Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy szex közben (85 db)

Miért van, hogy szex közben van orgazmuson, de magamnak meg nem tudom elérni?

Legjobb válasz: Érdekes...Én meg szex közben nem tudok elélvezni.

Érdekes...Én meg szex közben nem tudok elélvezni.
Gondolom lány vagy. Ez nem egyedi. Neked a szex nem maga a dugás, hanem a partnereddel való együttlét. Ez teljesen természetes és szerintem jobb mint a másik.
talán mert nem olyankor csinálod, amikor fel vagy izgulva...
En a hejedbe orulnek neki, szerintem rosszul csinalod ! Vagy nemis nagyon akarod azert nincs !
Ha van párod, és jó is vele a szex.Akkor minek akarsz masztizni?
A kérdező hozzászólása: Havi 1-2x van szex...:(

Az miért van, hogy szex közben kiszárad a hüvelyem?

Nagyon élvezem az egészet, de sokszor kiszáradok, és nem tudjuk folytatni és 1-2 óra kell míg újra benedvesedek. Sikosítót nem akarok használni, ez mitől lehet? Valakinek hasonló?

Legjobb válasz: Íjj az nem klassz! síkosító!!!!

Íjj az nem klassz! síkosító!!!!
és miért nem akarsz használni?
szegény pasas!
A kérdező hozzászólása: Azért nem akarok, mert természetesen szeretem, és nem akartam bele avatkozni, de lehet akkor lesz sikosító..:/
Angyalom tudod erre találták fel a síkosítót. Hüvelyszárasságra, az óvszer külsõ részén is az van, hogy jobban becsússzon.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy hogy lehet javítani rajta de miért lehet ez ? arra vagyok kíváncsi, mert szerintem nem normális
Nem élvezed eléggé, esetleg tudat alatt nem akarod az egészet.
A kérdező hozzászólása: De én mindig szeretném, sõt inkább én kezdem az egészet és minden tökéletes.. csak ez nem. :) na mind1 köszönöm a válaszokat
Túl hevesen vered!
nem gyúrtál rá eleget de ha majd Parkinson-os leszel akkor 24h bírod és tovább
A kérdező hozzászólása: lányvagyok.:D
Válts másik kézre :)
akkor szerezz be egy lefetyelõ nyelvet sos
Az oldaladon fekszel, váltsatok pozitúrát!

Miért van hogy szex közben bizonyos pozícióban fáj a hasam alja?

Legjobb válasz: Lehet durván csináljátok.

Lehet durván csináljátok.
Nagy a kukija?Vagy mint az elsõ mondta, hogy durván sináljátok.
Néha velem is elõfordul, h fáj. A tapasztalatom az, h vagy az elõzõ két ok miatt, vagy már azt is észrevettem, h mikor hosszabb ideig nem szexelek, és pl.hátulról csináljuk fáj, de ha elõtte, mondjuk két nap is volt szex akkor nem.
Gyakori szexel hiányolni fogod és kellemessé válhat !

Az miért van, hogy a barátnőm nem érez semmit szex közben, mármint nem élvezi a szexet? Egyedül csak azt élvezi, amikor izgatom a csiklóját.

Ez miért van? Kin?heti vagy van rá esély,hogy fogja élvezni?

Legjobb válasz: Sajnos velem is így van ez, nem tudok elélvezni pusztán attól, hogy egy pasi a farkával mozog bennem. Ha nem izgatom közben a csiklómat, akkor max. azt tudom élvezni, hogy a barátomnak jó. :) Izgasd neki szex közben a csiklóját, de elõtte kérd meg, hogy mutasson rá, neki mi az az erõsség, tempó, amitõl a csúcsra jut. ;)

