Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy van (18005 db)

Az miért van hogy van egy srác és senkit nem érdekel mindaddig amíg fel nem figyel rá valaki, utána már többen akarják, miért?

én már többször is jártam így

Legjobb válasz: nálam is így van a francba :S nem tudom jó lenne tudni gondolom menõbb fajtából való vagy.. és ha neked megtetszik vk utána abból menõ lesz mert neked megtetszett na érted... sajnos én is így vagyok megtetszett még év elején egy srác egy tök csendes típus stb nem voltak haverjai stb.. a jó menõ haverjai közt egy apró porszem volt de nekem meg megtetszett összejöttünk utána mindenki irigykedett rá és tök menõ gyerek lett belõle :P és asszem most vége lesz a kapcsolatunknak mert sokan beleavatkoztak h így legyen :(

nálam is így van a francba :S nem tudom jó lenne tudni gondolom menõbb fajtából való vagy.. és ha neked megtetszik vk utána abból menõ lesz mert neked megtetszett na érted... sajnos én is így vagyok megtetszett még év elején egy srác egy tök csendes típus stb nem voltak haverjai stb.. a jó menõ haverjai közt egy apró porszem volt de nekem meg megtetszett összejöttünk utána mindenki irigykedett rá és tök menõ gyerek lett belõle :P és asszem most vége lesz a kapcsolatunknak mert sokan beleavatkoztak h így legyen :(
én igy csinálom ha elmegyek h másik gumi és folytatjuk..
Gyakorlat kérdése és nagy önfegyelem, így akár 30-50 perc is lehet a csúcsig! De fiatalon kezdetekben ez nem így mûködik , ott a gerjedelem és egyébb okok miatt jóval elõbb bekövetkezik.
"Van aki már berakja és egybõl elélvez mert annyira izgató" Ez csak azért van, mert régen volt nõvel..
A kérdező hozzászólása: érdekes én sûrûn szexelek és mégis mindig hamar elmegy az elsõ... onnantól már nincs gond
Fogd vissza magad! Olyankor gondolj anyádra! Ill. másra! Most nehogy megsértõdj! Bocs.

Van egy szuka csivavám és az miért van hogy van mikor ki hagy egy napot hogy nem eszik?

Legjobb válasz: amugyis ugy kell csinálni hogy egy nap nem kell adni neki!

amugyis ugy kell csinálni hogy egy nap nem kell adni neki!
Nem lehet, hogy túl van etetve és egyszerûen nem éhes? Ha pl. sokat nasizik napközben, tudod egy kis ez, egy falatka az, akkor jóllakik. Amúgy ne ijedj meg ettõl, a farkasok sem esznek minden nap, és sok kutyagazdi tart minden héten egy-két böjt napot.
Az ilyen kicsi kutyáknál kell a napi étkezés. Adjál neki fele adagot. Mit etetsz?
Ha nem jó minõségû táppal etetsz, akkor válts tápot. (márha azzal etetsz) A hátoldalukon van egy táblázat, ami mutatja hogy mennyit kell adni neki egy nap. Egyébként valószinû, hogy nem éhes vagy kicsit hisztis fajta. Ha nem kezd el rögtön enni vagy csak nyammog a kaján vedd el tõle, majd legközelebbi etetèsnél add oda neki. Hamar rá fog jönni a titok nyitjára, hidd el ha èhes úgy is eszik. A legfontosabb, hogy sose hagyj elõtte ételt. Amikor jóllakott akkor ha marad vedd el és napközbe se legyen elõtte. Igen, sokan tartanak koplaló napot de szerintem nem csivava gazdik.
Én is tartok egy héten két böjt napot. Régen nem tartottam, mert elég izgága volt. Most pedig egyre lustább. Régen is eljártunk napi 2-3 órát sétálni most is megyünk. De most már nem játszik annyit és elkezdett hízni. Úgy hogy betétük a böjt napokat és pont jó kondiban van. Se nem csontos, se nem kövér. Hozzá teszem nem öreg kutyáról van szó áprilisban lesz 6 éves. Akkor kap majd egy nagy cupákot :) De amúgy nem szoktam neki sok nassot sem adni. Nyáron nem is eszik olyan sokat, van hogy ott hagya a tápot.
Válogat. Enyém is eljátszotta néha, hogy megcsináltam neki a kaját és csak szemezett vele. Ha nem eszi meg, vedd el elõle, esetleg egy óra múlva melegítsd meg (! - ha fõtt kaja), add neki oda. Ha megint nem kell, ne hagyd elõtte. Adj neki naponta 2x kis adagot. Amióta az enyém így étkezik, szinte teljesen megszûnt a válogatása, jobb is az emésztése (diétásan kell ennie, úgyhogy külön fontos, hogy meg is egye az adagjait). Hány éves? Az is lehet, hogy valamelyik foga fájdul meg idõnként (mozog, ínygyulladása van, stb). Nézd meg, ha engedi, fogköve van-e. Vagy vidd el dokihoz. A fogazatára nagyon figyelj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszokat hust szokott enni meg kutyaszáraz tápot meg konzervet a fõtt kajára szoktatás nem nagyon megy nála meg a tésztára való szoktatás


