Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy szexuális (74 db)

Az miért van, hogy szexuálisan vonzódok a nőkhöz de nem akarok eggyel sem járni?

Talán jobb lesz ha csak kiveregetem addig amíg komolyabban nem veszem. 21 éves szűz vagyok. Amikor pedig látom,hogy valaki csajozik vagy kézen fogva megy egy másik nővel akkor pedig irigykedem rá.Pedig tudom,hogy nem akarok járni senkivel.Talán csak az ösztöneim akarnak csajozni nem pedig a teljes énem. Hogy van ez?

Legjobb válasz: Mert egy életképtelen kis nyommer vagy, aki arra vár, hogy a farkára csusszanjon egy nõ, mert megmozdítani érte a kisujjadat már fáradtság lenne.

Mert egy életképtelen kis nyommer vagy, aki arra vár, hogy a farkára csusszanjon egy nõ, mert megmozdítani érte a kisujjadat már fáradtság lenne.
Ajajj...valaki nagyon szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Miért kapok ilyen emberhez nem illõ válaszokat nem lehetett volna ezt szebben megfogalmazni?
1. Mert 1000-en feltették már ezt a kérdést elõtted. 2. Meg is ütnélek, mert magadtól normális nem leszel valószínûleg.
Úgy van, hogy kiégtél érzelmileg, meg valószínûleg enyhe(?) nõgyülölet is lakozik benned.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló azt hiszem iagazd lehet.
Én is így vagyok vele, volt már nem 1 bnõm de egyikkel se volt jó.. amig csak haverkodunk addig minden szép és jó, de amint járunk és nem lehet más csajokhoz még csak szólni se onnantól én nem érzem jól magam. Unatkozok egy kapcsolatba sajnos :/ Pedig én is mondom h de jó lenne pl x v y csajjal járni akit látok az utcán h milyen jól elvan a pasijával de aztán rá kell jönnöm h ha a helyében lennék nem lenne jó mert én totál másra vágyom mint kettesben sétálni a dögmelegbe egy koszos utcán :D
Mert ismered a nõket. Az a kis részük, amelyik alkalmas komoly kapcsolatra, rég foglalt. A többi csak dugni jó.

Miért vannak őrült szexuális vágyaim? És miért van az, hogy teljesen intenzíven át is élem? Ébren, nappal.

Persze, sosem a férjemről, hanem más pasikról. Nem extrémek, de felkavaróak.

Legjobb válasz: lehet, h õ volt az elsõ az életedben. talán vágysz egy kis friss húsra. :]

lehet, h õ volt az elsõ az életedben. talán vágysz egy kis friss húsra. :]
miért felkavaróak? Amikor barátnöm megvotl mellette én is álmodoztam mindenfélét, hogy gerincre vágom Avril Lavigne-t de kb ennyi, és ez nem volt felkavaró... milyen neked az a "felkavaró"?
Milyen vágyaid vannak?Mitõl felkavaróak ? :D
A kérdező hozzászólása: Röviden: ismerõs pasikról fantáziálok, hogy õ és én, most, itt, gyorsan, vadul. És ez hónapokig tart, ugyanarról az emberrõl, majd jön egy másik. Azért kellemetlen, mert, ha közelebbi ismerõs, nem tudok a férfi szemébe nézni, remeg a lábam, közben is megy az agyamban a "film". Teljesen intenzíven élem át a feszültséget, vágyakozást. 15 éve vagyunk együtt a párommal, kielégítõ a szexuális éltünk, abban az értelemben, hogy rendszeresen hatalmas orgazmusokat élünk át. Az izgalom viszont hiányzik, azt hiszem.
Ezt talán a pároddal kéne megbeszélnetek. 15 év elég idõ ahhoz, hogy le merj ülni megbeszélni vele a dolgokat, és nyitottabb legyen az újra. Honnan tudhatnád, hogy õ mirõl fantáziál közben...
Lehet én hiányzok az életedbõl kedves kérdezõ... ;)
A kérdező hozzászólása: Prof. Shevy , lehet :-) Elõzõ hozzászóló, nem akkor fantáziálok, amikor a párommal vagyok. Ott még nem tartok, jó vele.
Akkor nem tudom miért fantáziálsz.. Nem ilyeneket képzeltem, de végül is csak másokról fantáziálsz.Vadul?Pároddal csináljátok vadul?Ha nem lehet ez hiányzik Neked :D

Miért van, hogy lányként mindig-minden szexuális tevékenységre sokkal könnyebb partnert találni, mint egy fiúnak?

Legjobb válasz: na vajon miért?:D azért mert ha egy nõ nyíltan kimondja hogy ma este dugni akarok akkor kb lesz rá 500 jelentekzõ,ha egy férfi kimondja ezt nyíltan akkor 500 ból kettõ jelentkezik majd,abból az egyik fogatlan a másik pedig 150 kg..

na vajon miért?:D azért mert ha egy nõ nyíltan kimondja hogy ma este dugni akarok akkor kb lesz rá 500 jelentekzõ, ha egy férfi kimondja ezt nyíltan akkor 500 ból kettõ jelentkezik majd, abból az egyik fogatlan a másik pedig 150 kg..
mert az osszes ferfi hajlando barmikor toszni, nok meg nem. ennyi.
Mert nem mindegy, hogy te d*gsz, vagy téged d*gnak!
A kérdésedben olyan állítást fogalmazol meg, ami nem igaz. Talán túlságosan fiatal vagy és tapasztalatlan. Ha meghallgatod az idõsebb, tapasztaltabb emberek jó-szándékú tanácsait, könnyebb dolgod lehet.
Mert a férfiaknak mindig van hozzá kedvük, vagy ha nincs, egy perc alatt lehet csinálni :D Még akkor is, ha a csaj nem a legszebb. Lányok nem kívánják meg ilyen könnyen a szexet.
Hát igen, az elõbbiek igazat írtak. Ja, és már 501 jelentkezõ van! 18/F
Mert, ha egy fickó fûvel-fával toszik, akkor hatalmas Casanova, azonban, ha egy nõ toszik fûvel-fával, akkor hatalmas ribanc.
Hadd mondjak egy példát: van egy kulcs és egy zár. Ha a kulcs sok zárat nyit fel, akkor az nagyon jónak számít. Ha egy zárat meg sok kulcs nyit fel, akkor meg nem számít jónak.

Az miert van hogy a 2 eves lany kutyam ugy csinal mint aki szexualis kapcsolatot folytat a pokrocaval?

Tegnap hoztuk menhelyrol. Az elozo kutyam is ezt csibnalta... De miert?!

Legjobb válasz: ez a dominancia jele, ami nem jó, ugyanis a falkában csak az alfa pár szaporodhat, aminek neked kéne lenni. Ez a viselkedés náluk kb olyan, mintha te megkérnél engem valamire én meg odamennék eléd és szembe köpnélek. Csak hogy érezd a súlyát a történetnek.

