Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy szinte (459 db)

Miért van hogy szinte sosincs teljesen kitisztulva az orrom?

Van hogy teljesen tiszta, de nagyon ritkán. Sokszor hiába fújom ki vagy fújnám nem tisztul sőt inkább jobban eldugul. És egész évben. Gondoltam rá hogy lehet az a baj hogy nem vagyok eleget a szabadban, a másik hogy az ágyamban van valami ami ezt okozza, mert néha mintha csípné az orrom a takaró, párna kiszoktam porolni néha...

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy orrsövényferdülésed van? Nekem az volt, állandóan be volt dugulva a bal oldal. Amióta megoperálták -lekopogom- semmi bajom!

Nem lehet, hogy orrsövényferdülésed van? Nekem az volt, állandóan be volt dugulva a bal oldal. Amióta megoperálták -lekopogom- semmi bajom!
A kérdező hozzászólása: Áá nincs vagyis nem hinném, egyenes az orrom :) Inkább olyan mintha sokszor meg lennék fázva, ha például mozgok megizzadok, akkor legtöbbször kitisztul. Csak az zavar, hogy egyébként szinte sosem tudok tisztán lélegezni.

Cigizek. Az miért van hogy szinte állandóan cigiszagot érzek és néha ha rágyújtok nagyon rossz íze van a ciginek?

dohányzás, cigi,

Legjobb válasz: Mert még kezdõ vagy. Inkább hagyd abba. Manapság már könnyebb vagánynak lenni nélküle. Pl. kocsmában sem lehet már cigizni.

Mert még kezdõ vagy. Inkább hagyd abba. Manapság már könnyebb vagánynak lenni nélküle. Pl. kocsmában sem lehet már cigizni.
A kérdező hozzászólása: én döntésem volt... szóval elmúlik?
Hátmert büdös füstölgõ szar, hát milyen íze legyen? :D ha nagyon kitartó vagy, és elég ügyes, akkor majd idõvel már nem érzed. Énis gyorsan nekiállok benzint inni, hátha egy idõ után már nem vagyok tõle rosszul, mert ez az én döntésem :) ) szóval igen, idõvel elmúlik, és a szaglásod is úgy leromlik, hogy te már nem fogod érezni a saját szagod, csak a környezeted, úgyhogy majd ne lepõdj meg :D kitartónak kell lenni , de ne add fel, csak így tovább :)
Mert a szervezeted tiltakozik a méreganyagok ellen.
Cigizek és nem is vagyok anti dohányos, de azért ennyire nem legyünk már hülyék. Azért van cigiszagod mert cigizel (most télen pl. sálamba nagyon megmarad a szag) és azért van rossz íze a ciginek, mert nem ízlik neked. Egy okod sincs magyarul hogy miért cigizel, de ha mindenáron ettõl akarsz többnek látszani mint ami vagy, akkor cseréld gyengébbre vagy szívj mentolosat, esetleg gyümölcsöset.
Van egy két dolog a cigifüstben(kátrány) ami ilyen szar ízt hagy a szádban, a kezed is kátrányos és gyakran nyúlsz az arcodhoz...ez a szag amit érzel. a szöveteknek(függöny, bútorhuzat) húgyszaghoz hasonló szaga lesz a dohányfüsttõl... Épp itt az ideje, hogy ne szokj hozzá.

Miért van, hogy szinte mindenki elutasítja a hagyományos kétpólusú pártrendszert, de végül mindenki a szokásos két pólusba rendeződik a választásokra?

Miért nem zúzhatná szét egy harmadik pólus az egészet?

Legjobb válasz: Magyarországon pl. 3 pólus van. Egyik a Fidesz-KDNP, másik a Jobbik, harmadik az MSZP-LMP-DK-Bajnai-PM-stb.

