Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy van amikor 3-4 (12 db)

Miért van az, hogy amikor az, hogy egy avi-ból kódolt film vcd-be, számítógépen való lejátszáskor tökéletes 16:9-es, de mire cd-re írom és beteszem a dvd lejátszóba, 4:3-ra vált?

Legjobb válasz: A videocd (VCD) szabványos felbontása 352x288. Ez 4:3 arányú. NE módosíttasd az Aspectet amikor átalakítod.

A videocd (VCD) szabványos felbontása 352x288. Ez 4:3 arányú. NE módosíttasd az Aspectet amikor átalakítod.

Miért csinálja azt a facebook-om hogy amikor megjelenik egy érteítés 'valaki hozzászólt a bejegyzéshez' és amikor meg nézem nincs oda írva semmi csak kb.5-10 perc múlva jelenik meg. És ez van már 3-4 napja. Miért van ez? Csak nekem ilyen?

Legjobb válasz: Nem csak neked ilyen, a facebook mostanában elég sokat [email protected] Nekem pl.:olyan emberek vannak fent chat-en akikrõl tudom, hogy nincs fent mert mondjuk ott ül mellette., De fordítva is volt már hogy vártam hogy valaki feljöjjön és már órák óta õ is engem várt és nekem nem jelezte ki õ fent van meg neki se azt hogy én fent vagyok... Na mind1 vannak mostanában fura dolgok.... ne aggódj nem vagy egyedül a problémáiddal

Nem csak neked ilyen, a facebook mostanában elég sokat [email protected] Nekem pl.:olyan emberek vannak fent chat-en akikrõl tudom, hogy nincs fent mert mondjuk ott ül mellette., De fordítva is volt már hogy vártam hogy valaki feljöjjön és már órák óta õ is engem várt és nekem nem jelezte ki õ fent van meg neki se azt hogy én fent vagyok... Na mind1 vannak mostanában fura dolgok.... ne aggódj nem vagy egyedül a problémáiddal

Miért van hogy a 2.2.1-es utorrentel nem tölt semmit, letöltöttem a legújabb verziót a 3.4-et avval meg egybõl elkezdett maxon jönni minden amit le akartam tölteni?

Pedig a réginek jobban szeretem a felületét, meg az egészet. De nem töltött le semmit az utóbbi 2-3 napban.. Csak az újabbik verzióval.. ez miért lehet?

Legjobb válasz: Jobb klikk update tracker(Tracker frissítés asszem.) egy pár százszor, és elkezdi letölteni...

Jobb klikk update tracker(Tracker frissítés asszem.) egy pár százszor, és elkezdi letölteni...
Fura, nálam pont fordítva van. :) Akárhányszor találkoztam valamelyik 3.x verzióval, csak a sz*pás volt vele. Ellenben a jó öreg 2.2-essel még sosem volt problémám. Nem lehet, hogy véletlenül pont akkor lépett be egy baromi nagy feltöltési sávszélességgel rendelkezõ seeder? Kevesek által seedelt torrentnél elõfordulhat, hogy 2-3napig alig jön lefelé pár ADSL-estõl, aztán hazajön a DIGI LAN-os Pistike a nagyiéktól, és elereszti a torrentet...
A kérdező hozzászólása: Érdekes, mert felmentem a torrent oldalára ott 187 feltöltõt írt és 2 letöltõt. Aztán 2.2.1-ben meg majdnem ugyanannyi letöltõt írt mint feltöltõt. Pedig ez egy régebbi feltöltés volt, nem szedhették ennyien egyszerre. De mindenképpen megpróbálom még 2.2.1-el, mert ennek az újnak nagyon nem tetszik a felülete.

Szóval 3 éve menstruálok, és észrevettem, hogy előtte 3-4 nappal, és amikor épp megvan, akkor is nagyon kívánom az édességet... Szerintetek ez miért van?