ez a dominancia jele, ami nem jó, ugyanis a falkában csak az alfa pár szaporodhat, aminek neked kéne lenni. Ez a viselkedés náluk kb olyan, mintha te megkérnél engem valamire én meg odamennék eléd és szembe köpnélek. Csak hogy érezd a súlyát a történetnek.
Kezdd ott, hogy ne hagyd, hogy rád ugorjon, csak ha te hívod és engeded meg neki :) Az is annak a jele, hogy te az õ tulajdona vagy, és azt csinál veled, amit akar. Igazából új kutyánál én mindig pár nap, vagy inkább egy hét mosolyszünetet szoktam javasolni, hogy ne érezze azt a kutya, hogy itt most õ lett a világ közepe, mert akkor úgy is fog viselkedni, az meg senkinek sem jó. Nem kell túlzásba vinni az abajgatást, sõt, egyelõre inkább fogjátok vissza, lesz még rá legalább tíz évetek, ha helyretettétek a kis fejét :)
A kérdező hozzászólása: Akumi: igen, szandekoztuk elvinni kutyasuliba hogy ezt fekezzuk. Mondtak hogy ontudatosabb kutyus mielott orokbefogadtuk. Nagyon bujos, es amint meglat ramugrik es nyalogat meg minden. Morogni nem szokott csak ha a pokrocat el akarom venni. De nem engedi el.
Öhm, hát ha költözés után egy nappal már ezt csinálja, meg morog is mellé, akkor sürgõsen keressetek fel szakembert, mert elég öntudatos kutyát sikerült kifognotok. Ilyenkor a legtöbb kutya még meg van szeppenve, hú, hova kerültem, mi fog most történni, visszavesz kicsit az arcából, megfigyel, keresi a helyét a falkában, nálatok meg nem keresi, hanem rögtön eldöntötte, hogy akkor itt õ a fõnök és kész. Sürgõsen meg kéne vele beszélni, hogy ez nem így mûködik, még mielõtt belelovallja magát.
2-3 nappal a menhelyrõl kikerülés után már érdemes elkezdeni nevelni. Ha nem nagyon gázos a kutya (amit azért tapasztaltabb ember kezébe adnak) akkor 1 hét után kinyílik a csipája és bõven feloldódik. Többszörös tapasztalat, mielõtt beszólsz.
Fú hát a válaszolók közel senkinek se adnék érzékeny kutyát a kezébe, ha egy nappal a menhelyrõl való kikerülés után már ilyen nevelési eszközökhez folyamodnának. Basszus, alig került haza az a kutya, egyáltalán mutat más dominanciára utaló jelet???
Ivartalaníttatni is kéne.Az kicsit visszavesz a dominanciából is.
A kérdező hozzászólása: Rendben, koszonom mindenkinek, rahajtok a nevelesere.
Most látom, a te kutyád már felnõtt. Ne hagyd neki, tiltsd le róla, vágd arrébb ha meglátod. És gyúrj rá a nevelésre.
Nem csak azért és akkor hág tárgyat a kutya, ha domináns, hanem ha fél, ha ideges, ha izgatott is... egy olyan kutyáról van szó, akit frissen hoztatok a menhelyrõl, más környezetbe került, ez elég sok nyomással jár. Tiltsátok, ha zavar, de nem kell akkora feneket keríteni a dolognak. Más lenne a helyzet, ha a ti lábatokat hágná.
Szex-mániás a kutyám? A legtöbb gazdi ebben a korszakban találkozik elõször a kutyája hágó mozdulataival, ami nem csak kanoknál, de szukáknál ugyanúgy megjelenhet. A kutya szinte bármit választhat „társul” magának, a különféle plüssállatoktól kezdve, az asztal lábán át, az ülõgarnitúráig. Nem kell aggódnunk, kutyánk viselkedése teljesen normális. Nem szabad összekevernünk egy 8-10 hónapos kutya hágó mozdulatait egy felnõtt eb ugyanilyen viselkedésével. Míg a kamaszkutyánk mindössze „gyakorol” és felkészül a késõbbi párzási rituáléra, addig a felnõtt kutya esetében ez már a dominancia egyik meghatározó jele. Nyugodtan hagyhatjuk, hagy élje ki magát, nem kell rászólnunk egészen addig, míg nem rajtunk, illetve más embereken vagy kutyákon teszteli új képességét. Ebben az esetben határozottan szóljunk rá, és a nyakbõrénél fogva emeljük meg és rázzuk meg vagy póráz vagy hosszúvezetõ segítségével rántsunk bele határozottan.
A kérdező hozzászólása: Rendben, koszonom a tanacsot!! :)
Bökd meg kicsit az oldalát, de ne durván, és mondd határozottan, hogy NEM! És ezt addig csináld, amíg le nem szokik róla. Az én kutyám is csinálta, hamar leszokott róla.
A kérdező hozzászólása: De amugy ezt akkor is csinalja amikor nem latja senki... Elmentunk ebedelni es kaneran keresztul lattuk hogy ugyis csinalja...
A kérdező hozzászólása: Koszonom. Es mit tehetek ez ellen? Ugyanis ha elvennem a pokrocot akkpr morog. Hogy forduljon a , , kocka"?
A kérdező hozzászólása: Bevallom, en szoktam megengedni neki hogy felugorjon... Marmint en hivom oda es mondom hogy Hopp :P :) Tudod rengetegszer jartam farkasok kozott, ahol ugye teljesen mas a helyzet mint a kutyaknal. Aztan nehez megkulonboztetni a dolgokat :P De koszi a tanacsokat!! :)

Az miért van, hogy valaki úgyis mindig megmagyarázza a legnagyobb h*lyeséget is? Szexuális örömérzetet okoz ez egyeseknek?

Leírom, hogy a Föld a Nap körül kering.

Legjobb válasz: Okey, megegyeztünk egy kölcsönös k-urva anyádban:D Vagy inkább neked az apád is k-urva:D Meg te is azért foglalkozol annyit az én libidómmal:D Ahelyett hogy érdemben válaszolnál, mert ugye hát az milyen dolog már....

Okey, megegyeztünk egy kölcsönös k-urva anyádban:D Vagy inkább neked az apád is k-urva:D Meg te is azért foglalkozol annyit az én libidómmal:D Ahelyett hogy érdemben válaszolnál, mert ugye hát az milyen dolog már....
Na most jól kipanaszkodtad magad, ugye?:) A nagy semmin. Ha valamire van magyarázat nehogy már felháborodj rajta hogy meg is magyarázzák. Inkább ha nem értesz vele egyet cáfolj rá, de ez... szánalmas nyavalygás.
Amit a föld csinál az tényleg nem teljesen keringés. Megmagyaráznám szívesen, de szerinted az okoskodás lenne. Inkább örülnöd kellene, hogy valaki megosztja veled a tudását és besítírozza az agyadban lévõ fehér foltokat. A kérdés egyébként pontosan olyan okoskodó, mint ami miatt állítólag fel vagy háborodva. Szeritnem Te vagy aki leginkább okoskodik, csak most nincs olyan kérdés, amiben okoskodhatnál és ezért feltettél Te egyet. :D
Mert hülyék és nagy az Isten állatkertje
1. mert a válaszoló elgondolkozik rajta, mit válaszolhatna, mert van benne egy olyan vágy, hogyha erre az oldalra jön akkor õ márpedig segít másokon. És ha nemtud akkor kitalál valamit amit leírhatna 2. Ez valószínû azért van, mert az oldal névtelen, így itt élik ki egyesek a magánéletben adódó dühüket úgy, hogy másokat lefikáznak
A kérdező hozzászólása: Na, jó, utolsó 2, titeket írtalak körül, pont rólatok beszéltem. Ti én rám mutogattok, én ti rátok mutogatok. Szerintetek én csinálom ezt, szerintem meg ti. Úgyhogy egyezzünk ki egy k-urva anyátokban és kész.
A kérdező hozzászólása: Amúgy tipikus, megint okoskodtok (utolsó).... De azért tényleg remélem elélveztetek most, hogy leírhattátok hogy mennyire felesleges volt ez a kérdés. TÉnyleg remélem hogy ettõl áll fel nektek....De áruld már el mekkora merevedést idéz nálad elõ egy lefikázó komment...
mert azt hiszi neki van igaza. én eü-s vagyok, fõleg egészségügy témakörbn szoktam válaszolni. babákkal is foglalkozom, így a gyereke témakörben is. próbálok rendesen válaszolni, tudományosan, tényszerûen, mégis mindig vannak emberek, akik szerint én h*lye vagyok, nem értek semmihez és ne dumáljak, mert a neten tanultam. ez egy embertípus. ez van.
Azt JAVASLOM(!), hogy légy nyitott minden vélemény felé, mérlegelj, és hogyha valaki hülye, akkor elegánsan viselkedj nyugodtan, amivel leforrázod, elgondolkodik és más is melléd áll, mivel látják, hogy igazad van. Ha meg nagyon hülye, küldd el a fenébe. Amúgy meg vigasztaljon az a tudat, hogy neked van igazad, te vagy az okosabb.

Miért van, hogy a férfiakat szexuális vágyaik miatt alsóbbrendûként kezelik?

Sokszor látom,hogyha egy pasi a hagyományostól eltérõ vágyairól kérdez,akkor mennek a trágár,lenézõ és kritizáló megjegyzések,ha viszont egy nõ oszt meg ilyesmit,akkor pedig szinte mindig ellentétes hangvételû válaszokat kap.

Legjobb válasz: Mert ha egy nõ teszi fel a kérdést, akkor az összes perverz állat rögtön rászáll, mint légy a sz..rra.

Mert ha egy nõ teszi fel a kérdést, akkor az összes perverz állat rögtön rászáll, mint légy a sz..rra.
1# Ez attól még nem magyarázat arra, hogy miért kell tele bunkó kommentezni.
Hát, mert sok perverz állat itt próbálja kiélni a beteg vágyait, meg olyan dolgokkal jönnek, amitõl normális embernek kifordul a gyomra. Oké hogy kíváncsi az ember, meg vannak vágyai, de azért legyen már józan eszünk. Normális ember a lány kérdezõt is elküldi a halálba ha szarós szexre akar partnert.
Szarós szexeset még sose láttam egyik oldalról se. És tudtommal az a normális amit két ember szeret együtt csinálni, nem a közvélemény és tv által alkotott kép.
Mert ez itt Magyarország, és itt majdnem mindenki korlátolt, kisebbségi komplexussal küzdõ erkölcscsõsz. Aki meg nem ilyen, az nagyon gyorsan elhúz valahova nyugatra, ahol felvilágosultabbak és toleránsabbak az emberek. A kérdésed arra utal, hogy te is ilyen vagy. Ideje elgondolkoznod, ha még nem tetted, hogy itt maradj -e. A sok hülye, aki itt marad, majd remélhetõleg rövid úton kinyírja egymást.
"Szarós szexeset még sose láttam egyik oldalról se. És tudtommal az a normális amit két ember szeret együtt csinálni, nem a közvélemény és tv által alkotott kép." Hát azért hagy legyenek már határok, gondolom te is ugyanúgy elítéled a tiniket akik az ereiket vagdossák, mert baromság az egész. Meg ez van, szokja meg a perverz állatja, hogy leszólják. Lehet azt mondani, hogy csináld amit szeretsz, és ne a társadalom véleménye érdekeljen, de akkor a társadalomnak is ugyanúgy joga van véleményt alkotni. Legutóbb nekem egy srác irkált, mert válaszoltam az abberrált kérdésére, és azt hitte csaj vagyok. Legalább 10 levelet kaptam azzal, hogy pisiljek már be a kocsija hátsó ülésén mert õt ez izgatja. Az meg a másik, hogy a kérdés feltevõk 90%-a az otthoni gép elõtt f..szverõs kategóriába tartozik, aki naponta kitesz valami beteg kérdést, aztán erre akar élvezkedni. De amúgy valószínûleg azért van ez, mert a nõk 90%-a az kap szexet ha akar, a ronda pasik meg otthon ülnek, és kanosságukban egyre kiéhezettebbek, és aberráltabbak lesznek.