Sajnos velem is így van ez, nem tudok elélvezni pusztán attól, hogy egy pasi a farkával mozog bennem. Ha nem izgatom közben a csiklómat, akkor max. azt tudom élvezni, hogy a barátomnak jó. :) Izgasd neki szex közben a csiklóját, de elõtte kérd meg, hogy mutasson rá, neki mi az az erõsség, tempó, amitõl a csúcsra jut. ;)
Ezt a kérdést én is feltettem volna. Akkor nem vagyok én sem beteg, v. ilyesmi. Eddig azt hittem ez ciki.
Egyébként az én párom sem érti ezt. Vagyis a volt párom. Õ az elõjátékot is fölöslegesnek tartotta. Ez a férfiaknál általános?
Hex99-nek: Örülj neki, hogy most már csak VOLT barátod! ;) Nem, egyáltalán nem általános, egy olyan fiú/férfi, akinek fontos a partnere igenis foglalkozik azzal, hogy a másiknak is jó legyen és odafigyel az igényeidre! Mert hogy ez egy adok-kapok játszma, s nem arról szól, hogy csak a saját örömömet hajszolom. Az ilyen álljon a sarokba és verje ki magának!
Nagyon egyszerû! Elkezdett masztizni kiskorában, és rászokott a csiklójára! Pedig a szex nem arról szól, hogy te birizgálod neki a csiklóját! Ez egy k* rossz beidegzõdés a csajoknál! Ritka az olyan, amelyiket a csiklójával csak felizgatni lehet, és utána követeli a dugást! Vagy, ha még nem szexeltetek, és csak pettingeltek, akkor meg a csiklóizgatás után azt akarja hogy ujjazzad meg, és attól élvez el!
Utolsó téved! Olvass utána, igen is van olyan, hogy egy nõnek önmagában a hüvelyi szex önmagában nem okoz élvezetet, ez genetikai dolog! Nem lehet kinõni, nem rossz beidegzõdés! Ami viszont érdekes, hogy nekem például a csikló orgazmust sokszorosára lehet fokozni a hüvely izgatásával. De önmagában a hüvely izgatásos téma nem nyújt élvezetet sajnos. Ilyennek születtem, nem tehetek róla, nõgyógyász mondta.
Minden nö mashogy müködik van akinek eleg a ferfi .....ka van akinek nem vanakinek leg ha csokolgatjak a testet es elelvez, van akihez csak hozza ersz es 5 perc utan el emgy van akit 1.5 oran keresztul tolsz es akkor szal valtozo :D ra kell jönnöd a technikara es menni fog 23 F

Miért van az, hogy szex közben a punciból gázok távoznak? És ezt hogy lehet elkerülni?

Legjobb válasz: Gyenge a hüvelyizomzat. Így szex közben a ffi pumpálja bele a levegõt (bármilyen hülyén hangzik :). Ami egyszer belepumpálódott, annak ki is kell jönnie... :) Tudsz ellene tenni intimtornával. Edzi a hüvelyizomzatot, még a szex is fincsibb lesz tõle ;).

Gyenge a hüvelyizomzat. Így szex közben a ffi pumpálja bele a levegõt (bármilyen hülyén hangzik :) . Ami egyszer belepumpálódott, annak ki is kell jönnie... :) Tudsz ellene tenni intimtornával. Edzi a hüvelyizomzatot, még a szex is fincsibb lesz tõle ;).
intim torna! Kriston féle, olvasható anyag- könyv formátumban könyvtárból is kikölcsönözhetõ..., de vannak tanfolyamok is, ha idõd és pénzed van rá!
Kegel-gyakorlatok. Szülés után is rendbeteszi a hüvelyt.
Nem gáz, levegõ. Semmi gond, ne szégyelld. Erõsíteni lehet a hüvely izomzatát, keress rá a hüvelytorna szavakra a neten, sok tanfolyam van.
PF ---> pinafing :D ez normális dolog, bemegy a levegõ, majd kimegy. Tornáztasd!
Szerintem ez egyáltalán nem baj. Nem kell vele fogalkozni. Kijön a levegõ és kész!!!
Én azt szeretném megkérdezni hogy miért van az hogy egy pasinak nem mindig áll fel a pénisze ha a nö vele akkar lenni?

Miért van az hogy szex közben nincs orgazmusom? Elsõ fiúmnál sem volt úgy de most még ugy sincs, én csinálok rosszul valamit? ! .

Legjobb válasz: Nekem sincs..pedig nem tegnap kezdtem a dolgot. Sõt, pusztán a szextõl soha nem is volt. Sokan vagyunk így. Ezzel nincs is semmi baj, ha másképp képes vagy az orgazmusra..

