Találatok a következő kifejezésre: Miért van legtöbb (222 db)

Miért van az, hogy a legtöbb roma neveletlen?

Mármint, mindenki lenézi ?ket. Gondolom, a viselkedésük miatt. Akkor ?k miért nem akarnak "jól" viselkedni? Meg a legtöbb rossz tanuló, rossz ember, esetleg szegény. Én nem utálom ?ket, nekem van is több roma barátom, de ?k se kultúráltak.

Legjobb válasz: Mert õket ilyennek nevelték, ezt a példát látták otthon, számukra az a normális, amiben felnõttek. Nekik mi vagyunk a furák, hogy pl. miért megyünk el a szeméttel a kukáig, amikor simán le lehet dobni a földre, miért megyünk oda a másik emberhez, ha mondani akarunk valamit, amikor lehet ordibálni is, miért dolgozunk meg a megélhetésért, amikor lehet lopni, csalni... Õk azt látják, hogy így könnyebb az élet, és nem értik, a sok hülye ember miért a nehezebb utat választja. De persze ez nem csak romákra vonatkozik, van sok nem roma származású ember is, aki nem érti ezeket a dolgokat, mert nem tanították meg a szülei. Ismerõsöm amúgy gyermekotthonban dolgozik, és mesélt egy roma kislányról, amikor hozzájuk került, kb. 9-10 éves volt, és nem bírta felfogni, hogy miért baj az, ha a boltban elvesz valamit és nem fizeti ki. Egyszerûen hiába magyarázták neki többször is, nem értette, mert õt teljesen máshogy nevelték.

Mert õket ilyennek nevelték, ezt a példát látták otthon, számukra az a normális, amiben felnõttek. Nekik mi vagyunk a furák, hogy pl. miért megyünk el a szeméttel a kukáig, amikor simán le lehet dobni a földre, miért megyünk oda a másik emberhez, ha mondani akarunk valamit, amikor lehet ordibálni is, miért dolgozunk meg a megélhetésért, amikor lehet lopni, csalni... Õk azt látják, hogy így könnyebb az élet, és nem értik, a sok hülye ember miért a nehezebb utat választja. De persze ez nem csak romákra vonatkozik, van sok nem roma származású ember is, aki nem érti ezeket a dolgokat, mert nem tanították meg a szülei. Ismerõsöm amúgy gyermekotthonban dolgozik, és mesélt egy roma kislányról, amikor hozzájuk került, kb. 9-10 éves volt, és nem bírta felfogni, hogy miért baj az, ha a boltban elvesz valamit és nem fizeti ki. Egyszerûen hiába magyarázták neki többször is, nem értette, mert õt teljesen máshogy nevelték.
Genetika. Mutass egy országot, ahol sikerült felzárkóztatni õket, vagy ahol hasznos tagjai a társadalomnak. Nem tudsz? Na látod. És itt nem kell ezzel a neveltetés maszlaggal jönni, õk egyszerûen ilyenek, más kultúra, képtelen beilleszkedni a mi társadalmunkba.
Nem véletlenül nincs országuk. Képtelenek fenntartani magukat, csak úgy tudják, ha másokon élõsködnek. Persze vannak kivételek, de én most az általános helyzetet vázoltam.
A kérdező hozzászólása: uhh! köszönöm!!

Miért van az hogy a legtöbb pasi akinek bejövök az huszonéves? Persze van pár velem egyidős is de a legtöbb 20 körül van.16L

Legjobb válasz: Ne izgulj ezen!Pont jó a korkülönbségnek az a 4 év.Nem számit semmit a kor.Ismertem 16 éves lányt 23 éves pasival!Hozzáteszem a srác tanulhatott a csajtól egy-smást!

Ne izgulj ezen!Pont jó a korkülönbségnek az a 4 év.Nem számit semmit a kor.Ismertem 16 éves lányt 23 éves pasival!Hozzáteszem a srác tanulhatott a csajtól egy-smást!
én tudom. azért mert olyan ribancosan öltözködöl és viselkedsz ja és a kinézeteden is látszik, hogy 1 kiélt 20 körüli ribanc vagy.
Talán komolyabb vagy a többi 16évesnél. Ezért jössz be a 20körülieknek és ezért nem jössz be a korodbelieknek.
az pont normális, hogy egy majdnem diplomás korú férfi egy 9-es lánnyal járjon?:) jóesetben 10-es.
A kérdező hozzászólása: nem zavar csak furcsának tartom
De ez miért probléma? Zavar, hogy a huszonévesek érdeklõdnek irántad?:)
A kérdező hozzászólása: nagy része 18-nak szokott nézni
egy 16 éves fejlett, szép lányra felfigyel az idõsebb korosztály is! plusz lehet hogy simán többnek nézel ki.
mert a 20asok lemernek szolítani a korosztályod nagyrésze még nem. aki meg igen annak már van valakije. 20asnak meg még a családalapítás elõtt jol jön egy kis játékékos ficánka tizenéves h ez is megvolt.(de persze lehet h akit te választasz az veled akar hosszu komoly kapcsolatot 3 gyerekkel meg egy kiskutyával) csak ez a ritkább viszont mindeki kivételnek érzi magát
A kérdező hozzászólása: 10.es
Bejössz a tiniknek is, de õk még félõsebbek, mint a 20-asok.
ne parazz, en is igy vagyok ezzel :) 16 eves vagyok, es a baratom 23 :) de a kapcsolatunk komoly, sot, miota egyutt vagyunk sikerult neki egy tanari posztot is elfoglalni, es igeni sbuszke vagyok, hogy o szeretet meg, s en is bele lettem szerelmes, nem egy korombelibe:) ha osszeilletek, es jol kijottok, akkor minden rendben, nincs miert aggodni :) Remelem segitett a valaszom :)

A legtöbb fiú azt irja meg mondja, hogy a kedves, szerény, intelligens, szép lányok jönnek be neki. de ha körülnézel, akkor a legtöbb esetben plázás, cigiző, káromkodós, viháncolós, feltűnő viselkedésű lányokkal vannak körülvéve. Miért van így?

kort is irjatok kérlek!

