Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogyha a barátom elkezdi (3 db)

Miért van az hogyha a barátom elkezdi nyalni a csiklómat akkor nem megyek el.. de elkezdek remegni.. és olyan mintha már orgazmusom lenne de mégsem.. :S:S?

Léccí írjatok

Legjobb válasz: Akkor azt jelenti, hogy kzel van, legalábbis nállam. csak hagyd, hagy kényeztessen. lazulj el, és várd a csodát:D:D megérti.

Akkor azt jelenti, hogy kzel van, legalábbis nállam. csak hagyd, hagy kényeztessen. lazulj el, és várd a csodát:D:D megérti.
Szia!Én is szoktam ilyet érezni, de én csak az után ha már elõtte volt orgazmusom rövid idõn belül!Én azt olvastam, hogy van olyan amikor a csikló túl van ingerelve és egy kicsit pihentetni kell mondjuk tíz percet és utána megint képes lesz az orgazmusra!
A kérdező hozzászólása: de nekem elõtte nem volt orgazmusom...hanem akkor hittem hogy lesz:S:Sde mégsem....:S
Annak a jele hogy nagyon élvezed. Szerintem ne akarj görcsösen orgazmust átélni, csak engedd el magad és élvezd. Az is lehet hogy még nem találta el a pasid a megfelelõ pontot, de jó úton haladsz és nem kell elkapkodni semmit, majd lesz neked is orgazmusod.
Nálam is volt, ilyen amikor a barátom úgy nyalt, h teljesen remegtem, már kezdettõl fogva. De ez valahogy sok is volt. És nem orgazmus, és nem is lett valahogy belõle. Szerintem van olyan pont, amit ekkor túl nagy inger ér. Mert pl. ha kézzel csinálja, akkor nem érzem ilyen intenziven, de egy idõ után sokkal jobb és biztosan orgazmusom van. Szóval igazán nem tudom. De szerintem már túlingerli. :D
Azt akarja hogy ujjazd meg
Az én barátnõm pl. azt is imádja amikor nem áll még és össze van menve, oda van érte szinte, szereti akkor is tapizni. Kész vicc:DD
Lehet hogy rossz ember gatyájába nyúltál a sötét moziban.
Lehet, h olyankor meg nincs a szerszama harca keszen es szegyeli..
Elég fura a barátod, az tény.
szerintem baja van a mérettel, vagy csak egyszerûen nem szereti a pornós közeledést. úgyhogy ne nyúlkálj. :)
Mert egy férfinek gáz ha 1000 ember elött feláll a farka. Probálj nem nyilvános hejen nyulkálni.
Próbáltad már megkérdezni tõle?:) Nyúlj megint és amikor megfordul kérdezd meg, hogy hátulról szeretné-e, hogy pl. õt átkarolva csináld vagy az egészet nem akarja. Ha utóbbi akkor beszéltesd... (itt még lenne ötletem hogyan, de ezt hagyjuk most:)

Miért van az, hogyha a barátom sokáig ujjaz (nem egyfolytában) kb olyan 20-25 percig akkor egy idő után elkezdek kicsit viszketni?

Legjobb válasz: "száraz" nem lehetek, mert nyelvet is használ... segítsetek:S már kicsit kínos:S koszosnak meg nem koszos az ujja, mert mindig megmossa elötte.

A kérdező hozzászólása: "száraz" nem lehetek, mert nyelvet is használ... segítsetek:S már kicsit kínos:S koszosnak meg nem koszos az ujja, mert mindig megmossa elötte.
lehet, hogy kidörzsölõdtél? a nmedvesség ellenére. :)
Szerintem is a korom kidorzsoli a dolgokat odabenn. De ugy oszinten...miert jo az, ha a kedvesed 20-25 percen keresztul ujjaz?
nem sok az a 20-25 perc? csinálhatna valami mást is. Én már 3 perc után kidörzsölõdöm. a vagina nyálkahártyáját nem erre találták ki. az emberi ujj így is úgy is durvább, mint ami "belevaló". mondd a párodnak, engedje el a fnatáziáját, igen kényelmes dolog fél órán keresztül ugyanazt csinálni. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, használjatok síkosítót, de szerintem ez nem jó... :S
A kérdező hozzászólása: de nem egyfolytában csinálja.. van amikor 5-10 percig nem is csinálja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!