Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy szeretkezés (28 db)

Miért van az, hogy van hogy szeretkezés közben jön rám a pisilési inger?

Félek, hogy így bepisilek és így nem tudok a csúcsra eljutni, mert nem engedem el így magam...

Legjobb válasz: Azért van ez, mert ez a hüvelyi orgazmus elõjele. Így legyõzheted: elmész pisilni szeretkezés elõtt. Kicsivel elõtte és aztán már ne igyál. Utána ha ezt érzed, kimész megint, próbálod, de nem jön semmi, megnyugszol, hogy máskor sem fog, és legközelebb elengeded magad, és jó lesz.

Azért van ez, mert ez a hüvelyi orgazmus elõjele. Így legyõzheted: elmész pisilni szeretkezés elõtt. Kicsivel elõtte és aztán már ne igyál. Utána ha ezt érzed, kimész megint, próbálod, de nem jön semmi, megnyugszol, hogy máskor sem fog, és legközelebb elengeded magad, és jó lesz.
áááá nekem is ez a baj nem tudom ha felvagyok izgatva folyton ez az h "bepisilek" ezen a héten elösször szeretkeztem ugy h elengedtem magam probáld elengedni magad amennyire csak tudod és szex elött pisij és nem fogsz szex közben!
Én úgyhallottam, hogy a "pisilésiinger" az a hüvelyi orgazmus elõjele, tehát szex elött felététlen menj el pisilni, és utána már nyugodtan, szeretkezhetsz, de ha még mindig bizonytalan vagy és úgy érzed hogy megint "pisilned" kell, menj el megint pisilni, és ha észreveszed hogy nem nagyon megy, akkor már végleg megnyugodhatsz és nem kell ezzel bajlódnod többé :D
az utód nemzés elõre valóbb mint a pisilés... nem tudom hogy lehet pisilni szeretkezés közben
Ez a pisilési inger jót jelent ám ugye tudod:-)) De én valahol azt halottam, hogy kifejezetten ajánlott szex elött és után pisilni mert az egészséges :-) Amúgy az orgazmus elött nekem is van ingerem, sõt jobb is a szex ha úgy érzed pisilned kell:-) 22/N
Én azt olvastam, ha a G_pontot megfelelõen ingerlik, az olyan érzés mintha pisilned kéne. Szóval jó elõjel! Olvass utána!
Az is igaz, amit elõttem írtak, lehet az orgazmus elõjele is, de talán az is lehet, hogy a párod pénisze irritálja a húgycsövedet.

Az miért van hogy barátnőmnek minden szeretkezés után fáj a hasa? Pontosabban belülről fáj neki? van h pár óráig, van hogy 1-2 napig

szerintetek mi ez? hozzáérek belülről keményen? vagy izom? talán nem szokott hozzá? vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Valószínûleg meg van fázva és komplett gyulladásban van. Küld el dokihoz(nõgyógyász).

Valószínûleg meg van fázva és komplett gyulladásban van. Küld el dokihoz(nõgyógyász).
A kérdező hozzászólása: de hónapokig meg van fázva?
Nekem is mindig fájt az exemmel (nagy volt neki). A mostani barátommal nem, pedig vele többször is csináltuk egymás után.
A kérdező hozzászólása: az lehet, viszont õ azt élvezi ha teljesen, "tövig" benne vagyok, az a legjobb... kb 17-18 centi lehet a hosszom... átlagos méret, szval nem tudom h emiatt fájna e
Szegény lányt karóba húzod a mutáns méreteiddel
A kérdező hozzászólása: de hát ha ezt szereti :P
Ez nem átlagos méret hanem nagy. :D Exemé is ekkora volt...akkor ez lehet a gond fõleg ha vastag is.
"akkor jó, ha igazán fáj, csak akkor fáj, ha igazán jó" ha neki megéri, akkor hajrá. egyébként meg szétdugod a méhszáját, nem egészséges

Miért van az szeretkezés után, hogy a hasamnál fájni szokott? 17L

Legjobb válasz: Mert a helyébõl kimozdult méh-petevezetõ így próbálja biztosítani az esetleges zygotának a kényelmes vándorlási tereket, és ez kis görcsökkel jár. Lehet h. még 1-2 extraovuláció is bejön, de csak ha élveztél.