Legjobb válasz: De amugy igen tényleg igy van sok mindenki mondja nekem nem kell plázacica mi abba a jó meg hogy jahm talán arra kéne de még arra sem és akkor késöbb meg mivan megy az ember a párjával vagy barátokkal és akkor a városba jön egy szöke stbb...bazi nagy mellekkel és mindenki õt csodálja a pláza közepén de ugy,mitha még egyik sem látott volna nõt:D 17/L

De amugy igen tényleg igy van sok mindenki mondja nekem nem kell plázacica mi abba a jó meg hogy jahm talán arra kéne de még arra sem és akkor késöbb meg mivan megy az ember a párjával vagy barátokkal és akkor a városba jön egy szöke stbb...bazi nagy mellekkel és mindenki õt csodálja a pláza közepén de ugy, mitha még egyik sem látott volna nõt:D 17/L
Egyrészt az is igaz, amit az elsõ válaszadó írt, másrészt az olyan fiúkat veszik körül a "magamutogató" lányok, akiknek csak az általad leírt külsõségekre van igényük. A normális srácok nem minden esetben népszerûek, és igen, legtöbb esetben õk azok, akik a szerény, intelligens lányok társaságát keresik. 18/L
Mert azok a lányok magamutogatók és nyilván azokat látod, azok vannak szem elõtt, akik mutogatják magukat.
Egyszerû , nem azok a fiúk válaszoltak neked. Am ha jobban megnézed csak azok a fiúk veszik magukat körül iylen lányokkal akik " a vagányok és nagynak képzelik magukat" ... én nekem speciel 1 db iylen típusú ismerõsöm sincs.
ez általánosítás, ugye te is tudod. Csak a szerény srácok, meg lányok nem látszanak annyira a közösségekben, lehet kicsit suták is, önértékelésük alacsony, ezért vannak párkapcsolati problémájuk.
Sztem ez nem mindig van igy.. baratnõnek, marmint komolya kapcs. ra nem hiszem h bevállalnák azokat a lanyokat.
ja igen 20F... lemaradt elõzõ voltam ... ja és hozzátenném h nem is akarok iylen ismerõst sokat/egyáltalán nem.
Hát nem tudom, az én barátaim mindig megfordulnak a miniszoknyás, vihogós csajok után, de azt mondják attól még, hogy szépek még nem okosak.Az egyik legjobb barátom egy ilyen csajjal kezdett(a srác bejött a csajnak, mert magas, izmos, barna hosszabb haja, barna szeme van, jah meg kis szakálla)és 1hónap után a csaj szakított vele, mert talált mást, 3 hétig vigasztaltam.A saját bõrén tapasztalta meg milyenek ezek a csajok. 17/L

Miért van az, hogy a legtobb ember akkor sem gondolkodik el a hibáin, amikor mar tobben is szolnak neki, hogy vannak dolgok, amik zavaroan hatnak a kornyezetere is?

Legjobb válasz: Nekem egyik osztálytársam olyan, hogy mindenkin élõsködik, és szívja a vérét, mint valami pióca, már legtöbb barátja elhagyta. Én meg is mondtam neki kereken, hogy mekkora idióta, erre meg kiakadt és elszidott engem mindennek, és engem utál mindenki - holott, még õ panaszkodott nekem arról, hogy õt utálja mindenki -, és szidta azokat is, akik szintén megszüntették vele a kapcsolatot. Mondtam neki, hogy ja, mindenki egy nagy s.eggfej rajta kívül, és õ a szegény ártatlan áldozat, akit mindenki bánt, és ekkor sem jutott el a tudatáig az, hogy változnia kéne, és nyomta a szövegét még, hogy õ mennyire büszke magára, és én mekkora idióta vagyok. Az emberek hülyék, plusz a büszkeségük sem engedi, hogy beismerjék hibáikat, és amíg õket nem zavarja a dolog... Mindig a másik a hülye, és a hibás. Ehhez persze kell megfelelõ méretû egó is.

