Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy sokszor nem érzem (11 db)

Miért van az, hogy sokszor nem érzem a baba mozgását, de látom hogy hullámzik a hasam?

Úgy szeretném érezni is, persze van hogy érzem, de elég sok az ilyen eset. Mi lehet a baj??? Tehetek érte valamit hogy érezzem??

Legjobb válasz: írjatok lécci... :(

írjatok lécci... :(
Szerintem nincs baj.Eleinte csak akkor éreztem, ha odaraktam a kezem, pedig lehetett látni, hogy mocorog.Gondolom, ha nagyobb lesz, érezni fogod.Én már oda se nézek, tudom, hogy rug. Remélem segítettem.Boldog babavárást! 34 hetes kismama
Szerintem sokat nem tudsz tenni. Biztos vastag a hasfalad, vastag a méhfalad, vagy inkább befele fordul a baba. Nekem is van sokszor, hogy érzem, hogy megfordul, de igen enyhén, mert nem rugdos, csak mocorog. Ez nem baj, a lényeg, hogy mozogjon.) Van, hogy még most sem érzem, az uhon is elmászott és nem éreztem, pedig már 29 hetes vagyok..
Igazából a méhen nincsenek érzõ idegek, szóval csak akkor érzed a baba "rugásait" ha eltalál valami olyan szervet aminek vannak (izom, gyomor, hólyag stb) Fogod érezni idõvel, szerintem. de elõsegíteni nem nagyon tudod azt hiszem.
Szerinem se aggódj, a lényeg, hogy ha nem is érzed, látod, tehát minden oké odabent. De ha ez megnyugtat, egy módszer, ami nálam bevált: ha már sokáig nem éreztem a mozgását, akkor feltettem a baba "kedvenc" zenéjét, rá a hasamra a fejhallgatót és arra rögtön beindult. Talán nálad is bejön. 27 hetes kismama
Szia! Van amikor én sem érzem, hogy mozogna, pedig a hasam szemmel láthatóan mozog. Van amikor meg akkorát rúg, hogy azt hiszem kilyukad a pocim. Szerintem a mozgás erõségétõl függ. Üdv: 27 hetes kismama
Mert egész idõ alatt azt várod hogy na mikor mááár????
Mert sokat agyalsz, ahelyett, hogy csak élveznéd. Amikor már oda érsz, hogy majdnem, akkor eszedbe jut és teljesen kiesel a dologból ezért nem is sikerül.
csak lazulj el, és élvezd, nem kell rágörcsölni. Higgadj le, csukd be a szemed és élvezd. szuszá.
2-es nagyon jól megfogalmazta. Egyébként meg azért lehet, hogy nem megy mindjárt, mert minden új párnak össze kell szoknia, ehhez változó idõ kell, de ha közben elkezdesz azon filózni, hogy "miért nem", akkor kb ott le is lövöd a dolgot magadnak.
Nekem kb 4-5 hónap után volt elõször hüvelyi orgazmusom, de nem kattogtam ezen, h miért nem volt elõtte. Engedd el magad, élvezd, ennyi az egész!
Hm... Jó nektek lányok! Én már kilenc éve várom a mindjárt, s még nem jött el...


Hólyaghurutod lehet. El kéne menned orvoshoz, de addig is igyál sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Kamillatea. Igyál belõle sokat, belülrõl segít a gyulladást megszüntetni + A meleg fürdõvízbe önt egy adagot és egy kicsit ücsörögj benne. A dédimtõl tanultam, nálam bevált ilyen esetben. J a fürdõvízbe tehetsz egy jó nagy adag tengeri sót is, az is segít.
Próbáld meg nem erõltetni a pisilést, ha tudod, hogy már mindent kipisiltél. Csak még rosszabb lesz, mert ilyenkor kinyílnak a húgycsó záróizmai, de mivel vizelet nem jön ki, ezért a baktériumok bejutnak és még inkább elfertõzõdik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a tanácsokat is mindenképpen kipróbálom a kamilla teást :)

Mióta gyermekem van, férjem iránti érzelmem megváltozott. Sokszor érzem azt, hogy nem szeretem. Miért van ez?

Pedig nem panaszkodhatom,mert nagyon sokat segít,és nem csak a Baba körül,hanem a háztartásban is.Szomorú vagyok ezmiatt,mert lelkiismeret furdalásom van ezáltal.Mit tudnék tenni,hogy újra "beleszeressek"?Tanácstalan vagyok.Van így esetleg még vki rajtam kívül?

