Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy többnyire (13 db)

Az miért van hogy amikor engedem ki a kuplungot akkor többnyire le szokott állni?

Legjobb válasz: Gyenge a motor az alapjárat közeli fordulatszámtartományban, vagy rossz sebességbõl próbálsz indulni, vagy emelkedõn szeretnél elindulni. Aztán továbbá lehet hogy be van húzva a kézifék, lehet hogy csak befagyott, lehet hogy ki van kötve egy karóhoz az autó...

Gyenge a motor az alapjárat közeli fordulatszámtartományban, vagy rossz sebességbõl próbálsz indulni, vagy emelkedõn szeretnél elindulni. Aztán továbbá lehet hogy be van húzva a kézifék, lehet hogy csak befagyott, lehet hogy ki van kötve egy karóhoz az autó...
Lényegében a gyakorlat hiányára vezethetõ vissza.
A kérdező hozzászólása: MZ TS 125 motorom van :) a motor 20év elteltével most lett beinditva elöször
Akkor ne csodálkozz! Karbi pucolás, fék bejáratás, olajcsere...
Tökmindegy mennyi idõs, akkor is gyakorlat kell hozzá. Ha a 20 év alatt beállt a kuplungja, azt is meg kell szokni, hogyan kell kezelni. Annak is, aki évek óta motorozik. A leírásodból nem derül ki ugyanis, hogy a kuplung lehet rossz, vagy az erõ kevés benne, esetleg nem kap elég anyagot. Így csak vezetõi problémára lehet gondolni.

Az miért van, hogy én csak olyan lányoknak hiányzom, olyan lányok szeretnek belém és fura mód többnyire csak olyan lányoknak vagyok külsőre is az esete, akik messz élnek tőlem mondjuk legalább 150kilométerre? Ez normális?

Jó lenne végre egy környékbeli lány, aki odáig van értem, de sjanos nem tudom valahogy elérni, hogy belém bolonduljanak, de tartok tőle, hogy pár páwa terjeszgetetett rólam rossz dolgoka tés ezért kerülnek a környékbeli tini csajok. :/

Legjobb válasz: õk nem ismerhetnek meg. nincs kockázat

õk nem ismerhetnek meg. nincs kockázat
gondolom neten ismerkedsz.. probléma ezèrt àll fent sztem :)
A piros szín az vonzza a tekintetet, fõleg az élénk piros. Nem véletlenül piros a jelzõlámpa.
biztos nem a ruhád színe miatt :DDD
k*vára semmit sem számít a ruha színe. (na persze ha egy srác piros-zöld-kék-rózsaszín csíkos, zöld-fehér kockás gatyában van, az már más tészta! :D) szerintem csak véletlen egybeesés... ennyi az egész. 16/L


Miért van az hogy a barátom többnyire csak reggel szeret szeretkezni? Este mondjuk hulla fáradt sokat dolgozik. De hétvégén is inkább reggel.

Legjobb válasz: reggel én is mindig rávagyok állva egy kis hancúrra :D reggeli merevedés miatt ja, eléggé kanosan kel az ember és akkor jól esik. amúgy meg este ha akarod akkor kezdeményezz kicsit, ráfog állni a témára. ha pedig mondja hogy ne mert fáradt akkor pedig fogadd el ez van :/ attól hogy te vagy a lány még kezdeményezhetsz. és a tett halála a tökölõdés. ez volt a ma esti bölcsesség ;)

reggel én is mindig rávagyok állva egy kis hancúrra :D reggeli merevedés miatt ja, eléggé kanosan kel az ember és akkor jól esik. amúgy meg este ha akarod akkor kezdeményezz kicsit, ráfog állni a témára. ha pedig mondja hogy ne mert fáradt akkor pedig fogadd el ez van :/ attól hogy te vagy a lány még kezdeményezhetsz. és a tett halála a tökölõdés. ez volt a ma esti bölcsesség ;)
a reggeli merevedés miatt lehet. én is kanos vagyok reggel, s nem vetem meg a szexet
A kérdező hozzászólása: Nekem végül is ez nem probléma de sokszor este is kívánnám!
Méøþ á férfiak így vannak 'beállítva'. A nõkr eleginkább dél felé jön rá a szexelhetnék. Ezt nem csak olvastam, személyesen is tapasztaltam. :)
úgy olvastam "seggel"
A kérdező hozzászólása: Sokszor kezdeményezek mint ahogy õ is, csak látom hogy este nehezebben kapható a dolgokra inkább oda húz magához és már alszik is.Reggel nincs akadály.
akkor a fáradtság :/ aki sokat dolgozik azzal ez van sajnos :/ mostani barátnõmmel akivel majdnem 10 hónapja vagyok együtt 1x volt olyan hogy nála voltunk és hulla fáradt voltam, befeküdtünk ágyba, odabujt hozzám. és szokásos kufirc helyett kb 25 másodperc és elaludtam XD nem is figyeltem semmire csak puff alvás. reggel pótlás lett belõle XD

