Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy sokszor (196 db)

Miért van, hogy sokszor felerősödik a vágy h egy srácot lesmároljak, stb? Fiú létemre?

Mármint azt vágom h bi v meleg hajlam, de azt nem, hogy miért vannak időszakok, amikor nagyon erős ez a vágy. Másokkal is így van?

Legjobb válasz: Lányok is érdekelnek? Ha nem, akkor valószínûleg meleg vagy - kedves elõttem szólók, ezt ÍGY mondják... (KULTÚRA!) - ha pedig lányok is érdekelnek, mégis vannak olykor ilyen vágyaid, nos ekkor biszexuális lehetsz. Hogy mikor milyen ennek az intenzitása szerintem a libidódtól függ. Köznyelven mennyire vagy 'kanos'. :)

Lányok is érdekelnek? Ha nem, akkor valószínûleg meleg vagy - kedves elõttem szólók, ezt ÍGY mondják... (KULTÚRA!) - ha pedig lányok is érdekelnek, mégis vannak olykor ilyen vágyaid, nos ekkor biszexuális lehetsz. Hogy mikor milyen ennek az intenzitása szerintem a libidódtól függ. Köznyelven mennyire vagy 'kanos'. :)
Mert homi vagy.
elegem van meleg-ed van, majd akarsz mást is nem csak smárolgatni..ha már így kezded
mert homi vagy
hát mert bi vagy..és van akinél változik h mikor csaj mikor pasi kell...legtöbbeknél ugy van h ugye biszex de ha csajjal van ugyis megkívánja a pasi és fordítva is persze...
igen, igaza van a lánynak.....libidó....bár ha még nem tetted meg...akkor az is benne lehet. Ha lesmárolsz majd pár srácot lehet, hogy csökken majd ennek az érzésnek az intenzitása...:)
Mert meleg vagy, annyira, hogy a gesztenye megsül a markodban. Homár. Ratyi. Vazelinreklám.

Miért van, hogy sokszor azok fáznak meg akik melegen felöltöznek?

Üdv! Minden télen (igazából novembertől márciusig) kb 2-3 szor megfázok, pedig atléta, póló, pulcsi, télikabát, sál, sapka, kesztyű, vastag zokni, bakancs, vastag bélelt farmer van rajtam. Az immunrendszerem rendben van, sok gyümölcsöt, zöldséget eszek, változatosan táplálkozok, sportolok. Aztán vannak osztálytársaim akik szinte sose fáznak meg, nem betegek mikor egy sima farmerba és egy szál pólóba (!!!) meg egy kesztyűbe kimennek hógolyózni meg focizni. Ez miért van? Persze biztos fáznak de nen betegszenek le. Előre is köszönöm! 14/f

Legjobb válasz: Mert ha bent is ebben vagy (márpedig a farmerodat csak nem húzod le a suliban), akkor kimelegszel, leizzadsz és így könnyebben megfázol, ha aztán kimégy. - ez egy lehetõség A másik: õk edzettebbek. Többet mozognak, egészségesebben táplálkoznak, ellenállóbb a szervezetük.

Mert ha bent is ebben vagy (márpedig a farmerodat csak nem húzod le a suliban), akkor kimelegszel, leizzadsz és így könnyebben megfázol, ha aztán kimégy. - ez egy lehetõség A másik: õk edzettebbek. Többet mozognak, egészségesebben táplálkoznak, ellenállóbb a szervezetük.
A kérdező hozzászólása: Igen lehet, hogy bennt kiízzadok de, akkor mi a jobb fázni a pólóba de nem lebetegedni vagy nem fázni a vastag ruhákba de lebetegedni? Egyébként nem hiszem, hogy egészségesebben táplálkoznának mert chipset esznek chipsel, a zöldséget utálják stb.
Mert hozzászokunk a hideghez.
A megfázás egy elsõsorban érintéssel terjedõ felsõlégúti vírusos fertõzés, a közhiedelemmel ellentétben semmi köze a fázáshoz. Hidegben az emberek többet tartózkodnak zárt térben, így könnyebben továbbadják egymásnak, ennyi. Moss kezet gyakrabban, és lehetõleg ne fogdosd az arcod, törölgesd az orrod szabad kézzel/kesztyûvel. Tömegközlekedési eszközökön pláne figyelj erre oda.
Attól, hogy saját érzésed szerint sok gyümölcsöt eszel, még nem biztos, hogy helyén van az immunrendszered. A náthát pedig amúgy sem a hideg okozza elsõsorban, tehát az, hogy melegen felöltözöl, megint csak nem garancia. Amúgy pedig épp azok rontják el, akik már 10 fokban bundás cipõben-tundrabugyiban-télikabátban nyomulnak, mert akkor mit veszel magadra -15 fokban, ami simán lehet még télen? Edzeni kell a szervezetet. Persze nem azt mondom, hogy alulöltözötten rohangálj, mert a tüdõgyulladás sem kellemes. :D De a finnek sem poénból ugrálnak szauna után a jeges vízbe. De a legjobb, ha megkérdezed a háziorvosod, hogy mit javasol. Valami vitaminkészítményt sem ártana szedned, csak zöldség-gyümölcsbõl manapság szinte lehetetlen fedezni a szükségletet, legalábbis ha már egyszer hiány van.
Én is nagyon fázós vagyok. Ma is volt rajtam vékony hosszú ujjú, nagyon vastag pulcsi és egy bélelt mellény, és majd meg fagytam, míg az egyik osztálytársam csupán egy szál pólóban volt egész nap. Nem tudom, hogy mitõl függ, de sok ember van így. 14/L
ez érdekes mert azok az ismerõseim akik jól beöltöznek mindig betegek én meg nem. pl még a héten is rövidgatyában mászkáltam. és a re mondanám hogy helyesen táplálkozom vagy sokat sportolok. 11-12 fokig nem fázom.

