Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy szeretkezés közben (11 db)

Miért van az, hogy van hogy szeretkezés közben jön rám a pisilési inger?

Félek, hogy így bepisilek és így nem tudok a csúcsra eljutni, mert nem engedem el így magam...

Legjobb válasz: Azért van ez, mert ez a hüvelyi orgazmus elõjele. Így legyõzheted: elmész pisilni szeretkezés elõtt. Kicsivel elõtte és aztán már ne igyál. Utána ha ezt érzed, kimész megint, próbálod, de nem jön semmi, megnyugszol, hogy máskor sem fog, és legközelebb elengeded magad, és jó lesz.

Azért van ez, mert ez a hüvelyi orgazmus elõjele. Így legyõzheted: elmész pisilni szeretkezés elõtt. Kicsivel elõtte és aztán már ne igyál. Utána ha ezt érzed, kimész megint, próbálod, de nem jön semmi, megnyugszol, hogy máskor sem fog, és legközelebb elengeded magad, és jó lesz.
áááá nekem is ez a baj nem tudom ha felvagyok izgatva folyton ez az h "bepisilek" ezen a héten elösször szeretkeztem ugy h elengedtem magam probáld elengedni magad amennyire csak tudod és szex elött pisij és nem fogsz szex közben!
Én úgyhallottam, hogy a "pisilésiinger" az a hüvelyi orgazmus elõjele, tehát szex elött felététlen menj el pisilni, és utána már nyugodtan, szeretkezhetsz, de ha még mindig bizonytalan vagy és úgy érzed hogy megint "pisilned" kell, menj el megint pisilni, és ha észreveszed hogy nem nagyon megy, akkor már végleg megnyugodhatsz és nem kell ezzel bajlódnod többé :D
az utód nemzés elõre valóbb mint a pisilés... nem tudom hogy lehet pisilni szeretkezés közben
Ez a pisilési inger jót jelent ám ugye tudod:-)) De én valahol azt halottam, hogy kifejezetten ajánlott szex elött és után pisilni mert az egészséges :-) Amúgy az orgazmus elött nekem is van ingerem, sõt jobb is a szex ha úgy érzed pisilned kell:-) 22/N
Én azt olvastam, ha a G_pontot megfelelõen ingerlik, az olyan érzés mintha pisilned kéne. Szóval jó elõjel! Olvass utána!
Az is igaz, amit elõttem írtak, lehet az orgazmus elõjele is, de talán az is lehet, hogy a párod pénisze irritálja a húgycsövedet.

Miért lehet az, hogy szeretkezés közben nem érzem, hogy a barátom bennem van?

Nincs gond a méreteivel, teljesen normális :) , de valahogy szex közben nem érzek semmit sem

Legjobb válasz: Rossz pozban csinaljatok. Vagy fel sem vagy izgulva (bar akkor meg fajna), esetleg tenyleg kicsi, mar hozza merten, a vaginanak is vannak "meretei", o sovany, te meg tagabb vagy, de mindig igy ereztel?

Rossz pozban csinaljatok. Vagy fel sem vagy izgulva (bar akkor meg fajna), esetleg tenyleg kicsi, mar hozza merten, a vaginanak is vannak "meretei", o sovany, te meg tagabb vagy, de mindig igy ereztel?
Szia! Csak egy kérdés: vibrátort, vagy más segédeszközt használsz? Mert ha igen és ennek nagyobb a mérete mint a párodé akkor lehet, hogy ez a baj; ha nem akkor egy kisebbet érdemes volna kipróbálni, hogy azzal mit tapasztalsz. Sok sikert.
az elõzõ vagyok: eszembe jutott még, hogy 1-2 pohár bor vagy pezsgõ...jót tehet ;) (bár nem tudom mennyi idõsek vagytok)
Egy tipp: amikor a barátod elõször beléd hatol, csukd be a szemed, ne gondolj semmire csak arra "figyelj", hogy mit érzel ott lent, majd a továbbiakban is tégy így....koncentrálj az érzésre...majd tudod, a gyakorlat teszi a mestert :D késõbb ez majd berögzül és már nem is kell úgy koncentrálnod. A lényeg, hogy lazíts és engedd el magad, ne akarj megfelelni semminek...a barátod meg legyen egy kicsit türelmes, beszéljetek errõl, légy õszinte, úgy is általában megérzik a pasik ha valami baj van... A másik, meg hogy az egy tévhit, hogy a pénisz kicsi, ezt nemrég olvastam egy könyvben. A hüvely az, ami vagy izmos falú vagy nem. Nézd meg a neten a hüvely izomtornát, de csak abban az esetben, ha a az elsõ dolog nem jön be. Adj magadnak idõt! :)
Esetleg próbálkozhatnál hüvelytornával, az így megerõsödött hüvelyizmokkal jól rá tudsz szorítani a párod farkára, neki is jó, meg neked is, nagyobb az élvezet.
Összemegy, lelankad neki közben?
Nekem is volt már ilyen... Elején nem nagyon élveztem, mert kb semmit nem éreztem... aztán rájöttünk hogy a síkosító/túlnedvesség/stb szóval túl sok nedv miatt van. Síkosító nélkül sokkal jobb. Így értem el a hüvelyi orgazmust is:)
Mi az, hogy normális? Ha nem vagyok indiszkrét.
A kérdező hozzászólása: Pár hónapja, csak ez így egy picit elveszi tõle a kedvem...
Nem biztos, hogy kicsi. Azt írod, hogy még nemrég kezdtetek szexuális életet élni, szóval ne essetek kétségbe, gyakoroljatok, hidd el, jobb lesz!
Akkor kicsi hozzád képest:)
A kérdező hozzászólása: Mindig, bár igaz nem olyan régóta élünk szexuális életet és mind a kettõnknek az elsõk vagyunk/voltunk, szóval nekem viszonyítási alapom sincs. Amúgy próbáltuk már sokféle pózban, de nem sikerül...
A kérdező hozzászólása: Nem használok vibrátort, se sikosított, semmi egyebet. És még pár elõzõ kérdésre: Nem lankad le neki meg semmi. Már mondtam neki ezt, mindent megbeszélünk, kicsit el is szomorodot, hogy biztos õ a hibás stb stb. A bor meg ezek kilõve, nem élek vele, de már nagykorú vagyok. Az meg, hogy méretben normális azt jelenti, hogy hát nem kicsi, és sztem tuti nem az õ méreteivel van a gond. Amúgy köszönöm szépen mindenkinek aki, eddig válaszolt!

