Találatok a következő kifejezésre: Miért van mindig (5363 db)

Miért van mindig minden bajom ott alul? Miért kapok el mindent?

Egyszer?en nem hiszem el, hogy mindig minden bajom van. Állandóan van vmilyen fert?zésem, sosincs az hogy egészséges lennék, mindig szenvedek vmivel. vagy sok a folyásom, vagy viszket és ég vagy piros vagy nem tudom...

Legjobb válasz: ugyanez van nekem is, szó szerint nekem is 1 hét múlva visszatér a bajom. Volt gombám, gyulladásom, méhszájsebem, páromat is kezelték, és mindig visszajón. Elegem van, nem tudunk normális szexuális életet élni mert fáj, csíp stb. Megértem mit érzel.

ugyanez van nekem is, szó szerint nekem is 1 hét múlva visszatér a bajom. Volt gombám, gyulladásom, méhszájsebem, páromat is kezelték, és mindig visszajón. Elegem van, nem tudunk normális szexuális életet élni mert fáj, csíp stb. Megértem mit érzel.
Ha ilyen sok gondod van, akkor menj el a családorvoshoz és mond el ezeket neki is. Lehet valami teljesen más bajod is, mert úgy néz ki, hogy amit eddig csináltál /csináltak veled/ az csak tüneti kezelés volt. Amiket leírtál adódhatnak egy fel nem fedezett ill. kezdeti cukorbetegsébõl, emésztõszervi rendellenességbõl, anyagcsere zavarból. A helyedben bejelentkeznék egy alaposabb kivizsgálásra.
Önmagában nem oldja meg a a gondod, de akinek gyakran van ilyen fertõzése nem árt ha mellõzi a tampon és tisztasági betét használatát illetve a tanga viselését.
én 18vagyok és már 2év nálam is gyakran visszetér a hüvelygomba, figigátlót is szedek, gyanakodok arra is meg a tamponra is. énm is minden hónapban a dokinál ültem, a pénztárcám már megsínylette nagyon. álukis volt a párom is kezelve szóval biztos hogy én nem tõle kapom hanem a tampontól. 2.hhónapja hogy elkezdtem szedni a grapefruit mag cseppeket, és szerncsére még nem jött elõ, próbáld meg egyet megér. 1290Ft körül van és elég egy hónapig.
Nem normális dolog a büdösség, az biztos. Nem lehet, hogy candidás vagy? mert sokszor félrekezelik ezt a 'betegséget' mostanság, és így nem is múlnak el a tünetek (olvastam fórumokon). Esetleg lelkileg minden rendben van? A szex is jó? Szerintem jobb volna óvszerrel védekezni, így a biztos lenne, hogy nem adogatjátok át a betegséget.
A kérdező hozzászólása: akkor mit használjak tisztasági betét helyett?
A kérdező hozzászólása: Büdösség az nem lehet attól, hogy egész nap "rohadok" a bugyiba és nem cserélem le a betétet, csak akkor ha hazamegyek?
Inkább unatkozol és ez pótcselekvés, már-már beteges.
Van ilyen. Én is megszoktam nézni másoknak.
de amúgy: elképzelhetõ, hogy még nagyon nem léptél túl rajta és hiába alakítasz ki kapcsolatokat srácokkal, csak felejtésnek van. én a helyedben egyedülálló lennék, semmi pasizás pár hónapig és akkor az alatt reális képet kapnál arról hogy mi a pálya. mert ha közbe gondolsz erre a 4 évvel ezelõtti srácra sokszor akkor érdemes lenne felkeresni persze csak ha õ is egyedül van épp.
köszi. azt hittem az exem vagy. vele 4 éve ért véget a kapcsolatom, de õ idõsebb mint te. még nálam is idõsebb a lány.
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok..
Hát õszintén szólva nem szeretnék csak azért örökre egyedül maradni, mert egyszer valakinek nem kellettem. Valahol el kell kezdeni. Ha nem ismerkedek, akkor folyton csak a múlton kesergek. Egyébként amikor a jelenlegi barátommal elkezdtem járni, akkor szerettem, szóval nem pótléknak kellett. Csak aztán voltak gondok, amik függetlenek voltak attól, hogy mi volt az elõzõ kapcsolatomban. Annak idején nem is gondoltam az exemre. Csak a gondok következtében kezdtem újra rá gondolni. Hogy vele mennyire jó volt. Ez meg aztán méginkább lerombolta a jelenlegi kapcsolatomat. Újra 22/L
a korod mennyi?
Szerintem inkább az a vicc, hogy kapcsolatba léptek, mikor másra csorgatjátok a nyálatok... Aztán csodálkoztok, ha nem megy.
Én is pont így vagyok... Bár "csak" 2 éve húzódik a dolog. Nekem is emiatt haldoklik a jelenlegi kapcsolatom. Remélem ki tudok ebbõl mászni valaha. Meg te is. Ha gondolod, meséld el priviben a történeteteket, kíváncsi vagyok. 22/L
A kérdező hozzászólása: :d vicc vagy.. ember.. :d hidd el probálom magam lekötni de amint gépközelbe vagyok már az az elsõ hogy az õ adatlapját nézem..
pfff emellett minden nap nézed az adatlapját? Talán inkább dolgozzál, tanuljál, takarítsál otthon -.- Szerintem is pótcselekvés csak, és bebeszéled magadnak.
A kérdező hozzászólása: azota volt 1 kapcsolatom ami 1 évig tartott de ez miatt nem müködött.. most van egy 8 honapos kapcsolatom és attol félek hogy ez miatt lessz vége..
V csak még mindig ragaszkodsz hozzá... :)
get a life, bitch
A kérdező hozzászólása: van barátnõje eszem ágába sincs az hogy felkeressem.. õ boldog.. nélkülem..