Miért van, hogy sokszor egy jó csajt megcsalnak egy sokkal csúnyábbal?

Legjobb válasz: mert rájönnek, hogy a szép csaj csak kívül szép, mert rájönnek hogy ribanc, esetleg komolyabb dolgot keresnek stb.

mert rájönnek, hogy a szép csaj csak kívül szép, mert rájönnek hogy ribanc, esetleg komolyabb dolgot keresnek stb.
Az 58 százalékost jól otthagyta a pasija... nem gondolod, hogy a minõsíthetetlen modorodnak és a beképzeltségednek azért lehet ebben némi szerepe? 24/N
A szépség egybként relatív:)
Azért mert a jó csaj nem tudja h mi kell egy pasinak. Tisztelet a kivételnek ezért nem kell lehurrogni:)
mert a férfi kíváncsi természet, kíváncsi arra h mi van az alatt a lány alatt(ugyanolyan ízû e stb)
Ez egy jó kérdés, biztos a csúnyább bevállalósabb, vagy nem tudom
Ezek a pasik betegek, nem becsülik meg a jót, a szépet, inkább a prasnya, kövér nõ kell nekik, ez tapasztalat:( ez sajnos nem ujdonság:((( Inkább egy igénytelen senki nõ, mint egy csinos de jóságos, kedves nõ! az olyan megérdemli a baját, hadd legyen lepusztult nõvel, addig a szép talál másikat, aki talán nem hagyja el egy rákos bálnáért...
Azt hiszem, jobb modorom van, mint itt egy-két embernek, arról nem is beszélve, kedves 24 éves kislány, hogy nem becsmérelek senki látatlanban...Nem tdhatod, hogyan viselkedek egy kapcsolatban:) ne minõsíts le csak azért, mert neked épp nincs senkid, és irígy vagy, vagy épp rossz napod van! Nem tudhatod, lehet hogy egy idióta agresszív állat vagyok, az is lehet, hoy egy odaadó kedves ember, aki tisteli a régi értékeket egy kapcsolatban:) Csókollak:)
ez hasonlítás volt, nem csak magamra értve, gondolom nem csak én jártam így:) Nem én vagyok az egyetlen olyan csaj, akit elhagytak anno:) Nem panaszkodom, most boldog vagyok, olyan valakivel vagyok aki szeret, nem link, nem iszik, nem gépezik, ezerszer többet ér, mint az ex....:) Jól jártam azzal hogy ez történt! No nem mondom, akkor azért leesett az állam (meg az önértékelésem):) )
#10 kit érdekel, mikor õ szép, kedves és jó modorú? :D miért van az, hogy ennyi undorító felszínes embert rakott a földre az anyja?
az, de az a legdurvább, amikor iszonyatosan ronda emberért hagynak ott aki ráadásul bunkó, lusta némber...
Mert maradt még normális pasi, aki különbséget tud tenni szép és ronda között:) ))
Az újdonság varázsa.
A privát mocskolódásod hangneme mindent elárult, kedves 58 százalékos. Nem csak a "kiváló" modorodat, hanem az intelligenciádat is. Sõt, még az is lejött, hogy közelében sem voltál kapcsolatnak, mióta az exed elhagyott. És az IRIGY szót két rövid I-vel írjuk. 24/N (kislány az, aki így megsértõdik, mint te.)

Az miért van, hogy sokszor amikor ránézek az órára azonos órát és percet mutat. Például:11:11 ; 20:20 perc. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy olyankor kívánhatsz vmit és ha erõsen kívánod teljesül :D

Azt jelenti hogy olyankor kívánhatsz vmit és ha erõsen kívánod teljesül :D
szerintem semmit sem:) nálam is szokott ilyen lenni:)
Nekem is szokott ilyen lenni... Valószínûleg azért, mert az ember csomószor ránéz az órára, de csak az ilyen számok maradnak meg benne erõsen (pl. 11:11). Ezért úgy érzi, hogy sokszor amikor ránéz, ilyet lát, pedig sokkal több olyan van, amikor teljesen "semleges" számokat mutat az óra - csak azokat nem jegyzi meg ennyire. Na. Remélem nem írtam nagy hülyeséget... :D
én valamikor napokig 01:10-kor ébredtem mindenkivel van ilyen
azt jelenti, hogy olyankor annyi az idõ

Miért van olyan sokszor az a kérdés itt, hogy "Ugye attól még hogy itt sok Jobbikos van, attól még máshol nincsen sok, és ez nem reprezentatív? "

Savanyú a szőlő, vagy sok a "rettegő"?

