Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy valaki azért (15 db)

Miért van, hogy valaki csak azért nem néz megy filmet, hallgat meg egy zenét mert az előadónak más a szexualítása, avagy az adott származása, vallása?

Értem például az Izraelita vallásúakat, és a melegeket. Attól, hogy valaki zsidó származású vagy más a szexualitása, egyáltalán nem más mint egy normális keresztény ember(sőt én a zsidóságra fel is nézek, pedig hívő katolikus vagyok, és egyetemista). Például ismerek olyat aki azért nem nézte a HIMYM mert Neil Patrick Harris meleg, holott szerintem minden idők egyik legnagyobb színészeinek egyike, avagy a Zene világában George Michael nek a Wham! es számait sem hallgatta. Az hogy milyen vallású és irányultságú az az Õ dolga, miért zavarja ez a másik embert ? a zenéért, a filmért hallgatod avagy nézed a filmet nem ? akkor meg mit zavarja az embert az illető magánélete, az nem a néző dolga. Normális válaszokat kérnék köszönöm!

Legjobb válasz: Nem is értem a kérdést. Van ilyen? Mondjuk van, ami zavar. Zavar, ha valakirõl nem tudom eldönteni, hogy férfi vagy nõ. De hogy kivel érzi jól magát, egyáltalán nem érdekel.

Nem is értem a kérdést. Van ilyen? Mondjuk van, ami zavar. Zavar, ha valakirõl nem tudom eldönteni, hogy férfi vagy nõ. De hogy kivel érzi jól magát, egyáltalán nem érdekel.
Ezek szerint egyáltalán nem néznek filmet? Talán a koreai doramak, meg hasonlók gyártásában nincs egyse, bár az sem biztos. Arról viszont semmi kétségem sincs, hogy a haverjaid felmenõi között is jó eséllyel lehet találni akár zsidó, akár más, nem magyar származású õst.
A kérdező hozzászólása: úgy nem hallgatta a Wham! et, hogy tetszett neki, csak az énekes magánélete miatt nem.
A kérdező hozzászólása: A régi gimimben sokan voltak akik azért nem néztek meg egy filmet mert "zsidó" a szinész. De ezért nem néz meg egy filmet???!!! kicsit szánalams...

30 éves szűz! Lányok fiuk! Ki az aki harminc felet is szűz. Manapság ismert tény hogy valaki azért szűz mert nem lúzer, csak kórosan gátlásos. Nőkben pedig a házasságra tartogatják maguk! Van itt olyan aki szűz. és miért szűz még? !

Legjobb válasz: Van egy 29 éves barátnõm, aki szûz. Olyan, mint egy nagyra nõtt, kedves óvodás, búra alatt nevelgették. Egyáltalán nem érdekli a külseje, a haját gyermekkora óta ugyanúgy hordja. Elérhetetlen "sztárok" után vágyakozik mindig. Viszont jól el van magának, rengeteg értékes és hasznos dolgot csinál. Inkább azt tartom gáznak, hogy a szülei bántják és elítélik, mert nem volt soha párkapcsolata.

