Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy világosban (12 db)

Csak a pasidra koncentralj rá figyelj és ne arra hogy világos van!
Megkérheted a pasidat hogy szex közben is izgassa a csiklódat, vagy magadnak is csinálhatod és vannak olyan pózok is, amikor a csikló is izgatva van. Ez a sötét-világos dolog elég gyerekes. Ha már szexeltek akkor nem tök mindegy hogy világos van vagy nem? Értem ez alatt hogy a szexhez bizalom, és szerelem és elfogadás társul (legalábbis nálam) és akkor tök mindegy, és szerintem a pasik szeretik is nézni hogy a csaj élvezi, vagy mondjuk lovagló pózban hullámzik a melle, és ilyenek.
Azt hiszem te is érzed, hogy ez csak kifogás. Nem tudom, te hány kg vagy, de 130-140 kilós nõk is szexelnek. Arra gondolj, hogy szereted e ezt a fiút. Ha igen, akkor meg arra, mennyire szeretné õ látni rajtad, hogy élvezed az õ gyöngédségét. Kinek adnád meg ezt az örömöt ha nem neki, akit szívedbõl szeretsz???
nem csak tevagyezzel igy..Nem kell a világosságra koncentrálnod. ha annyira szeretnéd a szexet akkor menne.
Ezzel én is igy vagyok.Csak sötétben vagyok hajlandó szeretkezni.Én világosban szégyenlõs vagyok, Pedig hülyeság.Mert világosban is azt látná amit a sötétben érez!
lehet 47kg és 110cm ;) :D
úristen.47kg? és Kövér??? Butaság. én irtam neked hogy csak sötétben.... nyugi, biztos nem lenne veled ha nem szeretne, és ha nem tetszenél neki.erre gondolj.
47 kg-val kövérnek lenni??????elég furán hangzik, akkor én mi vagyok 58 kg-san??????
A kérdező hozzászólása: 47kg vagyok amúgy és sikerült leadni a gátlásaimat..a võlegényem felvilágosított, hogy számára tökéletes vagyok, ne szégyenlõsködjek mert értelmetlen!Gondoltam megosztom azokkal, akik értelmes választ írtak..
Arra nem gondoltál, hogy esetleg imádja a kövér lányokat??? Rengeteg férfi van, aki nagyon szereti, ha van mit megragadni a lányon. Jó: sötétben is meg tud ragadni - de nézni is nagyon szeretik. Hát még, ha mozogsz is! Úgyhogy szerintem csak kérdezd meg tõle, hogy így van-e? Másrészt elsõre ajánlok valami szelíd hangulatvilágítást. Nagyon meg tud ám szépíteni! És a férfiaknak igen fontos lehet a látvány...
A kérdező hozzászólása: Hát igen..bár már kezd alakulni.Kezdem leadni a gátlásaimat, próbálom más szemszögbõl felfogni a dolgot!Félig már sikerült.Bár sztem még nem leszek megelégedve a testemmel(sztem kövér vagyok)addig nem megy majd..Nah mind1..Köszi
47 kg-osan kövérnek érzed magad? Milyen magas vagy, 1 méter? Ha sokkal magasabb, akkor anorexiás vagy! Menj el orvoshoz, mert ez súlyos dolog így!

Miért van az hogy pl a Palette középszőke hajszín a festék dobozán majdcsak sötétbarna és felkenve is olyan lesz? De közben a Garnier vagy az Avon hajfestékeiben a középszőke valóban a dobozon is szép világos és valóban szőke?

Legjobb válasz: Azért mert a fodrászoknál a közé szõke mást jelent... Minden hajszínnek van egy száma, és ez egy skálába sorolható. A natúrszeleteknél pl: (elõször írom a számot aztán a festék nevét... 1-es : fekete 2-es : barnás fekete/feketés barna 3-as : sötétbarna 4-es : középbarna 5-ös : világosbarna 6-os : sötétszõke 7-es : közép szõke 8-as : világosszõke 9-es : extra világos szõke 10-es: legvilágosabb szõke Ez majdnem minden márkára igaz. De van amelyik csak 2-esnél kezdõdik, van olyan is ahol 12-es-ig megy fel egészen szóval ezért

