Találatok a következő kifejezésre: Miért van már 1 hete (29 db)

Miért van az már 1 hete probálok regisztrálni az msnre és nem regisztrál?

Rá telepitette a gépre csak mindig van valami hiba amiért nem enged.

Legjobb válasz: Én pont így jártam múlt héten, és végsõ isteni szikra hatására megnéztem a vírusíró programom beállításait, és õ önkényesen úgy gondolta, hogy az msn veszélyes, így letiltotta. De ezer más oka is lehet... Ha nem sikerül bejelentkezned, küld egy hibaüzenetet, abban van egy hosszabb számkód, nézd meg az msn súgójában, mit jelent, onnét ki tudod silabizálni, hogy hárítsd el a hibát. Vagy ha nem akarsz böngészgetni, távolítsd el a gépedrõl a programot, és szerezd be egy másik helyrõl, telepítsd újra! Sok sikert hozzá!

Én pont így jártam múlt héten, és végsõ isteni szikra hatására megnéztem a vírusíró programom beállításait, és õ önkényesen úgy gondolta, hogy az msn veszélyes, így letiltotta. De ezer más oka is lehet... Ha nem sikerül bejelentkezned, küld egy hibaüzenetet, abban van egy hosszabb számkód, nézd meg az msn súgójában, mit jelent, onnét ki tudod silabizálni, hogy hárítsd el a hibát. Vagy ha nem akarsz böngészgetni, távolítsd el a gépedrõl a programot, és szerezd be egy másik helyrõl, telepítsd újra! Sok sikert hozzá!
Túl fáradt, és nem birja kivárni még azt se hogy bekapja.nálunk is ez van.
Igen, nagyon fáradt.. Fürdés elõtt 2 óráva szopizzon és próbáld meg az alvási idõt is úgy beállítani, hogy fürdés elõtt kb. 2 órával kelljen fel. :) ) nyugi!
Nem kell számolgatnod az órákat vagy újra kitalálnod a napirendet - lehet, hogy az is elég, ha egyszerûen délután-este gyakrabban szoptatod ill. fürdés elõtt (is) mellre teszed. Mi hónapokig azt játszottuk, hogy fürdés után (nagyon éhesen és álmosan) rövid szopi után bealudtunk, majd 1 óra múlva újra keltünk enni, és egyszer hajnaltájt is. Eltartott egy ideig, mire utána olvastam és megértettem az összefüggéseket, és hogy füri elõtt kéne (többször) szopizni, hogy ne legyen több repetázás. Nem is lett. :)

Már 1 hete van, hogy egy srácról álmodok és hogy, járunk. Miért van ez?

Legjobb válasz: Én is szoktam álmodni ilyet:D:D mostmár egyre ritkábban,de pár napja megint..:D:D 13/L Am hány éves vagy?

Én is szoktam álmodni ilyet:D:D mostmár egyre ritkábban, de pár napja megint..:D:D 13/L Am hány éves vagy?
Mert szerelmes vagy belé -.- De ezt te érzed
Én meg már 20 éve egy nõröl álmodok. Csak én minden nap egy másikról
teccik neked, szeretnél vele járni...logikaaa.-.-
hány éves vagy? ha még nem volt barátod és most kezdenek érdekelni a fiúk akkor ez a legjobb jel:D sok lány ilyenkor sztárokért rajong...és róluk álmodik de ez elmúlik egy idõ után. mindenkinek vannak plátói szerelmei amikor még szokatlan neki a szerelem érzése de parancsolni nem tud neki :D legjobb esetben össze is jösz a sráccal ha lépéseket teszel:D szurkolok:)
itt az idõ Brad Pitt-es poszterekkel kitapétázni a szoba falát :) )) utána pedig jöhet a Bravo magazin.
Én 14/F vagyok, én is álmodozom csajokról.. De nem sztárokról meg ilyen h*lyeségekrõl De utáána felkelni de utálok!!! Álmában több önbizalma van az embernek..