Magyarországon pl. 3 pólus van. Egyik a Fidesz-KDNP, másik a Jobbik, harmadik az MSZP-LMP-DK-Bajnai-PM-stb.
Gondolom nem azok utasítják el, akik aztán odarendezõdnek. Ha meg mégis, akkor ilyen logikátlan, gyökér a világ. Én már megszoktam, hogy amit gondolnak, amit mondanak és amit végül tesznek az emberek, az 8 különbözõ dolog...
A kérdező hozzászólása: Ha valóban elutasítanák, akkor egy vagy több kicsinek kéne kiemelkednie és nyugdíjazni a régieket, de ehelyett az embereknek jó a posvány és az újítás hiánya.
A jobbik, mint pólus? Ez jó vicc. Egyébként szerintem a fidesznek már sikerült annyira szétvernie a baloldalt, hogy azt sem tekinthetjük egységes pólusnak.
Mert a világ így mûködik. Duális, igen/nem, hideg/meleg, sötét/világos, stb. Minden 2 véglet közt vergõdik.
A kérdező hozzászólása: #4 - A baloldalt nem a Fidesz verte szét hanem saját maga hasadt atomokra, mert hibásan kormányzott, és mert az egységes öregek fogynak és a lázadó fiatalok tényleg vágynak valami újra, ami nem a régi. De újdonság helyett továbbra is elhasznált arcok kelletik magukat...
Egy kormányzás minõségének nem lényeges tulajdonsága, hogy hány pólusú. Lehet bármennyi pólussal jól és rosszul kormányozni. Talán ezért se érdekli az embereket a pólusok száma. Ez a kérdés lényegtelen ahhoz képest, hogy létezik e markáns erõ, amely fõ célul az ország felemelkedését tûzte ki, és megvalósítását a lakosság arányos teherviselésével, arányos hozzájárulásával kívánja megvalósítani. Ma alapvetõen a megosztottság uralkodik a társadalomban. Elképzelhetetlen, hogy egy irányzat okosan és józanul, érvekkel fejtse ki álláspontját, amelyre más irányzatok támogatói higgadtan, ugyancsak objektíven válaszolnak. Csak egy dolog képzelhetõ el, az indulat, gyûlölet és szinonimái.

Az miért van, hogy szinte minden éjjel felkelek 3:30kor?

Megnéztem a 4. típusú találkozásokat, s azóta nézek az id?re, mikor felkelek, s egyre érdekesebb, hogy szinte mindig felkelek akkor.

Legjobb válasz: Mert tudat alatt fel akarsz kelni. Nincs ebben semmi ezotéria.

Mert tudat alatt fel akarsz kelni. Nincs ebben semmi ezotéria.
Ez azt jelenti, hogy hamarosan eljönnek érted az idegenek.
Csakis az idegenek állhatnak a háttérben.
raid time a wowban, hátha lemegy a boss
Én is felkeltem, amikor azt a filmet néztem meg. Semmi nagy ügy, csak az agyam ráállt. :) Nem fogsz meghalni. Végsõ esetben eljönnek érted a summérok. ^^
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a válaszokat.
én is láttam azt a filmet. aztán volt egy idõ, amikor én is így 3 körül (nem tudom pontosan mikor) felkeltem. furcsának is találtam. de nem foglalkoztam vele különösebben, tök poénosnak találtam. aztán elmúlt :)
Ez nálam is így van, már évek óta. Hajnali 3-4 között felébredek és nyugtalan vagyok, ilyenkor vannak a legfurcsább álmaim is, ilyenkor tapasztalok idõnként furcsa jelenséget, vagy alvásparalizist. Csak 4 után tudok újra rendesen elaludni. Én csak egy lehetséges okot ismerek, van egy geopatikus sugárzás, amelyik ebben az idõpontban aktív és vannak, akik megérzik.
Az idegenek agyromboló sugárral támadják az agysejteid éjjel és ettöl ébredsz fel.
Nem tudom, de egy arany lehetõség a lelkedtõl, hogy meditálj. Állítólag abban az idõpontban a leg fogékonyabb az ember a meditációra.
beleépült a tudatodba és most az agyad így reagál, h felkelsz te is ekkor....am jó kis film...
Ez annyira egyértelmû...a Föld minden éjjel 3:30-kor egy olyan helyzetbe kerül, h az idegeneknek a rádióhullámai épp szegény hazánkra vetõdnek. Ez nem vicc, néha én is hallok ilyen súgásokat 3 után, ami folyamatosan erõsödik. Ez egy olyan hihetetlen zaj amit csak néhány ember hallhat és csak egy bizonyos ideig (1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év vagy akár mint nálam: EGY ÉLETEN ÁT!!!)

Az miért van hogy már a 3. napja hogy 140 felett van a vérnyomásom. Eddig mindig olyan 120 körüli volt és az az érdekes hogy a per az sose magas az olyan 70 körül van, szintén a pulzus. Mondjuk elég kimerült is vagyok?