Miert pisil be megint? Van egy másfel eves palotapincsim, szobatiszta volt, eddig. Most a lakásban vegzi el a dolgät. Többnyire bepisil, sokszor van kint, ott is elvegzi a dolgát, de bennt is megteszi, van, hogy rögtön mikor bejöttünk! Mit tegyek?

Legjobb válasz: dac korszak. pl nálunk a kutya azért pisilt be mert nagyon sokat volt egyedül. szinte egész nap csak a pisiltetésre ment valaki fel hozzám , így volt hogy pont levitték pisilni és kb 10 percre rá haza értem és már bepisilt. nagyon utált egyedül lenni és meg volt sértödve. így elkellett ajándékozni.

dac korszak. pl nálunk a kutya azért pisilt be mert nagyon sokat volt egyedül. szinte egész nap csak a pisiltetésre ment valaki fel hozzám , így volt hogy pont levitték pisilni és kb 10 percre rá haza értem és már bepisilt. nagyon utált egyedül lenni és meg volt sértödve. így elkellett ajándékozni.
foglalkozz vele többet, betegségbõl is adódhat, hogy nem tudja visszatartani a vizeletét. az elõttem hozzászólónak annyit üzennék, hogy ha nem érsz rá a kutyáddal törõdni, minek neked kutya? remélem, jobb helye lett, mint amikor nálad volt
ha nem szamitana a kulso akkor akar a sarki csovessel is osszejohetnek mert biztos kedve ember :D
akkor nem a külsõ a lényeg ha nagy pofád van és tele vagy pénzzel
Mert öntelt K**va az összes ilyen csaj!!
Ez van, ha találunk jobbat minek álljunk le az átlagosnál?:)
Én amondó vagyok, hogy a jó kisugárzás és a megnyerõ duma überel mindent. 21/L
El vagy varázsolva öcsém! Mindenkinél a külsõ, vagy a pénz a lényeg... nõtõl és férfitól egyaránt. Aki mást állít az meg hazudik.
Te is tudod, hogy kár ebbe belemenni. 18 éves srác vagyok, szerintem messze nem vagyok egy rossz party, mégsincs barátnõm. Kamuzok magamról?Noname forumon a legcikibb. Alapvetõen mondjuk itt az én kikamaszodó korosztályom...mi milyen lányoknak jövünk be? 13-14 év körül. Általában idõsebb pasikat keresnek a csajok. Tavaly táborban kavartam egy lánnyal. Kb min 16-ra saccolod. Mint kiderült 12 éves volt és panaszkodott, hogy milyen dedósok a vele egykorúak. Aztán kb mintha a barbikról beszélgettünk volna... Szerintem csak hülye beidegzõdés..
Aki el van magától szállva persze, hogy a legjóképûbbet akarja. Senki se mondta, hogy nem a külsõ a lényeg a lányoknál. Van akinél kicsit fontosabb a külsõ, másnál kicsit a belsõ aztán vannak az ilyen végletek. De a legtöbb lányról elmondható, hogy mind a külsõ mind a belsõ számít nekik. Mint a legtöbb férfiról is.
Megengedem, hogy sütkérezz a ragyogásomban!
kedves /6-os voltam/
öcsém, inkább nem írom cizelláltan a véleményem.
Az emberek 99%-a, aki azt állítja, hogy neki nem számít a külsõ, az álszent módon viselkedik. Nem mondom, hogy nincs kivétel, de nagyon ritka. Nem tudom, mennyi idõs vagy, de fõleg a 14-18 éves korosztályban a dolog úgy áll, hogy a lányok a velük egy szinten lévõ fiúk után érdeklõdnek. Akik természetesen ugyanúgy el vannak szállva, mint maguk a hölgyek, épp ezért ott ejtik át a lányokat, ahol tudják. Ennek ellenére a kevésbé vonzó srácok ugyanúgy nem kapják meg a lehetõséget (vagy csak elvétve), mert az embernek úgy nagy általánosságban a büszkesége a legfontosabb, meg az, hogy mit gondol róla a másik ember.
01:14 hogy ismerjen meg valakit belülrõl ha az elsõ benyomás külsõ alapján van ? szóval a külsõ az jobban számít mer az után dönti el h kiváncsi e az adott ember belsejére
Eddig a kedvenc mondatom egy lánytól: "Bocsi, adtam esélyt, de nem tetszel." Ezt 1óra beszélgetés után nyögte ki. A nagy lószart számít jobban a belsõ, ha külsõre nem vagy szépfiú még egy randit is ki kell könyörögnöd.
ne általánosíts, nem mindenki ilyen és senki nem mondta hogy a külsõ nem számít számít azért, csak a belsõ fontosabb 17/l
a belsõ számít, de a külsõ is sokat!! aki eleve nagyon rút azzal nem akarok összejönni.. azért ez egyértelmû akkor is ha aranyos kedves. 15l

