Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy volt (564 db)

Az miért van, hogy volt egy ismerősöm aki volt kint Coloradoban, ott szerzett egy pólót amit télen nyáron hord és mégis sok csaj ül mindig mellette az előadóban?

Tudni kell, hogy egy kövér 20 on éves fiúról van szó, aki eléggé gazdag is, de mindig ugyaaz a Colorado Avalanche póló van rajta és soha nem mossa ki. Annyira büdös és ecet szagú, hogy képetelenség mellette megmaradni, mégis 3 lány csüng a nyakán a kövér gyereknek. Ennyire vonzó dolog a büdösség? Egy másik ismerősöm is egy kövér szőrös, buta gyerek, megfelelő anyagiakkal, de arra lusta hogy hetente vagy legalább két hetente hazazvigye az édesanyjának a büdös holmijait, hogy az kimoshassa neki. Annyira büdös, hogy mellett sem lehet megmaradni. Ennek ellenére, mégis 2 év alatt 3 olyan fullos barátnője volt, hogy ezt nevezem én top 10 ezernek. Hogy csinálják egyes igénytelen külsejű, büdös fiúk, hogy mégis bomlanak értük a csajok? Mi lehet a titok?

Legjobb válasz: Valószínûleg az a srác nem nyávogott, féltékenykedett és nem volt akkora retardált mint te. Rejtély megoldva. Ha visszaolvastad volna amit írtál te is rájöhettél volna. Persze ahhoz agy is kell.

Valószínûleg az a srác nem nyávogott, féltékenykedett és nem volt akkora retardált mint te. Rejtély megoldva. Ha visszaolvastad volna amit írtál te is rájöhettél volna. Persze ahhoz agy is kell.
valószínûleg azoknak a csajoknak a pénz imponált... bár felõlem lehetne Bill Gatesnél is gazdagabb a srác ha orrcspsez kell hozzá :-S
Szerintem is csak a pénz hajthatta õket ezekhez a fiúkhoz. :S El sem tudom képzelni, mi mást láttak bennük vonzónak. Nem értem az ilyen lányokat, én meg nem tudnék maradni egy büdös fiú mellett, legyen akármilyen gazdag is.
Colorado Avalanche? Az mekkora lúzer csapat... Ottawa Senators a menõ!
Ezt én is észre vettem, pl amikor edzés után összefutok lány ismerõsökkel, mindig körém állnak. :D Bár ez nem ugyanaz tudom, de látok összefüggést és van egy szegényebb ismerõsöm, aki úgy is kiváltja azt a hatást, szóval nem csak a pénz beszélhet talán.
nah jó, izzadság és izzadság között is van különbség... van amelyik izzadságnak tényleg "jó" illata van, de amelyik már erõs és büdös az fúúj...
tudod van az a pénz! amitõl egy izzadt-büdös-igénytelen ember férfias lesz! és van az a pénz amitõl az 50-60 éves vén szivarok "érett férfiak"... LOL

Miért van ez? Barátnőm és én 13 évesek vagyunk (pubertás kor). Én vagyok 172 cm ő volt 170. De miért van hogy "nagyot nőtt" és most 178 cm magas? Ciki hogy magasabb nálam? Mitől van hogy magasabb mint az egykorú fiúk/lányok?

Legjobb válasz: Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...

Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...
én is 13 éves, vagyok (lány). nem (annyira) gáz, én nem tudom pontosan milyen magas vagyok, de kb olyan magas mint a barátnõd. amúgy ez azért van mert a lányok hamarabb kezdenek el "fejlõdni" mint a fiúk. nálam 1 kivételével minden fiú fél fejjel kisebb.:)
A kérdező hozzászólása: köszi, az ismerõsök körébõl meg én vagyok a legmagasabb xD kivéve õt :)
Ha szereted akkor nem ciki, ha nem szereted, akkor ciki. Nehogy már a divat, mások véleménye diktálja a párkapcsolatod! Azt szeretsz, aki bejön neked. Nem azt akit a haverjaid, fórumozók, válaszolók elfogadnak!
A kérdező hozzászólása: # 1/4 köszi, de tanulj meg írni ;) amúgy kajak köszi :D

(feljelentő jelecske) Kinek kell a pont a feljelentőnek vagy annak akit fel akarnak jelenteni? És miért tűnt el ez a funkció? És miért van hogy eddig néha volt ott mostanában meg szinte eltűnt? És miért csak tesztüzemben működik (már amikor működik?