Van egy 29 éves barátnõm, aki szûz. Olyan, mint egy nagyra nõtt, kedves óvodás, búra alatt nevelgették. Egyáltalán nem érdekli a külseje, a haját gyermekkora óta ugyanúgy hordja. Elérhetetlen "sztárok" után vágyakozik mindig. Viszont jól el van magának, rengeteg értékes és hasznos dolgot csinál. Inkább azt tartom gáznak, hogy a szülei bántják és elítélik, mert nem volt soha párkapcsolata.
A szüleim megtartották a szüzességi fogadalmukat házasságig. Anyukám 24 volt, faterom meg 30. Na és akkor mi van?
31/F Az elmúlt 14 éveben nem voltam bulizni, nem is vágyom rá. K-i nem akarok, melóhelyen csak 50-60 körüliek vannak, ahol élek pedig minden jó bõr foglalt. Hétköznap kilõve, hétvégén pedig a közelben nincsen semmire lehetõség, kocsmázni pedig nem fogok!
A kérdező hozzászólása: persze valaki gyerekkori trauma miatt szûz.mint én persze nem molesztáltak.csak pont serdülõ koromba volt két rossz élményem.mikor az elsõ szerelmem csalódás volt, és akkor kerültem egy olyan osztályba mikor 3 évig szekáltak 3 osztálytársam .magyarra fordítva gyakran megvertek.És ez nem ted bátorrá, se verekedésbe se csajozásba.de nem is nézek ki alamuszinak, meg hogy anyámasszony katonájának.
utolsó! nem 15 cm véletlenül a farkad?
Ugyan en csak 26 eves vagyok, de meg en is szuz vagyok. Sokszor lett volna eselyem, hogy baratnom legyen, akar futo kalandom is lehetett volna tobbszor is, de oszinten bevallom, hogy mivel kamaszkorom ota aggodom a peniszmeretem miatt, bebeszeltem magamnak, hogy tul kicsi/vekony es nem tudnek megfelelni, vagy kinevetnenek miatta, ezert eddig meg mindig megfutamodtam a lehetosegek elol. Sajnos eddig eleg rendesen elcsesztem minden lehetoseget es az a baj, hogy ahogy telik az ido, ugy valok egyre gatlasosabba, amibol valahogy ki kellene most mar tornom...
öööö...férfiaknak ajánlanám a prostikat (igényesebb fajtából). most komolyan. nagyon kellene, hogy utána ösztönözzön valami arra, hogy barátnõt találj.
A kérdező hozzászólása: modjuk azért nem kéne ilyen drasztikusan felfogni ezt a dolgot.a minap halottam azt hogy ha görcsösen keresed a nõt nem fogod megtalálni.de ha nem keresed akkor a véletlen hozza az utadba a nõt.az ilyen netes társkeresõkõn nem lehet társat találni!de akinek sok pénze van annak nem kel megerõlteni magát.
Bocs lemaradt hogy, 30/F
Én :( Hiába adok magamra és mutatom magam nornálisnak és értelmesnek mindig csak addig jutok el, hogy legyünk barátok. Már gondolkozom az abszint és 10 szem 1mg-os xanax kombináción vagy elõkeresem a disznókábító puskát és egy gombnyomásra megszûnik a gyötrelem, amiért erõ feletti megfeleléssel sem tudok érvényesülni. Esetleg írj privit, ha érdekel!
Olyannal szeretném aki értékeli hogy õ lehet nekem az elsõ. Bár az idõ elõrehaladtával egyre gátlásosabb leszek, nem is merek ismerkedni, közölni hogy szûz vagyok.Így elég nehéz lesz.Pedig nem kellene emiatt aggódni egy normális világban, nem egy olyanban ahol 13éves kisgyerekek csinálják miközben azt sem tudják mit. 24f/hszob

Miért van az hogy valaki azért kap pluszpontot felvételinél, mert cigány?

Ennyi er?vel én is akarok pluszpontot, mert magyar vagyok. És az hogy megy, hogy ugyanannyi pontot kap valaki, ha gyereke van, mint az, akinek van egy fels?fokú nyelvvizsgája. Csak azért mert mondjuk felcsináltak valakit, miért annak kell szívnia, aki rendesen tanul meg minden???? (és lehet szidni, nem érdekel)

Legjobb válasz: Plusz pontot kap aki cigány és akinek gyereke van? Ez nekem új. Hol lehet errõl a rendelkezésrõl olvasni????

