Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy valaki tabletta mellett (1 db)

Miért van az, hogy valaki tabletta mellett terhes lesz?

Most néztem egy abortuszos videot. Nagyon megviselt. Ha én most 17 évesen teherbe esnék, ugy h rendesen szedem a tablettát, miért áll fent a veszélye annak h igy is lehet h át kell élnem?

Legjobb válasz: Nincs 100%-os védelem, semmi sem nyújt ilyet, csak ha nem élsz nemi életet. SAjnos ez a helyzet. Elég kicsi rá az esély, hogy így teherbe ess, de egy icipici van rá, sajnos.

Nincs 100%-os védelem, semmi sem nyújt ilyet, csak ha nem élsz nemi életet. SAjnos ez a helyzet. Elég kicsi rá az esély, hogy így teherbe ess, de egy icipici van rá, sajnos.
Sajnos ez nem igaz!! Akkor is lehetsz terhes. Az esélye csekély, mondjuk 2000-3000 nõbõl 1 esik teljesen szabályos tablettaszedés mellett is teherbe. Ez azért nagyon jó arány. Persze ha olyan peches vagy, hogy épp te vagy az az egy, akkor ez csekély vigasz. Erre van pl. a Bölcsõ alapítvány, vagy más anyasegítõ alapítványok, akik segítenek az örökbeadásban is. És akkor nem kell az abortusz rémségén átesned.
Ha rendesen szeded, akkor kizárt a teherbeesés veszélye! Ez csak azoknál szokott elõfordulni, akik pl. nem figyelik az idõket a 2 tabletta között, hánynak, hasmenésük lesz és utána nem pótolják a tabit vagy nem védekeznek utána stb. Fel lehetne sorolni még egy csomó dolgot! Ha rendesen szeded, akkor nem lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: miért kell átirni a kérdésem....

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A nuvaring hüvelygyűrűt tényleg hűtőben kell tárolni? Ti hol tároljátok?

A betegtájékoztatón az áll, hogy legfeljebb 30 fokon tárolható. Ha én 3 hónapon belül elhasználom azt a 3 darabot akk nem elég szobahőmérsékleten tárolni?

5

A pârommal elöször feküdtem le gumi òvszerrel és pharmatex hüvelytablettával védekeztünk, véletlenül belém élvezett de a gumi lecsuszott es bennem maradt minmalis ondo ki is folyt a gát környékén mekkora eselye lehet h baj lesz?

A következö héten kéne megjönnie

10

Mit csináljak? Lecsúszott a gumi.

A barátom meg mert volna esküdni, hogy amikor végeztünk levette a gumit és kidobta... de nem.. hanem bennem maradt... pénteken voltunk együtt... egyszer már játszott el hasonlót (azt azóta se láttuk viszont..remélem, akkor tényleg a szemetesben landolt)
és nem tudom, hogy csak bebeszélem-e magamnak, de alhasi fájdalmaim vannak... az első ilyen eset 2,5 hete történt.. azóta lehetséges, hogy terhes lettem és azt érzem?

3

Felfázástól késhet?

1 hete késik és kb ennyi ideje vagyok felfázva. Most kezdtem ra gyogyszert szedni remèlem hamar hatni fog. A barátommal mindig védekezünk sose szakadt ki

8

Csak a termékenység ideje alatt lehet teherbe esni?

Vagy mindig, és csak a termékenység alatt negyobb az esély

6

Kinek mennyit nőtt a melle a gyógyszertől, illetve hízott-e mellé? És meg is maradt a méret?

6

Ki dugott rokonával?

7

Ha a legelső szelvény Miligestem nem a menzesz első napján veszem be, úgy már nem hatékony?

Hajnalban jutott eszembe, hogy be kellett volna vennem. Nem akartam már így bevenni, de másnap azt mondták nekem, így is bevehetem, mert az első szelvénynél még mindegy. Nem érem el az orvost, nem tudom, mit higgyek. Ötletek?

4

Lehet gond, vagy csak én parázom túl?

Két szem foggátlóval el vagyok maradva, két napja egy huzamban hányingerrel kelek fekszem, teszt szerint nincs semmi?

2

Ilyenkor mi van?

Lassan 2 éve szedek fogamzásgátlót és most kimaradt egyetlen egy szem a levél utolsó hetéből. Reggel bevettem kb 13 óra telt el a megszokott időponttól. Azt hallottam hogy ilyenkor is véd mivel már régóta szedem. Ez így van? Vagy használjunk kiegészítő védekezést?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!