Találatok a következő kifejezésre: Miért van mindenki (968 db)

Miért van mindenki lepontozva a családi kérdéseknél?

Teljesen logikátlanul vannak ott a pontozások, van egy kb igennel, meg nemmel megválaszolható kérdés, és összevissza vannak érte a pontozások. Jól látom, hogy érzékeny lelkű nőcik vannak ott jórészt?

Legjobb válasz: "Miért van mindenki lepontozva a családi kérdéseknél?" Mindig van valaki, aki nem ért egyet... "Jól látom, hogy érzékeny lelkû nõcik vannak ott jórészt?" Jól látod.

"Miért van mindenki lepontozva a családi kérdéseknél?" Mindig van valaki, aki nem ért egyet... "Jól látom, hogy érzékeny lelkû nõcik vannak ott jórészt?" Jól látod.
Mert felteszi az értelmileg nulla kérdéseit, ráadásul kb. neki kéne a legjobban tudnia, mégis tanácsot vár. És ha nem tetszik neki a válasz, lepontozza. Ez ugyanolyan, mint amikor megkérdezik, hogy "Hogy kell szellemet idézni", és ha megírod, hogy nincsenek szellemek, akkor már "ha nem hiszel bennük minek írsz" választ kapod, meg azt h te vagy a hülye. Tipikus kérdés: "Baj, ha nem az igazi apa tolja a babakocsiban a gyerekemet?" Na, ilyen után mit feltételezel? Agyilag zokni. Az emberek 3/4 egyenlõ az Alföldi síkság domborzati viszonyaival, javarészt a marhaszintet sem értik meg. És még ilyet kérdezel? :)
A kérdező hozzászólása: én nem tudom, még friss vagyok itt, csak azt látom, hogy mászik egyre jobban lefelé a százalékom. :) Azt hinné az ember, hogy a tõle telhetõ legjobbat válaszolja, akkor oké. Csak hát vannak, akik mást szeretnének hallani, mint ami az egyértelmû. :)
Így van. Nagyon ritkán trollkodom például, mégis 73%-on állok. De ha véletlen nem is írok pontos választ, nem értem miért kell lepontozni... Hiszen ahogy te is írtad, próbálod a legjobbat nyújtani. Az emberek ilyenek. :)
A kérdező hozzászólása: Jó, nem mindenkit. :) De mintha abban a kategóriában nagyon pörögnének a dolgok ilyen téren. Ha növelni akarom a százalékom, akkor meg beírok a kiskutyás kérdésekhez valamit. :)
Azért mert mindenki azt hiszi magárol hogy 100%-os választ ad pedig csak 74%-ot lol

Miért van mindenki kiakadva azon, hogy én miket kaptam szülinapomra?

2 volt a sznapom és kaptam egy új netbookot ,új telefont, parfümöket és pénzt a távolabbi rokonoktól (50.000).

Legjobb válasz: A keresztgyerekeim sztoriját írom ide le neked, hátha megérted. Ugyanígy voltak mint Te. Most 17 és 15 évesek, fiúk. Mindent megkaptak, amit csak kiejtettek a szájukon, mióta beszélni tudnak. Hozzászoktak. Egyszerûen ennyi! És jött a válság, az apjuk cége tönkrement, az anyjuk sosem dolgozott.... Most havi 120 ezerbõl kéne megélniük, de csak a hatalmas ház rezsije ennyi. És hol van még a többi fizetnivaló? A házat árulják, anyjuk munkát keres, apjuk menti ami menthetõ. A gyerekek viszont k.vára nem értik, mi történik körülöttük, és most miért nem kapták meg a legújabb notebook-ot a névnapjukra... ÉRTED?

