Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy valakinek nem (360 db)

Miért van, hogy valaki csak azért nem néz megy filmet, hallgat meg egy zenét mert az előadónak más a szexualítása, avagy az adott származása, vallása?

Értem például az Izraelita vallásúakat, és a melegeket. Attól, hogy valaki zsidó származású vagy más a szexualitása, egyáltalán nem más mint egy normális keresztény ember(sőt én a zsidóságra fel is nézek, pedig hívő katolikus vagyok, és egyetemista). Például ismerek olyat aki azért nem nézte a HIMYM mert Neil Patrick Harris meleg, holott szerintem minden idők egyik legnagyobb színészeinek egyike, avagy a Zene világában George Michael nek a Wham! es számait sem hallgatta. Az hogy milyen vallású és irányultságú az az Õ dolga, miért zavarja ez a másik embert ? a zenéért, a filmért hallgatod avagy nézed a filmet nem ? akkor meg mit zavarja az embert az illető magánélete, az nem a néző dolga. Normális válaszokat kérnék köszönöm!

Legjobb válasz: Nem is értem a kérdést. Van ilyen? Mondjuk van, ami zavar. Zavar, ha valakirõl nem tudom eldönteni, hogy férfi vagy nõ. De hogy kivel érzi jól magát, egyáltalán nem érdekel.

Nem is értem a kérdést. Van ilyen? Mondjuk van, ami zavar. Zavar, ha valakirõl nem tudom eldönteni, hogy férfi vagy nõ. De hogy kivel érzi jól magát, egyáltalán nem érdekel.
Ezek szerint egyáltalán nem néznek filmet? Talán a koreai doramak, meg hasonlók gyártásában nincs egyse, bár az sem biztos. Arról viszont semmi kétségem sincs, hogy a haverjaid felmenõi között is jó eséllyel lehet találni akár zsidó, akár más, nem magyar származású õst.
A kérdező hozzászólása: úgy nem hallgatta a Wham! et, hogy tetszett neki, csak az énekes magánélete miatt nem.
A kérdező hozzászólása: A régi gimimben sokan voltak akik azért nem néztek meg egy filmet mert "zsidó" a szinész. De ezért nem néz meg egy filmet???!!! kicsit szánalams...
ez nem akarás kérdése....
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak kíváncsi vagyok, mitõl van és mit akar ezzel az illetõ.
Valószínûleg meleg, csak nem vallja be magának.

Az miért van hogy van egy srác és senkit nem érdekel mindaddig amíg fel nem figyel rá valaki, utána már többen akarják, miért?

én már többször is jártam így

Legjobb válasz: nálam is így van a francba :S nem tudom jó lenne tudni gondolom menõbb fajtából való vagy.. és ha neked megtetszik vk utána abból menõ lesz mert neked megtetszett na érted... sajnos én is így vagyok megtetszett még év elején egy srác egy tök csendes típus stb nem voltak haverjai stb.. a jó menõ haverjai közt egy apró porszem volt de nekem meg megtetszett összejöttünk utána mindenki irigykedett rá és tök menõ gyerek lett belõle :P és asszem most vége lesz a kapcsolatunknak mert sokan beleavatkoztak h így legyen :(

nálam is így van a francba :S nem tudom jó lenne tudni gondolom menõbb fajtából való vagy.. és ha neked megtetszik vk utána abból menõ lesz mert neked megtetszett na érted... sajnos én is így vagyok megtetszett még év elején egy srác egy tök csendes típus stb nem voltak haverjai stb.. a jó menõ haverjai közt egy apró porszem volt de nekem meg megtetszett összejöttünk utána mindenki irigykedett rá és tök menõ gyerek lett belõle :P és asszem most vége lesz a kapcsolatunknak mert sokan beleavatkoztak h így legyen :(
USB-s billentyûzetekkel szokott néha gond lenni, ha olyanod van és bejött a tippem akkor javaslom vegyél vagy kérj kölcsönbe egy PS/2-est.
A kérdező hozzászólása: Rendben , de ha kicserélem a billentyût akkor milyenre cseréljem ?

