Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogyha az (466 db)

Miért van, hogyha az embernek nincs senkije, akkor meg is szakadhat mire lesz, de ha van barátnője, akkor meg szinte úgy kell leráznia magáról a többi csajt? ! Vagy ez a furcsa eset csak nálam van így?

Legjobb válasz: Velem is így van...:S Amikor van valakim valahogy mindig akkor lenne még 3-4 másik lány is mint lehetõség, de amikor magamba vagyok akkor totál semmi..

Velem is így van...:S Amikor van valakim valahogy mindig akkor lenne még 3-4 másik lány is mint lehetõség, de amikor magamba vagyok akkor totál semmi..
ez tényleg így van. 23/F
Nálam is ez van, de én már nem is erõlködök.. Kb. 1 éve vagyok egyedül, egy ideig még próbálkoztam, most viszont már nem nagyon érdekel a dolog. 24/f
Mert amikor egyedül vagy lógatod az orrod, amikor párkapcsolatban vagy, akkor meg sugárzol. Te melyik csajhoz mennél oda: egy szomorúbbhoz, vagy egy folyton nevetgélõhöz? . . . Na, meg is van a válasz :)
Ez tenyleg igy van de erre van magyarazat! Ha van valakid akkor megvaltozik a kisugarzasod, magabiztosabb leszel stb, es ez feltunik a lanyoknak. Emellett ennek tudomanyos biologiai magyarazata is van. Parkapcsolatban boldog vagy es ugye nem utolso sorban a szexualis eleted is "fellendul" ezaltal a szervezetedben is felszabadulnak, jobban termelodnek bizonyos kemiai anyagok amikre a masik nem igencsak fogekony. :) Szval kerem szepen ez nem csak a veletlen muve. :)
Azért, mert ha nincs senki, akkor látszik is rajtad, hogy görcsösen erõlködsz, töröd magad. Mikor van, akkor vidámabb, lazább, magabiztosabb vagy, mert tudod, hogy úgyis van valaki más.
Ez valóban így van.
velem is igy van 20 f
Passz... Szerintem ez leginkább hozzáállás kérdése. Én legalábbis nem vettem észre ilyesmit.
igen nálad.
Ez így van, el kell fogadni :D
alsótestû bérmunkásokkal kell edzetni magad :D
Hát akkor én vagyok egy kivétel, ha nincs senkim senkinek sem kellek. Ha van valakim nagy nehezen, akkor se kellek senkinek. :)

Az miért van hogyha dvd- lemezt (4.7 GB AVI filmeket írok rá DIVX) a dvd írómmal csak is mindig úgy írja meg hogyha bele teszem a DVD lejátszóba a megírt lemezt alig akarja beolvasni?

ha 4x-esen vagy 8x-osan írom akkor is ugyan ezt csinálják a lejátszók (nagyon er?lködnek) csomó lemezt már megpróbáltam ( sony ,TDK ,Fujifilm, Maxell,.....stb pluszos mínuszos...... és nem az író programmal van gond mer már vagy 10-et megpróbáltam de ugyan ez a végeredmény. ilyenkor mit lehet csinálni, vagy hol lehet beállítani? ilyen DVD írom van:
Mert õk a kisebbség. Tudod miért? Mert a többség börtönben van. Mer senki sem lehet rasszista a világon.
Sok bába közt elvész a gyerek. Sok jogvédõ közt az emberi jogok.
Mert nincsennek megrendszabályozva, nekik minden meg van engedve, mert "jaj, szegény kisebbség, stb, stb." Unom már ezt a fajta büntetlenséget, ami õket övezi.
Ez a liberalizmus.
E a tolerancia. Kisebbség ami már sok helyen többség a cigány gyilkolhat, lophat, magyar vagy felszólalsz náci vagy.

Az miért van, hogyha egy nõt vagy nõket szemtõl szembe megkérdezünk a férfiasság méretekrõl a valász reflexbõl a nem számit. De ha névnélkül vagy az igazi vágyakrol van szo akkor az átlag vagy alsó átlag nevetségessé válik? (átlag 15/4)

Méret,férfiasság, élvezet

Legjobb válasz: Hol számít nevetségessé? Mert én itt zömében azt olvasom, hogy a nõk kb. 80%-a az átlagos méretût szereti ami neked is van.