Miért van az, hogy szeretkezés közben folyton kicsúszott a párom pénisze?

Múlt héten veszitettem el szüzességem! 18 éves lány vagyok, felkészültnek éreztem magam, igy megtörtént. Tudtam, hogy fájni fog, de nem gondoltam, hogy ennyire, legszivesebben üvöltöttem volna, annyira fájt. Abba is hagytuk, majd újból kezdtük, akkor már végig csináltuk, de akkor is fájt, de csak a behatolás, a többi nem! Pedig kb másfélórás el?játék után történt meg a behatolás meg nagyon nedves is voltam és nem görcsöltem, teljesen nyugis voltam! Ja meg amikor betette mindig kicsúszott, nem igazán értjük ezt az egészet! Barátom nem volt szüz, tehát az ? hibája sem... nagyon ovatos volt... És ami a legfontosabb szüzhártyám sem szakadt át, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Pontosan, általában akkor fordul elõ amikor túl nedves vagy és lendületes mozdulattal csináljátok :). Tapasztalataim alapján érdemes olyan pózt használni amikor a srác van felül vagy kis mozdulatok is nagyon jól esnek

Pontosan, általában akkor fordul elõ amikor túl nedves vagy és lendületes mozdulattal csináljátok :) . Tapasztalataim alapján érdemes olyan pózt használni amikor a srác van felül vagy kis mozdulatok is nagyon jól esnek
1. válaszolónak, a szüzességét akkor veszíti el, ha már a hüvelyében volt hímvesszõ.Nem feltétlenül a szûzhártyától függ.11 éves unokahugomnak akár lovaglás közben is átszakadhat, vagy tesi óra közben, vmi gyakorlatnál, mégis szûz marad, mert pasinak még a közelében sem volt.
Hát szerintem azért fájt, mert túl nedves voltál és így a párod pénisze utat talált a szûzhártyád egyik pólusán keresztül, ami így nem szakadt szét, ellenben tágult és feszült. Én erre tudok gondolni.
Hûû.Honnan veszed, hogy nem szakadt át a szûzhártyád?Azért, mert nem véreztél?Mert nem mindenkinek vérzik, nekem se vérzett, amikor elõször feküdtem le a barátommal.Mondjuk nekem fájni se fájt.Hmm, viszont ez a kicsúszós dolog engem is érdekelne, velünk is elõfordult már.Csak nem tudjuk miért...
Szijjja! Hát nem vagy egyedül! Én is így voltam, 17 évesen (21 vagyok most).. Nem feltétlenül elsõ együttlétkor kell elveszíteni a szüzeséged.. van aki szülesnél veszti el.. mert csak akkor szakad át teljesen a szûzhártya.Elõfordul, hogyha nagyon nedves vagy, akkor kicsúszik a fiú pénisze.. Szóval ahogy mondtam nem vagy egyedül:) )

Miért van az hogy szeretkezés közben csak 2x megyek el? :S

Hogy lehetne elérni hogy többször is sikerüljön:S:S??

Legjobb válasz: Istenem, nekem legalább egyszer sikerülne..