Nekem egyik osztálytársam olyan, hogy mindenkin élõsködik, és szívja a vérét, mint valami pióca, már legtöbb barátja elhagyta. Én meg is mondtam neki kereken, hogy mekkora idióta, erre meg kiakadt és elszidott engem mindennek, és engem utál mindenki - holott, még õ panaszkodott nekem arról, hogy õt utálja mindenki -, és szidta azokat is, akik szintén megszüntették vele a kapcsolatot. Mondtam neki, hogy ja, mindenki egy nagy s.eggfej rajta kívül, és õ a szegény ártatlan áldozat, akit mindenki bánt, és ekkor sem jutott el a tudatáig az, hogy változnia kéne, és nyomta a szövegét még, hogy õ mennyire büszke magára, és én mekkora idióta vagyok. Az emberek hülyék, plusz a büszkeségük sem engedi, hogy beismerjék hibáikat, és amíg õket nem zavarja a dolog... Mindig a másik a hülye, és a hibás. Ehhez persze kell megfelelõ méretû egó is.
Mikre gondolsz konkrétan?
Mert mindenki más hibás, csak õk nem. Emlészem egyszer volt egy lakótársnõnk, valami iszonyú rendetlen- véres betét otthagyása több napig, nyitott fürdõszobai szekrényben, hús kint hagyása egy hétig a pulton, míg egyedül volt az albiban, és hasonló finomságok-volt. Szóvá tettük, kiakadt, elment berúgni és kipletykálni minket, mekkora szemetek vagyunk. A pohár betelt, mikor észrevettük, hogy lop is. Érdekes, elõtte õ gyanúsítgatta a barátnõmet. Kirúgtuk az albérletbõl. Nem akart elmenni, megsértõdött, mindenkinek elõadta a drámát, gyönyörûen kibeszélt minket-tehát pl. egészségügyi, családi titkokat. Komolyan mondom, olyan gyalázatos emberrel még nem találkoztam. És soha nem ismerte be a hibáit. Mindig õ volt az áldozat, a nagypofájú, vagány csajszika, akit ok nélkül bántanak. Irigylem néha az ilyen emberek magabiztosságát. És tudod mit? Baromi jól elevickél így az életben, mindig talál magának balekokat, kihasználni való embereket. :/
A kérdező hozzászólása: Konkrétan pont az ilyen dolgokra gondolok, mint amilyet a 2. válaszoló írt. Ami egy normális ember számára szembetûnõ es zavari. az ilyeneknek miert nem tunik fel? es miert nem ismerik be a hibaikat. miert fogjak mindig masra? es nincs olyan, hogy tokeletes ember, de meg ok kritizalnak masokat...
Azért, mert ezek az emberek ritka beképzeltek, és azt hiszik, bármit megcsinálhatnak, és tökéletesek - és vagy nem értik meg, hogy másokat zavar, amit csinálnak, vagy egyszerûen azt hiszik, hogy a "vagányságuk" a többi ember fölé emeli õket, és nekik mindent el kell viselniük, amit csinál, mert õ a király/nõ. Nálunk lépcsõházi lakóközösségben voltak ilyenek, majdnem felgyújtották a linóleumot égõ csikkel, cuccokat hajigáltak le az ablakból (vicces volt, amikor tanulni próbáltam az ablakkal szembeni íróasztalomál, és fél szemmel azt láttam, hogy 10percenként elsötétül minden, mert épp ledobtak vmi szart, ami lement az ablakom elõtt), az ajtónk elõtt hugyoztatták a kutyájukat, alsó szomszédjuk lement szólni, hogy legyenek halkabbak, az ovis gyereke nem tud aludni, és erre megverték... és még nekik állt feljebb, amikor lakóközösségileg megmondtuk nekik, hogy viselkedjenek normálisan, hogy mi hogy merészeljük...

Miert van az, hogy Magyarorszagon meg mindig lehet a legtobb vendeglato egysegben dohanyozni?

Most voltam otthon Mo-n par hete es egyszeruen megorultem attol, hogy akarhova mentunk a barataimmal mindenhol egy fustfelhoben kellett eltoltenunk az estenket, mert meg mindig lehet dohanyozni a kocsmakban, ne adj isten kisebb ettermekben:|

Legjobb válasz: jaj istenem, már megint itt van ez a netkomcsi -.- Amúgy én úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb étteremben már tilos a dohányzás! hamarosan még a buszmegállókban sem lehet majd bagózni! Én is dohányzom én azt az álláspontot tartanám jónak, hogy legyen elkülönített helyiség!