Miért van az, hogy sok fiúnak szexuális zavarai vannak, és a szex felének arról kell szólnia, hogy egyáltalán valahogy "szintre hozzuk"?

El?re mondom, hogy nem bántásból írom le mindezt. Aki érzékeny önérzettel rendelkezik, az lapozzon, mert nem vitázni kívánok a témáról. Szóval: Lassan harminc leszek, és elkezdett egyre jobban zavarni az, hogy nagyon sok fiúnak merevedési problémája van. Ez persze lelki okokra vezethet? vissza, szorongásra, mittomén. Mindig meg tudtam ezeket a dolgokat oldani, pedig eléggé macerás és nagyon melós id?nként. Természetesnek tekintettem, mert azt akartam, hogy a másik érezze magát jól. Viszont most már mérges vagyok,mert úgy gondolom, hogy ez nem normális. Miért nem lehet a szex egyszer?en szex, és nem az arra való er?lködés, hogy egyáltalán valahogy összejöjjön, hogy elég merev legyen...?? Ezt valahogy méltatlannak érzem. Vannak még olyan férfiak, akiknél nem kell külön ezzel vesz?dni, hanem tudják a dolgukat, és nincs szükségük a külön "kezelésre"?? Én semmi mást nem szeretnék, csak normálisan szexelni, anélkül, hogy nyugtatgatnom kéne a másikat, hogy "Jajpersze, semmi probléma, megoldjuk, stb", és végre egyszer valaki érfiként helyt állna, és nem sóhajtozna, nyavajogna, hogy jaj de szörny?, hogy neki ez ilyen nehezen jön össze... most komolyan, ez milyen helyzet már??? Még miel?tt kérdeznétek, persze, volt olyan, hogy valakinek nem voltak ilyen problémái, de a legtöbbnek voltak, kisebb-nagyobb mértékben...! Miért nem szedik össze magukat valahogy? Én nem vagyok kövér, vagy csúnya, vagy passzív (az aztán végképp nem), nincsenek túl nagy elvárásaim, nem vagyok türelmetlen, nem vagyok dominánsan kezdeményez?, mittomén... Tényleg semmi mást nem akarok, csak egy normálisat szexelni, aminek van eleje, közepe, és vége, mindenféle közjáték nélkül, és anélkül, hogy a másik nem akarja kihúzni a félig kókadt nemi szervét, mert reménykedik, hogy nem veszem észre (hogyne venném már...), miközben kidörzsöl ott.. (mert a félig kókadt bizony sokat árt).

Legjobb válasz: "Vannak még olyan férfiak, akiknél nem kell külön ezzel veszõdni, hanem tudják a dolgukat, és nincs szükségük a külön "kezelésre"??" Ha valamennyire is jártas lennél a biológiában, tudnád, hogy a férfi nemi szerv merevedését NEM LEHET tudatosan irányítani. Nem úgy van hogy fogom magam aztán azt mondom hogy "na most bezzeg fel fogsz állni mert a barátnõm nagyon szeretné", ez nem így mûködik. Hiába vered a nyálad, aki olyan hogy nehezebben sikerül neki, az olyan. Esetleg úgy lehet rajt segíteni hogy az illetõt "kiéheztetjük" szexuálisan, vagy bekap egy Viagrát. Innentõl a többi kérdésed is értelmét veszti, mint pl: "Miért nem szedik össze magukat valahogy?" Hát azért mert nem tõlük függ, b+. Nem tudnak mit csinálni. Te viszont úgy tünteted fel, mintha szinte direkt csinálnák. Merevedési problémáknak nem csak lelki okai lehetnek, hanem érrendszeri megbetegedések, például dohányzás miatt. Vagy elõfordul hogy az illetõ sok-sok pornót néz, ahol szebbnél szebb nõk vannak, az életben viszont nem tud modell alkatú nõvel szexuális kapcsolatot létesíteni, hanem esetleg csak "kevésbé széppel" finoman szólva, ez pedig csalódottsághoz vezet, ez pedig ahhoz, hogy nem áll fel, vagy csak nehezen. Ennek ellenére sokan vannak még akiknek jól mûködik, még csókolózásra is áll mint a cövek. Keress egy ilyet magadnak ha dugni akarsz egy jót, de ne azokra mutogass és ne azokat bántsd, akiknek akaratukon kívül nem mûködik rendesen.

