Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy valaki (943 db)

mindenkinél más hatása van az alkoholnak

Miért van, hogy valaki balkezes és jobb lábas és az ilyen emberek milyenek?

Legjobb válasz: Nos, a legtöbb ember nem "egyoldalú", habár van egy túlnyomó dominancia, de a legtöbb embernek 1-2 testrésze kitér ez alól. Pl. én jobbkezes, jobb füles, jobblábas, de bal szemes vagyok. Ugyanígy lehet valaki jobbkezes, de bal lábas.

Nos, a legtöbb ember nem "egyoldalú", habár van egy túlnyomó dominancia, de a legtöbb embernek 1-2 testrésze kitér ez alól. Pl. én jobbkezes, jobb füles, jobblábas, de bal szemes vagyok. Ugyanígy lehet valaki jobbkezes, de bal lábas.

Mit jelent az hogy valaki évvesztes? Mitől lesz az? Miért van hogy valaki velem egyidős mégis később kezdte az iskolát?

Nézegettem az óvodai csoportképet és olyanok is rajta voltak akik iskolában egy évfolyammal alattam jártak. Mit?l maradtak vissza óvodában? milyen indokkal lehet vkit visszatartani? Én '90 ?szén születtem, van egy haverom aki osztálytársam volt, ? '91 tavaszén született. Van egy haverunk aki '89 tavaszán született és ugyan abban az évfolyamba járt mint mi, egy évben ballagtunk. Abban az id?ben mi alapján döntötték el, hogy ki marad még 1 évet óvodában?

Legjobb válasz: Mostanában úgy hívják hogy évnyertes, mert a gyerek fejlõdése érdekében történik a késõbbi iskolakezdés. A lányoméknál aki dec. 31 után született az automatikusan maradt az oviban, egyébként pedig a nevelési tanácsadóba el kell vinni a gyereket és õk mondják ki, hogy maradhat.

Mostanában úgy hívják hogy évnyertes, mert a gyerek fejlõdése érdekében történik a késõbbi iskolakezdés. A lányoméknál aki dec. 31 után született az automatikusan maradt az oviban, egyébként pedig a nevelési tanácsadóba el kell vinni a gyereket és õk mondják ki, hogy maradhat.

Miért van, hogy valaki csak azért nem néz megy filmet, hallgat meg egy zenét mert az előadónak más a szexualítása, avagy az adott származása, vallása?

Értem például az Izraelita vallásúakat, és a melegeket. Attól, hogy valaki zsidó származású vagy más a szexualitása, egyáltalán nem más mint egy normális keresztény ember(sőt én a zsidóságra fel is nézek, pedig hívő katolikus vagyok, és egyetemista). Például ismerek olyat aki azért nem nézte a HIMYM mert Neil Patrick Harris meleg, holott szerintem minden idők egyik legnagyobb színészeinek egyike, avagy a Zene világában George Michael nek a Wham! es számait sem hallgatta. Az hogy milyen vallású és irányultságú az az Õ dolga, miért zavarja ez a másik embert ? a zenéért, a filmért hallgatod avagy nézed a filmet nem ? akkor meg mit zavarja az embert az illető magánélete, az nem a néző dolga. Normális válaszokat kérnék köszönöm!

Legjobb válasz: Nem is értem a kérdést. Van ilyen? Mondjuk van, ami zavar. Zavar, ha valakirõl nem tudom eldönteni, hogy férfi vagy nõ. De hogy kivel érzi jól magát, egyáltalán nem érdekel.

