Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy vért (57 db)

Egy srác vagyok és nem értem hogy az miért van hogy verem a farkamat és utána egy nagyon erős fejfájás jön rám!?

Legjobb válasz: Ez engem is nagyon érdekelne,nem dohányzom,nem iszok néha mégis önkielégítés közben egy nagyon fájdalmas fejfájás jön rám.....

Ez engem is nagyon érdekelne, nem dohányzom, nem iszok néha mégis önkielégítés közben egy nagyon fájdalmas fejfájás jön rám.....
azt h nem dohányzom, nem iszom, azért írtam, mert én vérnyomás problémára gondoltam....
A kérdező hozzászólása: igazad lehet mert nekem szinte mindig a vérnyomásommal van a gond most is vagy 130-at mértem ez befolyásolhatja?
Nem feltétlenül a vérnyomás okozza. Nekem is 130 körül van fiatal is vagyok 23 éves, de nekem pl: sosincs fejfájásom utána, se szex után. De olvastam egy cikket, hogy a férfiak sokaságát érinti ez a fejfájás dolog. Google-ba keress rá, hátha találsz valami segítséget!
Nekem is a vérnyomás jutott eszembe. Szerintem a szexuális aktivitás során emelkedik a vérnyomás és ez esetleg okozhat fejfájást. De ez csak olyan laikus találgatás részemrõl!
Magas vérnyomás, pulzus
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!
Az felmegy a vérnyomásod közbe

Miert van, hogy a betetben a menstruacios ver azott kutyaszagu, a tamponban pedig tojas?

Legjobb válasz: Kedves utolsó! Miért is azok? Miért sérted meg a másik felet? Miért nem adsz normális választ? Persze így anonymus ként mindent mersz... Kedves Kérdezõ! A betéten lévõ vér érintkezik a levegõvel így a szaga, álaga meg változik/ változhat. A menstruációs vér nem csak "sima" vért tartalmaz.Nyálkahártyát, több fehér vérsejtet. Ha nem adtam kielégítõ választ keress fel egy szakembert ezen a téren.

Kedves utolsó! Miért is azok? Miért sérted meg a másik felet? Miért nem adsz normális választ? Persze így anonymus ként mindent mersz... Kedves Kérdezõ! A betéten lévõ vér érintkezik a levegõvel így a szaga, álaga meg változik/ változhat. A menstruációs vér nem csak "sima" vért tartalmaz.Nyálkahártyát, több fehér vérsejtet. Ha nem adtam kielégítõ választ keress fel egy szakembert ezen a téren.
Szerintem azért, mert a betét érintkezik a szabad levegõvel és gyorsabban bomlik a vér, a tampon meg nem.
Mert csak a ******-ok használnak tampont.

Miért van, hogy rendszeresen kihagy egy ütemet a szívem, aztán meg akkorát ver, hogy kitör a frász?

Legjobb válasz: Ilyen nincs, hogy "kihagy" egy ütemet, ezt csak te beszéled be magadnak. Anatómiai képtelenség.

