Találatok a következő kifejezésre: Miért van már 1 hete probálok (2 db)

Miért van az már 1 hete probálok regisztrálni az msnre és nem regisztrál?

Rá telepitette a gépre csak mindig van valami hiba amiért nem enged.

Legjobb válasz: Én pont így jártam múlt héten, és végsõ isteni szikra hatására megnéztem a vírusíró programom beállításait, és õ önkényesen úgy gondolta, hogy az msn veszélyes, így letiltotta. De ezer más oka is lehet... Ha nem sikerül bejelentkezned, küld egy hibaüzenetet, abban van egy hosszabb számkód, nézd meg az msn súgójában, mit jelent, onnét ki tudod silabizálni, hogy hárítsd el a hibát. Vagy ha nem akarsz böngészgetni, távolítsd el a gépedrõl a programot, és szerezd be egy másik helyrõl, telepítsd újra! Sok sikert hozzá!

Én pont így jártam múlt héten, és végsõ isteni szikra hatására megnéztem a vírusíró programom beállításait, és õ önkényesen úgy gondolta, hogy az msn veszélyes, így letiltotta. De ezer más oka is lehet... Ha nem sikerül bejelentkezned, küld egy hibaüzenetet, abban van egy hosszabb számkód, nézd meg az msn súgójában, mit jelent, onnét ki tudod silabizálni, hogy hárítsd el a hibát. Vagy ha nem akarsz böngészgetni, távolítsd el a gépedrõl a programot, és szerezd be egy másik helyrõl, telepítsd újra! Sok sikert hozzá!

Flörtölt velem a srác és 1 hét múlva összejött egy másik csajjal. Ez milyen már? Miért van ez? Engem meg sem próbált jobban megismerni. Csak egyszer beszélgettünk :S

Átverve érzem magam és nagyon fáj mert id? közben bele is estem .... :(

Legjobb válasz: El vagyok ragadtatva. Egy fiú beszélgetett veled (a "flörtölt" elég relatív, de még egy flört sem jelent semmit), aztán egy héttel késõbb összejött egy másik csajjal! Az a szemét! Egyetlen egyszer flörtölt veled, akkor minimum el kellene jegyeznie téged! Hogy merészeli! Atyám, de hülye vagy te.

El vagyok ragadtatva. Egy fiú beszélgetett veled (a "flörtölt" elég relatív, de még egy flört sem jelent semmit), aztán egy héttel késõbb összejött egy másik csajjal! Az a szemét! Egyetlen egyszer flörtölt veled, akkor minimum el kellene jegyeznie téged! Hogy merészeli! Atyám, de hülye vagy te.
szívás
szerintem az a másik lány már hamarabb is "képben volt" de úgy látta h nem jön össze veled és a másik lány aki eddig is képben volt nála de eddig nem jött össze most történt valami és az a csaj mégis akart vele lenni és így õt választotta
Ne általánosítsunk, köszönöm... :)
Bocsánat, igazad van, nem mondott túl sok rosszat a fiúról (eltekintve az "Engem meg sem próbált jobban megismerni" és az "Átverve érzem magam" részektõl, ami a csalódottságából kiindulva elfogadható). A kommentem stílusa fõképp annak köszönhetõ, hogy elolvastam az elõttem válaszolókat, és azok rögtön keresztre feszítették a fiút, aki pedig nem csinált semmi rosszat. Még egyszer bocsánatot kérek a kérdezõtõl.
9. most miért írod ezeket? nem mondott a lány semmi rosszat arról a srácról! jó, a stílust leszámítva végülis igazad van. a flört önmagában tényleg nem jelent semmit.
ugyan, ne sajnáld. lehet csak egy valamire kellettél volna neki. majd lesz más! :)
Vagy már képben volt a lány akkor is... Vagy az volt a baj, hogy ritkán beszéltetek és nem tudta, mi van.
vagy a másik csaj jobb nõ a számára.
Lehet, hogy az elsõ beszélgetés tántorította el, nem kell mindjárt könnyû prédára lesõ vadászt látni benne.
Ha arra is lusta volt hogy megismerjen szerintem is jobb ez igy
Vagy amit Csegi mondott, vagy pedig nem keltetted fel eléggé az érdeklõdését.
Valószínûleg azt hitte könnyen kapható vagy és majd ugrasz az elsõ füttyentésre. Szerintem ne sajnáld. 22F
Az ilyen az a kiéhezett k.rafi, aki mindenkinél bepróbálkozik, hátha kap valakit! Találkoztam már én is ilyennel. Ne foglalkozz vele! Ugyis megcsalna ha járnál vele, mert élvezethajhász! Szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!