A drága ajándékokkal nagyon magasra kerül az "ingerküszöböd", vagyis az elvárásaid másoktól és az élettõl.. Óvatosan kell ezzel bánni, mert lehet, hogy mindig lesz anyagi háttered ahhoz, hogy megfelelõ színvonalon élj.Ha lesz, akkor semmi baj, boldog lehetsz.De ha valaha oda jutsz, hogy le kell mondanod anyagi okokból errõl a színvonalról, akkor azt nagyon megsínyled. Biztos hallottál a válságról.Tudod sok család aki jobb anyagi körülmények között élt, jobban megsínylette, mint a kevésbé jómódúak.A "szegényebbek könnyebben alkalmazkodtak, míg az eddig "gazdagabbaknak" bizony komoly visszalépésként élik meg, hogy mondjuk a kínaiban kell cipõt venniük... Ez lelki betegségek kialakulásához, önértékelési zavarokhoz is vezethet. Én mint anya azt mondom, hogy ugyan úgy fel kell készíteni a gyerekeket az élet esetleges nehézségeire is, hogy azt is megfelelõen kezeljék.Szóval a te ajándékaid, nem ezt a célt szolgálják. Boldog szülinapot kislány!:)
A keresztgyerekeim sztoriját írom ide le neked, hátha megérted. Ugyanígy voltak mint Te. Most 17 és 15 évesek, fiúk. Mindent megkaptak, amit csak kiejtettek a szájukon, mióta beszélni tudnak. Hozzászoktak. Egyszerûen ennyi! És jött a válság, az apjuk cége tönkrement, az anyjuk sosem dolgozott.... Most havi 120 ezerbõl kéne megélniük, de csak a hatalmas ház rezsije ennyi. És hol van még a többi fizetnivaló? A házat árulják, anyjuk munkát keres, apjuk menti ami menthetõ. A gyerekek viszont k.vára nem értik, mi történik körülöttük, és most miért nem kapták meg a legújabb notebook-ot a névnapjukra... ÉRTED?
Ti olyan szerencsések vagytok, hogy ennyi mindent megengedhettek magatoknak. Ez addig nem is baj, amíg nem nézed le a szegényebbeket. Különben is nem Te dicsekedtél, hanem csak válaszoltál egy kérdésre.
1. vagyok. Így van. A keresztfiaim most komoly lelki gondban vannak. Hát ezért nem "szerencsés" dolog elhalmozni az embert ennyi ajándékkal. De ha jól tudod kezelni, h ez nem biztos, h életed végéig így lesz, és nem nézed le a szegényebbeket, akkor nincs ezzel semmi gond.
Figyu, az unokatesóm mindent megkap, amit csak akar. És mit ír ki nap mint nap a netre??? -Olyan szomorú vagyok, unatkozom, öngyi leszek, stb... Én nemhogy nem kapok, de nem is kérek :D és tudod milyen jót sétáltam elõbb anyummal? ja, és a közös családi gépen írok, nem is kell külön :)
A szomszéd 14 éves fiú, ha szeretne valami drágább dolgot, akkor "összeügyeskedi" rá a pénzt.Pénzt kér szülinapra, névnapra, lenyírja a társasháznak a gyepet, gyerekre felügyel pénzért, fát vág a nagyi barátnõjének, üzletel a vaterán... Felnõtt szemmel én ilyen életrevaló gyereket szeretnék, aki még a jég hátán is megél. Te nem ez a kategória vagy, mert csak úgy az öledbe hull.Ha ennyire kiszolgálnak a szüleid akkor nem leszel jobb ember.Csak attól amit magad elérsz...:)
Jön még kutyára dér... :)
Velem is ez van, de én nem kapok azért ennyi mindent egyszerre.:) Nem tudod mennyire nagy volt a kiakadás, mikor leírtam ide GYK-ra valamikor, hogy Samsung Wave telefont kaptam [110e], Mayo Chix kabátot [30e], új monitort [40e]... [de nem egyszerre] Igazad van, semmi közük hozzá.:) Sz.rd le õket, van aki megteheti, meg van, aki nem. Én nem nézek le senkit, csak azért, mert nincs annyi mindene, mint nekem. Ha te tudod, hogy normális vagy, akkor mások véleménye ne érdekeljen.:P 14/L
Hidd el, mi annyit sem akartunk tudni az életedrõl, mint amennyit megtudtunk azzal, hogy ide írtál pár sort. Mellesleg, te sem tudsz semmit a miénkrõl :)
-ja, és ha tele a memória, ajánlom a dvd-ket. Nagyon hasznosak tudnak lenni...
24 éves vagyok, az egyetem mellett dolgoztam, hogy megvegyem az elsõ laptopom, mert kellett sulihoz. Ez a laptop most már több mint 5 éves, és lassú- ilyenkor újra kell installálni, nem újat venni. A vírusok azt is elárasztják rövid idõn belül... Olyat, hogy "már" 3 éves, még nem hallottam laptopnál, mint lecserélési indok.
sz.r már le õket..:) )
A kérdező hozzászólása: Nem csak azért kaptam, mert nem tetszett a színe. Már 3 éves volt, és nagyon lassú, alig volt szabad memóriája, tele volt vírussal.
Kedves kérdezõ. örülj, hogy ilyen helyzetben vagy, és becsüld meg leginkább, mert kitudja mi jön még. ez egy alkalomra legalább kapásból 100 ezer forintnyi cucc, bár az új telefonokról hallva 150 is lehet. örülj, hogy ilyenekre telnek nektek. én három hónapnyi munkával sem keresek ennyi pénzt. próbáld megbecsülni a dolgaidat, ha valamit kérsz, akkor értelmesen. azért egy új nemtomhányezres netbookot kérni mert nem tetszik a színe, az baromi nagy luxus. nem tanultad meg még a pénz értékét, pont ezért. amikor kidolgozod a beled havi 65 ezer forintért, és még tartsd el is magad, fizess albérletet, bkv bérletet, satöbbi. sok sikert az élethez.19f
