Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy szeretem a barátomat (39 db)

Miért van az hogy? Szeretem a barátomat mindennél jobban, de mégis van olyan érzésem hogy lefeküdnék pár haverjával.

Szoktam állmodozni hogy jó lenne egy pár haverjával csak egyet szexelni és ennyi, de utána nagyon megbánom a gondolatot. Pedig nagyon szeretem a páromat. Miért van ez?:

Legjobb válasz: 1. Nõbõl vagy. 2. Egészséges vagy. 3. Szerelmes vagy, és nem vak. Mindenkinek vannak ilyen gondolatai. A kémia mûködik, nem szûntél meg nõnek lenni, "csak" szerelmes vagy. A titok nyitja, hogy lejöttünk a fáról, és a fejünk irányít, nem az altestünk, meg a hormonok. Mármint a többséget... Ha ez vigasztal: attól, hogy a barátod szerelmes, még õ is találhat másokat szexuálisan vonzónak. :) Ezzel nincs semmi baj. Baj azzal van, ha valaki megállt a törzsfejlõdés azon szakaszában, ahol a fizikai gerjedelem irányítja az életet, és nem az agy.

1. Nõbõl vagy. 2. Egészséges vagy. 3. Szerelmes vagy, és nem vak. Mindenkinek vannak ilyen gondolatai. A kémia mûködik, nem szûntél meg nõnek lenni, "csak" szerelmes vagy. A titok nyitja, hogy lejöttünk a fáról, és a fejünk irányít, nem az altestünk, meg a hormonok. Mármint a többséget... Ha ez vigasztal: attól, hogy a barátod szerelmes, még õ is találhat másokat szexuálisan vonzónak. :) Ezzel nincs semmi baj. Baj azzal van, ha valaki megállt a törzsfejlõdés azon szakaszában, ahol a fizikai gerjedelem irányítja az életet, és nem az agy.
Mert valójában egy büdös k u r v a vagy... ha tényleg szeretnéd a barátodat, még csak hasonló sem fordulna meg a fejedben.
Mi férfiak is megnézünk 1-1 szép lányt ebben nincsen semmi de azért szexrõl gondolkodni úgy h kapcsolatban v áz úgy már gáz.

Miért van az, hogy szeretem a barátomat de mégis megcsalom?

14 éves vagyok! És nagyon szeretem a barátomat akivel már 11 hónapja együtt vagyok! Eddig ez életem leghosszabb kapcsolata! Jól megvagyunk, minden szabad percünket együtt töltjük! De valahogy ha ott van az, h ? nincs ott...ott van más...

Legjobb válasz: Mert valojaban meg nem tudod mi az, hogy szerelem. A jol megvagyunk, meg jol erezzuk magunkat egyutt, semmire sem garancia. Ezert megy olyan konnyen szamodra a "csalas" Fiatal vagy meg - az mar tok jo, hogy eszrevetted nem helyes amit csinalsz...remelem kinovod...