Miért van ez, hogy az érzelmes, romantikus, kedves fiúk visszautasítást kapnak többnyire, ellenben a bunkó, nagyszájú, érzéketlenek meg még akkor is találnak barátnőt, ha nem is akarnak?

Most már belefáradtam és azt kívánom bár egy érzéketlen, bunkó állatnak születtem volna én is! Aki tud tanácsot hogyan változzak ilyenné, kérem írja meg akár itt, akár privátban!

Legjobb válasz: Férfiasnak kell lenni és kész. Amikor a lányok azt mondják, hogy õk érzéki, kedves stb. pasira vágynak az igaz is, csak mi hajlamosak vagyunk úgy fordítani ezt, hogy nyáladzunk akkor egész nap, miközben már a fuvallattól elsírjuk magunkat. Lehetsz úgy is romantikus, hogy közben férfias vagy, ez a kettõ nem zárja ki egymást. Ha például egy virágot adok egy lánynak, már az nem mindegy, hogy hogyan adom át azt. Ki kell tapasztalni az utat, de hidd el, a bunkó pasik sem sokáig tartják meg a barátnõiket(maximum ha azok a pénzükre hajtanak, de azokat nem vesszük nõ számba).

Férfiasnak kell lenni és kész. Amikor a lányok azt mondják, hogy õk érzéki, kedves stb. pasira vágynak az igaz is, csak mi hajlamosak vagyunk úgy fordítani ezt, hogy nyáladzunk akkor egész nap, miközben már a fuvallattól elsírjuk magunkat. Lehetsz úgy is romantikus, hogy közben férfias vagy, ez a kettõ nem zárja ki egymást. Ha például egy virágot adok egy lánynak, már az nem mindegy, hogy hogyan adom át azt. Ki kell tapasztalni az utat, de hidd el, a bunkó pasik sem sokáig tartják meg a barátnõiket(maximum ha azok a pénzükre hajtanak, de azokat nem vesszük nõ számba).
Ebbõl tudok mit hallok? Papapapapa-paaaappapa---blablabla---blabla Komolyan, amióta ilyen csajok a férfiak... A csábításnál határozottnak kell lenni, aki nem tud az lenni, az bunkózik, az legalább az elején tûnik magabiztosnak, késõbb kiderül, hogy egy kis puhány.
ugye mien boszantó mikor a naygszájú segfejnek van csaja aki meg jófej anak nincs és tudom is miért mert csak anyit lát a csaj belõled hogy csöndesvagy nam nagy képû nem ismer beszéljvala sokat vagy hívd el randizni 15/F
Én is ilyen vagyok (mármint rendes, kedves), de már minden második kérdés errõl szól. Kicsit idegesítõ már, embereld meg magad és szard le, lesz neked is barátnõd.
lerágott csont! inkább foglalkozz a fütyid helyett a tanulással és a karriereddel! gazdag még lehetsz!!
Hejj de igaz, amit utolsónak írtak. Lehet egy határozott férfi is romantikus, gyengéd, kedves. De aki azért kedves, mert azt a legegyszerûbb viszont azt se tudja, hogy balra vagy jobbra menjen, vagy mit mondjon, az minden, csak nem vonzó.

Miért van az, ahogy ahogy idősödöm és egyre több élettapasztalattal rendelkezem, élek át dolgokat, úgy kezdem magamat egyre kevésbé rondának látni vagy legalábbis méltatlannak érzem, hogy a lányok annyira csúnya srácként kezeltek/kezelnek többnyire?