Legjobb válasz: "Mitõl féljünk? A 16 éves, 40 kilós arcoskodó náciktól, akik ha meglátnak az utcán egy 12 éves cigánygyereket maguk alá rittyentenek? Ja, rögtön megijedek. Majd ha össze tudtok adni két egyjegyû számot számológép nélkül, akkor szóljál, hogy beszélgessünk. Ezt lehet várni kb. A tudatlanságod hatalmas. Ezt szeretnék bemesélni, mert másra már nem nagyon telik. Miközben az igazság az hogy ugyan olyan vegyes képet mutat a szavazóbázisa a Jobbiknak mint más pártnak. Igaz hogy a 35 évesnél fiatalabbak és az egyetemisták között a legnépszerûbb, de ez még nevetségesebbé teszi a hasonló embereket mit a válaszoló!

"ldal tele van jobbikos bértrollokkal." Ezen is:) Ahogy Szlovákia, Kanada meg a többi ország ahonnan szegény beltenyészetes cigányokat elzavarták;)
"Mitõl féljünk? A 16 éves, 40 kilós arcoskodó náciktól, akik ha meglátnak az utcán egy 12 éves cigánygyereket maguk alá rittyentenek? Ja, rögtön megijedek. Majd ha össze tudtok adni két egyjegyû számot számológép nélkül, akkor szóljál, hogy beszélgessünk. Ezt lehet várni kb. A tudatlanságod hatalmas. Ezt szeretnék bemesélni, mert másra már nem nagyon telik. Miközben az igazság az hogy ugyan olyan vegyes képet mutat a szavazóbázisa a Jobbiknak mint más pártnak. Igaz hogy a 35 évesnél fiatalabbak és az egyetemisták között a legnépszerûbb, de ez még nevetségesebbé teszi a hasonló embereket mit a válaszoló!
Ezen jót nevettem. Pont a cigányok azok, akiknek a 99%-a írni se tud:)
Mert sokak számára mumust fabrikált a kedvenc oldala a Jobbikból. Gyakorlatilag 23 éve mutyibanda minden kormány, hiszen a rendszervarázslás maga is egy hatalmas mutyi volt. Most meg remeg a belük hogy eljön az ideje annak hogy nem a velük egy akolból tollasodottak fognak olyan pozíciókba kerülni ami számukra enyhén szólva kellemetlen lehet. Így aztán elhallgatnak elhazudnak, megfélemlítenek, ijesztgetnek, stb ahogy egy demokráciában szokás.
Sok a lipótmezõi. Amikor egyetemen megtudták , hogy Jobbikos vagyok. Akkor egybõl: "Akkor te náci vagy?" "Ugye nem vagy náci?" "Egyre több náci" Wáááá és ezeket felvették ide.Szégyen. Szûk látókörû proletárok , akik mindig vizsga elõtt kapkodnak és idegbetegek elõtte , mert az utolsó 4 napban álltak neki tanulni. A TV2 és az RLT-en nõnek fel. Meglátszik.
Én még egy ilyen kérdést sem olvastam, az meg egy tény hogy az oldal tele van jobbikos bértrollokkal.
3-as, egyszerû vagy mint a bot, meg az egybites világképed.
"kikérem magamnak hogy így beszélj rólunk" Kérjed.
"8 XD Ez jó volt, nem hiszed azt, hogy mindenrõl õk tehetnek, csak nagyon sok mindenrõl és kimodhatatlanul gyûlölöd õket. Aha. Kösz. Nem értem miért kellene gyûlölnöm valakit mert meg merem nevezni hogy sok tekintetben hibás. Szerintem az a beteges hogy még a hibákat sem merik vállalni sokan, nehogy a mainstream nácinak nevezze. Tragikus.
Marian Cozma nem érdemelte meg akkor ezek szerint az életet? Azok az idõsek, akiket például cigányok öltek meg Pilisen, õk sem? Bándy Kata sem? És még a rengeteg magyar áldozat, akikkel cigányok végeztek? Szóval szerinted õk nem érdemelték meg az életet?
Így van, cigánybûnözésrõl beszélni az országházban megérne egy lemondatást. Veled ellentétben én minden engem körülvevõ életet tisztelek, nem úgy, mint te vagy a Jobbik. Na mégis melyik érdemli meg az életet, ha már így felhoztad?
A kérdező hozzászólása: 39-es én kimondhatatlanul gyûlölöm az olyan idiótákat, mint te. Mi az hogy cigányozás, elárulod?! Az, hogy kimondja a parlamentben hogy cigány, és hajlandó beszélni az ország egyik legnagyobb problémájáról, a cigánybûnözésrõl? Te minek élsz?
Még hogy nem rasszista.. kb 1 hónapja cigányozott a parlamentben az a barom Jobbikos "képviselõ"