Nem is értem a kérdést. Van ilyen? Mondjuk van, ami zavar. Zavar, ha valakirõl nem tudom eldönteni, hogy férfi vagy nõ. De hogy kivel érzi jól magát, egyáltalán nem érdekel.
Ezek szerint egyáltalán nem néznek filmet? Talán a koreai doramak, meg hasonlók gyártásában nincs egyse, bár az sem biztos. Arról viszont semmi kétségem sincs, hogy a haverjaid felmenõi között is jó eséllyel lehet találni akár zsidó, akár más, nem magyar származású õst.
A kérdező hozzászólása: úgy nem hallgatta a Wham! et, hogy tetszett neki, csak az énekes magánélete miatt nem.
A kérdező hozzászólása: A régi gimimben sokan voltak akik azért nem néztek meg egy filmet mert "zsidó" a szinész. De ezért nem néz meg egy filmet???!!! kicsit szánalams...

Misén miért van, hogy valaki a kezébe, van, aki a szájába kéri az ostyát? Mi a különbség?

Legjobb válasz: Kézbe akkor nem lehet áldozni, ha két szín alatti áldozásról van szó (szóval bor és víz együtt), ami ünnepekkor meg persze elsõáldozáskor lehetséges. Egyébként ha nincs bor, akkor mindegy, a szádba vagy a kezedbe kéred-e az ostyát :)

Kézbe akkor nem lehet áldozni, ha két szín alatti áldozásról van szó (szóval bor és víz együtt), ami ünnepekkor meg persze elsõáldozáskor lehetséges. Egyébként ha nincs bor, akkor mindegy, a szádba vagy a kezedbe kéred-e az ostyát :)
Nincs különbség. Aki kézbe kéri, az is ott, az oltár elõtt veszi magához.
Talán annyi különbség hogy aki a kezéhez kapja, az fél a fertõzésektõl. Ezt a fajta szentség kiszolgáltatást nemrég engedélyezték, pont a fertõzések miatt (AIDS pánik stb.)
Az elõbbiek tudnak maguktól is enni?
"Azt esetleg tudod, hogy a két szín alatti áldozásnál miért nem lehet a kézbe kérni?" A katolikusok két szín alatt úgy áldoznak, hogy a pap belemártja az ostyát a borba. Ekkor azért, hogy az ostya el ne ázzon, illetve le ne essen a borba mártott része (és ne kenõdjön pl. az áldozó tenyerébe) nem engedélyezik a kézbe áldozást. A kézbe áldozás nem ütközik az õsegyház hagyományaival. Jézus a megtört kenyeret nem az apostolok nyelvére tette, hanem szétosztotta köztük. A nyelvre áldoztatás a kis ostya elterjedésével vált általánossá.
Nem tudom mi a különbség de a konzervatív/tradicionális katolikusok ki vannak ezen akadva (a kézbe áldozástól).
Az egyik szentségtörõ, a másik nem. Az igazi katolikus hagyomány szerint ostyát csakis szájba szabad adni. A hitehagyó újvallás újmiséje sajnos ezt márt nem tartja tiszteletben, legtöbben azt sem tudják mi az.
A kérdező hozzászólása: 20:41 Köszönöm szépen a választ. Azt esetleg tudod, hogy a két szín alatti áldozásnál miért nem lehet a kézbe kérni?
A kérdező hozzászólása: De mindkettõnek van külön neve, nem emlékszem már, hogy mi. Egyszer hallottam, hogy a pap mondta, hogy nincs lehetõség most a XY-ra (kézbe kapni), hanem csak a AB-re (szájukba kapni). Valami jelentõsége csak van...
"Talán annyi különbség hogy aki a kezéhez kapja, az fél a fertõzésektõl." Ezt nem egészen értem. Mi köze van ennek a fertõzésekhez? Ha a tenyerembe kérem az ostyát, az pont annyira szennyezett, mintha a nyelvemre kérném. (Az AIDS-hez meg végképp semmi köze, az ostya nem fertõz)

Wolf Quest multiplayerben miért van hogy valaki azt írja nekem hogy saving?

Azt értem hogy nem akarják hogy ott legyek de mit is jelent ez hogy saving? Vagy hogy lehet olyat csinálni? Mit csinál az aki ment?

Miért van, hogy valaki egy hobbi focimeccsen darál mint az őrült, úgymond érzés, érzelem nélkül?