Plusz pontot kap aki cigány és akinek gyereke van? Ez nekem új. Hol lehet errõl a rendelkezésrõl olvasni????
Már bocs, de az alapján senkinek sem jár plusz pont, mert cigány. Annak jár a plusz pont, akinek hátrányos szociális helyzete van. Legalább nézz utána, ha már leírsz valamit. Az meg csak a te primitívségedet bizonyítja, hogy képes vagy olyat írni, hogy "felcsináltak valakit".
Szerintem sem igazságos hogy cigányok pluszpontot kapnak, de ha megnézed, így sem jár túl sok cigány egyetemre...(khm, vajon miért?)
így van!az utsó válaszónak, meg a terhes anyukának aki nem tud tanulni!Én félig cigány vagyok, tanulok!nem érint a plusz pont, nem is fog, deh nehéz elhelyezkedni(munka), mert sok helyen azzal jönnek, h nincs hely és másnap látom, h új alkalmazott van!nem veszem magamra, mert tudom magamról, h a szüleimtõl jó nevelést kaptam, jó körülmények között nõttem fel!és gyerek mellett tényleg nehéz!van egy 1 éves öcsém, és szoktam vigyázni rá, és bizony soxor én se tudok miatta tanulni, de megoldom, igaz másnap a suliba kiakadt szemekkel megyek be, de mégsem háborgok, háborgunk!úgyh a kérdezõnek shut .p!
Én egyet értek a plusszpontokkal mind a cigányoknál, mind a kismamáknál. És nem vagyok féltékeny egyikükre sem. Kismamák:gyerek mellett szinte lehetetlen tanulni és megfelelni a vizsgákon.És becsülendõ, hogy így is szeretne tanulni. Cigányok: Ha én pl. magyarként elmegyek egy mumkaára jelentkezni sima ügy, de egy cigány???Sajnos még vezetõ beosztásban is vannak olyanok, akik elõítéletekkel élnek...Vajon a cigány társadalom miért nem fejlõdik, és sokan miért tartanak ott, ahol??Mert nincs lehetõségük...na ezért jár a plusszpont nagyokosok!
Én nappalis fõiskolás vagyok.Szeptember végén derült ki a baba, és most még van 11 napom a kiírt idõpontig, de már hétfõ óta megy a vacila, hogy megszülünk nem szülünk. Az évfolyam társaim azt hiszik mindenkinek ekkora laza hatalmas pocival csinálni a dolgát, és nevetve mondani, hogy bmelyik pillanatban megszülhet.Majd azzal bíztatni õket, hogy majd megtudjátok.:) Azzal, hogy a felvételinél plusz pont jár a cigányak/kismamának nem értek egyet én sem.De egy fõiskolára nem bekerülni a nehéz, hanem elvégezni.Ott nem lehet azt csinálni, mint érettségikor.Egyik másik vizsgám helyett újra érettségiznék néha.Ott nincsenek hónapok a tanulásra.Volt olyan két napom, hogy hétfõ 3 zh futószalagon, majd másnap egy zh és egy szigorlat. Az, aki még nem volt várandós, vagy nem kísérte végig egy nõ várandósságát és csecsemõgondozását, az nem tudja, hogy mirõl beszél, amikor egy kismamát szapul.A pozitív diszkrimináció a bõrszín miatt meg csak ellentéteket szül a társadalmoban, és van egy olyan érzésem, hogy ez nem véletlen, hanem egy csúny hatalmi játszma, amiért kikaparnám a megalkotó szemét.
Annak, akinek gyereke van, csak addig jár a plussz pont, amíg gyes-en van. Magyarul a gyereke három éves koráig. Nyilván azért, mert kevésbé adottak a körülményei a tanulásra. Miért, ti tudtok jobb megoldást arra, hogy mindenki ugyan olyan eséllyel induljon? Azt meg nem értem, mi az, hogy nem elég nekik, hogy nem kell fizetni, más meg nem tudom mennyi állásban dolgozik, hogy fizetni tudja a költségeit. Akit fizetõsre vesznek fel, annak fizetnie kell, akit meg felvesznek a nem fizetõsre, annak nem kell! Ez alól senki nem kivétel. És a kismamáknak sem fizeti senki a tandíjat, ha költségtérítésesre jár, meg nem ad neki senki lakást, meg nem fizetik a megélhetését, szóval semmivel sincs jobb helyzetben, mint más. Nem tudom, miért lázongtok ez ellen, ha ti nem tudtok jobb megoldást. Nem mi kértük a plusz pontokat! Ha ti kapnátok valamiért, gondolom már nem is lenne akkora probléma! Mondom, ezt nem mi kértük! Egy egyetemista kismama
Miért nem volt elég annyi elõny nekik, hogy már eleve nem kellett költségtérítést fizetniük? Nekem meg két munkahelyem van, hogy tudjam fizetni a sulit, másik meg hogy élni tudjak. Nekem miért nem járt a plussz pont?
Hm... azt kell mondjam... ilyen nincs, ilyen nincs és mégis van :) )) Vagy inkább meglepõ és mulatságo?:) )) Na ebbõl megint szép kis vita fog kerekedni!
Hihetetlen hogy van ilyen...hogy megtörténhet az egy országban, hogy valaki pluszpontot kaphat azért mert szült egy gyereket. Amihez tulajdonképpen tehetség sem kell.. Mi az hogy kevesebb az idõ tanulni? Ezt tudta akkor is, mikor jelentkezett, hogy neki kevesebb az ideje. .. hihetetlen. Most sokkot kaptam..
