Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogyha az ember (22 db)

Miért van, hogyha az embernek nincs senkije, akkor meg is szakadhat mire lesz, de ha van barátnője, akkor meg szinte úgy kell leráznia magáról a többi csajt? ! Vagy ez a furcsa eset csak nálam van így?

Legjobb válasz: Velem is így van...:S Amikor van valakim valahogy mindig akkor lenne még 3-4 másik lány is mint lehetõség, de amikor magamba vagyok akkor totál semmi..

Velem is így van...:S Amikor van valakim valahogy mindig akkor lenne még 3-4 másik lány is mint lehetõség, de amikor magamba vagyok akkor totál semmi..
ez tényleg így van. 23/F
Nálam is ez van, de én már nem is erõlködök.. Kb. 1 éve vagyok egyedül, egy ideig még próbálkoztam, most viszont már nem nagyon érdekel a dolog. 24/f
Mert amikor egyedül vagy lógatod az orrod, amikor párkapcsolatban vagy, akkor meg sugárzol. Te melyik csajhoz mennél oda: egy szomorúbbhoz, vagy egy folyton nevetgélõhöz? . . . Na, meg is van a válasz :)
Ez tenyleg igy van de erre van magyarazat! Ha van valakid akkor megvaltozik a kisugarzasod, magabiztosabb leszel stb, es ez feltunik a lanyoknak. Emellett ennek tudomanyos biologiai magyarazata is van. Parkapcsolatban boldog vagy es ugye nem utolso sorban a szexualis eleted is "fellendul" ezaltal a szervezetedben is felszabadulnak, jobban termelodnek bizonyos kemiai anyagok amikre a masik nem igencsak fogekony. :) Szval kerem szepen ez nem csak a veletlen muve. :)
Azért, mert ha nincs senki, akkor látszik is rajtad, hogy görcsösen erõlködsz, töröd magad. Mikor van, akkor vidámabb, lazább, magabiztosabb vagy, mert tudod, hogy úgyis van valaki más.
Ez valóban így van.
velem is igy van 20 f
Passz... Szerintem ez leginkább hozzáállás kérdése. Én legalábbis nem vettem észre ilyesmit.
igen nálad.
Ez így van, el kell fogadni :D
alsótestû bérmunkásokkal kell edzetni magad :D
Hát akkor én vagyok egy kivétel, ha nincs senkim senkinek sem kellek. Ha van valakim nagy nehezen, akkor se kellek senkinek. :)

Miért van az, hogyha az ember sok édeset eszik, (mondjuk ez egyéntől függ) akkor elkezd émelyegni a gyomra? Egyáltalán mi az az émelygés? Mi okozza és miért "van"?

Legjobb válasz: A cukor miatt van, ami rendkívül roncsolja a szervezetet, mivel egy mesterséges anyag. A természetben NEM találsz cukrot ilyen kristályos, izolált formában. Túl gyorsan szívódik fel, így elsavasítja a szervezetet, mivel megköti az oxigént. (Ezzel a rák kialakulását is elõsegíti mellesleg) Ezen kívül elhízást és cukorbetegséget okoz, csontritkulást, mivel a szervezet a csontokból vonja ki az ásványi anyagot a kompenzáláshoz... és még sorolhatnám. A gyomrot alapvetõen a savasodás miatt teszi tönkre.

