Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy szeretem a (328 db)

Miért van hogy szeretem a rossz dolgokat?

Miért van az, hogy én csak akkor érzem jól magam, ha rossz dolgok történnek, ha félek vagy ha rémálmom van?

Legjobb válasz: " a tiltott gyümölcs a legédesebb" ;) am nemtudom.. velem nincs olyan h szeretem amikor félek, meg rémálmom van

" a tiltott gyümölcs a legédesebb" ;) am nemtudom.. velem nincs olyan h szeretem amikor félek, meg rémálmom van
me nem vagy 100-as mazo???
Ezzel én is kb. így vagyok. Akkor érzem jól magam, ha szarul érzem magam.:D Nem tudom, miért, de bejön a rossz dolgok 'fílingje'. Talán veled is ez lehet a helyzet. Az okát viszont nem tudom, szerintem ez beállítottság kérdése, de az is lehet, hogy nem vagyunk 100-asok.:D
A kérdező hozzászólása: nem vagyok mazo, igazából nem érzek fájdalmat, betegségbõl kifolyólag
Hogy érted azt hogy nincsen?
A kérdező hozzászólása: hát úgy értem, hogy mintha nem lenne billentyûzet. már a menüben is csak egérrel tudok navigálni. más játékoknál, pedig tökéletesen mûködik a billentyûzet, szóval nem hinném hogy billentyûzet hiba lenne..

Szeretnék formatálni. Miért van, hogy beteszem a WIN7 DVD-t, BIOS-ban beállítom, hogy arról bootoljon, de mégsem a telepítő indul el, hanem maga a Windows?

Restartnál ugyan kiírja, hogy CD/DVD RAM-ról való indításhoz nyomjon meg egy billenty?t. Nyomom én, de semmi. Elindítja a Windowst. Itt van egy kép a BIOS-ról.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy usb s billentyûzeted van? Mert ha igen, akkor az a baj.

Nem lehet, hogy usb s billentyûzeted van? Mert ha igen, akkor az a baj.
Ha vistád van, vagy XP-d, akkor berakod a lemezt, és elinditód xpbõl a telepítést (lesz egy nagy kék gomb a lemezen található programban), utána menni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, tényleg a billentyûzet miatt volt a gond. Rátettem az átalakítót, így már mûködik minden rendesen! :)


Miert van az hogy szeretem a jelenlegi baratom de megis elkeseredek az elozo baratom miatt?

Legjobb válasz: A miért-re nem tudok válaszolni, de én is így vagyok, csak fiúban. Talán az lehet, hogy Te is úgy vagy mint én... (Ha nem, akkor javíts ki, mert ezt nem írtad le!) Én úgy voltam/vagyok ezzel, hogy nem akartam szakítani, nem éreztem, hogy vége van, sõt azt éreztem, hogy nekünk még dolgunk lenne egymással. Mivel a másik fél ment el, elfogadtam (nehezen) ezt, és továbbléptem. Így most megint jó párkapcsolatban vagyok, és az elõzõ is le van zárva valahogy, de ez nem az "örök-harag"-os lezárás, és nem is a "kihûlt a kapcsolat" típusú, közös megegyezéses, hanem egy harmadik fajta, ahol nem értem a másik indokait, csak elfogadom õket, mert szeretem a másikat. Tehát ha innen nézem, most két embert is szeretek, csak az egyikkel már nem vagyok együtt. Az elkeseredésem oka pedig pont az, hogy úgy érzem, Õ magával szúrt ki, mivel én még egy csomó dolgot adtam volna neki szívbõl, szeretettel.

