Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogyha a barátom sokáig (3 db)

Az miért van, hogyha egy barátommal vagyok és pofázok, a csajok sokkal nagyobb eséllyel és sűrűbben néznek meg?

Például volt olyan, hogy buszon voltam, haveromank mondtam a magamét már egy ideje, erre hátrafordult egy 14-15 év körüli lány és rám nézett meg mosolygott is kicsit, aztán valamit súgdolózott a barátnőjének és kicsit nevetgéltek is. Máskor haverommal sétáltam előttem két csaj, akkor is egyszer csak egy szép csaj hátraforudlt csak úgy és rám mosolygott. Aztán ezt a csaj láttam a sulimban, akkor is hátrafordult egyszer és nézett. Meg olyan is volt több haverommal is, hogy megyek, dumálgatok nem is veszem észre, egyszer csak szól valamelyik haveorm, hogy néz egy csaj engem. Mondom oké, ki is? Mert én észre sem veszem sokszor amúgy. XD

Legjobb válasz: nézték h mi a francot beszélsz már annyit.. :D

nézték h mi a francot beszélsz már annyit.. :D
azért néznek téged, mert ordítasz az utcán :D
kimondtad te magad sokat pofázol, méghozzá hangosan, másokra tekintet nélkül.
Azért mosolyognak, mert röhögnek rajtad. Ikszdé.

Miért van az, hogyha a barátom sokáig ujjaz (nem egyfolytában) kb olyan 20-25 percig akkor egy idő után elkezdek kicsit viszketni?

Legjobb válasz: "száraz" nem lehetek, mert nyelvet is használ... segítsetek:S már kicsit kínos:S koszosnak meg nem koszos az ujja, mert mindig megmossa elötte.

A kérdező hozzászólása: "száraz" nem lehetek, mert nyelvet is használ... segítsetek:S már kicsit kínos:S koszosnak meg nem koszos az ujja, mert mindig megmossa elötte.
lehet, hogy kidörzsölõdtél? a nmedvesség ellenére. :)
Szerintem is a korom kidorzsoli a dolgokat odabenn. De ugy oszinten...miert jo az, ha a kedvesed 20-25 percen keresztul ujjaz?
nem sok az a 20-25 perc? csinálhatna valami mást is. Én már 3 perc után kidörzsölõdöm. a vagina nyálkahártyáját nem erre találták ki. az emberi ujj így is úgy is durvább, mint ami "belevaló". mondd a párodnak, engedje el a fnatáziáját, igen kényelmes dolog fél órán keresztül ugyanazt csinálni. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, használjatok síkosítót, de szerintem ez nem jó... :S
A kérdező hozzászólása: de nem egyfolytában csinálja.. van amikor 5-10 percig nem is csinálja.

Miért van az hogyha a barátommal szeretkezek akkor sokáig bírja, de ha orálisan kényeztetem akkor 1 perc alatt elélvez?

Legjobb válasz: gyébként az is lehet hogy a száddal sokkal jobban ingerled a makkot, mint ahogy a puncid ingerli. Egyébként nemhogy örülnél neki, hogy nem megy el hamar szex közben. Sokan jönnek ide panaszkodni, hogy "hamar elmegy a barátom...", "Hamar elmegyek, mit tegyek?". Tehát ennek csak örülj. Ha fordítva lenne, akkor biztosan nem örülnél eg 1 percig tartó szexnek.

gyébként az is lehet hogy a száddal sokkal jobban ingerled a makkot, mint ahogy a puncid ingerli. Egyébként nemhogy örülnél neki, hogy nem megy el hamar szex közben. Sokan jönnek ide panaszkodni, hogy "hamar elmegy a barátom...", "Hamar elmegyek, mit tegyek?". Tehát ennek csak örülj. Ha fordítva lenne, akkor biztosan nem örülnél eg 1 percig tartó szexnek.
3as ment a zöld neked!egyetértek veled!
Talán mert jobban élvezi?
Azért, mert pl. egy kicsit is tág puncihoz képest (ami relatív, mert a csaj tarthatja a cerkát vékonynak) aktívabb fizikai ingert tud jelenteni egy rácuppanós, vákumos cumi.
A másik dolog, hogy orálnál nincs oka visszafogni magát.
Figyu! Egyszeruen jol szopsz. Gondot okoz? Van kedved beszelni rola? :)
Tudod ez olyan mint a takaritas: amig a szonyeget porszivozod hazimunka, de ha rateszed a cerkadra ... :)
Ha szopod nem az a cél, hogy NEKED jó legyen, ezért ott minek tartaná magát, csak elengedi élvezi és hamar elmegy. Ez természetes. :)
mert egy igazi szopógép vagy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!