Az miért van, hogy van egy Asus hd 5450 1gb ddr3-vidikarim és csak 512 mb ir a aida 64 be is meg a CPU-Z be is! Szerintetek mért van? Hibás a Vidikarim?

f

Legjobb válasz: Nem hinném, csak hibásan olvassák ki. A CCC -be nézd meg. Bár ennek halál gyenge kártyának aztán hót mindegy, hogy most 512 MB vagy 1 GB.

Nem hinném, csak hibásan olvassák ki. A CCC -be nézd meg. Bár ennek halál gyenge kártyának aztán hót mindegy, hogy most 512 MB vagy 1 GB.

Az miért van hogy van egy játék amit rászeretnék tenni a gépre de nem engedi, megvan minden ami kell de még sem engedi elindítani és egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet az oka?

Elkezdem elindítani és ezt írja ki Could not find any compatible Direct 3D devices. pedig megvan minden hozzá...

Legjobb válasz: Szerintem meg nincs meg hozzá a géped sajnos nem szereti a videokártyádat Nem található kompatibilis Direct 3D készülékek

Szerintem meg nincs meg hozzá a géped sajnos nem szereti a videokártyádat Nem található kompatibilis Direct 3D készülékek
A kérdező hozzászólása: Az én is értem h mit ír ki de ezt nem lehetne valamivel orvosolni?
A kérdező hozzászólása: Nem lehetne ezt bõvebben kifejteni mert ugyan nem vagyok egy hatalmas mûszaki zseni... :) bocs h ennyire traktállak
Próbáld ki ezt: http://www.systemrequirementslab.com/cyri Kikeresed a játékot a listáról elindítod és az oldal leteszetli a géped, hogy tudod e futtatni. A végén összegzi mid van és mi nincs meg a játék futtatásához.
http://www.edigital.hu/www.edigital.hu/files/kepek/d_22701.jpg ez egy vga kártya milyen géped van és mi a játék neve?
másik vga kártya

Miért van, hogy van amikor fáj, van amikor nem fáj a hasam ugyan attól a kajától?

S?t azt mondják ha túl sok sav van akkor rágózzunk,de nekem a rágótol is fáj a hasam. Kajánál meg mindegy mit eszek, van amikor semmi bajom ugyan attól és van h. pár falat után már érzem, hogy szúr, fáj, felfujj stb.(legyen az gyümölcs,f?zelék, péksüti, csoki,s?t még a teljeskiörlés? dolgokkal is így vagyok)Most akkor ne egyek semmit,de akkor meg attól fáj :-)

Legjobb válasz: orvosnál voltál?

orvosnál voltál?
A kérdező hozzászólása: Sima vérfizsgálat nem mutat semmit, amúgy meg a sima házi orvosom mindig azt mondja diétázzak és ennyivel lerendezi(ami nála répa, ropi, háztartási keksz, fõtt krumpli)
vérvétel hogy jön ide? gasztroenterológiai szakrendelésre kell menjél

Az miért van hogy van a webcamerám, és az én webcamerám mellett a hang csuszkája teljesen lent van, és nem is nagyon hallanak ha beszélek! Akkor mi lehet a gond, vagy hol állítsak vagy töltsem le újjra az msn t?

