Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogyha a (391 db)

Az miért van, hogyha a NÕ üt meg egy FÉRFIT az rendjén van, de fordítva már rendőrség, nem ember az ilyen stb?

A kérdés adott.

Legjobb válasz: egyik félnek sem kéne ütögetni a másikat! üssön a falba, ha ideges!

az elsõ sincs "rendjén"
egyik félnek sem kéne ütögetni a másikat! üssön a falba, ha ideges!
Azért mert az ilyen h*lye berögzõdéseket még nem vetette le a társadalom. A férfi nem sír, legyen erõs stb. Pedig rengeteg olyan eset amikor a nõ erõszakoskodik a férfival. De ezt nem merik bevallani az áldozatok sem mert így nevelték õket, meg mások is kiröhögnék. Szerintem ez olyan gáz viselkedés.
itt amerikaban a nore is kimegy a rendorseg siman ha verekszik :D amugy szerintem sincs rendjen ha a no verekszik, en nem szoktam megutni soha ferfit. de nyilvan a ferfi utese tenyleg veszelyesebb
"Ma nõpárti a társadalom, többet megbocsátanak a nõnek, mint egy férfinek." Ja igen. Mondd el ezt az indiai nõknek is. Én még mindig sok helyen azt tapasztalom, hogy lenézik a nõt, de most nem ez a kérdés. Ki állította, hogy hogyha egy nõ üti a férfit, meg terrorban tartja, az rendjén van? Ez elfogadott lett a társadalomban, csak lemaradtam róla? Nem kell itt az álszenteskedés. Sokkal több férfi erõszakoskodik a párjával, mint nõ, ez így volt, van és lesz is. Persze hallani olyanokról, mikor a nõ megalázza a férfit, aztán pedig a képébe röhög, hogy nem üthetsz meg, mert nõ vagyok. Az ilyeneknek lehet én is lekevernék egy pofont. Kicsit el vagy tévedve te is, kérdezõ. Nem tudom, honnan jött neked ez a kérdés, esetleg van-e valami sérelmed, de én a férfiak helyében azért befognám a pofámat, ha az ütésekrõl van szó. Tisztelet a kivételnek.
Magysrország a kettõ s mércék országa...gyülölöm.
Egy nõ is tud nagyot ütni, fõleg, ha van valami a kezében. Ma nõpárti a társadalom, többet megbocsátanak a nõnek, mint egy férfinek.
Nekem volt egy barátom aki bántalmazott.Senki nem szólt érte.Egyszer az életben adtam neki egy hatalmas pofont.Én sírtam el magam, mert nagyon szerettem.Akkor az egyszer nem ütött meg. :( De azt a pofont mindenki megjegyezte mert egy nõ adta. :( 18/L
Mivel egy nõi ütés szinte meg se kottyan egy férfinak, nem veszélyes. De a férfi lény erõsebb, ha õ üt meg egy nõt úgy komolyabban, akkor a nõ tuti kiterül. Az az ütés már veszélyesebb. Hát ezért szerintem. De azért az sem egészséges és elfogadható, természetesen. Se a nõ, se a férfi ne üssön, hanem inkább üljenek le megbeszélni, és ha nem mûködik, akkor nem kell erõltetni, akkor viszlát.
Nem vagy egy kicsit eltájolva????
Nagy-nagy respect a #11-esnek, hogy felismerte a problémát, és elkezdett tenni a megoldásért. Az külön nagyon jó, hogy sikerült is.
nincs rendjén, de igenis, egy férfi fizikailag sokkal erõsebb, mint egy nõ.
A kérdező hozzászólása: Nem mindig az ütés erõssége a mérvadó, lehet lökés is ami balszerencsésen is elsülhet.
Mert egy férfi nem üthet meg egy nõt. Ez erkölcstelen. Viszont egy nõ megüthet egy férfit mert ha a nõ megüt egy férfit annak oka van és megérdemli. A férfiak meg minden ok nélkül verekednek.

Miért van hogyha a kutyám az élő békval játszik akkor habzik a szája?

Legjobb válasz: Mert a béka kiválaszt egy olyan mérgezõ anyagot,ami ezt eredményezi.De ha jót akarsz ne engedd békákkal játszani,mert van olyan fajta,ami szembepisili és vakságot okoz...

Mert a béka kiválaszt egy olyan mérgezõ anyagot, ami ezt eredményezi.De ha jót akarsz ne engedd békákkal játszani, mert van olyan fajta, ami szembepisili és vakságot okoz...
a békapisi teszi. Az méreg és attól habzik a szája.
Állítólag a béka úgy hat a kutyára mint egy gyengébb drog az emberre. Nem okoz függõséget de hasonló hatása van mint egy gyenge drognak. És állítólag ezt a kutyák tudják is.
A méreg, vagy valamilyen váladéka miatt. Hát az enyém a kertben csak megfogja õket, vagy kinyuvasztja, vagy hagyja menekülni. Én nem spilázom túl, csaktán nem lesz baja tõle.

