Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy szex közben a (61 db)

Az miért van, hogy szex közben kiszárad a hüvelyem?

Nagyon élvezem az egészet, de sokszor kiszáradok, és nem tudjuk folytatni és 1-2 óra kell míg újra benedvesedek. Sikosítót nem akarok használni, ez mitől lehet? Valakinek hasonló?

Legjobb válasz: Íjj az nem klassz! síkosító!!!!

Íjj az nem klassz! síkosító!!!!
és miért nem akarsz használni?
szegény pasas!
A kérdező hozzászólása: Azért nem akarok, mert természetesen szeretem, és nem akartam bele avatkozni, de lehet akkor lesz sikosító..:/
Angyalom tudod erre találták fel a síkosítót. Hüvelyszárasságra, az óvszer külsõ részén is az van, hogy jobban becsússzon.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy hogy lehet javítani rajta de miért lehet ez ? arra vagyok kíváncsi, mert szerintem nem normális
Nem élvezed eléggé, esetleg tudat alatt nem akarod az egészet.
A kérdező hozzászólása: De én mindig szeretném, sõt inkább én kezdem az egészet és minden tökéletes.. csak ez nem. :) na mind1 köszönöm a válaszokat
Túl hevesen vered!
nem gyúrtál rá eleget de ha majd Parkinson-os leszel akkor 24h bírod és tovább
A kérdező hozzászólása: lányvagyok.:D
Válts másik kézre :)
akkor szerezz be egy lefetyelõ nyelvet sos
Az oldaladon fekszel, váltsatok pozitúrát!

Miért van hogy szex közben bizonyos pozícióban fáj a hasam alja?

Legjobb válasz: Lehet durván csináljátok.

Lehet durván csináljátok.
Nagy a kukija?Vagy mint az elsõ mondta, hogy durván sináljátok.
Néha velem is elõfordul, h fáj. A tapasztalatom az, h vagy az elõzõ két ok miatt, vagy már azt is észrevettem, h mikor hosszabb ideig nem szexelek, és pl.hátulról csináljuk fáj, de ha elõtte, mondjuk két nap is volt szex akkor nem.
Gyakori szexel hiányolni fogod és kellemessé válhat !

Miért van az, hogy szex közben a punciból gázok távoznak? És ezt hogy lehet elkerülni?

Legjobb válasz: Gyenge a hüvelyizomzat. Így szex közben a ffi pumpálja bele a levegõt (bármilyen hülyén hangzik :). Ami egyszer belepumpálódott, annak ki is kell jönnie... :) Tudsz ellene tenni intimtornával. Edzi a hüvelyizomzatot, még a szex is fincsibb lesz tõle ;).

Gyenge a hüvelyizomzat. Így szex közben a ffi pumpálja bele a levegõt (bármilyen hülyén hangzik :) . Ami egyszer belepumpálódott, annak ki is kell jönnie... :) Tudsz ellene tenni intimtornával. Edzi a hüvelyizomzatot, még a szex is fincsibb lesz tõle ;).
intim torna! Kriston féle, olvasható anyag- könyv formátumban könyvtárból is kikölcsönözhetõ..., de vannak tanfolyamok is, ha idõd és pénzed van rá!
Kegel-gyakorlatok. Szülés után is rendbeteszi a hüvelyt.
Nem gáz, levegõ. Semmi gond, ne szégyelld. Erõsíteni lehet a hüvely izomzatát, keress rá a hüvelytorna szavakra a neten, sok tanfolyam van.
PF ---> pinafing :D ez normális dolog, bemegy a levegõ, majd kimegy. Tornáztasd!
Szerintem ez egyáltalán nem baj. Nem kell vele fogalkozni. Kijön a levegõ és kész!!!
Én azt szeretném megkérdezni hogy miért van az hogy egy pasinak nem mindig áll fel a pénisze ha a nö vele akkar lenni?

Az miért van, hogy a barátnőm nem érez semmit szex közben, mármint nem élvezi a szexet? Egyedül csak azt élvezi, amikor izgatom a csiklóját.

Ez miért van? Kin?heti vagy van rá esély,hogy fogja élvezni?

Legjobb válasz: Sajnos velem is így van ez, nem tudok elélvezni pusztán attól, hogy egy pasi a farkával mozog bennem. Ha nem izgatom közben a csiklómat, akkor max. azt tudom élvezni, hogy a barátomnak jó. :) Izgasd neki szex közben a csiklóját, de elõtte kérd meg, hogy mutasson rá, neki mi az az erõsség, tempó, amitõl a csúcsra jut. ;)

