Találatok a következő kifejezésre: Miért van mellemnek (323 db)

A sellőknek miért van mellük? Elvileg ikrákkal szaporodnak.

Legjobb válasz: Mert a felsõ testük egy nõi alak és a nõknek van mellük. Amúgy meg tényleg elgondolkodtató a dolog, a szaporodáshoz teljesen felesleges. :)

Mert a felsõ testük egy nõi alak és a nõknek van mellük. Amúgy meg tényleg elgondolkodtató a dolog, a szaporodáshoz teljesen felesleges. :)
Legyen mire ráélvezned a száján kívül
nem is léteznek sellõk, csak a mesékben
A kérdező hozzászólása: mitológiában vannak
Azért nem minden "hal"ikrákkal szaporodik.
Mert elvileg az énekükkel és a szépségükkel csábítják a tengerészeket a vízbe. Azért nem hiszem, hogy egy melltelen uniszex mitológiában szereplõ valamiért fulladnak bele a tengerbe az emberek. :)
A mellel szoptatnak. Még szebb is, mintha nem lenne.
Egyébként elevenszülõk, mint minden emlõs.

A Rammsteinből miért van melle Flake-nek? Õ nem férfi?

A Pussy cím? szám klipjében fedeztem fel Flake két nagy mellét. Teljesen ledöbbentem. Miért van melle? Vagy ez csak szilikoncici? A képen jól látszik, hogy mellei vannak.

Legjobb válasz: A képen jól látszik, hogy virtuális szerkesztõ-programot használtak.

A képen jól látszik, hogy virtuális szerkesztõ-programot használtak.
Nem igaz ám, hogy nem látod magadtól, hogy az egy nõ teste. Hihetetlen.
Ne hozzá má le. Tisztán látszik, hogy az egy nõ teste.

Miért van az, h a nők nagyrésze lenézi, megveti azt a nőt, akinek "nagy" a melle, és akár még csúfolja is, h lógós mellű stb? !

nekem pl 17 éves létemre 85/D a méretem és oszt.társaim beszólogatnak,pl egyik csak elkezdi h "h felvannak stócolva a melleid"

Legjobb válasz: ez színtiszta irigység...azért csúfolnak, hogy az õ lelküknek könnyebb legyen...magukkal akarják elhitetni, hogy az a csúnya és a szégyellnivaló, ami neked van...pedig nem az, ahogy a kicsi mell sem az... azon, hogy kinek mekkora a melle, nincs semmi szégyelnivaló, mert különbözõek vagyunk,és mindenkinek más, és szerencsére a fiúk ízlése is ilyen különbözõ :) van, akinek csak a nagy tetszik, van, akinek a kicsi, de ha veleki belédszeret, onnantól meg már mindegy lesz :) nekem pl még most, 20 évesen is akkora a mellem, mint amekkora 14 évesen volt, kicsi... és még túlsúlyos is vagyok hozzá,így még csúnyább az összkép,mert nem vagyok arányos...de mindezek ellenére van párom,akivel nagyon szeretjük egymást és csak gimi elsõ osztályábancsúfoltak a melleim miatt, utána már sosem...ja, és a legjobb barátnõmnek meg egyenként 2kg-ot nyomnak a mellei, és semmi baja nincs vele sem neki, sem másoknak...sõt, ez a védjegye! És nagyon sok pasi szerelmes belé :) a csúfolódókat csak ki kell röhögni, vagy be kell nekik szólni valami ilyesmit: örülnél neki, ha neked is ilyen lenne, mi?