Miért nem tölt be az rtlmost.hu? és az összes rtl klub oldal? Már 1 hete van ez, elég idegesítő.

Legjobb válasz: és folyamatosan tölt az oldal.egyszerüen semmilyen filmet nem birok megnézni

A kérdező hozzászólása: és folyamatosan tölt az oldal.egyszerüen semmilyen filmet nem birok megnézni
nekunk se indit el egy videot se az rtlmost szeptember 19 ota kulfoldrol nezem te is?
A kérdező hozzászólása: igen Németországból.
A kérdező hozzászólása: olyan idegesítõ mert nem bírom megnézni a barátok köztöt se stb :(
engem is nagyon idegesit en meg amerikabol nezem es semmit nem jatszik le foleg a baratok kozt idegesit mert pont a legjobb resznel es meg kitudja mikor lehet megnezni
A kérdező hozzászólása: nagy nehezen tegnap meg bírtam nézni egy részt azután hogy ezt a kérdést feltettem.de nagyon akadozva
tegnap nekunk is lejatszotta volna de fel percenkent bufferingol es 3 percig en meg igy nem nezem meg nem igaz nem csinalnak egy oldalt ahova fel lehet tenni

Miért van az, hogy egyik cikluban már mensi előtt 2 héttel feszül a cicim, máskor meg csak mensi előtt 1 héttel kezdem el érezni? 8 hónapja nem védekezünk, de minden ciklusom másként zajlott.

Legjobb válasz: Hát igen ez nekem is így volt már tobb mint 8 hónapja próbálkoztunk nem jott ossze, pedig nekem elég pontos ciklusom volt. A melleim 2 hétig fájtak, feszultek, szinte csomósnak éreztem. Nekem a mastodynon cesppek maximálisan segítettek ezen a problémán. 4. hónapja folyamatosan szedem és kb a 2. hónaptól egyátalán nem fájnak a melleim max.1-2 napot a menzi elott és alatt. Nem tudom hogy a prolaktinommal-e lehetett gondom vagy az osztrogén-progeszteron szintemmel, de a cseppektol sokkal jobban érzem magam megszuntek a kellemetlen tuneteim és nem vagyok annyira fáradt sem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Baba még ugyan nincs de most egy kicsit szunetelunk már nagyon rágorcsoltem a projektre. De a pihi után remélem hamarosan végre pozitívat tesztelek.

Hát igen ez nekem is így volt már tobb mint 8 hónapja próbálkoztunk nem jott ossze, pedig nekem elég pontos ciklusom volt. A melleim 2 hétig fájtak, feszultek, szinte csomósnak éreztem. Nekem a mastodynon cesppek maximálisan segítettek ezen a problémán. 4. hónapja folyamatosan szedem és kb a 2. hónaptól egyátalán nem fájnak a melleim max.1-2 napot a menzi elott és alatt. Nem tudom hogy a prolaktinommal-e lehetett gondom vagy az osztrogén-progeszteron szintemmel, de a cseppektol sokkal jobban érzem magam megszuntek a kellemetlen tuneteim és nem vagyok annyira fáradt sem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Baba még ugyan nincs de most egy kicsit szunetelunk már nagyon rágorcsoltem a projektre. De a pihi után remélem hamarosan végre pozitívat tesztelek.

Miért van az, hogy 33 hetesen állandóan úgy érzem, hogy fáj a hasam vagy alul szúrkál, és olyan most már 1-2 hete nincs, hogy ne lenne vmi kellemetlenség?

Este sose tudok id?ben elaludni, igaz, a 3 éves lányom is lefáraszt.