Hol számít nevetségessé? Mert én itt zömében azt olvasom, hogy a nõk kb. 80%-a az átlagos méretût szereti ami neked is van.
Miért, szeretnéd inkább élõben hallani, hogy nevetségesen kicsi a farkad? Az jobb lenne? Egyébként azt nem is tudod elképzelni, hogy tényleg mindegy, mert mondjuk nem is tudom... talán többet érsz mint a f***od? És tök mellékes, hogy mekkora, mert rajtad van? Az, hogy van egy nõnek egy vágya, hangsúlyoznám egy, amiben van egy nagy farok, attól miért lesz rögtön hazugság, hogy különben más esetekben nem számít a méret? És még azt szeretném hozzátenni, hogy csak a férfiak rugóznak ezen a kérdésen.
ha a tolómérõ is befért mellé, akkor nem a hosszal van gond
Ez egy az egyben ugyan úgy mûködik, mint a férfiak szemében a nõi mell.
4. igen, csak a mellnél nem a hosszt kell mérni, hanem a testalkatához legjobban illõ mérettõl és formától való eltérés ellentettjét
Mert a nõk állandóan kamuznak. Mondják azt is gyakran, hogy a kedves, aranyos, érzékeny, õket tisztelõ fiúkra buknak, hogy a külsõ nem számít, mert a belsõ értékek a fontosak, stb. A gyakorlatban pedig homlokegyenest szembe mennek ezzel. Következetlenek a valósághoz képest.
A mellméret és a farokméret teljesen más, össze sem lehet hasonlítani, nem értem miért kell mindig ezzel jönni. Most áruljátok már el, szex közben miért számítana a mellméret mikor nagyrészt csak esztétikai funkciója van. Jó persze lehet puszilgatni, simogatni de azt akármekkorával meg lehet csinálni és elsõsorban úgyis csak a mellbimbó izgatását veszi észre a nõ, már aki mert az sem számít minden nõnél erogén zónának. Amíg a pénisznek igencsak sok köze van a dologhoz hiszen azzal történik a konkrét aktus. Egyébkét nem olvastam de úgy tudom a kámaszutrában is leírják, hogy nem minden nõnek ugyanolyan nagy a hüvelye és nagyobb méretû hüvelyhez nagyobb méretû pénisz a jobb mert úgy élvezi a nõ. Olyan érzés lehet amikor 4 ujj esne jól a nõnek de a pénisz csak 2 ujj vastag, nincs mit tenni, nem élvezi. Hüvelytornával segíteni lehet a problémán valamennyit de kb ennyi. Viszont ellenpélda is van rá, vannak olyan lányok akiknek abszolút felizgulva is annyira szûk a hüvelyük, hogy egy ilyen 20 centi hosszú és 5 centi vastag pénisz (amilyen a gyk-s srácok 80%-ának van ugye) beléjük sem fér vagy, ha mégis akkor elég nagy fájdalommal jár és ugyancsak nem élvezik. Szóval számít is meg nem is. Nekünk pasiknak kellene szarni az egészre mert minek kell méregetni meg ide kiirkálni róla kérdéseket errõl? Van amekkora van és kész.
Mert álszentek a nõk.

Az miért van, hogyha a NÕ üt meg egy FÉRFIT az rendjén van, de fordítva már rendőrség, nem ember az ilyen stb?

A kérdés adott.