Szeretnék szeretni egy lányt, aki viszont szeret. Ez bűn? Miért van minden csúnya fiúnak is párja csak épp nekem nincs?

Legjobb válasz: Ha tudnátok, hogy saját magunk elfogadása mekkora lépés az élet szinte minden területén, akkor nem lenne naponta több ilyen kérdés is. Másrészt igen sok ember kérdezi magától ugyanazt, amit te. Magunkat sokszor gondoljuk csúnyábbak másoknál, ez sokaknál így van. Ettõl függetlenül én azt mondom, hogy ne azzal foglalkozz, hogy miért olyan vagy amilyen és miért nem rá meg rá hasonlítasz. A külsõdön, a megjelenéseden lehet változtatni (nem az arcra értem, max a fogszabályzót) és néha érdemes is. De ami a legfontosabb, hogy fogadd el önmagad és legyél lelkileg kiegyensúlyozott, plusz legyenek meg azok a férfias tulajdonságaid, amire buknak a nõk. Magabiztosság, határozottság és önbizalom.

Ha tudnátok, hogy saját magunk elfogadása mekkora lépés az élet szinte minden területén, akkor nem lenne naponta több ilyen kérdés is. Másrészt igen sok ember kérdezi magától ugyanazt, amit te. Magunkat sokszor gondoljuk csúnyábbak másoknál, ez sokaknál így van. Ettõl függetlenül én azt mondom, hogy ne azzal foglalkozz, hogy miért olyan vagy amilyen és miért nem rá meg rá hasonlítasz. A külsõdön, a megjelenéseden lehet változtatni (nem az arcra értem, max a fogszabályzót) és néha érdemes is. De ami a legfontosabb, hogy fogadd el önmagad és legyél lelkileg kiegyensúlyozott, plusz legyenek meg azok a férfias tulajdonságaid, amire buknak a nõk. Magabiztosság, határozottság és önbizalom.
Azért, mert Te vagy a kiválasztott. A földönkívüliek megjelöltek téged még csecsemõ korodban. Sajnos a jelölõ szer olyan anyag, mely riasztja a nõket. De majd ha megkezdõdik a kolonizáció, az ember-földönkívüli hibridlényeknek Te leszel a vezetõje. Ismét egy kérdés, értelme semmi, csak önsajnáltatás. Annyi érdekes dologgal van tele a világ, nem lehetne, hogy inkább azokkal foglalkozol az ilyen kérdések kiírása helyett?
Háhá, na most jöjjetek azzal, hogy azért nincs esélyetek, mert csúnyák vagytok! :D 20/N
mutass már egy képet teeeeee nagyon csúnya
küldenél magadról képet ? :) aztán megmondom neked azi gazat h csúnya vagy-e vagy szép, átlag oks? Ám ezzel énis igy vagyok nekem is egy olyan pasi kellene aki igazán szeret 15L mindig szerelmeseket látok az utcánis ez anyira rosz:// nekem meg nincs senkim sem ..:(
Már meg bocsáss kérdezõ de ha olyan csúnya vagy akkor teszel is érte valamit, hogy megszépítsd magadat? Az emberi testet külsõleg nagyon brutálisan meglehet változtatni. Ezt azért írom mivel testépítõnként elég sokszor találkozok ilyen srácokkal.
Hány éves vagy kérdezõ?
De jól írta a 14.ik. Tényleg így van. 3 hónap alatt... És én mondjuk nem is használok semmi szert, se kreatin, se fehérje, se csirkemell, mondjuk emiatt inkább szálkásodom, de fényévekkel jobban nézek ki.
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok és voltam kondizni, nincs is bajom az edzéssel, egyelõre nem tudom folytatni, de amint tudok újra edzeni fogok. Én elég vékony vagyok, szóval szálkás izomzatom van jelenleg, pár kiló rámférne, de inkább az alacsonyságom és az arcom az, amivel nem vagyok megelégedve.
Figyelj elõször fogad el önmagad ahogy vagy mert addig nem lesz senkid míg nem fogadod el igazán önmagad fogad el úgy magad ahogy vagy és utána mások is le fognak fogadni téged és lesz párod. Amúgy segítésen már valaki léci hogy kell itt kérdést írni segítsetek léci írjatok meg üzibe elõre is köszi.
A kérdező hozzászólása: Én csúnyának tartom magam, mindig is annak tartottam, ezért nem is próbálkoztam élõben nagyon sokáig lányoknál, annak ellenére, hogy volt pár lány, aki nézett. De szerintem csak azért bámulnak, mert nagy orrom van.
Miért vagy csúnya? Én is az vagyok , de próblálok tenni ellene még ha nem is nagyon sikerül. És tényleg legyél magabiztos!! Az már félsiker egy pasinál.
Más csúnya fiúknak sincs párja, sztem akiket te láttál bnõvel, azok nem annyira csúnyák, mint te v én.
Te nem csúnya vagy hanem hülye ha nem tudsz következtetni abból amit írtam. Fõleg ha debreceni vagy. Gyúrni meg a magad kedvedért járj, meg oda is járnak csajok akikkel lehet ismerkedni.
Figyelj, tudsz magadon javítani... egy ocsmány [email protected] voltam, mert nem is érdekelt. Csak a hajamon kellett változtatni, rám se lehet ismerni, teljesen más vagyok, sokkal jobb :D am minden hozzáállás kérdése... ha arra vársz hogy egy csaj lerohanjon, de te semmit nem teszel, ask kor ne csodálkozz
második vagyok: Jó, fejezd be az önsajnáltatást. Másik dolog: Ha nem jársz, menj el gyúrni. Tudom, hogy gáz dolog, de el nem tudod hinni, milyen önbizalom növekedést tud okozni. Sokkal szívesebben nézek azóta tükörbe. Másik: Szerezz be, egy-két jobb ruhát. Most nem kell pávának lenni, de azért nem árt.
A kérdező hozzászólása: Elegem van már az egészbõl, igen, már tudom, hogy csúnya vagyok, szerintem én vagyok a világ legcsúnyább fiúja, ezér nem szeret egy lány sem engem. :"(
Akkor döntsd el. Elfogadod magad olyannak amilyen, és boldog leszel, vagy szenvedsz tovább azon hogy csúnya vagy. Nézd. A magasságodon és az arcodon úgy sem tudsz változtatni, törõdj bele.