Sajnos velem is így van ez, nem tudok elélvezni pusztán attól, hogy egy pasi a farkával mozog bennem. Ha nem izgatom közben a csiklómat, akkor max. azt tudom élvezni, hogy a barátomnak jó. :) Izgasd neki szex közben a csiklóját, de elõtte kérd meg, hogy mutasson rá, neki mi az az erõsség, tempó, amitõl a csúcsra jut. ;)
Ezt a kérdést én is feltettem volna. Akkor nem vagyok én sem beteg, v. ilyesmi. Eddig azt hittem ez ciki.
Egyébként az én párom sem érti ezt. Vagyis a volt párom. Õ az elõjátékot is fölöslegesnek tartotta. Ez a férfiaknál általános?
Hex99-nek: Örülj neki, hogy most már csak VOLT barátod! ;) Nem, egyáltalán nem általános, egy olyan fiú/férfi, akinek fontos a partnere igenis foglalkozik azzal, hogy a másiknak is jó legyen és odafigyel az igényeidre! Mert hogy ez egy adok-kapok játszma, s nem arról szól, hogy csak a saját örömömet hajszolom. Az ilyen álljon a sarokba és verje ki magának!
Nagyon egyszerû! Elkezdett masztizni kiskorában, és rászokott a csiklójára! Pedig a szex nem arról szól, hogy te birizgálod neki a csiklóját! Ez egy k* rossz beidegzõdés a csajoknál! Ritka az olyan, amelyiket a csiklójával csak felizgatni lehet, és utána követeli a dugást! Vagy, ha még nem szexeltetek, és csak pettingeltek, akkor meg a csiklóizgatás után azt akarja hogy ujjazzad meg, és attól élvez el!
Utolsó téved! Olvass utána, igen is van olyan, hogy egy nõnek önmagában a hüvelyi szex önmagában nem okoz élvezetet, ez genetikai dolog! Nem lehet kinõni, nem rossz beidegzõdés! Ami viszont érdekes, hogy nekem például a csikló orgazmust sokszorosára lehet fokozni a hüvely izgatásával. De önmagában a hüvely izgatásos téma nem nyújt élvezetet sajnos. Ilyennek születtem, nem tehetek róla, nõgyógyász mondta.
Minden nö mashogy müködik van akinek eleg a ferfi .....ka van akinek nem vanakinek leg ha csokolgatjak a testet es elelvez, van akihez csak hozza ersz es 5 perc utan el emgy van akit 1.5 oran keresztul tolsz es akkor szal valtozo :D ra kell jönnöd a technikara es menni fog 23 F

Nekem egy olyan problémám van hogy a bnőm szex közben a második menetnél el kezd neki fájni és azt érzem h összeszükűl. Miért van ez? 2 hónapja volt h elvettem a szüzességét azóta hetente volt szex és mindig ez volt.

Meg amikor megkérem legyen felül akkor is fáj neki.22F és úgymond már nem kívánom a szexet, mert szeretném h neki is jó legyen de így nem igazán megy

Legjobb válasz: Ossze kell szoknotok. Én is 2 honapja fekudtem le a barátnommel eloszor (nem volt szuz) és csak most engedte, h teljesen betoljam, mert fájt neki. Szuznél ez gondolom egy fokkal roszabb lehet. Kitartás. Érezze h szereted sex kozben is, legyél érzéki, sok petting. 21/F

Ossze kell szoknotok. Én is 2 honapja fekudtem le a barátnommel eloszor (nem volt szuz) és csak most engedte, h teljesen betoljam, mert fájt neki. Szuznél ez gondolom egy fokkal roszabb lehet. Kitartás. Érezze h szereted sex kozben is, legyél érzéki, sok petting. 21/F

Szex közben a barátom van, hogy leereszt. Ez miért van?

Elkezdünk szexelni, minden jól megy és egyszer én nem is tudom mi történik vele. Nem a legjobb szó ez erre, hogy ,,leereszt", inkább megpuhul neki. Az erekciója ugyan úgy megmarad, azzal nincs gond csak épp utána már nem tudja betenni. Ilyenkor mindig próbálok rásegíteni kézzel, de nem igazán jön be, aztán mind a ketten feladjuk. Igaz ez nem mindig van így, de engem akkor is bánt. Már kérdeztem tőle, hogy ilyenkor mi a gond, de azt mondta, hogy nem tudja és, hogy mikor már jobban be vagyok nedvesedve már kevesebbet érez és olyankor van ez, aztán meg rágörcsöl, hogy minden újra jó legyen és végképp nem jön össze. Mi tévő(k) legyek(legyünk)? 18L (idióta válaszokat nem kérlek!)

Legjobb válasz: Valami zavarja esetleg kozben?Szomszed szobaban szulok,ilyesmi? Utana,ha ragorcsol,akkor az egesz el van cseszve!

