Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy tavaly (8 db)

Miért van az, hogy tavalyi missed abortion után csak a jobb oldali petefészkemből jön pete? Csak azon az oldalon érzek szúrkálást.

Amikor tavaly összejött a baba, akkor a bal oldali petefészkemből jött a pete.

Legjobb válasz: Nem tudom. Nekem meg mindig kizárólag a bal oldalon fáj. Kezdetben sosem éreztem, de aztán 4 évig fogamzásgátlót szedtem, és mióta abbahagytam azóta érzem a peteérést minden hónapban, de csak bal oldalt. Azóta szültem is, és megmaradt az ovus érzés, de szintén maradt a bal. Szerintem nincs jelentõsége, hogy melyik oldalról jön. Akkor esetleg lenne, ha csak minden 2. hónapban lenne így peteérés, de ha minden hónapban ott van, az nem gond, nem változtat a teherbeesési esélyeken.

Nem tudom. Nekem meg mindig kizárólag a bal oldalon fáj. Kezdetben sosem éreztem, de aztán 4 évig fogamzásgátlót szedtem, és mióta abbahagytam azóta érzem a peteérést minden hónapban, de csak bal oldalt. Azóta szültem is, és megmaradt az ovus érzés, de szintén maradt a bal. Szerintem nincs jelentõsége, hogy melyik oldalról jön. Akkor esetleg lenne, ha csak minden 2. hónapban lenne így peteérés, de ha minden hónapban ott van, az nem gond, nem változtat a teherbeesési esélyeken.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!

Van, egy srác, akit tavaly a suliban nagyon stíröltem, de nagyon nem érdekeltem. Idén úgy döntöttem, hogy rá se nézek, viszont most ő néz állandóan. Miért van ez?

Legjobb válasz: Hát ez elég sokszor fordul elõ az életben. Sok férfi úgy mûködik, hogy addig nem érdekli egy nõ, amíg azt érzi, hogy könnyedén megkaphatná, még akkor sem, ha egyébként vonzódik hozzá. Onnantól kezdve, hogy azt látja, hogy nem foglalkoznak vele, tehát talán nincs esélye, kihívásként tekint arra, hogy megszerezze az adott lányt. Ilyenkor indul be náluk igazán a vadászösztön :)

Hát ez elég sokszor fordul elõ az életben. Sok férfi úgy mûködik, hogy addig nem érdekli egy nõ, amíg azt érzi, hogy könnyedén megkaphatná, még akkor sem, ha egyébként vonzódik hozzá. Onnantól kezdve, hogy azt látja, hogy nem foglalkoznak vele, tehát talán nincs esélye, kihívásként tekint arra, hogy megszerezze az adott lányt. Ilyenkor indul be náluk igazán a vadászösztön :)
A kérdező hozzászólása: Basszus. Erre nem is gondoltam! Köszi! Amúgy lehet hogy csak azért érzem hogy néz, mert azt akarom most? Várom még a válaszokat!
En is jartam mar igy es szerintem ne figyelj ra, mert lehet, h ahogy a masik valaszolo mondta kihivasnak tekint teged s ahogy megkapott leraz!Az ilyen sracok az amolyan macsok, nem allnak meg egy lanynal, ha erted mire gondolok!Remelem, h segithettem!
nos én fiú vok és a véleményem h ne csak nézd hanem próbálkozz is nála!1 próbát megér sztem és a fiúk nagyrésze nemúgy mûköddik ahogy eddig írták ;) csak aztmondom látnia kell h bejön neked. tom mert engem is figyelt egy lány és rá 2 héttel odajött és összejöttem vele de az is "attól függ"

Miért van az, hogy tavaly ilyenkor tökre örültem, hogyha mentünk strandra most meg semmi kedvem?

16 éves vagyok. Már ilyenkor volt amikor haverokkal mentünk Velencére többször is. Most meg alig van kedvem kimozdulni itthonról. Mindig fáradt vagyok és egyre jobban érzem, h kezdek ellustulni:S Mi lehet az oka? Nemrég volt egy arcüreggyulladásom amit valszeg huzat miatt kaptam. Elötte meg egy felfázásom. Valszeg ezek gátolnak a tudatom alatt, h ne legyen még egy ilyen vagy mi?? És elég lusta vagyok:S Mit tudok ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj nekem is volt ilyen korszakom, hogy nem volt kedvem menni sehova, elegem volt az átbulizott éjszakákból,a másnapokból. Akkor egy kicsit hanyagoltam a bulikat, most meg újra van kedvem társaságba és bulizni járni, alig várom a hétvégéket. A fáradtságot meg egyébként vitaminhiány is okozhatja, azthiszem a vashiány is okoz fáradtságot, levertséget, csináltass egy vérképet abból megtudod hogy nincs-e vitaminhiányod. Egyél sok gyümölcsöt, most amíg lehet.