Miért van mindig valami, ami miatt idegeskednem kell? Miért nem tudok lehiggadni?

12 hetesen megtudtam, hogy babát várok (gyógyszer mellett, stb.). Azóta nincs egyetlen nyugodt napom sem (most 24 hetes vagyok) - 2 hete 1000-es lett a méhnyakam, most még rosszabb minden... Eddig többnyire azzal sokkoltam magam, hogy nem éreztem mozogni a babát fél napig, ilyenkor rohantunk a véd?n?höz szívhangért, vagy az ügyeletre. Mostanra viszont ott tartok, hogy ha mozog a baba, akkor túlzottan lent rugdos, túl kicsiket rúg, túl nagyokat rúg, most miért nem mozog, most miért ennyire aktív, jézusom ez most vizes folyás vagy magzatvíz, etcetera... Hogyan nyugodhatnék meg? Képtelen vagyok élvezni a terhességem. Mindig, amikor sikerült lehiggadnom, és megértetnem magammal, hogy nincs semmi baja, és jól van, jött valami, ami borított mindent... Legutóbb például múlt héten csütörtökön voltunk 4D-n, ahol néhány képkockán úgy t?nt, mintha nyitva lenne a picúrom szeme. Azóta teljesen kész vagyok. Alapból nincs önbizalmam (gyerekkori bevés?dés), és épp ezért képtelen vagyok elhitetni magammal, hogy NEKEM, éppen NEKEM egészséges kisbabám születhet. Mindig elképzelem, hogy milyen lesz, amikor már itt lesz velem, és a kezemben tarthatom ?t, de ezekbe az "álomképekbe" sem tudok belekapaszkodni, csak illúzióként fogom fel ?ket, és pontosan tudom, hogy úgyis szertefoszlanak... Mit tegyek, hogy a terhességem ne egy folyamatos önostorozás legyen?

Legjobb válasz: Ne sokkolj! Árt a babának! De tényleg! Tesóm abortusz után maradt terhes, 350 ezer kölcsönnel nevelõapánk felé, albérletbõl intézték a lakáshitelt amire már 300at fizettek, közben kijött 2 komolyabb büntetés gyorshajtással a párjának össz 80 ezer, decemberben kirúgták mind a kettõt a munkahelyükrõl januárban kölcsönökbõl éltek! Tartozásuk februárra 400 ezer volt, kijött autópálya büntetés mert az sms-t nem jó számra küldték 2szer 36 ezer! Kifizették nagy nehezen azt is a lakást bebukták aminek a hitelére 300 at kifizettek, most megmondták hogy az albérlet 20 ezerrel drágul elsejétõl... Ha én nem adok nekik babacuccokat (kiságyon kívül mindent!!!) semmije nem lenne a picinek! Nem csak neked van szar sorsod sajnos! Bár tényleg jó volna ha minden kismama nyugodtan tölthetné a terhességét! Nekünk hála égenk "csak" 500 ezret kellett kifizetni! Le akartuk vetetni a köldökzsinór vért is de az már nem jött össze ezért és alapból a gyerekre költöttünk egyszer 236ezret és egyszer 205ezret mert kétszerre vettünk meg mindent (ruhától az ágyig cumisüvegek mellszívó stb)...