jaj istenem, már megint itt van ez a netkomcsi -.- Amúgy én úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb étteremben már tilos a dohányzás! hamarosan még a buszmegállókban sem lehet majd bagózni! Én is dohányzom én azt az álláspontot tartanám jónak, hogy legyen elkülönített helyiség!
Én nem dohányzok, de szerintem egy kocsma azért kocsma, mert füstös :P Menj étterembe ha nem bírod a füstöt, dohányos létedre.
"egy kocsma azért kocsma, mert füstös" Egyetértek!
Azért, mert a legtöbb helyen elkülönítik a dohányzó és a nem dohányzó helyiséget oly mértékben, ahogyan azt a törvény elõírja. Magyarul a minimális elõírást betartják, pl. elszívóberendezést alkalmaz (amit vagy bekapcsol vagy nem). Snasz mezei állampolgárként max. bejelentést tehetsz, hogy a nemdohányzók védelmében alkotott elõírásokat X. helyen nem tartják be. Annyit érsz el vele, hogy lehet, hogy kimegy majd egy emberke leellenõrizni, aki vagy észreveszi ezt vagy nem. Egyébként egy kicsit érdekesnek tartom, hogy "most voltam otthon Mo-n", akkor téged miért zavar ez? Ne menj olyan helyre, ahol dohányoznak. Ennyi.
Mert a dohányzás a kultúránk része, még a nem dohányosok is tûrik a mi kultúránkban, hogy aki dohányos, az dohányozzék! Nem fogunk minden "politikailag korrekt" baromságot átvenni a Nyugattól!
Szerintem azzal semmi baj nincs, ha kocsmában dohányzik az ember. A kocsma az kocsma. Az éttermekkel más a helyzet, de én nem is nagyon láttam még olyan éttermet ahol lehet bent dohányozni. Szórakozóhelyeken meg engem mondjuk nem zavar a dohányfüst (pedig amúgy nem dohányzom), bár arra oda lehetne figyelni, hogy ne másokon nyomjuk el a cigit..
"Tudtad, hogy a dohány Amerikából származik?" Igen, és? Az számít "mi kultúránk"-nak ami 1945-1990 között alakult ki.
"még a nem dohányosok is tûrik a mi kultúránkban, hogy aki dohányos, az dohányozzék! " Igen, dohányozzon, de ott, ahol ez mást nem zavar. Én gyûlölöm a dohányfüstöt, azt meg pláne, ha a ruhám átveszi a bagó szagát. Miért kell nekem elviselni mások szokásait, miért nem az alkalmazkodik, akinek ilyen igénye van? Most ha én kitalálnám, hogy nekem az okoz örömet, ha büdös nylonzacskót égetek, és ezt elkezdeném egy étteremben vagy bármilyen közösségi helyen, akkor - teljesen jogosan - úgy vágnának ki, mint azt a bizonyos macskát nagydolgának elvégzése céljából.
"Mert a dohányzás a kultúránk része, még a nem dohányosok is tûrik a mi kultúránkban, hogy aki dohányos, az dohányozzék! Nem fogunk minden "politikailag korrekt" baromságot átvenni a Nyugattól!" Tudtad, hogy a dohány Amerikából származik?
Bagós vagyok. Igyekszem kulturáltan tenni. Már bocs, de a kocsmában, (ott is megfordulok, némi "társasági életet" élni, igen, ilyen igénytelen vagyok) tiltani? A pia, és a cigi olyan szoros korreláció, mint az imádság, meg a keresztvetés. Tessék kérem múzeumba, könyvtárba, lányneveldébe járni, ami garantáltan, és nagyon okosan füstmentes.
"Igen, dohányozzon, de ott, ahol ez mást nem zavar. " Épp ezért a kocsmában dohányzik és nem a könyvtárban.
Mert csak a rothadó kapitalista országokban tilcsák be a dohányzást. Szerencsére nálunk ilyen sohasem lesz.
Ez nem a pihent étterem tulajdonostól függ. A jogszabály megengedi az egy légteret, ha van beszerelve elszívó berendezés. Arról nem szól a rendelet, hogy azt üzemeltetni is kell...
Én itt születtem, itt élek, mégsem tetszik, hogy "a kocsma azért kocsma, mert füstös". Egyébként meg vannak olyan pihent étterem-tulajdonosok, akik 2 részre osztják az éttermet: dohányzó és nem dohányzó részre. A gond csak az, hogy a kettõ egy légtér.
"Az számít "mi kultúránk"-nak ami 1945-1990 között alakult ki." Tehát a gyarmati sor, és a népelnyomás? Tudod mit akkor én inkább a 90 utánit tekintem az én kultúrámnak. Te meg kiköltözhetnél már végre Észak-Koreába. De ez már nagyon, nagyon OFF. Témához visszatérve: Igenis a nemdohányosoknak is joguk van anélkül elmenni valahová, hogy ki lennének téve a dohányfüstnek.
A kocsma azért kocsma mert füstös.:) Olyan étteremben meg nem is jártam ahol rá lehet gyújtani.Más ott eszik te meg odafújod a pofájába a füstöt?Ááá.Mellesleg ha nem tetszik menj vissza külföldre.
A kérdező hozzászólása: szerintem sokan meglepodnenek azon, hogy milyen haza menni egy este utan, ugy hogy nem arad beloled a kocsma szag, a szemeid nem egnek, a szorakozohelyen 8-an nem rajtad oltottak el a cigit jah es nem 6 dobozzal szivtal el egy este, hanem csak 1 et, vagy egy felet:D
Azért a kocsmákban megtiltani a dohányzást...eléggé durva lépés lenne.

Miért van az, hogy a legtöbb ember tettlegességhez fordul az elõtt, mielõtt egy normális körülmények között lerendeznék a dolgot beszélgetésben, és tisztáznák a félreértéseket?

Pl. van egy barátom, 6 éve ismerem, nagyon jóban vagyunk, teljesen intellektuális, normális ember és kerüli a problémát, és lett egy olyan dolog az életében (egy barátnõ) amiatt sok az irigy ember. nem sült el jól a kapcsolat, a barátnõje átvágta, biztattam a palit, hogy semmi probléma, erre üzennek neki, hogy (idézem) "csicska vagy, egy ütésbõl leütnélek"

Legjobb válasz: (szerencsére) NEM a LEGTÖBB ember, csak a hülyébbek.