ez színtiszta irigység...azért csúfolnak, hogy az õ lelküknek könnyebb legyen...magukkal akarják elhitetni, hogy az a csúnya és a szégyellnivaló, ami neked van...pedig nem az, ahogy a kicsi mell sem az... azon, hogy kinek mekkora a melle, nincs semmi szégyelnivaló, mert különbözõek vagyunk, és mindenkinek más, és szerencsére a fiúk ízlése is ilyen különbözõ :) van, akinek csak a nagy tetszik, van, akinek a kicsi, de ha veleki belédszeret, onnantól meg már mindegy lesz :) nekem pl még most, 20 évesen is akkora a mellem, mint amekkora 14 évesen volt, kicsi... és még túlsúlyos is vagyok hozzá, így még csúnyább az összkép, mert nem vagyok arányos...de mindezek ellenére van párom, akivel nagyon szeretjük egymást és csak gimi elsõ osztályábancsúfoltak a melleim miatt, utána már sosem...ja, és a legjobb barátnõmnek meg egyenként 2kg-ot nyomnak a mellei, és semmi baja nincs vele sem neki, sem másoknak...sõt, ez a védjegye! És nagyon sok pasi szerelmes belé :) a csúfolódókat csak ki kell röhögni, vagy be kell nekik szólni valami ilyesmit: örülnél neki, ha neked is ilyen lenne, mi?
Nekem viszonylag "kicsi" mellem van, 70/B-s de a vékony alkatomhoz nem is állna jól a nagy mell. De sose szólnék meg , vagy bántanék olyat akinek nagyobb a melle, vagy kisebb a melle, vagy sovány, vagy duci. Szerintem nagyon aljas dolog, ha valakit a külseje miatt bántanak! Az más kérdés ha ízléstelen, akkor lehet neki szólni, de azt sem kiröhögni, meg bántani. Nem értem én az embereket... Az osztálytársaid meg a környezetedben élõk ezek szerint nagy részt hülyék, de gondolj arra, hogy van egy csodás Párod, aki szeret és ezek szerint tökéletes meg van elégedve az adottságaiddal!
Biztosan irigyek. Nekem sincs nagy, bár nem is kicsi, de én szeretnék nagyobbat! Én inkább irigyellek, mint bántanálak. :) Ne foglalkozz velük!
Nekem van egy osztálytársam, akinek igazán nagy cicije van. Nem is talál rá melltartót... Akár milyen ruhát vesz fel, a cici mindig kilátszik egy kicsit, mert alig fér el (szépen öltözködik)... Emellett nem olyan magas a lány, és nem csontsovány. De... Még soha senki nem csúfolta a suliban, nagyon kedves, népszerû, olyan hajlékony, hogy csak nézünk, intelligens, és a fiúk is kedvelik... Szóval az oyztálytársaidnak annyi esze van, ne is törõdj velük... 17/L
Egyszerûen féltékenyek :) Ne érdekeljenek, buta libák. Nálunk is van egy csaj aki szekálja az osztálytársunkat, "mekkora melle van ennek címszóval" Teszem hozzá neki semmi nincs. Aztán egyszer megkérdeztem tõle, hogy : Örülnél ha neked akkora lenne mi? Azóta nem piszkálja a lányt..Szóval ezek is csak féltékenyek. Légy rá büszke és ne törõdj velük :)
szeretem a nagymellü nõket
Ha szivacsos melltartót veszel akkor abban biztosan nem fog lógni a melled, és szerintem a többiek csak irigykednek hogy nagyobb a melled mint nekik, a legtöbb lány örülne ha megadatna neki hogy nagy melle legyen!Sok olyan van akinek csak 75/B-s , és biztos nem bánnák ha nagyobb lenne!!Szóval, nyugodtan járj toppba, csak figyelj arra hogy milyen melltartót veszel, lényeg hogy tartsa a melled:)
az ok: irigység. légy a melleidre büszke, örülj hogy neked ilyen van ;)
Irigység az oka egyértelmûen, mert aki elfogadja magát az nem szapul másokat.
Nezd oket levegonek!Legyel buszke a melleidre!
Mert irigyek, és szörnyen frusztrálja õket, hogy nekik nem lehet akkora, mint neked. úgy védekeznek, hogy azzal gúnyolódnak nálad, ami valójában az erényed. szánalmas emberi magatartás. nekem nagyon kicsi mellem van, én is sokszor irigykedek (jó értelemben) a nagyobb mellû lányokra, de soha nem tennék rosszindulatú megjegyzéseket, mert ezzel csak magamat égetném, mert mki látná rajtam, hogy egy irigy dög vagyok. ha látok egy szép, nagymellû lányt, akkor magamban felsóhajtok, hogy de jó neki és ennyi. amúgy már elfogadtam, hogy ekkora a mellem, és a pasiknak így is tetszeni szoktam, úgyhogy eszembe se jutna egy nagyobb mellû lányt rágalmazni.
A kérdező hozzászólása: rendes melltartót vettem (alig találtam a méretemben :S ) szal tartja a mellem rendesen :) és szép formája lesz tõle , olyan igazi kerek, mint amikor hanyatt fekszem, és erre szólt be oszt.társam h "h felvannak stócolva a melleid" de legközelebb akk visszaszólok neki :) ))))
A kérdező hozzászólása: rendes melltartó = nem push-up, hanem vékony "szivacs" és ennyi :)
az én osztályomba is jár jónéhány nagymellû lány, kicsit irígy is vagyok rájuk :D, de sosa piszkálnám õket, én meg vagyok elégedve az én kis méreteimmel, a barátom egyszerûen imádja õket :)

Lányok! Miért van több nőnek lógó melle? és miért nem szeretik ezt a fiuk?