Szerintem olyan ronda lányoknak is van párja, sokszor nagyon is helyes srác, hogy ilyen alapon nekem is járna egy számomra vonzó barátnő, hiába is mondták már, hogy ronda vagyok, főleg úgy, hogy voltak lányok, akik mintha úgy kezeltek volna, mint egy helyes fiút és egyszer még egy számomra, vonzó gyönyörű szép szemű lánnyal is smároltam, sajnos több nem volt köztünk, de ez az én hibám is, mert megijedtem a folytatástól röviden szólva...

Legjobb válasz: A lányokkal való ismerkedésnél a külsõ másodlagos. A legfontosabb a kisugárzás, amit pedig döntõen befolyásol a helyes és normálisan kialakított önkép. Ha az defektes, akkor lehetsz egy 10/10-es srác, akkor is nehézkes lesz az ismerkedés.

A lányokkal való ismerkedésnél a külsõ másodlagos. A legfontosabb a kisugárzás, amit pedig döntõen befolyásol a helyes és normálisan kialakított önkép. Ha az defektes, akkor lehetsz egy 10/10-es srác, akkor is nehézkes lesz az ismerkedés.
Én is úgy érzem, többre vagyok hivatott, minthogy a férfiaknak csak pótléknak illetve szeretõnek kelljek. De már kezdek ebbe beletörõdni...
Hát, valójában van ilyen, de ritka. Én pl. olyan ronda vagyok, hogy még smárolni sincs esélyem egy lánnyla sem. Ez már tényleg rondaság :D 2: Hmm... ma nem akartam, de lehet, hogy a kedvedért felteszek mégiscsak egy csúnya fiús kérdést :D
Hmm... azt a 2-es választ, amire reagáltam már törölték sajnos, így meg érthetetlen az a fele a hozzászólásomnak...
Igen, mivel a moderátorokat is megfenyegette....
Hányszor kérdezed még meg ma ugyanazt, másképp?
Még vagy 50x kérdezd ezt meg!
Mert egy szép lánynak nagyobbak az igényei, amíg egy csúnya lány egy átlagos sráccal is beéri.
küldhetsz képet:D L
Oké, de attól még, hogy ezt megkérdezed 99+1x, még nem fogsz találni... Meg erre a kérdésre milyen válaszokat vártál, õszintén?
A kérdező hozzászólása: Ti csökkent értelmi képességûek, ki beszélt itt fullos cicababákról?! Nekem csak olyan lány knée, aki vonz külsõre, ebbõl rengeteg van, de nem sajnálom, hogy nem tudok vonzódni egy igénytelen, kövér vagy egy torz arcú lányhoz.
Attól, hogy egy lánynak szép az arca még lehet ostobenkó k is szóval szerintem ne ez alapján határozz meg egy lányt. Nyilván az ugly csajokat hagyd, de meg kell találni az aranyközép utat. Aki annyira [email protected] jó csaj, az úgyis úgy van vele, hogy eleve alárendelt helyzetbõl indulsz. Kell ez? :) Nekem nem, én beérem szolidabb kinézetû lánnyal is csak legyen rám pörögve és akkor nincs para :D
Mi a p*csa, komolyan!? Te óránként kiteszed ezt az önsajnáltatós kérdést, hogy a 10/10 csajok nem buknak utánad? Inkább az ilyen nyomorék kérdéseket kéne törölni...
A jobbakhoz neked is jobbnak kell lenned!
Mert ez az örök törvény :D
Na küldjed csak azt a képet!!
küldj képet, és megmondom! :D 16/L

Miért van az, hogy rendre a barna szemű, fekete vagy sötétbarna hajú lányok jönnek be többnyire?

Legjobb válasz: Mert ilyen vagy, rohadt értelmes kérdést sikerült feltenned.

Mert ilyen vagy, rohadt értelmes kérdést sikerült feltenned.
Mert a 8 bolygó együttállásában születtél. Te vagy a kiválasztott!!!
Örülök hogy ilyen értelmes dolgokon gondolkozol:)
Nem tudom..talán anyud ilyen, és ezért.:) Mert pl nekem apum barna hajú-szemû és magas;nekem pedig az ilyen srácok nyerõbbek. :)
A kérdező hozzászólása: ma 20:07 Hát ez nálam nem jött akkor be, mert az én szüleimnek nem barna a szeme. Nekem sem barna.
Mert õk a legszebbek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!