Én rasszista vagyok. Utálom a cigányokat. De ettõl még leszek jobbik szavazó . Az hogy beszélnek egy kártevõ problémárol nem megoldáss senk nem tud ere éllet szinvonal csõkenés nélküli megolddást. És a kártevõ problémáná sulyosab a gazdaági. Rendbe vezesük visza õket a munka villágába csak kik hejt a pályakezdõk hejet vagy azok hejet akik keresik az állást mert nincs mindenkinek munka és ez a legnagyobb baj. Aztán az alacsony fizetés persze mért adnának tõbbet ha másik 10 ember anyiért elválalja szintén rõb munka hejel nõvelhetõ. A multi elleneség rontsa foglalkoztatást.
A Jobbikosok áltatják magukat, valójában azonban egy szélsõjobboldali párt sem képes 10-15%-nál sokkal többre Európában, és ez így van jól.
Sok a rettegõ, mert a jobbik a magyarok érdekében fog cselekedni :) Nem a magyarul beszélõ, idegen érdekeltségû ballibatolvajok, szemkilövetõk és híveik nevében. Másképp mondva, a sok rossz közül jelenleg õk tûnnek a legkisebb rossznak. Nincs sok félnivalója azoknak akik nem bûnözõk. Ha a rasszizmus azt jelenti, hogy ki merik mondani, hogy létezik cigánybûnözés és ez ellen fellépnek, akkor rasszisták. Az antiszemita kártya, meg olyan, mint a joker. Mindenre kijátszhatják és mindent üt. És mindig kijátsszák, ha valami az õ érdekükbe ütközik. Ha éppen a palesztinokat akarják irtani, azt teszik, mert aki ellenzi az antiszemita, vagy öngyûlölõ zsidó! E
Én csak abban vagyok biztos, hogy a "baloldal világjobbításából" nem kérek, eleget láttam! :) Fõleg nem hitelbõl fizetett hitelbõl.
Természetesen aki gyilkol, az börtönt érdemel. Ez viszont teljesen független attól, hogy éppen fehér a gyilkos vagy cigány.
Persze, hogy független. De attól még a cigánybûnözés egy létezõ dolog. És a porontybizniszt kellene megszüntetni.
A cigánybûnözés kifejezés pont ezt jelenti, hogy a cigányok bûnöznek. Nem, fehérek is. Mind a két "típusból" kikerülõ gyilkos börtönt érdemel, talán halálbüntetést is. Ezért nem szabad használni a kifejezést, odakever valamit, aminek semmi köze hozzá. A porontybizniszt meg kell szûntetni, abszolút így van. Hozzá kell tenni, hogy megkezdõdött. A 3 vagy annál több gyerek után járó adókedvezményt (SZJA) csak az veheti igénybe, aki sokat keres. Az a cigány, aki minimum 300 ezer Ft bruttót keres bejelentve, az meg is kaphatja a pénzt, aki meg nem keres ennyit, hát az így járt.
A kérdező hozzászólása: 52-es, sajnálom hogy ilyen helyzetek uralkodnak arra fele. Nekem az a szerencsém, hogy budapesti vagyok, és azért itt jobb a helyzet, de egyszer voltam BAZ megyében, és voltak olyan falvak, ahol a lakók többségének (azaz a cigányoknak) a legudvariasabb tette az volt, hogy nem ütöttek le és vertek meg minket (még gimiben osztálykiránduláson, szóval az volt a szerencsénk talán, hogy 30-an voltunk. Ma már lehet nem úsznánk meg....). Reméljük a Jobbik megnyeri a választásokat, mert akkor van csak esély a javulásra. Ahol mûködik a Szebb Jövõ polgárõrség, ott drasztikusan a közbiztonság is el kezdett javulni.
A cigányellenesség tapasztalatok alapján jön létre. Például így jött rá az ember , hogy a piranha hal veszélyes. Voltak akik megtapasztalták. Ha belemész 10 alkalommal a vízbe és 8 alkalommal leharapja egy lábujjadat akkor nem fogsz 9. alkalommal is belemenni. Veszélyesnek fogod találni azt a hal fajtát. És általánosítani fogsz. Nem fogod azt mondani , hogy "de lehet valamelyik vega , vagy szelíd halacska". Az ember tapasztalatok alapján tanul és fejlõdik.