Legjobb válasz: Barátnõmnek is lóg picit, bár nincs nagy melle, de a világ legjobb melle neki van :)

Barátnõmnek is lóg picit, bár nincs nagy melle, de a világ legjobb melle neki van :)
Azért amiért a pasiknak kis péniszük, vékony, kisfiús felsõtestük...
Mert amelyik nehéz, az lóg. Melltartóval kell alátámasztani. Szerintem ha csak azért mert nagy, és a természetes súly miatt van megereszkedve azt szeretik, csak amelyik már szottyadt, nincs kitelve és lóg az ronda.
Nekem nagy mellem van és ebbõl adódóan kicsit lóg is , nem annyira vészes, de lóg.. És mit ad Isten, 2 éve együtt vagyok egy olyan férfival, aki a kicsi és feszes melleket szereti.Nem állítom h nem zavar egy kicsit sem, de együtt vagyunk, szeretjük egymást, és pont. Senki sem tökéletes.
Utolsó az egyetlen baj a gondolatmeneteddel, hogy a nõi mell zsírszövet és nem izom. Az alatta elhelyezkedõ mellizom, elenyészõ hatással van arra, hogy lóg-e vagy sem.
engem nem zavar a lógós, egyébként azért lóg sokszor a kicsi mell, akár fiataloknak is (votl bnõimbõl kiindulva) mert úgy fogyóznak, h egész nem alig esznek, de akkor is rossz kaját, csak szénhidrátot, mellete meg járnak úszni, biciklizni. szépen leépül az izomzat, ami a mellet is feszesség teszi, és csak a zsír marad, igena mellgyakorlatok jók, de még jobb ha sok fehérjét eszel, és konditerembe edzel mellre, meg lábbra se árt mint a férfiak, ne ijedj meg, ettõl nem leszel férfias, ahhoz emberteleül durván kéne edzeni, hogy elkezdj férfiasodni.
A kérdező hozzászólása: az az igazság hogy neeekem a barátnõmnek nagyon nagy a melle csak azért kérdeztem hogy miért lóg nem tudtam de attól függetlenül elég jó engem nem érdekel rlfogadom úgy ahogy van
Nem tudom milyen lenne, ha nem csinálnám a tornát, de mint írtam nekem nem lóg. Ez inkább megelõzésnek jó szerintem.
A kérdező hozzászólása: és a melltornától jobb lesz nem olyan lógós?
3-as, én még nem láttam kicsi lógós mellet, de biztos lehet. Nekem nem kicsi, de nem is óriási, két gyereket szoptattam, és áll mint a cövek. Hozzáteszem közben szoktam melltornát végezni.
Fiúk! Miért van a fiúknak lógó farka? És miért nem szeretik ezt a lányok?
Ezzel csak ott a probléma, hogy nem csak a nagyokból van lógós mell :O 22/F
Azért, mert a gravitáció törvénye a mellekre is hat.
A kérdező hozzászólása: ja épp ez az ha szereti valaki a másikat akkor elfogadja úgy ahogy van

Miért van az, hogy itt senkinek sem tetszik a szilikon mell, fúj, de ha egy pasi kezébe kerül el sem akarja engedni? :D

Legjobb válasz: Szerintem a fiúknak az jut róla eszébe, hogy szép mellû nõk hatalmas szilikon lufikat csináltatnak. Pedig általában nagyon kis mellû nõk csináltatnak a testükkel arányos méretû melleket. Én is fogok majd, 75/A-s melleim vannak... L/19