(szerencsére) NEM a LEGTÖBB ember, csak a hülyébbek.
Azért ilyenek, mert lusták gondolkodni, mert ahhoz idõ is kell, sõt az is kiderülhet, hogy nincs igazuk. így meg azonnal támadni lehet és tudod: legjobb védekezés a támadás.
Az ilyen emberek csak a tettlegességbõl értenek vagy a pusztításuk utáni eredménybõl. Van aki a társai illékonyságát észrevéve észhez tér. Van aki nem. Ez utóbbit széles ívben ajánlott kikerülni. A facebook meg egy felesleges dolog és megvéd a hiánya ezektõl is.
Az ilyen emberek nemes egyszerûséggel primitívek. Nem akarnak gondolkodni, normális érvük úgysincs, vitában biztos alul maradnának, így próbálnak kompenzálni a fenyegetésekkel, hogy megmutassák, hogy "õk aztán valakik".
A legtöbb ember nem ilyen, bár vannak sajnos ilyen alakok is. Egyesek csak akkor, ha igencsak begõzölnek, vagy sokat ittak. Mások sajnos alapból is. Egyes népcsoportok tagjai meg szinte csak ezt, meg a hangos ordibálást ismerik, és a diplomatikusabb megoldásokat nem!
Mondanám példámat, én is hasonló dolgokkal kellett szembenézzek sokszor. Olyan országban élek, ahol sok a pofátlan bámul, miután még ránézek mérgesen, hogy mit bámul, homos vagy mifene. Mikor 3 csajjal voltam a reptéren, hátammögött egy lány mondta a pasasnak akivel volt, hogy nézd meg 1 srác 3 csajjal, csak ne akadályozzák a csajok( más csajok felszedésében például ) mire a srác rögtön rávágta, hogy csak ne akadályozza ez a csajokat. Magas vagyok és relativ jóképü, de ez mindig szurta idegenek szemét. Mind a kisördögök nem férnek a börükbe, pedig én aztán tényleg békés személy vagyok, nem versengek senkivel. Mikor volt szép barátnõm ilyen megjegyzések hangzottak el az utcán, hogy ennek a h. b*zinak hogy van ilyen barátnõje? Egyfolytába mérik magukat hozzám és gondolom másokhoz mindenféle alak, pedig ahogy mondtam én nem vagyok versengõ, nem vágok fel, de õk azok, folyton feljebb akarnak lenni mint a másik személy, irigyek mindenért ami nekik nincs és nem tesznek érte és kiröhögik és lenézik azokat akiknek nincs annyi mind nekik. Hol van itt középút, mert szerintem nincs. Nekem az a véleményem hogy a mai világban agresszivnek kel l lenni, mert elvadult a világ, másképp eltaposnak.
nem kell az ilyen primitiv emberek irogatásaira vagy üzengetéseire reagálni. jobban teszi a barátod, ha nem reagál az ilyen emberekre. A barátnõt majd valaki szintén átveri.Majd visszakapja amit tett.
Azért csinálják ezt, mert tudják, hogy nincs igazuk. De mivel ezt a világért sem ismernék be (nehogy beégjenek a "haverok" elõtt), ezért fenyegetéshez, tettlegességhez folyamodnak, keménykedni kell nekik a haverok elõtt, hogy bizonyítsák, hogy érnek valamit. Igazából az ilyen emberek többsége meglehetõsen primitív, mûveletlen és egyszerû. A legjobb amit tehetsz, hogy le se kakálod õket. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, mert csak lesüllyedsz a szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal. Nekem ilyen osztálytársam is volt gimiben. Se érvelni, se problémát megbeszélni nem tudott, így hát fenyegetõzött. Az elsõ szó ami eszembe jutott róla, az az, hogy szánalmas. Én az ilyen emberekkel õszintén szólva szóba sem állok, kerülöm õket. A fenyegetõzés csak a gyengeséget mutatja.
Biológiai okai vannak: az emberi agynak ha hirtelen reagálni kell valamire, még mindig az a része dominál, amelyik már a hüllõknél is jelen volt. Egy megijedt vagy dühös ember agyi reakciói azon a szinten vannak.

Miért van az hogy a legtöbb magyar rapper bonyolult, igényes, kicsit elvont szövegekkel kezdi a pályafutását, aztán áttérnek az unalmas mainstreamre?

A legjobb példa a Hősök. Mekkora különbség van a Mindörökké, és az A-DO-GAT között. Vagy a Children Of Distance. Kimondani is rossz, mi lett belőlük. Vagy ott van Day. Az első lemeze nagyon jó volt komoly mondanivalóval. Ezen az Atlantiszon meg "Van Isten" meg "Megtaláltam a szerelmet" típusú mainstream hülyeségek vannak. Mások meg (Jam Balaya, NKS) áttértek kamu gengszteres arcoskodásra. Õk változtak meg? Vagy egyszerűen csak erre van igény?

Legjobb válasz: Sajnos a nagy pénzeket nem feltétlenül a minõségi, hanem a populáris, zenével lehet szakítani. A legtöbb elõadó maga a zene szeretete miatt kezdi el csinálni, de amikor kezdenek jönni a kisebb sikerek, akkor sokan a minõségi zene helyett a nagyobb lóvéval járó, kevésbé összetett, mainstream sikereket elérni szánt dalokkal áll elõ. Jó nemzetközi példa erre a Nickelback is szerintem. Az elején tök jó volt, meg tetszett, amit csináltak, de most már sajna nem a jóféle rockzene a fontos náluk, hanem a minél nagyobb haszon, szegény Chad Kroegernek kell valamibõl még egy x+1. Bentley-t vennie :)