Ó, Istenem..... Kezdjük akkor megint el: A cigányok elleni gyûlölet nem rasszizmus, hanem utóítélet!! És ezt csak az bírja igazán felfogni, aki nem a luxusnegyedben él. A cigány-bûnözés meg létezõ dolog, de ezt már leírta elõttem az egyik válaszoló. Antiszemitizmus... Nem antiszemita!! Anticionista lehet. Tudsz valamit a cionizmusról kedves nem tudom hányas válaszoló? Na, akkor ezeket meg is válaszoltuk. Megoldása a Jobbiknak a cigány-bûnözéssel szemben: - A cigányság helyzetének állapotfelmérése - A cigányság visszavezetése a törvények, a munka és az oktatás világába - A szociális segélyezés ösztönzõ jellegû átalakítása - A cigány fiatalok oktatásának erõsítése, ha kell integrációval, ha kell szegregációval - Az OCÖ feloszlatása és megreformálása, a cigány érdekképviselet teljes újragondolása - A cigánybûnözés felszámolása - Az egyházak és civil szervezetek erõteljesebb bevonása a cigányság felzárkóztatásába -csendõrség felállítása Volt más kivetnivalód a Jobbikban? Úristen nevén nevezi a dolgokat/embereket?? Hú!! Micsoda világrengetõ probléma. Egy gyors kérdés: A cigány nem cigány? A zsidó nem zsidó? De! Akkor miért probléma, ha úgy hívja a Jobbik? Szerintem nézz kevesebb RTL Klub-ot, meg TV2-öt és több parlamenti adást, meg olvasgass kicsit több történelmet a NETEN!
Szerinted huje vagyok igy mutasdbe mert nem vágtam le.
A kérdező hozzászólása: Az írásod alapján nézed te eleget az rtl-t, nem kell neked bemutatnom.
Mejik az az rtl es müsõr ? megnézném már ha ijen hires .
A kérdező hozzászólása: Így van, ez a definíciója a cigánybûnözésnek, nektek meg nem kell mindig kiforgatni mások szavát, attól függetlenül, hogy csak ehhez értetek. Aki szerint nincs cigánybûnözés, az nem tudom hol él, de hogy itt nem, az biztos. Vagy annyira értelmi fogyatékos, hogy nem képes gondolkodni, mert az rtl megmondja neki a frankót.
"A cigánybûnözés kifejezés pont ezt jelenti, hogy a cigányok bûnöznek." Nagy tévedés. A kifejezés azt jelenti, hogy vannak bizonyos bûnelkövetési formák, speciális formák, amelyek szinte csak a cigányokra jellemzõek, szinte csak cigányok követik el. Pl. uzsorázás, színesfémtolvajlás, "öregezés", fatolvajlás, késelés stb. Nem egy kollektív ítélet a cigánysággal szemben. Remélem, már érted.
A cigányok aránya a lakoágban 5-10% a bõrtõnõkben 50-60% . ez az adat anyit tesz hogy 5 szõr anyi büncselekményért itélik ell õket.
A kérdező hozzászólása: Miért beszélgetnék egy olyannal, akinek nincsenek saját gondolatai? És csak azt tudja mindenre mondani hogy náci, antiszemita meg stb..? Mindenbe belelátod a nácit, mert meg vagy vezetve.
Oksa, ha ennyire látványosan nincsenek érveitek és elképzelésetek a Jobbik világjobbító megoldásairól, akkor tényleg jobb ha csak egymás közt beszélgettek.
Látom , elég sokan szeretnének majd egy cigány többségû államban lakni , látom. A születendõ gyermekek 50 százaléka cigány. Kérdezzetek meg egy rendõrt a bûnözõk etnikai arányáról. Meg fogtok lepõdni. Akkor fogtok majd ajvékolni amikor már fájni fog , de akkor nagyon.
Éppen a Jobbikosok hagyják magukat az orruknál fogva vezetni. A mûveltebb és tanultabb, józanul gondolkodó emberek nem hívei a Jobbiknak. Nem rettegünk, és nem is savanyú a szõlõ. Tragédia lenne az országra nézve, ha nyernének. Nem vagyok mûveletlen, sem fiatal, sem MSZP-s. Ezen a fórumon valóban sok a Jobbikos, de ez nem tükrözi a valódi támogatottságukat. Azért nem reprezentatív, mert semmilyen közvélemény kutatási szabálynak nem felelnek meg az ide írogató kommentek.
A kérdező hozzászólása: Nem rasszista a Jobbik, és elég sajnálatos dolog, hogy olyan sok ostoba ember van ebben az országban, akit az orránál fogva lehet vezetni, és azt gondolja a dolgokról, amit a szájába rágnak, mint ahogy azt neked is csinálták. A bíróság kimondta hogy nem rasszista, de még csak nem is szélsõséges, csak hogy meggyõzzék a magadfajtát, de úgy látszik te okosabbnak hiszed magadat tõlük..