Legjobb válasz: Ez normális, amit érzel lehetnek jóslók és egyre több édes teher lesz még, hisz a baba egyre jobban gyarapszik így egyre több súlyt kell cipelni :) Nekem is zsibbad a kezem, reggel annyira el tudom aludni hogy szabályosan fáj, pedig ugyan abban a pózban alszom mint eddig, de mégis zsibbad, fáj. Szerintem ez már a végéig így lesz, sõt még most tudunk aludni (már amennyire) de lehet pár hét múlva már sehogy sem lesz jó. Próbálj napközben ha tudsz a kislányod mellett azért pihenni. Sok boldogságot, már nincs messze a vége! Egy szintén 33 hetes kismami

Ez normális, amit érzel lehetnek jóslók és egyre több édes teher lesz még, hisz a baba egyre jobban gyarapszik így egyre több súlyt kell cipelni :) Nekem is zsibbad a kezem, reggel annyira el tudom aludni hogy szabályosan fáj, pedig ugyan abban a pózban alszom mint eddig, de mégis zsibbad, fáj. Szerintem ez már a végéig így lesz, sõt még most tudunk aludni (már amennyire) de lehet pár hét múlva már sehogy sem lesz jó. Próbálj napközben ha tudsz a kislányod mellett azért pihenni. Sok boldogságot, már nincs messze a vége! Egy szintén 33 hetes kismami
Szia! Nekem is hasonló a helyzetem. Én 35 hetes vagyok, és vannak napok, amikor úgy érzem, hogy menten megszülök. Máskor meg egész jól vagyok. A kezem nekem is szokott zsibbadni, sõt néha úgy feszülnek az újjaim, mintha kidurranának, pedig nem is vizesedik. A hasam naponta 3-4-szer bekeményedik, és szurkál. A derekam leszakad, stb... Az alváshoz meg kipárnázom magam, így 2-3 órákat egyhuzamban tudok aludni. Aztán elmegyek pisilni, a másik oldalra fordulok, és megint pár óra pihi. Teszek a lábam közé, a hasam alá és a hátamhoz is egy kispárnát. Ezek nélkül félórát sem tudok feküdni! Hátha ez nektek is beválik!! Üdv: 35 hetes kismama
Elsõ vagyok! Jó ez a kipárnázás, szerencsére 23 hetesen vettem szopipárnát, nem is tudom hogy aludnék nélküle :) De a legjobb amikor hiába fordulok a másik oldalamra szintén pisilés után van hogy vissza kell fordulnom mert érzem hogy a babám ott helyezkedik el (azon az oldalon érzem a "puklit")és nem akarom megnyomni :) Szép estéket Nektek!

Már egy hete fáj a fejem. 15 éves lány vagyok már egy hete fáj a fejem. Ittam aszpirint meg raktam rá vizes ruhát és utána max.1, 5 óráig hatott. Miért van ez és hogy mulhatna el?

Legjobb válasz: El kell menni a dokihoz és kideríteni az okát. Lehet kezdõdõ betegség, vérnyomásprobléma, valamilyen hiánybetegség, vagy jelezhet idült arcüreg- vagy homloküreggyulladást. Lehet fronttól, kevés folyadékfogyasztástól, rossz étrendtõl. Rengeteg oka van. Ha tartósan fennáll, akkor orvoshoz kell menni.

El kell menni a dokihoz és kideríteni az okát. Lehet kezdõdõ betegség, vérnyomásprobléma, valamilyen hiánybetegség, vagy jelezhet idült arcüreg- vagy homloküreggyulladást. Lehet fronttól, kevés folyadékfogyasztástól, rossz étrendtõl. Rengeteg oka van. Ha tartósan fennáll, akkor orvoshoz kell menni.
Nem akarlak megijeszteni, de pár hónappal ezelõtt az egyik ismerõsömnek is fájt a feje elment dokihoz, aki elküldte Vérvételre és kiderült hogy nagy a baj. Azonnal kórházba küldte és kiderült hogy daganata van. Megmûtötték és most jelenleg jól van.
figyu....doki a minimum....addig vegyél 1 illóolajos kádat....az nekem segít (14/F nem tom számít e) igyál sokat...és egyél rendszeresen!! :) remélem tudtam segíteni..:) jobbulást:)

Miért van az, hogy sokan leírják az olyan kapcsolatot ahol 1 hónap után bemutatják a szülõket? Már készpénznek veszik, hogy tuti 2 hét múlva szétmennek.