"Vannak még olyan férfiak, akiknél nem kell külön ezzel veszõdni, hanem tudják a dolgukat, és nincs szükségük a külön "kezelésre"??" Ha valamennyire is jártas lennél a biológiában, tudnád, hogy a férfi nemi szerv merevedését NEM LEHET tudatosan irányítani. Nem úgy van hogy fogom magam aztán azt mondom hogy "na most bezzeg fel fogsz állni mert a barátnõm nagyon szeretné", ez nem így mûködik. Hiába vered a nyálad, aki olyan hogy nehezebben sikerül neki, az olyan. Esetleg úgy lehet rajt segíteni hogy az illetõt "kiéheztetjük" szexuálisan, vagy bekap egy Viagrát. Innentõl a többi kérdésed is értelmét veszti, mint pl: "Miért nem szedik össze magukat valahogy?" Hát azért mert nem tõlük függ, b+. Nem tudnak mit csinálni. Te viszont úgy tünteted fel, mintha szinte direkt csinálnák. Merevedési problémáknak nem csak lelki okai lehetnek, hanem érrendszeri megbetegedések, például dohányzás miatt. Vagy elõfordul hogy az illetõ sok-sok pornót néz, ahol szebbnél szebb nõk vannak, az életben viszont nem tud modell alkatú nõvel szexuális kapcsolatot létesíteni, hanem esetleg csak "kevésbé széppel" finoman szólva, ez pedig csalódottsághoz vezet, ez pedig ahhoz, hogy nem áll fel, vagy csak nehezen. Ennek ellenére sokan vannak még akiknek jól mûködik, még csókolózásra is áll mint a cövek. Keress egy ilyet magadnak ha dugni akarsz egy jót, de ne azokra mutogass és ne azokat bántsd, akiknek akaratukon kívül nem mûködik rendesen.
ez sztem részben azért van, amiért a sterilitás is...a férfiak (mostmár kezdenek a nõk is) egyre kevésbé termékenyek a sok káros anyag, meg az általános eltunyulás miatt...a másik meg lehet, h stressz, de azt se tartom kizártnak, h azért van, mert a nõk manapság egyre inkább kiszolgálják a férfiakat, nemhogy a fiúnak udvarolni nem kell, még akkor is "leszólítják", kezdeményeznek, ha neki eszébe se jutna az adott csajhoz közeledni...szal minden az ölükbe hullik, és ezt vhol tudat alatt tudják...
Nem értem miért támadjátok a kérdezõt, leírta világosan, hogy türelmes a pasikkal, és nem érezteti egyikkel sem, hogy gond van, ez hosszú idõ alatt kialakult véleménye, az meg lehet, nem? Komolyan, akinek ez így fáj, az ne olvassa.
Én is csak leírtam a véleményem, nem vitáztam. (18:42 és korábbiak) Csak a kérdezõnek fáj az igazság, az a nagy helyzet.
De jó hogy egyeseknek van idejük ilyeneken problémázni!:S
Nemhogy tükörbe nézne :/ Ez olyan mintha Te lennél a sztár. Te vagy a ''tökéletes'' zár, viszont lehet megszívtad mert elfelejtették legyártani a beléd illõ kulcsot.
21:36 Hú ez nagyon jó hasonlat volt! Ment érte a 'zöld kéz'. Te találtad ki, vagy olvastad valahol?
A kérdező hozzászólása: a 19:54nek köszönöm, hogy hozzászólt. a többiek még dolgozzanak a frusztrációikon :)
na és 19:54-nek miért adtál igazat? mert õ aztán tényleg megválaszolta a kérdéseidet, ugye?;) no mindegy....
Ostoba egy nõszemély lehetsz :)
A kérdező hozzászólása: hülyék vagytok mind, el se olvastátok a kérdést, vagy szándékosan oda se figyeltek. sajnálom, ha ti bénák vagytok, és állandóan a másikat okoljátok ezért, de ettõl még nem változik semmi számotokra. gondolkodjatok el a viselkedéseteken, hátha rájöttök, hogy miért tartotok ott, ahol.
Talán azért nem áll fel nekik, mert megérzik ezt a hatalmas és sugárzó szeretetet amit irántuk érzel... Ha komoly válaszokat akarsz menj szexuálpszichológushoz de ne egy hülye netes oldalon várd a csodát.. Tök mindegy mit írunk, mert mint mondtad számodra ez nem vitatéma volt, tehát csak leírtad a véleményedet és kiadtad a dühödet...ergó mi a francot vársz tõlünk már ne haragudj?? akkor szólj, hogy nem lehet meggyõzni és ne írjon senki semmit...ennyi.
A kérdező hozzászólása: ez is eltér a témától.
És nálatok az orgazmus? Nekünk azért kell küzdenünk(?) hogy nektek legyen orgazmusotok??? Szerintetek az olyan egyszerû? Ha meg nem jön össze akkor a fiú a szar egybõl igaz-e!?
Nem bántásból, de lehet, hogy túl sok vagy a pasiknak és megijednek tõled, ilyenkor pedig behúzzák fülülek, farkukat... Egyszerûen csak hagyd, hogy õk kezdeményezzenek, nem kell rájuk vetned magadat, attól jobban áll majd a zászló, ha kéreted kicsit magad. Nézõpont kérdése, hogy mi számít erõszakosnak, de lehet, hogy a kielégíthetetlen szexuális vágyadtól ijednek be...ez nagyon sokmindentõl függ...lelki állapot, min ment keresztül mostanság stb.
Figyelj ez egy megválaszolhatatlan kérdés. Igazából ez nem is kérdés hanem válasz, saját álláspontod kifejtése. Van barátod amúgy vagy nagyok az elvárásaid és nem tudják teljesíteni? Nagyon zaklatott kérdés.
A kérdező hozzászólása: direkt leírtam, hogy nem dominálom túl a dolgot, sõt, én azt szeretem, ha a féri dominál. hogy van-e barátom, ahhoz ennek most semmi köze. azt is leírtam, hogy nincsenek különösebb elvárásaim, csak hogy egy aktus normálisan megtörténjen. olvasd el jobban amit írtam, és akkor nem teszel fel felesleges kérdéseket. és azt is leírtam, hogy nem vitát kívánok nyitni, fõként a saját személyiségemrõl. egyelõre még én tudom jobban, hogy milyen ember vagyok, és megijednek-e tõlem. nem ijednek meg. aki megjed/ne, olyannal nyilván el sem jutunk odáig. fókuszáljunk a kérdés tárgyára.
A kérdező hozzászólása: ja, és nem vagyok különösebben zaklatott, ez hosszú évek alatt gyûlt fel. és semmiképp nem túlzott elvárás egy férfivel szemben, hogy végig tudjon csinálni egy aktust, ugyanmár.
A kérdező hozzászólása: utóbbi: egy pillanatig se bántottam egyet se. te viszont magadra vetted a kérdést, és ha fent elolvastad volna figyelmesen, akkor nem estél volna abba a hibába, hogy teljesen feleslegesen írsz egy kommentet a probléma megértése nélkül.
Elmondtam hogy miért vannak zavaraik, és hogy ebbõl kifolyólag miért kell "szintre hozással" bajlódni. Ez volt az a része a kérdésednek, amire választ lehetett adni. A következõkben elmondtam hogy miért értelmetlenek a további kérdéseid, és hogy miért nem fogsz rá választ kapni. Pl ezekre: "Miért nem lehet a szex egyszerûen szex, és nem az arra való erõlködés, hogy egyáltalán valahogy összejöjjön, hogy elég merev legyen...??" "Miért nem szedik össze magukat valahogy?" De azért volt amire még lehetett válaszolni, és azt meg is tettem. Pl erre: "Vannak még olyan férfiak, akiknél nem kell külön ezzel veszõdni, hanem tudják a dolgukat, és nincs szükségük a külön "kezelésre"??" Végül, figyelembe véve az akaratod ("Én semmi mást nem szeretnék, csak normálisan szexelni..."), javasoltam hogy keress olyat akivel ez lehetséges, mert van olyan. Azt is elmondtam, hogy ez azért csak így lehetséges, mert az, akinek merevedési problémája van, önakaratból aligha tud változtatni rajt (esetleg néhány módszerrel ami nem biztos hogy beválik - ezekrõl is említést tettem), mivel nem tudatos irányítás alatt áll, ezért értelmetlen rájuk mutogatnod, és bántanod õket, mint ahogy ebben a kérdésben is tetted. Most, hogy értelmeztem számodra a korábban megírt válaszom, kérdezem, hogy mi nem tetszett benn?
A kérdező hozzászólása: neked vannak ilyen problémáid?
Arra az állításodra hogy te "egy pillanatig se bántottad" egyiket sem, pedig a következõt pár sort idézném be: "... és végre egyszer valaki férfiként helyt állna, és nem sóhajtozna, nyavajogna, hogy jaj de szörnyû, hogy neki ez ilyen nehezen jön össze..." Mindezt úgy írod, mintha tehetne róla, pedig nem. Mi ez, ha nem bántás? Ja, és még mielõtt azt hinnéd, nem, nem vettem magamra - szerencsére - nekem ilyen problémáim nincsenek, de át tudom érezni másét. Te viszont elsõre nem olyan embernek tûnsz, aki bármiféle szimpátiát gyakorolna másokkal szemben ilyen téren. Az ezen való változtatás reményében írtam ilyen hosszan. Az átérzõképesség tanulható, ha máshogy nem, saját bõrödön. Te is kerülhetsz hasonló - nem ugyanilyen - de hasonló helyzetbe. Például elõfordulhat, hogy egy betegség miatt fájni fog bármiféle közösülés. Nem tudsz majd mit tenni... erre gondoltál már? Vagy, egy még hasonlóbb problémát elõhozva, a nõknél elõfordul hogy túl szûkek, és a pénisz egyszerûen nem fér be. Most képzeld el, hogy van egy férfi aki elkezd siránkozni , (mint ahogy te tetted a kérdésben), hogy neki már elege van a túl szûk lányokból, õ már nem akar mást csak egy jót dugni, és nem bajlódni a "tágítással"... stb. Mit írnál neki?
A kérdező hozzászólása: megírtam, hogy a vitának helye nincs, a személyemrõl maximum privátba várom a véleményeket. ha téged zavar, hogy szerinted van, aki számára ez bántó (amit sajnálok nagyon, de aki béna, az béna), akkor ne olvasd ezt a témát.
De sajnállak, hogy egy olyan világban kell élned, ahol mindenki hülye rajtad kívül. Biztos is hogy nem veled van a gond, hanem a 6 milliárd másikkal.

Miért van az a mai világban, hogy a 35 év feletti nőket lehúzzák, hogy már nem feszesek, gond van velük és csak a 18-25 éves korosztály kell állítólag a férfiaknak szexuálisan?

Régen a bácsikák nem a fruskákat nézegették, hanem szerették, ha egy nő nőies, a piszkafákat, lányos alakúakat egyenesen kerülték. Akkoriban egy 40-es nő jól érezhette magát a bőrében, nem kellett fiatalabbnak látszania, nem kellett fogyóznia, 20 évesekhez sem hasonlítgatták. Ennyire befolyásolható a férfi nemi vágya?

Legjobb válasz: ehhez csak anyiban tudok hozzá szólni, hogy most vagyok 22, így a 15 éves nõ, vagy akár 40 éves, nem tudom, hogy hosszú távon hogy lenne a dolog, mégiscsak neki magasabbak az elvárásaik, az ágyban is biztos többet kell neki adni(amitt nem biztos hogy teljesíteni tudok, de ha már tudom mit szeret, akkor már igen).szóval szívesen járnék egy 35 körüli nõvel,de azért paráznék, hogy meg felelek-e neki. a szexuális vonzalomról anyit, ha egy nõ foglalkozik magával, és olyanok a génjei, akkor smink nélkül is szép ,és lehet feszes is.szóval vonzóak számomra az érettebb nõk.persze van határ, egy 50 éves nõvel azért mégse...