Nekem sincs..pedig nem tegnap kezdtem a dolgot. Sõt, pusztán a szextõl soha nem is volt. Sokan vagyunk így. Ezzel nincs is semmi baj, ha másképp képes vagy az orgazmusra..
az idõ rövidsége miatt nincs? vagyis ha elég ideig bírná, akkor lehet hogy lenne? és használja-e a kezét, simogatja-e közben az erogén zónákat?
Miért van az, hogy egyesek minden információ nélkül úgy gondolják, hogy helyes és használható választ fognak kapni? Netán nem is reménykednek értelmes válaszban, vagy ennyire buták? Nem tudjuk miért nincs szex közben orgazmusod. Ezer oka lehet. - nem tudod elengedni magad, mert: a pasi nem figyel rád eléggé/ nem ad elég idõt az ellazulásra/ nem érzed magad elég szépnek és ezen problémázol/ folyton arra gondolsz, hogy miként kellene viselkedned hogy elég szexi légy/ neveltetéskor beléd rögzült tudatos vagy nem tudatos gátaid vannak - nem szereted a páros / azt gondolod/érzed, hogy a párod nem szeret - nem jöttél még rá, miként okoznál magadnak igazán örömöt, mert nem próbálgattad elégszer masztikor / a pároddal nem/sem próbálkoztok elégszer - a párod nem figyel eléggé, nem ujjazott/nem nyalt mindenféle módon és kellõ ideig/nem úgy ahogy neked legjobb lenne - nem kommunikálod, hogy mit szeretnél - nem használod a csiklód/ nem törõdtök a G pontoddal - fizikailag képtelen vagy rá

Az miért van, hogy a barátnőm nem érez semmit szex közben, mármint nem élvezi a szexet? Egyedül csak azt élvezi, amikor izgatom a csiklóját.

Ez miért van? Kin?heti vagy van rá esély,hogy fogja élvezni?

Legjobb válasz: G-pont. Keress rá a neten, majd a barátnõdben.

G-pont. Keress rá a neten, majd a barátnõdben.
Soká tart, mire egy nõ elkezdi élvezni. Akár évek is lehetnek.
Akkor addig csináld, még ki nem elégül!

Miért van, hogy csak szex közben érzem a szerelmet?

Barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt, nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e vagy sem. Azt a nagyon rózsaszín, fodros felhők feelinget nem érzem, de ha arra gondolok, h vége lenne, akkor az nagyon rossz érzés. Amikor szexelünk, akkor borzasztóan oda vagyok érte, csak vele akarok lenni, akkor nagyon érzem, hogy csak ő kell nekem. Mitől lehet ez a kettősség? 20 éves fiú

Legjobb válasz: Szexre alapul a kapcsolatotok, ami ennyi idõsen nem baj!

Szexre alapul a kapcsolatotok, ami ennyi idõsen nem baj!
Nekem az a tapasztalatom, hogy a pasik többsége így mûködik. Ezért van az, hogy egy okos nõ szex után hozza fel a kényes kérdéseket :)
Szerintem ez nem szerelem. Vonzódsz hozzá, de nem vagy szerelmes. Pont a szex az ami összeköt vele és ha vége lenne akkor talán ez hiányozna, vagy a tudat, hogy nem te birtoklod. De ha már elgondolkozol azon, hogy "vége lenne" akkor már elég nagy a gáz. Ha elhatároztad akkor meg ne húzd tovább, mert az idõ múlásával csak rosszabb lesz.
Jaja... szexalapú a kapcsolat. Addig jó, amíg a szex ok. Ha nem lesz ok akkor a szakítást is borítékolom.
Az én párom is hasonlóan mûködik, bár én amúgy is érzem rajta, hogy szeret. :) Szeretkezés után viszont valahogy triplán jön ez ki rajta, megszeretget, ölelget, puszilgat, stb, de olyan érzelmekkel teli módon, ahogy általában csak szeretkezés után. Nem gondolom, hogy a mi kapcsolatunk csak szexen alapulna, ez egyszerûen csak olyan hormonokat hoz fel, ami ilyen érzéseket vált ki belõle is, belõlem is. Viszont a hétköznapokban is jól elvagyunk. :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, én is erre gondoltam, h a szexen alapul a dolog. Azét gondoltam arra, hogy vége lesz, mert próbálok rájönni, hogy pontosan h is érzek, végülis, ez csak a hasznomra válhat, ha ebben így elõre gondolkozok, így nem csak akkor fogom értékelni, amikor már nem leszünk együt, hanem ha észnél vagyok, akkor már most komolyabban veszem õt, hiszen fontos nekem, mindegy min alapszik a kapcsolat.
Azért, mert összekevered a vágyat a szerelemmel. De ez viszonylag normális, a férfiak döntõ része ebben az életkorban így mûködik. Vagy ennyiben marad, vagy átalakul szerelemmé, ettõl függ a kapcsolat jövõje.
nem csináljátok orálisan
Szilvás buktát mert azt szeretem
Mond neki, hogy több nyállal kéne csinálnia. Meg valószínûleg a technikája sem tökéletes. Gyakoroljátok sokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!