Amiatt lehet esetleg magas a vérnyomás? Ja és 25 éves vagyok, fiú és normál testalkatú.

Legjobb válasz: Igen sajnos a kimerültség okozhatja, a tartós stressz helyzet színtén. És még az idõjárás változás is. Pihend ki magad és ha azután is tartósan 140 vagy az felett van a vérnyomásod akkor irány a doki.

Igen sajnos a kimerültség okozhatja, a tartós stressz helyzet színtén. És még az idõjárás változás is. Pihend ki magad és ha azután is tartósan 140 vagy az felett van a vérnyomásod akkor irány a doki.
Nem akarlak megrémiteni, én 23 éves (lány) vagyok, és hirtelen kezdett felmenni napról napra egyre jobban a vérnyomásom, aztán a sürgõsségen kötöttem ki, 210 per 160-as vérnyomással...utólag kiderült, hogy veseelégtelenségem van..Jobb "potyára" bemenni a sürgõsségre, vagy dokihoz akár, mint olyan bajjal utólag, ami visszafordithatatlan..Persze! lehet front, fáradtság de egy általános viszgálat semmibe sem kerül!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom kipihenni magam, remélem összejön. Ha viszont késõbbiekbe is 140 fölött lesz akkor meglátogatom a doktort.

(feljelentő jelecske) Kinek kell a pont a feljelentőnek vagy annak akit fel akarnak jelenteni? És miért tűnt el ez a funkció? És miért van hogy eddig néha volt ott mostanában meg szinte eltűnt? És miért csak tesztüzemben működik (már amikor működik?

- Segítheted moderátoraink munkáját azzal, hogy ha fórumszabályzatot vagy netikettet sért? választ látsz, jelented felénk. Köszönjük! Ez bizonyos számú ponttól lehetséges. A funkció jelenleg tesztüzemben m?ködik.

Legjobb válasz: Még mindig ott van, legalábbis nekem mindig, mindegyik kérdés mindegyik válaszánál (kivéve amit pontoztam)... Szerintem ha jelenteni akarsz egy választ, akkor neked kell elég pontodnak lenni, hiszen akinek a válaszát jelenteni akarod, lehet hogy nulla pontja van, csak bejött "hangulatot" csinálni az értelmes válaszával, szóval az õ pontjától ez szerintem teljesen független...

Még mindig ott van, legalábbis nekem mindig, mindegyik kérdés mindegyik válaszánál (kivéve amit pontoztam)... Szerintem ha jelenteni akarsz egy választ, akkor neked kell elég pontodnak lenni, hiszen akinek a válaszát jelenteni akarod, lehet hogy nulla pontja van, csak bejött "hangulatot" csinálni az értelmes válaszával, szóval az õ pontjától ez szerintem teljesen független...
A kérdező hozzászólása: Most pl. a te válaszod mellet ott van az aranyos ujjacskák mellett, de máshol vagy más idõben nem mindig!
Lehet, hogy ahol nincs ott, azt a választ moderátorok írták :P
A kérdező hozzászólása: Akkor az oldal háromnegyedét moderátorok írták! xD
Régebbi bejegyzéseknél nem található meg a stoptábla. Valamint ha egyet már ellenõriztünk, akkor amellett sincs.

Az miért van, hogy pizzafutár állást szinte napi szinten adnak fel?

Csinálta ezt valaki? Ennyire rossz munka, hogy mindig hirdetni kell? Vagy ez nem bejelentett állás?