ehhez csak anyiban tudok hozzá szólni, hogy most vagyok 22, így a 15 éves nõ, vagy akár 40 éves, nem tudom, hogy hosszú távon hogy lenne a dolog, mégiscsak neki magasabbak az elvárásaik, az ágyban is biztos többet kell neki adni(amitt nem biztos hogy teljesíteni tudok, de ha már tudom mit szeret, akkor már igen).szóval szívesen járnék egy 35 körüli nõvel, de azért paráznék, hogy meg felelek-e neki. a szexuális vonzalomról anyit, ha egy nõ foglalkozik magával, és olyanok a génjei, akkor smink nélkül is szép , és lehet feszes is.szóval vonzóak számomra az érettebb nõk.persze van határ, egy 50 éves nõvel azért mégse...
ez netto hulyeseg... egy jo no 40evesen is jo, egy trampli meg tininek is trampli... tapasztalat... :) volt mar tini baratnom is, koromnal 10evvel idosebb is... mindegyik korosztalyban van szep es kivanatos...
Nem 35, 40, 40 feletti nõket húzzák le, hanem azokat akik xarúl néznek ki. Nagyon sok szexi, szép, 40-es nõ van aki igazán gyönyörû, aki még egy 20 éves srác számári izgató. Én is ismerek ilyeneket. Viszont az is igaz, hogy az ellentettjébõl még több van. Sokszor mikor már meg van a gyerek, a férj, a ház, a kocsi nem adnak annyira magukra. De ez nem csak a 40es nõkre igaz. Sokszor már huszon-harminc éveseknek is csúnyán lóg a ciciük, ápolatlanok, hajuk lenõtt stb. Tisztában kell lenni azzal ténnyel, hogy ha valaki jól akar kinézni azért kell tenni (és ez korral egyre inkább igaz és egyre több idõt kell szánni rá). MILF forever!!! :-)) F/33
Ez hülyeség. Most is vannak olyan középkorú nõk, akiket a fiatalabbak is szívesen elkapnának egy-két köre.
Mi van nem tetszik a véleményem, hogy törölni kell?Vagy talán sértõ?A fiatal csajoknak talán nem sértõ, hogy fruskának nevezed õket?
Régen is a bácsikák a fruskákat nézegették csak nem adtak róla annyira tudomást . Egy 40-es nõnek el kell fogadnia hogy már nem 25 éves és itt ott már defektes a külseje és valljuk be akármit is akarsz tenni ellene úgyse tudsz . De ez nem azt jelenti hogy irigykedni kell a mostani fiatal lányokra mert õket még megnézik neked is meg volt az az idõd de lejárt fogadd el és ne fruskázd itt a többi fiatal lányt akinek feszes még kerek segge van és olyan hetyke melle hogy kiszúrja a pólót !
Igen, szerencsére vannak ilyen pasik is, nem is kevesen. Egy 20 éves nõnek és egy 40 éves pasinak nem nagyon van közös témája. Több férfi barátom mondta, hogy amikor összejöttek fiatalabb lányokkal nagyon gyûlölték azt, amikor szex után nem tudtak mit kezdeni a nõvel, mert homlokegyenest más dolgok foglalkoztatták õket, vagy nem tudtak igazán még közös programot sem csinálni, mert õk már az állandó bulizásnál kicsit igényesebb szórakozásra vágynak. Ez egyébként nagyban függ attól, hogy ki mit vár egy kapcsolattól. Ha egy pasi meg akar d*gni egy nõt, akkor valóban több esélye van egy 20 évesnek. Ha kapcsolatot akar, akkor viszont nem ebben a korosztályban keresgél, hanem a hozzá életkorban, mûveltségben és tapasztalatban közelebb állók között.
Ma is szeretik a férfiak, ha egy nõ nõies! Imádom az igazi érett nõket. Úgyhogy a csak te agyaddal van a baj!
A kérdező hozzászólása: Én nem akartam velem egykorú faszival összejönni, sõt senkivel, a kérdés nem arról szólt, hogy én miért nem kellek, hanem arról, hogy mi van a mai világgal, hogy 35 évesen egy nõre már úgy tekintenek, mintha nem lenne az. Még egyszer mondom nem rólam van szó, mert ha a kisfiamat viszem, akkor is van, hogy megnéznek, sõt fiatalabbak is, nem panasz volt, csak elcsodálkoztam az értékrendeken.
Nem korfüggõ, az sem, hogy ki milyen vonzó az sem, hogy ki hogy tekinti a dolgokat. Én korai 20-asok közt élek, hát némelyik - ha gyönyörû, ha nem - annyira anti-nõ, hogy simán impotenciát okoz a nézegetése. Akik meg kor alapján ítélik meg a nõket, elég bunkók, - nem azért, mert sértõ, vagy sem - nem értenek semmit abból mi a nõ. Volt már kétszer annyi idõs nõm is, és fele annyi idõs is - nem azért voltak jók. Én nem is az ágybeli akrobatika miatt. Kellemes volt a közelségük.
Én õszinte leszek, most 22 éves srác vagyok és azt látom, hogy esélyem sincsen hasonló korú barátnõt szerezni, egyrészt, mert kölyökképû vagyok, másrészt pedig azért, mert minden nõnek az idõsebb hapsik kellenek. Édesapám hasonló alkat, mint én, 51 éves, de tizet- tizenötöt lazán letagadhat. Na most, mi a túrónak kezdene valaki egy negyvenes nõvel, amikor megkaphat egy huszast? Mert megkaphat. A nõk 20-30 éves korukban élik fénykorukat, mi férfiak 30-40 között. Most komolyan azt hiszed, hogy egy veled egykorú faszi, fogja magát és összejön veled, amikor ha van egy kis egzisztenciája, csettint egyet és ugranak a hölgyek?
LEGYÉL PUMA!! (idõsebb nõ aki fiatal srácokra "vadászik". Becserkészi áldozatát... ÉS LECSAP RÁ!) lásd: Így jártam anyátokkal -ba
A kérdező hozzászólása: Talán annak van igaza, aki azt írja, hogy vannak trampli 40-esek és trampli fiatalok, genetikailag csúnya fiatalok és genetikailag jó nõ 40-esek és az igaz, hogy ápoltnak kell lenni 40 év körül már nem elég a szépség, törõdni is kell vele. Köszönöm az értelmes és nem támadó válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Azért elgondolkozik az ember ezeken, mikor azt mondják neki, hogy élje az életét a gyerekeinek. Szerinted ha betöltöd pár év múlva a bizonyos évedet, majd akkor a szülinapodon elhatározod, hogy mostantól nem vagyok nõ, vagy férfi és csak a gyerekeimnek és a munkámnak élek? Szerinted ez így van, hogy egyszer csak húzol egy határt és kiheréled magad? Az én mamám még 68 évesen is adott magára és igen is voltak öregúr udvarlói, õ meg csak nevetett rajtuk.És nem parázott ilyeneken mint én.És az öregurak nem bámultak meg engem, pedig 20 éves voltam és egyáltalán nem engem bámultak, pedig együtt voltunk. Persze a rokonságban volt egy pedo bácsi, aki fogdosott, de az nem is udvarolt hasonló korú nõknek, még a felségét sem dugta meg, csak csókolgatta a tiniket.
Sorry csillag virág nem nõ vagy köszönöm hogy úgy minõsítetted a válaszom hogy meg se kértelek rá, demokráciában élünk vagy legalább is annak nevezett rendszert képviselünk tehát vélemény nyilvánításomat még mindig szabadon gyakorolhatom . Álláspontomnál még mindig kitartok mégpedig a te idõd abból a szempontból lejárt hogy téged agyon bámuljanak az utcán és sóvárogjanak utánad a férfiak inkább élj a gyerekeidnek férjednek és éld tovább az életed .
A kérdező hozzászólása: Sziklaszar-a nevedbõl is látszik a véleményed értéke. Már ne haragudj, de miért sértõ az, hogy fruska? elnézést kérek mindenkitõl, akit lefruskáztam. Nagyon sok fiatal lánynak-remélem ez nem sértõ-nem kerek a segge és úgy lóg a melle, hogy megirígyelné az enyémet:-DDD Nem töröltem senkit, nem tudom mi ez a támadás a lánykák részérõl, talán irígylik a 40 éves jó nõk seggét, mellét?Mert nekik nincs?:_DD
ez tök egyszerû 18-és 25 közötti lányokra gerjed mindenki...és õk ezt élvezik. még az úgymond átlagos ilyenkorú lányok is semmibe nézik a vele egykorú átlagos fiúkat, mert nagy rájuk a kereslet....aztán...kifut a szériájuk , jön az új felhozatal.a nõknek van egy rövid fénykoruk aztán annyi...jön a következõ készlet és kopp...akkor meg már fél karjúkat odaadnák egy olyan fiúért akit semmibe vettek mikor még õk voltak a piedesztán

Miért van az, hogy keresztények is élnek szexuális életet házasság előtt?

Olyan furcsa,hogy tudom,hogy kereszténynek mondja magát,mégis világi társát fogdossa,csókolgatja,meg ilyesmi. Aztán megy tovább az élet egy b?nvallással,hogy van ez? :/

Legjobb válasz: Oké akkor egy keresztény válasz: Jézus kibírta 30 évig, és egész jól ment neki. A világ imád ezekkel dobálózni, hogy "meg kell ismerned magad, ez az egészséges, éld ki a vágyaidat" stb.., az ilyen hozzáállások miatt lesznek késõbb a kiégett emberek akik tényleg azt gondolják, hogy az anális szex és társaik normális dolgok. Nagyon sok õszinte keresztényt ismerek, akik nem éltek szexuális életet házasság elõtt, és nem bánták meg. Kérdésedre válaszolva: azért vannak, mert nem mindenki veszi komolyan a hitet, sokszor még papok és lelkészek sem. A csókolgatással és fogdosással az a helyzet, hogy a szív szándéka számít leginkább. Ha megcsókolom a szerelmem szerelembõl, azzal nincs semmi baj, ha túlzásba viszem az egészet és az egész már a vágyakról szól az már para. 20 éves srác voltam, 3 éve vagyok együtt a párommal, és nem feküdtünk le egymással, nem is tervezzük házasságig. De nem emiatt veszem feleségül, hanem mert vele szeretném leélni az életem. Mielõtt valaki felteszi a kérdést: nem, nem nézek pornót és a brét is csak pisilésre használom.