Ne sokkolj! Árt a babának! De tényleg! Tesóm abortusz után maradt terhes, 350 ezer kölcsönnel nevelõapánk felé, albérletbõl intézték a lakáshitelt amire már 300at fizettek, közben kijött 2 komolyabb büntetés gyorshajtással a párjának össz 80 ezer, decemberben kirúgták mind a kettõt a munkahelyükrõl januárban kölcsönökbõl éltek! Tartozásuk februárra 400 ezer volt, kijött autópálya büntetés mert az sms-t nem jó számra küldték 2szer 36 ezer! Kifizették nagy nehezen azt is a lakást bebukták aminek a hitelére 300 at kifizettek, most megmondták hogy az albérlet 20 ezerrel drágul elsejétõl... Ha én nem adok nekik babacuccokat (kiságyon kívül mindent!!!) semmije nem lenne a picinek! Nem csak neked van szar sorsod sajnos! Bár tényleg jó volna ha minden kismama nyugodtan tölthetné a terhességét! Nekünk hála égenk "csak" 500 ezret kellett kifizetni! Le akartuk vetetni a köldökzsinór vért is de az már nem jött össze ezért és alapból a gyerekre költöttünk egyszer 236ezret és egyszer 205ezret mert kétszerre vettünk meg mindent (ruhától az ágyig cumisüvegek mellszívó stb)...
most olvatsam végig, ennyire ne idegeskedj! MInden rendben lesz! Lesz egy egészséges lányod/fiad és akkor már gondot le fog [email protected] és ezen csak röhögni fogsz hogy így stresszeltél! NYUGI!!!! De ha nagyon hergeled magad! Van egy olyan gyógynövényes nyugtató amit görcsökre is lehet szedni terhesség alatt hogy valeriana relax! Ha nagyon szarul vagy próbáld ki! Nõvérem szedi sajnos, így erre az 1 milliós fizetni valókra!
09:26- a Valeriana relax tájékoztatójára rá van írva, hogy terhesen nem ajánlott a szedése! Nõvérednek doki mondta, hogy szedheti? Kérdezõ: én is izgulós vagyok, ez most a 2. terhességem, 32 hetes vagyok. Ha gondolod, írj privit, ha valami miatt izgulsz, válaszolok neked szívesen, akár naponta is :)
Vannak pszichológusok, akik várandósokkal foglalkoznak nem kis eredménnyel. A fent vázolt félelmekre, szorongásra én ezt javasolnám neked, mert mélyrõl jönnek ezek a félelmek, sok a feldolgozatlan dolog mögöttük. Ahhoz, hogy ne félj a nap 24 órájában és merd magad átadni az anyaszerepnek, fel kell ezeket a régi traumákat dolgozni. Nem nyugtatókat szedni és a tüneteket elnyomni, mert az nem old meg semmit. Én ezt javaslom neked.
PERSZE HOGY MONDTA! A gyógynövény miatt nem ajánlott mert ha bajos a terhességed (görcsölõs, vetélõs stb..) akkor nem ajánlott de neki nincs baja szerencsére. A doki megmosolyogta mikor megkérdezte hogy nem árt-e a babának vele... A doki annyit mondott hogy ebbõl akár hármat is bevehet egy nap... Ez szerintem olyan hogy a tudatalattidra hat hogy "na bevettem és mindjárt megnyugszom"
szia ezzel én is igy vagyok bár még csak 13hetes leszek...de sajnos én is elég aggodalmas ingerlékeny vagyok:S..
Helló, véletlenül találtam rá erre az oldalra. Én nem szedek semmit, csak annyi minden összejött az utóbbi idõben, hogy teljesen kiborultam, nem tudok megnyugodni és már nekem is megfordult a fejemben, hogy beszedek vmit, csak nem merek, mert nem akarok ártani a babának. Csak már attól félek, hogy azzal ártok, ha nem tudok megnyugodni. Ráadásul szívritmus zavarom van és nem szeretném, hogy ráhúzodjon a szívemre vagy vmi nagy baj legyen. Ráadásul veszélyeztetett vagyok. Olyan jókat olvastam itt ez egy picit segített, jókat írtatok a válaszban. Most vagyok 31 hetes a másodikkal. Üdv

Miért van mindig ez?

sokszor ismerkedtem meg lánnyal és folyton az volt hogy tök jól elvoltunk olyan hülyeségekrõl tudtunk beszélni amirõl más nem igen és nem olyan hogy õ csak azért beszélget velem mert unatkozik hanem neki is tetszett, de egy idõ múlva amikor kicsit közelebb akartunk kerülni egymáshoz akkor már elkezdett "hanyagolni" szal nem írt vissza facen, nem köszönt stb pedig neki is tetszettem meg volt hogy a lány kezdte el azt a témát hogy mi lenne ha ...

Legjobb válasz: én a másik oldalt képviselem szóval ha magamból indulok ki, akkor nem akart többet, nem jössz be neki annyira, hogy több legyen belõle, vagy szimplán meggondolta magát. Próbálj kicsit másként állni a dologhoz. Ez sok mindentõl függhet, hogy miért nem írt. Lehet nem tetszett neki a nyomulás. Vagy attól is függ, hogy hol ismerkedtetek meg. Az internet veszélyei... :) Ha meg suliban vagy buliban, akkor lehet nem "fogtad" meg annyira hogy többet akarjon. Nálam elõfordult hogy bejött a srác, jól elvoltunk meg minden, találkoztunk is párszor, benne is voltam hogy akár tovább léphetnénk, de aztán volt egy megjegyzése, vagy mozdulata ami kiábrándított. Errõl nem csak õ tehet, nem klappol a szitu és kész. Nyugi, mindenkinek van párja az életben, próbálkozz tovább, és legyél merész. Van akinek bejön van akinek nem

én a másik oldalt képviselem szóval ha magamból indulok ki, akkor nem akart többet, nem jössz be neki annyira, hogy több legyen belõle, vagy szimplán meggondolta magát. Próbálj kicsit másként állni a dologhoz. Ez sok mindentõl függhet, hogy miért nem írt. Lehet nem tetszett neki a nyomulás. Vagy attól is függ, hogy hol ismerkedtetek meg. Az internet veszélyei... :) Ha meg suliban vagy buliban, akkor lehet nem "fogtad" meg annyira hogy többet akarjon. Nálam elõfordult hogy bejött a srác, jól elvoltunk meg minden, találkoztunk is párszor, benne is voltam hogy akár tovább léphetnénk, de aztán volt egy megjegyzése, vagy mozdulata ami kiábrándított. Errõl nem csak õ tehet, nem klappol a szitu és kész. Nyugi, mindenkinek van párja az életben, próbálkozz tovább, és legyél merész. Van akinek bejön van akinek nem
A kérdező hozzászólása: csak az zavart hogy zsinórban háromszor kaptam meg ezt... de igazad van kezdem érteni köszi, nagyon sokat segítettél! :)

Miért szidja mindig az anyámat a párom? Miért nem jó neki semmi? Miért van mindig baja azzal amit én csinálok?