Mert valojaban meg nem tudod mi az, hogy szerelem. A jol megvagyunk, meg jol erezzuk magunkat egyutt, semmire sem garancia. Ezert megy olyan konnyen szamodra a "csalas" Fiatal vagy meg - az mar tok jo, hogy eszrevetted nem helyes amit csinalsz...remelem kinovod...
Mert agyatlan és lelketlen vagy. Tajgetosz pozitív.
Ha megcsalod, akkor nem szereted!
Igen. (Utolsó válaszadónak) Felelõtlen, hülye kis kúrva vagy. A barátod ha csalna mit szólnál hozzá? Nem vagy szerelmes és jobb ha annak a marha barátodnak megmondod ha még nem jött rá h neked nem csak õ kell és hidd el sokkal boldogabb lesz nélküled, ha szereted is egy kicsit nem akarsz neki ekkora fájdalmat okozni, mert ha szeret, akkor nagyon tud fájni. Remélem nem szeret... Szal mondd meg ki fog dobni de meg érdemled és ne csak MAGADRA GONDOLJ h neked jó arra is gondolj h a barátodnak szörnyû érzés..
Talán mert egy hülye kúrva vagy?
mert egy éretlen kis csitri vagy és ezt vissza is fogod kapni az élettõl
Amíg felmerül benned az, hogy ott van más, addig te nem szereted ezt a fiút. Éretlen még a gondolkodásmódod, majd rájössz késõbb. Amúgy meg a 'kúrvázósok'-nak vajon a Kuttura a nick nevük..? A finoman cizellált és gazdag szókincsû magyar nyelv legszebb szavaival illettek egy kislányt, akinek tulajdonképpen fogalma sincs a szerelemrõl.. Nem lebaszni kéne, meg nem lekurvázni, köszönöm. Lehet lepontozni.
Szeretet és szerelem között nagy különbség van! Én is voltam ilyen helyzetben, 1 évig voltam egy ilyen pasival, akit kerül-fordul csaltam... Nem mertem ott hagyni, a biztosat, egy bizonytalanért... lehet azt gondolni rólam is, hogy egy ribanc vagyok... De érdekes, amióta megtaláltam a mostani páromat, eszembe sem jutna ilyen! Igazán megtanultam szeretni, nagyon szerelmes vagyok belé! Szóval ezzel azt akartam mondani, ha te is találsz egy oylan embert, akit szívbõl szeretsz, azt nem fogod megcsalni... Jobb lenne, ha szakítanál ezzel a barátoddal, hidd el te is megkönnyebbülsz!!;)
mert még nem ismered a felelõsség szót, túl fiatal vagy, ilyenkor még nem lehet komoly kapcsolatról beszélni.. de a korrektség szót ismerhetnéd
Na, most megint csökken a százalékom, de meg kell mondanom: RIBANC vagy!!!
szerintem mar nem szereted, mar csak megszokasbol vagy vele

Miert van az hogy szeretem a jelenlegi baratom de megis elkeseredek az elozo baratom miatt?

Legjobb válasz: A miért-re nem tudok válaszolni, de én is így vagyok, csak fiúban. Talán az lehet, hogy Te is úgy vagy mint én... (Ha nem, akkor javíts ki, mert ezt nem írtad le!) Én úgy voltam/vagyok ezzel, hogy nem akartam szakítani, nem éreztem, hogy vége van, sõt azt éreztem, hogy nekünk még dolgunk lenne egymással. Mivel a másik fél ment el, elfogadtam (nehezen) ezt, és továbbléptem. Így most megint jó párkapcsolatban vagyok, és az elõzõ is le van zárva valahogy, de ez nem az "örök-harag"-os lezárás, és nem is a "kihûlt a kapcsolat" típusú, közös megegyezéses, hanem egy harmadik fajta, ahol nem értem a másik indokait, csak elfogadom õket, mert szeretem a másikat. Tehát ha innen nézem, most két embert is szeretek, csak az egyikkel már nem vagyok együtt. Az elkeseredésem oka pedig pont az, hogy úgy érzem, Õ magával szúrt ki, mivel én még egy csomó dolgot adtam volna neki szívbõl, szeretettel.

A miért-re nem tudok válaszolni, de én is így vagyok, csak fiúban. Talán az lehet, hogy Te is úgy vagy mint én... (Ha nem, akkor javíts ki, mert ezt nem írtad le!) Én úgy voltam/vagyok ezzel, hogy nem akartam szakítani, nem éreztem, hogy vége van, sõt azt éreztem, hogy nekünk még dolgunk lenne egymással. Mivel a másik fél ment el, elfogadtam (nehezen) ezt, és továbbléptem. Így most megint jó párkapcsolatban vagyok, és az elõzõ is le van zárva valahogy, de ez nem az "örök-harag"-os lezárás, és nem is a "kihûlt a kapcsolat" típusú, közös megegyezéses, hanem egy harmadik fajta, ahol nem értem a másik indokait, csak elfogadom õket, mert szeretem a másikat. Tehát ha innen nézem, most két embert is szeretek, csak az egyikkel már nem vagyok együtt. Az elkeseredésem oka pedig pont az, hogy úgy érzem, Õ magával szúrt ki, mivel én még egy csomó dolgot adtam volna neki szívbõl, szeretettel.
még szereted a volt pasid és a mostanit nem szerelembõl szereted sztem..

Miért van az, hogy amikor a barátom azt mondja hogy: a "nő" mint ember, akkor teljesen ideges leszek. Jobban szeretem ha azt mondja "lány". Miért van ez nálam?