Oké akkor egy keresztény válasz: Jézus kibírta 30 évig, és egész jól ment neki. A világ imád ezekkel dobálózni, hogy "meg kell ismerned magad, ez az egészséges, éld ki a vágyaidat" stb.., az ilyen hozzáállások miatt lesznek késõbb a kiégett emberek akik tényleg azt gondolják, hogy az anális szex és társaik normális dolgok. Nagyon sok õszinte keresztényt ismerek, akik nem éltek szexuális életet házasság elõtt, és nem bánták meg. Kérdésedre válaszolva: azért vannak, mert nem mindenki veszi komolyan a hitet, sokszor még papok és lelkészek sem. A csókolgatással és fogdosással az a helyzet, hogy a szív szándéka számít leginkább. Ha megcsókolom a szerelmem szerelembõl, azzal nincs semmi baj, ha túlzásba viszem az egészet és az egész már a vágyakról szól az már para. 20 éves srác voltam, 3 éve vagyok együtt a párommal, és nem feküdtünk le egymással, nem is tervezzük házasságig. De nem emiatt veszem feleségül, hanem mert vele szeretném leélni az életem. Mielõtt valaki felteszi a kérdést: nem, nem nézek pornót és a brét is csak pisilésre használom.
Nem írtad hány éves vagy, de ha ismernéd a körülötted lévõ világ mûködését, akkor nem tennél fel buta kérdéseket magadnak sem. Te tényleg azt gondolod, és elfogadod, hogy a szex befolyásolja a hitedet, vagy bárkiét? Világi meg nem világi? Azt gondolná az ember, hogy már nem beszél így senki. Szerinted a te keretény hited(!) szerint keresztény értékrended(!) szerint nem bélyegzel meg embereket csak a világi szó pejoratív használatával? Te masztiztál már? Mert akkor már BÛNöztél. És ha nem adtad le a fizetésed 10%-át akkor is. És ha nem voltál litánián, akkor is... sok sok dolog, amivel te sem vagy másabb egy "világi" (de esetleg hívõ {nem -félõ!} társadnál)
Azért, mert megõrülne az ember, ha nem tenné. Teljes képtelenség, és biztos vagyok benne, hogy ilyet, hogy ne éljünk nemi életet, Jézus eredeti tanításai sosem mondtak, ez valami középkori belemagyarázás, mivel az akkori papok nem nagyon bírták a nõket... Nem véletlenül lesznek a papok között olyan sokan ferde hajlamúak. Ez hozzá tartozik a fejlõdésünkhoz, ki kell élni ezeket a vágyakat. Semmivel nem bûnösebb dolog, mint enni, ha éhesek vagyunk, vagy aludni, ha álmosak vagyunk. És az ember törzsfejlõdése miatt szerintem az is képtelenség, hogy valaki csak 1 partnerrel éljen nemi életet.
"Nekem sem esne jól, ha tudnám a feleségemrõl, hogy már pár embernek volt része belõle. Mert akkor már nem is különleges." Normális vagy? Kereszténynek érzed magad? Ez valami katasztrófa, ilyet még gondolni is, de hogy még le is írod... Aha. Szóval neked attól különleges a feleséged, hogy szûzen vetted el. Nekem például attól különleges, hogy Õt szeretem, Õ az életem párja, örömömet és bánatomat meg tudom vele beszélni, az élet dolgaiban összeillünk, és vele nekem jó. Úgy bírom, mikor azzal vádolnak házasság elõtt nemi életet élõ embereket, hogy önzõk, csak tárgynak tekintik a párjukat... Nekem a te mondataid sokkal inkább ilyen szagúak.
"Mind szép és jó, de ha valaki Jézus követõje, az nem úgy gondolkozik, hogy "Mi jó nekem most rögtön?" hanem úgy, hogy "Mivel szolgálhatom Istent?". Mert az a jó az egyénnek igazából. Végigdugni egy csapat lányt míg elérsz a feleségedig, egyetlen dolgot fog benned erõsíteni, az önzõséget." Én nem arról beszéltem, hogy végig kell dugni egy csapat lányt, a szex nem a teljesítmény hajszolásáról szól, hanem az õszinte tûzrõl, boldogság adásról-kapásról, szerelemrõl, szeretetrõl, arról, hogy egy másik emberrel szeretkezni csodálatos dolog, és ehhez Isten nem fog neked olyan feltételt szabni, hogy"csak házasság után szabad".ilyen feltételt azok emberek szabnak, akik meg akarják mondani neked, hogy milyen szituációban, hogyan viselkedj, mit csinálj, és ez ügyben Istenre hivatkoznak, holott csak nem merik õszintén megélni önmagukat, és ezért a környezetükben élõ emberekre is kivetítik a saját gátlásaikat, és félelmeiket. "Önzõ emberként pedig nehéz Istent képviselni." No, és azt gondolod, hogy a házasság egy önzetlen intézmény? hah! azt hiszed önzetlen dolog kisajátítani magadnak egy másik embert, hogy az csak veled szexeljen, és veled élje le az életét? (vagy a házasságon belüli szex közben nem vagy önzõ? de hiszen azért csinálod, hogy neked is jó legyen;) akkor pedig van benne önzés:) )mindez erõsen rólad, és a te igényeidrõl, elvárásaidról szól.bizony mondom nem önzõbb dolog a házasság elõtti spontán szex, mint a házasságon belüli, sõt! szívbõl, lélekbõl jön, nem pedig személyes vagy más kreált elvárásokból, szabályokból.De az emberhez alapvetõen hozzátartozik az önzés, ilyenek vagyunk:) errõl maga Jézus is beszélt a Bibliában, méghozzá anélkül, hogy elítélte volna az embernek ezt az oldalát.tudta, hogy nem vagyunk tökéletesek.még a parázna nõ esetében is emlékeztette az illetõket, hogy"Az vesse rá az elsõ követ, aki bûntelen közületek" De nem akarlak meggyõzni semmirõl.éld úgy az életedet, ahogy tetszik, és légy boldog, a társaddal együtt:)
Ami azt illeti, nekem elég kiábrándító lenne, ha tudnám, hogy a feleségemben mások is jártak már. Egy férfit teremtett Isten egy nõnek. A szüzesség pedig a legszebb ajándék amit adhat az ember nászajándékba.
Én szerintem nem kéne egymást elítélni. A tisztaság nem a fizikai szüzesség, hanem lelki tisztaság. És egy szép szerelmi kapcsolatban semmi paráznaság nincsen. Nekem is csak a férjem volt az egyetlen, de lefeküdtünk egymással az esküvõ elõtt, mert a mai világban nem úgy mûködnek a dolgok, hogy Izsák bevitte a sátrába Rebekát és feleségül vette. Hanem pénzt gyûjtünk a közös életre, megszervezzük a dolgot, és amikor adottak a lehetõségek, összeházasodunk. És igen, van olyan, hogy egy idõ után derül ki, hogy a párod bizony nem olyan, amilyennek mutatta magát. Ha vártatok a házassággal és együtt éltetek elõtte, könnyebb korrigálni a hibát.
Elõzõ: És ha szakítotok a végén valamilyen malõr miatt, majd megismered álmaid férfiát, aki a feleségének õrizte a szüzességét, szerinted neki hogy esne, hogy te már elesztetted?
Utolsonak:habar nem en vagyok az illeto holgy (majd valaszol o is), erre megint csak azt tudom mondani, hogy teljesen mondvacsinalt problema.Miert lenne gond, hogy a masik mar "elvesztette" a...mit is, keremszepen? Miert lenne rosszabb attol egy hazassag, hogy nem szuz az egyik vagy mindket fel? Es ne gyere nekem a "szuzesseg a legszebb naszajandek" meg a "ha elotted volt valakije, hogyan bizhatsz a husegeben" tipusu ervekkel, mert ezek is nagyon eroltetettek.
Azért mentünk bele, mert mindketten tudtuk, hogy nem volt véletlen a találkozásunk, mindketten tudtuk, hogy ennek így kellett lennie. Mindketten fiatal felnõttként lettünk keresztények, neki volt elõtte kapcsolata, nekem nem. Egyáltalán nem zavart a "múltja", mint ahogy õt sem az én tapasztalataim hiánya. Nem hiszem, hogy a kapcsolatunk minõségét ez bármilyen irányban befolyásolta volna. Tiszta lelkiismerettel mentem bele, mert tudtam, hogy a miénk igazi szerelem és meg fog maradni. De ha tévedtem volna, ha pár évre rá elhagy mert õ másképp gondolta, akkor meg még borzasztóbb érzés lenne, ha házasként, gyermekkel hagyna ott, nem?
Nem szabad általánosítani, mert én igenis nagyon sok olyan keresztény embert ismerek, aki nem él szexuális életet a házasság elõtt. Mivel azonban az egyház is emberekbõl áll, így természetes, hogy vannak, akik hibáznak... nem vagyunk tökéletesek. De az tuti biztos, hogy tapasztalatom szerint azok a legsikeresebb házasságok, ahol vártak a szexualitással a házasságig.
Mert a szüzességedet egy embernek adhatod. És ha már valakinek odaadod, akkor nem tudsz majd mindent odaadni annak, akivel leéled majd az életed. Nekem sem esne jól, ha tudnám a feleségemrõl, hogy már pár embernek volt része belõle. Mert akkor már nem is különleges.
Érdekes, hogy Jézus meg tudott bocsátani a házasságtörõ nõnek meg az utcalánynak, de sok hívõ nem venne el egy nem szûz lányt, vagy kevesebb lenne a szemében az a megtért hívõ, akinek elõtte már volt kapcsolata...
tegnapelõtt 22:42 "Mert a szuzessegedet egy embernek adhatod." Tovabbra sem ertem, mi a plane a szuzessegben, miert kepvisel olyan erteket, amit egy embernek kell orizgetni. Szerintem egy hazastarsi kapcsolatot nem az tesz kulonlegesse, hogy a par elotte nem elt nemi eletet.Ennel sokkal tobbrol van szo.A hazassag egy eletre szolo szovetseg, amit azzal kotok, akivel le akarom elni az eletem, es abban az elethelyzetben kotok, amikor mar mindketten erettek vagyunk ra. De az, hogy ehhez szexualis tapasztalatlansag szukseges, mert "csak ugy kulonleges", egyszeruen nem erv.