Mert a helyébõl kimozdult méh-petevezetõ így próbálja biztosítani az esetleges zygotának a kényelmes vándorlási tereket, és ez kis görcsökkel jár. Lehet h. még 1-2 extraovuláció is bejön, de csak ha élveztél.

Miért van, hogy néha szeretkezés után napokig fáj a hasam alja?

Legjobb válasz: Mert elképzelhetõ, hogy a partnered, nagyon fenyomja, és ott megnyomhat valamit, ami késõbb fájdalmat okoz

Mert elképzelhetõ, hogy a partnered, nagyon fenyomja, és ott megnyomhat valamit, ami késõbb fájdalmat okoz
Attól is lehet, ha nincs a szeretkezés alatt orgazmusod. Ilyenkor ugyanis a felgyûlt alhasi vérbõség nem tud feloldódni.
En is tapasztaltam mar ha nem megyek el, en sajnos nem tudok segiteni
Ha a pasi nem durva, és nem fáj közben, akkor valószínûleg a vérbõség, szóval legyen figyelmesebb, egyébként pedig rugdald le magadról (úgy értem ha fáj vagy durva).

Miért van az, hogy gyilkosságot mutathatnak a tv-ben, de szeretkezést nem? A szeretkezés károsabb dolog, mint a gyilkosság?

Ha egy gyerek szeretkezést lát valóban torzul a személyisége? Más fajoknál ez miért nem így van? Ha egy gyerek sok gyilkosságot lát tényleg nem torzul a személyisége?

Legjobb válasz: Szerintem torzítják a személyiséget az olyan filmek, amelyekben az erõszakot úgy mutatják be, mintha az egy teljesen természetes, mindennapi dolog lenne. Igenis befolyásolják a látottak az embert, nem csak a gyereket! Ezért is jók az olyan filmek, ahol az erõszakot úgy mutatják be, amilyen (Furcsa játék, Salo, Kés fiozófiája stb).

