Találatok a következő kifejezésre: Miért van már 1 (175 db)

A kérdező hozzászólása: *lenyomorékozzák
" leárnyékozzák" Tessék?
Ez nem így van.
A kérdező hozzászólása: de így van
Mer ki nyomorékozza le?
A társadalmai konvenciók, egy fiútól, férfitól, azt várják, hogy magabiztos legyen. Egy lánytól pedig, azt, hogy szerény...
Miafa$zomvan?! Ez megint valami bzeráns elmebeteg tinidivat?! Anyátlan nyomorék b.ziknak mindenre kell egy külön kifejezés amit qurvára nem ért senki sem?!
Szerintem nagyon aranyos, ha egy fiú zavarba jön, és azt általában pozitívnak veszem. :)
Szerintem nagyon cuki, ha egy fiú zavarba jön.:) Ha tényleg úgy észreveszem, akkor általában kedvesen ráköszönök és közben mosolygok:) 14/L

Ha kibocsátunk 1 elektromágneses hullámot 1 adott ponton változhat a hullámhossza mire elér 1 másik pontot? Miért van az hogy bizonyos hullámhosszon áthatolnak 1 papírlapon de több papírlapon már nem képesek? (mi változik közben? )

Legjobb válasz: persze hogy változhat, ha új közeghez és akkor változik a hullámhossz míg a frekvencia állandó marad, és az új közegbéli sebességétõl függ a hullámhossz

persze hogy változhat, ha új közeghez és akkor változik a hullámhossz míg a frekvencia állandó marad, és az új közegbéli sebességétõl függ a hullámhossz
ha több papírlapot teszel egymás mögé akkor belátható hogy ha a papír síkjára merõlegesen figyelünk egy területet akkor azon a területen (a síkra vetítve az egyes atomokat) több lesz az atomok száma, így ha egy sugárzást küldünk rá, valószínûbb hogy találkozik valamelyik atommal (annak elektronjaival) mint amikor kevesebb papír van ott, és ez az a találkozás ami eltéríti vagy elnyeleti a sugárzást

Lenne 1 -2 problámám! Sony Ericsson Xperia X8-am van és valamiért wifin keresztül se tudok felmenni a MARKET -ra. Miért van ez? Ja és pl 1 fájlkezelőt letöltök akkor melyik mappába kell belemásolni és magától felteszi?

Segítsetek!:D

Legjobb válasz: Látom nem érted. Ahhoz, hogy sd kártyáról tudj telepíteni, kellene egy fájlkezelõ (van más hasznos funkciója is, de egyenlõre maradjunk ennél). De ez nincs a telefonodon. Na már most, ha te letöltöd egy fájlkezelõ telepítõjét, felteszed az sd kártyára, mivel fogod telepíteni? Amíg nincs fent egy fájlkezelõ addig nem látod az sd kártya teljes tartalmát, ha nem látod az sd kártya teljes tartalmát nem találod meg a telepítõket, ha nem találod meg a telepítõt nem tudod telepíteni. Tehát ez az út járhatatlan. Ezért kellene felmenni Play-ra (Market) és onnan telepíteni.

Látom nem érted. Ahhoz, hogy sd kártyáról tudj telepíteni, kellene egy fájlkezelõ (van más hasznos funkciója is, de egyenlõre maradjunk ennél). De ez nincs a telefonodon. Na már most, ha te letöltöd egy fájlkezelõ telepítõjét, felteszed az sd kártyára, mivel fogod telepíteni? Amíg nincs fent egy fájlkezelõ addig nem látod az sd kártya teljes tartalmát, ha nem látod az sd kártya teljes tartalmát nem találod meg a telepítõket, ha nem találod meg a telepítõt nem tudod telepíteni. Tehát ez az út járhatatlan. Ezért kellene felmenni Play-ra (Market) és onnan telepíteni.
A fájlkezelõt pont azért kell feltenni, hogy az sd kártyáról tudj telepíteni apk fájlokat. Magától onnan semmi nem települ.
A kérdező hozzászólása: Tudsz adni 1 linket ahol letudok tölteni 1 fájlkezelõt? meg azt csak úgy a telefonra be kell másolni és kész?
A kérdező hozzászólása: hát õõ igen nem nagyon értek hozzá, most kaptam az elsõ érintõképernyõs telóm:D õõ 1 gond van a MARKET -tal hogy nem tudok felmenni rá(wifin keresztül se , valamit kiír:S)
Ha csak azt írod, hogy valamit kiír azzal nem tudok semmit se kezdeni. Ha segítséget szeretnél ez ügyben akkor írt le a pontos hibaüzenetet.
A kérdező hozzászólása: Rendben, privátban írom le akkor