Legjobb válasz: én minden meccset komolyan veszek. belém nevelték hogy gyõzni a legjobb...

én minden meccset komolyan veszek. belém nevelték hogy gyõzni a legjobb...

Az miért van, hogy valaki úgyis mindig megmagyarázza a legnagyobb h*lyeséget is? Szexuális örömérzetet okoz ez egyeseknek?

Leírom, hogy a Föld a Nap körül kering.

Legjobb válasz: Okey, megegyeztünk egy kölcsönös k-urva anyádban:D Vagy inkább neked az apád is k-urva:D Meg te is azért foglalkozol annyit az én libidómmal:D Ahelyett hogy érdemben válaszolnál, mert ugye hát az milyen dolog már....

Okey, megegyeztünk egy kölcsönös k-urva anyádban:D Vagy inkább neked az apád is k-urva:D Meg te is azért foglalkozol annyit az én libidómmal:D Ahelyett hogy érdemben válaszolnál, mert ugye hát az milyen dolog már....
Na most jól kipanaszkodtad magad, ugye?:) A nagy semmin. Ha valamire van magyarázat nehogy már felháborodj rajta hogy meg is magyarázzák. Inkább ha nem értesz vele egyet cáfolj rá, de ez... szánalmas nyavalygás.
Amit a föld csinál az tényleg nem teljesen keringés. Megmagyaráznám szívesen, de szerinted az okoskodás lenne. Inkább örülnöd kellene, hogy valaki megosztja veled a tudását és besítírozza az agyadban lévõ fehér foltokat. A kérdés egyébként pontosan olyan okoskodó, mint ami miatt állítólag fel vagy háborodva. Szeritnem Te vagy aki leginkább okoskodik, csak most nincs olyan kérdés, amiben okoskodhatnál és ezért feltettél Te egyet. :D
Mert hülyék és nagy az Isten állatkertje
1. mert a válaszoló elgondolkozik rajta, mit válaszolhatna, mert van benne egy olyan vágy, hogyha erre az oldalra jön akkor õ márpedig segít másokon. És ha nemtud akkor kitalál valamit amit leírhatna 2. Ez valószínû azért van, mert az oldal névtelen, így itt élik ki egyesek a magánéletben adódó dühüket úgy, hogy másokat lefikáznak
A kérdező hozzászólása: Na, jó, utolsó 2, titeket írtalak körül, pont rólatok beszéltem. Ti én rám mutogattok, én ti rátok mutogatok. Szerintetek én csinálom ezt, szerintem meg ti. Úgyhogy egyezzünk ki egy k-urva anyátokban és kész.
A kérdező hozzászólása: Amúgy tipikus, megint okoskodtok (utolsó).... De azért tényleg remélem elélveztetek most, hogy leírhattátok hogy mennyire felesleges volt ez a kérdés. TÉnyleg remélem hogy ettõl áll fel nektek....De áruld már el mekkora merevedést idéz nálad elõ egy lefikázó komment...
mert azt hiszi neki van igaza. én eü-s vagyok, fõleg egészségügy témakörbn szoktam válaszolni. babákkal is foglalkozom, így a gyereke témakörben is. próbálok rendesen válaszolni, tudományosan, tényszerûen, mégis mindig vannak emberek, akik szerint én h*lye vagyok, nem értek semmihez és ne dumáljak, mert a neten tanultam. ez egy embertípus. ez van.
Azt JAVASLOM(!), hogy légy nyitott minden vélemény felé, mérlegelj, és hogyha valaki hülye, akkor elegánsan viselkedj nyugodtan, amivel leforrázod, elgondolkodik és más is melléd áll, mivel látják, hogy igazad van. Ha meg nagyon hülye, küldd el a fenébe. Amúgy meg vigasztaljon az a tudat, hogy neked van igazad, te vagy az okosabb.

Az miért van, hogy valakivel nagyon jól elbeszélgetek, majd egyik napról a másikra eltűnik?