A cukor miatt van, ami rendkívül roncsolja a szervezetet, mivel egy mesterséges anyag. A természetben NEM találsz cukrot ilyen kristályos, izolált formában. Túl gyorsan szívódik fel, így elsavasítja a szervezetet, mivel megköti az oxigént. (Ezzel a rák kialakulását is elõsegíti mellesleg) Ezen kívül elhízást és cukorbetegséget okoz, csontritkulást, mivel a szervezet a csontokból vonja ki az ásványi anyagot a kompenzáláshoz... és még sorolhatnám. A gyomrot alapvetõen a savasodás miatt teszi tönkre.
Az émelygés szerintem a gyomor perisztaltikájának (mozgásának) zavara. Ha a mozgás ellenkezõ irányúvá válik, akkor következik be a hányás. A gyomor így szabadul meg a szervezetre káros anyagoktól. (A bél meg hasmenés útján.)
Nem mindegy, milyen "édeset" eszel. Próbálj olyat, amit nem nyomnak tele mindenféle adalékal. Magyar gyártmány persze ilyen nincs... és külföldön is meg kell válogatni. Borral is járhatsz hasonlóan... Egyébként meg készíts te, és használj mézet hozzá. Igazit.

Az miért van, hogyha a NÕ üt meg egy FÉRFIT az rendjén van, de fordítva már rendőrség, nem ember az ilyen stb?

A kérdés adott.

Legjobb válasz: egyik félnek sem kéne ütögetni a másikat! üssön a falba, ha ideges!

az elsõ sincs "rendjén"
egyik félnek sem kéne ütögetni a másikat! üssön a falba, ha ideges!
Azért mert az ilyen h*lye berögzõdéseket még nem vetette le a társadalom. A férfi nem sír, legyen erõs stb. Pedig rengeteg olyan eset amikor a nõ erõszakoskodik a férfival. De ezt nem merik bevallani az áldozatok sem mert így nevelték õket, meg mások is kiröhögnék. Szerintem ez olyan gáz viselkedés.
itt amerikaban a nore is kimegy a rendorseg siman ha verekszik :D amugy szerintem sincs rendjen ha a no verekszik, en nem szoktam megutni soha ferfit. de nyilvan a ferfi utese tenyleg veszelyesebb
"Ma nõpárti a társadalom, többet megbocsátanak a nõnek, mint egy férfinek." Ja igen. Mondd el ezt az indiai nõknek is. Én még mindig sok helyen azt tapasztalom, hogy lenézik a nõt, de most nem ez a kérdés. Ki állította, hogy hogyha egy nõ üti a férfit, meg terrorban tartja, az rendjén van? Ez elfogadott lett a társadalomban, csak lemaradtam róla? Nem kell itt az álszenteskedés. Sokkal több férfi erõszakoskodik a párjával, mint nõ, ez így volt, van és lesz is. Persze hallani olyanokról, mikor a nõ megalázza a férfit, aztán pedig a képébe röhög, hogy nem üthetsz meg, mert nõ vagyok. Az ilyeneknek lehet én is lekevernék egy pofont. Kicsit el vagy tévedve te is, kérdezõ. Nem tudom, honnan jött neked ez a kérdés, esetleg van-e valami sérelmed, de én a férfiak helyében azért befognám a pofámat, ha az ütésekrõl van szó. Tisztelet a kivételnek.
Magysrország a kettõ s mércék országa...gyülölöm.
Egy nõ is tud nagyot ütni, fõleg, ha van valami a kezében. Ma nõpárti a társadalom, többet megbocsátanak a nõnek, mint egy férfinek.
Nekem volt egy barátom aki bántalmazott.Senki nem szólt érte.Egyszer az életben adtam neki egy hatalmas pofont.Én sírtam el magam, mert nagyon szerettem.Akkor az egyszer nem ütött meg. :( De azt a pofont mindenki megjegyezte mert egy nõ adta. :( 18/L
Mivel egy nõi ütés szinte meg se kottyan egy férfinak, nem veszélyes. De a férfi lény erõsebb, ha õ üt meg egy nõt úgy komolyabban, akkor a nõ tuti kiterül. Az az ütés már veszélyesebb. Hát ezért szerintem. De azért az sem egészséges és elfogadható, természetesen. Se a nõ, se a férfi ne üssön, hanem inkább üljenek le megbeszélni, és ha nem mûködik, akkor nem kell erõltetni, akkor viszlát.
Nem vagy egy kicsit eltájolva????
Nagy-nagy respect a #11-esnek, hogy felismerte a problémát, és elkezdett tenni a megoldásért. Az külön nagyon jó, hogy sikerült is.
nincs rendjén, de igenis, egy férfi fizikailag sokkal erõsebb, mint egy nõ.
A kérdező hozzászólása: Nem mindig az ütés erõssége a mérvadó, lehet lökés is ami balszerencsésen is elsülhet.
Mert egy férfi nem üthet meg egy nõt. Ez erkölcstelen. Viszont egy nõ megüthet egy férfit mert ha a nõ megüt egy férfit annak oka van és megérdemli. A férfiak meg minden ok nélkül verekednek.