Muszáj bele kotyognom... Szerintem a kérdezõ nem arra gondolt, hogy sajnálja attól, akinek gyereke van és az második válaszoló sem. Pusztán annyi az egész, hogy nem igazságos a rendszer. Mert nem lehet egy lapon említeni azt, aki egy felsõfokúért és az emelt szintûért évekig tanul, és azt, ki uyganannyit kap, azért mert van egy gyerek és esetleg a származása miatt nehéz szociális körülmények között él. Mert akárhogyan is szépítjük, nem ugyanaz a kettõ! Az egyik úgy alakult, ahogy, a másik pedig kemény szándékos munka eredménye. Tisztelem, azokat, akik gyerek mellett tanulnak, mert nagy erõfeszítés, tudom, mert Anyukám is az öcsém és én mellettem diplomázott le. De nem értek egyet a rendszer megítélésével. Valahogyan különbséget kellene tenni!
Hát kérlek szépen, én gyerekkel megyek az egyetemre, 21 éves vagyok (ÉS NEM FELCSINÁLTAK!!!). Én jogosnak érzem az 50 pluszpontomat. Ezzel kompenzálják, hogy kevesebb idõm/lehetõségem van tanulni. A gyerekvállalás pedig nem egy nem kívánatos dolog, ezért segítik azokat, akik vállalják az ezzel járó kötelezettséget. Irígyled tõlem a pontokat? Azt biztos nem, hogy amikor tanulnom kéne, akkor a vígasztalhatatlanul síró gyereket ringatom órákon át, vagy hogy amikor az érettségire készülök, akkor egész éjjel fentvagyok, mert a gyereknek jön a foga. Tudom, én vállaltam a gyereket, bár nem pont most akartuk, de öltem volna meg azért, hogy nekem kényelmesebb legyen? Ha az iskolában nem tudok úgy tanulni, ahogy kéne, úgyis áttesznek fizetõsbe, akkor most szerinted ez miért igazságtalan? Csak hozzásegítenek ahhoz, hogy nekem is legyen módom tanulni. Ha ez nem megy, úgyis kivágnak. Azt kéne megérteni, hogy egy gyerek mellett nem tudok csak úgy leülni tanulni, hogy akkor most senki ne zavarjon, ezt neki hiába magyarázom. Ezzel nem azt szivatják, aki rendesen tanul (amúgy én is rendesen tanulok)! Az, hogy valaki azért kap plusz pontot, mert cigány, az kicsit furcsa. De ennek az oka az, hogy a cigányok rendszerint rossz szociális körülmények között élnek, egy olyan családban, ahol senki nem dolgozik és talán még a szülõk iskolát sem láttak, nem valószínû, hogy egy gyerek eljut az egyetemig, ha nem kap segítséget. Ez azért visszás egy kicsit, mert attól, hogy valaki cigány, még nem biztos, hogy rossz körülmények között él, lehet, hogy tehetõs szülei vannak. Itt tényleg abból kéne megállapítani a jogosultságot, hogy mennyire van valójában hátrányos helyzetben. Bár sok cigány tényleg csak a bõre színe miatt van hátrányos helyzetben, én tõlük sem sajnálom a segítséget, az már pozitív dolog, hogy tanulni akarnak. Végül: te cserélnél azokkal, akiktõl sajnálod a plusz pontokat??? Mert erõsen kétlem. Akkor meg ne irígykedj!
Igen, tényleg van ilyen, hogy hátrányos szociális helyzete miatt valaki elõnyösebb ( plussz pont) elbírálásban részesül.(De nem azért kapja a plussz pontot mert roma) Most hirtelen nem tudom, hol van ez a rendelkezés, de amint lesz idõm megkeresem és belinkelem ide.
Azért az poén, hogy én vagyok lepontozva azért, mert leírom, hogy nincs olyan, hogy plusz pont azért mert cigány. Kezébe vette már valalki a jel. lapot? Látott rajta valaki olyat az elõnyben részesítésnél, hogy cigány? Az van rajta, hogy hátrányos helyzet. Hátrányos helyzetû lehet bárki, ez a családi hátterétõl függ. Örüljön neki, aki nincs ilyen helyzetben. Illetve annak jár, akinek a szülei csak általánost végeztek. Most tõlük kéne irigyelni? Egy csak általánost végzett szülõ vajon mennyire tudja ösztönözni a gyerekét a tanulásra? Szerintem igenis ki kell egyenlíteni az esélyeket, és aki sosem volt ilyen helyzetben, az nem tudhatja, hogy milyen elõnyöket élvez.
Mert nagyon sok emberben túlteng a rosszindulat! Sajnos...
Sajnos borzasztóan irigyek az emberek. Nézz meg egy olyan kérdést, amire elvileg nem lehet rossz választ adni. Pl. hová mentek nyaralni? Aki leírja, hogy Horvátországba, a Balatonra vagy mindegy, hová, azt lepontozzák. Aki azt írja, hogy évek óta nem jár nyaralni, mert munkanélküli és nincs rá pénze, azt felpontozzák vagy egyáltalán nem minõsítik a válaszát. Pedig ugye mindenki korrektül a kérdésre válaszolt. Mi ez, ha nem irigység? Másik fele a sok gyerek, kamasz, akik suli után ide jár szórakozni, arcoskodni, név nélkül ugye könnyû játszani a kemény felnõttet, és beszólnak baromságokat, aztán jót röhögnek.
A kérdező hozzászólása: Hát igen... Én is egy 16 éves srác vagyok és ha valamit nem tudok megkérdezem.. De nem értem az ilyeneket! ez a magyar társadalom...