Szerintem a fiúknak az jut róla eszébe, hogy szép mellû nõk hatalmas szilikon lufikat csináltatnak. Pedig általában nagyon kis mellû nõk csináltatnak a testükkel arányos méretû melleket. Én is fogok majd, 75/A-s melleim vannak... L/19
5. vagyok. Van akinek tetszik, van akinek nem. Azok a pasik akik nekem tetszenek, nekik altalaban nem jon be a szilkon... pedig a mostani baratom testepito volt, azt gondoltam volna rola, hogy szereti az ilyen noket, de nem... Voltam mar szoke "muno" mukorommel, orias magassarkuval de nem igazan az en celcsoportomat vonzotta a kulsom, igy valtottam... a hatalmas magassarkuk megmaradtak egy ideig, errol is a baratom szoktatott le idovel. :)
A kérdező hozzászólása: Van akinek bejön, van akinek nem. De amíg magazinban láttak ilyet addig nem kell véleményt alkotni. A párod foglalkozása, az öltözködés és a hajszín nem tudom, hogyan kapcsolódik ide.
A testepites az nem a foglalkozasa, Jesszusom... Ugy jon ide, hogy az ember azt gondolna, hogy akinek ennyire fontos a kulso, az bukik a nagy szilikonos dudakra... ehhez kepest nem. Ennyi. Remelem igy kulon elmagyarazva sikerult felfogni :)
Amugy meg minek kene megfogdosni ahhoz hogy valaki velemenyt alkothasson rola? Nem tetszik neki mar latvanyra sem, kesz. Mint ahogy szerintem a legtobb nagyon elszurt, es foleg azert mert az ilyen lanyok tobbsege csoro es ugy kaparja ossze a mucsocs arat jo esetben valami szolis recepcioskent mint a TopModelles Szandra, rosszabb esetben qurvakent kulfoldon (ilyet ismerek 3-at is) Igy elmegy az aranylag olcso helyre, implantbol se a legminosegibbet vesz, es vegul kijon egy labdaszeru gombbel a mellkasan tenyernyi tavolsagra, es ket vagassal a gombon...
A kérdező hozzászólása: Én 3 testépítõt ismerek és nekik az a foglalkozásuk is, mellette személyi edzõk is, ebbõl indultam ki, a saját tapasztalatomból.
A kérdező hozzászólása: Most olvasom a második kommented, tudod van aki tanult és jól keres és meg sem kottyan neki 5 hónap alatt összehozni 800e-t... jah és 23 vagyok ;)
Rossz embernek mondod, mert nekem nem honapokat kellene gyujtenem ra... sot sporolnom se kene igazabol. Ja, en is 23 vagyok, tanultam... ;) Ha minoseget vettel legyen, en csak azt nem ertem meg aki csoro es osszekaparja a penzt egy olcso implantra...
mert olyan mint a rossz valuta amibõl qrva sok van(és ezért sokat is ér forintban). ha már a kezembe került, akkor miért ne fogdossam?
A kérdező hozzászólása: Csak tapasztalatból... Jah és a barátnõim, ismerõseim sem tapasztaltak mást. Te fogtál már egyáltalán nem igazi formás mellet?
Nyugi, tapogatva sem tetszik. Honnan veszed azt a baromságot, hogy el sem akarja engedni? De csináljátok ti is vibrátorral igazi pénisz helyett.
Élõben sem kell a szilikon mell, bocs túl következetes vagyok:D
sok pasinak tényleg nem jön be élöben sem. van 2 batrátnöm akinek van és nem oriás felfujt mell csak normál méretû és mindkettö találkozott már olyan pasinál akinek nem jött be idegenkedett töle. Persze ez megint nem minden pasira vonatkozik, van ilyen is olyan is. Abból soha semmilyen témában ne indulj ki hogy itt ki mit mond. elég szûk kör az állandó válaszolók köre és sok ugy válaszol hogy foggalma nincs a témáról vagy soha nem is találkozott vele.
A kérdező hozzászólása: A másik dolog pedig, hogy ha valaki azt írja, hogy kiscicis barátnõ sosem kellene neki, akkor lefújjolják, de ha valaki azt mondja, hogy szilikonos nem kellene neki, az teljesen elfogadott. De mindenki úgy tartja, hogy egy nõt nem a melle alapján kell megítélni.
Nekem is pici ciciim vannak, tavaly meg kisebb volt, azota a fogamzasgatlo miatt nott azert. Meg szep kis kerek, picit meg nohetne es en mar boldog lennek, oldal szep vonala van, de kozepen lehetne nagyobb a fekoltazs miatt. Mindegy is tavaly megemlitettem az akkor uj baratomnak, aki mellekesen volt testepito, tehat elegge ad a kulsore, hogy gondolkodom a mellnagyobbitason, hat olyan kepet vagott, hogy egybol ugy voltam vele jobb ha ezt inkabb nem csinalom meg. mondtam neki h de olyan kicsi, mire o ravagta hogy de legalabb szep formas... de ugy dontottem nem csinalom meg, eddig azok a pasik akik nekem tetszettek egyiknek se jott be a szilikonmell. Amugy szerintem is felesleges, hacsak nem vagy teljesen lapos, akkor egy CSEPPALAKU ARANYOS, nem Kelemes Annas lokharito szep lehet. Az a no szornyu szegeny, mintha beepitett legparnai lennenek es allergias reakcioja lenne a szajaban egy darazstol. Szornyu mit csinalt magaval...
Jaj hagyjad már ezt az álszent bandát. Ez tipikusan az, h már saját magukat hazudtolják meg mert már annyit hazudik, h nem tudja összehozni az elõzõekkel. 7 éve vagyok az oldalon, rendszeresen látom a kajli szövegeket, itt senkinek nem jön be a nagy mell, a kerek fenék. Ahogy a nõk is állítják ezerrel, h nekik nem kellenek a jóképû, izmos, sikeres, nagyfarkú férfiak. Sõt, kizáró ok. Nem tudom már mi ennek a viselkedésnek a neve, de a lényege az olcsó népszerûség. Majd utána nézek már, mert idegesít, h soha nem tudom ezt a fogalmat.
A kérdező hozzászólása: # 5 Nekem is azt mondta apárom, hogy ne csináltassam meg, mert szép a cicim. 70C-m volt, most nagyobb és utólag úgy látja, hogy mégis jobban tetszik neki így.
Képmutatásnak hívják
Tesómnak szilikon melle van és már többször is járt úgy, hogy valaki ezért nem jött vele össze, mert nem tetszett neki. A mostani pasija sem rajong érte, de elfogadja, mert Õt szereti, nem a mellét. Õszintén nekem van, akin tetszik, de volt olyan, akin egyáltalán nem. Ha választani kellene akkor inkább egy természetest választanám. 22/F
attól hogy nem szeretem a szilikon cicit még cici marad... az apple macbook retinát sem szeretem mégis használom.sõt a retina része tetszik, de csak azért nem vennék egyet. ez a helyzet a szilikon cicivel is, nem szeretem, de fogdosom mert a cici rész tetszik.

