Találatok a következő kifejezésre: Miért van mellemnek íze (2 db)

Miért van a mellemnek íze?

Rendesen, minden nap fürdök. S?t még zuhanyzás után is lehet érezni el?játék közben, hogy a mellemnek kissé kellemetlen íze van. A barátom azt mondja, ?t nem zavarja, de nekem ez kínos egy kissé. Mit?l lehet ez? Mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy kellemetlen íz? Máshol is érzed magadon? Vagy honnan tudod, hogy kelemetlen?

Hogy érted, hogy kellemetlen íz? Máshol is érzed magadon? Vagy honnan tudod, hogy kelemetlen?
Lehet, hogy csak a természetes "bõr ízt" érzed, nem? Amúgy lehet, hogy a méregtelenítés vagy ilyesmi használna (mert ugye a méreganyagok a bõrön át távoznak), és utána lehet, hogy ez megváltozna egy kicsit. A barátod amúgy érzett valami furcsát? Mondjuk más íze van a cickódnak, mint a hasadnak például?
Lehet hogy hülye kérdés, de nem lehet hogy váladék folyik belõle?
A kérdező hozzászólása: Erre a váladékra már én is gondoltam (esetleg felizgulás hatására) de semmi jelét nem tapasztaltam.
nem lehet, hogy a baratodnak van kellemetlen szajize/szaga mittomen? nem cikizesbol kerdezem.
Ezt mi is tapasztaltuk, fürdés utáni szexnél is lehet érezni... Még nem sikerült rájönni, hogy mitõl van, egyébként semmiféle "váladék" nem látszik. Annyit tudtam tenni, hogy mondtam a barátnõmnek, hogy ne foglalkozzon vele, mert nem vészes. Egyébként szerintem még csak nem is kellemetlen, hanem olyan "sajátos".
A kérdező hozzászólása: Azt hittem egyedül vagyok ezzel a problémával. Jó a megfogalmazás, "sajátos". A barátnõdet mennyire zavarja, mert engem egy picit igen. próbáltatok ellene tenni valamit?
Nos, én sok mindent hallottam már, de még ilyet nem. De nem feltétlenül tekinthetõ rossznak, hiszen a mellnek funkciója van. Lehetséges nálad az izgalmi állapotot jelenti! Nem megfélemlíteni akarlak, de ha mondjuk éves szûrésen vagy a nõgyógyásznál, azért kérdezd meg tõle. Üdv Petranova

Miért raknak cukrot meg édesítöszereket a fogrémekbe? A Fluorid mellé miért nem tesznek bele xilitet is? Miért van minden fogrémnek mentolos íze vagy mentol mellékíze?

Legjobb válasz: Ahogy mondani szokták: kevered a Gizikét a gõzekével. Nem cukor-sacharoz, hanem édesítõszer-saccharin van sok fogkrémben.

A fluorid nem jó a fognak, sem a cukor.A xilit-et kispórolják
A kérdező hozzászólása: És ugy ugassatok hogy a negativot még mindig én adom :P Hogy a pofátok repedjen ketté Aspartamos se.ggfejek!!
Ki mondta, hogy a fogrém ragad?
Ezzel az erõvel a testápolóba is tehetnének sósavat...
Ahogy mondani szokták: kevered a Gizikét a gõzekével. Nem cukor-sacharoz, hanem édesítõszer-saccharin van sok fogkrémben.
Nem mindegyik fogkrém mentolos. Én nem használok mentolosat, mert utálom. Azt meg honnan szedted, hogy cukrot tesznek bele?
Megnéztem a fogkrémeinket, de azokban nincs cukor.
Az nem volt világos, hogy nem hittem, hogy valaki ennyire el van tévedve a világban. Nem minden édes anyag cukor! Nem minden ragacsos dolog cukor! Pl. az aszpartam is édes, de NEM CUKOR! Szóval onnan szedted, hogy saját kis fajecskédbõl kipattant ez a hülyeség. Gratulálok! Ijesztõ, milyen emberek vannak.
Nem "mind egy", Egyik cukor, a másik nem cukor. Nem mindkettõ gyilkolja a fogakat. Arra nem válaszoltál, hogy honnan vetted, hogy a fogkrém cukrot tartalmaz?
Tényleg, ezt honnan veszed, hogy cukrot tesznek bele? Elvileg pont a fogszuvasodás megelõzése miatt (is) mosunk fogat, nem hinném, hogy ehhez hozzásegítene a cukor. :) És tényleg nem minden fogkrémben van mentol, vannak direkt montolmentesek, de a legtöbbe gondolom azért tesznek, mert a mentolnak frissítõ hatása van.
A kérdező hozzászólása: Sacharoz vagy egyéb cukorféle van benne amugy pedig enyhén édes, és ragad. Az egy dolog hogy nincs ráírva az összetételre vagy csak nem mindegyiknél.. Pl: Signal fogkrém is tök édeskés mellékízü..
Nyugszik a beteg!
Na mi van kiscsillag. Elgurult a gyógyszered? Szólj az ápolóknak, hogy hozzanak másikat.
A kérdező hozzászólása: Söt a szacharin még rákot is okozhat..
A kérdező hozzászólása: tegnapelõtt 13:20 Kezdem is miután megmostad a fogaidat a találmányoddal!! Te mégnagyobb IQ bajnok..
A kérdező hozzászólása: 07-30 17:09 Ezt a stílust tartogasd anyádnak!!
aszpartamos takony: ragad és édes. Kezdheted a seggcsókolást. Nagy IQ bajnok lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Ott irom hogy édes ls ragad!! Ergo valamilyen cukorfélére gondoltam!! Mi nem világos??
A kérdező hozzászólása: Hát ha mutatsz olyan anyagot ami ragad + édes de ugyanakkor nincs köze a cukrokhoz akkor megcsokolom a segged!!! Az aspartam mióta ragad??????
A kérdező hozzászólása: Mind egy nem? a fogakat mindkettö gyilkolja...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!