Valami zavarja esetleg kozben?Szomszed szobaban szulok, ilyesmi? Utana, ha ragorcsol, akkor az egesz el van cseszve!
Gátlásokkal nekilátni a szexnek nagy hiba ;) Gyõzõdj meg róla, hogy nincsenek gátlásai az ágyban, és ha vannak, akkor segíts neki feloldódni :P
A kérdező hozzászólása: Bár mind a ketten kezdõk vagyunk még a dolgokban, már 3-4 hónapja csináljuk. Ez idõ alatt csak az elején voltak ilyen gondjai, de azokat mind a ketten betudtuk az ügyetlenségnek és a tapasztalatlanságnak. Így ennyi idõ elteltével ez engem kezd aggasztani. Eddig nem volt gátlásos, és a szomszéd szobában levõk sem igazán hinném, hogy zavarnák...
Most nem hinned, hogy zavarjak, vagy lehet, hogy megis? Esetleg egyeb lelki, szervi(nem tul valoszinu)gondjai vannak a sracnak.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, legutóbb mikor ilyen történt senki nem volt otthon. Ezért írtam...
Lehet hogy nem tetszel neki pucéran, és alábbhagy a libidó.

Miért van, hogy csak szex közben érzem a szerelmet?

Barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt, nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e vagy sem. Azt a nagyon rózsaszín, fodros felhők feelinget nem érzem, de ha arra gondolok, h vége lenne, akkor az nagyon rossz érzés. Amikor szexelünk, akkor borzasztóan oda vagyok érte, csak vele akarok lenni, akkor nagyon érzem, hogy csak ő kell nekem. Mitől lehet ez a kettősség? 20 éves fiú

Legjobb válasz: Szexre alapul a kapcsolatotok, ami ennyi idõsen nem baj!

Szexre alapul a kapcsolatotok, ami ennyi idõsen nem baj!
Nekem az a tapasztalatom, hogy a pasik többsége így mûködik. Ezért van az, hogy egy okos nõ szex után hozza fel a kényes kérdéseket :)
Szerintem ez nem szerelem. Vonzódsz hozzá, de nem vagy szerelmes. Pont a szex az ami összeköt vele és ha vége lenne akkor talán ez hiányozna, vagy a tudat, hogy nem te birtoklod. De ha már elgondolkozol azon, hogy "vége lenne" akkor már elég nagy a gáz. Ha elhatároztad akkor meg ne húzd tovább, mert az idõ múlásával csak rosszabb lesz.
Jaja... szexalapú a kapcsolat. Addig jó, amíg a szex ok. Ha nem lesz ok akkor a szakítást is borítékolom.
Az én párom is hasonlóan mûködik, bár én amúgy is érzem rajta, hogy szeret. :) Szeretkezés után viszont valahogy triplán jön ez ki rajta, megszeretget, ölelget, puszilgat, stb, de olyan érzelmekkel teli módon, ahogy általában csak szeretkezés után. Nem gondolom, hogy a mi kapcsolatunk csak szexen alapulna, ez egyszerûen csak olyan hormonokat hoz fel, ami ilyen érzéseket vált ki belõle is, belõlem is. Viszont a hétköznapokban is jól elvagyunk. :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, én is erre gondoltam, h a szexen alapul a dolog. Azét gondoltam arra, hogy vége lesz, mert próbálok rájönni, hogy pontosan h is érzek, végülis, ez csak a hasznomra válhat, ha ebben így elõre gondolkozok, így nem csak akkor fogom értékelni, amikor már nem leszünk együt, hanem ha észnél vagyok, akkor már most komolyabban veszem õt, hiszen fontos nekem, mindegy min alapszik a kapcsolat.
Azért, mert összekevered a vágyat a szerelemmel. De ez viszonylag normális, a férfiak döntõ része ebben az életkorban így mûködik. Vagy ennyiben marad, vagy átalakul szerelemmé, ettõl függ a kapcsolat jövõje.

Az miért van, hogy a barátnőm nem érez semmit szex közben, mármint nem élvezi a szexet? Egyedül csak azt élvezi, amikor izgatom a csiklóját.

Ez miért van? Kin?heti vagy van rá esély,hogy fogja élvezni?

Legjobb válasz: G-pont. Keress rá a neten, majd a barátnõdben.

G-pont. Keress rá a neten, majd a barátnõdben.
Soká tart, mire egy nõ elkezdi élvezni. Akár évek is lehetnek.
Akkor addig csináld, még ki nem elégül!
Minden pózban ez van?
A kérdező hozzászólása: Igen!
Ezen nem lehet javítani... Mond a csókának, hogy tartsa bent erõsebben... (Az orgazmus pillanatában a hüvely izmai összehúzódnak, nem egyszer, ezért van a jelenség...)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de nem hogy õ... még én sem tudok rá felkészülni, hogy mondjam neki h tartsa bent erõsebben :D
Nem igazán tapasztaltam még ilyet, bevallom... pedig nekem aktusonként több orgazmusom is szokott lenni, elõfordult már kicsusszanás, de nem orgazmuskor... Nem tudom, lehet, hogy anatómiailag nem passzoltok össze, vagy túl lazák a hüvelyizmaid (Kegel-gyakorlatokat mindenképpen ajánlom!).
Öleld magadhoz :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!