A kérdező hozzászólása: Oh my god... Én ide kiírtam egy kérdést, erre ti rögtön elkezdtétek, hogy én elkényeztetett vagyok. Csak közlöm, hogy ti az égvilágon semmit nem tudtok az életemrõl.Nem nézek le senkit azért, mert más körülmények között és, mint én.Engem csak az idegesít, hogy páran azt hiszik, hogy egy kérdésbõl és pár kommentbõl meglehet ítélni az embert.
Hát én is ki lennék egy kicsit akadva, mert én azé ilyen cuccokat nem kapok, de a rokonok helyében, én 1 vasvillát, 1 lapátot, meg egy csavarhúzó szettet adtam volna, meg egy beutalót a legközelebbi termelõhöz, hogy tanuld meg, hogy a pénzért valakik keményen megdolgoznak, és nem hullik az ölükbe csak úgy.
Nem biztos, hogy olyan gazdagok hogy megvehetik ezeket.Mi sem vagyunk nagy jampik, és mégis megvesszük a volt férjjel a közös lányunknak szülinapra egy laptopot, egy új szobabútort(ágy, éjjeliszekrény.....stb) plusz még pénzt. Különben is kicsilány, szerinted? Szerinted miért akadnak ki? Mert féltékenyek?!?! :-) Nem is tudom miért írtad ki a kérdést, gratulálok, csillagom! 42.N
A kérdező hozzászólása: De azt nem értem, hogy olyanok akadnak ki, akiknek semmi közük hozzá. Például az angol tanáromnak mi köze ahhoz, hogy én mit kapok?
megkérdezi. még anno általánosban minden karácsony után kérdezték tõlünk, hogy mit kaptunk. de nem csak karácsonykor, hanem egy ilyen elejtett kis mondat után is, hogy "tegnap volt a szülinapom". a tanár egyszerûen kíváncsi volt. de erre egy a módszer: ha már ilyen szülinapi elhalmozás után vagy, csak EGY dolgot mondasz el-akkor a tanárnak nincs mibe belekötni. mellesleg a helyzet nagyon környezetfüggõ- lehet, hogy az osztálytárs hozzá van szokva, mert õ is ilyet kap, de mondjuk ezt már máshol egybõl kinézik, hogy júúj, a kis gazdag. lényeg: becsüld meg, amíg jó világ van otthon... (egy 11 éves PC-rõl írok most Neked!;))
pénz NEM= szeretet! Sajnos hibásak a szüleid, eléggé eltérnek a realitástól, ha ilyen drága dolgokkal halmoznak el. Aztán, ha dolgozni kezdesz és véletlenül közalkalmazotti bérrel találod magad szembe, nem nagyon fog tetszeni. Abból 1 gatyára sem fog telni - sajnos. Remélem, lelkiekben is ilyen gazdagon kényeztetnek, már ami a belsõ dolgokat illeti, azokban is tudsz rájuk számítani.
Ja és azt az 50000et ne költsd el hülyeségekre spórolj késõbbre
A kérdező hozzászólása: Hát kb ezt mondtam a tanárnak: "Egy netbookot, egy telefont és pár parfümöt kaptam a közelebbi rokonoktól.A távolabbiaktól pénzt." És ezen fennakadt :S
Mert az emberek rosszindulatúak, irigyek, és leginkább csórók. Ilyenek, így kell õket szeretni. Tanulság; senkinek ne mondj el semmit. Igen, kösz, jól vagyunk, minden rendben, szia. Ennyi. Ez egy nagyon hasznos lecke volt neked az élettõl, késõbb majd örülni fogsz neki.:)
Váó!Jól jártál :D Na de viccet félretéve:Nyugi, tudom [email protected] érzés.Nekem a nagyanyám ilyen.Folyton azzal csesztet, hogy õ a kiskorában a gyufásdobozzal játszott, meg egy kartondoboznak örült ha kapott.Mindezt azért, mert PS2-t kértem születésnapomra.Ne foglalkozz vele.Az uncsitesód meg szerintem irigy.
Hát ez elég gáz. Évente új telefon? Az enyém már több, mint 3 éves. Közös gépet használunk édesanyámmal (szüleim elváltak). Nem tetszik a színe... ó jaj... Nekem elég sok minden nem tetszik. Mégis, én soha nem éreztem magam kevesebbnek. Persze nekem is vannak vágyaim, de megtanultam bánni a pénzzel, megtanultam beosztani ami van. Sosem éltünk nagy lábon, megszoktam ezt az életet, és így belegondolva inkább nyomkodom a 3 éves telefonomat, ülök a meglehetõsen ocsmány gép elõtt, hordom a kínai ruháimat, de boldog vagyok, mert van akinek még ennyije sincs, és van akinek pénzbõl ugyan több van, de belsõ értékbõl annál kevesebb.
ez a 12:02- nek szólt lehet lepontozni de ez az igazság..
A kérdező hozzászólása: 14 L, ez lemaradt :$
Ez tényleg sok ajándék, szerencsés vagy hogy ennyi mindent megadnak neked a szüleid, de ha nem dicsekszel, nem te várod el a drága ajándékokat, nem nézed le a szegényebbeket, akkor aztán tényleg semmi közük ehhez másoknak.
hát tényleg nagyon sok és drága dolgot kaptál , de ez senkire nem tartozik hogy mijen drága dolgokat kapsz -_-