Miért van az, hogy a mai 14-16 éves lányoknak akkora mellük van, mint a szilikonos pornósztároknak?

Legjobb válasz: bárcsak én is mellre híznék,így a fenekemmel legalább egyensúlyba hoznának :-) Amúgy van aki örökli a nagy melleket, ha az anyukájának is nagy mellei voltak fiatal korában akkor a gyereknek is az lesz.

bárcsak én is mellre híznék, így a fenekemmel legalább egyensúlyba hoznának :-) Amúgy van aki örökli a nagy melleket, ha az anyukájának is nagy mellei voltak fiatal korában akkor a gyereknek is az lesz.
Arra nem gondoltatok, hogy valamelyik kitömi??? Mert van olyan is.
14 vagyok és óriási melleim vannak nem tudom , hogy miért. és mielõtt elkezdenétek kötekedni nem vagyok ribanc és még pasim se volt... szerintem azért mert sokat eszek és nem hasra hízok hanem mellre..
Azér ne általánositsunk! Én is 14 vagyok, és nagyon kicsik.. de nembaj.. majd idõvel.. xD
Hát nem tom, volt egy osztálytársam aki 12 évesen már legalább 80-85-s melltartót hordott, igaz vlt rajta felesleg olyan 10 kg, de arányosan és nagyon szép volt az arca.Szerintem csak hamar elkezdett érni, 12 évesen nekem is volt már mellem és minden megvolt ami most is van(szõrszállak, havi vérzés stb.)De mivel alapból átlagos mell méretûek a nõi rokonaim, ezért én sem növesztettem 80-100-as méretet.
Az az átkozott csapvíz, tele hormonokkal, amit nem tudnak belõle kimosni.Egyébként sztem a mai gyerekek hamarabb érnek, testileg, akár a csecsemõkre is gondolok itt,
Hát most ez ilyen tényleg... Volt egy lány akivel msn-eltem meg minden találkoztunk nem is tudtam a koráról beszélgetünk meg minden és így lõ egy ilyet h 14 éves xDDD hát mondom b+ ekkorra melekkel azt hittem h velem egy idõs ^^ : D 16/f
mert már 13 évesen dugják öket, és a testük megzavarodik.
Az a jó :P
XD
én 15 vagyok, nekem is nagyok a melleim...:(
ott van a push up melltartó... de szerintem közrejátszik a dologban az is hogy a vízben fellelhetõ nõi hormontól a lányok korábban érnek. van h már 9 éves lány menstruál. lassan ez lesz a normális =/ és sajnos nem csak itt okoz galibát... a pasik nõiesednek... jóval több a nõstény halak száma... a békák szaporodásában is közre játszik... elég durva cucc ez =D
"Lehet nagy hátú, telt lány picike A, esetleg B-s kosárral." Azért akinek széles a háta, nem biztos, hogy kövér. Lehet ilyen csontozata van.
nálunk is sok van az osztályba, sztem 50%-a push up melltartó...
nekem 15éves koromik mondhatni nemvolt mellem, melltartót sem hordtam, utána egy év alatt annyira megnõttek h bárcsak kisebbek lennének... hátam is azóta fáj
Nekem 16 évesen még nincs szükségem melltartóra, toppot hordok, és örülök neki:)
oké...akkor ti még jobban jártatok mint én...9évesen kezdtem menstruálni..és 15évesen kaptam meg az elsõ melltartóm ami 70A volt....mindenki csúfolt általánosban, hogy nekem nincs mellem xD mostmár persze jobba helyzet, mondjuk 17évesen már ideje volt..:D
A kérdező hozzászólása: Én itt pl erre az odlalra gondolok, sok vékony csajszi, és akkora mellük van...bár lehet kitömik, nemtom... http://www.pedomaci.hu
TÉVHIT! Kislányok, ha a mell méretérõl beszélünk, nem a szám számít! (Legalábbis nem annyira) A betûn van a hangsúly! :) A szám a hát nagyságát jelöli meg, a betû pedig a kosarat. Tehát hiába van vkinek csak 75-ös melltartója, ha a kosara D-s, óriási mellei vannak. Illetve fordítva is igaz. Egy 85-ös melltartójú lánynak egyáltalán nem biztos, hogy nagy melle van! Lehet nagy hátú, telt lány picike A, esetleg B-s kosárral.
Nem csak a mai lányokra igaz ez, régen is voltak ilyenek, meg most is vannak olyanok, akiknek kicsi a mellük. Amúgy manapság sok a dagadt, elhízott zsírdisznó, mert eszik a sok junkfoodot. Ez egy befolyásoló tényezõ, de nem szignifikáns :)
11:47-es én is így vagyok. Felém minden lány 30-40 kilós kis csontkollekció...
Basszus ti hol laktok???:D Én még a huszonévesek közt is alig látok olyat aki igazán nõies lenne (nem eza 25 kilós deszkafajta) erre itt mindenki kivan, h 14 évesen húdemekkora mellek mászkálnak mellette. El kell költöznöm...
Nem tudom, nekem már most is nagyobb a mellem, mint anyumnak meg nõvéremnek:D Amúgy 75/B-s, szerintem pont jó. Egyik osztálytársamnak hatalmas mellei vannak.kb. 85-ös melltartót hord, neki tényleg nagy melle van. 15/L
szerintem is azért van, mert manapság hamarabb érnek a fiatalok...nekem kb. 14-15 éves koromig alig volt mellem, és már az 5.-es lányoknak is nagyobb volt 18 éves vagyok, szerencsére mostmár nincs miért panaszkodnom.Szerintem ez leginkább a genetikától függ
14 vagyok 85D-vel...nem olyan jó móka ám.