Nagyon rosszul érzem magam, amikor a párom egy nap kb 5-8 alkalommal le seg**ejezni, le idi*tázzal és hasonló csúnya dolgokat mond rá. Igaz anyám idegileg kikészít engem is, hiszen nincs más dolga, mint azzal foglalkozni hogy én mit csinálok, vagy apám, tesóm, párom mit csinál és folyton kérdezget, és sokszor hazudnom kell anyámnak dolgokról, hogy ne cirkuszoljon vele. De van néhány olyan dolog, amit elmondok páromnak is. De nem csak ilyenkor mond rá csúnyákat, hanem sokszor! Hogy anyám milyen segg*ej, hogy le**arja az én fejemet, az én jöv?met, hogy mindenemet elszedi. Ezenkívül párom engem is leidi*táz, ha valamit nem úgy csinálok ahogy neki tetszene. Miért akarja, hogy mindenki megfeleljen az ? elvárásainak? Közben meg szemrebbenés nélkül, magát egy csodának állítja be, azt mondja magára, hogy ? tökéletes, és hogy én alkalmazkodjam hozzá! Leh*lyéz, hogy f?sulira járok, hogy inkább abban a 3 évben elmentem volna dolgozni! Lenne pénzem, és tudnánk a közös jöv?nket alakítani. Lesenkiz, hogy 21 évesen alig van valamim. Miért ilyen? Hogyan kezeljem ezt? Közben meg mosom a ruháit, süt?k-f?zök neki, kedvében járok, este ha fáradt mindig "ápolni" kell és mindig azt kell csinálni amit ? akar. Néha már olyan fáradt vagyok, hogy ahhoz sincs energiám, hogy adjak magamra. Ekkor elkezdte a küls?met kritizálni, ez volt fél éve. Hogy kövér vagyok, 165 cm és 63 kg. Elkezdtem az utóbbi fél évben fogyókúrázni, új hajat csináltattam, mindig mindenem rendben van, veszek olcsón, nagyon szép ruhákat ( 600 ftért fels?t turiba!!), napozok ha van egy kis id?m (kb heti 3 szor 20 perc!). A szexben is már minden igényét kielégítem stb! Aztán ha fennt hagyok a szobámban 2 poharat, és 1 napig elfelejtkezem róla hogy levigyem, a fejemhez vágj,a hogy "milyen n? vagy te, hogy lehetsz ilyen trehány. Már néha a sírás kerülget, hogy nem lehet neki megfelelni. Ha suliba bejárok minden órára, az a baja hogy estére érek haza, ha szombaton dolgozni megyek az a baja, hogy miért nem vele vagyok. Ha nem megyek dolgozni és suliból is hamarabb hazajövök kihagyok néhány órát, hogy délután vele legyek, akkor az a baja, hogy csináljam a saját dolgom ? most nem ér rá. :( Egyébként egy gazdag pasiról van szó, akinek 2 kocsija van (egyik bmw) jó munkája, jól keres nagyon. 6 éve vagyunk együtt, mellettem lett gazdag, mert korábban ugyanolyan szegény volt mint én. Mit tegyek??

Legjobb válasz: NÉHA? Ha ez neked elég...de akkor meg ne panaszkodj. Ha akarsz tûrj csendesen, v hagyd el, rajtad áll.