Mi a külömbség ha valaki kap beöntést vagy nem? Van valami jelentősége szülésnél? Sokat olvasom hogy valakinek nem volt idő rá, és írta hogy legközelebb kérni fogja, miért jó?

Legjobb válasz: Szia. A baba, amikor áthalad a szülõcsatornán, közvetlenül mögötte odaszorítja a végbél részt a keresztcsonthoz._A végbél a belrendszer utólsó szakasza, ahol a széklet "várakozik".-A beöntés egyrészt megelõzi, hogy szülésnél az esetleges székletmennyiséget ne tolja ki a baba maga elõtt. Másik ok, ami fontosabb, hogy vajúdás idején nincs emésztésipanasz-mivel a gázok is eltávoztak-, nincs székelési inger. Ami van, azt jelenti, hogy a pocaklakó elindult "kapuja" felé.

Szia. A baba, amikor áthalad a szülõcsatornán, közvetlenül mögötte odaszorítja a végbél részt a keresztcsonthoz._A végbél a belrendszer utólsó szakasza, ahol a széklet "várakozik".-A beöntés egyrészt megelõzi, hogy szülésnél az esetleges székletmennyiséget ne tolja ki a baba maga elõtt. Másik ok, ami fontosabb, hogy vajúdás idején nincs emésztésipanasz-mivel a gázok is eltávoztak-, nincs székelési inger. Ami van, azt jelenti, hogy a pocaklakó elindult "kapuja" felé.
Szia!Azt már leírták, hogy miért jó ha kapsz.Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy nem fájdalmas a beöntés.Olyan vékony csövön keresztül adják, hogy észre sem veszed szinte.Csak kellemetlen érzés picit esetleg, de nem a fájdalom miatt, hanem ugye nem szoktunk hozzá, hogy oda bedugjanak akámit is.Gyorsan végeznek vele és utánna tisztának érzed majd magad.Szerintem érdemes.
Én nem kaptam beöntést. Szülés elõtt éreztem, hogy ki kell menni wc-re, kiengedtek akkor kijött valami, szülés közbe semmi. Mikor mondtam a szülésznõnek, hogy mi lesz ha kakilnom kell azt mondta, hogy láttak már ilyent nem nagy ügy és ne foglalkozzak vele. Nekem nem jött ki semmi, de ha jött is volna senki sem foglalkozott volna vele az adott pillanatban, te sem fogsz ez tuti, mert mással leszel elfoglalva hidd el. Sok sikert.
Szólni biztos nem szólnak érte az tuti, sztem ez nekünk kellmetlen csak, én fogokkérni azért ha lehet, mert a fertõzés veszél ymiatt is jobb sztem, de ha nem jön úgy ki a dolog akkor ij.Szval ettõl ne félj, nem tudom mennyi idõs terhes vagy, de én is szorongtam a szüléstõl, már áhitazok utánna és nem érdekel a borotválkozás stb, majd megcsinálják-nekem már tükörrel sem megy, szval nem érdekel csak legyek túl rajta, nekem nagyon nehéz ez az utolsó pár hét, de remélhetõleg neked könnyebb lesz-ne félj ezektõl, azok akik ott vannak sokmindent megértek már.37hetes kismama
Én kaptam beöntést és semmi jelentõsége volt mert mégis szûlés alatt is sikerült alkotnom mielõtt ki jött a babóm de gyorsan lemostak és jött a kicsim kifele. Ott ez természetesnek veszik senki nem szól érte.
Én nagyon féltem a beöntéstõl. De nagyon jó volt. Nem vagyok perverz, csupán rettenetesen szorulásos voltam , és végre úgy éreztem, hogy tudtam egy egészségeset k..ni. M ondtam is a szülésznõnek, hogy ezt korábban is megcsinálhatták volna.:) )) A hugom nem kapott beöntést, mert azt hitték elõ van készítve, mivel már otthon megborotválkozott, és közben mûszakváltás volt. Õt nem engedték már ki mikor érezték hogy kell. Azt mondták az már a baba. Õ oda potyizott az asztalra, de senkit nem érdekelt. Vagyis csak neki volt ciki.
A kérdező hozzászólása: kösz lányok a gyors válaszokat :)
Második vagyok. Még annyi eszembe jutott, hogy a beöntés segíti a tágulást is egy kis mértékben, szóval akkor is érdemes lehet kérni, ha lassan haladnak a dolgok és még nem kaptál.
Sokan kellemetlennek érzik, ha szüléskor más is jön, de a dokik és a szülésznõk sok ilyet láttak már és tudják, hogy ez természetes. Akit zavar, kérjen beöntést. Akit meg a beöntés zavar, az szóljon, hogy õ nem kér. Egyébként a szülés elõtti gyakoribb vécézést szokták nevezni a "természet beöntésének" is, ilyenkor ugyanis éppen erre készül fel a szervezet, kiüríti a végbelet. Persze elõfordul, hogy marad vmi... Én nem kértem beöntést és fogalmam sincs, jött-e valami a babán kívül, mert valahogy nem azzal voltam elfoglalva :) )
A kérdező hozzászólása: Ahh értem, köszönöm. Akkor az tök kellemetlen lehet ha nincs nem? Vagy olyankor nem törödnek az ilyen cikis dolgokkal? De gondolom ez a dokiknak sem gáz nem?
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, még elsõ baba 28. hetes vagyok! :) )