Sajnos a nagy pénzeket nem feltétlenül a minõségi, hanem a populáris, zenével lehet szakítani. A legtöbb elõadó maga a zene szeretete miatt kezdi el csinálni, de amikor kezdenek jönni a kisebb sikerek, akkor sokan a minõségi zene helyett a nagyobb lóvéval járó, kevésbé összetett, mainstream sikereket elérni szánt dalokkal áll elõ. Jó nemzetközi példa erre a Nickelback is szerintem. Az elején tök jó volt, meg tetszett, amit csináltak, de most már sajna nem a jóféle rockzene a fontos náluk, hanem a minél nagyobb haszon, szegény Chad Kroegernek kell valamibõl még egy x+1. Bentley-t vennie :)
Ez nem csak a zenében vagy így. Igaz, én nem szeretem a magyar rap-et, szóval ezen a téren nincs viszonyítási alapom. Viszont ezt csak végig kell gondolni. Amikor valaki ismeretlen, akkor valami kiemelkedõt/nagyot kell nyújtani. Miután már befutottak akkor már megvan a bejáratott közönség akik megveszik a következõ lemezt. Persze minden albumon találunk legalább 1 minõségi alkotást, amivel lehet promózni. Aztán jön a gyûlõlködés hogy ez mivolt. Ilyenkor találják ki, hogy stílusváltás, vagy a következõ lemezükre megint odafigyelnek. A pénz mindig a minõség rovására megy.
Az NKS még annyira nem is, nekem tetszett a TDI de viszont Ketiozékra tényleg igaz, milyen beteg szövegeket nyomott az elsõ albumán, hát meghaltam rajt, az ma már sehol nincs sajnos. Day Atlantisza nekem sem jött be, Tkyd feat az tetszett, de minden Tkyd ott van nálam a toppon.
Steve nem rég üzent Facebook-on hogy nem igérget, tényleg jön az új lemez, hát remélem õ nem fog csalódást okozni és elõjön a régi korboncnok és leolt mindenkit :D "Mondhatnám én is hogy velem a karma, rózsaszín bu*zi rapperek érzik hogy baj van"
Pacsi ! Az én véleményen az hogy a Hösök már megtehetik hogy elindulnak más irányba, az undergruondba igazán már mindend elértek és szeretnének kipróbálni valami újat is, egyébként e miatt a Hõsök engem se nagyon hoznak lázba már jó ideje de egyáltalán nem bántom õket mer' szerintem letettek annyit az asztalra hogy máshogy is odategyék magukat. A Children of Distencet annyira nem ismerem, így nem is szeretnék nagyon véleményt mondani de amit hallottam tõlük régebben is és most is az mind 1 témára épülõ unalmas bebukott love story, a ki így ki úgy és a 4 keréken még nem is rossz bár egyikõjüket se tartom jó reppernek egyedül a szöke gyerekbe látok lehetõséget, de hát ki vagyok én hogy eldöntsem ? :D NKS szerintem azt hozza amit eddig. A Jamba Ketiozzal meg Ramboval szerintem egyedi és ugyan úgy ahogy régen el poénkodják a legtöbb zenét persze van kivétel de azért nem az jellemzõ. Én régen is és most is jókat nevetek Ketioz dumáin, azok a mondatalkotáson nem emberiek :DD DaY rõl pedig nem tudom mit mondjak. õ szerintem soha nem lesz média szereplõ valahogy nem olyan, csak teszi ami épp jön és szerintem hiteles. Összességében, azért felhígult a rap szakma, valaki jól dönt valaki nem, de ne bántsuk õket ezért, õk is változnak mint mindenki, ezeket az embereket mind megszerettük valamiért és az soha nem fog eltûnni gyökerestül... :D

Miért van a legtöbb prostituáltnak kiélt feje?

A rosszlányokon vagy bármelyik szexpartnerkeres?n nagyon kevés az, aki korának megfelel?en néz ki. Úgy értem már a képeken is látszik, hogy ráncosabb, öregebb az arca, az egész b?re, sokszor még a fiatalabbaknak is.

Legjobb válasz: A profik nem élvezik a szexet. Nekik ez munka. A legtöbbjük életmódja viszont olyan, hogy azzal tönkreteszik a szervezetüket /ital, éjszakázás, rendszertelenség, esetleg drog stb/. Ez látszik rajtuk.

A profik nem élvezik a szexet. Nekik ez munka. A legtöbbjük életmódja viszont olyan, hogy azzal tönkreteszik a szervezetüket /ital, éjszakázás, rendszertelenség, esetleg drog stb/. Ez látszik rajtuk.
Mert kikészítette õket az életmódjuk. Gondolj bele egész nap többször ismeretlen, sosem látott alakokkal szexelni nem lehet könnyû.Néha biztos, sõt inkább szerintem mindennap eszükbe jut hogy mit is csinálnak és mekkora szégyen.A mély bánat és a keserûség már megehette az idegeiket. Persze van amelyik jól bírja, felvállalja, nem érdekli stb.. de fárasztó és nagyon kemény lehet maga a munkájuk, és az ítélet amit a többi embertõl kapnak. Amúgy meg isznak, drogoznak, egyszóval roncsoló életmódot élnek.
A kérdező hozzászólása: Ez az ivás, drogozás inkább az útszéliekre jellemzõ, nem? Nézzünk szembe a tényekkel. Ma Magyarországon bármilyen munka, ahol 200 nettó ALATT keres az ember, abból nem tud megélni. Esetleg ha van a segge alatt egy saját ház vagy lakás. De még akkor sem ugrálhat nagyon. Egy prostituáltnak nincsenek anyagi gondjai. Elég sok pénzt keres, tud költeni magára, wellness vagy sport, kell is, hogy formában legyen elvégre a testébõl él szóval végképp nem értem. A pénz egy pozitív vonulat az életében.
Ezek a kencék, akármilyen drágák, nem érnek semmit. A lényeg, hogy reggel keljél fel , este feküdj le. Egy bizonyos kor után meg az ösztrogénszinten múlik a bõr rugalmassága.
Szerintem az éjszakázások meg az a vödör smink, amit sok prosti felken az arcára, az oka ennek.
Tök egyszerû a válasz:Azért mert az igazi bomba csajoknak csak egy gazdag bikájuk van, mert abból is megvan mindenük és strici se kell. Nézd meg google, hogy milyen nõi vannak például a schmuck andornak, vagy az orange ways tulajdonos dagadéknak...Utóbbinak például megvolt Bódi Szilvi, Görög Zita meg több hasonló is. Na és Szabó Zsófi-Mártha Imre milyen összevalók voltak...Szóval az ilyeneknek nem kell az út szélére kiállni, akad zsírosabb falat is...
Nehogy azt hidd, hogy a prostiknak megvan mindenük, általában bele vannak kényszerítve ebbe az életbe. Volt "szerencsém" 2 alatt lakni, együtt éltek a stricijükkel. Minden napos volt a verekedés, a drog miatti üvöltözés. Nehogy azt hidd, hogy jól keresnek, a stricinek megy a pénz, nem nekik. Wellness és hasonlók, a francokat... A lakásból nem engedték ki õket, csak az éjszakai mûszakra. Kb. 24 órában tolták õket, soha nem volt csend. Max. délelõtt egy ideig. Amúgy meg 200 nettó alatt meg lehet élni, nem tudom, hol élsz te... Az átlag Magyarok 2X100 nettóból tartanak el családot, vagy jóval kevesebbõl.