"És ha szakítotok a végén valamilyen malõr miatt, majd megismered álmaid férfiát, aki a feleségének õrizte a szüzességét, szerinted neki hogy esne, hogy te már elesztetted?" Normális férfit nem érdekli, hogy szûz-e a menyasszonya. Hanem a lány maga fogja érdekelni. Akárhogy fáj, ez így van.
Egyetlen férfi volt/van az életemben, a férjem. De már 5 évvel a házasságunk elõtt lefeküdtünk. Mindkettõnk református. Én úgy hiszem, hogy Isten nem ítéli el a szexet, ha olyannal csinálod, aki a párod. Mármint nem fûvel-fával csak az élvezetért, hanem szerelemmel, hûséggel. Szerintem a szex az odaadásról szól - ha mindketten 100% benne vagytok egy kapcsolatban és a bizalom, lelkiség is meg van (ezek elõfeltétele, hogy már ismeritek egymást rendesen), akkor Isten elõtt hiszem, hogy õ már a párodnak minõsül. Ezt "hitelesíteni" (befelé és kifelé, azaz nektek és társadalomnak) pedig nem a szex, hanem az áldás fogja. Másoknak lehet, más az útja és nem tisztünk ugye, ítélkezni. De az biztos, hogy a házasság is jóval több, mint egy "engedély" a szexre.
Ez a "vegigdugni egy csomo not" tipikus szelsoseggel erveles.Nem csak az a ket ut letezik, hogy vagy varok a hazassagig, vagy teljes szexualis szabadossagban elek. Lehet normalis, erett kapcsolatot kialakitani, amelynek termeszetes resze a szex, es ezt mindenki erzi, osztonosen.Es ehhez nem kell a fel varost vegigdugni. Hatalmas eroszakot kell tenni az emberi osztonon, testen es lelken, hogy valaki a nemi erestol a hazassagig ne szexeljen (ez az idotartam siman lehet akar 15-20 ev is).Valoban azt hiszed, hogy ez egeszseges es Istennek tetszo?
Nem, végigdugni egy csoport nõt házasság elõtt nem az önzõséget fogja erõsíteni benned, hanem a tapasztalatodat fogja növelni, és annak az esélyét, hogy valóban megtalálod Azt, akivel egymásnak teremtettek benneteket.
A kérdező hozzászólása: Hááát én úgy tudtam/tudom, hogy házasságon kívüli szex nem okés.
A kérdező hozzászólása: Talán nem írtam, de végülis keresztények válaszát várom.
A házasságon kívüli szex tényleg "nem okés" a kereszténység szerint. Az egyházak emberekbõl állnak. Az emberek pedig nem tartják be a szabályokat. (Pl. átmennek a piros lámpán, pedig felhördülnek, ha egy bulvárújságban balesetrõl olvasnak.) Ez mindenféle más vallás egyéb szabályaira is igaz. Az egyes keresztény egyházak többféleképp értelmezik a Bibliát. Sok keresztény egyházban például házasodnak a papok/lelkészek, ezért borzaszt engem, hogy mindig a pedofil papokkal példálóznak. Sõt továbbmegyek: egy-egy ember hibája még nem ok egy egész egyház, pláne több egyház elítélésére. Van, ahol a válást is megengedik (pl. evangélikusok). És bár erõsen ajánlott, hogy keresztény keresztényt válasszon, sok helyütt megfogalmazódik, hogy világi társadat csendes példamutatással próbáld bevonzani az egyházba. (Mondjuk más kérdés, hogy ez inkább fordítva szokott aztán történni. A keresztény fél "kényelmesedik" el.)
Nézd lehet, hogy keresztények, de attól még emberek õk is és köztük is akad szexuálisan túlfûtött személyek, akik nem bírják megállni na. Ez persze nem mentség akar lenni, undorító dolognak tartom én is mikor a villamoson majd felfalják egymást a párok, de csak azt akarom mondani: mi is gyarlók vagyunk. A házasság utáni szexrõl. Szép és jó intézmény, de alapvetõen abban a korban találták ki, amikor a 18 éves lány már a 2. gyerekét várta... Ma egyszerûen képtelenség 30 éves korodig szûz maradni masztizás nélkül márpedig elõtte nem nagyon mennek férjhez a mai nõk(ha egyáltalán férjhez mennek ugye). Az meg nem megoldás sztem, hogy csak azért hogy lefekhessek a pasimmal elvetetem magam vele.
A baj ott kezdõdik, hogy Te a keresztények alatt a jehovistákat érted !!
Mert ez a természetes.a házasság természetellenes, emberi találmány.igaz, hogy ezzel elárulják a hitük elveit, de még mindig jobb, mintha komolyan vennék amirõl a pap meg a különbözõ vallási vezetõk prédikálnak, és nem teszik meg azt, amit a szívük-lelkük diktál.
14:27 Én keresztényként nevelkedtem, de pont az egyház ilyen típusú agymenései miatt utáltam meg az egészet.Ne vedd ennyire biztosra, hogy Jézus nem élt szexuális életet 30 évig. "Én vagyok az út, az igazság, és az élet" nem hiszem, hogy Jézus egy könnyen irányítható, hatalomra törekvõ emberek marhaságát bekajáló ember lett volna.
elõzõ: ha érdekel, az Istennel való kapcsolatomra alapozom a hitemet nem dogmákra, törvényekre, meg arra h mit mond XY. Nem érdekel különösebben a püspökök vagy pápák véleménye, Istené viszont igen. És nem azért nem szexelek házasság elõtt, mert azt mondták, hogy ez jujj de rossz, hanem mert nem szeretném elszúrni Isten egyik szép dolgát, a szexualitást.
Sziasztok! aki nem él szexuális életet házasság elõtt, bármilyen vallású legyen is, ezt nagyon helyesen teszi. Azt a baromságot meg ki mondta valamelyikõtöknek, hogy nem lehet szex nélkül kibírni 30 éves korig? Pedig van rá példa: én ugyan nem vagyok még harminc, egy év múlva leszek annyi idõs, és nem vagyok még férjnél, és pasival sem voltam úgy, és mégis elvagyok, és masztiznom sem kell. Üdv: Annazara
16:05 értem, szóval azt mondod, Istennek akarsz megfelelni, nem pedig embereknek....Tehát szerinted Isten valamilyen okból kifolyólag ellenzi, hogy két ember õszintén szeresse egymást testileg, ez csak egy bizonyos szertartás megtörténte után eshet meg.Ha valakik ezt nem tartják be, akkor álmatlanul forgolódik, és azon agyal, hogy, hogyan büntesse meg a két pajkos fiatalt, akiknek volt bátorságuk elengedni magukat, és felszabadultan élvezni a szexet.hiszen ez rossz....zavarja, hogy nem inkább gyûlölködnek, és háborúskodnak egymással, még az is jobb lenne, csak ne szexelnének házasság elõtt....értelek....
Utolso jol leirta... Kedves Kerdezo! En is sokat agyalok mostanaban ezen a dolgon, mert fel-feltunedeznek itt a GYIK-on nagyon szelsoseges nezeteket vallo emberek, akik halalos bunnek nevezik a hazassagon kivuli szexualitast (talan ide is irni fognak rovidesen). En keresztyennek tartom magam, de maximalisan egyetertek az elozo valaszoloval: ugyan miert haragudna Isten azert, mert lefekszem a baratnommel? Lehet erre mondvacsinalt indokokat hozni ("tisztasag", "ajandek a hazassagban", stb.), de mind nagyon eroltetett.Vegso soron oda jutnak el a "tisztasag" mellett ervelok, hogy azert kell varni, mert csak.Mert "Isten azt mondta". De tenyleg: miert lenne bun Isten szempontjabol a szex a hazassag elott? Tudod, kedves kerdezo, az a legnagyobb baj a keresztyenseggel, hogy tulsagosan is arra figyelnek az emberek, mi a bun, ahelyett, hogy szeretetben elnenek, es a szeretet cselekedeteit gyakorolnak.Marpedig egy parkapcsolatban keves dolog kozvetithet akkora szeretetet, mint az intimitas.
Mind szép és jó, de ha valaki Jézus követõje, az nem úgy gondolkozik, hogy "Mi jó nekem most rögtön?" hanem úgy, hogy "Mivel szolgálhatom Istent?". Mert az a jó az egyénnek igazából. Végigdugni egy csapat lányt míg elérsz a feleségedig, egyetlen dolgot fog benned erõsíteni, az önzõséget. Önzõ emberként pedig nehéz Istent képviselni.
Kedves # 12 Annazara! Ha téged 29 évesen még nem kormolt ki senki, azt ne fogd a keresztény értékrendre, mert az már az én mélymagyar kersztény hitemet is báncccsa. Igen, keresztény vagyok, 37 éves férfi. Normális kapcsolatban élek, viszont nem tartom magam az alapvetõen egyszer az 1200-as, míg másodszor az 1550-es, majd az 1700-as években "újragondolt" Biblia felesleges körítéseihez. Ez nem feltétlenül a szexualitást érinti, a hétköznapokban is okozna gondot a Biblia mértéktelen betartása. Az elejére vissza: Ha te közel 30 vagy, elmondanám, hogy a te korodban Názáretben egy átlagos nõnek nem volt már foga, cserébe kihordott már 12-15 gyereket, abból meghalt 7-9 (!) és még így is megmaradt átlag 4-7. Názáretben a nõk normál zsidó értékrend szerint 13. évükben férjhez adattak, és még abban a terményfordulóban (tehát abban az évben) gyerekük született. Szóval szerintem add fel a fura értékrended, menj el egy kozmetikushoz, hogy szõrtelenítsen, hozza rendbe az arcod, vágasd le a hajad, vedd le a bakancsot, vegyél magadnak valami trendit, és ne úgy nézzél ki sétálgatva a Ferenciek Terén, mint egy hippi hegymászó. Akkor majd kifugáz valaki, aztán örömmel az arcodon fogsz járkálni mindenhol. És ha így hirdeted majd az igét, hozod nekem az evangéliumot, akkor hittel hinni fogom, hogy õszinte katolikus vagy, és nem egy megkeseredett szerencsétlen, aki azzal kel és fekszik, hogy boldogok a szegények, mert övék lesz a Mennyeknek Országa...