Miért van az, hogyha az emberek kettőnél többen vannak egy társaságban akkor valaki ki van közösítve cikizve, de ha ketten vannak akkor meg semmi nincs?

Hozzáteszem nincs semmi gond senkivel valaki mégis megvan találva. Ez védekezés? Egyszer?en csak utálni kell a másikat mások el?tt?

Legjobb válasz: Nem, ez csak ilyen tizenéves kori sajátosság. Érettebb körökben ilyet nem nagyon tapasztalni.

Nem, ez csak ilyen tizenéves kori sajátosság. Érettebb körökben ilyet nem nagyon tapasztalni.
háát jaa ez fiatal kori problem de azért nállunk is elõfordul hogy melózik a csapat és ha csak páran megyûnk dolgozni akor nincs semmi de ha vagyunk 5-ön 6-on akkor már megy a cikkizés meg a szurkálódás :D 23/f

Miért van, hogyha egy szauna után hideg vízbe ugrik az ember, nem lesz baja, de nyáron nem szabad felhevült testtel vízbe ugrani?

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Azért, mert a szauna körülményei pont ki vannak számítva (bár néhányan ezt se bírják - de õk tudják magukról) - azt pedig, hogy a tested mennyire hevül föl nyáron, nem tudod kiszámítani. Ráadásul a szaunában van más is, aki kihúzhat a vízbõl - máshol ez nem biztos.

Azért, mert a szauna körülményei pont ki vannak számítva (bár néhányan ezt se bírják - de õk tudják magukról) - azt pedig, hogy a tested mennyire hevül föl nyáron, nem tudod kiszámítani. Ráadásul a szaunában van más is, aki kihúzhat a vízbõl - máshol ez nem biztos.
Szaunázáskor az ember izzad, és az eleve hût, párologtat, teljesen más, amikor a nap felhevíti az ember testét, olyankor a hideg víz sokkal nagyobb sokk

Miért van az, hogyha az ember épp elalszik (pl. kocsiban, vonaton), akkor egy időre a zaj "kihagy"?

Legjobb válasz: Mármint hogy érted hoyg a zaj kihgy? úgy hogy nem hallasz semmit amikor alszol? Mert ha igen, az azért van, mert nem jut el az információ tudatos szintig, pedig közben hallasz ám, és az agy fel is dolgozza, csak éppen tudat alatt.

Mármint hogy érted hoyg a zaj kihgy? úgy hogy nem hallasz semmit amikor alszol? Mert ha igen, az azért van, mert nem jut el az információ tudatos szintig, pedig közben hallasz ám, és az agy fel is dolgozza, csak éppen tudat alatt.
Nem arra gondolsz amikor le-lebillen a fejed kicsit? Az már alvás, de csak fél másodperces. Persze nem igazi mélyalvás, csak felszíni ami az alvási fázis elején van.
alvás során a hallás kikapcsol, ennyi a magyarázat kattekop
A kérdező hozzászólása: Igen, valahogy így értem, de arra gondoltam, amikor az ember bóbiskol el, tehát még nem alszik, és akkor a háttérzaj egy kis idõre(talán egy fél másodperc) kihagy, majd visszatér.
van az úgy, hogy az agy egyes részei apró idõközökre kikapcsolnak. a hallásközpont például elalvás elõtt, a látásközpont pedig pislogás elõtt (szerintem ez érdekesebb :) ). ezek 'óvintézkedések', az agy így biztosítja, hogy a normális észlelés nem szakad meg (pislogásnál például nem sötétül el a 'kép').