Legjobb válasz: Neki köszönheted,hogy anya lettél.Ne csak a gyerekkel törõdj hanem a pároddal is.,a babának is szüksége van egyedüllétre.Ha nem hagyod,hogy nélküled is jól érezze magát,azzal neked is és neki is rosszat teszel.Annak pedig örülj,hogy a férjed rendes ember.Ne tedd tönkre a házasságod,és ne akard a babád apa nélkül felnevelni.

Neki köszönheted, hogy anya lettél.Ne csak a gyerekkel törõdj hanem a pároddal is., a babának is szüksége van egyedüllétre.Ha nem hagyod, hogy nélküled is jól érezze magát, azzal neked is és neki is rosszat teszel.Annak pedig örülj, hogy a férjed rendes ember.Ne tedd tönkre a házasságod, és ne akard a babád apa nélkül felnevelni.
Biztos szereted aférjed, csak megfordult a fontossági sorrend.A gyerek lett az elsõ.Az én férjem is egy kincs, de a gyerek a mindenem.Van hogy úgy hívom hogy szerelmem.

Miért van az, hogy nagyon sokszor érzem azt a bizonyos "pisilő" érzést szeretkezés közben a szerelmemmel, de még nem volt G-ponti orgazmusom? Gáz ha mindennap spontán elmegyek bárhol vagyok, bármit csinálok?

(Spontán orgazmus)És naponta akár 20x is!!És ez nem vicc..Hallottam egy ilyen betegségr?l is,hogy egy nap akár 200x is elmegy vki,de hogy én is ebben szenvednék..?!:S hát nem is tudom...De Hogy ez történjen nem kell még "arra" sem gondolnom,hogy el?jöjjenek ezek a buja érzések!:$

Legjobb válasz: biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá

biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá
A kérdező hozzászólása: Ez a bizonyos buja érzés ez tényleg az:) Rengetegszer volt-van orgazmusom és megtudom különböztetni azért:) Ezek az érzések nagyon intenzívek és nylít helyzetekben még ciki is... :(
én azt szeretném kérdezni hogy mit szoktál csinálni mikor ilyen nyílt helyszíneken jön rád spontán, emberek között? huhh nem lehet semmi :S
A kérdező hozzászólása: A legkellemetlenebb, amikor Töri órán rám jött...Barátnõm mellettem ült és nem tudta mi bajom van mert remegtem és elvörösödtem..:$ Kikéreckedtem..Ha érzem, hogy jön a dolog, igyekszem elmenni a nyilvánosság elõl, de sajnos nem mindig megoldható..egyszerüen...elkell viselnem..:(
Nagyon szívesen cserélnék veled, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, h sokszor idegesítõ..és már engem is zavar...de am miért is cserélnél velem?:)
Nem gondoltál arra hogy megbeszéld ezt egy nõgyógyásszal?
Hmm igen errõl én is hallottam, hogy egy nõ rengetegszer képes elmenni, szinte a semmitõl :S.Szerintem is jobb ha beszélsz egy dokival.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtom..:$ Mit tudna vele csinálni..?:(
Te hallod meg akarod baszni?
mivel valószínûleg hímnemû egyed vagy, ezért természetes, hogy farokra húznád
Tetszik neked a lány ennyi az egész, lehet hogy te úgy gondolod hogy nem érzel semmit iránta de az álmaidban mégis szerepet játszik így mégis érzel iránta valamit csak ezt magadban elnyomod. Velem is ugyanez volt egyik osztálytársammal is jól elvoltam lány volt meg minden amolyan barátok voltunk az osztályba de én is egyre gyakrabban álmodtam vele de a való életben nem tudatosult bennem hogy érzek iránta valamit, és végül is összejöttünk érettségi után, mert volt egy buli ami után náluk aludtam mert buszom már nem volt és akkor szerelmet is vallott nekem meg ugye erõteljesen nyomult rám én meg totál bele estem és onnantól járunk is.
> De nem érzek iránta komolyabbat. Biztos vagy ebben? :) A REM-fázis funkciója az érzelmek feldolgozása. Arról álmodsz, ami foglalkoztat.

Sokszor van olyan, hogy felállok és elkezdek sétálni de 2 lépés után úgy érzem nem birok többet menni mert annyira szédülök és le kell ülnöm. Valaki tud segíteni miért?