Legjobb válasz: Mert te még kislány vagy. Ha korban nem is de felfogásilag igen. Egy érett felnõtt nõ meg azt nem szeretik ha azt mondják rá hogy lány

Mert te még kislány vagy. Ha korban nem is de felfogásilag igen. Egy érett felnõtt nõ meg azt nem szeretik ha azt mondják rá hogy lány
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ:)
Jól van ez így! Én jobban szeretem a kis huncut rossz kislányokat, mint a búskomor, agyonhasznált nõket! ;)
Te mekkora idóta vagy utolsó. Képzeld nem csak búskomor, agyonhasznált nõk vannak.

Nagyon szeretem a barátomat, viszont nem a legszebb, szóval néha úgy érzem, hogy kicsit szégyenlem. Tudom, nem kéne, hogy mások véleménye érdekeljen, de mégis vannak ilyen érzéseim. Miért, mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nagyon szereted? Mert altalaban ha egy ember szeret egy masikat elfogadja ot ugy ahogy van. Szerintem tedd te is ezt ha szereted. Ne az foglalkoztasson, hogy masok mit gondolnak hanem hogy boldog legyel azzal akit szeretsz.

Biztos, hogy nagyon szereted? Mert altalaban ha egy ember szeret egy masikat elfogadja ot ugy ahogy van. Szerintem tedd te is ezt ha szereted. Ne az foglalkoztasson, hogy masok mit gondolnak hanem hogy boldog legyel azzal akit szeretsz.
Ülj le és gondold végig... Nem a legszebb? Még jó, hogy nem egy topmodell, akkor nehéz lenne megtartani. Te tudod milyen volt amikor azt érezted beleszerettél és a legfontosabb, hogy azóta is szereted! Ha azt az érzést adja neked amit Te szeretnél és úgy ahogy Te szereted, akkor Õ az akire vártál, akire vágysz. Tudod a külsõ nem minden, az olyan mint egy ruha, a lényeg belülrõl jön, az ragad magával. Ha külsõben szépség hiba van (pl. pattanás), a kozmetikus, fodrász, stb. sok mindenre képes. A legfontosabb viszont az, hogy Te szereted és Õ viszont szeret Téged, ti vagytok együtt, ne mások akarják irányítani a szerelmi életed!
Szerintem a férjem tök jó pasi, magas, izmos, jól néz ki, fõleg ha borostás. És itt vagyok én, aki valamikor jól nézett ki, de most úgy 20kilóval vagyok nehezebb mikor összejöttünk, és a szememen kívül semmi szép nincs bennem. De õt ez nem érdekli. Nem azért vett el, mert jól nézek ki, hanem mert szeret. És nem szégyenl. Neki fontosabb az, hogy imádjuk egymást, a társa vagyok mindenben, hogy számíthat rám, hogy még soha nem érezte magát ilyen biztonságban senki mellett, és hogy mindent meg tudunk beszélni. Ne szégyeld a párod. Ha neked a külsõségek ill mások véleménye a fontos, akkor nem szereted eléggé. De ha úgy érzed õ az igazi, akkor állj másképp hozzá. Õ nem tehet arról, hogy nem egy Brad Pitt (most csak mondtam vmit).
Mióta vagytok együtt a barátoddal ?
figyu, orulj, hogy megtalaltatok egymast. te vonzónak talalod? valoszinuleg, kulonben nem lennel egyutt vele. 40 ev mulva mindenki egyforman csunya lesz (nemcsak o, te is, meg mindenki, aki most fiatal, és "szép"), es ti boldogan ellesztek, es lehet egy szebb pasival meg nyirnatok egymast amugy nalunk en vagyok a kevesbe vonzó, ha csupan a kulsoseget vesszuk szemugyre (en vagyok a lany), és az en paromat is zavarta, hogy nem birnak a haverjai, én nem igazan torodtem veluk, és kb fel ev utan o se. (addig se nagyon, csak o az a fajta, aki mindenkinek meg akar felelni). eltelt 10 ev, mi mindig egyutt vagyunk, boldogok vagyuk, varjuk a babócánk, a haverjai (akik nem birtak) meg meg mindig egyedul vannak, nemelyik meg mindig egyetemista, nem jutott tul az iszunkhanyunkbelefekszunkon, a normalisabbak meg megismertek, es jól kijovunk (tobbnyire azokkal, akiknek szinten csaladjuk van mar), olykor egyutt megyunk ide-oda. nincs igazan konkluzio, ez van, ok is boldogok, mi is. a kerdesedre valaszolva: nezd meg a baratod. ne a kulsosegeket, hanem o magat, amitol o o, amitol szereted. es oleld meg, adj neki egy csokot, es gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy. vannak, akik sosem talaljak meg a parjukat. te megtalaltad. tedd a szivedre a kezed: elcserelned más (esetleg jokepubb) pasiert? ha igen, akkor nem o az igazi, tenyleg keress mast, ha pedig nem, akkor ne torodj vele. nem vagy hibas az erzeseid miatt, ne legyen lelkiismeretfurdalasod, az evek belenkneveltek, hogy mi mindennek es mindenkinek kell megfelelnunk, de a boldogsaghoz vezeto legelso lepes az, hogy magunknak feleljunk meg, alljunk ki magunkert, es utana johetnek a tobbiek.
A külsõ nem számít... dehogynem. Szar dolog, de hozzá tartozik, a szerelem félig testi kapcsolat.
Mindenki elpször egy ember külsejét nézi meg mert azt látja meg elsõként de ez nem jelenti azt h ez szerint is itélik meg az embereke.lehet vki nagyon ronda de ugyanugy nagyon rendi kedves meg stb, mas pedig lehet nagyon szép, akár egy modell de attol lehet nagyon hülye is.ha szereted a barátodat az azt jelenti hogy elfogadod õt ugy ahogy van, ugy ahogy kinéz.nekem sem voltak soha vlami szép barétaim de nem is voltak csunyák, nem az a lényeg hogy más mit gondol a te pasidrol hanem az hogy te mit gondolsz rola, klépzeld mi lenne ha egy nagyon joképû pasid lenne, aki midenkinek tetszik és minden csaj rámászna....pff hat az nem jo érzls...becsüld meg hogy van 1 barátod, és nem szégyeld õt senki elõtt hanem örülj hogy van és szeret téged!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, láttam, hogy kérdezett valaki, 2 éve vagyunk együtt.
Érdekes nagyon, mert nálunk is ez a helyzet. A barátom egyáltalán nem jóképû, és eleinte inkább csak azért randiztam vele, mert nem akartam megbántani. Majd megismertem, és nagyon nagyon szerelmes lettem. A környezetem nem értette, hogy egy csinos nõ, mit akar egy ilyen fiútól. Régebben engem is zavart, hogy mások mit gondolnak...de sokat gondolkodtam, és rájöttem, hogy soha életemben nem voltam ilyen boldog, mint most vagyok. Soha nem éreztem ennyire nõnek magam, soha nem szeretett így senki, soha senkivel nem nevettem ennyit. Te is gondolkodj el ezeken, és meglátod a külsõségek már nem is annyira számítanak.