- Segítheted moderátoraink munkáját azzal, hogy ha fórumszabályzatot vagy netikettet sért? választ látsz, jelented felénk. Köszönjük! Ez bizonyos számú ponttól lehetséges. A funkció jelenleg tesztüzemben m?ködik.

Legjobb válasz: Még mindig ott van, legalábbis nekem mindig, mindegyik kérdés mindegyik válaszánál (kivéve amit pontoztam)... Szerintem ha jelenteni akarsz egy választ, akkor neked kell elég pontodnak lenni, hiszen akinek a válaszát jelenteni akarod, lehet hogy nulla pontja van, csak bejött "hangulatot" csinálni az értelmes válaszával, szóval az õ pontjától ez szerintem teljesen független...

Még mindig ott van, legalábbis nekem mindig, mindegyik kérdés mindegyik válaszánál (kivéve amit pontoztam)... Szerintem ha jelenteni akarsz egy választ, akkor neked kell elég pontodnak lenni, hiszen akinek a válaszát jelenteni akarod, lehet hogy nulla pontja van, csak bejött "hangulatot" csinálni az értelmes válaszával, szóval az õ pontjától ez szerintem teljesen független...
A kérdező hozzászólása: Most pl. a te válaszod mellet ott van az aranyos ujjacskák mellett, de máshol vagy más idõben nem mindig!
Lehet, hogy ahol nincs ott, azt a választ moderátorok írták :P
A kérdező hozzászólása: Akkor az oldal háromnegyedét moderátorok írták! xD
Régebbi bejegyzéseknél nem található meg a stoptábla. Valamint ha egyet már ellenõriztünk, akkor amellett sincs.

Az miért van hogy majdnem minden Hollywood i sztárnak volt meleg, vagy lesbi kapcsolata?

gondolom a hírnév miatt? vagy nem ?

Legjobb válasz: Hát azért az túlzás ,hogy majdnem mindnek. Igazából ez olyan ,hogy vagy a hírnév miatt ,vagy nem. Nehéz eldönteni, hogy valóban csak a hírverés miatt tesznek egy-egy dolgot a hírességek,vagy valóban pl melegek/leszbikusok,esetlég biszexuálisak. Ezek a hírességek az esetek nagy százalékában nem vállalják fel,ha meg kiderül,akkor arra fogják,hogy a hírnév miatt volt,meg ilyesmik. Az pedig ,hogy a sztárvilágban úgy tûnik sok a homoszexuális,azért van ,mert õk híresek,így majdnem mindent tudunk róluk,a nyilvánosság elõtt élik az életüket,így elég nehéz lenne titkolniuk. De a te környezetedben pl nem tudod mindenkirõl mikor mit csinál,lehet ,hogy az ismerõseink 80% százalékának volt már valamilyen kapcsolata azonos nemmûvel,csak soha nem derül ki. :) 18/L