Szerintem torzítják a személyiséget az olyan filmek, amelyekben az erõszakot úgy mutatják be, mintha az egy teljesen természetes, mindennapi dolog lenne. Igenis befolyásolják a látottak az embert, nem csak a gyereket! Ezért is jók az olyan filmek, ahol az erõszakot úgy mutatják be, amilyen (Furcsa játék, Salo, Kés fiozófiája stb).
Azért mert az emberek idióták. Óvni próbálják a gyereket az élet értelmétõl és a legfontosabb dologtól amit tennie kell az életben, de nyugodtan nézhet olyasmit amiben emberek kegyetlenkednek és egymás életére törnek.
Az utolsó az elsõ bekezdésben jót írt, a többi viszont egetverõ butaság. A szexualitást éppen úgy tanulni kellene, mint minden más viselkedési formát. Azonban a mai nyugati kultúrában még egy nõi mell megmutatása is 18 éven felüli besorolást kap! Simán csak az, ha egy nõ megjelenik a képen, leveszi a melltartóját és megáll elõtted. Egyebekrõl már nem is beszélve... Nem is csoda, hogy ha olyan 14-16 év körül a fiatalok elõször szerelmeskednek (hogy jó-e nekik ilyen korán az más kérdés) - szóval az elsõ aktusnál a többség iszonyúan tapasztalatlan, és teljesen tudatlan. Gyakorlatilag a saját testüket sem ismerik, hát még a másikét. Az meg, hogy az egyik legnagyszerûbb érzést eleve bûnnek tartják... amit pl. szigorúan tilos megmutatni is - magáért beszél. Még szerencse, hogy nem csak a keresztény kultúra létezik, és pl. a keleti kultúrákban sokkal normálisabban állnak hozzá ehhez. Ott tanítják a fiatalokat - elméletben és gyakorlatban is.
Az öncélû erõszak tényleg értelmetlen. Viszont nem lehet teljesen elzárkózni tõle, ahogy a szexualitástól sem, ami az élet része. Van, amikor ezeket szükséges megmutatni, hogy megértessék a lényeget, pl. a háború szörnyûségeit.
Tulajdonképpen a gyilkosságokról szóló filmek akkor helyénvalók, ha a bûnöst elkapják és meglakol a bûneiért. aztán van egy olyan értelme is, hogy ezzel a szük-helyen" élõ ember megláthatja az olyasmit is, amire vigyáznia kell, mert nem minden ember rendes és normális. Tehát egy kedves hízelgõ modor mögött, egy gazember is lehet.Van erre egy mondás-- "ne fogadj el idegentõl édességet" Vagy is ne állj le mindenkivel és nem szabad elhinni mindent egy idegennek. Mért nincs szexuális témájú film-- remélhetõleg nem is lesz! A szexuális élet nem kiteregetni való-- az a lepedõre tartozik és arra a két emberre aki eljátssza. Minden kornak vagy egy szellemi és érzelmi fejlõdési szakasza-- amihez igazítani kell a filmeket és információkat.Mint ahogy a kicsi korban más mesét mondunk 3 éves korban és megint mást 4-5 éves korban. Igy van ez a késõbbi korok fejlõdése közben is apránként kell mindig többet mutatni és tanítani a testi és szellemi fejlõdéshez igazítva. De magát a szexuális életet ízléstelen filmek formájában közzétenni-- ez eltorzítani képes a szexuális vágy Okának kialakulását. -- ez afféle egészségtelen KUKKOLÁS-t eredményezne!
