Találatok a következő kifejezésre: Miért van mobilom (111 db)

A telefonon miért van külön a mobil adatforgalom és a 3G bekapcsolás? A 3G bekapcsolása plusz költségeket von maga után?

Legjobb válasz: A 3G gombbal csak a 3G hálózaton történõ adatforgalmazast kapcsolod ki, a mobil adatforgalom kapcsoloval pedig az egész mobil adatforgalmat.

A 3G gombbal csak a 3G hálózaton történõ adatforgalmazast kapcsolod ki, a mobil adatforgalom kapcsoloval pedig az egész mobil adatforgalmat.
A kérdező hozzászólása: És akkor a 3G használata plusz költséggel jár?
Nem
A 3G bekapcsolása nem jelent plusz költséget. A mobil adatforgalom "kapcsolóval" 3G és 2G adatforgalmat tudod tiltani/engedélyezni. A 3G "ki/be" kapcsolással azt szabályozod, hogy a telefon használjon 3G cellákat ( lefedettség esetén ) vagy nem. ( Van olyan telefon ahol "csak 3G" is beállítható. Javaslat: ha nem akarsz adatozni ( mobilhálózaton ) akkor neked elég a 2G hálózat. Az adatforgalom engedélyezésével szintén engedélyezd a 3G hálózatok használatát is ha mobilinternetezel.
a 3G egyetlen hátránya hogy jobban meríti az akkut.
Ezért vacak az olyan szolgáltató ami csak 3G hálózaton szolgáltat.

Miért van az, hogy Mo-n minden második személy T-mobile-os?

Elgondolkodtam a Vodafone új plakátján, ami szerint egyedül az ő lefedettsége 90%-os, a Telenor 55%, a T-mobile meg 40 valamennyi. Persze ez nem jelenti azt, hogy akkor legyünk vodásak, de komolyan ha végigszámolom a telefonomban, hány 30-as szám van tuti hogy 80%-a az lesz. Mégis racionalitást feltételez az ember, és úgy gondolja azt a szolgáltatót választják, amelyik olcsóbb. Márpedig a T-mobile a legdrágább a 3 közül. Ilyen nagy hatása lenne annak, hogy vki olcsón jusson készülékhez, amin aztán alig beszél mert sokba kerül a hívás???

Legjobb válasz: A kezdetekben vala WESTEL 900,egyes egyedül. Sok ügyfele vala. Aztán lett belõle T-Mobile. Az sokas ügyfeleik hálózaton belül olcsóbban telefonáltak vala. Ma is így vala. Így aki sokakkal tart kapcsolatot, ide kéredszkedik be, mert ahogy te is mondtad vala, az ismerõsök 80%-a az õ ügyfelük vala. A Voda lefedettsége nem volt ilyen mindig. Sõt. Nagyon is sz*r volt. Mert most fejlesztenek, nem dobálja el mindenki a T és Telenor mobiljait.

A kezdetekben vala WESTEL 900, egyes egyedül. Sok ügyfele vala. Aztán lett belõle T-Mobile. Az sokas ügyfeleik hálózaton belül olcsóbban telefonáltak vala. Ma is így vala. Így aki sokakkal tart kapcsolatot, ide kéredszkedik be, mert ahogy te is mondtad vala, az ismerõsök 80%-a az õ ügyfelük vala. A Voda lefedettsége nem volt ilyen mindig. Sõt. Nagyon is sz*r volt. Mert most fejlesztenek, nem dobálja el mindenki a T és Telenor mobiljait.
Elõször is pontosítsunk: a T-mobile -nak van a legjobb lefedettsége aztán a Telenornak majd utolsóként a Vodafone-nak.Pont most jelent meg egy cikk a neten hogy a Voda erõs fejlõdésre törekszik mert jövõre jön a 4. szolgáltató és nehezen veszi fel úgy a versenyt hogy jelenleg 3 megyének megfelelõ területen nem vagy csak alig tud állandó térerõt biztosítani.Ezek független tények és nem elferdített valóság mint amit a reklámhazugságok mutatnak.És a T-nek a legkiforrottabb a technológiája jelenleg(pl. csak a T-nél van 4G hálózat jelenleg!). Aztán kérdésedre a válasz: A T-a : -legtökéletesebben lefedett akár a metróban is találsz 3G-t -Ár/érték arányban a legjobb szolgáltató -Olcsó havi és percdíjak(én jómagam 10 éve T-s vagyok és azóta sem találtam a másik kettõnél ettõl olcsóbbat, még a céges mobilom Telenoros flottacsomagja is drágább percdíjon megy mint a T-s saját mobilom) -Nagy választék a készülékek között nagyon jó készülékárakkal
A kérdező hozzászólása: A mindkét válaszban látok logikus hátteret, de azért a T-mobile árakkal még vannak fenntartásaim. Szerencsére olyan csomagom van, amivel mindegy milyen szolgáltatót hívok. Inkább másoknak szoktam én fejfájást okozni, mikor a 30-as húzza a száját, hogy a 20-as számom neki drága lesz.
Jól mondja az egyik válaszoló, a T-Mobile-nak van a legnagyobb lefedettsége, és az volt a Westel 900. Amúgy k.b. ugyanannyibe kerül hívni bármelyiket már, régebben nem így volt. És hozzátenném, hogy mindegyik ki.aszottul drága.
Szerintem le van védve a mobil hogy csak azt az egy kártyát fogadja el.


