem de már párszor összevesztünk és eléggé megbízhatatlan számomra!Lehet h bekevert vna köztem és a srác között?Nem annyira smerem a srácot és ? sem engem.:S.Ezért nem tudja h milyen vagyok.Már lassan 2hete h letiltott amit nem értek.Miért tette?Vagy most mivan?

Legjobb válasz: Uhh, nem tudom mi lehet de megtennéd h írsz egy privit? Lehet h ismerem a srácot és akk megtudom kérdezni vagy valami... Nagyon ismerõsnek tûnik a leírtak alapján...:S

Uhh, nem tudom mi lehet de megtennéd h írsz egy privit? Lehet h ismerem a srácot és akk megtudom kérdezni vagy valami... Nagyon ismerõsnek tûnik a leírtak alapján...:S
Muszáj ilyen bonyolult dolgokba belekeveredni? 25/f

Ha MSN-en felvesz valaki, illetve én veszek fel valakit, akkor nem jelzi ki nekem és nem is történik semmi. Miért van ez?

Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Valamit nem jól csináltok. Írd le emailban az msn címedet. Felveszlek, és meglátjuk mi történik

Valamit nem jól csináltok. Írd le emailban az msn címedet. Felveszlek, és meglátjuk mi történik

Ezt miért csinálhatta? Van egy csaj aki nagyon tetszik és multkor amikor kicsit be voltam rúgva (16 vagyok) megírtam neki msn-en h. nagyon tetszik meg minden és utána lévő napokban elkezdtünk msn-en beszélgetni és tök "összemelegedtünk"

és tegnap találkoztunk és tök csöndes meg tartózkodó volt pedíg azt mondta hogy ha nem lenne fiúja akkor még járna is velem.

Legjobb válasz: Mert kis tyúk, és hízelgett neki, hogy tetszik neked. És most hülyít téged is, meg a párját is, mert nem képes nemet mondani senkinek, akinek tetszik. Szted mit várhatsz tõle, ha a mostani barátját így átvágja, hogy veled flörtöl, miközben vele jár? Komolytalan...

Mert kis tyúk, és hízelgett neki, hogy tetszik neked. És most hülyít téged is, meg a párját is, mert nem képes nemet mondani senkinek, akinek tetszik. Szted mit várhatsz tõle, ha a mostani barátját így átvágja, hogy veled flörtöl, miközben vele jár? Komolytalan...
Hagyd ott, nem õ az egyetlen nõ !
Hagyd a fenébe. Hidd el, úgysem fog szakítani a mostani párjával... maximum mindkettõtökkel egyszerre fog kavarni. Egyszerûen NEM ÉRI MEG.
Nem fog a nyakadba ugrani, ha még tart a kapcsolata.Bár sztem komolytalan a lány.Én is jártam már úgy hogy lebuktattam a párom miközben fûzögetett egy másik lányt msn-en.Az eredmény: õ lekoptatta a csajt, nem érdekelte igazán, csak jólesett neki hogy valakit hülyíthetett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!