Miért van az, hogyha az ember kiír egy csillagászattal kapcsolatos kérdést és butaságot mod, megjelennek az önkéntek csillagászok és a sárga földig leosztják?

Több kérdésnél is láttam, hogy ez van. A megmondóemberek pedig lehülyézik a kérdez?t és úgy beszélnek vele, mint egy kisgyerekkel. Így élik ki ezek az emberek a komplexusaikat? Miért hiszik magukat olyan nagyon okosnak és tévedhetetlennek?

Legjobb válasz: Elõzõ, teljesen egyetértek veled! Én is sokszor találkoztam már olyanokkal, akik: " naponta tízszer teszik fel ugyanezt a kérdést, nagyon nehezedre esik visszakeresni?!" - választják, ahelyett, hogy mondjuk belinkelnék a napi 10 ugyanolyan kérdés egyikét a szegény együgyû kérdezõ számára. Bizonyára az is közrejátszik, hogy itt élik ki a kisebbségi komplexusukat ezek a megszégyenítõ, arrogáns illetõk.

Elõzõ, teljesen egyetértek veled! Én is sokszor találkoztam már olyanokkal, akik: " naponta tízszer teszik fel ugyanezt a kérdést, nagyon nehezedre esik visszakeresni?!" - választják, ahelyett, hogy mondjuk belinkelnék a napi 10 ugyanolyan kérdés egyikét a szegény együgyû kérdezõ számára. Bizonyára az is közrejátszik, hogy itt élik ki a kisebbségi komplexusukat ezek a megszégyenítõ, arrogáns illetõk.
Ha a tegnapi "sok tejútrendszerek" kérdésre gondolsz, akkor ott is, és sokszor már a kérdésbõl látszik, hogy nem érdemes részletesen válaszolni. Tudod, ha engen érdekel az univerzum, (és az iskolában ezen az órán nem voltam ott) akkor legalább a wikipediában megnézem az alapfogalmakat. Ha valaki az alapfogalmakkal sincs tisztában akkor nem fogunk elkezdeni magyarázni a különbözõ frekvenciatartományokban látható és a pályák alapján számolható égitestekrõl, mert aki nem tudja, hogy a Tejút a mi galaxisunk, az egyszerûen nem érti meg. Tehát nagyon jó ez az oldal, de nem lehet ide 100 oldalt írni. Arra ott vannak a könyvek, a wiki, a google. Keress rá, ha valami érdekel.
Általában sokkal gyorsabban leírható, hogy: te tök idióta/hülye/stb. vagy, mint az, hogy megnyisd az oldalt amit ismersz a témában, kijelöld a címét, 'másold', majd a kérdezõ számára 'beilleszd', hogy amennyiben valóban érdekli, de a keresés sem megy neki, legyen honnan elolvasni. Emberi vonás a tudás visszatartása annak érdekében, hogy a másiknál többnek látszhassunk. Van, akinek soha, van, akinek néha...rendszeresen...mindig(??!) sikerül rajtakapnia magát és korrigálni saját viselkedését.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ! Nekem ezt hozta ki eredménynek: Forbidden Your client does not have permission to get URL /custom?client=pub-1649573277812656&channel=9876858746&cof=FORID:1&btnG=1&pws=0&q=mer+bazeg+el%C5%91bb+k%C3%A9rdez%2C+mint+ut%C3%A1nan%C3%A9z from this server. (Client IP address: 84.1.191.228) Elnézését kérjük a kellemetlenségért, de ezt a kérést nem sikerült feldolgozni. Kattintson ide, ha folytatni szeretné a keresést a Google webhelyen. Haha
Nagyon érdekes, nekem nem nem ezt adja ki. Biztos én rontok el vmit...:D
mozzilával lehet sikerül megnyitni.
Ez az élet rendje. Ha már jól laktál nem fogsz tovább enni...