Miért van az, hogy a mobilomat a gép fényképezőgépként ismeri fel? Samsung Star II-es mobilom van. Csatlakoztatom a gépbe és kiírja, hogy képek másolása a számítógépre a GTS5260 fényképezőgépről.

Legjobb válasz: A beállítások menüben, a kapcsolatok beállításánál az USB-s dolgoknál elõször pipáld be a "háttértár" lehetõséget.

A beállítások menüben, a kapcsolatok beállításánál az USB-s dolgoknál elõször pipáld be a "háttértár" lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: kössz :)

Miert van az ismerosom facebookon jelolve hogy mobilon van fenn mikor nincs is es allandoan?

Legjobb válasz: ha bejelentkezik akkor zold ha nem akkor mobil,pedig nincs fenn,koszi a segitseget..

A kérdező hozzászólása: ha bejelentkezik akkor zold ha nem akkor mobil, pedig nincs fenn, koszi a segitseget..
az nem azt mutatja, hogy fent van, hanem azt, hogy használos mobilos alkalmazást.

Miért van az összes 24 ismerõsömnek mobilja? csak nekem nincs :O 14/F.

Legjobb válasz: ööö mert a szüleik vettek nekik gondolom. Amúgy nekem is volt mobilom már 14 évesen. Egy ilyen: http://www.extragsm.com/images/phone/big/Sony%20Ericsson/T23..

ööö mert a szüleik vettek nekik gondolom. Amúgy nekem is volt mobilom már 14 évesen. Egy ilyen: http://www.extragsm.com/images/phone/big/Sony%20Ericsson/T23..

Vettem egy Sony Xperia Sola-t. A kamerája 5 megapixeles, de olyan fotókat készit, mintha pl egy 1.3 megapixeles mobillal csinálnám. Miért van ez?

f?leg ha este van,nem lehet normális képeket csinálni. teljesen zajos a kép....

Legjobb válasz: Mert a mobilok 99,99% -át nem fényképezésre találták ki. Amúgy szerintem nem olyan borzalmas a helyzet, az enyémnek teljes sötétségben is jól szuperál a képalkotása, komoly hibákat nem vettem észre. Nem árt áttúrni a beállításait sem, hátha segít.

Mert a mobilok 99, 99% -át nem fényképezésre találták ki. Amúgy szerintem nem olyan borzalmas a helyzet, az enyémnek teljes sötétségben is jól szuperál a képalkotása, komoly hibákat nem vettem észre. Nem árt áttúrni a beállításait sem, hátha segít.
Nem a megapixel szamit.Ha a telefonnal VGA kepet(1MPX) csinalnal zoomolas nelkul akkor is pont ugy nezne ki a kep. Nekem HTC wildfire s-em van es felhomalyba nekem is zajos.(foleg ha zoomolok) Ilyenkor mindig hasznaly vakut.

A Pannon-nak mért nincsenek olyan telefon akciói mint a T-mobilnak? Miért van így lemaradva? Pl. most akciózza a lg Shine-t ami 2 évvel ezelőtt lecsengett a T-mobilnál meg a Vodánál is.

Legjobb válasz: Az e legrosszabb cég. A T-mobile és a Vodafone is külföldi. Nem hallottad hogy aki pannonos az paraszt?:) Nemhiába mert levannak maradva. Az én 5800-m még mindig 100.000Ft a pannonnál de máshol már ilyen 70.000 + 60.000

Az e legrosszabb cég. A T-mobile és a Vodafone is külföldi. Nem hallottad hogy aki pannonos az paraszt?:) Nemhiába mert levannak maradva. Az én 5800-m még mindig 100.000Ft a pannonnál de máshol már ilyen 70.000 + 60.000
Mi a probléma??? Megveszed OTT a készüléket, ahol a legkedvezõbb, függetleníted (2-4ezerért bárhol megcsinálják) és utána olyan kártyával használod, amilyennel akarod! Valaki géppisztolyt fog rád, hogy CSAK a Pannonnál vásárolhatsz, sehol máshol?! Amúgy én már évek óta függetlenített új készülékeket veszek, lesz.arom a szolgáltatók akcióit, amivel csak õk járnak jól, vagy olyan készüléket adnak akcióban, ami kifutó modell, a raktárat akarják kisöpörni az akciójukkal!
Hagyjátok már a pannont, úgy látszik, van sok fölösleges pénzetek, mert a legtöbbet a pannonnal lehet spórolni. A t-mobil a legrosszabb, mert a legdrágább. Miért mindenki a telefonokat figyelgeti? Miért nem a percdíjakat? Nem az a lényeg, hogy min pötyögök, hanem az, hogy mennyiért.
Kérdezd meg a T-Mobile-t...:-)
Ehhez szerintem egy jó hosszas összehasonlítás kellene, amibõl úgyis az derülne ki mindhárom szolgáltató esetén, hogy valamiben jobb, mint a másik kettõ, de másban rosszabb...
ez hülyeség mert a pannon készülékei a legdrágábbak.Mégpedig azért, mert ott valamit még pakolnak bele eladás elõtt.
elõzõ vagyok.Én valami ilyesmirõl hallodtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!