Amikor az itunes-ból játékot rakok akkor az adott játék 800 mb és amikor a telefonomon van akkor már 1, 1 gb az miért van?

Hogyan tudnám viszacsökenteni a 800 mb-ra?

Legjobb válasz: Mûködik? Ha igen, akkor valószínûleg fontos, hogy növekszik a mérete (bár nem tudom elképzelni miért), ha nem, akkor meg próbáld meg újra letölteni!

Mûködik? Ha igen, akkor valószínûleg fontos, hogy növekszik a mérete (bár nem tudom elképzelni miért), ha nem, akkor meg próbáld meg újra letölteni!
Ne kapkodj, óvatosan, szólongatva, türelem.
Szia.Én ugyanígy voltam az enyémmel.Szerintem két dolog lehetséges.Az elsõ, hogy irritálja az illatod, és vmi rosszra emlékezteti, tehát támad illetve elmenekül.A másik, hogy hirtelen nyúlsz felé, amitõl szintén megijed.A sajátommal én azt csináltam, hogy a közelébe tettem a kezem, és hagytam, hogy magától odajöjjön.Kb.:1 hónap után látható volt az eredmény.Nem azt mondom, hogy puszipajtik lettünk, de már nem félt annyira, ráadásul kevesebbszer harapott meg, mint elõtte.Remélem segítettem ezzel vmennyit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ki fogom próbálni. Remélem fog valamit segíteni
A kérdező hozzászólása: De amikor egyszer odarakom a kezem akkor harapja akárhogy nyúlok oda ezt elfelejtettem le írni de volt 1 másik hörcsögöm aki sajnos meghalt és az nem csinálta ezt amit most a mostani az oda jött megnyalogatta hozzámbujt megminden és ugyan az a ketrece még mindig ugyanott alszik ugyanott eszik.
Hát néha elõfordulnak az ilyen agresszív állatok.Én a mostani nyuszimmal jártam még így, ahogy most te a hörivel.Én etetem, itatom takarítom, de bárhogy próbálkozok vele, folyton a kezemnek akar ugrani.Pedig már négy éve babusgatom (legalábbis próbálkozom vele).Én továbbra is csak azt tudom neked javasolni, hogy várakozz türelmesen, majd csak megbékél a kis pukkancs jószág.Esetleg próbálkozz a kezednél finomabb falatokkal, hátha arra is ráharap.Ha pedig nem, sajnos így jártál.Néha a kisállattartók is elkönyvelhetnek egy kis vereséget.
Én ugyanígy jártam, mint te. Az elsõ hörcsögöm nagyon szelíd , barátságos, és magától mászik a kezembe, sosem volt velem agresszív. A második hörcsögöm az elsõvel ellentétben egy kisfiú volt és nagyon sokszor megharapott. Én azt csináltam, hogy kivettem a helyérõl, simogattam és mikor megharapott akkor egy kicsit az orrára fújtam és szép lassan leszokott róla. A másik módszer talán az lehet, hogy mikor játszol vele, bekened a kezed egy kis citrommal és mivel nem igazán szokták szeretni nem valószínû, hogy többször belekóstolna.:) Én néha elkeseredtem, mikor egy hét után újra harapni kezdett, de ennek már 2 hónapja és azóta még csak meg sem próbált megharapni, de még mindig félõs picit. Majd írj hogy alakul a kapcsolatotok!:)
A kérdező hozzászólása: Hát nemrég értem haza 1 táborból és már nem harabgál sõt meg sem próbál megharapni :D

Keserűsóztam, meg is volt a hatása. Most meg csuklok és feljött az ebédem. Pedig Már lassan negyed 1 van. Mikor volt már dél. Miért van ez? A csuklás összefügg a keserűsóval?