A kérdező hozzászólása: Nem nézem le azokat, akik szegények, nem szoktam dicsekedni.Nem értem, hogy ha a tanár rá kérdezett, akkor hazudnom kellett volna, nehogy megsértsem?
Nem. De bõven elég lett volna, ha egy dolgot mondasz. Az nem hazugság.
kérdezte a tanár és felsorolta. Most ezzel mi a baj? Kár, hogy itt tartanak az emberek, hogy aki kiscit jobb anyagi helyzetbe van mint õk az már egybõl egy elkényesztetett pcsa stb. mindenkinek a magánügye, hogy mire mennyit költ.. ha meg kérdezik és válaszol akkor meg nem kellene beégetnie a tanárnak az egész osztály elõtt...
14 vagy, tényleg totál felesleges ezekbõl egy-két holmi, az informatikus barátomnak vannak ilyen (drága) cuccai, mert õ ki tudja használni a bennük rejlõ dolgokat. Megértem a tanárod, bár semmi köze hozzá, hogy akik megtehetik, borzalmasan elkényeztetik a gyerekeiket, felesleges dolgokkal.
A kérdező hozzászólása: Ezekre szükségem volt, mert: -a régi netbookom már lassú volt, meg a színe sem tetszett már annyira, mint régen -a telefont azért kaptam, mert minden szülinapomra újat kapok, ez afféle hagyomány már nálunk -parfümöket azért kértem, mert más nem jutott eszembe -pénzt pedig azoktól kaptam, akiknek semmi ajándékötletük nem volt De a barátnõimnek is vannak netbookjaik, szóval nem csak én kapok ilyeneket...
Lehet, hogy savanyú a szõlõ, mert az õ gyerekkora szegénységben telt. A többiek elõttem már nagyjából leírták az intelmeket, hogy mire figyelj, nehogy lenézd, megszokd, stb. Én nem tartozom a gazdag réteg közé, de mindenem megvan, ami szükséges. Egy 15000ft-os görkoriért viszont magamnak kellett megdolgoznom a nyáron. És bekerültem gimibe a "mindenem megvan" jelszavú plázap*csák közé. És elõször lebunkóztak és kiközösítettek, mert nem a plázában töltöttem a délutánokat, és mert van egy icipici tájszólásom. Aztán Amikor valakinek baja volt, mindig hozám jött panaszkodni, és kb. mindenkivel jóban vagyok, volt ilyen kérdés, hogy ki a legjobb barátod ofõin, és a legtöbben engem írtak, ami nagyon jól esett. Szóval nem az a lényeg, Kérdezõ, hogy gazdag vagy-e, hanem az, hogy hogyan viselkedsz, és eddig még nem nyílt alkalmad megmutatni, hogy Te jó ember vagy. Majd eljön ez is, nyugi. 16/l
-a régi netbookom már lassú volt, meg a színe sem tetszett már annyira, mint régen | Nincsen netbookom, családi gépünk van. És nekem se tetszik a színe , kérjek másikat? Sõt, lassú is. -a telefont azért kaptam, mert minden szülinapomra újat kapok, ez afféle hagyomány már nálunk | Örülök, ha 4 évente kapok másik telefont. -parfümöket azért kértem, mert más nem jutott eszembe | De qva nagy a fantáziád, mondhatom. -pénzt pedig azoktól kaptam, akiknek semmi ajándékötletük nem volt | meg nekik is. nem hiszem el, hogy egy 14 éves lánynak semmilyen ajándékötletük nem volt. Én szülinapomra, eddig a legdrágáb dolog, az az mp4-em , aminek nem tetszik a szine. Aztán jön a telefonom , és a biciglim...
miért kell itt b.szatatni a másikat??(tisztelet a kivételnek) Õk megtehetik.Örüljünk neki.. ha nekem is lenne ennyi pénzem én is a gyerekemre költeném hát kire másra, ha nem rá?de persze idáig jutottunk h az ember szidja a másikat mert irigy és féltékeny.attól még nem lesz jobb, inkább mint ahogy mondtam örüljünk h õk megtehetik és ennyi..
A kérdező hozzászólása: 11:32 Nem tehetek róla, hogy a te szüleid nem vesznek neked ilyeneket... De egy helyesírási szótár elkélne, mert a biciklit nem "g"-vel írjuk, hanem "k" betûvel. Egyébként ha a kérdésemre nem tudsz válaszolni, akkor inkább ne is írj semmit! Én is leírhatnám, hogy nekem mennyi gondom van, ha egy kérdés nem tetszik, de nem teszem!
Jéézusom...ilyenkor örülök, hogy nekem normális barátaim vannak. Azt meg nem hiszem el, hogy tényleg azért írtad ki a kérdést, mert érdekel, hogy miért akadtak ki...
az ilyeneket utálom a legjobban, mint amilyen te vagy... engem tudod hányszor néznek le, mert nem járok márkás cuccokban, kínaiban vásárolunk, egy kis házban lakunk és februárban még nem is fûtöttünk mert nem volt pénzük arra, hogy vegyünk fát vagy valamit.. és az ilyenek mint te lenéztek, m*cskos felsõezer... te gondolom még egyszer segítettél a munkában, tudnád én hányszor, csak azért, hogy legyen mibõl legalább ételt vennünk én soha nem fogok ilyeneket kapni mint te.. 15/L
elõzõ vagyok milyen féltékenységrõl beszélsz ember? örüljünk annak, hogy õk megtehetik? és akkor a többi ember meg éhezik, meg nincs pénze az ilyen m*cskok miatt gondolkozzál már ember!
A kérdező hozzászólása: 2 volt=2 napja *