Ilyen nincs, hogy "kihagy" egy ütemet, ezt csak te beszéled be magadnak. Anatómiai képtelenség.
A kérdező hozzászólása: Éppen ma vettem egy kalcium-magnézium-D6 tablettát :) Tényleg ijesztõ tud lenni a dolog. Ami ijesztõ, az nem a kihagyás, hanem az erõs dobbanás, ami olyan, mintha szét akarna repedni a szívem. Hogy elõtte van egy kihagyás, azt már én figyeltem meg úgy, hogy kitapintottam a csuklómon és a karotiszomon.
És még annyit hozzá, hogy utána belégzésnél volt sokáig ilyen érzés. Féltem levegõt venni, mert akkor jött egy furcsa, megsemmisülési érzés, mintha kifolyna minden belõlem, és "kiakadna" a szívem.
Kedves Medika! Ilyen nekem is volt kb. 5 éve, és szintén ilyen 1-2 hetes idõszakban, de olyan erõsen, és olyan félelmetes volt, hogy utána órákig pánik közeli állapotban voltam mindig. Halálfélelmem volt. EKG semmit nem mutatott ki. Alapból nekem nagyon alacsony a vérnyomásom és magas a pulzusom.
Na szóval. Az extrasystole önmagában nem betegség. Szinte mindenkinél elõfordul, akár többször is egy nap, csak a legtöbb ember nem veszi észre. Depressziósabb idõszakban, vagy ha elkezded magad figyelni, gyakrabban észreveszed, sokan be is pánikolnak. Valóban lehet komolyabb probléma jele is, de ilyenkor általában (nem mindig) magas pulzus is kialakul, avagy egymás után több extraszisztolé keletkezik (kapcsolt extraszisztolé). Ha nem múlik a dolog, és továbbra is ennyire zavaró dologként éled meg, akkor menj el kadiológushoz, EKG/Holter-vizsgálattal kimutatható egy lehetsége szívritmuszar. Egy medika
Nincs véletlenül kalcium és magnézium hiányod? Mindkettõ okozhat szívritmuszavart.
A kérdező hozzászólása: Már többször is volt ilyen, általában néhány hétig tart. Mindig úgy jártam, hogy beutaltak a kardiológiára, de mire kaptam idõpontot, addigra elmúlt. :) Ha tudnám elõre, hogy mikor fog megint jelentkezni, akkor elõre kérnék idõpontot, de nem tudom :)
A kérdező hozzászólása: A háziorvosom csinált egy EKG-t, de akkor épp nem történt semmi. Majd rám teszik a Holtert.
Ha ez rendszeresen elõfordul nálad, akkor menj el a háziorvoshoz, ki kell vizsgálni, hogy minden rendben van-e a szíveddel, ha csak ritkán van , az szinte minden emberrel elõfordul.
Esetleges szívbetegségre semmiképpen se csodabogyókat szedj, hanem menj el a házi orvoshoz, õ majd elküld EKG-ra.
1., tényleg mindenképpen csináltass egy kivizsgálást! (Menj el a családorvosodhoz, õ majd beutal mindenhová, ahová kell!) 2., nekem ilyet ír a homeopátiás könyvem: "A beteg úgy érzi, mintha a szíve megállt volna, amit azonnal erõteljes szívdobbanás követ." Erre azt javasolja, hogy szopogasson AURUM CH9-et minden nap 1-szer 3 globuluszt (éhgyomorra) minimum 1-2 hónapon keresztül. (De az lenne a legjobb, ha elmennél egy klassz homeopátiás orvoshoz! és vinnéd magaddal az orvosi leleteket / eredményeket is!) Utóirat: ez a szer különösen indikált, ha jellemzõ Rád pl. heregyulladás vagy más herével kapcsolatos bajok (pl. gyermekkorban hydrokele).
Kedves elsõ! Szívritmuszavarról hallottál már? Annak is lehet tünete. Csatlakozom a másodikhoz, általában az ilyesmi ártalmatlan, de egy kivizsgálást mindenképpen megér.
Milyen gyakran fordul elõ? Alkalmankénti extrasystole teljesen normális. Ilyenkor az történik, hogy a szívedben keletkezik egy extra inger (aminek normálisan nem kellene), ezután a szíved kihagy egy dobbanást, majd a következõ dobbanást sokkal nayobbnak érzed (nagyobb is). De ez még akkor is normálsinak mondható, ha naponta többször elõfordul, szóval nem feltétlenül jelent problémát.
Miért lenne anatómiai képtelenség?.. Extrasystole a tünet neve. Lehet, hogy ártalmatlan, de az is lehet hogy kezelést (pl. gyógyszerszedés) igényel. Érdemes egy beutalót kérni a háziorvosodtól kardiológiai kivizsgálásra.
Magne B6-ot szedj.
Lehet hogy neked szerveznek meglepit.
Más információ? Én ennyibõl csak arra tudok gondolni, hogy a nõvéreddel történt valami amit nem szeretne világgá kürtölni és anyukád ezt tiszteletben tartja. De tényleg ennyi infóból csak találgatni lehet...
Szerintem meg tudták, hogy nyertek a lottón, csak téged ki akarnak hagyni az egészbõl. Ez a legvalószínûbb :)
Ebbõl nekem pont nem az jön le, hogy MINDENT elmondott...
Szerintem megbeszeltek h elvitetnek teged mert nem szeretnek. A helyedben ma nyitott szemmel aludnek!
Én a helyedben odakészíteném a gépfegyvert az ágyam mellé éjszaka.. soha nem lehet tudni.
Valószínüleg abortálni akarnak. Délután kettõig elterelték a figyelmedet, hogy ne legyenek gyanusak.