Miért van az, hogy a legtöbb fiú, aki tetszik, azoknak a szőke (modellalkatú) lányok tetszenek?

Szinte egyt?l egyig ez derül ki...miért pont az ilyenek tetszenek?vagy a legtöbb fiúnak csak simán tetszenek a sz?ke modellalkatú lányok?

Legjobb válasz: A hidrogén szõkéket mindenki megnézi, és nem azért mert feltétlenül az az ideálja minden férfinak, hanem mert egyszerûen baromi feltûnõ. Olyan mint szürke autók között egy sárga. A hidrogén szõke csajokat azonban a legtöbb pasi igen nagy ribinek tartja, pont azért, mert ilyen feltûnést akarnak kelteni.

A hidrogén szõkéket mindenki megnézi, és nem azért mert feltétlenül az az ideálja minden férfinak, hanem mert egyszerûen baromi feltûnõ. Olyan mint szürke autók között egy sárga. A hidrogén szõke csajokat azonban a legtöbb pasi igen nagy ribinek tartja, pont azért, mert ilyen feltûnést akarnak kelteni.
"fiúnak csak simán tetszenek a szõke modellalkatú lányok" A válasz a kérdésben. DE nem muszáj szõkének lennie, a barnák is megteszik.
Én a feketéket szeretem... Akkor most nem jövök be neked?
Mert szõke modellalkatú szeretnél lenni?
Nekem nem jönnek be a szõke nõk, én a sötétbarnákat szeretem.
Figyelj a legtöbb fiú úgy van a szõke nagy mellû modellekkel hogy húú de k*rvára megb*sznám de amúgy kapcsolatba nem lépnék vele csak 1 éjszakás kaland mert arra valók kb persze itt is van kivétel és amilyen te (gondolom vagy) rendes normális csaj kapcsolatra jók és külsõ alapján nehéz meg ítélni az ilyet elõször meg kell ismerni õket lehet hogy akik neked tetszenek azok "bunkók" szóval megcsalnának ha összejönnél velük inkább keress magadnak 1 rendes megértõ pasit ameddig nem találsz és ne foglalkozz az ilyenekkel :)
OFF: "A kérdező hozzászólása: Egyébként szerintem ettõl is telesírhatja a párnáját, ha túlérzékeny típus.:) Minek ezt a módszert alkalmazod, ha nem baj, hogy megkérdezem?" Most mondjam neki, hogy ronda vagy? Attól, hogy nem tetszik még nem akarom megsérteni, ráadásul a nõk bosszúja elég kegyetlen tud lenni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként szerintem ettõl is telesírhatja a párnáját, ha túlérzékeny típus.:) Minek ezt a módszert alkalmazod, ha nem baj, hogy megkérdezem?
A kérdező hozzászólása: 19.57 Nem, én nem szoktam bepróbálkozni fiúknál.Úgyhogy senki nem pattint le, sõt gyakran történik meg, hogy bár bejön külsõre a fiú, de nem veszem észre az olyan típusú fiúkat, akiknek tetszem (de mondom, hogy úgy néznek ki õk is(hasonló típusúak külsõre), mint akiknek a szõkék tetszenek, tehát ugyanúgy helyesnek tartom õket).Na és molett nem vagyok, és sötét hajúnak se mondanám magam, világosbarna, egyesek szerint már-már szõke hajam van...de én úgy látom, mikor megfigyelem ezeket a fiúkat, hogy õk a még tökéletesebb, még tejfelszõkébb(legritkább esetben hidrogénszõke) lányokat nézik meg leginkább...
Elõször is bocsásd meg a nyers modoromat, de ez az internet, nyílván õszinte választ keresel. Sötét hajú vagy és molett? Simán ezzel pattintanak le, hogy ne okozzanak túl nagy szenvedést ("nem veled van a baj, csak nekem a szõke sovány lányok tetszenek".) Ha egy lány nem tetszik én is azt mondom, hogy más az ideálom mint Õ, mert nem akarom, hogy miattam sírja tele a párnáját.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy ez a divat, lehet......bár nem tudom... Igen, úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy miért ilyen fiúk tetszenek és ezt fel is tettem a magyarázatban?Nem tudom...miért szerintetek?mert a külsõ alapján ítélek én is??és nekem is tetszenek a jópasik?? Haha...egyébként az nem volt kérdés, hogy mindenkinek tetszik az egészséges, igényes külsõ, de azt hiszem, hogy ez alatt nem kizárólag a szõkéket kell érteni.Úgyhogy továbbra is áll a kérdésem, hogy miért olyan fiúk tetszenek, akiknek ideáljuk a szõke nõ?Párnak még festetten is elmegy...na de most csak ezért én is festessem be a hajam?:P
hmmm..Nekem fõleg a szõke csajok tetszenek, de az nem kell hogy modell alkatú legyen, de kövér ne legyen, azt nem szeretem
Mert ez a divat, szerintük
Most gyakorlatilag megkérdezted, hogy minden fiúnak tetszenek-e a jó csajok?Igen tetszenek. Amúgy mit értesz pontosan modell alkat alatt?Mert az sem mindegy. Meg úgyis meglehetne kérdezni, hogy téged mi vonz ezekben a fiúkban.
nekem nem naon jönnek be a szõke modellalkatú lányok írj privit msn-edel és emglátjuk mi lessz belõle 16/f
Modell alkat + igényesség, nálam ennyi a kulcs...

