Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogyha szexelünk (5 db)

Miért van az hogyha gáz (megcsalás veszélye) van egy kapcsolatban akkor vagy kevesebbet szexelnek vagy sokkal többet?

Azt szokták mondani, hogy abból lehet tudni, hogy az eggyik férrekacsingat, hogy vagy ritkul a szex vagy s?r?södik. Engem a s?r?södés érdekelne. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Ez kicsit belebeszélés... az emberek szeretnek belebeszélni mindenbe mindent, ha valami van, jobb, nagyobb, sûrûbb, stb, az a gond, ha nem, az is gond... Akkor minden változás mögött baj van? Ha meg stagnál egy kapcsolat, az is baj :P

Ez kicsit belebeszélés... az emberek szeretnek belebeszélni mindenbe mindent, ha valami van, jobb, nagyobb, sûrûbb, stb, az a gond, ha nem, az is gond... Akkor minden változás mögött baj van? Ha meg stagnál egy kapcsolat, az is baj :P
Ha sok az nem ad megcsalásra okot.. :) ) Elsõ helyen szerintem a milyensége a probléma.A minõség romlása, az új dolgok ki nem probálása, gátlásosság, fantázia, kevés szex...stb.Mégha kevés is , de ha a minõség rendkívüli, akkor nem lehet kevés sem. :)
Más pozokban ha lehet kérd meg hogy izgassa a csiklód, ha tudja, nha nem akkor te magad!
szerintem ez nem baj, én is vagy a párom közben izgatjuk a csiklómat is... hisz ki így, ki úgy szereti. Ha utána olvasol találkozhatsz olyannal, hogy megkülönböztetik, hogy valaki csak hüvelyi orgazmust tud élni, tehát csak a csiklóját piszkálják nem fog elmenni, illetve ez lehet fordítva is... én úgy gondolom magatoknak segítetek, hogy közben a csiklódat is izgatjátok, de ezt lehet több pózben is, nem csak ha Te vagy alul. Ezzel nincs baj, minden ok addig, amíg mindkettõtöknek tetszik és jól esik, de szerintem nyugodtan próbájátok más pózban is (ha te vagy felü, vagy õ hátulról), s közben is izgathatod vagy a párod a csiklód. Nem kell mindig, csak amikor úgy érzed, úgy jobb..
Vannak nõk, akik csak a csikló izgatására képesek orgazmusra... Errõl nem tehetsz.. A legtöbb nõ ilyen.. Beszéld meg a pároddal ezt mindenképp, mert ha sokáig szinlelsz esetleg orgazmust elöbb-útobb észreveszi, és az egyikötöknek se lesz jó ...
Szerintem örülj neki hogy így megy, sok nõnek sehogy sem megy, ez tök normális, hogy így megy mert a hüvelyben nagyon kevés érzõ ideg van, így általában annak az ingerlése kevés, kell hozzá a csikló is.
Hmmm.. talán jó volt?
Azt hiszem az itt felszólaló nõkkel se állnék le még véletlenül se... :D Egyébként a kérdésedre nagyon egyszerû a válasz, mert jól érzed magad vele. Ez pusztán hormonális dolog, meg valamilyen részben ösztön. :)
Es mifele neoliberális divat az, hogy amint szakit valaki, egybol kurnia kell esztelen?
akkor eléggé szerencsés vagy. én már belefutottam jó pár kiábrándító dologba vagy dilisekbe.
10-es, én nem így mûködöm, mert én nem nõ vagyok.
"Igen, a nõknél ez így mûködik, de 24 évesen ezt már tudnod kellene. A nõk azt hiszik, hogy a szex és a szerelem, együtt kell járnia. DE ez nem így van, a kettõ külön is meg lehet." Hát, azért ez egyénenként változó lehet. Attól, hogy te így mûködsz, más még nem biztos.
Én is így vagyok. Bár azért reális vagyok és tudom, mire számíthatok kb a másiktól. De ha valakivel lefekszem, csak akkor, ha legalább minimálisan van valami érzelem, legyen ez szimpátia. Ebbõl meg következik, hogy elsõ szex után már arról ábrándozok, hogy pasinak milyen lenne. Persze nem vallom be, meg nem beszélek róla, csak rossz, mert önkéntelenül is túlszalad a fantáziám. 22L
Igen, a nõknél ez így mûködik, de 24 évesen ezt már tudnod kellene. A nõk azt hiszik, hogy a szex és a szerelem, együtt kell járnia. DE ez nem így van, a kettõ külön is meg lehet.
"az a baj, hogy mindig minden szexszel kezdõdik" Úgy, fõleg ribizliknél. :D
nálam is így van :S az a baj, hogy mindig minden szexszel kezdõdik :D
A kérdező hozzászólása: csak azért para, mert most szakítottam, és csak szórakozni akarok, de amint lefekszem valakivel elkezd érdekelni anélkül, h jobban ismerném. fõleg ha még gyengéd is volt szex közben.
nem, az a normális ha szex után elmegy a kedved a másiktól milyen kérdés ez?? :D istenem
Nem, nekem nincs kivel szexelnem.
Mi legyen több? A kici kinai a Tescoba?
Nem, ezt társfüggõségnek hívják. Az elsõ szembejövõt meg akarod fogni magadnak, mert nem tudsz egyedül lenni, ezért kötõdsz ahhoz, akivel lefeküdtél. Lehet, nem szexszel kellene kezdeni.
Mert a szex jobb.
Ha fiú vagy, tréningezd magad, ha lány vagy, ez neked így lesz tökéletes. :D
A kérdező hozzászólása: hogyérted hogy tréningezzem?? :D

Szerintetek miért van az, hogyha mostanában szexelek a barátommal, fáj amikor "beteszi"? 18/L

Fél éve élünk szexuális életet, eddig sosem fájt, de az is lehet h azért van mert minden nap csináljuk (de régebben is volt már ilyen de akkor nem fájt). Olyan érzés, mint amikor elvesztettem a szüzességem..

Legjobb válasz: Visszamászott a kis szemét.....

Visszamászott a kis szemét.....
Én nemtudom de csajomnak is volt ilyen. Volt olyan hogy be se tudtam neki tenni. Vártunk egy hetet és nemvirta tovább:) ) utána semmi probléma nemvolt
A kérdező hozzászólása: de nedves vagyok meg minden, azzal nincs gond
esetleg egy hámsérülés lehet ami fájhat. kicsit durvára sikerülhetett az egyik légyott.. csak azt tudom én is mondani hogy várj 1 hetet legaláb. és kerüld a nedvesedést.. hagyd gyogyulni.. ha iutána sem lesz jo akkor nögyogyász
a barátod megnövelte közben a farokméretét. csak ez lehet az egyetlen magyarázat. vagy téged kimostak és összementél kicsit. Nem fürödtél mostanában 50 fokos vízben?
szóljál mikor kell röhögni. te a már megszokott trolloktol is unalmasabb és hülyébb vagy.. és még a "vicc"eiden sem nevet senki
hülyeséget mellõzük. menj nõgyógyászhoz és mond el a problémád.de síkosító is segít kicsit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!