Normális embernek nincs ilyen oldala, hogy alázza a másikat, meg nem tudja, még mibe kössön bele kínjában. Gazdag? Ki nem [email protected] le? Mert abban biztos vagyok, hogy a gazdagságát sem osztja meg veled. Meg néha még rendes is? Hajajj, el ne olvadjak. Rúgd ki olyan nagy ívben, ahogy csak bírod!
NÉHA? Ha ez neked elég...de akkor meg ne panaszkodj. Ha akarsz tûrj csendesen, v hagyd el, rajtad áll.
Hagyd ott. Nem szeret.
Mert az viszont nagyon tetszik neki benned, hogy úgy alázhat, ahogy a debil agya éppen kívánja. Vedd tudomásul, hogy minden mocskolódása hazugság, le akarja törni az önbizalmadat, millió ilyen kérdést olvashatsz ezen az oldalon is. Kérlek szépen, ne hagyd magad, adj esélyt magadnak arra, hogy összefuss egy normális férfival! Szívem szerint jól megráználak, hogy ébresztõõõõõõ! Fiatal vagy, egy életed van, nem köt hozzá gyerek, szakíts vele!
Köhöm..na én ott elakdtam h így beszél anyudról és még vele vagy? Nem jövõk anyámmal jól ki, de az anyám és senki ne merje a szájára venni! Nálam ez itt bukta 1x anyámat a szájára veszi megmondom soha többet ha mégis megteszi másodiknak is mehet a fenébe, ugyani én úgy vagyok vele, hogy a párom akit szeretek, imádok, akitõl gyekereket akarok, akivel lefogom az életem élni mégis az a nõ hozta a világra, így becsülöm mindenképp és tisztelem a párom édesanyját akármilyen is! A többirõl már nem is beszélek..hab a tortán..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak olyan nehéz szakítani, azt sem tudom mi lenne velem, sohasem szakítottam még senkivel
A többi cselédnek fizetni kellene... És talán még neki sincs annyi pénze, amennyiért egy idegen eltûrné mindezt. Ha gazdag, vihetne étterembe, vásárolni, ha ruha kell (ne turkálóba), mosodába vihetné a ruháid, és ha már megy, a tieidet is stb. Érted, megosztozhatnátok azon, amitek van, anélkül, hogy számon kérnétek, ki mennyit adott a közösbe.
Te egy nagyon rendes kis csaj lehetsz, sajnos már most erõs függõség és megfelelési kényszer alakult ki benned. A világ csak a hapsin keresztül létezik számodra. Fõsulin nincsenek barátaid, akikkel el tudnád terelni a gondolataidat? Vissza kellene rázódnod a saját bõrödbe, a saját életedbe. Nagyon remélem, hogy még idõben megtörténik.
Szia! Menekülj, ahogy lehet! Sajnos tényleg csak arra kellesz neki, hogy érezhesse, õ micsoda f*sza gyerek, hiszen senki hozzá fogható nincs. Valóban arra vágysz késõbbi életedben, hogy csak azt lesd, mivel teszel a kedvére? Olyan állást találj, ami neki tetszik, úgy nézz ki, ahogy neki tetszik, azokkal állj szóba akik neki tetszenek, csak azt mond ki, ami neki tetszik... Te, a véleményed, az igényeid, a vágyaid hol vagytok? Egy igazi kapcsolat nem errõl szól. Közös jövõ? Gondolj bele, mi lesz, ha esetleg babát vársz és nem csak a most "divatos" 5 kg-ot szeded fel, hanem mondjuk 10-et? Mi lesz ha a gyerek többet sír, vagy nyûgösebb mint azt az apja elvárná? Mi lesz, ha 25 év múlva rájön, hogy öregszel és nálad csinosabb 20 évesek rohangálnak a "jó fogást" keresve? Hogyan lehetne vele szakítani? Emlékezz vissza egy olyan alkalomra, amikor éppen lehülyézett, semmibe vett, megalázott és mond meg neki, hogy ennyi volt. Eddig tûrted, de betelt a pohár. Menjen és keressen magának másik rabszolgát.
kihasznál.. nem normális ez.. (én 3x annyi ideje nem hallottam egyetlen csúnya szót sem a páromtól!!! soha! mindig kedves hozzám, gyöngéd..) Kérdezõ, keress egy emberibb, méltóbb társat magadnak! nem fog megjavulni..
A kérdező hozzászólása: De egyébként ahhoz képest hogy gazdag, nem szórja el a pénzt. Nem jár bulizni, nincsenek káros szenvedélyei, nem szokott hazudni sem, megbízhattam benne mindig is. De ha ennyi minden van ami nem tetszik neki benne, akkor miért nem hagyott már õ ott?
Ja, meg akármilyen az anyád, nincs az a birka, aki les.ggfejezheti. Ezt is jegyezd meg egy életre. Mekkora egy tahó lehet ez a pasi, atyaég.
A kérdező hozzászólása: De néha megy olyan aranyos, és van hogy 2-3 hónapig szinte idilli ahogy elvagyunk. Nagyon tõle függ, hogy milyen irányba halad a kapcsolatunk!
azonnal elmenni, bármennyire is nehéz, hiszen régóta tart és nagyon fiatalon kerültél mellé.. 21 éves vagy -miért is kell egy agresszív, hedoniszitikus férfi rabjává válnod??? Ez nem általános, ritka agresszív!!!!
hagyd ott!
Vannak ilyen férfiak. Nem tudom, mi a kórkép neve, de nem egészséges, az biztos. Talán nem kellene 100%-ban kiszolgálnod, és lemondani a saját igényeidrõl.
Micsoda egy p.öcs! Szerintem lapát!
Nos...MENEKÜLJ!!! Amúgy a nézd meg h bánik a saját anyjával...veled is úgy fog, bár már az is beszédes ahogy most bánik veled. Lépj le.
Sajos igazuk van az elõttem válaszolóknak. Ez a apalinem fog megváltozni. Kis dolgokban változnak az emberek, de az alapvetõ jellemvonások megmaradnak. Az, hogy anyukádról így beszél...Honnan veszi a bátorságot? Onnan, hogy az elsõ alkalommal nem merted azt mondani neki, hogy ezt meg ne hallajd mégegyszer, igaz? Nem mertél rászóni, õ meg úgy érzi, szabad utat kapott. Innentõl kezdve már árd is mondta, itt sem szóltál vissza... Vagy mondtad már neki, hogy "te vagy az idióta"? Ha annyira jól áll anyagilag, akkor miért mondja, hogy ha dolgoznál, akkor alapozhatnátok a közös jövõt, ha NEKED lenne pénzed. Akkor mégsem áll jól annyira. Ha már most kiakadsz, és jogosan, akkor szerinted mi lesz pár év múlva? Mikor esetleg lesz 1-2 gyerek? Összevesztek, gondolj bele, ez az embertípus még azt sem engedné, hogy láthatsd a gyerekeidet, nemhogy neveled. Csak vele érthetnél egyet, mindig le lennél ugatva, mint egy kis senki. És kb. ennyibe is venne. Isten ments azoktól, akik meg vannnak gyõzõdve saját tökéletességükrõl, és rajtuk kívûl, aki mást mond, az mindenki hülye. Ha jót akarsz, hagyd ott, amíg lehet, mert pár év múlva majd itt kérdezed, hogy hogyan menekülj el a férjedtõl, mert már a gyerekek is semmibe vesznek téged.....