Azért mert a fodrászoknál a közé szõke mást jelent... Minden hajszínnek van egy száma, és ez egy skálába sorolható. A natúrszeleteknél pl: (elõször írom a számot aztán a festék nevét... 1-es : fekete 2-es : barnás fekete/feketés barna 3-as : sötétbarna 4-es : középbarna 5-ös : világosbarna 6-os : sötétszõke 7-es : közép szõke 8-as : világosszõke 9-es : extra világos szõke 10-es: legvilágosabb szõke Ez majdnem minden márkára igaz. De van amelyik csak 2-esnél kezdõdik, van olyan is ahol 12-es-ig megy fel egészen szóval ezért

Miért van az, hogy reggelente sötétzöldnek látom a szemem színét (mások is) viszont estére már világos kék, talán kicsit szürkés?

Legjobb válasz: Sajnos nem tudom, mitõl van... :( De ha ez megnyugtat, nem te vagy az egyetlen, az unokatesómnak is pont ez van, de eddig még senki sem tudta megmondani, mitõl...

Sajnos nem tudom, mitõl van... :( De ha ez megnyugtat, nem te vagy az egyetlen, az unokatesómnak is pont ez van, de eddig még senki sem tudta megmondani, mitõl...


Miert van az, hogy mikor kimegyek a vilagosba neha hunyorgok es konnyezika szemem?

Legjobb válasz: Lehet azért mert bent h sötétebb van és kimész érzékenyebb a szemed világossága, úgy mint mikor reggel felkelsz és bekapcsolod a TV-t majd kifolyik a szemed :D , vagy azért mert fénytöréses vagy és érzékeny a szemed a napra :)

Lehet azért mert bent h sötétebb van és kimész érzékenyebb a szemed világossága, úgy mint mikor reggel felkelsz és bekapcsolod a TV-t majd kifolyik a szemed :D , vagy azért mert fénytöréses vagy és érzékeny a szemed a napra :)

Ez miért van? Nos, az hogy amikor egy sötétebb szobából világosra megyek vagy egyszerűen felállok hirtelen minden elhomályosodik és alig lehet látni bármit is kb 4 másodpercig meg szédülök is stb..

Csak én vagyok így vagy más is ?? mert ez tök régóta van ez a dolog.

Legjobb válasz: Én is vagyok vele csak én nem szédülök az egész azért van mert a szemed megszokta a sötétet és épp ezért a fényes szobában szinte nem látsz semmit remélem érthetõ volt :D

Én is vagyok vele csak én nem szédülök az egész azért van mert a szemed megszokta a sötétet és épp ezért a fényes szobában szinte nem látsz semmit remélem érthetõ volt :D
Vérnyomásod leesik hirtelen. Teljesen szokványos dolog. Bár tudni kéne a korod mert a vérnyomásproblémák sokféle betegségre utalhatnak.
A kérdező hozzászólása: Én 14 vagyok.. dde rem nincs semmi bajom :D és ez csak engem idegesít?
lehet nem jó a szemed, vagy a vérnyomásod.
Ez teljesen természetes dolog, másnak is van ilyen (nekem is)
ez azért van mert a szem annyira hírtelen nem tud átváltani sötétrõl világosra ... és ameddig homályos addig szokja + stb... ezzel semmi bay nincs!ne aggodj :) ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:D
velem is pont ez van, csak úgy hirtelen és már el is múlik
tudom hogy régi kérdés, de nekem is ez a problémám ... gépezés után felállok, azt elhomályosodik minden azt van hogy neki megyek a szekrénynek :D na de az ritkaság ... furcsa, aztán úgy mint neked, 4-5 mp és elmúlik ... fura dolod :/

Miért van az, hogy 7 hónapos lányom a sötétben este, vagy reggel amikor korábban kel, simán visszaalszik egyedül, de nappal világosban nem alszik el egyedül a kiságyában?

Van,hogy már olyan fáradt,négy órákat is fent van,régen kett?t bírt ki,és mivel ilyen fáradt,úgy alszik el,amikor altatom a kezemben,hogy nagyon sír,kb. 2 perc,majd hipp-hopp elalszik.De egyedül az ágyában nem,viszont sötétben nem gond,este is fürdés,vacsi,kicsit piheg az ölemben,lerakom az ágyába,kis forgolódás,és alvás?