Szia! Ne aggódj nekem is volt ilyen korszakom, hogy nem volt kedvem menni sehova, elegem volt az átbulizott éjszakákból, a másnapokból. Akkor egy kicsit hanyagoltam a bulikat, most meg újra van kedvem társaságba és bulizni járni, alig várom a hétvégéket. A fáradtságot meg egyébként vitaminhiány is okozhatja, azthiszem a vashiány is okoz fáradtságot, levertséget, csináltass egy vérképet abból megtudod hogy nincs-e vitaminhiányod. Egyél sok gyümölcsöt, most amíg lehet.
Nem hiszem el... Én is ugyanennyi idõs vagyok, és ugyanez a problémám. Egy csomót gondolkodtam, hogy miért lehet, tavaly szinte minden nap a strandon voltam, most meg nincs semi kedvem. Szóval, nem vagy egyedül, bár nem tudom, hogy ez mitõl lehet.
Elmúlt a nagy fellángolás és most már az élete része vagy mint oly sok más dolog.
Kezd el úgy viselkedni, hogy megint lángoljon a szerelem:P Szeret, mert Veled van... De több mint egy év, az hosszú idõ.Ha nem elég "izgalmas, és érdekes" a lány, akkor a fiúk megunják. (...) Fel kell korbácsolni a szenvedélyét irántad, és úgy fogja várni, hogy láthassaon, érezhessen mint az elején.
Miért nem kérdezed meg tõle, hogy van-e valami elfoglaltsága minden délután 3-7ig????
A kérdező hozzászólása: már kérdeztem és azt mondja, hogy semmi és, hogy azért van ez az egész mert nem akar megunni...:S egyébkén két és fél éve vagyunk együtt és mindigis érdekes volt és nagyon szeretem csak kezd hiányozni az igazi barátom...:S
Engedj a belsõ hangnak. Pusztíts. Irts. Rombolj. Ölj.
Mindenki érdekében kezd el inkább újra szedni... :|
Úristen. Az elõzõt inkább nem is minõsítem... Szóval: valami miatt sok felgyülemlett düh és harag van benned. Ez lehet azért, mert akadályozva érzed magad valamiben, vagy esetleg rossz tapasztalataid vannak az emberekkel kapcsolatban. Talán bántott valaki? Rosszul bánik veled valaki? A családoddal milyen a viszony? A szociális fóbia is arra utal, hogy nem érzed jól magad az emberek között, egy kapcsolatodban lehetett/lehet probléma. Fel kell oldani a szorongásokat, és akkor jó lesz minden! Orvos nélkül meg nem szabad abbahagyni a gyógyszert!! Csak okosan! Pszichológus tudna segíteni!
Merre laksz, dolgozol, tanulsz, élsz? Kérlek válaszolj. Ilyet olvasva napokig rettegek a szeretteim és magam miatt is, sajnos sok ilyen gondolkodású miatt százak, ezrek haltak már meg. Menj el orvoshoz, pszichiáterhez, kérj gyógyszert, bármilyen kezelést, elzárást, bármit, csak ne pusztíts el másokat.
A kérdező hozzászólása: Általános iskolába és középiskolába folyamatosan stressz alatt voltam, mert nem jöttem kis más emberekkel, folyamatosan b*szt*ttak... A negyedik kérdezõnek, meg külföldön élek (Románia)
Nem lehet, hogy túl sokat ülsz a PC elõtt?
A kérdező hozzászólása: De elég sokat ülök a gép elõtt, ezzel legalább valamilyen szinten letudom magam kötni
Chatelj, add ki magadból gondod-bajod, ezzel legalább a nagyobb bajtól megmented magad. Talán jobb is lesz. Ha hasonló vagy mint én, akkor a gépek világa jobban vonz, mint az embereké... de azért emberekkel is kell tartani a kapcsolatot. A meglévõket ne cseszd el, és ha sikerül összeszedni egy csajt akkor sokkal jobb is lehet.
Azért van, mert egy életerõs fiatalember vagy tele energiával, de a tv, számítógép elõtt ezeket az energiákat nem tudod levezetni. Végezz kemény fizikai munkát, sportolj keményen, járj szórakozni, egyszóval vezesd le a belsõ feszültséget.