Legjobb válasz: Mert saját kocsival kell csinálni

Mert saját kocsival kell csinálni
A kérdező hozzászólása: Azt tudom.
Általában nem is bejelentett, meg nagyon sok helyen saját jármûvel kell csinálni. Aztán az emberek nagy lendülettel belekezdenek és 1-2 hét után rájönnek, hogy hú b+, a fizetés amit kap arra is alig elég, hogy tankolja a kocsit vagy a robogót és akkor még azzal, hogy kopik nem is számolt. Akkor aztán dobbantanak.
Az is, amit elõttem írtak. Meg az, hogy ezt az állást a legtöbben átmenetileg vállalják. Pl amíg tanulnak, vagy amíg nem lesz valami jobb. Gondolom senkinek nem az az életcélja hogy 65 éves koráig pizzákkal szaladgáljon.
Az a baj, hogy elvárják, hogy legyen vagy saját autód, vagy saját robogód. Ha saját robogóval is csinálod, én beszélgettem pizzafutárral, kapsz napi 5 ezer forintot, plusz 1-200 forint címpénzt, de ezek mennek tankolásra. Egy fillér se marad. A pizzafutárok kizárólag a borravalóból élnek. De még olyan is elõfordul néha, hogy a borravaló is megy tankolásra. Csak abban tudsz reménykedni, hogy a következõ helyen több borravalót kapsz. Néhány ezret lehet vele összegyûjteni egy nap, cserébe egyfolytában szaladgálsz a városban, sietsz, hogy minél több címet megtudj csinálni. Eleinte nagyon-nagyon szar, van néhány pizzafutár, aki már azért relatíve régebb óta csinálja, annak jobb, mert ismeri jól a várost, lámpákat, mindent, nem kell keresgélnie meg tudja, hogy hova érdemes legelõször menni. De kizárólag a borravalókból él a pizzafutár sajnos..
Ha autóval csinálod, úgy több címet tudsz csinálni, de többet is fogyaszt ugye egy autó... És mindenképp fix összeget kapsz minden nap. Ha autóval, ha motorral csinálod. Leszarják sajnos.

Miért van, hogy kb 1 éve szinte "csak" roma pasik jönnek be!?

Legjobb válasz: Miért van az, hogy a büdös életbe nem jönne be nekem roma?: D

Miért van az, hogy a büdös életbe nem jönne be nekem roma?: D
Ez valami extrém sport lehet, mint a bázisugrás. Keresed a bajt.
kb 1 éve.. ilyen hülye értelmetlen kérdést
mazochista vagy.
És legalább a normálisabb fajtából? Mert akkor az van, hogy szereted a sötétebb bõrûeket, sokaknak az jobban tetszik. Ha a "putrisok" tetszenek, akkor meg nem mondok semmit... :D
Hány éves vagy?
Mert szereted ha kést szorítanak a torkodhoz miközbe megakar erõszakolni néhány piszkos bûnözõ miközben kis grofó szól. és így tovább de ha vmi olyannal összejösz és lefekszel vele utána ne várj majd értelmes fehér embert akinek lesz gusztusa hozzád
Ez azért van mert egy ostoba, egyszerû kis proliluvnya vagy. Ilyen egyszerû.

Az miert van, hogy valaki remeg és szinte sikít már orgazmus közeli állapotban, más pedig szinte csak a csúcson mozdul meg és nyög max. Kettőt?

Lehet, hogy csak nekem ennyire furcsa, dehát na...

Legjobb válasz: Mindegyik másként játssza meg magát neked. :)

Mindegyik másként játssza meg magát neked. :)
Egyik oroszlkánt játszik, másik nyuszit, egyvalamibe közös mindkettõ: összekeverik az ágyat az állatkertel.
Nincs ugyan olyan ember..mindenki más és más ;)
A kérdező hozzászólása: dehat ez elvileg a felszabadulasrol szol, de megis hogy lehet szinte pokerarccal es egy nyogessel elelvezni?!:D a sikitos dolog pedig tenyleg nem tunik valodinak... egyik partnerem sem volt sem ilyen, sem olyan, csak meseltek es haaat... ez ugy kivancsiva tett :D

Miért van az, hogy Sportolás után főleg amikor jobban megerőltetem magam akkor utána, nem mindig. Néha Mikor nagy levegőt veszek akkor egyből köhögnöm kell. Nagyon zavaró és van, hogy szinte fulladozom annyira. Miért?

Köszönöm a válaszokat! és mit tudok ellene tenni ,hogy elmúljon vagy legközelebb ne történjen meg?

Legjobb válasz: Jah! És ilyen erõs szúró érzést érzek (Torkom végén , mellkasom tetején) és az késztet a köhögésre .

A kérdező hozzászólása: Jah! És ilyen erõs szúró érzést érzek (Torkom végén , mellkasom tetején) és az késztet a köhögésre .
Hörghurutod van, és a nagy levegõvételnél a köpetet visszaszívhatod azért kell köhögni.És a hörghurut miatt érzel szúrást a tüdõ felsõ részében. Kis hörgõgörcs miatt fulladozol.Menj el tüdõgyógyászati vizsgálatra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!