Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogyha merevedésem van, (3 db)

Úgy. Orovosolod. Érted, ORVOSolod.
elõváladék, teljesen normális, nem tudom pontosan miért van, de nagyon sokaknak van ilyen és természetes
Ezt hívják elõ váladéknak és azért jön hogy megtisztítsa a spermának az utat. Ennyire nem tudsz figyelni biosz órán?
elõváladék* :)
Valószínûleg fitymaszûkülete van. Forduljon orvoshoz!
Az elmondottak alapján fitymaszûkület. Doktor ácsi egy nagyon egyszerû és gyors mûtéttel rendbehozza.
Eleinte nekem is szûk volt, vagyis gyerekkoromban, amikor kezdett felállni. De a sok "húzgálástól" automatikusan kitágult. A rendszeres bejáratás egyébként is hasznos, szerintem növeli a potenciát. Aki ritkán használja, besül a fegyvere. Én naponta legalább egyszer elsütöm, vagy többször is. Akár van hozzá partnernõ, akár nincs. Így évtizedek óta biztosított a kellõ tûzerõ. Tehát én abszolút feleslegesnek tartom az orvosi beavatkozást, ha manuális úton is simán rendbetehetõ a dolog. Tapasztalataim szerint nem szabad kímélni, pihentetni a fegyvert, mert csak berozsdásodik, ráadásul a gyakori szex fiatalon is tart, mivel folyamatosan termelõdnek a hormonok meg akármik, ami ilyenkor szokott -- gondolom.
Hm, ilyenem nekem is volt, csináltak is mûtétet de kb szart se ért... Szóval én is csak azt tudom javasolni, amit az elõzõ mondott. Amikor feláll, kicsit húzogasd hátra, ha elekzd fájni akkor hagyd abba. És lassan!
mert szûz vagy lehetne. d.gással.
Ha ilyen helyzetbe kerülsz jusson eszedbe, hogy a "muszáj" szót j-vel írják, és ettõl rögtön elmúlik a merevedésed...
Én jó pár barátnõn túl vagyok már, mégis ugyan ez a helyzet. Rá lehetne fogni, hogy szex mániás, de akkor téves lenne az állítás. És ez nem minden esetben áldás, sokszor elég kényelmetlen helyzeteket is tud teremteni ez a jelenség. Egyszerûen csak nem vagyunk egyformák, van akinek hosszú elõjáték kel, hogy merevedése legyen.
S mi a gond ezzel? Nagyon vonz a csaj és áll a bré... hidd jobban pánikolnál ha fel se állna. Majd ha rendszeresen leápolnak a csajok, akkor ritkábban fog "zavarni", mert hosszabb elõjáték kell neked.. :D:D Addig no para, csak húzd a csaj derekát magadhoz had "érezze", hogy mire gondolsz.
A kérdező hozzászólása: 1.nemvagyok szûz elnézést azt nemirtam bele . hehe köszi :D csak tudod hogyha állunk elcsattan egy csók és úgy kezd el simogatni akkor már gázvan :D ezt ugyérted hogy minnél többet "vagyok" egy nõvel annál jobban birom ezt az ugymond hamar merevedést ? :D
Igen. Egyre jobban, egyre tovább.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!