Ha vki vmi arcpirítóan rosszindulatú, beképzelt kérdést ír ki, akkor hajlamos vagyok az õ szintjén válaszolni. De ezt tényleg csak az kapja tõlem, aki szerintem megérdemli (pl. nyafogó liba, aki szakított a pasijával, aztán kutyázza a pasit, amiért az albérletbõl elvitte azokat a cuccokat, amiket õ - mármint a pasi vett - mert ha az albérletbe vette, akkor hagyja meg neki...). De irigykedésbõl sosem voltam bunkó. Irigykedni szoktam, de tudom, ez az élet rendje, meg hogy a másik is ugyanúgy megérdemelheti a jólétet.
Azért az olyan kérdéseknek, amikre a google is elsõre kidobja a választ, semmi keresnivalója az oldalon. Ezekre én is oda szoktam szólni, hogy akár magától is megkereshette volna az illetõ.
A kérdező hozzászólása: Értem és igazad van! :) ha bunkó akkor én is az vagyok de ha valaki jó indulatú kérdést tesz fel és bunkó válasz jön akkor azt az embert ott verném agyon!! arcoskodnak név nélkül..
A kérdező hozzászólása: De az miért baj ha ide irja és egy embertöl várja a választ és nem egy géptõl?? És ha le irod neki pár mondatba az neked max 2 perc neki meg egy apró öröm hogy valaki segitetneki…
Mert sokan hulye kerdeseket tesznek fel, es masoknak az agyara mennek ezzel.... Csak bennuk van az a kesztetes hogy csakazertis irjanak vmi bunkosagot
Talán jogosan feltételezi bárki, hogy ha valaki a házasság témakörbe ír, akkor férje, vagy felesége van.
Miért fontos ez? Gondolom, akik válaszoltak, nem erre koncentráltak, nem akartak senkit megbántani.
Mert az mindegy abból a szempontból - tudják, kire gondolnak. Most itt nem az számít, hogy jogilag milyen státuszban vannak. Még az is lehet, hogy csak együtt járnak.
"Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."" Akkor miért nem ott (a szülõ-gyermek kategóriában) kérdezed ezt meg? Itt a házasség témakörben teljesen logikus, hogy házastársnak gondolják a párnak nevezett embert.
Gondolom, a tradicionális közgondolkodás a mai napig hivatalosnak inkább a házasságot fogadja el az élettársi kapcsolat helyett. Még akkor is, ha a házasság ma sokak szemében már nem divat. Az az érdekes, hogy valahol a kiírásodban is ezt a szemléletet látom visszaköszönni: " azért írja, hogy a párja mert CSAK az élettársa?".
Mindenki azért nem írja, hogy "mond meg ...". Sokan tudják, hogy így helyes: "mondd meg...".
Lehet, hogy most rám gondolsz, én írtam egyszer véletlenül a "párod" helyett, hogy "férjed", mondjuk az nem most volt. Kicsit beleéltem magam a kérdés adta helyzetbe, hogy én mit csinálnék a kérdezõ helyében és nekem férjem van és automatikusan ezt írtam le, de utána helyesbítettem. :)
Nem értem ez miért zavar téged? Én is tettem már ki ide kérdést, és kaptam olyan választ, hogy a férjed, holott nem, de együtt élünk, és tervben van a z esküvõ valamikorra. Sõt még a postás és a fûtés szerelõ is azt mondta, a férje ez meg az, de nem javítottuk ki ezt sosem senkinek. Egy lakásban élünk, egy pár vagyunk, ez sokak szemében automatikusan férj-feleség kapcsolat, és terveink szerint az is lesz lassan, szóval?
"Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."" Ha én a SZÜLÕK - gyermek kategóriában a PÁROM kifejezést látom egy ilyen jellegû kérdésnél, akkor automata úgy gondolom, hogy a férje nem engedi el ...
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."
A mondd kettõ d-vel írandó és a párom után vesszõ íradnó. Ti már nem jártok nyelvtanórára? Vagy amõbáztok helyette? És miért általánosítasz? Soha nem tesz mindenki meg valamit, csak azok szerint, akik úgy gondolkodnak, hogy ha két ember egy véleményen van, az már "mindenki". valószínûleg azért, mert a férj/feleség nem csak jogi státuszt jelent, nam csak magasabb társadalmi elfogadottságú stástuszt, mint az élettárs, hanem mert sokan hidegrázást kapnak a "párod" szótól. Én is. Párja a galambnak van, nem nekem. Ergo, automatice azt írom, hogy férje vagy felesége, házastársa vagy élettársa. Párja - soha. A másik az "uram". Azt szoktam erre mondani, hogy nekem egy uram van, és felmutatok az égre. :) Érti, aki érti, aki nem, az nem.
Még az a jobbik helyzet, amikor feltételezik, hogy a férje. Nekem is volt, hogy ide írtam, páromnak neveztem a férjemet, és valaki átrakatta szerelem, szex/párkapcsolatok kategóriába. Onnantól meg jöttek a válaszok a 12-18 éves korosztálytól, igazán hasznosak voltak:S.
A kérdező hozzászólása: 11. Inkább te tanúlj meg helyesen írni!!!
Mert ha két ember együtt él és gyereket nevel, akkor gyakorlatilag házasok, akár van róla papír, akár nincs. Akkor is, ha élete társa az az ember, akkor is, ha csak a férje :) Angolul tök jó erre a "common law husband" (kb. "szokásjog szerinti férj"), nagyon kifejezõ.