Az miért van hogy menstruációkor nem csak vér távozik hanem ilyen nyálkás kis vércsomók? Is

Legjobb válasz: Az a méh nyálkahártyája, mi ilyenkor leválik.

Az a méh nyálkahártyája, mi ilyenkor leválik.
Nem kell megilyedni, az tényleg a méhnyálkahártya és mindenkinél így van!
A kérdező hozzászólása: tudom hogy mindenkénél így van csak ne tudtam hogy mégis mi az, hogy honnan válik az le :) köszönöm nektek :)
Ez így természetes.

Miért van, hogy a pasim sokszor "veri magának" szex közben?

S?t mostanában már úgy is megy el.....miel?tt érzi h közel van kiveszi bel?lem és kézzel oldja meg, pedig én imádom,mikor bennem megy el, és eddig ez igy is volt...

Legjobb válasz: Biztos látta valami pornófilmben. Kell a változatosság, most így jó neki. Amúgy szerintem ha megbeszéled vele a dolgokat, akkor nem fogja azt mondani, hogy "márpedig nem megyek el benned".

Biztos látta valami pornófilmben. Kell a változatosság, most így jó neki. Amúgy szerintem ha megbeszéled vele a dolgokat, akkor nem fogja azt mondani, hogy "márpedig nem megyek el benned".
Néha olyan jó nézni, ahogy ráélvezek a barátnõmre és beterítem, kell az ilyen perverzség.
Szerintem is kell a változatosság neki. De mondd meg, hogy te a hagyományos módon is szeretnéd - és próbálj közben többet mozogni, meg szorítani neki (össze tudod húzni a hüvelyt akarattal is.
az ilyen dolgokat én se értem. ha ki akarom magamnak verni, akkor azt csinálom. de sztem sokkal jobb egy nõben elélvezni, mindkettõnknek. plusszban engem az a látvány se izgat, ha "beteritem" a párom.
enyém is szokta verni közben, bár mi gumival csináljuk, és rám szokta spriccelni a cuccot, izgató számára, hogy beterít, a péniszét meg utánna lenyalogatom. Ugyanúgy én is masztizok közben, és így van csiklóorgazmusom
mert jó neki

Az miért van, hogy az ecquadori börtönből a magyar külügyi vezetés minden eszközt bevetve hazahozza a bűnöző drogfutárokat, de amikor pusztán magyar származásuk miatt tisztességes embereket vernek a szomszéd országokban akkor semmit nem tesznek?