Utolsó- tévedés nálunk is kapható a szexuális élettel kapcsolatos könyv és video is. A könyv pl nagyon is szép. de minden más testre, mûködésére vonatkozó könyv is kapható, csak hát be kéne tévedni egy könyves boltba vagy épp egy könyvtárba. De a fiatalok tudatlanságában amely örök mindig, maguk a szülõk is tehetnek, mert az õ dolguk lenne a felvilágosítás, bizonyos szexualitásra vonatkozó könyvek beszerzése és a gyereknek adni, amikor a hormonok lázadni kezdenek. Többet tudnak a mai fiatalok, így is, mint a XX. századiak, és érdekes módon szerelembe estek régen is és házasodtak és gyermeket nemzettek, pedig nem volt mindenhova kitéve egy- egy nõi mell. Bármelyik népcsoportot nézzük mindenhol jelen van a szexuális intimitás, sehol nem teszik ki egy köztéri placcra. Viszont egy szülõnek figyelni kellene a gyermeke ilyen irányú fejlõdésére is ha másképp nem (mert szégyenlõs) a megfelelõ könyvet beszerezni és a gyereknek adni. Pl nagyon szép könyv tele minden oldalon fotóval; Anne Hopper -- Káma szútra címû. A tartalma- klasszikus szerelmi technikák mai szeretõknek. De az egészségesen fejlõdõ ösztön megtalálja a párját is, és a szexuális gyakorlatok módjait is, sokkal inkább félteni kell a túlságosan szabadjára engedett, kiteregetett szexuális mintáktól.
Könyv kapható, de az bizony elég gyermeteg. Kb. mint a madarak és a méhecskék. A semminél ugyan több... A videóról már nem is mondtál semmit. Az vajon mennyire hasznos? A Káma-szutra ugyan valamivel jobb, de az aztán nagyon régi, hibák is vannak benne, magáról az aktusról meg kb. annyit ír, hogy fel kell izgatni, be kell dugni, aztán kész. Ez sem sok. A "régen is volt szerelem" az meg hasonló butaság: mert persze, hogy volt, de épp ilyen tudatlanok voltak, mint most. Olvasd el a "Puszták népé"-t, jól le van írva benne. A szerelembõl pedig nem csak a technikákat kellene tanítani (és azt is csak könyvben, amit ráadásul még meg is kell találnia a fiatalnak a sok pornó között), hanem magát az egész viselkedést is. Ugyanúgy, ahogy a szülõk napi viselkedését naponta látják a gyerekek, és kiválóan meg is tanulják - a szerelembõl legjobb esetben is csak a csókot látják a szülõktõl. Persze nem azt mondom, hogy ennek a gyerekek elõtt kellene zajlania, de amúgy vannak kultúrák, ahol tényleg így megy. Semmiféle problémát nem okoz a gyerekek fejlõdésében - sõt: sokkal egészségesebb, mint a mi gyakorlatunk. De nálunk nem így alakult ki: akkor viszont ezt tanítani kellene! Az meg aztán végképp nem igaz, hogy majd jön minden magától: már a majmoknál is az a helyzet, hogy ha soha nem látják ezt a felnõttektõl, akkor egyszerûen nem tudják, hogy egyáltalán létezik. Hiába tüzel a nõstény: nincs közösülés. Ebben az állatkertben kénytelenek voltak oktatófilmet vetíteni - utána aztán nem is volt több probléma. Az emberben már végképp nincs meg az "egészséges" ösztön. Tanulnia kell - fõleg, ha a szexben kutúrát is szeretne, nem csak meghágni a másikat.
7/ eltúlzod a gyakorlat kérdését, különösen a mai korban. Egyébként is nagyon sok idõsebb ajánlkozó akad akik nagyon szívesen tanítanák a fiatalokat. Régen is meg volt az ilyesmi, egy élelmes fiatalember megtalálta a maga tanító párját és már nem volt gyakorlatlan a valódi párjánál sõt, taníthatta irányíthatta az akkor még szûz, semmit se ismerõ párját (az akkori lányoktól szüzességet elváró világban.) A jelen kor inkább haladóbb, mert nem elõírás a lányoknak a szüzesség és van ideje megismerkednie saját testével testi igényeivel, azzal a szexuális szokással is, amelyik neki megfelel és kellemes és nincs kiszolgáltatva egyetlen férfinek(férjnek)ki esetleg esetleg aberrált.