Legjobb válasz: Mi az, h keserûsóztál? Megitad a keserûsót 3 liter vízben oldva? Miért? Mikor? Semmi köze a csukláshoz, de nem vagy 100- as, ha hobbiból keserûsót iszol az tuti.

Mi az, h keserûsóztál? Megitad a keserûsót 3 liter vízben oldva? Miért? Mikor? Semmi köze a csukláshoz, de nem vagy 100- as, ha hobbiból keserûsót iszol az tuti.

Miért van az, hogy egyik cikluban már mensi előtt 2 héttel feszül a cicim, máskor meg csak mensi előtt 1 héttel kezdem el érezni? 8 hónapja nem védekezünk, de minden ciklusom másként zajlott.

Legjobb válasz: Hát igen ez nekem is így volt már tobb mint 8 hónapja próbálkoztunk nem jott ossze, pedig nekem elég pontos ciklusom volt. A melleim 2 hétig fájtak, feszultek, szinte csomósnak éreztem. Nekem a mastodynon cesppek maximálisan segítettek ezen a problémán. 4. hónapja folyamatosan szedem és kb a 2. hónaptól egyátalán nem fájnak a melleim max.1-2 napot a menzi elott és alatt. Nem tudom hogy a prolaktinommal-e lehetett gondom vagy az osztrogén-progeszteron szintemmel, de a cseppektol sokkal jobban érzem magam megszuntek a kellemetlen tuneteim és nem vagyok annyira fáradt sem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Baba még ugyan nincs de most egy kicsit szunetelunk már nagyon rágorcsoltem a projektre. De a pihi után remélem hamarosan végre pozitívat tesztelek.

Hát igen ez nekem is így volt már tobb mint 8 hónapja próbálkoztunk nem jott ossze, pedig nekem elég pontos ciklusom volt. A melleim 2 hétig fájtak, feszultek, szinte csomósnak éreztem. Nekem a mastodynon cesppek maximálisan segítettek ezen a problémán. 4. hónapja folyamatosan szedem és kb a 2. hónaptól egyátalán nem fájnak a melleim max.1-2 napot a menzi elott és alatt. Nem tudom hogy a prolaktinommal-e lehetett gondom vagy az osztrogén-progeszteron szintemmel, de a cseppektol sokkal jobban érzem magam megszuntek a kellemetlen tuneteim és nem vagyok annyira fáradt sem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Baba még ugyan nincs de most egy kicsit szunetelunk már nagyon rágorcsoltem a projektre. De a pihi után remélem hamarosan végre pozitívat tesztelek.

14 éves vagyok, van barátnőm és én úgymond sokat fogdosom, de ő nagyon ritkán, és nem tudom miért pedig szeretjük egymást és már 1 éve eggyüt vagyunk, és ezt én hiányolom. Hogy tudnám neki megmondani hogy nekem kell ez a "fogdosás"?

Legjobb válasz: Hát csak egy tipp: Ha pl az utcán mentek vezesd a farzsebed felé a kezét, sok fiatal jár ugy hogy a lány keze a srác seggénél van, vagy amikor egymás mellett ültök vezesd a kezét oda ahova akarod. Lehet h majd egyszer ráfog kérdezni h ezt mért csinálod mond meg neki hogy miért, de az is lehet hogy késõbb már magától fog fogdosni. Ha belegondolok én se nagyon fogdosom ezeken kívül a barátom. Pontosan mire gondoltál? Mondjuk barátom az utca kellõs közepén képes elkezdeni gyúrni a melleimet... Na mindegy