Miért van az, hogy valaki nem szereti a gyerekeket?

Legjobb válasz: A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:18 Valahogy igazad van..amit az a sok elkényeztetett gyerek produkál amikor én voltam gyerek a mai hiperaktív gyerekeknek adott a tanár két fülest és már nem is volt hiperaktív..mostmeg amit a boltban is látok...vááá mi elmentünk anyuval a boltba elõtte megbeszéltük mit vehetek vagy mit nem és nem feküdtem be ordítva a polc alá. Lehet, hogy velem van a baj, de nem szeretném, ha ilyen gyerekem lenne... 26. hetes kismama

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:18 Valahogy igazad van..amit az a sok elkényeztetett gyerek produkál amikor én voltam gyerek a mai hiperaktív gyerekeknek adott a tanár két fülest és már nem is volt hiperaktív..mostmeg amit a boltban is látok...vááá mi elmentünk anyuval a boltba elõtte megbeszéltük mit vehetek vagy mit nem és nem feküdtem be ordítva a polc alá. Lehet, hogy velem van a baj, de nem szeretném, ha ilyen gyerekem lenne... 26. hetes kismama
Hát csak úgy nem szeretik. Gondolom felnõttekkel szeret lenni, és nem élvezi, ha kicsikkel kell beszélgetnie. Ez nem azt jelenti, hogy a gyerekeket ki nem állhatja, csak nem tud velük mit kezdeni, és ezért nem is megy gyerekek közé, ami tök érthetõ.
Szerintem nem a gyerekeket em szereti az illetõ, hanem ahogy viselkednek. A mostani modern gyereknevelési módszereknek köszönhetõen rettentõen sok a neveletlen, agresszív, kezelhetetlen gyerek. (tisztelet a kivételnek)
Régen én (amíg nem lettem terhes) én sem szerettem..nem tudok velük beszélgetni és nem lehet tõlük pihenni.
Általában csak az idiótán viselkedõ gyerekeket nem szokták szeretni. És egyébként is az emberek többsége csak a saját gyerekét szereti, mert szerinte jó gyerek, mindenki más gyereke viszont h.ülye.
miért valaki meg a macskákat nem szereti... hülye kérdés... más meg a kék színt utálja.
Én soha nem akarok gyereket és nem is kötnek le igazán. Miért? A válaszaim: A mai gyerekek többsége rendkívül neveletlen, hisztis, szemtelen. A barátnõm tinédzser lánya annyit hazudik, linkeskedik az anyja irányába, amennyit nem szégyell. A lépcsõházban a frissen festett falakat összefirkálták a neveletlen kölykök, illetve mindent megrongálnak, tönkretesznek, amit csak érnek. A tévében láttam, hogy egy 3-4 éves gyerek LEKÖPI!!! az anyját, az anyja pedig tehetetlenségében sír és idegbeteg. Hisztiznek úton-útfélen, torkaszakadtából ordít jó néhány kölyök. Na, az ilyeneket jól elagyabugyálnám, de inkább nem is teszem ki magamat ilyesmiknek. Jobb a gondtalan életem, nincs semmi bajom.
Azért mert tudatosul a lemondásos élete. Jó alakja elvesztése, szabad, határtalan élete jobb. És én megértem, hiszen gyermek nélkül is lehet az ember boldog és teljes. De attól szerethetik a gyereket, csak éppen nem szeretik babusgatni.