3 hónapja vagyunk együtt a párommal, de van hogy egy héten csak 1-2 szeretkezés van. Miért?

Nagyon sokat dolgozik és van,hogy nap végére már hulla fáradt,ezt meg is értem.De mostanában nagyon kevés a szex.Nem tudom,hogyan mondjam ezt el neki... 22L

Legjobb válasz: Nálunk heti 1 van kezdetektõl. Elsõ 4 hónapban egyáltalán nem is volt. Kivártunk. Ha keveset találkoztok, problémák vannak stressz akkor meg fõleg érthetõ.. mi ezzel a probléma?? 22 évesen tudnod kellene hogy mondd el neki. Hisz csak annyit kell mondani: Kevés a szex. Néha kezdeményezz Te ha õ túl fáradt hozzá te irányits és legyél felül neki csak feküdnie kelljen.

Nálunk heti 1 van kezdetektõl. Elsõ 4 hónapban egyáltalán nem is volt. Kivártunk. Ha keveset találkoztok, problémák vannak stressz akkor meg fõleg érthetõ.. mi ezzel a probléma?? 22 évesen tudnod kellene hogy mondd el neki. Hisz csak annyit kell mondani: Kevés a szex. Néha kezdeményezz Te ha õ túl fáradt hozzá te irányits és legyél felül neki csak feküdnie kelljen.
A kérdező hozzászólása: 8 évvel idõsebb, szerintem az annyira nem vészes...
Nyilván jóval idõsebb a párod, jól gondolom?
Az a baj, hogy a párok tagjainak eltérõek az igényei. Mégha hasonló étvágyú partnerrel hozta is össze õket a sors, idõvel fellépnek a "kizökkentõ" tényezõk meg sok minden ami befolyásolja és változhatnak az igények. Itt is ez történt, most újra meg kell dolgozni a harmóniáért. Ha homlokenegyenest mások az elképzelések, (havi 1 - napi 5) igények akkor pedig keresni kell valaki olyat aki jobban hozzánk passzol ezen a téren.
Ha meg sokszor akarna pont az lenne a baj és akkor ezt a kérdést olvasnánk a Kérdezõ tollából (klaviatúrájából) "Jáj miért ilyen szexmániás a Gazsi? egy perc nyugtom nincsen minden nap 3-4 alkalom jáj ez túl sok"
Egy pasi nem lehet kevésbé kanos mint az átlag? Persze ez általában a nõkre jellemzõ, de nem lehet mindenki egyforma... Persze lehet nem kíván eléggé, lehet nem jó annyira a szex és ezért nem akarja sokszor, lehet önértékelési gondjai vannak, lehet lelki okok miatt másra koncentrál, lehet fizikai kimerültség miatt... Amúgy meg simán kérdezz rá... Kommunikáció a kapcsolat alapja.
A kérdező hozzászólása: egy friss kapcsolatban kicsit több tûznek kellene lenni nem?vagy én gondolom rosszul ? lehet hogy azért van ez, mert az elõzõ párommal nagyon sok volt a szex, néha kicsit már túl sok....
Pont azért, amit leírtál...
Fáradt ennyi. Azért az a 12 óra a gyárban az 12 óra a gyárban + utazás...
Nálunk ugyanez a helyzet, csak a szerepek mások. Csak én 23F vagyok, õ 20N. Most már kb 3 hónapja csak heti 1x van. 7 hónapja vagyunk együtt, az elején még heti 3-4x volt. És nem értem miért. Nem vagyok egy kanos típus, el vagyok szex nélkül, de azért heti 1-et kicsit keveslek (2-vel, néha napján 3-mal simán beérném hetente), fõleg, hogy eddig sokkal többször csináltuk. Ha szóba hozom a dolgot a barátnõm azt mondja, hogy rendben változtatunk rajta. De minden marad a régiben. Megint szóba hozom, ugyanez. Utána már kezdem azt érezni, hogy valami baj van, de erre mindig kiakad, hogy hogy gondolhatok ilyeneket. Most akkor mi tévõ legyek? 23F

Miért van az, hogy szeretkezés, maszturbáció, orgazmus, magömlés után, kényszere az embernek a vizelésre? Miért kell a vizeletét ürítenie?

Nem közvetlenül utána, hanem 5 vagy 10 vagy 15 perccel kés?bb. Mi ennek a biológiai oka? Mindenkinél így m?ködik ez? Vagy csak a férfiaknál?

Legjobb válasz: mert felrobbannál, de neked nem is ártana

mert felrobbannál, de neked nem is ártana
Ha masztizok utána mindig kell mennem pisilni pár perc múlva. F
Nõnél férfinél így mûködik. :) Nem tudok sajnos pontos biológiai okot mondani így inkább nem is mondok semmit, csak annyit, hogy a google a barátod :)
Nekem maszti közben is gyakran rám jön, mivel két-három órás akcióim vannak. Ezt teszi a nõhiány, pedig régen 5 perc alatt letudtam, na mindegy.
Nekem abszolút nincs ilyen ingerem pedig tök normális és egészséges vagyok! 27F
Ugye tudjátok hogy ez paráználkodás, és gyilkosság minden szexuális létnél ÉLETEKET ÖLTÖK MEG! (HÁZASSÁG ELÕTT NEM LEHET SZEXELNI ÉS A HÁZASÁGBAN NEM SZABAD VÉDEKEZNI) Gondoljatok bele hogy milyen lenne ha ti haltatok volna meg!

Hallotam már olyat hogy a férfi a nőnek szeretkezés közben a feneke lyukát nézzi ez miért van?

Legjobb válasz: én még nem hallottam ilyet, de az elõttem szólóval értek egyet, kutyapózban tudom elképzelni h látja de h miért biztos beindul tõle

én még nem hallottam ilyet, de az elõttem szólóval értek egyet, kutyapózban tudom elképzelni h látja de h miért biztos beindul tõle
Hát igen biztos izgató hogy lát mégegy lukat, ami még nincs betömve:)
Mondjuk kutya póz esetleg...Bizonyos férfiakat vonz az anális szex, biztosan ez lehet emögött.
Erdekes pozicio lehet! :D
Mert a tiltott gyümölcs mindig édesebb!
Mert, ha szem elõtt van, elgondolkodik rajta, hogy jó lenne azt is betömni.
luk-luk :)
ezt így mondták neked h van akinek az a mániája h a segglyukakat nézi?