Istenem, nekem legalább egyszer sikerülne..
Akkor menj el 435353szer telhetetlen ....
A kérdező hozzászólása: nem baszogatást kértem -.-"
Ritka tipus van. :) Nekem még az 1 is ritka :)
én meg tíz perc alatt akár 4-5ször
Keress egy ügyesebb srácot! És ezt nem baszogatásnak szánom. Az elõzõ barátommal nekem is 2 volt, ha volt. Most viszont kb 10, már nem igazán számolgatom...:)
Pff, itt szerencsétlenkedtek mikor a pasik csak 1szer mennek el hát ez szánalmas jajj 10szer elmentem? menj el annyiszor hogy a végén szívrohamot kapj aztán már csak a korházba fogsz menni
Hát elõzõ, ezmár a pasik pechje, legyen vigasz, hogy nekik legalább az esetek 95%ban biztos az oragzmus :D Hidd el, vannak nõk akik õket irigylik ezért. Hát kérdezõ, szerintem 2 már jónak montható, énis annyiszor szoktam max, de legtöbbször csak egyszer, ha nem számoljuk azt ha már az elõjáték alatt van =) Hajtsatok rá arra, mire "bekerül" már tullehetsz egy páron ^^
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Miért van az, hogy szeretkezés közben nagyon gyakran sok levegő megy belém mindenféle pózban? Mit lehetne tenni ez ellen?

Legjobb válasz: Szerintem egy kis intimtornával javithatsz a helyzeten!Nekem is volt ilyen gondom a szüléseim után,de a torna segitett.Sok sikert!

Szerintem egy kis intimtornával javithatsz a helyzeten!Nekem is volt ilyen gondom a szüléseim után, de a torna segitett.Sok sikert!
Én azt vettem észre, hogy ez pasitól függ. Illetve pénisztõl. Komolyan. Volt olyan pasi, akinél volt ilyen problémám, és volt olyan, akinél nem. Meg azt is tapasztaltam, hogy ez a ciklusodtól is függhet, talán attól, hogy van, amikor szorosabb a hüvelyed, így nem tud bejutni a levegõ, máskor meg igen. A torna tényleg segíthet.
Én nem vettem észre, hogy mitõl függhet, de szokott ilyen lenni, valóban. Én nem szégyellem , hisz ez egy természetes dolog, és ezt párom is tudja, nem okoz gondot. Ha értelmes fiúval vagy, nem fog cikizni azért , ha elmondod, hogy a hüvelyedben lévõ levegõ távozik. Ne érezd ezért magad kellemetlenül.
nekünk ez doggystyle-ban fordul elõ :D és mi ilyenkor csak nevetünk. Szerintem ha egy srác tényleg szeret téged akkor nem érdeklik ilyenek és ti is csak nevessetek (persze nem téged kell kinevetni hanem a helyzetet)
Mi is jártunk így barátnõmmel, és elõször meglepõdtem, mert ilyet még nem tapasztaltam (elnézést). Õ szörnyen kínosan érezte magát (mert õ sem tapasztalt még ilyet), én azonban valóban nem gondoltam semmi rosszat, szeretem, és gondoltam, hogy mi lehetett a helyzet, szal megbeszéltük, megnyugtattam, és folytattuk, ahol abbahagytuk. Azóta odafigyelünk erre is, de egyébként jártunk így már azóta is, de ha a két ember tényleg szereti egymást, és elég érett, akkor ezt egyszerûen elfogadja, hogy ilyen is van és kész.

Hallotam már olyat hogy a férfi a nőnek szeretkezés közben a feneke lyukát nézzi ez miért van?

Legjobb válasz: én még nem hallottam ilyet, de az elõttem szólóval értek egyet, kutyapózban tudom elképzelni h látja de h miért biztos beindul tõle

én még nem hallottam ilyet, de az elõttem szólóval értek egyet, kutyapózban tudom elképzelni h látja de h miért biztos beindul tõle
Hát igen biztos izgató hogy lát mégegy lukat, ami még nincs betömve:)
Mondjuk kutya póz esetleg...Bizonyos férfiakat vonz az anális szex, biztosan ez lehet emögött.
Erdekes pozicio lehet! :D
Mert a tiltott gyümölcs mindig édesebb!
Mert, ha szem elõtt van, elgondolkodik rajta, hogy jó lenne azt is betömni.
luk-luk :)
ezt így mondták neked h van akinek az a mániája h a segglyukakat nézi?

Miért van az, hogy nagyon sokszor érzem azt a bizonyos "pisilő" érzést szeretkezés közben a szerelmemmel, de még nem volt G-ponti orgazmusom? Gáz ha mindennap spontán elmegyek bárhol vagyok, bármit csinálok?