Sziasztok! Volt egy internetes nagyon kedves ismerősöm,lassan egy hónapja minden nap beszültünk,majd egyszer csak eltűnt.Nem válaszol,semmi.Megsérteni biztos nem sértettem meg?Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Lehet elege lett belõled, vagy ilyesmi, viszont elég bunkó viselkedés szerintem, ha csak úgy eltûnik és már nem válaszol. Én is tapasztaltam már ilyesmit.

Lehet elege lett belõled, vagy ilyesmi, viszont elég bunkó viselkedés szerintem, ha csak úgy eltûnik és már nem válaszol. Én is tapasztaltam már ilyesmit.
Sok oka lehet, pl., elromlott a gépe, elutazott, beteg, vagy csak megúnta a beszélgetéseket.
tényleg nem szép az ilyen, de biztos, hogy nyomós oka volt rá, és itt nem biztos, hogy arról van szó, hogy megsértetted, megunt téged, meg ilyenek. hanem lehet, hogy elromlott a gépe, vagy én olyanról is hallottam, hogy valakinek feltörték a jelszavát, ezért nem tud belépni... több oka is lehet, ha a szíved mélyén tényleg érzed, hogy te semmi rosszat nem tettél/biztos nem únt meg téged, akkor biztos, hogy igazad van nem kell egybõl magadat okolni ilyenkor ;)
A kérdező hozzászólása: 2 hete nem írt, facebookon is ismerõsök voltunk, de ott nem akarom zargatni.Csak furcsa, hogy semmi elõzmény nélkül lelépett:DD:/
velem fél év után csinálták ezt :(
azt hittem az facebook arra van, hogy ismerõsökkel beszélgess, ismerkedj, tudd tartani a kapcsoaltokat. szóval semmi zargatás sincs abban, ha ráírsz, sõt azjánlom is, hogy írj rá, legjeljebb nem válaszol, ennyi :)
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, hogy ilyenkor mi játszódik le a másik fejében?Nem gondol arra, hogy ez a másiknak rosszul esik?
Én is jártam így egy férfival (nõ vagyok), aki 10 évvel fiatalabb volt nálam, és meg is egyeztünk, hogy semmi szerelem, csak baráti beszélgetés. Vagy három hónapon át hetente legalább háromszor hosszú leveleket váltottunk, aztán egyszercsak búcsú nélkül eltûnt. Rosszul esett. Aztán vagy két év múlva írt: eszembe jutottál, hogy milyen jót leveleztünk pár éve, mi van veled? Hát ezt én sem értem. Úgy látszik, van, akinek ilyen könnyen megy.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!Sajnálom, hogy ti is így jártatok. Én úgy vagyok vele, hogyha õ nem keres(én válaszoltam neki), akkor valószínûleg nemkívánatos személy lettem nála, vagy megúnt.Azt sem szeretném, hogyha ráírnék, magyarázkodni kezdenek, és utána esetleg kényszerbõl írna.Erre nincs szükségem.

Az miert van, hogy valaki remeg és szinte sikít már orgazmus közeli állapotban, más pedig szinte csak a csúcson mozdul meg és nyög max. Kettőt?

Lehet, hogy csak nekem ennyire furcsa, dehát na...

Legjobb válasz: Mindegyik másként játssza meg magát neked. :)

Mindegyik másként játssza meg magát neked. :)
Egyik oroszlkánt játszik, másik nyuszit, egyvalamibe közös mindkettõ: összekeverik az ágyat az állatkertel.
Nincs ugyan olyan ember..mindenki más és más ;)
A kérdező hozzászólása: dehat ez elvileg a felszabadulasrol szol, de megis hogy lehet szinte pokerarccal es egy nyogessel elelvezni?!:D a sikitos dolog pedig tenyleg nem tunik valodinak... egyik partnerem sem volt sem ilyen, sem olyan, csak meseltek es haaat... ez ugy kivancsiva tett :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!