Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy szeretkezés közben nagyon (3 db)

Miért van az, hogy szeretkezés közben nagyon gyakran sok levegő megy belém mindenféle pózban? Mit lehetne tenni ez ellen?

Legjobb válasz: Szerintem egy kis intimtornával javithatsz a helyzeten!Nekem is volt ilyen gondom a szüléseim után,de a torna segitett.Sok sikert!

Szerintem egy kis intimtornával javithatsz a helyzeten!Nekem is volt ilyen gondom a szüléseim után, de a torna segitett.Sok sikert!
Én azt vettem észre, hogy ez pasitól függ. Illetve pénisztõl. Komolyan. Volt olyan pasi, akinél volt ilyen problémám, és volt olyan, akinél nem. Meg azt is tapasztaltam, hogy ez a ciklusodtól is függhet, talán attól, hogy van, amikor szorosabb a hüvelyed, így nem tud bejutni a levegõ, máskor meg igen. A torna tényleg segíthet.
Én nem vettem észre, hogy mitõl függhet, de szokott ilyen lenni, valóban. Én nem szégyellem , hisz ez egy természetes dolog, és ezt párom is tudja, nem okoz gondot. Ha értelmes fiúval vagy, nem fog cikizni azért , ha elmondod, hogy a hüvelyedben lévõ levegõ távozik. Ne érezd ezért magad kellemetlenül.
nekünk ez doggystyle-ban fordul elõ :D és mi ilyenkor csak nevetünk. Szerintem ha egy srác tényleg szeret téged akkor nem érdeklik ilyenek és ti is csak nevessetek (persze nem téged kell kinevetni hanem a helyzetet)
Mi is jártunk így barátnõmmel, és elõször meglepõdtem, mert ilyet még nem tapasztaltam (elnézést). Õ szörnyen kínosan érezte magát (mert õ sem tapasztalt még ilyet), én azonban valóban nem gondoltam semmi rosszat, szeretem, és gondoltam, hogy mi lehetett a helyzet, szal megbeszéltük, megnyugtattam, és folytattuk, ahol abbahagytuk. Azóta odafigyelünk erre is, de egyébként jártunk így már azóta is, de ha a két ember tényleg szereti egymást, és elég érett, akkor ezt egyszerûen elfogadja, hogy ilyen is van és kész.

Miért van az, hogy nagyon sokszor érzem azt a bizonyos "pisilő" érzést szeretkezés közben a szerelmemmel, de még nem volt G-ponti orgazmusom? Gáz ha mindennap spontán elmegyek bárhol vagyok, bármit csinálok?

(Spontán orgazmus)És naponta akár 20x is!!És ez nem vicc..Hallottam egy ilyen betegségr?l is,hogy egy nap akár 200x is elmegy vki,de hogy én is ebben szenvednék..?!:S hát nem is tudom...De Hogy ez történjen nem kell még "arra" sem gondolnom,hogy el?jöjjenek ezek a buja érzések!:$

Legjobb válasz: biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá

biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá
A kérdező hozzászólása: Ez a bizonyos buja érzés ez tényleg az:) Rengetegszer volt-van orgazmusom és megtudom különböztetni azért:) Ezek az érzések nagyon intenzívek és nylít helyzetekben még ciki is... :(
én azt szeretném kérdezni hogy mit szoktál csinálni mikor ilyen nyílt helyszíneken jön rád spontán, emberek között? huhh nem lehet semmi :S
A kérdező hozzászólása: A legkellemetlenebb, amikor Töri órán rám jött...Barátnõm mellettem ült és nem tudta mi bajom van mert remegtem és elvörösödtem..:$ Kikéreckedtem..Ha érzem, hogy jön a dolog, igyekszem elmenni a nyilvánosság elõl, de sajnos nem mindig megoldható..egyszerüen...elkell viselnem..:(
Nagyon szívesen cserélnék veled, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, h sokszor idegesítõ..és már engem is zavar...de am miért is cserélnél velem?:)
Nem gondoltál arra hogy megbeszéld ezt egy nõgyógyásszal?
Hmm igen errõl én is hallottam, hogy egy nõ rengetegszer képes elmenni, szinte a semmitõl :S.Szerintem is jobb ha beszélsz egy dokival.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtom..:$ Mit tudna vele csinálni..?:(
F v L
A kérdező hozzászólása: lány
Mert a párod rád tehénkedik, és szó szerint kinyomja belõled a szuszt. Alternatív lehetõség ennek az ellenkezõje, azaz túl sok levegõt pumpál beléd, beléd nyomja a szuszt.
A kérdező hozzászólása: Hát ez fura válasz de köszönöm és mit tehetünk? Akkor is ez van ha én vagyok felül
Nálunk barátnõmnek néha akkor fáj a hasa, ha úgy rendesen egymásnak esünk a nagy lelkesedés közepette. Ha ti is hasonlóan csináljátok az ágyban, az lehet oka tényleg a fájdalomnak (a wc-s részt passzolom mondjuk). Próbáljátok ki, hogy óvatosabban mozog benned a barátod (v te rajta), és hogy utána is fáj-e. Illetve, nem kell méhszájig döfni, ha neadjisten az is játszik, mint lehetõség :)
Ja igen, ha túl mélyre megy akkor van ez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!