A miért-re nem tudok válaszolni, de én is így vagyok, csak fiúban. Talán az lehet, hogy Te is úgy vagy mint én... (Ha nem, akkor javíts ki, mert ezt nem írtad le!) Én úgy voltam/vagyok ezzel, hogy nem akartam szakítani, nem éreztem, hogy vége van, sõt azt éreztem, hogy nekünk még dolgunk lenne egymással. Mivel a másik fél ment el, elfogadtam (nehezen) ezt, és továbbléptem. Így most megint jó párkapcsolatban vagyok, és az elõzõ is le van zárva valahogy, de ez nem az "örök-harag"-os lezárás, és nem is a "kihûlt a kapcsolat" típusú, közös megegyezéses, hanem egy harmadik fajta, ahol nem értem a másik indokait, csak elfogadom õket, mert szeretem a másikat. Tehát ha innen nézem, most két embert is szeretek, csak az egyikkel már nem vagyok együtt. Az elkeseredésem oka pedig pont az, hogy úgy érzem, Õ magával szúrt ki, mivel én még egy csomó dolgot adtam volna neki szívbõl, szeretettel.
még szereted a volt pasid és a mostanit nem szerelembõl szereted sztem..

Sok kérdés, komment van arról, hogy kamaszok, ill. gyerekek nem szeretik, vagy utálják az anyjukat. De mi válthatja ki, vagy miért van, hogy némelyik anya se szereti a saját gyerekét?

Létezik,hogy egy anya megutálja kamasz ,vagy feln?tt gyerekét,pedig kisebb korában még szerette?Mi lehet az a nyomós ok, ami miatt ez megtörténhet szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Ha visszagondolok, milyen voltam kamasznak és hogy nekem ahogyan késõbb jött, úgy tovább is tartott... Volt minden,a "Ti úgyse tudjátok ezt..."-tõl kezdve az anorexiáig minden.De anyukám sohasem hántolgatja fel, hogy akkor szerintem majdnem felpofozott volna legszívesebben. Ez egy ilyen korszak, így kell "elfogadni" , nagyon nehéz, de én is szülõ vagyok és jó elõre készülök az elsõ , máodik dackorszakra illetve kamaszkorra :) Még valami! Ha valakit szeretetben nevelnek, akkor a kamaszkor nem "bolondítja meg " teljesen és tudni fogja, hogy melyik a járható út. Ott van baj sztem, amikor egy gyerek kamaszkorában fogja fel, hogy semmibe se veszik, nem szeretik, nem értik meg , nem beszélgetnek vele...és még jobban lázad.