Hát azért az túlzás , hogy majdnem mindnek. Igazából ez olyan , hogy vagy a hírnév miatt , vagy nem. Nehéz eldönteni, hogy valóban csak a hírverés miatt tesznek egy-egy dolgot a hírességek, vagy valóban pl melegek/leszbikusok, esetlég biszexuálisak. Ezek a hírességek az esetek nagy százalékában nem vállalják fel, ha meg kiderül, akkor arra fogják, hogy a hírnév miatt volt, meg ilyesmik. Az pedig , hogy a sztárvilágban úgy tûnik sok a homoszexuális, azért van , mert õk híresek, így majdnem mindent tudunk róluk, a nyilvánosság elõtt élik az életüket, így elég nehéz lenne titkolniuk. De a te környezetedben pl nem tudod mindenkirõl mikor mit csinál, lehet , hogy az ismerõseink 80% százalékának volt már valamilyen kapcsolata azonos nemmûvel, csak soha nem derül ki. :) 18/L
A kérdező hozzászólása: és kedves válaszolo , akkor mi Tom Cruise? mert azt is mondták rá hogy [email protected], de mégis nõzik, és vannak gyerekei is(és sokat foglalkozik a családjával). akkor õ csak , ha csinálta is a nemén belül (ami a pletykában volt), akkor csak a hírnévért tehette? 15/L
A kérdező hozzászólása: értem. És még azt olvastam róla(Tom ról)hogy azért a Scientologia tagja, mert régen meleg volt, de 'kiirtották'belõle. Szerinted igaz ? (Szerintem igaz lehet.)
Amúgy én nem tudom mennyi igaz az egész "TomCruisemeleg" ügybõl. Nem nagyon ismerem a Scientologia tanításait, amennyit hallottam errõl, az nem volt valami szimpatikus, így nem tudom , hogy hogyan viszonyulnak a homoszexualitás kérdéséhez, de ha ez igaz, akkor nagyon káros dolgot mûvelnek. A szexualitást nem lehet "kiírtani", sem a homo- sem a heteroszexualitást. Persze vannak , akiket lehet befolyásolni, de ha Tom tényleg meleg volt, és "már nem az" , akkor súlyos lelki sérüléseket okoztak neki, és bárkinek , akinél alkalmazták a "kiírtást".... Sosem lesz boldog valaki, aki valaki másnak az életét éli.
Amy Smart Jordana Brewster

Az miért van, hogy amikor xp-m volt akkor volt rajta hang aztán felraktam a 7-et és nem volt rajta hang hiába telepítettem az a drivert amit kellett, aztán felraktam a 8.1 enterpriset nem raktam fel a audiodrivert és mégis van rajta hang?

Az miért van, hogy amikor xp-m volt akkor volt rajta hang aztán felraktam a 7-et amit az alaplap nem támogat aktiváltam loaderrel és nem volt rajta hang hiába telepítettem az a drivert amit kellett, aztán felraktam a 8.1 enterpriset nem raktam fel a audiodrivert és mégis van rajta hang?

Legjobb válasz: Win 7-re valószínûleg rossz drivert próbáltál felpakolni.

Win 7-re valószínûleg rossz drivert próbáltál felpakolni.
... a Windows 8 pedig, mivel friss oprációs rendszer, elég sok, korábban megjelent hardvert "ismer". Már persze akkor, ha létezik hozzá 8-asra való driver.
A kérdező hozzászólása: Dell optiplex gx550 alaplap, es nincs a supportnal se win7 se win8 ezrt nem ertem, es win 8 nal meg meg se probaltam felrakni drivereket mert jo volt, mar akkor is amikor befejezte az op rendszer telepiteset, win7 kor meg egyaltalan semmi semikor nem volt jo

Nem kapcsol be a laptopom! Az miért van, hogy nem kapcsol be? Semmi hang, semmi világítás semmi! Nemrég még jó volt, nem ejtettem le sose semmi! Ha rádugom töltőre jelzi a LED hogy tölt de úgyse lehet bekapcsolni! Több lent!

Próbáltam azt is, hogy órákra, fent hagytam tölt?n, s?t még volt, hogy 2 napra tölt?n hagytam HÁTHA! De mégsem. A laptop: Asus a3000.

Legjobb válasz: ez általába így szokott lenni, de szerintem alaplapos nálubnk is ugyan ez volt, csak a miénk fujicsu siemens (nem tom hogy kell leírni) volt

ez általába így szokott lenni, de szerintem alaplapos nálubnk is ugyan ez volt, csak a miénk fujicsu siemens (nem tom hogy kell leírni) volt
egy aktív alkalmazás folyton felébreszti nyugalmi állapotból

Az miért van hogy még nem volt hüvelyi orgazmusom, pedig élvezem a szexet, meg minden, de edddig csak csiklón át volt? Valami van ez ellen, vagy valami póz, amitől lehetne?