Miért van az hogy nem találom a tavalyi önmagamat a tanulásban?

Tavaly szinte kit?n? voltam, de idén már egy 3-asal kezdtem az évet és hiába tanulok sokat nem érzem úgy mintha tudnám. Egyszer?en nem értem. Tegnap is nagyon sokat tanultam a mai német dolgozatra és nem úgy sikerült ahogy vártam. Valami tippek esetleg?

Legjobb válasz: új év, nehezebb dolgok!! :P

új év, nehezebb dolgok!! :P

Miért van az hogy a felvi.hu egyik kimutatása szerint tavaly 360-an a másik szerint 462-en jelentkeztek anglisztikára az eltére?

Legjobb válasz: Melyik két kimutatásra gondolsz? Ennek ismeretében meg lehetne mondani, mi okozza az ellentmondást... (ami valószínûleg nem ellentmondás, csak elnéztél valamit)

Melyik két kimutatásra gondolsz? Ennek ismeretében meg lehetne mondani, mi okozza az ellentmondást... (ami valószínûleg nem ellentmondás, csak elnéztél valamit)
A különbség a költségtérítésesek száma? Csak egy tipp.
A kérdező hozzászólása: ez töri: https://www.felvi.hu/felveteli/ponthatarok_rangsorok/rangsor.. -362 jelentkezõt ír https://www.felvi.hu/felveteli/ponthatarok_rangsorok/elmult_.. itt már csak 260 jelentkezõ
Ha jól értelmezem, az elsõ kimutatásban az összes olyan jelentkezõ száma szerepel, akik az ELTE-BTK történelem szakát elsõ helyen jelölték meg. Ez 362 fõ. A másodikban megkerestem azt a bizonyos 260 fõt, akire gondolsz, õk azok, akik az ELTE-BTK történelem ANA képzést jelölték meg elsõ helyen. Tehát összesen (minden munkarendet és finanszírozási formát egybevéve) 362 jelentkezõ jelölte meg elsõ helyen az ELTE-BTK történelem alapszakját és ebbõl 260-an jelölték meg nappali képzésen, állami finanszírozással.
A kérdező hozzászólása: igen ez eddig de ha megnézzük a magyart ott ugyanaz a két szám holott ott is jelölték meg a szakot máshogy, és elkezdtem összeadogatni, úgy sem jött ki...
Szerintem ha logikusan végiggondolod az általad leírtakat, akkor te is megleled a választ.
Mert, erõsödött a frank?!
A kérdező hozzászólása: 250 karakterben nem könnyû leírni. Értem mi a probléma, csak a vége nem tiszta.
A vége: te egy adott árfolyamon vettél fel hitelt. Ha ahhoz képest erõsödik az árfolyam, akkor a te tartozásod nem csökken, hanem nõ. Ez a válasz az utolsó kérdésre. "Ha így erõsödik a frank akkor 4 év múlva, a hitel lejártakor, hogy lesz 0 ft?" Erre meg az, hogy "sehogy".
A kérdező hozzászólása: De ha eltelik a 4 év és x összeg fennmarad akkor...? Bocs, hogy értetlenkedem :) Gondolom nem azt mondják, hogy még 2millió...ha már letelt a szerzõdés...
De, hát annyit kell befizetned, amennyi még fennmarad. Ha a végén nulla az egyenleged, akkor semmit, ha meg negatív, akkor még annyit. Vagy ez, vagy az, hogy megemelik a törlesztõrészletet. A különbözet az mindenesetre nem veszik el.
A kérdező hozzászólása: Hajh...köszönöm.
Szia! Mi 17000 frankot vettünk fel(2600000 ft)volt akkor most 10000 frank tartozásunk van ami mostani árfolyamon szinten kb. 2600000 ft. Tehát csökken és 0 lesz a végén...
A kérdező hozzászólása: Már tiszta, átrágtuk a társakkal. Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!