:O A vérveszteségt?l lenne?:O Csak értelmes válaszokat kérnék..azokat viszont el?re is köszönöm;) :) 14/L

Legjobb válasz: 3 éve már ideje lenne tudnod. am a hormonok miatt van. nézz utána, google--pms

3 éve már ideje lenne tudnod. am a hormonok miatt van. nézz utána, google--pms
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem +, mert nem találtam normális választ, és nemhiszem, hogy ezt olyan sokan tudják, szóval nem kéne leszólni, de azért köszi
én nem csk az édességet.. én mindent betudnék tömni:)
Velem állandóan ez van! Nem csak menzesz elõtt.
hormonok. PMS. ennyi. menzesz elõtt én például állandóan ideges és feszült vagyok, aki egy rossz szót szól hozzám, elküldöm a fenébe. :D de ezt a környezetem már megszokta. :D na meg persze az állandó étvágy. :D
A kérdező hozzászólása: Énis szeretem az édességet, de csak úgy mértékkel szoktam enni, viszont ilyenkor...+ennék mindent ami édes..:P :D. Köszi a válaszokat!;) Jöhetnek még! :) =)
Nekem menzesz elõtt felpuffad a hasam, fáj a hátam, és baromira érzékeny leszek a szagokra. A legszivesebben elhánynám magam a buszon, és a múltkor a patikában sorban állva rászóltam egy hajléktalannak látszó fickóra, hogy legyen szíves nem a nyakamra mászni, mert kicsit nehezen tûröm a szagát...Annnnyira megsértõdött...és olyan furán néztek rám az emberek...szörnyû égõ volt!
A kérdező hozzászólása: Igen, én is felszoktam puffadni, + nekem is fáj a derekam, ezt még nem vettem észre, hogy a szagokra érzékeny lennék, de majd mostmár megfigyelem majd ezt is!!!!!Sajnos most épp megvan, úgyhogy könnyû dolgom lesz!Amúgy köszi a válaszokat, arik vagytok;) :) =) Jöhetnek még!
Az éhség ilyenkor természetes, mivel az anyagcsere felgyorsul.

Valaki megtudja mondani hogy call of duty 4 en 4 magos amd proci 3.2ghz val és geforce gt520 2gb vel miért csak 30-40 fps-em van?

akik játszanak a szerveren öket is kérdeztem és nekik 2 magos procival és 500mg vagy 1 gb videokártyával is van 125 simán..

Legjobb válasz: embeeeerrr hát a call of duty 4 max grafikán 250 fps el kéne menjen xDDD

embeeeerrr hát a call of duty 4 max grafikán 250 fps el kéne menjen xDDD
A kérdező hozzászólása: ezaz de mégis 30-40 :S
Jah már tudom miért..::D am videójártyád mennyi? mien?
A kérdező hozzászólása: geforce gt520 2gb de már leirtam:D
driver kell frissítés
A kérdező hozzászólása: hogy kell frissiteni?xd
Megnyomod a 0-át és beírod /com_maxfps 250 vagy 150 remélem segítettem!
Mert nem mindegyik eszközre érkezik meg egyszerre, de ne aggódj, napokon belül meg fog érkezni.
Mert az S3-ra nincs hivatalos 4.3. A samu nem ad ki.
A kérdező hozzászólása: 1. Válaszoló köszi remélem minnél elõbb! 2. Válszoló de kiadták S3ra!

Miért van az, hogy van amikor 3-4 hetet is késik a menstruációm? (16 éves leszek pont egy hónap múlva már 13 éves korom óta menszeszelek de nem állt be! ! ! Miért van ez? )

Legjobb válasz: Mert egyszerûen nem állt még be,ezek a hormonok sajnos. Ha nagyon zavar felkereshetsz egy nõgyógyászt ,de ennek idõ kell sajnos.