A rokonaim, akikkel azért távoli kapcsolatban vagyok, valamiért titkolják, hogyha járnak valakivel. Csak akkor mutatják be az illetőt, ha úgy gondolják, hogy nagyon hosszú lesz a párkapcsolatuk. Miért van ez?

Legjobb válasz: Én is csak akkor mutatom be a családnak, akkor vállalom fel, ha már biztos. Azért, mert én csak komoly kapcsolatot akarok, és 1 héttel a bemutatás után nem akarok magyarázkodni, hogy hát, ennyi volt. 20/l

Én is csak akkor mutatom be a családnak, akkor vállalom fel, ha már biztos. Azért, mert én csak komoly kapcsolatot akarok, és 1 héttel a bemutatás után nem akarok magyarázkodni, hogy hát, ennyi volt. 20/l
link?
A kérdező hozzászólása: http://www.hkb2bsite.com/selling-leads/20024/led-battery-rec..
Ott van az oldalán a kapcsoló: AC-re állítva a foglalatról üzemel, DC-re állítva az akkuról. Ha AC-n van, tölti az elemeket, ha DC-n, akkor pedig meríti azokat (ha be van csavarva, akkor is).
A kérdező hozzászólása: Ac.n és dc.n is fel tudom kapcsolni a távkapcsolójával ha nincs betekerve akkor is. Egyedül mikor off állásba van akkor nem. Kérdés fel merjem-e kapcsolni mikor hálózat alatt van.
Volt nekem is ilyen. Hiába volt becsavarva, akkor is akkuról dolgozott. És nem töltötte. Lemerült, mehetett a kukába.