3éve vagyunk együtt a barátommal és nem igazán bizik meg bennem nem tudom miért van nagyon szeretm! Hogy bizonyitsam ki még jobban hogy ő az életem értelme?

Legjobb válasz: Hogy hogy nem bízik meg benned? "Kiérdemelted" esetleg valahogyan...?? Alapvetõ félsz mindenkiben van.,de amég ez megmarad egészséges keretek között nincs gond... Lehet ,hogy a barátod esetleg betegesen féltékeny? mert akkor sajnos sehogy sem tudsz rajta segíteni.

Hogy hogy nem bízik meg benned? "Kiérdemelted" esetleg valahogyan...?? Alapvetõ félsz mindenkiben van., de amég ez megmarad egészséges keretek között nincs gond... Lehet , hogy a barátod esetleg betegesen féltékeny? mert akkor sajnos sehogy sem tudsz rajta segíteni.

Régebben nem voltam valami érzékeny típus, nem hatottak meg a filmek stb, de most már azon képes vagyok elpityeredni, ha eszembe jut, hogy mennyire szeretem a barátomat. Nagyon durva. Miért van ez?

Amúgy annyi is elég, hogy aranyosan néz, vagy mond valamit. Már kezdek megijedni magamtól :D

Legjobb válasz: Úgy tûnik te ilyen érzékeny lélek vagy! Irigylem a barátod, hogy ilyen párja lehet mint te.