Hát csak egy tipp: Ha pl az utcán mentek vezesd a farzsebed felé a kezét, sok fiatal jár ugy hogy a lány keze a srác seggénél van, vagy amikor egymás mellett ültök vezesd a kezét oda ahova akarod. Lehet h majd egyszer ráfog kérdezni h ezt mért csinálod mond meg neki hogy miért, de az is lehet hogy késõbb már magától fog fogdosni. Ha belegondolok én se nagyon fogdosom ezeken kívül a barátom. Pontosan mire gondoltál? Mondjuk barátom az utca kellõs közepén képes elkezdeni gyúrni a melleimet... Na mindegy
Nem kell feltétlenül megmondanod. Miután te már eleget simogattad, simán megfoghatod a kezét, és szépen odateheted magadon valahová. Utána se engedd el, hanem finoman tartsd rajta a kezed az övén. Ha elveszi, akkor ne erõszakoskodj, hanem csókold meg a kezét (valahol), utána öleld meg õt. Ilyenkor mondhatod el neki, hogy ezt te szeretnéd, és megkérdezheted, hogy milyen problémája van vele. De szereintem max. az lesz, hogy tétovázik, ha te odateszed a kezét valahova. Ha így van, adj neki egy kis idõt - és, ha sokáig nem mer megmozdulni, akkor mozgasd te a kezét kicsit.
Elõször én is így voltam, aztán 1re jobban belejöttem:) szégyenlõs, és még fél tõle..
szerintem fel a lany..o is szeretne teged fogdosni de nem tudja mit es hogyan tegyen...esetleg attolis fel hogy te mit szolnal hozza...
Hát simogazsd sokszor utánna talán megszokja!mindig lejjebb!ha ez sem segít akkor talán nem akarja vagy fél.
A kérdező hozzászólása: 14 évesen egyáltalán nem korai ez, a szex igen de ez nem
Kezdd mondjuk a szoktatást az arcodnál. A nõk imádják a barátjuk arcát simogatni. Utána nyak, mellkas, aztán már megtalálja a fonalat, biztos vagyok benne. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, a válaszokért. Van msn etek ? xD
A kérdező hozzászólása: Háát, arra hogy pl ha ülünk egy padon, és beszélgetünk nekem a kezem a derekán van vagy a seggen és simogaton de õ meg csak mintha félne, és odateszi néha de akkor is egy helyben van a keze.
Keress olyan helyet, ahol tuti nem látnak titeket, ahol nincs nagy mozgás, és tudjátok hogy valóban kettesben is lesztek, és beszélgess vele, mond hogy fiú vagy, és beindulsz ettõl, majd vezesd a kezét oda, és közben nézz a szemébe is, és mondogasd neki hogy ebben semmi rossz nincs, meg úgysem lát senki titeket, meg nem mondod el ezt másnak és a pasija vagy, szal nincs mitõl félnie, és hogy õ az elsõ, aki ezt megteheti/tehetné. Már csak elsõbségbõl és kiváncsiságból is megfogja neked ott.... nem a fenekedre gondoltam most :D és becézd el azt rendesen, hogy játékosan fogja fel, pl ne úgy hívd hogy bré, vagy gyík, fúrótorony, mert megijedhet, hanem pl. fütyi :) xD

Szerintetek miért van bedugulva reggel mostanában a fülem? És miért zsibbad éjszaka már vagy 3 hónapja a kezem. Készûlök orvoshoz már 1 hónapja de lehet, hogy nem érdemes vele foglalkoznom.

Legjobb válasz: A füldugulás okai lehetnek: fülzsír, felsõ léguti gyulladás, középfül gyulladás. A kezed hol zsibbad? Az ujjaidnál, vagy máshol?

A füldugulás okai lehetnek: fülzsír, felsõ léguti gyulladás, középfül gyulladás. A kezed hol zsibbad? Az ujjaidnál, vagy máshol?
"Szerintetek miért van bedugulva reggel mostanában a fülem? " Gégészeten megmondják. Lehet, hogy ki is mossák és akkor ez a probléma meg is szûnik azonnal.
Most attól félsz, hogy az orvosnál kiderül valami? Strucc politikából mindig baj kerekedik. Sem a kéz zsibbadás nem normális, és a fül bedugulása sem. Keringési probléma lehet. Irány a fülészet majd beutalót kérni az anginológiára . Vagy elõtte nyaki ultrahang
A kérdező hozzászólása: a kezem az ujjaimnál zsibbad de már akkor is ha sokat biciklizek.félni nem félek csak nincs idõ magamra.
A kérdező hozzászólása: az angológián mit csinálnak vagy mit vizsgálnak a szívem? annyira nagy baj nem lehet 42 éves vagyok. amúgy köszi a válaszokat mindenkinek
Az anginológián mérik az vér áramlását, annak vérnyomását érszûkületet keresnek. Plakkok, meszes kevésbé átjárható beszûkült ereket, trombózisra utaló jeleket. Arra adnak értágítót vérhígítót
Az ujjaid zsibbadása a nyaki gerinc elmeszesedése miatt is lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a tájékoztatást. mégis csak elmegyek orvoshoz. egyébként a jobboldali nyakam és vállam is fáj régóta csak azt azért nem említettem mert a zsibbadás a legujabb tünet.