A kérdező hozzászólása: Milyen primitív világképet vázol fel a Jobbik, elárulnád nekünk, te mûvelt? Az mszp "világképe" biztos jobban bejön neked, mert akkor te is tudnál házasodni.
Azért sok az ilyen jellegû kérdés, mert a Jobbik rasszista, és döbbenetes lenne, ha valóban az emberek ilyen nagy százaléka lenne ostoba rasszista.
13 Na persze, a Jobbik szavazók többsége Fidesz meg MSZP szavazó volt régebben, mert õket annyira nem lehetett megvezetni, biztos azért. Igazából csak mindig arra szavaztok, aki aktuálisan a legprimitívebb világképet vázolja fel. Most a Jobbik a befutó.
Mert senki nem tudja valójában mejik pártna hány % a támogatása.
A kérdező hozzászólása: Ok, az ilyen mérhetetlenül ostobák ne írjanak
A kérdező hozzászólása: 6-os, melyik egyetemre jársz?
"3-as, egyszerû vagy mint a bot, meg az egybites világképed. A nemes egyszerûség sokkal elõnyösebb és praktikusabb, mint komplikáltan ostobának lenni!
Én is láttam már ilyesmi kérdéseket, de szerintem nem olyan sok a jobbos, a sok némely esetben retardált hungarofóbokkal szemben, mint akik itt is bemutatkoztak. Kb. nincs még egy éve, hogy "jelen vagyok" a polirikai témakörben, de nekem az jön le, hogy az ilyenek vannak többen itt (is)! (És nem vagyok jobbikos szögezzük le, de még nekem is gyomorfogató némely' hungarofób hányása itt-ott!)
A kérdező hozzászólása: 69%-os elég lesz most már, a társaid bevitték már a libákat az ólba és lefeküdtek aludni, rajtad a sor. Aludd ki magad, mert reggel korán kell kelni, azok a McReggelik nem sülnek meg maguktól
28 XD Ez jó volt, nem hiszed azt, hogy mindenrõl õk tehetnek, csak nagyon sok mindenrõl és kimodhatatlanul gyûlölöd õket. Aha. Kösz. Bírlak titeket. Gyûlölitek a cigányokat, de nem vagytok rasszisták, gyûlölitek a zsidókat, de nem vagytok antiszemiták. Nem éreztek némi logikai ellentmondást a dologban. De még az a jó, hogy a Jobbik mindnet megold, bár nektek fogalmatok sincs hogyan, de abban bizosak vagytok hogy megoldja, ha már egyszer olyan szépen megígérték, ugye.
" "Valahogy meg kell oldani." Igen és a Jobbik, hogy oldja meg, hogy a magyarok hirtelen megsokszorozódnak, a cigányok meg fogyni kezdenek? Várom a nagy megoldást. Soha nem beszélt a Jobbik "hirtelen" gyors változásról. Sõt!! Számtalanszor elmondta hogy ez egy lassú folyamat, de amíg nem a jó és kivitelezhetõ a lényeget érintõ megoldásokat kínáljuk, addig egy szem homok sem pereg le az órában. El sem kezdõdhet a megoldás megvalósulásáig tartó idõ egyetlen másodperce sem.
Kérdezõ te menthetetlen vagy, szektás lettél, már soha többet nem fogsz gondolkodni az életben. Beéred a propagandával.
A kérdező hozzászólása: Mi mindenrõl? Õk az elsõk, aki kimondják hogy milyen csalásokat és bûnöket követnek el. Ez neked problémát jelent? El kéne nézni a bûnöket akkor, ha azt zsidó követte el? Ez elég primitív világkép.
"Valahogy meg kell oldani." Igen és a Jobbik, hogy oldja meg, hogy a magyarok hirtelen megsokszorozódnak, a cigányok meg fogyni kezdenek? Várom a nagy megoldást.
Az nem elég primitív világkép, hogy mindenrõl a zsidók tehetnek meg az õ bérenceik?
21. Valahogy meg kell oldani. Ennek nagyon rossz vége lesz. És akkor már nem Magyarországnak fogják hívni ezt az országot. Szerinted tétlenül kellene nézni ezt? A Fidesz és az MSZP a problémát nem képes felismerni.
A kérdező hozzászólása: Elõször arra válaszolj, hogy milyen primitív világképet vázol a Jobbik, vagy csak üresen dobálózol hülye szavakkal?
A kérdező hozzászólása: #1 válaszoló ne magadból indulj ki, és kikérem magamnak hogy így beszélj rólunk. Biztos vagyok benne hogy tanultabb vagyok mint te, majd akkor járjon a szád, ha felnõsz egy olyan alap szintre, hogy szóba tudjunk veled állni, megértsük amit mondasz.