Legjobb válasz: én ilyen logikáról nem hallottam. Én is 1 hónap után lettem bemutatva, páromat is kb akkor vittem haza, igaz, már ismerték egymást, csak nem, mint udvarló státuszban. Szerintem ilyen nincs, amirõl írsz. Ha valaki hazaviszi egy embert az anyjáéknak bemutatni, nem arra gondol senki, hogy úgyis szakítanak. Épp ellenkezõleg, az egy jel arra, hogy a kapcsolat komoly.

én ilyen logikáról nem hallottam. Én is 1 hónap után lettem bemutatva, páromat is kb akkor vittem haza, igaz, már ismerték egymást, csak nem, mint udvarló státuszban. Szerintem ilyen nincs, amirõl írsz. Ha valaki hazaviszi egy embert az anyjáéknak bemutatni, nem arra gondol senki, hogy úgyis szakítanak. Épp ellenkezõleg, az egy jel arra, hogy a kapcsolat komoly.
Mi köze a kettõnek egymáshoz? Barátom már kb. 2 hét után találkozott anyámmal, mert épp költözködtünk és segített. Már 5. évünket tapossuk együtt.....
Mi is 4 éve vagyunk együtt, nemsokára házasodunk. A család egy részével már egy hónapon belül találkoztam (nem konkrét bemutatás volt, de ott aludtam, és reggel beléjük botlottam :D). Anyukája akkor nem lakott velük, vele két hónap után találkoztam elõször. Amúgy én sem értem az összefüggést, nyilván senki sem úgy mutatja be pár hónap után a barátját/barátnõjét, hogy "anyu, apu, ismerjétek meg a leendõ menyetek/vejetek". Miért kellene véleményezni, hogy tartós lesz, vagy sem a kapcsolat? Nem mindegy (ilyen szempontból) ?
Én sem értem, nem is hallottam ilyet. Mi is egy-két hónapon belül bemutattuk egymást a családnak és már öt éve élünk együtt.
Engem 2 hét után bemutattak szinte mindig. Így jött össze Sõt az egyik pasim anyukáját még azelõtt ismertem meg, hogy összejöttünk volna. Igaz minden exemmel szakítottam, lehet el kéne kezdenem félni most is, így 2 év együttélés után, hogy ez még visszaüt :D
Nekem kamasz -kisfelnott nagy lanyaim es fiam van.Az a haziszabaly az udvarlot 4-6 honap utan lehet meghivni ebedre. Annyi fiu lany fordul meg az eletukben kevesbe komolyan nem szeretnem az osszes nevet megjegyezni mint anyos. Ha komoly akkor egy fel ev mulva szivessen latom az illetot. Igy is sikerult eghy parszor rossz neven szolitanom a lanyom baratjat.
Szerintem egy hónapos rózsaszín ködben mèg minden kapcsolat komoly....ennyi idõ nem elèg ...
A kérdező hozzászólása: Már mint nem a szülõk írják le, de sok ismerõs, távoli ismerõs. És azt én sem értem a kettõnek mi köze egymáshoz. Mi 4 éve vagyunk együtt és kb. 1 hónapja lehetett amikor bemutattuk egymást a szülõknek. Az esküvõnkre készülünk.

1 éves babám már egy hete nyüszögve alszik éjjel óránként felébred, látom hogy kibujt gy újabb fogacska de akkor miért nem tud már nyugodtan aludni? Van valami ötlet hogyan aludhatna nyugisabban?

Legjobb válasz: Nekunk is most jon a fogacskája és hajnaltol sír, nem alszik. Olyankor adok neki egy adag Nurofent. Utána megnyukszik és alszik is. 1 éves kislány anyukája

Nekunk is most jon a fogacskája és hajnaltol sír, nem alszik. Olyankor adok neki egy adag Nurofent. Utána megnyukszik és alszik is. 1 éves kislány anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!