Legjobb válasz: próbáljátok széken vagy ülve ahogy jólesik akk jobban hozzáér ahhoz a gfolthoz amitõl el tudsz élvezni

próbáljátok széken vagy ülve ahogy jólesik akk jobban hozzáér ahhoz a gfolthoz amitõl el tudsz élvezni
1. a g folt megnevezés talán még jobban is fedi az igazságot, mint a g pont. 2. csak azért gondolod, hogy lemaradsz valamirõl, mert nem tudod milyen. Persze más, mint a csikló-orgazmus, de nem feltétlenül jobb. Ez így hülyén hangzik. Szóval a hüvelyi orgazmus (nekem) nem mindig sikerül olyan egetverõen, robbanósan, mint a csiklón keresztüli. Inkább vhogy mélyebb, tompább, tovább tart. Idõvel szerintem el fogod érni te is. Nálam elõször a hagyományos misszionárius pózban sikerült, de lovagló pózban is esélyes lehet.
Maszturbálj rendszeresen és sokat úgy, hogy nem nyúlsz a csiklódhoz.Egy idõ után rá fogsz érezni, csak türelem kell hozzá, és akkor majd kitapasztalod, hogy hogyan jó.A barátoddal pedig csináljátok misszionáriusban úgy, hogy párnát raksz a csípõd alá.
Nekem sem volt még soha, állítólag lehet tanulni meg oda kell figyelni stb.Barátnõim közül is csak egynek van hüvelyi orgazmusa.Én úgy vagyok vele, hogy már nem is erõltetem, jó a szex aztán kénytelen vagyok megelégedni ennyivel.Nem tudom miért ilyen igazságtalan a természet, hogy valakinek megadja ezt a lehetõséget valakinek meg nem.Mondd el a párodnak a problémád és aztán õ is próbáljon segíteni.
Nem g folt, hanem g pont!
Én legelõször úgy tudtam csak elmenni hüvelyileg hogy hason feküdtem és a barátom egy picikét inkább lefelé irányította a péniszét nem befelé.Így a g folt környékét érintette és sokkal jobb érzés volt.Talán próbálkozzatok így, lehet hogy ez segít.
Ennek az az oka, hogy a hüvelyfalon kevés az idegvégzõdés. A nõk 82%-a ezzel a problémával küzd, köztük én is. Az élvezet a csiklón keresztül, ugyanolyan gyönyört nyújt, mint hüvelyen keresztül, sõt van hogy jobbat is. Ez nem "ciki" sõt a férfiakat még sokszor izgatja is a látványa hogy magadat izgatod. Ettõl ugyanúgy teljes értékû nõ vagy. Ajánlom figyelmedbe a lovagló pózt, akkor sokkal könnyebb igy elérni az orgazmust. A klitorális orgazmus elõnye az, hogy annyiszor mész el ahányszor szeretnél és nem terheli meg úgy a hüvely izmait és igy nem fáradnak el =) ennyit tudtam csak tanácsolni, remélem hasznodra válik ^^
A kérdező hozzászólása: Nagyon is :) Köszi szépen :)

Miért van hogy még mindig féltékeny vagyok a VOLT barátomra, vagy érdekel mit csinál, és zavar ha elmegy bulizni?

Ezt azt jelentené hogy nem léptem még túl rajta? Igazából mindnen nap eszembe jut, gondolok rá, de nem olyan szinten mint amikor együtt voltunk, úgy érzem sikerült elfelejtenem, csak néha amikor megtudom hogy bulizik, akkor kellemetlen érzés fog el, miért van ez? Kb, 2,5 hónapja szakítottunk.

Legjobb válasz: valamilyen szinten szereted még õt a szíved legmélyén és még te se vallod be magadnak, érzel iránta egy érzelmi kötõdést ami nem halálos szerelem..de még maradt benned meg valami..:) miért lett vége ?

valamilyen szinten szereted még õt a szíved legmélyén és még te se vallod be magadnak, érzel iránta egy érzelmi kötõdést ami nem halálos szerelem..de még maradt benned meg valami..:) miért lett vége ?
lehet, hogy sokáig voltatok együtt, vagy amíg együtt voltatok, addig szinte tökéletesnek láttad, nagyon szeretted.valószínûleg még hiányzik, és talán egy kicsit kötõdsz még hozzá.belül.idõvel, elmúlik gondolom..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!