Miért van, hogy nagyon jól esik cigizni, bár sokszor napokig (van, hogy hetekig se) gyújtok rá, de ha valaki más bagószagát érzem, mindig undorodom tőle?

Pl. megyek az utcán, előttem megy valaki, bagózik, inkább lemaradok kicsit vagy átmegyek a túloldalra, hogy ne érezzem. Vagy az alattam lakó folyton kijár bagózni, mikor este hazajön, hát én azonnal becsukom az ablakot. Undorodom mások bagószagától, de amikor ebéd után 1-2 szálat elszívok vagy este 1-2-t, az iszonyat jól esik.

Legjobb válasz: Azert, mert a forgalomban levo cigik tobbsege undorito, mivel tele vannak kemiai anyagokkal. Amikor te szivod, akkor a tested reagal a dohanyra, azert erzed jol magad (ertsd, a dohany maga csak jot tesz a testnek es semmi koze a dohanyzassal osszekotott betegsegekhez). A dohanyt vadoljak erte, pedig a kemiai anyagok a felelosek. En konkretan 3, lassan 4 eve vagyok dohanyos es azert kezdtem el, mert ezt megtudtam. Ha 100%-os dohanyt szivsz, akkor megkapsz mindent a dohanybol, minden pozitivumot es semmit a negativ mellekhatasokbol, amit a kemiai anyagok tudnak okozni. Ez nem fog segiteni a masok cigi szagaban valo toleralasaban - bar lehetseges h megis - csak gondoltam belemegyek a reszletekbe. Remelem ez segit.

Azert, mert a forgalomban levo cigik tobbsege undorito, mivel tele vannak kemiai anyagokkal. Amikor te szivod, akkor a tested reagal a dohanyra, azert erzed jol magad (ertsd, a dohany maga csak jot tesz a testnek es semmi koze a dohanyzassal osszekotott betegsegekhez). A dohanyt vadoljak erte, pedig a kemiai anyagok a felelosek. En konkretan 3, lassan 4 eve vagyok dohanyos es azert kezdtem el, mert ezt megtudtam. Ha 100%-os dohanyt szivsz, akkor megkapsz mindent a dohanybol, minden pozitivumot es semmit a negativ mellekhatasokbol, amit a kemiai anyagok tudnak okozni. Ez nem fog segiteni a masok cigi szagaban valo toleralasaban - bar lehetseges h megis - csak gondoltam belemegyek a reszletekbe. Remelem ez segit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Ne haragudj, de ezt nem egészen értem, kérlek magyarázd meg: tehát azért szoktál rá 3-4 éve, mert megtudtad, hogy a dohány jót tesz, ha nincs vegyi anyagokkal kezelve?
Igen, jol ertetted. Azelott 'partidohanyos' voltam, nyaranta elszivtam par cigit, de akkor is buntudatom volt, stb. Hogy 'artok' magamnak... Aztan amikor megtudtam, h ez nem egeszen igy van es valoban a kommercialis cigaretta art, de nem a dohany miatt, es a dohany valodi hatasait (par honap kutato munkaja utan), akkor szoktam ra.

Az miért van hogy a barátnőmnek egyre többször fáj a csiklója körül illetve a csiklójánál azt mondja akkor van mikor megujjazom. Mitől lehet? Sexelni se tudunk már normálisan mert sokszor fáj neki.

g pont orgazmust mennyi id? elérni??

Legjobb válasz: És amúgy ha rendes értelemben dugtok akkor is fáj neki vagy csak ha ujjazod? Nem lehet hogy érdes a körmöd , nincs vágva rendesen, vagy esetleg néha erõsebben beleharapsz a fogaiddal?

És amúgy ha rendes értelemben dugtok akkor is fáj neki vagy csak ha ujjazod? Nem lehet hogy érdes a körmöd , nincs vágva rendesen, vagy esetleg néha erõsebben beleharapsz a fogaiddal?
Valószínûleg erõsen csinálod.Nálam is szokott lenni hogy néha fáj egy picit, de nem nagyon.Ettõl ugyanúgy tudunk szeretkezni utána.Ha a csiklójával játszol akkor is rendesen nedvesítsd be.G-pontos orgazmus kicsit nehezebb.Egyéntõl függ, nekem kb 1 óra:)
A kérdező hozzászólása: hát ha nem ujjazom néha akkor is fáj.... körmömmel nincs baj barátnõm vágja....manikûrös...más csajnál sosem volt ilyen..
a csikló gec| érzékeny mûszer. teccik érteni. mint neked a makkod. "gyakorlatilag" a kettõ egy és ugyanaz.

Miért van, hogy böngészés közben a ventillátor nagyon nagy sebességel mûködik? (valósággal sípol) 2. Mi okozhatja a nagy memória fogyasztást ( XP)? Az AVG sokszor írja ezt ki böngészés közben. (Firefox böngészõ)

Legjobb válasz: Ezt okozhatja pl az AVG is :) A firefox alapból elég sok memóriát eszik. Ha erre még rájön néhány reklám, egy kistucat banner és pl egy beágyazott videó (youtube és a többiek) akkor bizony fel tudja pörgetni a ventit és meg is eszi a rendelkezésére álló memóriát is :S