Legjobb válasz: nem a börtönbõl hozták ki. már szabadlábon volt, csak feltételesen, ezért nem hagyhatta el alapból az országot. Ezt a tiltást sikerült feloldatni és így jöhetett haza.

nem a börtönbõl hozták ki. már szabadlábon volt, csak feltételesen, ezért nem hagyhatta el alapból az országot. Ezt a tiltást sikerült feloldatni és így jöhetett haza.
A kérdező hozzászólása: Igazából ez részletkérdés. A lényegen ez nem változtat, hogy a külügyminiszter személyesen intézkedik bûnözõk kedvéért, a becsületes embereket viszont nem védi meg a bûnözõktõl.
A válasz pofon egyszerû. A határon túli magyarokra magasról tesz az összes honi politikus. Az pedig, hogy hazahoztak narkósokat, nos ez már szerintem politika, megszórva nem kevés kópéskodással.
Azért, mert ezek a rossz drogosok történetes pont zsidók is. Ezt persze nem hagyjatjuk. Tessék sajnálni õket! Szegények csak keresni akartak egy kis pénzt.
Mert a szomszéd országokban a tisztességes magyar emberek ugyanúgy elpicsázzák a tisztességes szerb, szlovák stb. embereket, csak az nálunk nem hír. Ezek a verekedések nem nemzeti indíttatásból vannak, hanem nõügyek miatt, vagy részeg kocsmai verekedések. Nálunk csak az olvasható, amikor magyarokat vernek, de fordítva is jó sok van. Higgyétek el, én a Vajdaságban lakom, szûrõ van a magyar tévén.
Pfff... a magyar tv nem gyengén szabadkõmûves és cionista. A szûrõ ezeknél alap.
A srác halálos beteg, már csak hetei, hónapjai vannak vissza. Nem politikai okok miatt jöhetett haza, hanem emberségbõl engedték. Lehet, hogy nekünk nem számít hol tölti az utolsó napjait, de õ szeretett volna itthon lenni a családjával. Aki ezt sajnlja tõle, az nézzen mélyen magába.
1 rossz lépés az életedben és a maradék amit börtönben fogsz leélni az legalább ne ecquadorban legyen nem kicsit durva hely :S itt is le kell ülnie úgyis
azért vazze mert egy délamerikai börtönben 2 hét alatt kifingana, a szomszéd országok nagyrésze meg unió, úgyhogy értelmetlen

Miért van az, hogy ha verem a farkam csak akkor tudok el menni ha be feszite, a láb izmaimat ha ellazitom miért nem tudok el menni?

Legjobb válasz: Ez érdekes velem is így van, ha csak szépen lazán verem, akkor vagy 30-35 perc kell hogy elélvezzek. Ha viszont ki-be szorítom az izmaimat, a lábamban, stb, akkor ki tudom csapni 1 perc alatt is. (Persze ez rajtam függ hogy gyorsan akarom-e, nem azt mondom hogyha az utóbbit választom akkor mindig 1 perc. :D)

Ez érdekes velem is így van, ha csak szépen lazán verem, akkor vagy 30-35 perc kell hogy elélvezzek. Ha viszont ki-be szorítom az izmaimat, a lábamban, stb, akkor ki tudom csapni 1 perc alatt is. (Persze ez rajtam függ hogy gyorsan akarom-e, nem azt mondom hogyha az utóbbit választom akkor mindig 1 perc. :D)
Velem is így van. 12/F XD
velem is :D 18/F
Talán erõteljesebb a lazulás orgazmus után, valahogy minden lazább orgazmus+feszítés után :)

Miért van az hogy előző este volt szex és a pasim másnap pornóra veri ki?

Elvileg jól megvagyunk meg minden, a szex sem tűnik rossznak mégis akkor mire kell????