Fiuk! Mit csinaljak ha a parom pornot nez? Hogy tegyem tul magam rajta? Miert nezi? A szexualis eletunk tokeletesen rendben van.

Legjobb válasz: akkor mi van? nézd te is! én is nézek, pedig nekem is rendben van a szexuális életem x) 19/L

akkor mi van? nézd te is! én is nézek, pedig nekem is rendben van a szexuális életem x) 19/L
Én ugyan lány vagyok, de ha nem haragszol, válaszolok. Nem értem, miért okoz problémát a kapcsolatokban az, ha az egyik fél pornót néz. Az én párom is néz, és én is nézek (egyedül is, és sokszor együtt is). Ha nincs otthon a párom, és maszturbálok, akkor rendszeresen nézek pornót. Ezzel nincs semmi probléma. Hozzáteszem, a szexuális életünk tökéletesen rendben van, talán jobb már nem is lehetne. Miért is nézek akkor pornót? Mert izgat a látvány. Ennyi. Gondolom, egy férfi is ezért nézi. Attól még a barátod szeret téged, és szexuális téren is megvan veled elégedve, hidd el. Nem kell ezt úgy felfújni. Egyszerûen ne gondolkodj ilyen butaságokon és ne kombinálj. El kell hinned, hogy szeret, hogy meg van veled elégedve az ágyban, és kész. A pornó meg ne érdekeljen.
Én is lány vagyok, az én párom mielõtt megismerkedtünk egy csomó pornót nézett, rengeteg gyûjteménye volt. Majd mondtam, hogy mostmár hello itt vagyok, nem kéne mert zavar. Törölte szó nélkül, azóta nem néz, nem igényli, csinálunk mi magunk házi videókat, azt nézi. Szerencsére õ olyan kedves, hogy megteszi a kedvemért hogy nem nézi, sõt azt is mondja, hogy nincs is rá szüksége (pedig 8 hónapja egészségügyi okok miatt nem tudunk szeretkezni), de õt attól még kielégítem. Szóval ha zavar, mond meg neki, és lehet hogy változtat ezen, de az is lehet, hogy nem fogja érteni téged miért zavar.
Szerintem pedig igen, mert én sem panaszkodtam mikor pornót néztem:) De te csak nyugtasd meg magad:) rád fér.
Tudod a jót is lehet fokozni;) jó>jobb>nagyon jó>legjobb>tökéletes!!
A kérdező hozzászólása: Sztem te eleg keveset tudsz a kapcsolatomrol, nem vgayok kivancsi az ilyen velemenyekre. Nem magamat nyugtatom, nem errol van szo.
Jaj, de ideges vagy:) Hát így segítsen egy ember neked?? Akkor minek teszed fel a kérdésed, ha nem vagy hajlandó elfogadni mások véleményét:S Nem kell titeket ismerni ahoz, hogy tudjam, hogy nem tökéletes:) Ezzel én befejeztem, tartsd magad nagyra továbbra is, pusz:)
Ha jó lennél nem nézne pornót!
Tudtom a kérdésedre válaszoltam. "Miert nezi?"
De ha ilyen vagy az ágyban is akkor ajaj:D
A kérdező hozzászólása: En elfogadom a velemenyeket persze, nem azzal van a gond, csak nem szeretem az ilyen jellegu valaszokat ami szemelyesen erint, mivel nem azt kerdeztem h iteld meg milyen a kapcsolatom. Eddig egy partnerem sem nezett pornot azert erdekelt h ez miert lehet, mivel nincsen tapasztalatom ilyen teren.
Na látod? Mégis csak van különbség, nem?
A kérdező hozzászólása: A leneyg hogy tudni akartam hogy miert lehet ennyi. Mivel megbeszelunk mindent, ezert ha nem lennek neki eleg jo azt is mondana, szoval nem hinnem hogy errol van szo, oszinte ember, nem hazudik, plane nem ilyen teren.
Nem minden ember egyforma, van aki néz pornót, van aki nem. Engem pl izgat az egymás elõtti szeretkezés, másik párral, van akit nem...
Én egyszerûen nem értem a csajoknál ezt a pornóellenességet! Mért baj, ha a srác pornót néz? Hát persze, hogy nézi, mert a férfi alapból erõsebb vizuális ingerekre bukik, és hát szereti a partnerén kívül megnézni mindazt, ami tetszik neki. Nézd vele együtt, és szexeljetek közben!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a velemenyeket!
A kérdező hozzászólása: en nem gondolnam ezt, mert mindent megbeszelunk, minden rendben van, szoval nem nyert az otlet:) csak erdeklodtem h miert lehet ez.
Képzeld el, hogy nincs rendben a szexuális életettek:) Azért néz pornót, mert többre vágyik. Én is voltam úgy néztem pornót és volt olyan kapcsolatom is hogy nem néztem pornót és nem is érdekelt. Nem tökéletes a kapcsolatotok:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanacso, igen nehez nekem tullepni ezen, csak magamat sem ertem teljesen az a masik gond:) nagyon szeretem a szexet es tenyleg ugy erzem h akarhol akarmikor, csak ez a resze nehez szamomra.
ne viccelj, nézzétek együtt akkor! az hogy nézi, nem azt jelenti, hogy nincs rendben a szexuális élet, szal min akarod túltenni magad ?? azért nézi, mert egészséges :) )
Fogadd el.Nincs veled semmi gond, csak prûd az agyad.Azért nézi, mert többször igényelné a sexet.A pornó pedig azért kell, hogy valami élvezet is legyen a hokiban amíg el nem jön az orgazmus.Elõtted is nézett pornót, nem kell hibát keresned magadban.Minden srác néz pornót, ez nekünk alanyi jogon jár, mint nektek a smink.Ámen
A kérdező hozzászólása: Nem igenyli tobbet a szexet, ebbe biztos vagyok, mivel en igenyelnem tobbet:D szoval ez nem valasz.
Nem kell túltenned magad rajta, csak fogadd el. Természetes, hogy a fiúk ilyeneket néznek. Nekik éjjel nappal a szexen jár az agyuk, de nem szexelhetnek napi 24 órában... ne fogd ezt fel traumaként. 21L
"Nem igenyli tobbet a szexet, ebbe biztos vagyok, mivel en igenyelnem tobbet:D szoval ez nem valasz."Van amit jó egyedül is csinálni.:D ..ha hiszed, ha nem.Egyébként meg féltékeny vagy egy sexfilmre?Elég beteg..
A kérdező hozzászólása: Utolso: nem feltekeny vagyok, csak velem eddig nem volt ilyen, vagyis lehet nem tudtam rola, most meg tudok. nehez feldolgozni, de rajta vagyok az ugyon:)
Ezzel semmi baj nincsen. Én is nézek a párom mellett pornot és nincs semmi baja vele és remek a sexuális életünk. Egy ilyenen nem értem mért akadsz ki, full normális dolog... 19/F
A kérdező hozzászólása: Oszinten en sem tudom miert akadok ki, de szarul esett az elejen, mondtam h nekem ez uj. furcsa erzeseket valt ki belolem!!
Mi mindig együtt nézünk pornót a párommal, és õ is izgul rá, és nekem ez tetszik is.34/29pár.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat, aranyosak vagytok, senki nem irta azt hogy ez gaz, muszaj lesz atertekelnem a dolgokat:)
Mi a bajod egyáltalán? Bûn ha nézi Irigy vagy!
A kérdező hozzászólása: Miert vagyok irigy?
Ne foglalkozz az elõtted szólóval, nem vagy irigy, csak nem tudtad mire vélni a dolgot.De nincs ezzel gond szerintem, ha együtt nézitek.Néha még fel is dobja a szexet.
Ezt a kérdést már annyiszor feltették, keress vissza. Miért kell kiakadni, ha az ember fia, néha, vagy akár rendszeresen pornót néz? Jobb lenne, ha inkább felszedne valakit? Ez egy természetes dolog, úgy, mint nálatok a felesleges vásárolgatás és ez ráadásul még nem is kerül annyiba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!