Lányok, miért van az, hogy sok lány az igazi szép természetes mellét szilikonra cseréli?

Higgyétek már el, hogy nekünk férfiaknak sem tetszik az a mesterségesen kialakított valami(szerintem nem vagyok egyedül evvel a véleményemmel).Nincs jobb a természetesnél. Esztétikum? Megéri???

Legjobb válasz: Én a saját kedvemért fogom megcsináltatni, nem a barátom, vagy más férfiak kedvéért. A barátom szereti a mellemet (ami nincs, 75/A, ha nincs rajtam melltartó akkor teljesen fiús, lapos a mellkasom), én viszont ki nem állhatom, hogy csak az extra push-up melltartókkal nézek ki valahogy, amik azt a kicsike mellemet összenyomják, és feltolják úgy, hogy azok mellnek nézzenek ki. Így hát gyûjtök a mûtétre, és remélem egyszer felvehetek pl. háromszöges fürdõruhát is, nem csak kosarasat, vagy szexi átlátszó csipkemelltartót, és majd kitölti a mellem, nem pedig lötyög rajta a melltartó anyaga.

Én a saját kedvemért fogom megcsináltatni, nem a barátom, vagy más férfiak kedvéért. A barátom szereti a mellemet (ami nincs, 75/A, ha nincs rajtam melltartó akkor teljesen fiús, lapos a mellkasom), én viszont ki nem állhatom, hogy csak az extra push-up melltartókkal nézek ki valahogy, amik azt a kicsike mellemet összenyomják, és feltolják úgy, hogy azok mellnek nézzenek ki. Így hát gyûjtök a mûtétre, és remélem egyszer felvehetek pl. háromszöges fürdõruhát is, nem csak kosarasat, vagy szexi átlátszó csipkemelltartót, és majd kitölti a mellem, nem pedig lötyög rajta a melltartó anyaga.
dehogy nem! szép a szilikon is
Mert nem biztos, hogy az igazi szép és természetes...nekem majdnem egy méret különbség van a kettõ közt, se nem szép se nem látszik természetesnek.Szívesen megcsináltatnám, de az az igazság, hogy a kiálló, szilikonos se tetszik :O
nekem sem jön be a mûnõ...
Ha én látnék olyan szilikonmellet, ami tetszik, én is megcsináltatnám...Ennyi.Többezer fotó közül, eddig egyet találtam, de semmi sem garantálja, hogy nekem is olyan lehetne csupán egy mûtéttõl.
Hát nekem 90 C-s melleim vannak de örülnék ha kisebek lennének.. Am emg ez egyénfüggõ... Ha neki(k) úgy tetszik hát csinálják nefélj majd egy pár év múlva rádöbbennek hogy milyen hülyeséget csináltak am meg szerintem sincs másabb a természetesnél...
azért mert nektek pasiknak semmi se jó
Sokkal szebb egy szilikonmell látványa mint egy csüngõs mel vagy egy semmi deszka...