Miért van az, hogy valaki hisztizik azért, mert rend van a lakásba, ráadásul egy NÕ, mármint anya?

Elég nagy hiszti t?rténik,amikor a házba szép rendet rakok.Régebb tisztaság mániás volt,de manapság képes a büd?sségbe,és koszba is akér enni,meg éllni.K?ny?rg?m,miez valami pszichikai betegség,vagy mi???

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy elpakoltad a dolgait, és most nem találja õket? Azt én is utálom, amikor emlékszem, hogy a papucsomat az ágyam elõtt hagytam, és valakinek pont akkor jut eszébe elsüllyeszteni az elõszobaszekrénybe, amikor újra belebújnék.

Nem lehet, hogy elpakoltad a dolgait, és most nem találja õket? Azt én is utálom, amikor emlékszem, hogy a papucsomat az ágyam elõtt hagytam, és valakinek pont akkor jut eszébe elsüllyeszteni az elõszobaszekrénybe, amikor újra belebújnék.
Családban marad.
Igen, egyfajta betegség. De az is az lehet, amit te csinálsz. Nagyon mániákusan rakod a rendet?
Valószinû tényleg pchiés dolog nem próbáltátok még orvoshoz vinni?
A kérdező hozzászólása: hát de hiába mondja az ember, hogy menjen el dokihoz, mert ugyse teszi meg....elég idegebeteges viselekdései vannak manapság..... amúgy meg nm vok az a nagy rendrakó, de szeretem, ha nincs kosz körülõttem...
Most az anyukádról van szó vagy ki? Nem azért hisztizik mert nem találja a cuccait, esetleg zavarja hogy az õ területén pakolászod az õ cuccait? Ezt én is utálom... ez normális szerintem. Mindenki a saját helyén tartson rendet a másét meg hagyja úgy ahogy van.
A kérdező hozzászólása: Nem ilyesmirõl van szó, hanem pl a kaja maradék az ottmarad elõl ..a szemetes meg annyira teli van, hogy fojik ki a lé már belõle s ilyenek... annyira undorító...:-S
Azt én is utálom, hogy pl-ul a konyha-ollónak eddig a csempén egy akasztón volt helye, a következõ héten már a fiókban van a helye és mire megjegyezném három hét múlva átkerül a fürdõszobai csempe kampóra, mert már ott a helye.
Az a baj, hogy rászoktattad anyukádat, hogy mindig te raksz rendet, õ meg már automatikusan nem csinál semmit, most már ez van.

Miért lehet, hogy 14 ésves vagyok és nővésben vagyok és a trédtem nyikorog ropog a válam fáj a derekam, ropog a gerincem? Vajon azért van hogy nővésben vagyok?

Legjobb válasz: A térded azért ropog,mert hirtelen megnõttél!Én hétfõn voltam orvosnál térdropogással és nekem ezt mondták.A többit meg nem tudom... :D

A térded azért ropog, mert hirtelen megnõttél!Én hétfõn voltam orvosnál térdropogással és nekem ezt mondták.A többit meg nem tudom... :D

Azért mert valaki rusnya és kapott pár kosarat az életben, miért kezdi el szidni az ellenkező nemet? Miért gondolja, hogy mindenki másban van a hiba, aki elutasítja és nem önmagában?