Legjobb válasz: Ez nálunk is így van, és szerintem általános. A nappali altatás sok helyen gond. Nekünk csak kint aludt, amíg kicsi volt, most már a babakocsi sem jön be. órákat nyûglõdik a kiságyban, mire elalszik. Este meg szopi közben rögtön beájul.

Ez nálunk is így van, és szerintem általános. A nappali altatás sok helyen gond. Nekünk csak kint aludt, amíg kicsi volt, most már a babakocsi sem jön be. órákat nyûglõdik a kiságyban, mire elalszik. Este meg szopi közben rögtön beájul.
Szia, az én babám 3 hónapos, ugyanez a helyzet, este vissza tud aludni, nappal ringatni kell. Szerintem nappal túl sok inger éri, ahogy kinyílik a szeme elkezd nézelõdni, forgatja a fejecskéjét, este viszont a sötétben nincs olyan sok látnivaló.. Én nem bánom annyira, illetve már belenyugodtam, hogy ez van, annak örülök, hogy az éjszakák nyugodtak. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, annak én is örülök, köszi.
Dettó mint nálatok, csak az én kisfiam 5 hós. Este stopi után leteszem, 10 percen belül alszik. Éjjel szopi, 10 perc múlva újból alszik. Reggel dettó. Ez megy kb 8-9 óráig. Utána... Napközben csak a babahordozóban hajlandó aludni. 5 percet ringatom és már alszik. Én is örülök anna, hogy este-éjjel nincs gond, és már nem bánkódom a nappali alváson. Legalább alszik. Most is a lábammal ringatom. :-)

Miért van az hogy világosban félek szexelni?

Lassan fél éve hogy együtt vagyok a barátommal(19). És 2 hónapja kezdtünk pettingelni! Tök jó meg minden, de csak sötétben megye vele mert valamiért stresszelek világosban, hogy csalódni fog a testemben! Lehet megbolondutam,de nagyon rossz érzés ami kavarog bennem! Õ már többször rákérdezett, és mindig csak annyit mondtam hogy "félek hogy csalódni fogsz a testemben.." Mit tegyek?:( 15 éves lány

Legjobb válasz: Ez tök normális. 20 vok, 14 évesen kezdtem és kb 2-3évig én is ilyen voltam. Féltem hogy meglát úgy ahogy senki más, széttárt lábbakkal stb és hogy nem fogok neki tetszeni. Zavarba vagy, szégyenlõs vagy... Sztem ezt kinövi az ember. Amikor egy éve összejöttem a barátommal, nem voltam annyira szégyenlõs, mert úgy voltam vele hogy õ is ember, én is, el kell fogadnunk a másikat.