Legjobb válasz: egyik félnek sem kéne ütögetni a másikat! üssön a falba, ha ideges!

az elsõ sincs "rendjén"
egyik félnek sem kéne ütögetni a másikat! üssön a falba, ha ideges!
Azért mert az ilyen h*lye berögzõdéseket még nem vetette le a társadalom. A férfi nem sír, legyen erõs stb. Pedig rengeteg olyan eset amikor a nõ erõszakoskodik a férfival. De ezt nem merik bevallani az áldozatok sem mert így nevelték õket, meg mások is kiröhögnék. Szerintem ez olyan gáz viselkedés.
itt amerikaban a nore is kimegy a rendorseg siman ha verekszik :D amugy szerintem sincs rendjen ha a no verekszik, en nem szoktam megutni soha ferfit. de nyilvan a ferfi utese tenyleg veszelyesebb
"Ma nõpárti a társadalom, többet megbocsátanak a nõnek, mint egy férfinek." Ja igen. Mondd el ezt az indiai nõknek is. Én még mindig sok helyen azt tapasztalom, hogy lenézik a nõt, de most nem ez a kérdés. Ki állította, hogy hogyha egy nõ üti a férfit, meg terrorban tartja, az rendjén van? Ez elfogadott lett a társadalomban, csak lemaradtam róla? Nem kell itt az álszenteskedés. Sokkal több férfi erõszakoskodik a párjával, mint nõ, ez így volt, van és lesz is. Persze hallani olyanokról, mikor a nõ megalázza a férfit, aztán pedig a képébe röhög, hogy nem üthetsz meg, mert nõ vagyok. Az ilyeneknek lehet én is lekevernék egy pofont. Kicsit el vagy tévedve te is, kérdezõ. Nem tudom, honnan jött neked ez a kérdés, esetleg van-e valami sérelmed, de én a férfiak helyében azért befognám a pofámat, ha az ütésekrõl van szó. Tisztelet a kivételnek.
Magysrország a kettõ s mércék országa...gyülölöm.
Egy nõ is tud nagyot ütni, fõleg, ha van valami a kezében. Ma nõpárti a társadalom, többet megbocsátanak a nõnek, mint egy férfinek.
Nekem volt egy barátom aki bántalmazott.Senki nem szólt érte.Egyszer az életben adtam neki egy hatalmas pofont.Én sírtam el magam, mert nagyon szerettem.Akkor az egyszer nem ütött meg. :( De azt a pofont mindenki megjegyezte mert egy nõ adta. :( 18/L
Mivel egy nõi ütés szinte meg se kottyan egy férfinak, nem veszélyes. De a férfi lény erõsebb, ha õ üt meg egy nõt úgy komolyabban, akkor a nõ tuti kiterül. Az az ütés már veszélyesebb. Hát ezért szerintem. De azért az sem egészséges és elfogadható, természetesen. Se a nõ, se a férfi ne üssön, hanem inkább üljenek le megbeszélni, és ha nem mûködik, akkor nem kell erõltetni, akkor viszlát.
Nem vagy egy kicsit eltájolva????
Nagy-nagy respect a #11-esnek, hogy felismerte a problémát, és elkezdett tenni a megoldásért. Az külön nagyon jó, hogy sikerült is.
nincs rendjén, de igenis, egy férfi fizikailag sokkal erõsebb, mint egy nõ.
A kérdező hozzászólása: Nem mindig az ütés erõssége a mérvadó, lehet lökés is ami balszerencsésen is elsülhet.
Mert egy férfi nem üthet meg egy nõt. Ez erkölcstelen. Viszont egy nõ megüthet egy férfit mert ha a nõ megüt egy férfit annak oka van és megérdemli. A férfiak meg minden ok nélkül verekednek.

Az miért van hogyha bedugom a fülesem a gépbe akkor ilyen búgó hangot hallok?

El?lapi jack-re csatlakoztatom..tegnap még nem csinálta.

Legjobb válasz: Lehet hogy a audio csatlakozó ba van a hiba vagy a fülhalgató probálly meg mégegy fülest és ha azal a fülesel búgó hangot halassz akor valószinû hogy a ajzatal van probléma a audi csatlakozol val

Lehet hogy a audio csatlakozó ba van a hiba vagy a fülhalgató probálly meg mégegy fülest és ha azal a fülesel búgó hangot halassz akor valószinû hogy a ajzatal van probléma a audi csatlakozol val
A kérdező hozzászólása: Másik fülessel nem búg, csak akkor búg ha félig dugom be.Ha teljesen akkor nem búg.
A kérdező hozzászólása: Na már nem búg, csak közbe nagy tételt másoltam pendrive-ra, ahogy abbahagyta a másolást egyben ugyanakkor a búgást is abbahagyta.
:)