Szia! Ha visszagondolok, milyen voltam kamasznak és hogy nekem ahogyan késõbb jött, úgy tovább is tartott... Volt minden, a "Ti úgyse tudjátok ezt..."-tõl kezdve az anorexiáig minden.De anyukám sohasem hántolgatja fel, hogy akkor szerintem majdnem felpofozott volna legszívesebben. Ez egy ilyen korszak, így kell "elfogadni" , nagyon nehéz, de én is szülõ vagyok és jó elõre készülök az elsõ , máodik dackorszakra illetve kamaszkorra :) Még valami! Ha valakit szeretetben nevelnek, akkor a kamaszkor nem "bolondítja meg " teljesen és tudni fogja, hogy melyik a járható út. Ott van baj sztem, amikor egy gyerek kamaszkorában fogja fel, hogy semmibe se veszik, nem szeretik, nem értik meg , nem beszélgetnek vele...és még jobban lázad.
Tehát az a kérdés, hogy az anya miért nem szereti a gyerekét.Elõször is tudni kellene, mi az, hogy szeretet. Amikor valaki szül, az anyai ösztön készteti a gondoskodásra, és ezt könnyû összetéveszteni a szeretettel. Az anyát a faj fenntartásának erõs késztetése tölti el, és az az öröm, hogy meg tud felelni ennek az elvárásnak. Van gyerekem, kisbabám, kincsem. A kisbaba aranyos . Mindenki megcsodálja, és az anyuka a hõs, és az ünnepelt. Ez a sok öröm érzés nagyon kellemes, de csak összetéveszthetõ a szeretettel, valójában ez sem maga a szeretet. Ezek az érzések elmúlnak ahogy a gyerek növekszik. Lehet az is, hogy az "Én vagyok" érzésünket kiterjesztjük a gyerekünkre. Úgy veszem, mintha a gyerekem én lennék. Ez az egó kiterjesztése. Ebbõl van az, hogy a gyerekkel a saját vágyaimat akarom megvalósíttatni. Ez sem szeretet, de összetéveszthetõ vele. Ha az anyuka látja, hogy a gyereke nem akarja a szülõ énjét magára venni és megteljesíteni, elõfordulhat, hogy elfordul tõle emiatt. PL: az anya így gondolkodik: ez a gyerek nem én vagyok. Nem is hasonlít rám külsõleg. Nem is olyan jó tanuló mint én voltam, nem is olyan szelíd, sem nem jószívû, és nem is akar sem versenyzõ lenni, sem színész vagy más híres ember. Nem ilyen gyerekre godnoltam. Sajnálom. És különben is rengeteget kell dolgoznom, nincs rá idõm. Majd nevelik a naygszülõk. Ilyen gondolatok mellett a szülõ bizony eltávolodik a gyerekétõl. Az is lehet, hogy szereti, de nem mutatja ki. Szégyelli az érzelmeket. Az is baj sokszor, hogy pl. a rossz feleletek, dolgozatjegyek, ellenörzõ beírások miatt folyton fegyelmezni és haraguni kell az anyukának a gyerekre, és a végén már teljesen elmegy a szeretet a harag irányába. Gyakran halljuk: büszke vagyok rád - ezt mondják egymásnak, vagy a gyereküknek. Ez sem szeretet, mert a szeretet akkor is ott van, ha nincs semmi, amiért büszkék lehetünk. Azt is godnolhatjuk: õ a gyerekem, örökölni fogja a vagyonomat, hírnevemet, a személyiségem folytatása , ezért szeretem. Ez sem szeretet, csak a gyerek birtoklása, ez is elmúlik, ha véletlenül odalesz a vagyon. Az a szeretet marad meg hosszútávon, ami valóban szeretet, nemcsak látszatra. Akiben ott van a szeretet, az általában mindent és mindenkit szeret.
Igazából a kamasz lázadással nincs gond, teljesen természetes. A kamasz nincs teljesen tisztában az érzéseivel, olyat mond, amit éppen abban a pillanatban érez, nem gondolja át mondanivalója hosszútávú kimenetelét és talán még el is túlozza a mondandóját. A probléma a mai rendszerrel van. Tévedés ne essék, nem vagyok az a korosztály, aki túl sokat élt a régebbiben, de régen a szülõknek is voltak jogai, a gyereknek meg kötelessége. Ma ez fordult, a szülõnek kötelességei, a gyereknek jogai vannak. Itt van a kutya elásva. Egy olyan korosztálynak, ami nincsen tisztában a tettei következményével, aki nincs tisztában a jogok-kötelesség fogalmával, aki hajlamos elhamarkodottan dönteni, nos, egy ilyen korosztálynak nem a jogok sulykolása való, hanem egy kiegyensúlyozott jog-kötelesség kép, amit mostanság erõsen eltolnak a jog irányába. Nem normális, hogy egy gyerek elõbb találkozzon a jog fogalmával, mint azzal, hogy "szorzás". Az eredmény egy jogaival visszaélõ, senkit nem tisztelõ (mert ezt nem írják a jogaiban)korosztály. A szülõk pedig nagyon nehezen tudják kezelni, hogy az õ idejükben kötelesség volt elõtérben, nem pedig a jog.
Ezeknek rengeteg oka lehet. Pl ha az anya alkoholista és terrorizálja a gyerekét.Vagy ha nem figyel oda rá, más dolgokat fontosabbnak tart. Ha állandóan ordibál vagy veri. Az olyan anyákat nem szeretik a gyerekeik. De vannak olyan kamaszok akik lázadozásból elfordulnak szüleiktõl. Ha egy anya és a gyermeke közt megromlik a kapcsolat akkor a hiba mindkét félbe keresendõ. A legfontosabb a kommunikáció.
Saját példám: azért, mert a gyereke nem képes elviselni a gonoszkodásait, és ne adj'isten mondani merészel valamit a saját érdekében... Az anyukának persze meg nem tetszik, hogy a lánya elutasítja õt, és ahelyett, hogy magába szállna és elgondolkozna, elkezdi utálni... a saját gyerekét... Valamint még ezer más okból, aminek semmi köze nics a gyerekhez, de azért is õt utálja... Nemrég még nálunk élt a mamám. Epilepsziás rohamai voltak agydaganat miatt, és állandó felügyeletet igényelt. Anyám egy pillanatra ugrott csak le a boltba, és persze a mama pont akkor kapott rohamot, mikor én voltam vele. Semmi különös nem történt, de amikor anyám hazajött... látnotok kellett volna azt a pillantást. Egy másodpercig komolyan azt hittem, meg akar ölni. Lassan már ott tartok, hogy félnem kell a saját anyámtól.
Ajánlom figyelmetekbe Dr Ross Campbell Nehéz Évek Címû könyvét.Részletesen leírja a problémák forrását.Nagyon tanulságos könyv!