Jobb mellem feszes, 100-120g-t kiszopizik belőle a kéthetes lányom, a bal puha, abból 60-70-et. Utána még le is fejem, de az pár napja be sem keményedik a bal. Miért van ez, valamint mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Nálam is ez volt! Pont ugyanígy, a bal termelt kevesebbet. Én nem tudom mitõl lehetett, arra gondoltam, hogy valami miatt kevesebbet termel, aztán arra, hogy nem minden étkezésnél annyira éhes a kisfiam, így abból a cicibõl mindig kevesebbet szopizott. Végülis 6 hós koráig így is csak anyatejet kapott, semmilyen más táplálékot, folyadékot nem, és most 20 hónapos, de még mindig szopizik. nálam egy idõ után, kb. 4-5 hós kora környékén már a bal cici nem tudott eleget termelni, így onnantól nem váltott cicivel szoptattam, hanem mindig mind a kettõbõl. Volt olyan is, mikor fejlõdési ugrásban volt (6-8 hetesen és 4 hós kora körül is), amikor óránként kellett szoptatnom pár napig. Aztán mindig helyrezökkent a kereslet-kínálat. 6 hós kora óta pedig elkezdtük a hozzátáplálást, és attól fogva - a mai napig - csak jobb mellbõl szoptatom, az is elég neki. Ne ijedj meg, neked is menni fog, csak ne add fel! A fejés biztosan segít, ha nem is kezd el többletmennyiséget termelni a bal melled, legalább biztosan termelni fog annyit, amennyit tud. Ja, és ami nagyon fontos: egy idõ után (akár 1-2 héten belül) egyik melled sem lesz kemény, ettõl se ijedj meg, attól még lesz benne elég tej. Emiatt is lehetséges az, hogy a bal melledben esetleg már kereslet-kínálat van és azokon az evéseken nem éhes annyira a babád.

Nálam is ez volt! Pont ugyanígy, a bal termelt kevesebbet. Én nem tudom mitõl lehetett, arra gondoltam, hogy valami miatt kevesebbet termel, aztán arra, hogy nem minden étkezésnél annyira éhes a kisfiam, így abból a cicibõl mindig kevesebbet szopizott. Végülis 6 hós koráig így is csak anyatejet kapott, semmilyen más táplálékot, folyadékot nem, és most 20 hónapos, de még mindig szopizik. nálam egy idõ után, kb. 4-5 hós kora környékén már a bal cici nem tudott eleget termelni, így onnantól nem váltott cicivel szoptattam, hanem mindig mind a kettõbõl. Volt olyan is, mikor fejlõdési ugrásban volt (6-8 hetesen és 4 hós kora körül is), amikor óránként kellett szoptatnom pár napig. Aztán mindig helyrezökkent a kereslet-kínálat. 6 hós kora óta pedig elkezdtük a hozzátáplálást, és attól fogva - a mai napig - csak jobb mellbõl szoptatom, az is elég neki. Ne ijedj meg, neked is menni fog, csak ne add fel! A fejés biztosan segít, ha nem is kezd el többletmennyiséget termelni a bal melled, legalább biztosan termelni fog annyit, amennyit tud. Ja, és ami nagyon fontos: egy idõ után (akár 1-2 héten belül) egyik melled sem lesz kemény, ettõl se ijedj meg, attól még lesz benne elég tej. Emiatt is lehetséges az, hogy a bal melledben esetleg már kereslet-kínálat van és azokon az evéseken nem éhes annyira a babád.
Nalam is a bal termelt kevesebbett.Gyakrabban kezdtem belole szoptatni es meg a masik cicit is lekorozte.Mivel a bal mellem befelefordulo, lapos, nem szerettem belole szoptatni .Ezert 7 hosan elvalsztottam ebbol a cicibol.Azota 1-bol szopizik.
A kérdező hozzászólása: Bõven iszok folyadékot és eszek is! Ezért sem értem. Vagy már beállhatott a kereslet-kínálat? Szüléstõl van tejem azaz 2 és fél hete pontosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megijedtem, hisz még picik vagyunk és ragaszkodom az anyatejhez.Kipróbálom a More Milk-et, hátha .... Bár a 60 sem kevés, de eddig nyomta a 100-at 4 óránként.