Miért van az, hogy sok nõ 170 cm magas?
Miért van az, hogy sokan nem eszik meg a spenótot?
Nem olvastam vegig a valaszokat. 25/L vagyok. a barati koromben sorra esnek teherbe a lanyok, az osszes volt osztalytarsam szulni keszul, vagy mar szult. En nem tudom mi van velem, de en nem birom a gyerekeket. Annyira neveletlenek es hiaba probaljak egyesek otthon megnevelni, az ovodaban es altalanos iskolaban mar akkora a ferto, hogy tuti elzullik a szerencsetlen, a vilagtol meg ugye nem zarhatom el, hogy burokban eljen... nem tudok mit kezdeni veluk, pl mit jatsszak meg hogyan, mit mondjak neki hogyan beszeljek vele.ez kicsit gaz, azt mondjak h majd ha lesz gyerekem akkor azzal tudok rendesen banni de en felek h nem! szoval kb 2% eselyet latom annak, h valaha gyermeket hozok erre a vilagra... :S
A "felakasztósok" (11:08 és 11:15) elszántságát nagyon becsülöm, jusson eszükbe ez a néhány sor, amit leírtak akkor, amikor a gyermekük a dackorszakba, majd a "miért korszakba", stb. kerül, kívánom, hogy legyen elég türelmük a NEVELÉShez. 32/n
Én a normális gyerekeket se szeretem. Ez van, nem marad ki semmi az életembõl. (ami nekem(!!!) szükséges persze) Lehet mondani, hogy megbánom, meg ha sajátom lenne, blabla... De ha ránézek egy kisbabára, csak az undor önt el, semmi olyan érzésem nincs, mint nektek. Ha változok változok, ha nem nem. Nem fogom erõltetni, ami nem jön magától, senkinek se érné meg. (Én meg legalább belátom ésnem szülök gyereket, akit utána halálra vernek a szülei és csak ordibálnak vele) A szülõk védelmére kelve meg: annyi neveletlen, mocsok osztálytársam volt anno, drogoztak, fûvel-fával szexeltek, és a szüleik pedig normális, rendes emberek voltak. Ennyit a nevelésrõl. Nem egy óvodatársam is úgy elment a negatív irányba... Én meg rossz példákat láttam, látok otthon, mégis egy rendes, tisztességes ember lett belõlem.
Érdekes, amit az elõttem szóló ír: a kisgyerekek olyan merõn tudnak az ember szemébe bámulni, hogy esküszöm, felnõtt létemre zavarba jövök tõlük.
Én sem szeretem, ahogy hisztiznek és mindenkinek nekimennek.
Én sem szeretem más gyerekét, legtöbbször idegesítenek a gyerekek, olyanok, mint az állatok, vagy a gyagyások, hülyeségeket beszélnek, folyton követelõznek, nekimennek az embernek az áruházban, mintha vakok lennének, tönkretesznek mindent. Persze a mai világban nem csoda, hiszen a szüleiket alig látják a sok munka miatt, gyakorlatilag a többi buta gyerek, meg a 2-es tanulmányi átlaggal felvett tanítóképzõs buta ribik nevelik õket egész nap. A sajnát gyerekemet majd mindennél többre fogom tartani, de csak akkor vállalok gyereket, ha sikerül külföldre költöznünk. Ebbe az országba nem szülök gyereket.