Köszi a Válaszokat el?re is ! :)

Legjobb válasz: A hangerõnél keresess olyat hogy felvételi hangerõ és a mikrofonnál vedd fentebb a hangerõt.

A hangerõnél keresess olyat hogy felvételi hangerõ és a mikrofonnál vedd fentebb a hangerõt.
A kérdező hozzászólása: Sorry hogy nem tudom , de ehhez annyira nem értek , jó csaj vagyok , nézétek el nekem ! :D máshoz értek , na de ezt a kamerás izét nem tudom tényleg !Windows live messengerbe : Eszközök :Hangok és Video beállításnál ? Mikrofont kiválasztottam , alapértelmezettnek ! Mikrofon tesztelésnél a kis csuszka szürke , de megy a sárga és zöld séma... Hol tudok még állítani valamit ????
Írd be a futtatáshoz hogy sndvol32 majd a feljövõ ablakban a z opciók beállításoknál lesz olyan hogy felvétel na ott keresd meg a mikrofon hangerejét.

Miért van az, hogy mindenhol azt lehet hallani, és tudjuk is, hogy a dohányzás káros, de nem rég sajnos voltam klinikán és láttam amit láttam.10percenként az orvosok, takarítónők stb. rohangáltak ki rágyújtani. Na hogy van ez?

Egy orvos, aki szerintem eléggé tudja mit csinál magával és mégis cigizik, az milyen már?

Legjobb válasz: Régóta cigiznek, magyarán már azelõtt rászoktak mielõtt bejött volna ez a felvilágosítósdi.