Legjobb válasz: 06:44 Helyesbítek a férfiak többsége ilyen, de vannak azért akik nem verik pórnóra,és nem fognak úgy nézni más nõre ,hogy végigfut az agyukon,hogy megdugnák. Nem kell ezt elfogadni mint az egyetlen alternatívát! Csak ha pont a jelenlegi barátod kell neked, kénytelen vagy ,mert változtatni nem túl hajlamosak ezek az egyének. De azért az mindig fusson végig az agyadon ,hogy van, aki megelégszik a barátnõjével és te nem ilyen pasival vagy. De én igen:D(ja és légyszi ne gyertek a szokásos "de naív vagyok,nem ismerem stb." szöveggel)

06:44 Helyesbítek a férfiak többsége ilyen, de vannak azért akik nem verik pórnóra, és nem fognak úgy nézni más nõre , hogy végigfut az agyukon, hogy megdugnák. Nem kell ezt elfogadni mint az egyetlen alternatívát! Csak ha pont a jelenlegi barátod kell neked, kénytelen vagy , mert változtatni nem túl hajlamosak ezek az egyének. De azért az mindig fusson végig az agyadon , hogy van, aki megelégszik a barátnõjével és te nem ilyen pasival vagy. De én igen:D(ja és légyszi ne gyertek a szokásos "de naív vagyok, nem ismerem stb." szöveggel)
1. Tegnap nem kapott eleget. 2. Ma nem voltál elég gyors. 3. Jól tervezd meg a holnapi napot.
Látom b*szni tudsz, csak gondolkodni nem.
na akkor meg egyszer, UTOLJARA, mert itt a gyk-n mar kb. 30szor leirtam: a ferfiak idonkent ki szoktak verni maguknak. Igen, akkor is, ha szeretnek minket es akkor is, ha elkepesztoen jo velunk a szex. Egyszeruen szeretik csinalni, nem ertem, hogy a kedves notarsaim ezt miert ertik meg vegre valahara. Es igen, sokszor pornot is neznek, es ezt sem azert, mert nem szeretnek minket vagy mert nem jo velunk. Es (tudom, hogy ez sokkolo lesz), de a jo csajokat is megnezik az utcan meg mindenhol es bizony egy pillanatra eszukbe is jut, hogy milyen jo lenne a csajt meghuzni. De ez sem jelenti azt, hogy nem szeretnek minket vagy nem jo velunk a szex. Holgyeim, a pasik ilyenek, igy kell oket elfogadni es szeretni! Remelem tobbszor nem kell ezt bepotyognom... :)
mer miért ne? attól, hogy tegnap lefeküdtetek attól még másnap jól eshet neki a matyizás..
adla7176 válasza: Te egy nagyon megértõ nõ vagy. Leszel a felségem? :)
Akkor verd ki neki te, és nem kell magának kivernie.
"2. Ma nem voltál elég gyors" sajna.25/L
elõzõ vagyok. ez még nem azt jelenti, hogy õ nem élvezte a szexet, csak ez esett neki jól.
ezek szerint nem ismered a mondást- napi 1 orgazmus és nem kell pszichológus. szóval a tegnap az tegnap volt, ma meg ma van.
sajnos nem lehetek, mar elkeltem. :) Igyekszem odafigyelni, hogy a nemukbol adodo tulajdonsagaikat elfogadjam. Persze, vannak kivetelek, mindig vannak. (habar vita nelkul jegyzem meg, h eleg sok olyan peldat lattam, amikor a ferfi csak nem mert onmaga lenni, mert a felesege/baratnoje keptelen volt elfogadni, h bizony ferfiak es nok nagyon kulonboznek egymastol). De ugy nagy altalanossagban igaz rajuk. Teljesen maskepp jar az agyuk, mas a mentalitasuk, a logikajuk. Ezt el kell fogadni. Ok ferfiak, mi meg nok vagyunk.