Az miért van hogyha dvd- lemezt (4.7 GB AVI filmeket írok rá DIVX) a dvd írómmal csak is mindig úgy írja meg hogyha bele teszem a DVD lejátszóba a megírt lemezt alig akarja beolvasni?

ha 4x-esen vagy 8x-osan írom akkor is ugyan ezt csinálják a lejátszók (nagyon er?lködnek) csomó lemezt már megpróbáltam ( sony ,TDK ,Fujifilm, Maxell,.....stb pluszos mínuszos...... és nem az író programmal van gond mer már vagy 10-et megpróbáltam de ugyan ez a végeredmény. ilyenkor mit lehet csinálni, vagy hol lehet beállítani? ilyen DVD írom van:

Miért van az a jósoknál, hogyha egy nevet és egy születési dátumot (vagy a korunkat) mondjuk, akkor az egész életünket elmondják; ám ha ekkora nagy jósok, akkor miért nem tudják előre, hogy mi a nevünk, meg hogy mikor születtünk?

Ez a betelefonálós "Ezo" és "Asztro" műsorokra vonatkozik, és kevésbé ismert (szerencsénkre) társaikra.Kíváncsian várom az ezotériában elmélyült emberek válaszát! Ui: Épelméjűek is írhatnak véleményt! X)

Legjobb válasz: Úgy tûnik, te is teljesen tisztában vagy vele, hogy ez az egész csak átverés, és pénzcsórás. Bár van olyan, aki el is hiszi, hogy egy jós, és gyógyító! Ez inkább a humor kategória!;)

Úgy tûnik, te is teljesen tisztában vagy vele, hogy ez az egész csak átverés, és pénzcsórás. Bár van olyan, aki el is hiszi, hogy egy jós, és gyógyító! Ez inkább a humor kategória!;)
Volt két napom a nyáron, amikor úgy leégtem(de mindenhol), hogy meg sem tudtam mozdulni. Gondoltam belenézek egy ilyen tévés ezos baromságba, és fél óra után azt vettem észre, hogy csak 60 évnél idõsebb nõk telefonáltak. Na vajon miért is?
Ha a nevedet és a szül.dátumodat elmondod, akkor a számmisztika jóvoltából "nyitott könyv" leszel. Tehát nem jósolás útján mûködik ilyen esetekben a dolog...magyarán a nevedet sem fogja senki megjósolni a hasára ütve, sõt még a szül. dátumodat sem. ;)
Személyszerint én fejbõl 2 mp alatt kiszámolom a dátumból bárkiét. :) Azt is megmondom mikor fog férjhez menni, gyereket szülni.... Máshoz nem nagyon értek, de az ezoterikához igen. :D
szerintem egyetlen egy dolog van a földön, amiben egyetértenek az igazán ezoterikus beállítottságúak, és a teljesen szkeptikusok, az, hogy az ezo tv a 21.század leg durvább átverése, és leg pofátlanabb pénzszerzési módszere!!És remélem ezzel mindent elmondtam..
A kérdező hozzászólása: "Ha a nevedet és a szül.dátumodat elmondod, akkor a számmisztika jóvoltából "nyitott könyv" leszel." Azok nem csinálnak mást, mint hadonászik a levegõben, de nem hiszem, hogy olyan nagy matekzsenik, hogy kapásból kiszámolják amit kell és még fejbõl tudják is, hogy milyen információ tartozik ahhoz az emberhez, akirõl a szám szól.
Az egész csak átverés, senki sem tud kiszámolni ilyen dolgokat.
Semmi átverés nincs benne. Fogalmad sincs semmirõl, de nyomod a süket dumát....szánalmas.
Akkor miért nem válaszoltál a levelemre? :D

Miért van, hogyha csinálnak egy jó horrort, annak állandóan a remakejét majmolják?

leginkább a japán horrorokra gondolok,az erdetisokkal jobb,mégis a remake szarokat majmolják.

Az miért van, hogyha én magam verem, akkor sokkal gyorsabban "elmegyek", de ha a barátnőm csinálja, akkor sokkal lassabban?

F/15 . Ez normális?