Miért van az hogy a hüvelybent mért hő sokkal magasabb mint a szájban mért? És miért van az hogy 1 hete barnázok nem akar megjönni kicsit fáj a mellem, de semmi egyéb terhességi tünet. A hüvelyben 37, 1 C fok van. A szájban 36, 5. Nem értem

Legjobb válasz: Azért mondják, hogy egy hõmérési pontot válassz, akár hüvelyben, akár szájban, de akkor mindig ott mérd, mert különben fals eredményt kapsz. A kettõt nem lehet összehasonlítani, lényeg, mindig ugyanott mérd, és minden nap, lehetõleg azonos idõben. Egy hónap után látni fogod a ciklusod. A többi kérdésed pedig: barnázni lehet mensi elõtt is, de van, aki terhességkor is szokott. Sajnos a mell is érzékeny lehet mensikor is, de terhességkor is. Az meg, hogy nincs semmi tünet, ne zavarjon, ha terhes lennél, sem biztos, hogy van, nekem a mellfájdalmon kívül semmi más nem volt. Ha már pár nappal ezelõttre vártad, csinálj tesztet, pár nap elmúlásával tuti kimutatja, ha babás vagy. egy 19 km

Azért mondják, hogy egy hõmérési pontot válassz, akár hüvelyben, akár szájban, de akkor mindig ott mérd, mert különben fals eredményt kapsz. A kettõt nem lehet összehasonlítani, lényeg, mindig ugyanott mérd, és minden nap, lehetõleg azonos idõben. Egy hónap után látni fogod a ciklusod. A többi kérdésed pedig: barnázni lehet mensi elõtt is, de van, aki terhességkor is szokott. Sajnos a mell is érzékeny lehet mensikor is, de terhességkor is. Az meg, hogy nincs semmi tünet, ne zavarjon, ha terhes lennél, sem biztos, hogy van, nekem a mellfájdalmon kívül semmi más nem volt. Ha már pár nappal ezelõttre vártad, csinálj tesztet, pár nap elmúlásával tuti kimutatja, ha babás vagy. egy 19 km
Szia! Lett belõle baba?

Miért van az, hogy a jobb melle jobban fáj mint a bal?

Peteérésem után rögtön elkezdtek fájni a melleim,de a jobb mellem sokkal érzékenyebb mint a bal mell.11-én kell megjönnie a menstruációmnak.Lehet ez akár terhesség miatt is?Kinek mi a véleménye?Vagy csak a menstruációm miatt?

Legjobb válasz: ez kb. olyan bugyuta kérdés, minthogy miért fáj ma fejem, vagy hogy miért fájt reggel a kisujjam. SEMMIT nem lehet ebbõl leszûrni, nekem világ életemben jobban fájt az egyik mellem, terhesség elõtt és most alatta is. pl. ha 11.-én kell megjönnie, akkor meg kb. 3 napja kellett szexelned az "eredményért", az a kis valami még oda se ért a méhedbe

ez kb. olyan bugyuta kérdés, minthogy miért fáj ma fejem, vagy hogy miért fájt reggel a kisujjam. SEMMIT nem lehet ebbõl leszûrni, nekem világ életemben jobban fájt az egyik mellem, terhesség elõtt és most alatta is. pl. ha 11.-én kell megjönnie, akkor meg kb. 3 napja kellett szexelned az "eredményért", az a kis valami még oda se ért a méhedbe
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Amúgy neked bugyuta volt a kérdés de nekem nem mind1.Egyébként a peteérésem már 23-án meg volt.
Nekem mindig is a bal mellem jobban fájt menstruáció elõtt mint a jobb mellem.ez sajnos nem jelent semmit!De abban igaza van az elõzõ válaszolónak hogy még túlságosan korán van bármit is érezni!De azért szurkolok hogy össze jöjjön ebben a hónapban! :)
A kérdező hozzászólása: Értem, hát köszönöm :) Azért is tettem fel ezt a kérdést mert nekem mindig egyszerre és ugyanúgy fájt eddig a mellem, és nem így ahogy most.
a 2. válaszoló vagyok, hát ez a hormonoktól is lehet hogy ilyen most meg hát sok mindentõl lehet! de remélhetõleg tényleg baba lesz a dologban :)
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon örülnék neki, de ha mégse akkor majd hátha következõ hónapba :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!