Miért van az hogy szeretkezés után kifolyik?

Mindig ki szokott folyni, de most nem.Peteéréskor voltunk együtt, lehet azért?Ezt most nem azért kérdem, hogy terhes lettem-e, mert az hülyeség, csak szimplán érdekel.

Legjobb válasz: A peteérésnek nem sok szerepe van ebben,ez inkább tudat alatti cselekedet részedrõl,hogy összeszorítod a záróizmokat.Természetes dolog,amikor egy nõ kisbabát szeretne,akkor egész lényével ráhangolódik,és a tested is mindent igyekszik megtenni,azért,hogy megfoganhasson a baba.Én is észrevettem anno magamon,hogy amikor rááltunk a babára egy darabig nem keltem fel az ágyból,hogy ne tudjanak meglógni a kisfickók.:)

A peteérésnek nem sok szerepe van ebben, ez inkább tudat alatti cselekedet részedrõl, hogy összeszorítod a záróizmokat.Természetes dolog, amikor egy nõ kisbabát szeretne, akkor egész lényével ráhangolódik, és a tested is mindent igyekszik megtenni, azért, hogy megfoganhasson a baba.Én is észrevettem anno magamon, hogy amikor rááltunk a babára egy darabig nem keltem fel az ágyból, hogy ne tudjanak meglógni a kisfickók.:)
Hallottál már a gravitációról?
Mindenkinek kifolyik. nem vagyunk szivacsok, ami egyszer bement, az ki is fog jönni. tudod, a gravitáció! ha nem szex után rögtön, akkor folyamatosan, apránként.
A kaja is, innivaló is kijön elõbb-utóbb, ami nem szívódik fel. Mi lenne, ha minden (sperma is) bentmaradna???
Mindenkinek kifolyik, ez normális. Nekem is van hogy egybõl, van hogy csak késõbb, apránként. Nekem leginkább attól függ, hogy mennyire voltam nedves szex alatt.

Miért van az, hogy nagyon sokszor érzem azt a bizonyos "pisilő" érzést szeretkezés közben a szerelmemmel, de még nem volt G-ponti orgazmusom? Gáz ha mindennap spontán elmegyek bárhol vagyok, bármit csinálok?

(Spontán orgazmus)És naponta akár 20x is!!És ez nem vicc..Hallottam egy ilyen betegségr?l is,hogy egy nap akár 200x is elmegy vki,de hogy én is ebben szenvednék..?!:S hát nem is tudom...De Hogy ez történjen nem kell még "arra" sem gondolnom,hogy el?jöjjenek ezek a buja érzések!:$

Legjobb válasz: biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá

biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá
A kérdező hozzászólása: Ez a bizonyos buja érzés ez tényleg az:) Rengetegszer volt-van orgazmusom és megtudom különböztetni azért:) Ezek az érzések nagyon intenzívek és nylít helyzetekben még ciki is... :(
én azt szeretném kérdezni hogy mit szoktál csinálni mikor ilyen nyílt helyszíneken jön rád spontán, emberek között? huhh nem lehet semmi :S
A kérdező hozzászólása: A legkellemetlenebb, amikor Töri órán rám jött...Barátnõm mellettem ült és nem tudta mi bajom van mert remegtem és elvörösödtem..:$ Kikéreckedtem..Ha érzem, hogy jön a dolog, igyekszem elmenni a nyilvánosság elõl, de sajnos nem mindig megoldható..egyszerüen...elkell viselnem..:(
Nagyon szívesen cserélnék veled, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, h sokszor idegesítõ..és már engem is zavar...de am miért is cserélnél velem?:)
Nem gondoltál arra hogy megbeszéld ezt egy nõgyógyásszal?
Hmm igen errõl én is hallottam, hogy egy nõ rengetegszer képes elmenni, szinte a semmitõl :S.Szerintem is jobb ha beszélsz egy dokival.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtom..:$ Mit tudna vele csinálni..?:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!