Miért van az, hogyha Lady GaGa vmi új klippel előjön teli mindenféle őrültséggel, akkor az művészi, de hogyha egy éppen egy LSD trip alatt lévő ember találná ki, azt mondanánk rá, hogy őrült?

Legjobb válasz: Azért mert fel van hypeolva, mindenki ezt a szart eszi ami abból az undorító p1csából kijön. Pedig nem kéne.... Nem mûvészi, gusztustalan.

Azért mert fel van hypeolva, mindenki ezt a szart eszi ami abból az undorító p1csából kijön. Pedig nem kéne.... Nem mûvészi, gusztustalan.
Amit az elõzõ mondott. Csak fel hypolt szar. De ez mindennel így mûködik. Meg belegondolsz õ mivel jobb mint bárki más, azon kívül hogy híres. Na meg híres nem = jobb ember.
A kérdező hozzászólása: hm...:/
Na ettõl függetlenül még lehet zseniális , de ugyanúgy lehet zseniális az lsds csávó.
A kérdező hozzászólása: hát nem mondtam, h nem lehet, csak furcsa h mindenbe igy belekell magyarázni a dolgokat xD
Amúgy Gaga minõsége is fénysebességgel süllyed, de ezt sajna nagyon kevesen veszik észre... a legtöbb ember (fõleg tini) olyan, hogy bármi jó nekik, amit egy nevesebb sztár kiad, mert az új, és akkor, jaj, azt kell imádni, az az új kedvenc... két hétig, ameddig nem jön más. A Born This Way szerintem kritikán aluli... (oké, az idõsebb korosztály meg pont az ellenkezõje, azoknak csak az jó, ami régen volt, és minden újtól következetesen elzárkóznak. Tisztelet a kivételnek.)
honnan tudod hogy a gaga nem tol acidot? szerintem a legtöbb dizájner meg az emberek akik effekteket csinálnak tolják, vagy legalább tépnek. (amúgy meg köztudott szerintem hogy akinek sok pénze van Amerikába az kokózik és az is adhat fura ötleteket) Amúgy meg azért mondják acidosra hogy õrült mert azt hiszik hogy az. az embereknek fogalmik sincs róla hogy mirõl van szó. amúgy meg attól még hogy mûvészi attól még lehet õrült.
hát aki acidos az õrült.

Miért van az, hogy megérzi az ember hogyha valaki nézi?

gyakran van olyan, velem is és másnál is, hogy nem is figyelek egy bizonyos személyre/irányra, mégis észreveszem amikor épp engem néz. Miért van ez?

Legjobb válasz: Én errõl láttam egyszer egy filmet, állítólag az ember intelligenciájától függ, mennyire érzékeli, ha nézik. Minél intelligensebb, annál hamarabb felfigyel rá. Nyilván vaamiféle energiákról van szó, köze van a telepátiához.

Én errõl láttam egyszer egy filmet, állítólag az ember intelligenciájától függ, mennyire érzékeli, ha nézik. Minél intelligensebb, annál hamarabb felfigyel rá. Nyilván vaamiféle energiákról van szó, köze van a telepátiához.
Ez nagyon érdekes kérdés, nem tudok róla, hogy lenne rá tudományos magyarázat. Nem hiszek az ilyen természetfeletti, ezoterikus csodákban, de a napokban is megnéztem egy csajt a bringáról, és odafordult, pedig nem láthatta, hogy nézem.
Igen lehet hogy az intelligenciájától függ.De akkor azért mert a helyzetbõl adódoan kikövetkeztethetõ és a tudatalatti rá is jön.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!