Régóta cigiznek, magyarán már azelõtt rászoktak mielõtt bejött volna ez a felvilágosítósdi.
Az orvos is ember és belemehet sajnos ilyen függõségekbe. Én kórházban dolgozom évek óta, viszont az tapasztalat, hogy mikor pl. rákosok lesznek, java része önként vet véget az életének, mert tudják az egész korlefolyást. És tudják mi lesz a vége. Egy orvos is lehet kishitû és szenvedélybeteg, hisz õ is emberbõl van.
17:26-osnak: A cigi nem csak olyan, mint a kábítószer hanem az is. Egyébként ahogy eddig is leírták az orvos és a nõvér is ember aki el tudja dönteni mit tesz magával. Mind tudjuk mennyire káros dohányozni, nem csak az orvosok. Különbség, hogy õk azt is tudják, hogy a mindennapi életben mennyi ugyan ilyen káros behatás éri az emberi szervezetet, akaratunktól függetlenül. Következtetés: nem mi szabályozzuk az egészségi állapotunkat, akkor meg már úgy is mind1..
Az emberek többsége vagy divatból szokik rá, vagy mert nagyon stresszes idõszakot él át és valamiféle feszültségoldóként használja a dohányzást, ami után könnyen függõ lesz. Nos, az orvosi egyetem szerintem elég stresszes.
A cigi olyan, mint a kabitószer vagy az alkohol, ha függö vagy, akkor hiába tudod, hogy árt, nem tudsz elmondani róla. (Egyébként az orvosok közt igen magas az alkoholfüggéség és a gyógyszerfüggöség is.)
egy orvos is cigizhet, most nehogymár neki nemszabad :S egy mezei ember is tudja h a dohányzás káros, az orvos is tudja.
De az orvosok közül tényleg nagyon sokan cigiznek.Egyrész nyilván stressz-levezetés, másrészt meg szerintem az orvosok magukat kicsit isteneknek képzelik, és föl sem merül bennük, hogy bármi bajuk is lehet.
Ugyan, épp õk tudják a legjobban, hogy mennyire káros, csak azt is tudják, hogy így is úgy is hamarabb feldobják, mint ha mondjuk 100 évvel ez elõtt éltek volna. Ahogy már írtam is..
Ennél értelmetlenebbül tudnál esetleg fogalmazni?
A kérdező hozzászólása: a körmöm fehér része véletlenszerû idõzítéssel sárgás lesz majd eltûnik
Minden baba ezt csinálja. Megnyugtatja.
Egyem meg, mert mást még nem tud és megnyugtatja. Én is mindig ezt láttam a kicsimnél, és a falra másztam, amikor mondták: "De hát biztos éhes". Nagyon furik ahogy cuppogtatják. Késõbb volt egy darabig cumija, de miután meglett az ujja... :D
Az én babám 12 hetes és dettó ezt csinálja. A multkor velem volt a konyhában és rántott husit sütöttem éppen. Égtelen cuppogásba kezdett. Elõtte szoptattam meg , ugyhogy éhes nem lehetett. De az illatát már érezheti és tuti, hogy kivánta már. Nagyon cuki olyankor, mert nem csak a konyhában csinálja. Tegnap mind a két kezét dugta a szájába.
A kérdező hozzászólása: Ez most megnyugtató, hogy nem csak velünk van így :) elõször próbáltam valahogy eldugni a kezét, de hát akkor meg a kis ruháját kezdte el "szopizni" :D na gondoltam hogy akkor már mindegy. Ami nem megy az nem megy. :D
Enyém három hetes és õ is ezt csinálja. Csak úgy cuppog vele :) Én adok neki néha cumit, de nem mindig kell neki. Nem tudsz vele mit csinálni, csak elhallgatni :)
Sziasztok 3-as vagyok. Egyébként az én babám amit megtud fogni, azt mind dugja már a szájába. szakálkát szoktam neki felkötni, mert rengeteg a tejem , meg sokszor vissza is jön neki büfizéskor, így legalább nem kell egy nap sokszor átöltöztetni. Rajta szoktam hagyni még evés után is egy ideig, elõszeretettel nyomja szájába, sõt még a kezemet is szokta nyomni a szájához. Olyan cuki, nekem egyébként nagyon tetszik. Minden baba ezt csinálja szerintem. Tök normális.
Az én Kisfiam kb. 6 hetesen fedezte ezt fel, meg a pelust is rágcsálja :) Anyósom mindig azt hiszi, hogy éhes, apósom meg húzkodja ki a kezét a szájából, hogy ne. Én meg mondom, hogy nem éhes, elõtte evett, és hogy hagyja békén, Õ most ezzel játszik. Tényleg olyan aranyos, cuppog, meg mikor mind a két kezét tömi egyszerre, a nyála meg folyik :) A cumi nem kellett Neki, ökölõdik tõle és kiköpte, amikor próbáltuk, én meg nem akarom erõltetni (csak szopik, a cumisüvegbõl is csak épphogy evett tegnapelõtt, mikor itthon hagytam anyukámmal, mert fogorvoshoz mentem). 11 hetes Kisfiú anyukája
Imádom, amikor a rokonok okoskodnak, hogy biztos éhes, biztos álmos, vigyed aludni, stb. ti nem???
A kérdező hozzászólása: Nálunk is ez van a cumi nem nagyon kell neki, de a kis keze meg ruhácskánk meg igen :( tényleg aranyos, de még néha nekem is felmerül a kérdés hogy talán nem lehet hogy keveset adtam neki, és hogy éhes lehet...felénk még nem jártak rokonok, de ha elkezdik mondani tuti hogy kitessékelem õket, hogy ne szóljanak már bele ha lehet mert hogy elsõ babánk, és nekik meg már volt egy " halom" rég tudniuk kéne hogy ez nem éhség vagy álmosság! De nem?!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!