Miért feszegeti mindenki a Mi lesz? Mikorra vagy kiírva? Mi lesz a neve? Kérdéseket. Apropó. Miért van mindenkinek pocakfogdosós kényszere, amikor az nem is az övé?

Falnak tudnék menni az ilyen erőszakos emberektől, ha udvariasan hárítok, akkor is bunkónak tartanak. Miért nem veszik észre magukat?

Legjobb válasz: Ne viccelj már! Ha meg valaki, látva, hogy terhes vagy, semmit nem kérdezne a babádról, az kenne a baj. Szerintem legtöbben udvariasságból kérdezik. Ez akkora tragédia? A pocakfogdosással egyetértek, bár érdekes, nekem kérés nélkül senki nem fogdozta.

Ne viccelj már! Ha meg valaki, látva, hogy terhes vagy, semmit nem kérdezne a babádról, az kenne a baj. Szerintem legtöbben udvariasságból kérdezik. Ez akkora tragédia? A pocakfogdosással egyetértek, bár érdekes, nekem kérés nélkül senki nem fogdozta.
A Novodonszky Éva hírolvasó épp az egyik interjúban mesélte el, hogy Olaszországban az a szokás, hogy az utcán idegen asszonyok oda szaladnak idegen kismamákhoz és puszilgatáják a hasát. A másik gondolatom meg, az hogy ha valaki terhes az olyan izgalmas, irigységgel nézik általában a nõk és átakarják élni ugyanazt. Ezért kérdezgetik a jobbnál-jobb kérdéseiket. Ha hárítasz akkor bunkónak fognak tartani. Nem fogják érteni, hogy miért vagy ilyen és sajátítod ki az érzést, azt hogy nem lehet veled örülni. Oké a poci simogatás nem normális dolog.
Azert kerdeznek, mert udvariasan erdeklodnek az allapotod irant. Mit kerdezzenek? Megy-e meg a szex? Vagy sokat fingasz-e miota terhes vagy? Vagy azt szeretned, h inkabb hozzad se szoljon senki? Bocsi, de erre nem tudok mast reagalni...
Engem a kérdések nem zavarnak, õszintén válaszolok. Azért kérdezik, mert érdekli õket, szerintem ezzel nincs semmi gond. A hasam még nem akarta senki megfogni :)
Az semmi hogy minden 2 hétbe megkérdezik, de amikor minden nap v. minden 2. nap na az már idegtépõ!!!Komolyan mondom hogy néha menekülök az emberek elõl ha meglátom hogy ott van pl 2 méterre! Inkább kikerülöm, mert bosszant hogy minden nap ugyan az a kérdése! Pocakfogdosás!!! A minap álltam a piros lámpánál és egy kisebbségi nõ megdicsért hogy jaaj de szép a pocakom és hogy megszeretné simogatni! Megengedem?Úgy meglepõdtem hogy szinte megszólalni se tudtam csak annyit hogy:-háááááát jóóó!Erre õ épp hogy hozzáért és utána megköszönte! Nem haltam bele!De nekem kérdés nélkül még a legszûkebb családtag se fogja meg!!! 33hkm
Azért kevés az olyan ember, akit a kisgyerekek, babák, vagy egy növekvõ magzat nem lágyít el. A pocakfogdosást én sem értem, az enyémet kb 2 olyan ember fogta meg, akivel nem voltunk olyan hûdejóban, de elõtte engedélyt kért rá. Engem nem zavart, neki meg lett egy jó napja. Amúgy mirõl kéne, hogy kérdezgessenek? Hú, nálatok is meleg van? Illik észrevenni, ha valaki babát vár, és illik rá néhány kedves megjegyzést tenni, vagy legalább úgy csinálni, mint aki együtt örül a kismamával. Én sem értem, hogy valaki az ilyen kérdéseken miért rág be. Az persze más, ha veszélyeztetett terhesség, sok problémával, akkor érthetõ, ha valaki nem akar róla beszélni, mert semmi nem biztos. A legtöbben örülnek az ilyen érdeklõdõ kérdéseknek. A kérdezõid nem tudhatják, hogy te pont nem ebbe a kategóriába tartozol.
Az emberek nagyon kíváncsiak, szeretnek pletyizni, meg másokról mindent tudni.Ez egy jó ok arra, hogy legyen téma, ha összetalálkoznak valakivel.Általában ezek a rámenõs idõsebb pocakfogdosósok.Babonából is fogdossák, és ált.elmúltak már 50 évesek. Aki közeli ismerõs, az persze nem ezért akarja tudni, hanem mert rád kíváncsi.Õ az, aki nem fogdos pocakot, vagy ha igen, megkérdi, szabad-e.Az õ szemében nem az csillog, miközben vizslat, és kérdezõsködik, hogy "de jó, végre valami téma", hanem hogy "végre valami remek hír ebben a világban"!Na, a õ szájából õszinte a gratuláció...
Ja, pocakfogdosást én másnak olvastam, természetesen azt én sem szerettem, és soha nem fogdosnám másnak a pocakját, persze csak ha nem kér rá. Én pár barátot megkérdeztem anno, hogy akarják-e érezni, ahogy mozog. Legtöbben kíváncsiak voltak rá. :) Érdekes, mert teljesen személyfüggõ volt, hogy kinek engedtem meg, és kitõl undorodtam e téren.
Erõszakos, mert megkérdezi mikorra vagy kiírva? Ne haragudj, de egy nagyon szigorú, kemény nõ lehetsz. Pocakfogdosásban egyetértek, bár sehol a környezetemben nem tapasztaltam ilyet.....
Szerintem tök izgalmas, ha valakinek babája lesz, persze, hogy rákérdeznek ezekre a dolgokra. De ha ez téged zavar, mondd meg nekik. Eddig el sem tudtam képzelni, hogy van akit ez zavar. A legtöbb esetben a kismamák szeretnek beszélni a babájukról, hiszen büszkék rá.
A kérdező hozzászólása: Nyilván azoktól, akiket komolyan érdekel, azoktól szívesen veszem, de TUDOM, hogy egyesek csak azért kérdezik, hogy kitöltsék az idõt. Ezek kéthetente megkérdezik, mert arra nem képesek, hogy megjegyezzék. Arra sem veszik a fáradtságot, hogy észben tartsák. Különben lehet, hogy sokkal agresszívabbnak hat a kérdés, mint amilyennek szántam, nem vagyok ám olyan agybeteg :) )!
Hasfogdosáshoz: kolleganõ terhes, huszonvalahányadik hétben van, tehát már elég szép méretû hasa van. Soha életemben nem fogtam meg terhes nõ hasát, egyszerûen felötlött bennem, hogy vajon mennyire lehet kemény/puha. Udvariasan megkérdeztem, hogy zavarná-e, mert fogalmam sincs, milyen tapintása van és érdekelne. Mondta, hogy nyugodtan. Én meg jól meglepõdtem, hogy tapintásra pont olyan, mint a sajátom, csak ugye domborúbb. Nem tudom miért, de valami olyasmi keménységre számítottam, mint egy paradicsomé.


Miért van mindenki "elájulva" a Fisher Price játékoktól? Szinte mindegyik ugyanazt tudja. Abc.123.

Nekünk is van, de én egyáltalán nem istenítem. Ajándékba kaptuk. Szerintem az ár-érték aránya sem megfelelő. A minősége viszont jó.

Legjobb válasz: Én sem vagyok elájulva tõlük. A zenélõ, beszélõ cuccok kifejezetten idegesítenek, és valahogy mindennek olyan gagyi, vásári kinézete van. Nekünk is FP óceános hintánk volt, na az az egy kivétel, az kinézetre, minõségre és használhatóságra is nagyon jó volt, szerette a kisfiam, sokáig használta. Az összes többi FP cuccot viszont megunta pár nap alatt.