Mert egyszerûen nem állt még be, ezek a hormonok sajnos. Ha nagyon zavar felkereshetsz egy nõgyógyászt , de ennek idõ kell sajnos.
16 évesen még egyáltalán nem rendellenes hogy nem állt be, az hogy 3 éve menszeszelsz még enm oylan sok idõ, és mindenkinek változó hogy mikor áll be, mondjuk ha még 18 éves korodban sem áll be akkor már irány a doki mindenképpen. De ez így normális, egyszerûen még fiatal vagy.

Miért van az hogy a LimeWire egyik verziója, a 5.2.13, sokkal lassbb, mint a 4.16.3, amit viszont nem tudok telepiteni, nem enged, miért?

Legjobb válasz: szia!! nem tudok válaszolni de engem is érdekelne a dolog,mivel ugyanez a bajom.. a régebbit nem engedi leszedni, de a régi jobb mint az új

szia!! nem tudok válaszolni de engem is érdekelne a dolog, mivel ugyanez a bajom.. a régebbit nem engedi leszedni, de a régi jobb mint az új

Kap valaki EU-s segélycsomagot? Ezt kitől és miért kapjuk? Illetve nálatok hogy néz ki egy havi nagybevásárlás, ahol 3-4 gyermek van? Melyik jobb, ha egy nagybevásárlás van, vagy ha mindig, ami kell, azt vesszük?

Sziasztok! Tudom, sok a kérdés, de ez érdekel mostanság. Mert én pl. több ilyen csomagot kapok,mint a szomszéd 3, ill 5 gyermekes anyuka. Mitől függ? És Nálatok hogy néz ki egy nagybevásárláshoz a lista? Mennyi hús szerepel rajta, pl. ?

Legjobb válasz: kapsz, de nem tudod kitõl? vöröskereszttõl nem?

kapsz, de nem tudod kitõl? vöröskereszttõl nem?
A kérdező hozzászólása: A faluban van Vöröskereszt, de az önkormányzatos hölgy hordja ki, ezért nem vagyok benne biztos. Csak annyit kaptunk már, hogy illõ lenne legalább egy köszönõlevél, vagy ez butaság?
nem kell köszönõlevél, hol laksz? igényelted? 3 gyerekünk van, sehonnan nem kapunk semmit, néha noe-tõl
Igen, általában évente egyszer nálunk is van EU-s csomag. Családtagonként van kiszámolva, kinek mekkora csomagot készítenek össze. Volt már benne: száraztészta, keksz, liszt, kristálycukor, csemegekukorica (dobozos) tésztaporok.
Az EU-s csomagot az EU-tól kapod... Én egy cswaládsegítõnél dolgozok, épp most volt nálunk is az EU-s élelmiszerosztás. Nem kell senkinek levél, ezt nem magánemberek, vagy karitatív szervezetek adják, hanem az EU. Az kap, akit a családsegítõ vagy gyermekjóléti szolgálat gondoz, róluk leadnak egy listát, az önkormányzat értesíti õket levélben, hogy hova kell menni a csomagért, vagy ha kevesen kapnak, akkor kihordják. Bevásárlás. Ugyan nincs gyerekem, de a nagybevásárlás célravezetõbb, egyszerre mindent megvenni egy TESCOban vagy LIDLben, aztán ami kell, pl. kenyér, zsemle, zöldség, azt 1-2-3 naponta.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Én nem igényeltem sehonnan, ebben az évben már negyedszer kapjuk. Változó, hogy mi van benne. Volt már benne olaj, pirospaprika, tészta, liszt, cukor, multivitamin, de sok mindent kaptunk már. A falunkban mûködik Vöröskereszt, és évente egyszer van egy gyûlés, és ott mindenki elmondhatja, mire van szüksége. Nekem pl bútorokra, és talán jövõhónapban kapunk is. Sajnos beázott az egész ház, sok bútor ment tönkre, ezért segítenek. De van, aki ruhákat kapott, van, aki konzervet, gyógyszert...
Bocsánat, Családsegítõbe akart lenni a "gyermekvédelmibe" :-D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!