Hanyadik hétig kell felkeresni a nőgyogyászt? és az miért van hogyha nehezet emelek akkor fáj a petefészkem meg a hasam? Lehetséges hogy elvetéltem?

kb 6 hetes vagyok és az orvosom korlátlan ideig szabin van attol félek h kifutok az idöböl szúr és fáj a petefészkem de nem görcsöl és nemis vérzek

Legjobb válasz: Menj másik orvoshoz. A hetedik héten már mindenképp érdemes, addigra már van szívhang is, és azt is jó megnézni, hogy méhen belüli-e a terhesség. Ne emelj, ha panaszaid lesznek tõle.

Menj másik orvoshoz. A hetedik héten már mindenképp érdemes, addigra már van szívhang is, és azt is jó megnézni, hogy méhen belüli-e a terhesség. Ne emelj, ha panaszaid lesznek tõle.
Nem tudom mennyire nehéz, amit emelsz, de túlságosan nehezeket nem ajánlott emelgetni!
nekem is hasonló tünetem volt a 6.héten és nálam találtak a kilõködés helyén egy vizzel teli üreget (cisztát). ezért azt ajánlotta ne emeljek egyáltalán, ne erõltessem magam, legyek nyugalomban. ez gyakran elõfordul várandósoknál és magától felszívódik a 12. hétig. ugye nem tudjuk nálad ez terhességi tünet vagy esetleg neked is cisztára utal e, de a legjobb amit tehetsz hogy kerülöd az emelgetést és az elõttem szólok szerint elmész másik orvoshoz. majd írd meg mi volt!
Ha elvetéltél (volna) azt biztosan észreveszed, mert bõséges vérzéssel jár. Ha nem muszáj, ne emelgess nehezet, fõleg akkor, ha fájdalmat is okoz. A korlátlan ideig szabin lévõ orvos, olyan mint ha nem is lenne. Menj el egy másikhoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Miért van hogyha beteszem a pendrivet a gépbe azt irja ki hogy "gyorsabb működéshez használja az usb 2. 0" és télleg nagyon lassan másol a pendrive. HOL VAN A 2. 0?

Vagy mi az, hogy kell feltenni a gépre, megcsinálni vagy akármi?

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat...:)

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...:)
az enyimé is ezt írja ki (bocs az off-ér de érdekelne)
Az egy csatlakozótípus, ha az USB-be teszed akkor nem értem miért írja ki.
Valószínû az alaplapodon nincs is USB 2.0, csak 1.1. Vagy ha van, akkor rakd át abba.
Azért írja ki, mert a te alaplapod valószínûleg régi és még van rajta 1.1-es USB. A régi gépen nálunk a hátsók 2.0-sak a kivezetés elõre meg csak 1.1-es és olyankor írja...
Az Asus alaplapomhoz volt a lemezén valami usb driver is. Újratelepítés után azt is fel kellett tenni, csak utána mûködtek 2.0 módban az usb csatlakozóim.
A kérdező hozzászólása: Okés köszi. P5ld2-es alaplapomvan, elég régi... de jó gép.:) Az az érdekes h elõzõ gépemnél xp- vt rajta(sokkal szarabb vt), és 2* ilyen sebbeséggel másolt, most egy szar 700mb-s filmet 15percig másol az uj gép win7-en..-.-

Lányok, az miért van, hogyha egy fiú nem vall szerelmet rögtön az első randin, akkor megharagudtok rá?

Lányok, az miért van, hogyha egy fiú nem vall szerelmet rögtön az els? randin, akkor megharagudtok rá? Utólag derült ki, hogy az illet? emiatt ment bele a randiba, de egyébként ennek semmi jelét nem adta. S?t, ellenkez?let...

Legjobb válasz: Azért van, mert nincs. Ez veled megtörtént egyszer, a lány hibája és kész, ne általánosíts.