Úgy tûnik te ilyen érzékeny lélek vagy! Irigylem a barátod, hogy ilyen párja lehet mint te.
Én is ilyen voltam, még én mondtam valakinek, hogy ne sírjon már egy film miatt... Most meg én kezdek rá elõször :D De ez akár menzesszel is összefüggésben lehet (nálam legalábbis, elsõ napokban meg elõtte való héten teljes patakot képes vagyok gyártani :) ), de úgy egyébként is érzékenyebbé váltam. Ha páromra gondolok, akkor dettó... :) Ez aranyos :)
mielõtt megjön én is ilyen vagyok. ja, egy jó tanács, nem árt figyelni, mert akkor is ilyen voltam mikor teherbe estem és még nem tudtam, de észrevettem, h nagyon érzékeny vagyok
éniss ijen vagyok! legtobbszor romantikus filmeken pityergek .. éss olyankor mindig a filmm helyébe magamat képzelem el meg a barátoomat:P lehet h ez beteges v nemtuddom :DD de ijen vagyok(:

Az miért van, hogy jobban szeretem kielégíteni a barátnõmet, mint amikor Õ elégít ki engem?

Talán az élvezés látványa, vagy nem tudom. Imádom amikor kényeztethetem.

Legjobb válasz: Mert nem elég jól csinálja neked.

Mert nem elég jól csinálja neked.
Jó fej vagy :) Most kapsz egy képzeletbeli cuppanós puszit a pofidra! 19/l
DE CSAK A POFIDRA :D
Szereted ha szereti.
Ezzel én is így voltam mindig :) Imádom kényezteni a barátnõm :) Már amikor van... :/
Én is így voltam vele. Aztán rájöttem, hogy csak a lányok többsége nem tud jól szopni:D
én is igy vagyok vele, jobb érzés látni hogy a csaj élvezi, nyög, mintha te nyögnél de persz a barátnõm is kielégit rendesen :D
ismerõs érzés :) )) Ha ezt õ is így gondolja, (mármint a párod) akkor igazán remek a kapcsolat köztetek :) )))
Gondolom mert neked is tetszik, hogy élvezi amit csinálsz vele, mint ahogy nekem is. :D Szerintem nincs ebben semmi különös...

Miért van, hogy a barátom mindent utál amit én szeretek?

Mindig felidegesítem ezen magam, pl. mondom hogy dejó volt ez meg az a film, erre ? elmondja minden szarnak. Szeretem az RPG játékokat, ? persze hogy csak az olyanokat utálja. Vagy például mikor meséltem neki a külföldi utazásaimról, hogy milyen jó volt ott, egyszer elmennék oda vele is, ? rögtön rávágta hogy fujj de ? gy?löli azt az országot, sose menne oda. Kérdezem miért, erre az a válasz hogy "csak úgy". Fogalma sincs az egészr?l, sosem volt ott mégis utálja. Nem értem miért ilyen, miért utál mindent amit én szeretek?

Legjobb válasz: Nem írtad, mióta tart a kapcsolat. Biztos, hogy nektek egymás mellett van a helyetek? Talán nem olyan szoros már ez a kapcsolat mint kellene. Lehet, hogy unja, csak ezt még kimondani nem meri? Bocsi, de nekem ez úgy tünik.