Én sem vagyok annyira oda meg vissza a gyerekért, de nem azért, mert utálom õket, csak mert egyszerûen nem vagyok gyerekcentrikus. sose szerepelt az álmaimban 2-nél több gyerek. szívem szerint 1 elég lenne nekem, 2-õt is csak azért vállalok majd, mert tapasztalatból tudom, hogy a gyereknek szüksége van testvérre, mert így megtanulja, mi az, hogy lemondani az önzésrõl. sose bûvöltek el úgymond a gyerekek. ha meglátok egy aranyos kisbabát vagy kisgyereket, akkor ellágyul a szívem, meg a barátaim/rokonok gyerekeit is szívesen a kezembe veszem, de örülök, ha visszaadhatom az anyjának. tudom, hogyha lesz saját gyerekem (mert azt nagyon szeretnék) a más gyerekét akkor sem fogom agyonabajgatni.
12:14 Én is ilyen voltam, amíg meg nem született a gyerekem. Ha nincs gyereked, szerintem ne hagyd ki, meg fog változtatni, majd meglátod.
Én nem szeretem õket. Minden egyes viselkedésük ellenszenvet vált ki belõlem, ami másnak aranyos, nekem nem, és csak a gyomrom fordul fel tõlük. Hogy miért? Passz, így lettem összerakva. Ez olyan, minthogy más nem szereti az állatokat pl. És igen, ez olyan, kézzel-lábbal lehet tiltakozni azzal a szöveggel, dehát ez egy ember, meg gyerek, nálunk így van, nem számít, hogy gyerek, ha undort vált ki, meg a többit. Érdekes mód viszont az állatok elvarázsolnak, melengetik a szívem, és szeretgetném õket.
Én is azt hittem régen, hogy a gyerekeket utálom, aztán rájöttem, hogy az idióta szülõket.
Egyetértek. nekem még nincs gyerekem, de ugyanezt mondom, mint a 22 L, hogy kössem fel magam, ha a gyerekem így fog viselkedni! én nem voltam mintagyerek, de olyat sose csináltam, hogy jelenetet rendezzek az utcán és ordítva követeljem a boltban a legújabb autós rágót... ahogy nem is nyávogtam soha kényeskedve, nem majomkodtam. nevelés kérdése az egész. 24 L
Utolsó: ez durva amit leírtál. Teljesen megértelek, én tuti nem hagyom, hogy a lányom ilyesmit csináljon! Régen én is utáltam öket, nem a babákat hanem a kisgyerekeket. Végighisztizik az utat, toporzékolnak, rángatják a szülö ruháját, a boltban mindenféle sz*rt meg akarnak vetetni és ha a szülö rászól, hogy tegye vissza újból megy a hiszti és üvöltözés, dobálják a játékaikat, cumisüvegeiket (sok szülö ezt hagyja!!!!) stb. Akasszam fel magam ha ilyen lesz a gyerekem!!! Ez a nevelés csödje. Én biztos rendre szoktatom, mikor hogy kell viselkedni, megbecsülni a dolgait! Én is nyugodt gyerek voltam anno, soha egy szavamat nem lehetett hallani és nem dobálóztam semmivel. Ugyanezt én is elvárom. Kár, hogy egyesek hagyják, hogy a gyerek azt csináljon amit akar. Ezért nem szeretik sokan ami érthetö. 22/L 26 hetes
Szerintem minden gyerek egy kibontatlan ajándék. Az, hogy milyenné válik felnõtt korában, a nevelésen múlik, azon hogy "hogyan bontjuk ki a csomagot" Aki nem tud a gyerek nyelvén kommunikálni és a nevelésrõl fingja sincs, jobb, ha inkább nem is vállal gyereket.