Azért van, mert nincs. Ez veled megtörtént egyszer, a lány hibája és kész, ne általánosíts.
aki elvárja, hogy az elsõ randin szerelmet valljanak neki, az vagy túl beképzelt, vagy épp az ellenkezõje, avagy rettenetesen önbizalomhiányos.
Szerintem is egy egyedi esettel volt dolgod. Vagy arra gondolt, hogy nem adtad jelét annak, hogy tetszik neked. Csak ilyen furán fejezte ki magát. De nem, nem kell szerelmet vallani. Nekem személy szerint egy "jól éreztem magam, találkozunk máskor is?" címû mondat jött be a legjobban. 22/L
ilyen nincs is.
Sztem bõven elég lett volna ha lekapod... Am meg sokszor a fene sem érti a nõket, bár ezzel õk is így vannak sztem :D Pedig mi legalább racionálisan szoktunk gondolkozni, kivéve amikor nem. A pasik egyszerû lények :P 24F
én is úgy gondolom, hogy elsõ randin ilyet állítani nem reális... akkor mondjon nekem ilyet egy pasi, ha komolyan is gondolja, én is csak akkor mondom neki. 25L
A kérdező hozzászólása: voltaképpen pár hónapja ismertük egymást úgy-ahogy, de akkor barátja volt. Illetve hát ez volt az elsõ kötetlen, senki által meg nem zavarós beszélgetés :)
Nekem NEM tetszene, ha az elsõ randin közölné velem, hogy szerelmes belém... nekem hiteltelennek tûnne, nem igazán hiszek abban, hogy egy randi után ilyen érzelmeket élhet át. Ahhoz jobban meg kell ismernie. Más a helyzet, ha már régóta ismerjük egymást. Én pl. a mostani barátomat már majdnem egy éve ismertem közelebbrõl (baráti viszony, sok beszélgetés, találkozás) mielõtt összejöttünk, én már akkor is szerettem mikor elcsattant az elsõ csók, és szerintem õ is engem. És mégis, kb. 3 hónapja jártunk, mikor elõször mondtuk egymásnak, hogy "szeretlek"...
A kérdező hozzászólása: kedves 28F, pedig igy van. Utólag mondta, hogy azért ment bele a találkozóba, mert érezte hogy valami van, és tudni akarta, dehát nem derült ki számára, ás hát úgy gondolta, hogy ez elég idõ volt nekem, hogy közöljem...
Ilyen nincs vagy legalábbis nem egészen normális hogy az elsõ randin szerelmet vallunk a másiknak, ehhez kicsit hosszabb idõnek el kell telnie, hisz hogyan is tudjak szerelmet vallani ha még nem is ismerem a másikat.A csajjal gondok vannak.
Egyetértek a 15:55-össel. Korai az elsõn mondani, a lány elég flúgos lehetett, ha emiatt akadt ki. Lehet csak egy kifogás volt.
Én ilyenrõl még nem is hallottam. Inkább pont hogy túl korai már rögtön az elsõ randin mondani. szívesen, 28F
én ilyesmiért nem haragudnék mert ha már randizni hívott egy nap alatt nem fog kiábrándulni ha meg csak szórakozik késõbb úgyis rájövök

Miért van, hogyha egy szauna után hideg vízbe ugrik az ember, nem lesz baja, de nyáron nem szabad felhevült testtel vízbe ugrani?

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Azért, mert a szauna körülményei pont ki vannak számítva (bár néhányan ezt se bírják - de õk tudják magukról) - azt pedig, hogy a tested mennyire hevül föl nyáron, nem tudod kiszámítani. Ráadásul a szaunában van más is, aki kihúzhat a vízbõl - máshol ez nem biztos.

Azért, mert a szauna körülményei pont ki vannak számítva (bár néhányan ezt se bírják - de õk tudják magukról) - azt pedig, hogy a tested mennyire hevül föl nyáron, nem tudod kiszámítani. Ráadásul a szaunában van más is, aki kihúzhat a vízbõl - máshol ez nem biztos.
Szaunázáskor az ember izzad, és az eleve hût, párologtat, teljesen más, amikor a nap felhevíti az ember testét, olyankor a hideg víz sokkal nagyobb sokk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!