Nem írtad, mióta tart a kapcsolat. Biztos, hogy nektek egymás mellett van a helyetek? Talán nem olyan szoros már ez a kapcsolat mint kellene. Lehet, hogy unja, csak ezt még kimondani nem meri? Bocsi, de nekem ez úgy tünik.
Biztos volt neki tesója, akivel állandóan csesztették egymást, és bármit mondott az egyik, a másik mindjárt fikázta vagy rákontrázott. Anyám is ilyen, pedig már 67 éves. Tudod mit, próbáld ki, õ mit szólan, ha Te így viselkednél vele.
nemtom, 25 évesen azért elgondolkozhatnál, hogy egy ilyen infanitilis férfitõl mit vársz... ennyi erõbõl gyereket is nevelhetnél, de ha úgy érzed, akkor legyél a pótmamája, aki kezeli az ilyen gyermeki kitöréseket. gonosz vagyok? lehet, de ha belegondolok, ez belõlem kb azt váltaná ki, hogy takarodj-vagy-fejbeb.szlak-te-barom. :D sõt... ez a viselkedés kicsit még téged is lekicsinyít, mert azt sugallja, hogy minden amit te szeretsz, ami érdekel, stb (ami tulképp TE vagy) egy [email protected], és nem lehet jó. szerinted?
Próbáld meg rávenni egy két dologra, hogy a kedvedért próbálja ki. Az nem jó, ha csak te kötsz csak kompromisszumot, igen is neki is kell. A "csak úgy" meg nem válasz. Szeret téged és nem akar elveszíteni még egyszer, az a minimum, hogy ha megnézi azt a filmet, amit szeretnél, vagy elvisz oda ahova szeretnél menni. Lehet nem ártana néhány nõi praktikát is bevetni, nekem be szokott jönni a hízelgés és a csókok. Vagy ha õ akar valami, akkor te ne egyezz bele, végül is ha õ megteheti, hogy utáljon valami, te is megteheted. Aztán majd csak rájön a dolgokra. Az én barátom is kicsit csökönyös pár dologban és vannak szilárd meggyõzõdései, de igyekszem meggyõzni. Régebben nagyon nehezen ment, viszont mióta tudom körülbelül meddig mehetek el abban, hogy hogyan vágjak vissza neki kevesebb a problémánk. Eleinte nem akartam megbántani ezért nem szóltam, de késõbb rájöttem nyugodtan szólhatok neki, ha valami nekem nem tetszik.
Lehet h valamiért irígy rád, azért nem örül annak aminek te, azért nem tetszik neki az ami neked igen. Vagy ahogy írták elõttem, lehet már nem is olyan jó neki ez a kapcsolat, és így akar elüldözni. Vannak olyan pasik akik nem merik a szemedbe mondani az igazságot. Ez nem normális dolog egy szerelmi kapcsolatban! Beszélj vele errõl, csak így mehetsz biztosra!!!
az ellentétek vonzák egymást
Mióta vagytok együtt? Ha már régóta együtt vagytok nem kell törõdni ezzel, különbözõ az izlésetek, mégis van valami, ami összetart titeket. Viszont, ha még csak randizgattok, akkor gondolkozz el azon, hogy õ e az igazi.
Valószínû hogy rosszul választottál.
Sírva? :DDD 29 évesen? De ciki!!! xD hahahaha
A kérdező hozzászólása: Lassan 9 hónapja tart a kapcsolat, és egyszer már elhagytam emiatt, de sírva könyörgött hogy fogadjam vissza mert neki soha nem kell senki más, és én is tudom hogy szeret, csak ezt a viselkedést nem tudom hova tenni. Már az elejétõl fogva ilyen hogy semmit nem szeret amit én igen. Vagyis szerintem csak rámondja dolgokra hogy nem szereti, csak nem értem miért...?

Az miert van, hogy annyira szeretem a baratom teste illatat? Szoval nem a parfumje illatat hanem a teste illatat?

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül, csajszi! :) Ez teljesen jó, azt jelenti, hogy a kémia is mûködik köztetek, összepasszoltok. :) 19/l

Nem vagy egyedül, csajszi! :) Ez teljesen jó, azt jelenti, hogy a kémia is mûködik köztetek, összepasszoltok. :) 19/l
én már elsõ pillanattól szagolgattam olyan mint a "drog" teljesen áááhh:$ olyan jó:D
Hát igen, feromonok...:$ <3
eperturmix én azt csak nemrég kezdtem el, de még nem nagyon szoktam csinálni :$
én nem titokban szaglászom és mindig kiröhög miattaxd
énis imádom a barátom illatát igaz én a parfümjéért is megõrülök de a teste illatáért is=))
magához húz*
elsõnek igaza van ;) én is mikor magához búj titokban szaglászni szoktam :$:)
ezt nevezik feromonnak minden embernek van valamilyen természetes illata
A kérdező hozzászólása: ez komoly?
háát, de nekem még az után hogy szétszaglásztam, pár napig olyan illatom lesz nekem mint neki mindig magamat szagolgatoom >.<
A kérdező hozzászólása: es ez a kemia akkor mukodik csak ha mindketten szeretik egymast? amugy nem mukodne?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!