Az miért van, hogy pl egy nő nem szereti ha orálisan kielégítik, viszont ő szereti orálisan kielégíteni a pasiját?

Legjobb válasz: Fura érzés beterpeszteni valaki elé, hogy az lássa a lyukaidat, tudod? Meg aztán kevés pasi van, aki tényleg tud nyalni. Sokan azt képzelik, a nyalás csak annyiból áll, hogy használják a nyelvüket, na de semmi technikai ismeretük nincs hozzá. Nem is tudom, az ilyen pasik tényleg szeretnek nyalni, vagy csak ,,na tessék, aztán majd te is sz*pj le" módjára csinálják? Szóval az ember nagy nehezen engedi magát, és akkor nem tudja, milyen arcot vágjon, mert esetleg nem az a színészkedõs fajta, viszont nagy reakciót nem ér el nála a nyalakodás.

Fura érzés beterpeszteni valaki elé, hogy az lássa a lyukaidat, tudod? Meg aztán kevés pasi van, aki tényleg tud nyalni. Sokan azt képzelik, a nyalás csak annyiból áll, hogy használják a nyelvüket, na de semmi technikai ismeretük nincs hozzá. Nem is tudom, az ilyen pasik tényleg szeretnek nyalni, vagy csak , , na tessék, aztán majd te is sz*pj le" módjára csinálják? Szóval az ember nagy nehezen engedi magát, és akkor nem tudja, milyen arcot vágjon, mert esetleg nem az a színészkedõs fajta, viszont nagy reakciót nem ér el nála a nyalakodás.
Én pont ilyen vagyok. Õszintén, fogalmam sincs, nekem alapvetõ hogy kényesztetem õt..de az viszont fura, ha õ engem.Nem is sûrûn fordult elõ, csak ha kikönyörgi nagy nehezen. Nem is élvezem igazán, szivesebben adok, mint kapok. :)
Én is ilyen vagyok. Nem tudom miért. Egyszerûen irritál ha a feje ott lent van és az érzést is utálom (egyszer rákényszerítettek, hogy kipróbáljam). Viszont fordítva nem így van, de csak ha 100%-ig megbízom az illetõben, érzem hogy szeret és én is viszontszeretem. 24/N
Ez két dolog miatt lehet: 1, szarul nyal a pasi 2, gátlásos a nõ, és emiatt nem tudja elengedni magát, és élvezni a kényeztetést!

Miért van az, hogy szeretem a gyenge lábszagot? Takarómon is érzem és nem zavar. Szerintetek kinövöm ezt? 12/F

Legjobb válasz: Nem probléma végül is, én is szeretem ha olyan a sajátomét vagy a lányokét.

Nem probléma végül is, én is szeretem ha olyan a sajátomét vagy a lányokét.

Miért van, hogy az egyik fél jobban szereti a másikat s a másik nem? Vagy ha szereti is mért nem hajlandò kimutatni?

Mindent megteszek a pàromèrt hisz imàdom. Mindazt a tör?dèst megkapja t?lem, amit èn is szeretnèk t?le kapni, de ennek sajnos az egy negyedèt sem nyùjtja. Tudom, hogy szeret, de ezt nekem sose mondja, harapòfogòval kell kihùzni belòle egy "szeretlek"-et.. Sosem lep meg aprò ajàndèkokkal, figyelmessègekkel, sosem cirògat, masszìroz, sosem ad egy puszit pl ha làtja , hogy elbòbiskoltam stb... Sokszor mondtam màr neki, hogy ezekre nekem szuksègem van, mint ahogy èn mindezt megadom neki. De belefàradtam, hogy nekem kelljen mondani folyton. Mèrt nem jön neki magàtòl? Vajon màr nem szeret? Akkor mèrt nem hagy el?