Mással is van ez vagy csak velem? Miért van az hogy egy kis piroslo vér van a fehérnemümben a nap végére amikor nincs is meg?

szüz vagyok még,és összevissza jön meg eben az évben olyan 4-5ször volt meg talán:S voltam orvosnál is nem most de voltam ugyhogy ne irjátok h mért nem megyek oda...... de ez miért van ez nagy baj? de csak egy két csepp....:S

Legjobb válasz: sok nõnek peteéréskor (ciklus közepén) is van pár csepp vér, rózsaszínes folyása szóval ez nem baj viszont a rendszertelen mensidet rendbe kéne hozatnod egy jó nõgyógyásszal, mert késõbb nagyon nehezen lehet majd babád

sok nõnek peteéréskor (ciklus közepén) is van pár csepp vér, rózsaszínes folyása szóval ez nem baj viszont a rendszertelen mensidet rendbe kéne hozatnod egy jó nõgyógyásszal, mert késõbb nagyon nehezen lehet majd babád
Ha ennyire rendszertelen, akkor ez teljesen normális. Velem is elõfordul, 8 év alatt nem állt be. Ezzel sajnos együtt kell élni. De nem kell tõle megijedni.
23:51-nek: ha másfél éve nem jön össze a baba, ott más van a háttérben, ne keverd a menstruációd rendszerességével. Javaslom, nézesd meg nõgyógyásszal, hogy van-e rendes peteérésed, átjárhatók-e a petevezetékeid (egyszerû ultrahang). Ha nálad minden rendben, akkor a férjed spermáját vizsgáltassátok meg, lehet, hogy csak nem elég számú vagy nem elég aktív spremium van benne. Kérdezõnek: ha annyira rendszertelen a menzeszed, hogy az állandó kényelmetlenséget okoz számodra, nyugodtan menj vissza a nõgyógyászhoz és mondd el! Be lehet állítani - igaz, gyógyszerrel - és megszûnnek a kiszámíthatatlan "meglepetések". A mai gyógyszerek már annyira kis hormontartalmúak, hogy nincs mitõl tartanod. Nem igaz, hogy hosszû évekig el kell viselned ezt a helyzetet csak mert még fiatal vagy.
Éretlen vagy
Tizenévesen ez teljesen normális. Ha idõsebb korodban is fennáll ez a probléma, érdemes orvossal kivizsgáltatni. Fogamzásgátlóval be lehet szabályozni, bár nekem még az alacsony hormontartalmú tabletta mellett is volt pecsételõ vérzésem. Erre az orvosok is azt mondták, hogy nem lehet kezdeni vele semmit. Esetleg magasabb hormontartalmú tablettával, de azt meg nem akartam szedni. Az egyik orvos azt is mondta, hogy azoknál a nõknél akiknél még a húszas éveikben sem rendszeres, nagyobb az esély arra, hogy ha babát szeretnének, nem fog gyorsan összejönni. De szerintem ezt sem kell készpénznek venni. Szóval ne aggódj, másnak is van ilyen.
Most komolyan írjátok, hogy a rendszertelen menstruáció befolyásolhatja a teherbe esést???Én 12 és fél éves korom óta menstruálok, most 33 éves vagyok....ez alatt a bõ 20 év alatt egy hónapig sem maradt ki a menstruációm!!Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor sietett, vagy késett egy pár napot...azért 20 x 12 alkalom nem kevés...a fogamzásgátló szedésénél mindig percre pontosan jött meg!!3 éve nem szedem, azóta is minden hónapban napra pontosan megjön....másfél éve nem védekezünk, és babát szeretnénk a párommal...mégsem esek teherbe!!Ennyit az idõben , megérkezõ menstruációról! :(
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok és csak ebben a honapban vanak ki maradások mert életmodot változtatam és minden nap sokat tornáztam most már csak 2naponta lehet h ez miatt nem tudom:S
A kérdező hozzászólása: bocsi nem honapban hanem ebben az évben (elirtam)
A kérdező hozzászólása: utolsonak köszi énis ezt szeretném hogy irjon gyogyszer de kb 2honapja 3honapig nem volt meg és akkor sem irt gyogyszert semmit.. másnaál is voltam az se irt semmit fura orvosok vnnak itt... mindig csak azt mondta ha következö honapba se lesz gyere vissza de hála Istenek akkor megjött csak most megin nem mult honapba meg 50valahány napra jött meg:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!