14/L ...ez kb. olyan 3 hónapja van de nem sűrűn.

Legjobb válasz: Úgy tûnik, hogy hirtelen leesik a vérnyomásod, mikor felállsz. Ehhez nem feltétlenül kell, hogy alacsony legyen a vérnyomásod. Nem tudom mit lehet tenni ellene, de orvos nem ártana elmenned, és elmondani neki a panaszaidat.

Úgy tûnik, hogy hirtelen leesik a vérnyomásod, mikor felállsz. Ehhez nem feltétlenül kell, hogy alacsony legyen a vérnyomásod. Nem tudom mit lehet tenni ellene, de orvos nem ártana elmenned, és elmondani neki a panaszaidat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot.
Ilyenkor leesik a vérnyomásod. Serdülõkorban gyakori, 3-5 éven át is megmaradhat. Jellemzõ, hogy fekvésbõl vagy ülésbõl felálláskor jelentkezik csak. Jelezheti a keringési rendszer edzetlenségét is, melynek a megoldása a rendszeres sport.
Nem nõttél hirtelen sokat az utóbbi idõben? Egyébként ebben a korban teljesen normális, velem is sokszor elõfordult anno.
velem is ez van de nem mindig csak amikor hirtelen felállok valamikor ilyen sárga izéket láttok de gyorsan eltûnik de az se mindig én voltam orvosnál és õ is a vérnyomást mondta 13/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :)
ez így engem lesokkolt, szakíts vele jobbat érdemeL! szerintem....
Lehet, hogy meg csak testileg vonzodsz hozza. En a helyedben varnek egy kicsit, mert 1 het az meg semmi. Lehet hamarosan elkezdessz hozza erzelmileg is kotodni de ha mondjuk 1 honap utan is ugyanezt erzed akkor szerintem hagynod kellene a dolgot.
ki használod csak nem ismered be magadnak.... és ilyenkor rád tör e az érzés... hagyd szegény lányt..
Mert csak gyakorolni kell neked.
Mert Markok Marcsinak hívják...
mi az hogy közlöd vele, hogy le akarsz feküdni?! vagy miután lefeküdtök közlöd, hogy már nem kell? mekkora egy tapló állat vagy ! egyáltalán 1 ki*****tt hét után miért kéne dugni?
Egy hét még semmi. Nekem kb. 2-3 hétbe telt mire hiányzott úgy igazán a barátom és neki is. Most egy éve vagyunk együtt :) Azt mondják azok a kapcsolatok hosszabb ideig tartanak amik nem azzal a lángoló szerelemmel indulnak. Nekünk ez is fokozatos volt és jó volt így. :)
Nyugi, ha kimutatja hogy szeret, egy idõ után neked is fog hiányozni, legalábbis nálam így van.Az elején nekem sem hiányzott, de tényleg õszintén szeret már mindenhogy bizonyította, eltelt, 9 hónap, és most jövök rá igazán mennyit is jelent nekem :) Minden idõ kérdése :)
Még annyira friss a kapcsolatotok hogy szinte ropog, várj még ezzel, az hogy összejöttetek az egy dolog majd idõvel felfogod az érzelmeket meg mindent. Én is így voltam egy lánnyal bár nálunk ez fordítva volt, amikor együtt voltunk minden volt, de amikor a lány elment tõlem nem volt kedve velem beszélgetni face-n nem is beszélgettünk jóformán semmirõl amikor találkoztunk órákig elvoltunk, majd 3 héttel késõbb közölte velem hogy végeztünk neki ez nem megy hogy csak akkor vonzódik hozzám ha vele vagyok meg szinte nem érez úgy szerelmet irántam meg nem is akart velem lefeküdni sem (nem feküdtünk le) és mondta hogy inkább most hagyjuk abba mielõtt túl fájdalmassá válna ez részemrõl mert barátként szeret csak engem és akart még barátnak. Szóval ha jót akarsz neki akkor ne várj túlsokáig.
A kérdező hozzászólása: nem szeretném kihasználni, az oszt társaim mondják hogy feküdjek le vele és kész de nem akarok. várok még egy kicsit aztán valahogy közlöm vele..
A kérdező hozzászólása: ki beszélt itt szexrõl kedves értelmi fogyatékos utolsó kommentelõ..?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!