Miért van az hogy a legtöbb vezetői pozíciót a férfiak töltik be (pl. cégvezető, elnök)?

miért van az hogy a családban általában a férfi vezeti az autót? és miért van az hogy matematikus, fizikus pályára inkább fiúk mennek? és ha autótervez? szeretnék lenni lány létemre valószín? hogy kevésbé érnék el nagy sikereket hasonló tehetség? férfiakkal szemben?

Legjobb válasz: Miért van az, hogy világ életükben a lányok a jobb tanulók? És miért van az, hogy az egyetemekre is összességében több lány jár, mint fiú?

Miért van az, hogy világ életükben a lányok a jobb tanulók? És miért van az, hogy az egyetemekre is összességében több lány jár, mint fiú?
A lányok nem rosszabbak matematikából, de a nyelvek és az emberek jobban érdeklik õket, mint a fiúkat, ezért is választanak inkább más pályát. A gyógypedagógusok között például nagyon kevés a férfi. Karrier szempontjából a nõ egyrészt azért van hátrányban, mert el kell mennie szülni, másrészt otthon õ végzi a házimunka nagyobb részét. Ráadásul a férfiak ambiciózusabbak. Autótervezõként nehezebb lesz elindulnod, de ha elég kitartó vagy, és megküzdesz mindenért, akkor lehet sikered.
Ajánlom Allan és Barbara Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nõ? címû könyvét. Ebben minden benne van.
Mert ez egy ilyen xar világ....:S Én is gondolkoztam már ezen, és ugyan arra jutottam, mint te. Ezzel az autóversenyzõs témával is. Szeretem a kocsikat, meg a gyorsaságot, de aligha lehetek versenyzõ, mert: 1. Már túl idõs vagyok a kezdéshez. 2. Mert nõ/lány vagyok. A matematika és fizika pályára azért megy több fiú, mert az agyuk miatt õk ezekbõl jobbak, mint nyeltanból és irodalomból. A lányoknál pont fordítva van. Viszont a vezetés az szerintem sem nemtõl függ, mert vannak rossz férfi sorfõrök, és rossz nõ sofõrök is. Van egy Top Gear c. mûsor, ott minden évadban tesztelnek sztárokat, hogy ki tud a legjobb idõ alatt végigmenni ugyanazzal a kocsival ugyanazon a pályán. Az elsõ évadban nõ volt a leggyorsabb sztárvendég.;)
Mellesleg egy férfi nem menstruál, nem megy szülni/GYES-re, és általában nem õ marad táppénzen a gyerekkel ha beteg. Szóval kevesebbet hiányzik a melóból, így biztosabb munkaerõ.
"Mert ez egy ilyen xar világ" Nem azért, hanem mert a barlangban a nõ nevelte az utódokat, a férfi pedig vadászott. Néhány faj kivételével az állatvilágban ez így mûködik.
Csak éppen el kéne fogadni, hogy az a 21. század, drága elöttem válaszoló. Az embernek meg kéne próbálnia "elválni" az állatvilágtól. Egy nõ mért nem teheti meg azt, amit egy férni...? Még mindig fenntartom azt az állításom, hogy ez egy xar világ, és az emberek tették azzá....
"Csak éppen el kéne fogadni, hogy az a 21. század, drága elöttem válaszoló." Aha. Feltaláltuk az internetet, a rock'n'rollt és a vadkapitalizmust, van oltásunk a H1N1 ellen, felhúztunk pár baszott nagy épületet... nesze neked, áldott 21. század! Ha nagyban nézed, alig különbözünk az állatoktól. "Egy nõ mért nem teheti meg azt, amit egy férni...?" Mert a nõ az nõ, a férfi pedig férfi. Sosem lesz abszólut értelemben vett egyenlõség, már csak a biológiai különbségek miatt sem (a nemi szerepekrõl már nem is beszélve). Egyébként én is kérdezhetném ugyanezt: egy férfi miért nem teheti meg ugyanazt, mint egy nõ? Ha belegondolsz, valahol azért mégis csak egyenlõség van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!