Legjobb válasz: Nyilván azért, mert õ még kevésbé ért hozzá, és kevésbé ügyesen csinálja. Majd belejön, és idõvel megtanul különféle technikákat. :)

Nyilván azért, mert õ még kevésbé ért hozzá, és kevésbé ügyesen csinálja. Majd belejön, és idõvel megtanul különféle technikákat. :)
Én is magamnak gyorsan ki szoktam verni direkt, mert mindig itthon van valaki..és el akarom kerülni hogy be nyissanak miközben csinálom :D, de ha barátnõmmel vagyok akkor nem akarom hogy 5 perc alatt vége legyen...gondolom nálad is ez a helyzet
A kérdező hozzászólása: aha igen, csak most csinálta elõször, és kicsit megijedtem, hogy alig akart kilövellni (20perc+)..:/
hat orulj neki!!! De amugy szerintem nem kellene eroltetni a gyors [email protected] mert a szervezet baromi gyorsan hozzaszokik, aztan a csajjal majd nem fog menni a hosszu menet. Tapasztalat :(
én még azt is hozzátenném, hogy te jobban rászorítasz, míg a barátnõd lehet, hogy óvatosabban csinálja, hogy biztosan ne legyen rossz neked
A kérdező hozzászólása: aha, értem:D köszi a válaszokat:D
Mikor én csinálom a barátomnak, van hogy nem is tud elmenni! Egyszerûen máshogy érzi és egy idõ után már nem is tudom olyan gyorsan csinálni. Viszont ha magának csinálja, akkor pikk pakk elmegy. Szóval nincs veled semmi baj. :) 19/L
Nálunk is ez volt a helyzet sokáig. Egy idõben kedvem se volt ez miatt belekezdeni mert tudtam, hogy úgy sem tud elmenni. Pedig nagyon sokszor megmutatta, hogy csináljam. 20/L
probáljátok ki sook síkosítóval, és szigorúan fityma bevonása nélkül, azaz úgyértem hogy csak a makkod maszírozza és nem húzgálja rajta, te pedig mondjad neki hogy szorítsa erõsebben, vagy gyengébben (amíg bele nem tanul õ is hogy mikor jó, figyelnie kell a reakcióid is azért). nekünk ez a formula, és eskü jobban esik mint ha magamnak csinálnám, pedig énis jó vagyok XD de így õ kikészít :D 22 F
Mert õk a kisebbség. Tudod miért? Mert a többség börtönben van. Mer senki sem lehet rasszista a világon.
Sok bába közt elvész a gyerek. Sok jogvédõ közt az emberi jogok.
Mert nincsennek megrendszabályozva, nekik minden meg van engedve, mert "jaj, szegény kisebbség, stb, stb." Unom már ezt a fajta büntetlenséget, ami õket övezi.
Ez a liberalizmus.
E a tolerancia. Kisebbség ami már sok helyen többség a cigány gyilkolhat, lophat, magyar vagy felszólalsz náci vagy.

Miért van, hogyha az embernek nincs senkije, akkor meg is szakadhat mire lesz, de ha van barátnője, akkor meg szinte úgy kell leráznia magáról a többi csajt? ! Vagy ez a furcsa eset csak nálam van így?

Legjobb válasz: Velem is így van...:S Amikor van valakim valahogy mindig akkor lenne még 3-4 másik lány is mint lehetõség, de amikor magamba vagyok akkor totál semmi..

Velem is így van...:S Amikor van valakim valahogy mindig akkor lenne még 3-4 másik lány is mint lehetõség, de amikor magamba vagyok akkor totál semmi..
ez tényleg így van. 23/F
Nálam is ez van, de én már nem is erõlködök.. Kb. 1 éve vagyok egyedül, egy ideig még próbálkoztam, most viszont már nem nagyon érdekel a dolog. 24/f
Mert amikor egyedül vagy lógatod az orrod, amikor párkapcsolatban vagy, akkor meg sugárzol. Te melyik csajhoz mennél oda: egy szomorúbbhoz, vagy egy folyton nevetgélõhöz? . . . Na, meg is van a válasz :)
Ez tenyleg igy van de erre van magyarazat! Ha van valakid akkor megvaltozik a kisugarzasod, magabiztosabb leszel stb, es ez feltunik a lanyoknak. Emellett ennek tudomanyos biologiai magyarazata is van. Parkapcsolatban boldog vagy es ugye nem utolso sorban a szexualis eleted is "fellendul" ezaltal a szervezetedben is felszabadulnak, jobban termelodnek bizonyos kemiai anyagok amikre a masik nem igencsak fogekony. :) Szval kerem szepen ez nem csak a veletlen muve. :)
Azért, mert ha nincs senki, akkor látszik is rajtad, hogy görcsösen erõlködsz, töröd magad. Mikor van, akkor vidámabb, lazább, magabiztosabb vagy, mert tudod, hogy úgyis van valaki más.
Ez valóban így van.
velem is igy van 20 f
Passz... Szerintem ez leginkább hozzáállás kérdése. Én legalábbis nem vettem észre ilyesmit.
igen nálad.
Ez így van, el kell fogadni :D
alsótestû bérmunkásokkal kell edzetni magad :D
Hát akkor én vagyok egy kivétel, ha nincs senkim senkinek sem kellek. Ha van valakim nagy nehezen, akkor se kellek senkinek. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!