Miért van, hogy mikor szüleim veszekednek és szidnak valakit vagy egymást, egyből szóba kerülök, hogy én is olyan rossz vagyok, mint a szidalmazott, pedig semmi közöm az esethez és több ízben bizonyítottam, hogy nem vagyok olyan?

Másnak is csinálják ezt a szülei? Mi a jó nekik ebben?

Legjobb válasz: Nálunk ez van. Idegesítõ és frusztráló. Minden nap órákat segítek itthon, aztán megkapom, hogy egész nap csak "döglök a szaros gépem elõtt" (meg amellett reggel hattól este négyig az iskolában vagyok ugye, vagyis voltam, mert másfél hónapja levizsgáztam). A lényeg az, hogy ne vedd fel. Ha felvennék minden sértést és ocsmányságot, amit itthon kaptam a szüleimtõl és a családomtól már évekkel ezelõtt fellógattam volna magam egy kötélre, vagy megöltem volna õket. Ha majd egyszer családod lesz a jövõben, próbálj ne ilyen s*ggfej módon viselkedni a kölykeiddel.

Nálunk ez van. Idegesítõ és frusztráló. Minden nap órákat segítek itthon, aztán megkapom, hogy egész nap csak "döglök a szaros gépem elõtt" (meg amellett reggel hattól este négyig az iskolában vagyok ugye, vagyis voltam, mert másfél hónapja levizsgáztam). A lényeg az, hogy ne vedd fel. Ha felvennék minden sértést és ocsmányságot, amit itthon kaptam a szüleimtõl és a családomtól már évekkel ezelõtt fellógattam volna magam egy kötélre, vagy megöltem volna õket. Ha majd egyszer családod lesz a jövõben, próbálj ne ilyen s*ggfej módon viselkedni a kölykeiddel.
Természetesen nem fair.
A kérdező hozzászólása: Az lesz, el fogok menni, és gondolkodjanak, miért nem fogok gyakran feléjük nézni. De azért ugye nem gondolom rosszul, hogy a viselkedésük nem egészen fair?
A kérdező hozzászólása: Ha végre találok egy tiszta munkát, ahol normálisan tudok keresni, akkor el tudok költözni.
nem tudok segiteni, mert az én anyukám is ilyen. Jó, én 16 vagyok, de nekem a 28 éves nõvérem mondta, h nyeljek egy nagyot, ne bántsam magam, hanem igyak meg egyszerre sok kakakót vagy vizet vagy vaamit, h utána ne azzal a dühhel törõdjek, hanem azzal, h fáj a hasam. én már beletörõdtem, h sose leszek jó neki. nehéz, de próbáld meg te is megszokni.. puusz bajtárs:)
Nem kell hagynod. Sorold fel, hogy te éppen mit segítetél vagy egyéb hasznosat csináltál, és mondd el nekik, hogy ne rád haragudjanak, amikor egymásra dühösek. És hagyd õket ott, hátha észbekapnak.
Költözz el ha van rá lehetõséged , csak azt ne hidd hogy akkor jó leszel nekik . 3 gyerekem van 30 éves vagyok , nehezen de megállunk a saját lábunkon , nem kérünk tõlük semmit , sõt mi adunk ha tudunk , mégse vagyok jó nekik !
Költözz el, amint tudsz...Én a másik véglet vagyok, rég elmentem otthonról suli miatt, és anyukámék sirnak utánam, na meg én is utánuk.
A kérdező hozzászólása: Az egy dolog, csak már egészen kicsi koromtól ezt hallgatom... És 24 évesen betelt a pohár...
A kérdező hozzászólása: Addig, amíg nem tudok elmenni, tudtok valami tanácsot adni, hogy könnyebben viseljem el? Sajnos már odáig fajult, hogy legalább fél óra figyelemelterelésre van szükségem, hogy tudjak koncentrálni a feladataimra. :-( Ez így nem jó, mert nem haladok.

Miért van az hogy valaki nem látja facebookon az üzifalamat és nem tud üzenetet írni, de viszont én meg látom meg írni is tudok neki? Viszont ha ő rámkeres akkor azt irja neki a rendszer, hogy nem létezek.

Próbáltuk azt is, hogy felkértem ujból ismer?snek, akkor jó is lett, de másnapra megint nem!

Legjobb válasz: Ilyen már nekem is volt, ez a facebook hibája. Új fiókot kellene csinálnod, és nem lenne ez.