Én sem vagyok elájulva tõlük. A zenélõ, beszélõ cuccok kifejezetten idegesítenek, és valahogy mindennek olyan gagyi, vásári kinézete van. Nekünk is FP óceános hintánk volt, na az az egy kivétel, az kinézetre, minõségre és használhatóságra is nagyon jó volt, szerette a kisfiam, sokáig használta. Az összes többi FP cuccot viszont megunta pár nap alatt.
Szerintem ez attól függ, hogy a gyerek hogy áll hozzá. Amikor 1 éves múlt a lányom, eltörtem a bokám, 4 hetet kellet (volna) feküdnöm. Egy áldás volt a FP játék, a lányom sokat elvolt velük.
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondom, hogy nem jók. De közel 10 ezer forintba kerül szinte mindegyik és a számokon meg az abc-n kívül nem sokat tudnak.
En szeretem, pont a minosege miatt. A legtobb kulonbozo, van a garazs, az nem abeces, a kulcsok, az sem, asztalka, az sem ugyanolyan, mint a tobbi, auto, az is masfajtat enekel es sorolhatnam. Ketfajta telefon, mast tudnak, csiga, tenyleg sok van. Van, ami hasonlo, de mindegyiket szereti a kisfiam. A vtech sem olcso es az csak angolul van, mondjuk, azt is szereti a fiam. Meg a tescos, ami jo, de minosegben rosszabb. Fisher price hinta is tok jo. Szerintem nincs baj ezekkel, nem rosszak. Az igaz, hogy draga, de manapsag minden minosegi dolog draga. A markat is es a minoseget is megfizeted. Ez olyan, mint a lego, nem eri meg azt a penzt elmeletileg, de gyakorlatilag az egyik legjobb. Meg a felnotteknek is szeretik:)
Nem tudom ki mennyire van elájulva ezektõl, én nem ismerem azt amirõl irsz, nekünk hintánk van Fisher Price Óceánvarázs, használtan vettük, nem volt drága és nagyon jónak tartjuk. A kisfiunk nagyon szereti hamar álomba ringatja.
Azt vettem észre, hogy ha veszek a gyereknek olcsó játékokat pl. 5 ezerért, nagy eséllyel pár hónapon belül az összes a kukában köt ki, mert eltörik, elromlik, kitörik a kereke, míg a FP simán bírja, ha földhöz vágja a gyerek, több generációt is kiszolgál úgy, hogy semmi baja. Ha meg nem kell, az 5 ezres játékot eladom legalább 2500-ért, vagy 3 ezerért. Értékállóbb, egyszerûen jobb befektetés márkás játékot venni. Újan 15 ezres ugráló zebra használtan még mindig 10 ezret ér. És kibír néhány gyereket. Szóval hiába drága, meg túlárazott, igenis megéri. Mindet sem vet fel a pénz, de ezen megfontolásból kap a gyerek mindig márkás játékot, vagy LEGO-t. Az összes nem ilyen játéka a kukában végezte, egy kivételével.
A kérdező hozzászólása: Szerintem a Chicco, Lamaze, Duplo játékok is vannak olyan jók mint az FP. Én pont azt írtam, hogy nem a minõséggel van a baj, hanem az ugyanazt tudással. Konkrétan nekünk az összes csak számol meg abczik. Na mindegy köszi azért.
Nekunk nagyon sok FP jatekunk van mivel Angliaban elunk es rengeteget orokoltunk pl. a szomszed kisfiutol, baba mama csoportbol is kaptunk parat hasznaltan, baratok kozt is cserelgetunk es televan veluk a bolhapiacc fillerekert igy innen is vettunk parat. A kisfiam valahogy nem igen volt/van oda ezekert a jatekokert. Ami az FP jatekok kozul lekototte az 1 eves kora korul a golyopalya volt es baba koraban a hinta. Ezeken kivul egyik sem. Inkabb pakolni akart a konyhaba, a tv kabelet akarta letamadni, a polcrol ramolt, TV taviranyito, kocsikulcs, telefon, ures kolas uveg, muanyag fagyis dobozok, regi szamitogepes billentyuzet, a papucsomat akarta ragni es meg sorolhatnam. :) A jatekok meg ott hervetek mellette. Ha leultem vele jatszani elnyomogattuk a gombokat kozosen de otthagyott 3-4 perc mulva. Nem tudom tenleg miert mert nekem semmi bajon sem a minoseggel sem a kinezetevel de valahogy a fiamat nem erdekelte egyik sem. Jelenleg 3 es fel eves es a duplot 2 eves kora imadja. Kb. 2 es fel eves kora ota szereti a geomag magneses epitot es a magformers XL magneses jarmuveket (termeszetesen segitseggel epiti oket). Kis kora ota versenyauto rajongo es imadta/imadja tologatni az autoit de az ilyen zenelos, vilagitos, muanyag jatekok vagy plussok sosem erdekeltek. Ugyhogy ha az en peldamat nezem nekunk nem jott be.

Miért van mindenki oda a Jófogás.hu-ért, mikor eladói szemmel az egyik legvacakabb apróhirdetős oldal?

Én is szívesen hirdetnék ott, de nem sok értelmét látom. Drágább dolgokat rakom maximum fel oda is. Árat akarok módosítani? 200 Ft. Javítanék valamit? Szintén. Vagy törölhetem és rakhatom fel újra. Képekbe sokszor kifogást találnak, ütközik a szabályzattal. Szerintem az Apród.hu messze sokkal jobb, mégis úgy veszem észre, a vevők a Jófogásra szavaznak inkább.

Legjobb válasz: Így van,eladóként én is ezt láttam. Undorító egy oldal, apród és expressz sokkal jobb. De mivel a tv-ben gyakran hirdetik a jófogást, így mindenki azt nézegeti.

Így van, eladóként én is ezt láttam. Undorító egy oldal, apród és expressz sokkal jobb. De mivel a tv-ben gyakran hirdetik a jófogást, így mindenki azt nézegeti.
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos. Apródon nagyon szeretem, ahogy kezelhetem a hirdetéseimet. Megújíthatom õket, így mindig lesznek nézegetõi. És mellesleg nem kell fizetnem azért, ha szerkeszteni akarok valamit. Nekem egyébként vevõként se tetszik a Jófogás (maximum árat nem találtam rajta keresésnél).
Addig fogjátok szeretni az apródot meg az expresszt, amíg nem vernek át titeket. A jófogáson mindent ellenõriznek és nem kerül fel annyi szenny, mint a többire, ráadásul nem is kell 3 oldalt végiggörgetnem azért, mert 1 hirdetés oldalakon keresztül szerepel többszörözve. Szóval minõségibb és biztonságosabb, ráadásul bármelyik oldalnak írtam eddig levelet, egyik se válaszolt, csak a jófogás, úgyhogy ez engem meggyõz, itt tényleg foglalkoznak velem, bár a hirdetéskezelés tényleg macerás, beismerem, de ennyit bevállalok ezért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)

Miért van mindenkinek ilyen Fila táskája? (kép)

Kicsit hülye kérdés, csak már nagyon érdekel, hogy akárhányszor kimegyek az utcára, legalább 4 emberen találkozom, akinek ilyenje van, pedig annyira nem néz ki jól, hogy ez valami új ?rület legyen. XD Persze nem néz ki rosszul... Honnan szereznek ilyet az emberek? Itt a kép:

Legjobb válasz: A tescoban vannak ilyen fila pontok amiket gyûjteni lehet ezer forint után kapsz egyet!És a pontokkal jóval olcsóbban meg tudod venni õket és mindenki kap az alkalmon!