Miért van az, hogy sokan leírják az olyan kapcsolatot ahol 1 hónap után bemutatják a szülõket? Már készpénznek veszik, hogy tuti 2 hét múlva szétmennek.

Legjobb válasz: én ilyen logikáról nem hallottam. Én is 1 hónap után lettem bemutatva, páromat is kb akkor vittem haza, igaz, már ismerték egymást, csak nem, mint udvarló státuszban. Szerintem ilyen nincs, amirõl írsz. Ha valaki hazaviszi egy embert az anyjáéknak bemutatni, nem arra gondol senki, hogy úgyis szakítanak. Épp ellenkezõleg, az egy jel arra, hogy a kapcsolat komoly.

én ilyen logikáról nem hallottam. Én is 1 hónap után lettem bemutatva, páromat is kb akkor vittem haza, igaz, már ismerték egymást, csak nem, mint udvarló státuszban. Szerintem ilyen nincs, amirõl írsz. Ha valaki hazaviszi egy embert az anyjáéknak bemutatni, nem arra gondol senki, hogy úgyis szakítanak. Épp ellenkezõleg, az egy jel arra, hogy a kapcsolat komoly.
Mi köze a kettõnek egymáshoz? Barátom már kb. 2 hét után találkozott anyámmal, mert épp költözködtünk és segített. Már 5. évünket tapossuk együtt.....
Mi is 4 éve vagyunk együtt, nemsokára házasodunk. A család egy részével már egy hónapon belül találkoztam (nem konkrét bemutatás volt, de ott aludtam, és reggel beléjük botlottam :D). Anyukája akkor nem lakott velük, vele két hónap után találkoztam elõször. Amúgy én sem értem az összefüggést, nyilván senki sem úgy mutatja be pár hónap után a barátját/barátnõjét, hogy "anyu, apu, ismerjétek meg a leendõ menyetek/vejetek". Miért kellene véleményezni, hogy tartós lesz, vagy sem a kapcsolat? Nem mindegy (ilyen szempontból) ?
Én sem értem, nem is hallottam ilyet. Mi is egy-két hónapon belül bemutattuk egymást a családnak és már öt éve élünk együtt.
Engem 2 hét után bemutattak szinte mindig. Így jött össze Sõt az egyik pasim anyukáját még azelõtt ismertem meg, hogy összejöttünk volna. Igaz minden exemmel szakítottam, lehet el kéne kezdenem félni most is, így 2 év együttélés után, hogy ez még visszaüt :D
Nekem kamasz -kisfelnott nagy lanyaim es fiam van.Az a haziszabaly az udvarlot 4-6 honap utan lehet meghivni ebedre. Annyi fiu lany fordul meg az eletukben kevesbe komolyan nem szeretnem az osszes nevet megjegyezni mint anyos. Ha komoly akkor egy fel ev mulva szivessen latom az illetot. Igy is sikerult eghy parszor rossz neven szolitanom a lanyom baratjat.
Szerintem egy hónapos rózsaszín ködben mèg minden kapcsolat komoly....ennyi idõ nem elèg ...
A kérdező hozzászólása: Már mint nem a szülõk írják le, de sok ismerõs, távoli ismerõs. És azt én sem értem a kettõnek mi köze egymáshoz. Mi 4 éve vagyunk együtt és kb. 1 hónapja lehetett amikor bemutattuk egymást a szülõknek. Az esküvõnkre készülünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!