Ez tök normális. 20 vok, 14 évesen kezdtem és kb 2-3évig én is ilyen voltam. Féltem hogy meglát úgy ahogy senki más, széttárt lábbakkal stb és hogy nem fogok neki tetszeni. Zavarba vagy, szégyenlõs vagy... Sztem ezt kinövi az ember. Amikor egy éve összejöttem a barátommal, nem voltam annyira szégyenlõs, mert úgy voltam vele hogy õ is ember, én is, el kell fogadnunk a másikat.
én is sokáig stresszeltem e miatt, de egyszer reggel kezdtünk a párommal egy pettingbe és akk nem tudtam teljesen sötétet csinálni.. de nem tudtam ezzel foglalkozni, mert be voltam indulva.. aztán amikor láttam a testét és nagyon tetszett, láttam, h õt az enyém mennyire lázba hozza.. és a szemkontaktus is fontossá vált. Legközelebbi esti összebújásnál már én kapcsolatm egy kis lámpát a sarokban, vagy gyertyát gyújtottam, h hangulatos legyen..de a lényeg, h lássam a szemeit és ez neki is nagyon fontos (volt). Nekem sincs tökéletes testem.. de ha már sötétben pettingeltek, akk a srác úgyis tudja, h milyen vagy és ha úgy tetszik neki, akk világosban is fog! Ne parázz..élvezd!:)
Világosban is ugyanolyan szép a nõ teste mint sötétben :) . Nem bolondultál meg, egyszerûen csak kicsit szégyellõs vagy és nincs elég önbizalmad. De ezen nem nehéz segíteni. Gondolj arra hogy õ nem hiába szeret és úgy szeret ahogy vagy... a tested minden porcikájával együtt. És gondolj bele hogy õ is gondolhatta régebben ezt de leküzdötte... Ha rögtön nem akarod tök világosban akkor próbáljátok félhomályban... mondjuk gyertyafénynél
Ne stresszelj ilyen sokat rajta. Elhiheted hogy világosban mégjobban tetszeni fogsz neki. Persze te 15 éve látod magad meztelenül folyamatosan és nem szexuálisan tekintesz magadra igy minden kis lényegtelen hibát észreveszel. Férfiként simán észre se vesszük ezeket :)
elõször gyújts meg egy gyertyát, hogy legyen némi derengés, legközelebb kettõt, vagy még világosban vegyél le egy-egy ruhadarabot (a pólód, aztán fehérnemûig), a fokozatosság jó. Emellé békülj ki a testeddel, és fogadd el hogy az a pasi aki világosban és ruhában szeret nézegetni, és szeret a sötétben meztelenül hozzádérni, az szívesen nézeget majd világosban meztelenül is...
Hátha segítek pár kijelentéssel, nem is tanáccsal :) -A nõ szép(pont) -A nõ egyaránt szép világosban, sötétben sõt ;) még félhomályban is :) -Sosem érdemes emiatt aggódnod, a párod már elég szépen tisztában lehet egyéb érzék szervekkel (tapintás, nah me hát a szem is mûködik, a ruha nem csapja be) - úgyhogy valószíleg nagy meglepetést nem okozol neki, és még nem hallottam senkitõl, hogy ott akkor lepõdött volna meg kellemetlenül, mikor elõször látta volna a párját anyaszülte meztelen. -Bátraké a szerencse. (Az elsõ 10 másodperc után már nem érzed majd furcsának te sem, inkább tetszeni fog az új helyzet.) Best Wishes!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :)

Miért van az, hogy ha ki megyek világos helyre a szemem összehuzodik de a szét nyitom zavarja a fény a világosság?

egyszerüen nem tudom rendesen hagyni mert zavarja miert ????

Legjobb válasz: lehet távollátó vagy, akkor zavarja a fény pl. Menj el optikába max napszemüveget adnak vagy fényre sötétedõ lencsét.

lehet távollátó vagy, akkor zavarja a fény pl. Menj el optikába max napszemüveget adnak vagy fényre sötétedõ lencsét.
Szia, esetleg ha egy sötét szobából jössz ki, akkor normális. Ha viszont egy nyitott ablakos világos házból, akkor nem tudok segíteni :)

Miért van az, hogy alapozás után sápadtnak nézek ki? Minden utasítást betartok, az alapozóm sem annyira világos.

Legjobb válasz: Használsz pirosítót? Az alapozók nagy része eltünteti guye a természetes bõrpirt,és ez lehet a gond.Ha használsz,akkor nem tudom...

Használsz pirosítót? Az alapozók nagy része eltünteti guye a természetes bõrpirt, és ez lehet a gond.Ha használsz, akkor nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Használok ... nem segít :/
Hiába nem túl világos az alapozó, ha nem megfelelõ tónusú, akkor sápaszthat. Ha pl sárgás a bõröd és rózsaszínes alapozót használsz, az nem jó. Na és a teljesen matt hatás sem nyújt egészséges kinézetet, szóval ha eleve ilyen az alapozód vagy púderezed is, akkor fakó leszel. Válassz kicsit fényesebb fajtát, nyugi, nem úgy néz ki, mint ha zsíros lenne a bõr. :) És a megfelelõ árnyalatú pirosító is sokat segít, abból is valami melegebb színt preferálj, arany fényût, ne ezüstöset pl.
Ha sápaszt, akkor bizony nem jó színû az alapozód. Vagy túl világos, vagy nem jó tónusú, vagy sokat kensz magadra és teljesen kiviszi az összes természetes színt az arcodról. Használj akkor rá bronzosítót!
Egyszerûen szeretsz fényûzõen kaksizni.
ez az eggyik titkos perverzitásod xDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!