A tescoban vannak ilyen fila pontok amiket gyûjteni lehet ezer forint után kapsz egyet!És a pontokkal jóval olcsóbban meg tudod venni õket és mindenki kap az alkalmon!
LOL Már az utcán is meg lehet látni, ha valami akció van a Tescoban. Ha meg sok idõs néni fejenként 2 teli szatyorral vár a buszmegállóban, akkor meg a Lidl-ben van akció. :D
én 4 éve vettem ilyet akciósan 25 euróért. de már akkor is sok embernek volt most meg szerintem minden 3. embernekvan ilyen :o
Meg a Molnál is volt ilyen akció...talán 2000 Ft-ért meg lehetett venni...Tesómnak is van, de már nem nagyon hordja:D Tényleg sok embernek van ilyen...
hát elég nagy presztizsveszteség a Filának...
Ja, csak van olyan, aki régebben drágán megvette, most meg szegény mindenkin ezt látja...
nem rossz táska, de mivel már a hajléktalanoknak is ilyen van ezért inkább kidobom a hûségpontjaimat :D
nekem nincs, és nem is kell :D én is sok emberen láttam már.. azért hordják mert ingyéé van. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D Ez tényleg nagy, második válaszoló. :) ))
Na ennyit az ország szegénységérõl, mivel több tíz ezer forintért kell vásárolni, plusz még rá is kell fizetni érte, nem egészen van ingyen, de úgy tûnik erre van pénz, meg ugye a magyarok még sznobok is, és hát a Fila meg egy márka. Most már egyébként nekem se kellene.

Miért van mindenki megzavarodva a szájtekért?

Legjobb válasz: Fehérjénél azért kicsit több mindent gyárt. Pár évvel ezelõtt még nem szálltak el annyira az árakkal, illetve kevesebb shop volt ahol olcsón tudtál nagy külföldi márkákat venni. Az akkori berögzõdés tartja még máig magát, miszerint a scitec olcsó és ár/értékben verhetetlen. Meg persze builderen ez van nyomva, minden más márka rohadt drága és ez a legnagyobb tápkieg webshop.

Fehérjénél azért kicsit több mindent gyárt. Pár évvel ezelõtt még nem szálltak el annyira az árakkal, illetve kevesebb shop volt ahol olcsón tudtál nagy külföldi márkákat venni. Az akkori berögzõdés tartja még máig magát, miszerint a scitec olcsó és ár/értékben verhetetlen. Meg persze builderen ez van nyomva, minden más márka rohadt drága és ez a legnagyobb tápkieg webshop.
Ez nem igaz hogy mindenki megvan érte zavarodva. Azt se tudom mi az. Még sosem hallottam róla.
A kérdező hozzászólása: neked semmi se jó! :DD akkor no-xplode :DDDD
Ezek transzportrendszerek.
A kérdező hozzászólása: http://www.bodybuildingbolt.hu/termek.php?azon=279
A kérdező hozzászólása: http://www.bodybuildingbolt.hu/termek.php?azon=150
Vannak olyan kiegészítõik, amik más gyártónál nem nagyon megtalálhatóak, mint pl. Crea bomb. Ha tudtok fasza kreatinmátrixot ennyi pénzért, akkor szóljatok.
Azért mert jó cuccok nekem nagyon beváltak !!
A kérdező hozzászólása: korrekt válasz, köszönöm.
Jah hogy fehérje . Hát , biztos finom. Felénk nem annyira népszerû.
A kérdező hozzászólása: Nyilván azokra gondolok aki tudja mi az. :)
Ammeg no fokozó :D Amúgy mind a két termék kéne ha nem lenne benne a cukor, csak a keratin rész, esetelg plusszba egy kis arginin, citrullin malát mellé..

Egyszerű lesz a kérdés, remélem sok választ kapok majd, miért volt olyan jó a gothic 2? miért van mindenkinek szép élménye róla?

Legjobb válasz: Nem játszottál még vele? Lehetséges mert akkor nem lenne ilyen kérdésed, egyszerû a válasz aki szereti a karakter fejlesztõs játékokat, annak bejött mert ez a játék adta meg azt az élményt amit megszoktunk, sok lehetõsége van az embernek ahogyan fejlõdhet és sok végjátéka van ami megakadályozza hogy újra játszhasd. Nekem ezért jött be.

Nem játszottál még vele? Lehetséges mert akkor nem lenne ilyen kérdésed, egyszerû a válasz aki szereti a karakter fejlesztõs játékokat, annak bejött mert ez a játék adta meg azt az élményt amit megszoktunk, sok lehetõsége van az embernek ahogyan fejlõdhet és sok végjátéka van ami megakadályozza hogy újra játszhasd. Nekem ezért jött be.
Nagyon eseménydús volt.A hangulat és a kellõ akció és fordulatok is a helyükön voltak.Mindenképpen próbáld ki.

Miért van mindenki elájulva a frízektől?