Ezt okozhatja pl az AVG is :) A firefox alapból elég sok memóriát eszik. Ha erre még rájön néhány reklám, egy kistucat banner és pl egy beágyazott videó (youtube és a többiek) akkor bizony fel tudja pörgetni a ventit és meg is eszi a rendelkezésére álló memóriát is :S
Attól függ, mennyire terheli a processzort az adott weboldal (illetve annak hatására a böngészõ), és az mennyire melegszik. Nem vagyok kibékülve ezért a jelenlegi, reklámokkal és felesleges javascriptekkel agyonzsúfolt weboldalakkal.
Utolsó: pl. Adblock, Flashblock, Ghostery, meg biztos van még pár gyöngyszem :)
"Adblock, Flashblock, Ghostery, meg biztos van még pár gyöngyszem :) " Ajánlom is mindenkinek, de sajnos a JS ellen nem sok mindent lehet tenni. Vagy letiltod azt is, és sok oldal használhatatlanná válik, mert arra már nincsen felkészítve. Bocs az offért. A nagy memóriafogyasztásért egyébként maga a Firefox felel - valamit nagyon elszúrtak a memóriakezelésében, és egyre többet és többet zabál meg, így érdemes néha újraindítani. (Van is egy ilyen add-on, memory restart firefox, az figyeli, hol tart ebben.) Egyébként teszteltem más böngészõket is, és a szóba jöhetõek közül egyik sem evett nálam sokkal kevesebbet, így pedig még mindig a Foxi gyõz a jó kiegészítõivel (de azzal is érdemes csínján bánni).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Tanultam belõlük.
a fenet 4 gb bol amenyit bir hasznalni az xp, sosem hal be az ff, avg t torold a p be, vipre vagy nod.

Miért van, hogy újabban túl sokszor akadok ki?

Nem tehetek róla, de újabban sokszor akadok ki és vezetem le a barátomon, aki meg sem érdemli. Ilyenkor annyira rossznak érzem magam és annyira szégyellem amiért ilyen voltam vele. Csak néha olyanokat mond, amit könnyen magamra tudok venni. Múlkor pl.: most mennyivel jobb egyedül stb. --> telefonon beszéltünk.. Tudom, hogy nem rám érti, csak sajnos annyian bántottak már az életben, hogy megszoktam és szinte azonnal magamra veszem. Am. meg mostanában nagyon sokat stresszelek a suli miatt, mert érettségiztem, meg nyelvvizsgátam is angolból, aztán annyi minden van még hátra, hogy azt sem tudom hol áll a fejem. De akkor is.. miért vagyok ilyen? Miért mindig azt kell megbántanom akit a legjobban szeretek? 17/L

Legjobb válasz: Hú de mennyire egy cipõben járunk! Én is szörnyen sértõdõs vagyok...és ilyenkor te mit csinálsz? Hisztizel, vagy hogyan vezeted ezt le rajta?Ha gondolod írj privit, beszélgethetünk.

Hú de mennyire egy cipõben járunk! Én is szörnyen sértõdõs vagyok...és ilyenkor te mit csinálsz? Hisztizel, vagy hogyan vezeted ezt le rajta?Ha gondolod írj privit, beszélgethetünk.
Legalább Te jó úton jársz, mert felismered a hibádat. Én is ilyen voltam annó, nekem is biztos a suli is közre játszott a viselkedésemben, csak nekem egy idõ után már nem tolerálta a volt barátom, veszekedés-veszekedés hátán, majd jól le is lépett. Így visszagondolva már nem is csodálom, hogy nem bírta tovább, én fele annyi ideig se bírtam volna elviselni magamat akkor, csak nekem egyáltalán fel sem tûnt, hogy idegbajos lennék. De hát utólag okos az ember, mára már próbálok erre odafigyelni és kontrollálom magam, mert nem szeretném még egyszer elveszíteni azt az embert akit szeretek. Szóval mást nem tehetsz, csak próbálj magadra odafigyelni és ha ideges vagy, akkor inkább mondd meg neki, hogy majd késõbb beszéltek, szedd össze a gondolataidat és légy türelmes magaddal. Sok sikert! :)
Emlékszem az érettségis idõszak nálunk is borzalmas volt, de mikor le lettek tudva a dolgok, akkor minden megjavult. Én már egyetemista vagyok, és most én is ilyen voltam nemrégiben hónapokon keresztül. Sajnos szakítás lett a vége, de nem feltétlenül ezért, hanem mert elmúltak az érzelmeim iránta - ezért is stresszeltem annyit, és ezért is kaptam fel olyan hamar a vizet. Minden apróságon kiakadtam. Még most is van ilyen néha, de próbálom türtõztetni magamat és nem megbántani másokat. Persze az sem jó, ha magadban tartod. Mostanában próbálom kiadni magamból a sok stresszt. De ez mindenkinek más, h mivel tudja kezelni... Én pl sporttal. Ha ideges vagyok, akkor elmegyek futni, és addig futok, amíg bírom. Vagy kimegyek focizni és hatalmasakat rúgok a labdába-bár ezzel vigyázni kell, mert elég hamar meg szokott fájdulni a lábam:D Na, szóval nálam a sport segít, persze nem teljes mértékben, de jobb lett, ez biztos. 20/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!