Ilyen már nekem is volt, ez a facebook hibája. Új fiókot kellene csinálnod, és nem lenne ez.

Miért van, hogy ennyire szeretünk valakit s ő nem szeret viszont?

1hétre terveztük a nyaralást szüleimmel. Családi nyaralás, idén szűken, azaz csak a szüleim, és a testvérem. És már előre sajogatott a gondolat, hogy 1hétig nem láthatom Õt, és még csak beszélni sem tudok rendesen, hisz külföldről hazaüzenni... Elképzelhetetlen volt számomra, hogy napokig ne lássam. Egyszerűen ha mellettem volt minden színesebb, és szebb, és könnyebb... De mind kiderült neki nem...

Legjobb válasz: Ez sajnos ilyen. De neked legalább van párod, nekem még annyi sem jött össze. Akármelyik lányban voltam eddig szerelmes, vagy igazán kedveltem õk sosem éreztek viszont irántam úgy.

Ez sajnos ilyen. De neked legalább van párod, nekem még annyi sem jött össze. Akármelyik lányban voltam eddig szerelmes, vagy igazán kedveltem õk sosem éreztek viszont irántam úgy.
egyszeru: o megfelel neked, te nem neki. talan benend van a hiba amiert nem tudod benen felebreszteni a szerelmet, talan csak mas tipusu lanyra vagyik... vagy csak erzeketlen, szorakozott, bulis tipus. talan elege van valamibol, talan zavarja benned valami. ki tudja? nem tole kene ezt megkerdezd?!
Hogy tudd, hogy nem õ az igazi.
Mert az élet nem kívánságmûsor. Lehet lerágott csont ez a közhely (is), de ettõl még igaz.
"Miért van az, hogy azt szeretjük, aki hûtlen, aki mást szeret? Miért van az, hogy akit szeretünk, az rajtunk csak nevet?"
attól, hogy te imádsz valakit, nem törvényszerû, hogy õ is így érezzen irántad. kb 3szor voltam életem során szerelmes, ebbõl csak egy volt viszonzott. ennek általában az az oka, hogy õ nem tart téged annak az embernek, akire neki szüksége van. egészen mellesleg amikor én full szerelmes is voltam a pasimba, és õ is velem, akkor sem találkoztunk naponta... nem is bírtam volna, nekem szükségem van magánéletre is. heti 2-3szor max nagyon ritkán 4szer találkoztunk. lehet a te párodnak is baja van a sok találkozással. vannak olyan emberek, akik egyszerûen jobban értékelik fiatal korban a kapcsolatot, ha ritkábban látják a másikat. nem olyan ritka ez.
Egyszer egy kisfiú beleszeretett egy kislányba de az kikosarazta õt. A fiú nem keseredett el így a barátai érdeklõdve kérdezték tõle: "Miért nem vagy szomorú?" "Miért kéne pont NEKEM szomorúnak lennem? Én elvesztettem valakit aki sohasem szeretett, õ pedig elvesztett valakit aki tényleg szerette õt."
Akkor hajrá továbbra is ah jólesik, éld ki magad:D csak amíg ilyen elmebetegséghez hasonló problémáid vannak ne csajozz komolyabban :D
én a honfoglalo kérdéseire izgulok fel
lehet
én a codra izgulok, mikor jó statom van ááá... majd szétcsattanok. :)
ne aggódj fifás haver, akárhogy próbálkozol, nem küldünk el fakkjeegyik-ra :D
FAKE :D fel akar kerülni vmi blogra :D
én lány vagyok, és személy szerint a fifa 09 a legjobb...de azért nem izgulok rá...
B.zi vagy ba.d meg!
Te beteg vagy. (már ne haragudj). Egyébként a FIFA tényleg egy jó játék. Talán a FIFA 10 a legjobb. De, hogy elélvezzek játék közben??? Egy kicsit durva.
szerintem lényegtelen, h MIRE izgulsz... amíg Neked jól esik, és mást nem bánt és nem sért...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!