Legjobb válasz: 24 èves làny vagyok!

A kérdező hozzászólása: 24 èves làny vagyok!
velem is szóról szóra ugyan ez a helyzet!! :S ezekszerint nem vagyok egyedül vele... én is belefáradtam sokszor mondtam neki h nekem szarul esik h nem mutatja ki...persze tudom h szeret csak ez kevés nekem. Legutoljára megmondtam neki h belefáradtam és nem sokáig fogom bírni, azóta nagyon figyelmes szerintem te is õszintén mond el neki! 18/l
Nem tudom, miért kellene elvárni bárkitõl is, hogy akarata, szokásai, igényei ellenére bárki kedvéért megváltoztassa a hozzáállását a másikhoz. Ha õ nem akar cirógatni, puszilgatni, akkor a kikényszerített, kizsarolt cirógatás, puszilgatás kinek esne jól? Ha én úgy akarom szeretni a páromat, hogy minden nap egy tortát sütök neki, mert azt hiszem, hogy ez a szeretet, akkor legyen kötelezõ neki is minden nap egy tortát sütnie nekem, mert különben hisztisen toporzékolni fogok, hogy már nem szeret?
Azért amiket írsz azok elég alap dolgok. Nem minden ember egyforma. Lehet h nem szeret, de lehet h csak neveltetése miatt ilyen. Pl. eleinte megadta ezeket a dolgokat? Mert ha igen, akkor nyilván baj van, de ha sosem adta meg, akkor lehet h csak ilyen és kész. De szerintem a pasiknál ez eleve máshogy van: pl. kiáll melletted egy vitában? Elvisz a haverokkal bulizni?...stb. ha pasis programokat szervez veled tuti szeret. Én pl akkor tudtam meg h mennyire szeret a poárom, mikor találkoztam a kollégájával, és mondta, h csináljak valamit vele, mert már nem bírja h folyton rólam áradozik :D :D
A párod hány éves? MErt ha még fiatal, alakíthatsz rajta kicsit, hogy ez is kell egy kapcsolathoz...stb, viszont ha 30 felett van vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Normális? Most írtad, hogy mentálisan beteg vagy.
Milyen mentális betegséged van? Amúgy érdekes dolog, amit írsz, és talán nem is olyan ritka, mint sokan gondolnánk. Legalább így van egy kis pozitívum is a betegségben =)
A kérdező hozzászólása: Bipoláris zavarom van.
Én gyanítom, hogy nekem is olyanom van (mostanában készülök orvoshoz menni vele), és mit ne mondjak, azt a részét én is szeretem, amikor felfokozott állapotban vagyok! Soha máskor nem vagyok ennyire laza és "jó fej" - általában nagyon gátlásos vagyok és nehezen mutatom ki az érzelmeimet. Szóval szerintem nem furcsa ez egyáltalán.
Én is bipoláris vagyok - meg disszociatív is :D - és a felfokozott állapotot én is szeretem. Nem a betegséget szeretem, hanem azt az állapotot, mikor felpörget, mert olyankor minden jó. :D

3éve vagyunk együtt a barátommal és nem igazán bizik meg bennem nem tudom miért van nagyon szeretm! Hogy bizonyitsam ki még jobban hogy ő az életem értelme?

Legjobb válasz: Hogy hogy nem bízik meg benned? "Kiérdemelted" esetleg valahogyan...?? Alapvetõ félsz mindenkiben van.,de amég ez megmarad egészséges keretek között nincs gond... Lehet ,hogy a barátod esetleg betegesen féltékeny? mert akkor sajnos sehogy sem tudsz rajta segíteni.

Hogy hogy nem bízik meg benned? "Kiérdemelted" esetleg valahogyan...?? Alapvetõ félsz mindenkiben van., de amég ez megmarad egészséges keretek között nincs gond... Lehet , hogy a barátod esetleg betegesen féltékeny? mert akkor sajnos sehogy sem tudsz rajta segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!