Miért van minden nap folyásom és méghozzá nagyon erős. Minden nap be kell tennem egy tisztaságit és estére is muszáj vagyok berakni egyet. Miért van ez?

Legjobb válasz: Pontosan nem fogjuk tudni megmondani, de menj el nõgyógyászhoz, mert ha az én példámból indulok ki, nekem gyulladás volt az oka, és egy vizsgálat amúgy sem árt. A folyás minõségébõl találgathatunk, hogy milyen jellegû a problémád, de gyógyszert csak az orvos fog tudni írni rá.:)

Pontosan nem fogjuk tudni megmondani, de menj el nõgyógyászhoz, mert ha az én példámból indulok ki, nekem gyulladás volt az oka, és egy vizsgálat amúgy sem árt. A folyás minõségébõl találgathatunk, hogy milyen jellegû a problémád, de gyógyszert csak az orvos fog tudni írni rá.:)
Hallgass az elsõ válaszolóra!
Mennyi idõs vagy? Menstruálsz már? mióta?

Miert van minden etkezes utan kakija a kisfiamnak aki tapszeres? Korhazban vagyunk de minden eredmenyunk jo es megis van kaki!

Legjobb válasz: Szia!Az anyatej teljes mértékben felszívódik a babák szervezetében ezért van hogy az anyatejes babáknak ritkán van székletük,a tápszeres babáknak meg nem minden szívódik fel,de az is lehet hogy egyszerûen csak gyors az emésztése anyagcseréje.Nekünk is így volt egy ideig de mióta napközben rendesen eszik azóta beállt napi1-2re.Szerintem ha rendben vanaz orvosok szerint minden akkor nyugodj meg.

Szia!Az anyatej teljes mértékben felszívódik a babák szervezetében ezért van hogy az anyatejes babáknak ritkán van székletük, a tápszeres babáknak meg nem minden szívódik fel, de az is lehet hogy egyszerûen csak gyors az emésztése anyagcseréje.Nekünk is így volt egy ideig de mióta napközben rendesen eszik azóta beállt napi1-2re.Szerintem ha rendben vanaz orvosok szerint minden akkor nyugodj meg.
Cáfolnám az elõzõ anyatejes írását, mert pl az én anyatejes elsõ lányom minden étkezés után kakilt, a 2. anyatejes lányom meg csak hetente 1x, szóval ez nem hiszem, hogy az anyatejtõl függ. Jó lenne tudni, hogy mekkora a fiad, illetve, hogy a dokik ezt problémának látják-e, mert pl az én elsõ lányom (már elmúlt 5) még mindig sokszor kakil egy nap (van, hogy 3-4x is, de nem hasmenése van, hanem teljesen normális széklete...)szóval õ ilyen, de nálatok nyilván lehet más is, mert pl a lányomat csak a sok széklet miatt nem vizsgálták ki sose. Szóval nem igazán értem a kérdésedet sem, de ha arról van szó, hogy a dokik mindent rendben találtak, de te mégis aggódsz, hogy valami gond lehet, akkor próbálj meg egy újabb kivizsgálást (az anyai ösztönre hallgatni kell), de ha csak bizonytalan vagy, hogy lehet-e normális a napi többszöri széklet akkor erre a válaszom igen (magunkból kiindulva)
Bocs de nekem a védõnõ mondta hogy a tápszeres babáknak sokkal gyakoribb a széklet.Persze ez babafüggõ is.
Mennyi idõs a fiad?
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek aki irt!a kisfiam 5 hetes es napi 5 vagy 6 szeklete van!korhazban vagyunk mar 10 napja es minden leletunk jo es megis sok a szekletszam allitolag!a sok kakilasnak koszonhetoen meg pici ver is volt egyes szekletekben!mar tanacstalan vagyok mert az orvos sem erti h mitol van a ver ez es miertt nem mutat ki semmit sem a vervizsgalat sem a szeklettenyesztes!a kicsi specialis tapszert kap mert tejallergiara gyanakodtak!de a tunetek nm ennyhultek hol van ver a szekletben hol nincs!
Szegénykém, kitartást nektek! A lányomnak is véres volt a széklete, de ott a tejmentes diéta meghozta a várt eredményt. Nem lehet, hogy a sok erõlködéstõl lesz véres a széklete?
ez beszarás azért kórházba menni mert szarik a gyerek ha eszik? ha nem fosik akkor semmi baja
talán mert akkor jön rá...
A kérdező hozzászólása: akinek nincs gyereke az nemis tudja milyen erzes ha beteg a gyereke vagy ugy erzi hogy valami megsincs rendben !ugyhogy ne jartassa az a szajat aki nen erzett meg aggodast a gyereke miatt!kedves road vagy kedves utolso soha ne jarj ugy mint en hogy beteg a gyereked de nem tudod mitol mert minket orvos utalt be nem jo kedvembol ultem korhaban!ugyhogy ne gunyolodj kerlek nehogy egyszer megjard te is!