Legjobb válasz: Mert p*na kellett volna neki, de nem volt semmi különlegesség, meghittség, kémia. Ettõl vesztesnek érzi magát, de valahogy kompenzálni kell. Egyébként csak a gyenge ember hárít folyton, meg keres kifogásokat, az erõs rendben tartja az életét. 17/L

Mert p*na kellett volna neki, de nem volt semmi különlegesség, meghittség, kémia. Ettõl vesztesnek érzi magát, de valahogy kompenzálni kell. Egyébként csak a gyenge ember hárít folyton, meg keres kifogásokat, az erõs rendben tartja az életét. 17/L
Mert azt könnyebb.
Mert nincs jobb dolga, és könnyebb óbégatni, mint önmagában keresni a hibát. Isten hozott a Földön!
Olyan ember nincs hogy rusnya :) A legszebb nõt is megcsalhatják és a legcsúnyábbnak is lesz életre szóló társa. Nem lehetsz mondjuk te mindenkinek a legszebb én meg a legcsúnyább (szerencsére :) )
Mert könnyebb, ez az igazság. Könnyebb másokat hibáztatni, nem önmagukba nézni, és mindent a külsejük számlájára írni. Gyenge emberek, akik nem képesek felállni.
Én elismerem, hogy bennem IS van hiba, sõt ha ugy vesszük önmagában a csunyaság is egy hiba, és mivel a mõknek a tökkéletes kell, a hibátlan, ezért nem tudok mást tenni, mint leszólni õket. 22f
A kérdező hozzászólása: #5 Igazad van! Azért használtam ezt a szót, hogy "rusnya" mert általában ilyeneket mondanak magukra az itt nyavalygó egyének. Plusz mert gondolom a nagy átlag szemében, tényleg nem rendelkeznek ideális külsõvel.
#5 Te is tudod, h ez nem igaz. Aki senkinek sem tetszik (és vagyunk ilyenek jó páran), az igenis rusnya.
Fodrász vagyok! Olyan ember nincs hogy rusnya!!!! Elõnytelen választások vannak! Minden korrigálható! vannak lófarkas nõk akiknek kuglifejük lesz a copftól és mégis szarnak levágatni a hajukat mert féltik mert az a nõiességük jelképe... Holott egy felnyírt vagány haj sokkal jobban állhatna nekik... Van aki ragaszkodik a szõke/barna/vörös hajszínhez és a leges legjobban lelakott csöves is jobban néz ki... Voltam 124 kiló terhesen. Soha senki nem látta rajtam ezt a súlyt, Párom se hitte el hogy annyi vagyok. Nem zsákokba jártam, hanem elõnyös ruhákba. Láttam, hogy a hosszúhaj már nem áll jól megfogtam és levágattam... Voltam fekete hajú is (szoliztam rendszeresen) és mikor már nem szoliztam kifehéredett a bõröm kegyetlenül állt... Nincs csúnya nõ/férfi... Elõnytelen választás viszont igen... Volt egy nõ erõs 50nek nézett ki mikor bejött. Undorító vörös haj kegyetlen szemöldök stb. Bekentem neki barnára egy szép szõke tincset húztam neki ferde frufruba kozmetikus kiszaggat a bajszát a szemöldökét befestette, kiszedte helyre kaptuk és bõven le tudott tagadni egy tízest a korából... Lehet lepontozni. De álljon mindenki a tükör elé és döntse el hogy jó választás volt-e azt felvenni amit felvett? A hajszín a fazon úgy jó-e ahogy van? Az arcát sok sminkkel/smink nélkül/kevés sminkkel mi emeli ki? stb... Át kell nézni magunkat és lesznek változások! Én 100 kiló felett vagyok, de örülök, hogy bókolnak hogy megnéznek. A legrondább, legkövérebb nõnek is van párja! Valakinek úgyis szép leszel, valakinek meg nem... Ez ilyen. Vannak molett szépségversenyek 100-150 kilós nõk indulnak és gyönyörûek! És azért gyönyörûek mert szeretik és elfogadják magukat. Ha egy nõ nincs kibékülve magával és nem boldog bármit tehet... Lehet akár Jennifer lopez is akkor is kifogják b.szni a szûrét....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!