(Spontán orgazmus)És naponta akár 20x is!!És ez nem vicc..Hallottam egy ilyen betegségr?l is,hogy egy nap akár 200x is elmegy vki,de hogy én is ebben szenvednék..?!:S hát nem is tudom...De Hogy ez történjen nem kell még "arra" sem gondolnom,hogy el?jöjjenek ezek a buja érzések!:$

Legjobb válasz: biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá

biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá
A kérdező hozzászólása: Ez a bizonyos buja érzés ez tényleg az:) Rengetegszer volt-van orgazmusom és megtudom különböztetni azért:) Ezek az érzések nagyon intenzívek és nylít helyzetekben még ciki is... :(
én azt szeretném kérdezni hogy mit szoktál csinálni mikor ilyen nyílt helyszíneken jön rád spontán, emberek között? huhh nem lehet semmi :S
A kérdező hozzászólása: A legkellemetlenebb, amikor Töri órán rám jött...Barátnõm mellettem ült és nem tudta mi bajom van mert remegtem és elvörösödtem..:$ Kikéreckedtem..Ha érzem, hogy jön a dolog, igyekszem elmenni a nyilvánosság elõl, de sajnos nem mindig megoldható..egyszerüen...elkell viselnem..:(
Nagyon szívesen cserélnék veled, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, h sokszor idegesítõ..és már engem is zavar...de am miért is cserélnél velem?:)
Nem gondoltál arra hogy megbeszéld ezt egy nõgyógyásszal?
Hmm igen errõl én is hallottam, hogy egy nõ rengetegszer képes elmenni, szinte a semmitõl :S.Szerintem is jobb ha beszélsz egy dokival.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtom..:$ Mit tudna vele csinálni..?:(

Miért van az, hogy a bnőmmel szeretkezés közbe egy idő után pl. váltunk pózt de akkor már nem nedves és összeszűkült neki ott. Felkéne megint izgatni?

Legjobb válasz: velem is ez volt,aztán még utána mondta,hogy ne izgassam ,feltehetõleg nem ment el de túl volt a csúcsponton.

velem is ez volt, aztán még utána mondta, hogy ne izgassam , feltehetõleg nem ment el de túl volt a csúcsponton.
vagy csak beleunt
már unja, elment a kedve, alábhagyott az izgalma, nem élvezi annyira, esetleg picit fáj is, nálam ezekért szokott ez elõállni
Nekem is volt már ilyen, hogy pózt váltottunk és nem voltam már olyan nedves, mint elõtte!De nem is volt olyan jó érzés sem!Szerintem neki is ez lehet a gondja!Biztosan úgy nem élvezi annyira! 20L
Nekem is volt, akkor ha untam a szexet, fáradt voltam, nem igazán figyelt oda a barátom csak reszelt... Olyankor nagyon kevés alkalommal tudott ujra izgalomba hozni.
ha meg fûrészel és neked, nem jó akkor miért nem szólsz neki butus:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: de amugy elmehetett szerintetek? kérdeztem utána és azt mondta igen, de közbe nem vettem észre :/
F v L
A kérdező hozzászólása: lány
Mert a párod rád tehénkedik, és szó szerint kinyomja belõled a szuszt. Alternatív lehetõség ennek az ellenkezõje, azaz túl sok levegõt pumpál beléd, beléd nyomja a szuszt.
A kérdező hozzászólása: Hát ez fura válasz de köszönöm és mit tehetünk? Akkor is ez van ha én vagyok felül
Nálunk barátnõmnek néha akkor fáj a hasa, ha úgy rendesen egymásnak esünk a nagy lelkesedés közepette. Ha ti is hasonlóan csináljátok az ágyban, az lehet oka tényleg a fájdalomnak (a wc-s részt passzolom mondjuk). Próbáljátok ki, hogy óvatosabban mozog benned a barátod (v te rajta), és hogy utána is fáj-e. Illetve, nem kell méhszájig döfni, ha neadjisten az is játszik, mint lehetõség :)
Ja igen, ha túl mélyre megy akkor van ez.
Ezt én is imádom, holott én sem szeretem ha káromkodnak. De az ágyban a mocskos zavak felizgatnak!
Most akkor mi a kérdés? Mások is szeretik, akik amúgy nem káromkodnak. Ez természetes. Néha jó malackodni az ágyban.
Ezzel én is így vagyok. Utálom ha valaki mocskosszájú, de ha a párom mondja hogy szé[email protected], az nekem is tetszik, és felhúz. Szerintem ezzel sokan vannak így.
Nagyon helyes, hogy lázba jössz. Igazából a feltétlen érdeklõdése gerjeszt be téged ennyire. És ez nagyon jó. Kísérletezz azzal, hogy válaszolsz neki hasonló módon, de persze nõiesen. Lehet még tovább fokozni :) Jó szórakozást!
Engem az ilyenekkel általában felizgatni lehet. Barátomnak különös érzéke is van hozzá (: Egyszerûen imádom..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!