Miért van minden áldott nap (amikor épp nem menstruálok) folyásom?

16 éves vagyok, 14 évesen jött meg el?ször, azel?tt pedig két évig volt fehérfolyásom. A menstruációm a 2 év alatt nem állt be rendesen, s?t, az elején 2 havonta jött meg. A folyásom mensi el?tt és után b?, de szaga nincs, a színe is normális, és nincs szúró, fájdalmas érzésem, amikor pisilek sem, de miért van minden egyes nap, miért nem csak mesni el?tt és után??

Legjobb válasz: Folyása minden nõnek van, minden nap, így tisztul a hüvely. Kinek több, kinek kevesebb, egyéntõl függ. Az is természetes, hogy a menzesz elõtt és után, illetve a peteéréskor a szokásosnál bõvebb, még az állaga is megváltozik kicsit, ez a hormonális változások miatt van. Lehet bõvebb folyásod akkor is, ha épp csak náthás vagy, a szervezeted akkor is beindítja a védelmi rendszereit. Ha szokatlanul sok vagy más állagú a folyásod, mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, mert nem minden fertõzés okoz viszketést, égõ érzést.

Folyása minden nõnek van, minden nap, így tisztul a hüvely. Kinek több, kinek kevesebb, egyéntõl függ. Az is természetes, hogy a menzesz elõtt és után, illetve a peteéréskor a szokásosnál bõvebb, még az állaga is megváltozik kicsit, ez a hormonális változások miatt van. Lehet bõvebb folyásod akkor is, ha épp csak náthás vagy, a szervezeted akkor is beindítja a védelmi rendszereit. Ha szokatlanul sok vagy más állagú a folyásod, mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, mert nem minden fertõzés okoz viszketést, égõ érzést.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, normális a folyásom, csak azt hittem, hogy csak nekem van minden nap. :)

Miért raknak cukrot meg édesítöszereket a fogrémekbe? A Fluorid mellé miért nem tesznek bele xilitet is? Miért van minden fogrémnek mentolos íze vagy mentol mellékíze?

Legjobb válasz: Ahogy mondani szokták: kevered a Gizikét a gõzekével. Nem cukor-sacharoz, hanem édesítõszer-saccharin van sok fogkrémben.

A fluorid nem jó a fognak, sem a cukor.A xilit-et kispórolják
A kérdező hozzászólása: És ugy ugassatok hogy a negativot még mindig én adom :P Hogy a pofátok repedjen ketté Aspartamos se.ggfejek!!
Ki mondta, hogy a fogrém ragad?
Ezzel az erõvel a testápolóba is tehetnének sósavat...
Ahogy mondani szokták: kevered a Gizikét a gõzekével. Nem cukor-sacharoz, hanem édesítõszer-saccharin van sok fogkrémben.
Nem mindegyik fogkrém mentolos. Én nem használok mentolosat, mert utálom. Azt meg honnan szedted, hogy cukrot tesznek bele?
Megnéztem a fogkrémeinket, de azokban nincs cukor.
Az nem volt világos, hogy nem hittem, hogy valaki ennyire el van tévedve a világban. Nem minden édes anyag cukor! Nem minden ragacsos dolog cukor! Pl. az aszpartam is édes, de NEM CUKOR! Szóval onnan szedted, hogy saját kis fajecskédbõl kipattant ez a hülyeség. Gratulálok! Ijesztõ, milyen emberek vannak.
Nem "mind egy", Egyik cukor, a másik nem cukor. Nem mindkettõ gyilkolja a fogakat. Arra nem válaszoltál, hogy honnan vetted, hogy a fogkrém cukrot tartalmaz?
Tényleg, ezt honnan veszed, hogy cukrot tesznek bele? Elvileg pont a fogszuvasodás megelõzése miatt (is) mosunk fogat, nem hinném, hogy ehhez hozzásegítene a cukor. :) És tényleg nem minden fogkrémben van mentol, vannak direkt montolmentesek, de a legtöbbe gondolom azért tesznek, mert a mentolnak frissítõ hatása van.
A kérdező hozzászólása: Sacharoz vagy egyéb cukorféle van benne amugy pedig enyhén édes, és ragad. Az egy dolog hogy nincs ráírva az összetételre vagy csak nem mindegyiknél.. Pl: Signal fogkrém is tök édeskés mellékízü..
Nyugszik a beteg!
Na mi van kiscsillag. Elgurult a gyógyszered? Szólj az ápolóknak, hogy hozzanak másikat.
A kérdező hozzászólása: Söt a szacharin még rákot is okozhat..
A kérdező hozzászólása: tegnapelõtt 13:20 Kezdem is miután megmostad a fogaidat a találmányoddal!! Te mégnagyobb IQ bajnok..
A kérdező hozzászólása: 07-30 17:09 Ezt a stílust tartogasd anyádnak!!
aszpartamos takony: ragad és édes. Kezdheted a seggcsókolást. Nagy IQ bajnok lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Ott irom hogy édes ls ragad!! Ergo valamilyen cukorfélére gondoltam!! Mi nem világos??
A kérdező hozzászólása: Hát ha mutatsz olyan anyagot ami ragad + édes de ugyanakkor nincs köze a cukrokhoz akkor megcsokolom a segged!!! Az aspartam mióta ragad??????
A kérdező hozzászólása: Mind egy nem? a fogakat mindkettö gyilkolja...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!