Nem bántom a fajtát.. semmi tényleg van aki szereti.. de szerintem pl. egyenesen csúnyák és gyakorlatilag nem jók semmire.. hobbizni érdekes fogatba sem valók magas szinten díjlovaglásban meg egyenesen vicces ahogy mennek.. (persze ez magán vélemény)

Legjobb válasz: Ízlések és pofonok.Nekem tetszenek,meg nem mondom,miért.Az éjfekete szín,a büszke tartás,akciós"-nak nevezett jármódok/mozgás,hullámos sörény(bár nem tudom,lehet,fonják)s maga a felépítése,alkata,értelmes,gyönyörû tekintete...Lovas sportokban nem vagyok járatos,tehát engem nem érdekelne,mennyire jó/nem jó azokban,gyönyörû,nemes,büszke paripának tartom és ha megtehetném,megfizetném az árát.Viszont ridegtartásban lenne,hogy ne legyen olyan beteges,amilyenné a divat a fajtát tette.És ha vennék,nem sznobizmusból vagy divatból venném,nem is mutogatnám senkinek,örülnék csak,hogy ilyen gyönyörû,s bizony intelligens pacim van(bár hozzátenném itt:melyik ló nem csodálatos s intelligens jószág?:))

Na, látod ez egy olyan kérdés amire én sem tudok épeszû választ... Nekem õszintén szólva nem nagyon tetszenek... Pedig nagy lovas vagyok :DD na jó, mindegy... egyébként milliókat azért érnek mert elvileg "nemes" fajta...
Ízlések és pofonok.Nekem tetszenek, meg nem mondom, miért.Az éjfekete szín, a büszke tartás, akciós"-nak nevezett jármódok/mozgás, hullámos sörény(bár nem tudom, lehet, fonják)s maga a felépítése, alkata, értelmes, gyönyörû tekintete...Lovas sportokban nem vagyok járatos, tehát engem nem érdekelne, mennyire jó/nem jó azokban, gyönyörû, nemes, büszke paripának tartom és ha megtehetném, megfizetném az árát.Viszont ridegtartásban lenne, hogy ne legyen olyan beteges, amilyenné a divat a fajtát tette.És ha vennék, nem sznobizmusból vagy divatból venném, nem is mutogatnám senkinek, örülnék csak, hogy ilyen gyönyörû, s bizony intelligens pacim van(bár hozzátenném itt:melyik ló nem csodálatos s intelligens jószág?:) )
A kérdező hozzászólása: ez az.. én is ültem rajta... és hát nem egy álom ló.. :'DD hajtottam is... az se volt olyan fúúde felemelõ.. ismerõsömnek van fríze (esküvõznek velük) õ is el akarta passzolni rengetek cécó van velük..
Hú, nem gondoltam, hogy ilyen szinten betegesek.Azért nem semmi, hogy olyan szárazon kell tartani, mint az új króm lökhárítót az autómon, amirõl kispórolták a védelmet...Rossz hasonlat, de hirtelen megdöbbentem, hogy ennyire kényes lófajta.Kár, mert valóban gyönyörûek(számomra).Viszont olvastam itt, gyakorikérdéseken egy emberkérõl, aki ridegben tartotta a frízeit csikó koruktól kezdve, és egészségesebbek maradtak, mint az agyon óvott társaik.Ki tudja, lehet valamilyen szinten szoktatás kérdése...Azalatt mit értetek, hogy rossz lovagolni?
Nekem is tetszenek, de csak mert nagyon szép feketék(imádom ezt a színt), hullámos, dús sörényük, farkuk, bokaszõrük van, meg ugye azért elég testesek. Nem nagyon volt még velük dolgom, annak ellenére hogy már jó pár éve a "szakmában" vagyok, van is két saját lovam. :)
Nekem minden ló tetszik, és kész. A fríz is, a félvér lovak, meg a girhes, kehes, beteg lovak is. Engem annyira nem érdekel, hogy a ló hogy néz ki. Egyszerûen szeretnivaló mindegyik. :)
Lilu, nem teheted már ki ridegtartásba, mert annyira beteges, hogy azt se bírja ki. Ismerõsöm frízeirõl nem egyszer segítettem már vakarni a csüdsömört, mert a lovász éppen nem törölte meg a ló lábát, miután kicsit vizes volt a fû. A végén meg aztán a szõre is le lett borotválva ahonnan kellett, nesze neked szép szõr... A legtöbb ember azért van oda értük, mert egyrészt felszínes, másrészt nem volt még velük dolga. De mondjuk magam részérõl elég sok olyat tudnék felsorolni, aki nagyon gyorsan kiábrándult a lóból, mikor ráült, vagy éppen vett egyet. Tényleg tipikusan kirakatló, másra nem nagyon jó, viszont mint látvány, nagyon is jól mûködik, rengeteg embert elkábít.
Értem, köszönöm a választ!
Mindenki? Én soha nem szerettem a frízeket, olyan természetellenesek nekem. Bár én inkább sportló párti vagyok, lehet ezért sem szimpi lófajta..
Ezzel én is így vagyok. Azzal a különbséggel, hogy régen én is odavoltam értük, míg az ember meg nem nézi jobban. Oké, vastag a nyaka, szép, egyszínû fekete, meg lehet fonni a sörényét, mert dús, de... Ló. Némelyik szép ló. De szerintem a sajátom mondjuk szebb. Meg van egy másik ló is az egyik lovardában, ami sokkal szebb. Szerintem. Divat ló. Szerintem. De nekik is le fog menni az áruk, ahogy mostanában minden lónak.
A kérdező hozzászólása: Én a hidegvérûekkel is csipázok (meg ugye a hafi *.*) de nekem se bejövõsek... :'D
A kérdező hozzászólása: (lelovagolni = mélyre lovagolni, támaszkodást "elõ idézni")
Itt járt a leszavazó rézf*** bagoly...:D A kis perverz, biztos élvezte :DD
A kérdező hozzászólása: Lilu: x''D
Ha egyszer ez történt :D
Most mi van?
A kérdező hozzászólása: nekem túl akciós a mozgása nagyon fent van a feje.. sokáig tart és nehéz lelovagolni (ne mondjátok hogy határozottabb lovasnak kéne lennem.. apró baba korom óta lovak közt vagyok.. több csikót tanítottam be.. saját lovam van stb.!)

Miert van mindenki elájulva a magyar lányoktól? Mikor mindenki jol tudja hogy nagyobb k. k nincsenek is náluk európában?

miertnem inkább pl a török n?k vagy tudok mondani nem1 nem2 átlagos orosz lányt/n?t aki tarolja az összeset

Legjobb válasz: nem tudom, mondjuk azért körül néznék Svédországban is :D

nem tudom, mondjuk azért körül néznék Svédországban is :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!